Új privát üzeneted érkezett!

Mamm
én megkérdeztem mikor érdemes 4d re menni,és azt mondták hogy a 28. héten még elfér annyira hogy látszódjon rendesen,és ott már azt az arcocskát fogod látni ami majd megszületik :oops: :P én igy megyek,és Luki néni is,neki nagyon jó mert ő most vasárnap megy :lol: :lol:

bibar

Gabi, Juci:
Azt hiszem Nobilis András doktornak hívják akiről az elöbb beszéltem, de még pontosan megírom holnap, oké?
Minden jót a picúroknak!
Mamm:
Mozgás még nincs, vagyis valami mintha lett volna kedden, de nem tudom mi volt. Olyan volt, mintha szívdobbanásom lett volna a hasamban, de ezt is csak akkor érzem amikor hanyatt fekszem.
Na majd figyelem jobban.
Vendég

Bibar:
Már meg sem lepődöm azon, hogy megint egyszerre írtunk. :D
Vendég

Estrella
ez azért hihetetlen,mindig együtt :P :P most már fogod érezni,én is az elején buborékokat éreztem :oops: :oops: és talán annyi idős terhes voltam mint te :lol: :lol:

bibar

Judit,

Igen, Estrella, jól írtad: Nobilis András a II. nőin a PIC vezetője! Nagyon jó szakemberek dolgoznak ott, én is csak Őket tudom ajánlani.

Millió drukk Dorkának!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar,
neked sima uh volt, amikor megtudtad hogy kisfiad lesz?

Estrella,
állítólag a hanyatt fekvést nem csípik a babák, ezért olyankor mocorognak leginkább! :wink: :D :D

Kép

Kép
mamm

Juci!
Anno 1978-79ben én is a II.nőin voltam, és látod teljesen jól vagyok, pedig sokkal kisebb voltam, mint Dorka!(700g, 26.hét)Nekem se működött a tüdőm, és azóta eltelt közel 29 év!! :P :P
Így én is őket jánlom!!
Millió drukk a pici lánynak no meg Lilunak is, de olvastam, hogy ő már nagyokat eszik!! :lol:

LÁnyok!Most olvastam, hogy egy lombikos barátnőmet aki vasárnap szült, császározták, 3 nappal a császár után már ki is penderítették a kórházból!! :evil: :evil: :evil: hát ez jó!Mi lesz ha simán szülök és pont tumultus van a Szt.Imrében?netalántán 24 óra után kirugnak?? de azért dübörög a gazdaság!! :evil: :evil: :evil:

Mi megvagyunk, 2 genetikussal is beszéltem a toxo miatt telefonon, elmondtam az egészet, és mindketten kapásból azzal kezdték, hogy azonnal nyugodjak meg, ha már fél évvel ezelőtt is bennem volt, nem lehet semmi baj!Az egyikhez kedden megyek aki írásba is adja...persze 1000%an nem nyugodtam meg, mert ha akár 1%esélye is van, hogy felujult a toxo, én inkább szedném(megnyugtatásképp) a Rovamicint, ami igaz, hogy antibiotikum, de Kiskakukkank nem lehet tőle baja, míg ugye a toxotól igen...no de azért jó volt hallani, hogy mindketten egyértelműen, azonnal nyugtatgattak és nem azt mondták, hogy valószínűleg nem friss...no kedden többet!
Sharon, Luki és akinek még drukkolni kell!Lányok kitartás!!!És nyugi!Sajnos én is mindig parázok lelkileg és TUDOM, hogy ezen nem igazán lehet változtatni, ezért is kéne valahogy elgoglalni magatokat az ágyikóban, hogy addig se járjon az agyatok!
Bibar:szép pocid van, nekem még mindig nincs pocakképem, mert a gépem nincs nálam, de ígérem, legkésöbba 100.nap előtt rakok fel!! :lol:
hát röviden ennyi, most megyek ügyeket intézni!!
Szép napot!!!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mi is megyünk 4Dre!!Eddig a párom kicsit húzta aszáját, hogy drága meg minden, de mondtam,hogy a toxo mizéria miatt én nyugodtabb lennék ha 4Dvel is megnéznék, hogy tényleg minden OK-e, és azt mondta, hogy redben!! :lol: így szeptember 28.án megyünk!Akkor leszek 27.hetes, még épp jó!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juci Dorkának nagyon szorítok!! Sajnso dokit Én sem tudok ajánlani. :(

Lippa Lili mennyire husi. :) Mindig rácsodálkozom milyen pózban tudnak aludni a gyerekek. :)

Sharon, hát borzongva olvastam soraidta. Én nem voltam még a II-es nőin, de a csajok jókat írtak róla. Nem lesz semmi baj, ne idegeskedj, az tényleg nem jó a babának.

Fiona, de jó a vonalzód :)

Gica nem semmi, vagy meg vannak már a babák?

Lucia, hát mekkorák már az ikrek. :) Innentől csak kapkodod majd a fejed. :) Luca nagyon ügye, Zsombinak meg gratula afogacskákhoz. :) Azt mondják amugy minéél késöbb jön ki, annál egészségesebb.
A kis "mozi" annyira haláli volt. :) Lica naon vagány ahogy Zsombit megmássza, és milyet borul :) Ahogy látom nem volt pityogás belőle. Zsombi meg milyen türelmesen kivárja, hog ytesó megmássza. :)
Telcsi jó, Nikinek is ilyen van. :)

Nyunyi ördiről dobj képet. :) Ovit szereti?

Bibar Lukit puszilom Én is! Te pedig írtó édes kismami vagy. :) Milyen 10 kg-ről beszélsz??? :) A poci gyönyörű, és nagyon csinatos vagy. :)

Mamm 4D-re mi 17 hetesen mentünk. :) Nekünk az is nagy élmény volt, mosolygott. :) Láthatod is az albumba ha rákattintasz a www-re. :) De nem csak egyszere lehet elmenni 4D-re :lol: :lol:

Rékaróka 3 napot mindenképpen bent tartanak kórházban nem dobnak ki, csak saját felelőségedre mehetsz el ha jól tudom. 3. nap nézik meg mennyire sárgult be, ekkora mondják ki, h mehettek haza, vagy kezelni kell.
Megnyugtató, h a toxo rendben.

Nálunk ok minden, jövőhéten megyünk pisi kontrollra Heim Pálba, de szerintem minden rendben, legalábbis láz nincs.
Brümmögünk a kis mocin, idő eléggé megviseli, de engem is. :(

Na megyek is, puszi mindenkinek.

Kép Kép

chesti

Öööö, hát azt hiszem én sem fogom kibírni a 28. hétig, úgyhogy a közeljövőben szerintem mi is benevezünk egy 4D-re... :oops: :oops: :oops:
Melyik rendelőt tudnátok ajánlani?

Kép

Kép
mamm

Chestikém
hát több mint 10 kiló :oops: :oops: :oops: gyönyörüüüüüü ez a kép,és ahogy mocizik :P :P :P nem cso :oops: :oops:

Mamm
én is azért mentem el az elején,és megyek majd a 28. héten,te is mehetsz 2 szer :P :P annyira nagy élmény :P :P én a brendonban voltam,nagyon jó volt kb 25 perc és nagyon ari volt a csaj :oops: :oops:

Réka
a 27. hét az szuper,szépet fogsz látni majd meglátod és minden oké lesz :P :P

bibar

Sziasztok csajszikák!!CHESTI!!!!Hű ez a lányka hihetetlen gyönyörű!!Nem tudok betelni vele!! Utólagos engedelmeddel Átküldtem a sógornőmnek !!!Ezt neki is látnia kell!!!BOCSIKA! :lol: :lol: MAMM!Te mikor érezted,hogy mozog??????Én nagyon figyelem de nem mondhatnám hogy érzem!!!Pedig már úgy de úgy szeretném!! Ma megyek apáért a reptérre!Már alig várom.Előtte beszaladok a söpf-méreibe az eredményemért.Igaz már tudom de azért papirom is legyen róla :lol: :lol: BIBAR!!Nagyon csini a pocid!!Én is vigyázok nem szeretnék elhízni!!Csak az a baj,hogy állandóan éhes vagyok! :lol: :lol: :lol: Most mondjátok meg normális ez??Még jo hogy éjszaka nem eszem!! :roll: eddig 3 kg ugrott fel!Na most megyek takarítok egy kicsit.Bár olyan fáradtnak érzem magam.Az éjjel nem aludtam túl jól és ötkor keltem.Bár mindennap ötkor kelek. :roll: Van egy kis élelmiszerboltom és mindig én vagyok délelőtt.Na puszika mindenkinek

Kép
fiona66

CSajszikák!! Az előbb elfelejtettem!!Van egy könyvem A VÁRVA VÁRT BABÁK ez a címe.Ha valaki szeretné elolvasni jelezzen és én szivesen elküldöm bárhova. Nagyon jó kis könyv sok erőt ad és azt hogy soha nem kell feladni. Szóval csak szóljatok.Puszika

Kép
fiona66

Chesti
most látom hogy elöbb félbe hagytam a mondatot :oops: :oops: szóval nem csodálom hogy nehezen viselitek ezt az idöt,front front hátán,most megint egy kis lehülést mondanak aztán megint melegedést :shock: :shock:

Fiona
3kg az semmi,ügyi vagy :wink: :wink: én is állandóan éhes vagyok,és az elején olyan jó volt hogy nem kivántam annyira az édeset,erre most pár hete meg azt kivánom ezerrel :evil: :evil:

bibar

Fiona,
én kb. 1 hete kezdtem érezni valamit, de először én sem voltam biztos benne, hogy a baba az. Jól fogalmazta meg Estrella, nekem is olyasmi volt, mintha a szívdobbanásomat éreztem volna a hasamban. :D :D :D Azóta már többször előfordult, de azt nem mondhatnám, hogy minden nap érzem. Viszont szerintem már nem kell sokat várnunk, neked, Estrellának és nekem, hiszen majdnem egyidősek vagyunk, tuti hogy hamarosan beindulnak a Törpék! :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Mamm, Fiona, Estrella, én pl. csak a 20. héten éreztem a babát! Elötte mintha valamit érzékeltem volna de pont a 20.héten rugott egyet. Az az igazi szuper jó érzés. Ne izguljatok, lassan elkezdődik a box. :lol:

Mamm, aláírtuk a Sejtbankban a szerződést, 2 évre kértük a törlesztést. Jó sok pénz, de így részletekben kibírható.

Bibar, tényleg nagyon csinos vagy és azonnal felismertelek. Régebben párszor együtt várakoztunk a BMC-ben.
Én is raknék fel a mega pocakomról képet de nem bírok. Nagy a mérete. Hogyan kell lekicsinyíteni? Mármint a képet... :lol:
vicuska1977

Szijjasztok Kicsi mamik!!!!

Bibarcika+!!!!!!

Nagyon csini vagy!!!!És a kereszt fiad!!!!!!!!!!!!gyönyörűek vagytok mind ketten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Köszike mindenkinek a drukkot!!!! :wink:

Sharon!!Ne idgesskedj,nem tesz jót,pihi hegyek!!!!!! :wink:

Chestike!!

Majd csinálok ,és rakok ördis képeket igérem!!!! :wink: Gyönyörű a csajszika ,mint mindig!!!!!Azok a szemek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :D Kis tündérke!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucikáéknak üzenem!!!!

Beszéltem emberekkel,és a svábhegyi gyermek korházat ajánlották!!!!!!!!!!!!!Próbáljátok meg ,kérdezni öket hátha!!!!!!Kicsi Dórkának tudnak segíteni!!!!!!!!!!!!Imátkozom értetek!!!!!! :cry: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska
nekem a drága Benszikém intézi mindig a kicsinyitést és a felrakást is,én béna vagyok hozzá :oops: :oops: :oops: na most már kiváncsi vagyok pedig nagyon rád,próbálkozz légyszi :P :P

Nyunyika
köszi :P :P :P

bibar

Helló Lányok! :lol:

Csak egy gyors bejelentkezés most, hogy minden rendben velünk, csak aktív napokat élünk- szokás szerint :P

Drukkolok mindenkinek, tényleg van ám kiért szorítani mostanság, de szívből remélem, hogy minden szépen rendeződik mindenkinél!!!

Gicáék még mindig egyben :shock: ?

Bibarci, szuper csini vagy, kiül a megérdemelt boldogság az arcodra :wink: És ez nagyon jó! Én sem értem a 10 kilót...

Manda :cry: Tudom, ilyenkor nincsenek vigasztaló szavak, de akkor is biztos vagyok benne, hogy eljön a te időd!!!
Csak hinni kell benne!

Benszikém, nem ám a befelé fordulás! Különben tudom, miről beszélsz, én is elkezdtem egyszer a parát, de a szomorkodás része elég hamar elhagyott, szerencsére...Para maradt... :oops:

Bocs, hogy nem tudok most mindenkinek írni :oops:

KépKép
naposoldal

Szia Napsi!!

Még egyben vagy?!Húú már csak 20 nap!!!!Izgulsz gondolom!!! :wink: De izgi!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi
hú neked már nagyon közel van a várva várt :lol: :lol: egy fotót dobhatnál.hogy érzed magad?nem is irsz magadról :oops: :oops:
Gica nem semmi,ikres és ennyi ideig egyben,atyaég kiváncsi vagyok mekkora babák lesznek :oops:

bibar

Sziasztok lányok :D

na végre itthon,el sem hiszem......

mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat,hogy gondoltatok rám,szoritottatok.Elég izgalmas volt ez a két hét.Már előre félek a következő hidegfronttól,hát most már végig ez lesz. :?

Először is:

Bibarci

jaj de gyönyörű kismama vagy jaj de szépséges,jaj de karcsú,jaj de.......na kiérdemeltem a túrógombócot? :D
Ez a Balázska édes pofa :D :D :D

Manda

nagyon szoritottam nektek,nincs túl jó széria mostanában :(

Lanett

örülök,hogy anyukád túl van rajta és jól van

Mamm

hát a Te Gimes dokid nagyon szimpatikus és látszik rajta hogy tök profi.Nagy fejes lehet,mindig Ő csinálta a nagyvizitet.

Lexi

mikor bementem előtte éjszakás volt a dokim és nem volt bennt.Ezért vizsgált más.Sajnos.

Juci

nagyon szoritok nektek,Dorkának.

Napcsi

de szépek vagytok igy 3an :D

Sharon

én meg vagyok elégedve a kettes nőivel,de őszintén szólva nem szeretek ajánlgatni,mert ha más igényeid vannak és nem jön be,akkor nagyon sz.rul érezném magam.Nekem bejöttek a dokik,a PIC is állitólag nagyon jó,az egyes női asszem talán még profibb.Ha úgy kibuktál a körülményeken,hááát,ez sem jobb,de én koleszos voltam a fősulin,úgyhogy edzett vagyok,a többiek eléggé kivoltak.Volt csótány lakótárs is.A kórház túlzsúfolt-mint mindegyik-mindenhonnan jönnek ide a bezárt kórházak miatt,hát mesélhetnék.Volt olyan baba,akit azért raktak inkubátorba,hogy meleg legyen,mert nem jutott neki kisruha,aztán később kiságy.Lényeg,hogy Horváth Ágika jól aludjon. :evil: Az egyes női szép,igényes,ott meg bunkók.Hát ennyi.

Kép
lukrécia

Lukrécia!!

Üdv Itthon!!!

Örülök,hogy minden oké!!Elűzöm neked a hideg frontokat!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow: Remélem sikerült! :lol: Pihikézzél Kedves!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarkám

nekem 8,legalább egy nappal előbb zabálunk.... :D

Kép
lukrécia

Szia Lukrécia!!! Szuper, hogy végre otthon vagy! Mostmár tessék otthon is maradni!! :D

Na, lehet megszerkesztettem egy képet sovány kis testemről.. :D

Nem megy!! Állandóan azt írja, hogy hiba történt..pedig olyan szép és szexi vagyok...
vicuska1977

Szia Lukrécia!

Üdv. újra itthon! :)
G. doki tényleg jó fej + profi. Nagy szívfájdalmam, hogy nem járhatok hozzá, pedig 10 évig Ő volt az orvosom. De most apa nem akarja, hogy Pestre járjak dokihoz. :?

Naposoldal:
Látom már Te is nemsokára finish-be érsz! De szuper!

Mindenki túrógombócról, a másik topikon meg palacsintáról irogat...mi van itt? Én is szeretnék enni ilyeneket, vagy valami édességet, mert nagyon kívánom. :)
Vendég

Luki!
Üdv újra a föld nevű bolygón!Örülök,hogy kinn vagy!Méhszáj nem záródik vissza?

Bibarka!
Ment mél!Ígérem rakok fel képet már!! :oops:

Chesti!
Még mindig egy szó:Szemek!

Estrella!
A hasi szívdobbanás a babád volt!És igaz ha háton fekszem és teljesen vízszíntbe szétverik a házuk afalát!Basszus a doki,majd újból vakolhatja és színezheti!

Gica hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szegény még mindig egyben a dokija szeretné,ha természetesen szülne,de a többi doki már a császárt javasolja!Már nagyon nehezen bírja a kórházat!

Juci hírek!!!!!!!!!

Dorka jobban van,hihetetlenül kűzd!Lili szépen hízik!

Napcsi!
Kicsi depi kicsit arrébb kúszott már,de szerintem csak azért,mert hétfőn cukros vérvétel-Jánosban,kedden szülésfelkészítő-Jánosban,CSütin úszás és pénteken terheléses cukor-Jánosban!Tehát kimozdultam már otthonról!Engem ez készít ki!
Viszont örülök,hoyg még nagyon aktív vagy!Azért szülés előtt egy picit pihizz!

Mamm!
Én is a 19-en voltam4D-n éls most akarok elmenni valamikor,mert már nem nagyon fognak látszódni az enyémek!

Csajok!
Ma voltam a terheléses cukrozáson és nem volt vészes!Egy hatalmas fél citromot belenyomtam a löttybe és kétszerre megittam!Nem lettem rosszul sem.Ja és 5x vettek vért!Az szarabb volt!
Hétfőn délután kiderül az eredmény!
Ma taliztam egy lányal,akivel egy a dokink és ikrei lesznek neki is!Ő a 36.héten van és kisebb a a pocakja mint az enyén!Mókás volt!Haskörfogat:110 :oops: :oops: :oops:
Taliztam a bálnavadászaton egy iker gyerekek anyujával!4éves fiúk!38.héten szült és 3750gr+3400gr-os kölkök voltak!Brutál!Én ilyet nem akarok!Kisebbeket!
Vendég

Bibarci, írok én magamról is szívesen :lol: , csak hát valahogy arra sem maradt időm, hogy az őszinte drukkjaimat kifejezzem az arra rászorulóknak, így nem éppen magammal akartam kezdeni, de azért azt leírtam, hogy minden okés :lol:

Tegnap voltam védőnéninél, szerinte is, és a dokim szerint is kivárja Nórikám az idejét :lol: Továbbra is okt. 1. a cél :lol: :lol:

Nagyon aktívnak érzem magam, mióta nincs már az a dögmeleg, a pocim sem óriási- bár a mozgásomat finoman szólva nem érzem már harmonikusnak, se kecsesnek :P .
De tudok aludni, háztartást vezetni, segíteni a páromnak a munkában egy picit, szervezkedni, ügyeskedni, barátnőzni :P
Szóval tényleg jól vagyok, és kívánom mindenkinek, hogy ilyen problémamentes terhessége legyen, mint nekem volt. ( leszámítva a kezdeti hetek vérzéseit )

Luki néni, üdv itthon, végre :P Nálam már kiérdemelted a túrógombócot :wink:

Nyunyika, hát igen, még egyben. Remélem, még egy keveset élvezhetek a pocis napokból :lol:

Benszike, hát ja...Sokat számít, hogy mennyi időt töltesz egyedül a gondolataiddal.. Már látom magam előtt, ahogy a skacokkal is folyton úton leszel :P Nem lesznek ingerszegény környezetben, az biztos :wink: Anyucijuk gondoskodik majd nekik programról.

Uramatyám, szegény Gica :shock:

KépKép
naposoldal

Lukrécia!

Üdv itthon és köszi az infókat! Hidd el, nem egy Hilton szerű kórházat szeretnék, hanem jó orvosokat, akik nem veszik félvállról a dolgokat. Nem szeretek rémsztorikat mesélni, de Kaposvár az volt. Kb: 40 betegre volt 3 WC, ami mindig széklettel, vizelettel és vérrel volt szennyezett ( és most finoman fogalmaztam). Tele az osztály terhes kismamákkal, akiknek fél óránként kell pisilni menni, gondolhatod... Az egyik lány olyan erős hüvelyfertőzést szedett össze, hogy alig tudták kezelni! A többit le sem írom. Én csak annyit szeretnék, hogy ha idő előtt megindul a szülés, akkor jó helyen legyen a kislányom. Itt 150 km-es körzetben csak Pécsen és Pesten van koraszülött centrum, közelebb nincsen, röhej!!! Pestre jobb a közlekedés, végig van autópálya, Pécsig semmi. Ezért gondoltam a SOTE II-re, ott szült a barátnőm a 28. héten ikreket és minden ok velük, ő nagyon dícsérte!

Megyek lekefüdni, mert megint kemény a pocim! Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Nagyon zúzós hetem volt, minden nap 12 órát dolgoztam, olyan vagyok mint egy zombi... Most csak nagyjából tudtam visszaolvasni, holnap majd írok még - bár úgy látom nem hiányoztam senkinek :oops: :cry:

Most csak egy táblát dobok:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

:D Zsókuci

Ezért minimum jár egy nagy IRGUM-BURGUM :shock: :shock: :D ne irj olyat,amiről tudod hogy nem igaz :D

Kép
lukrécia

Zsókuci!!!!
Ejnye+bejnye!!!!!!!!Pihizd ki magad!És hiányoztál ám!
Réka!
Ne aggódj a toxo miatt ha két doki is azt mondta!
Sharon!
Gyere fel Pestre szerintem!Szőrnyű,hogy milyen állapotok vannak egy kórházban!
Napcsi!
Hát az bizti,hogy sokat fogok menni a kölkökkel,mert most is az a jó nekik,ha sétálok!Ha lefeekszem elgurul a gyógyszerük benn és szétvernek!De édesek!
Nagyon jó,hogy ennyire jól bírod!Én is kezdek hasonlítani a nagyimra,amikor sétálok!Olyan mintha egy pingvin menne,de csak ha elfáradok!Valamelyik nap még futottam is!Na jó,hát azt ki minek hívja! Ja és amikor hapci van és ha nincs idejében keresztben a lábam akkor is nagyit játszom :oops: :lol:
Vendég

Benszi

Mindíg mosolyra fakasztasz :D Amúgy szorítok neked hétőre a eredményért,de bitosan rendbe lesz minden!!!

Zsókuci
Szerencséd van,hogy nem enged képet feltölteni a Babanet,mert virtuális kiporolásban lett volna részed!!!!!!(Emlékszel Nyunyi mit kapott a negativitásáért pár napja???!!!)

Lukréci
Végre itthon,remélem ez így is marad még legalább 86 napig :D

Napcsi
További szép kéthetet kívánok neked :D
gabicsibe

Sziasztok,

Na, itt vagyok, kissé már pihentebben, bár azért ezt a hetet nem lehet ennyi idő alatt kipihenni, erre rájöttem. Bocsi a tegnap esti negatívkodásomért, tényleg nagyon kivoltam fáradva, most visszaolvasva egyáltalán nem tűnt Zsókucisnak a mondatom :oops: Iszonyat volt a hetem, annyi munka volt, hogy szinte tényleg csak aludni jártunk haza. De most már talán jobb lesz… :roll:

Lexi drága,
Remélem már jobban vagy! Fáj még a pocid?

Lukrécia drágám,
Nagyon örülök, hogy már végre otthon vagytok! :D Most már azt a pár hetet bírd már ki a saját ágyadban :lol: :lol: Annyiszor voltál eszembe, akartalak hívni, de aztán mindig csak késő este jutottam volna el odáig… :oops: ne hari! :?

Benszi,
Örülök, hogy mindent talált Zeke doki :D És szuper, hogy zárt a méhszájad!
Apa aranyos lehet, ahogy szülési fájdalmak jönnek rá! :D:D:D Mi lesz, ha élesbe megy majd a dolog? :wink: :lol: És ne pityeregj drága, küldök egy kis depiűzőt! :wink: :evil: :evil:
És jót nevettem az „elnagymamásodásodon” :D:D:D:D

Taptau,
De jóóóó, hogy írtál! :D:D:D Annyira jók a képek Mátéról! Imádni való kis huncutka! :lol: :wink:

Vicuska,
Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál! Hát igen, már te is közeledsz a vége felé :wink:

Mamm,
Annyira aranyos amit írtál, köszönöm! Derekad jobban van?

Málna,
Biztos minden rendben lesz! Dokid ajánlja a magzatvízvizsgálatot?

Sharon drága,
Jó, hogy végre otthon vagy Te is! Próbálj megnyugodni, azzal nem segítesz a dolgon, ha stresszeled magadat!!! Lazítsd, pihizz! Ha olyan kórház kell, ahol jó a PIC, akkor én is a II. nőit javasolnám, bár én a sima gyermekágyas résszel nem voltam túlzottan megelégedve, bár a nővérkék nagyon rendesek voltak, de a PIC az nagyon profi ott. De nyugi, nektek nem fog kelleni a koraszülött intenzív, mert minden rendben lesz!!!

Fiona,
Nagyon gratulálok a szuper hírekhez!!! :D:D:D:D:D Nem csoda ha boldog vagy!!! :D:D:D
Szerintem azért futottuk át a híreket, mert nagyon egybeírsz :lol: Néha egy pár entert nyomj közé :wink:
Ja, és nagyon szép a vonalzód! :wink: :D

Lippa,
Csajszik jól vannak? Remélem nem lettek betegek, illetve Petra is már jobban van.
Nem semmi ahogy Lilcike alszik… :D:D Megzabálom :D:D

Lucia,
De jó, hogy Te is jelentkeztél végre! :D
Tündeményesek a gyerekek, és igen, tényleg látható, hogy Lucababa szeret(ne) uralkodni – és Zsombi nyugodtan tűri :D:D

Bibarci,
Nagyon-nagyon csini vagy a képeken!!! :D:D:D Mekkorát nőtt a pocid!!! :shock: És a kerifiad egyszerűen tündérien helyes! Nagyon jó áll a kezedben :wink:

Réka,
Hű drága, tényleg egy csoda vagy! 29 éve ilyen pici súllyal születni… nem vagy semmi! :D
A toxóval kapcsolatosan drukkolok, bár tuti, hogy nem lesz semmi baj, meglátod!!!

Chesti,
Drukk a pisi kontrollhoz!
Nagyon édes Niki a képeken – mint mindig :D:D

Napcsiiiii,
Te kis finiselő!!! :D:D:D Örülök, hogy jól vagytok! :D

Gica :shock:
Hihetetlen, hogy még mindig 3in1 :D Szerintem inkább hallgasson meg több doki véleményt, és ha több mondja rá, hogy csaszi, akkor kérje meg a dokiját, nehogy baj legyen!!! :?

Gabicsibe drága,
Igenis, értettem :D:D Vettem a virtuális kiporolást :wink:

Remélem, senkit nem hagytam ki :oops: Jók legyetek! Mi nemsokára indulunk vásárolni, meg a lakást is kicsit helyre kell pofozni – amire nem volt idő hétközben :oops:

Puszi mindenkinek, és további kellemes hétvégét!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és ezt találtam az ikres topikban :D:D

Sziasztok!

Itt Attila.

Megjött Dorkának a véreredménye Pestről, nem találtak semmit.
A jó hír, hogy már megemészti a 3 g anyatejet.
Lilike ma reggelre 1640 g lett és Judit etethette meg.
Szerintem Dorka is kerekedik egy kicsit, de lehet hogy csak beképzelem.

Judit jön haza délre, biztos többet fog mondani , addig is

Üdv. mindenkinek!

Szerintem ez nagyon jó hír! :D:D:D:D
További milliónyi gigadrukk Dorkának! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága
ez a mondat tényleg nem Zsókucis volt :oops: :oops: hát persze hogy hiányoztál,te vagy a topik drága ZSÓKUCIJA :P :P :P jó vásárolgatást nektek :oops:

Benszi
drukkolok a hétfői eredmény miatt :oops: :oops: nagyikám azért még birjad a gyürődést :lol: :lol: :lol: kiváncsi vagyok a 4d milyen lesz,az ikreseknél hogy van?ugyanannyi idö?és 2 kép csak többet kell fizetni?remélem megmutatják a kis pofijukat :P :P

Napcsi
de jó hogy ilyen jól érzed magad,remélem én is igy leszek a végéig mint most,azaz nagyon jól :P :P az okt 1 mindjárt itt van :P :P

Luki
holnapra kifingom melyik nap lesz a gombóc túró nélkül :P :P :P

Juciéknak továbbra is millió drukk és ez nagyon jó hir volt,köszi Zsókuci :wink:

bibar

Sziasztok csajszikák! Csak egy gyors bekukk! Megjött apuci drága!! Végre itthon :lol: :lol: :lol: Tegnap nagyon elfáradtam.Elmúlt 11 óra mire hazaértünk!!! Na és szerintetek kinek tünt el két bőröndje a 150 utas közül????????Természetesen apucinak!!Ugyhogy hétfőn újra pest.Mondjuk hétfőn mindenképp menni kell a genetikai u.h.-raa Villányihoz.

Egy fontos kérdés csajszik!!!Az előbb jött egy kis barnás váladék!!DE tényleg nagyon kevés! Szerintetek mi ez??????? Puszika

Kép
fiona66

Kukuccs!

Zsókucika Drága!

Vigyázz Gabicsibe,komolyan gonolja!!!!! :lol: Sajogna a popó rendesen! :lol:

Napsika!

Kívánok neked még egy pár pocis napot!!!Alud ki magad amig még lehet!!!!!!!!!! :wink: Apuci bemegy a szülésre?! :wink: Ki nem hadja!!!Nagyon nagy csoda!!!! :P

De jóóóóóóóóó hírek Dórka babáról!!!!!!!!!!Lilike is szépen fejlődik!!!!Nadon örülök nekik!!!!!!!!!Nagy ölelés a Jucika családnak!!!!!!!!!!És Virág az anyukának és a 2 kis tündérkének!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Fiona Drága!

Hívd fel szerintem a dokid!!!!!!!! :shock: Nehogy valami baj legyen!!! :roll: Gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja, nem is írtam...

Képzeljétek, a héten anyósom férje meghalt :cry: Kb. 2 hete volt a 3. szívinkfartusa, aztán a Kardiológiai intézetben meg is műtötték, aztán visszaszállították Tatabányára (ott lakott), ott volt a 4. inkfartusa, és az 5. elvitte… :( :cry: Sajnálom nagyon, bár borzalmas élete volt az anyósom mellett, úgyhogy lehet, hogy ez neki inkább megváltás volt… :? Csütörtökön megyünk a temetésére, pénteken meg megyünk Sopronba, mert egyik barátnőnk esküvője lesz szombaton ott, és vasárnap jövünk haza. Úgyhogy zajlanak az élet dolgai rendesen körülöttünk…

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Megint másolok az ikres topikból, Juci írt oda:

Sziasztok!

Kicsit hazajöttem rendet rakni, kiválogatni azokat a babacuccokat, amiket még ki kell mosni.

Lilót már etethetem üvegből, nagyon jó :D szegénykém még elég hamar kifárad, de igyekszik. 1640, nemsokára eléri a születési súlyát.

Dorka kicsit jobban néz ki, nagyon várom a hétfőt, hogy legyen a dokija és kiderüljön, hogy le tudják-e venni a gépről, vagy még várnunk kell.
megfogja már Ő is a kezünket, nézelődik, néha egész élénk, de kapja még a nyugtatót.

Nagyon jó lenne már hazafelé jönni!

Puszi!

Judit

Juci drága, ezek szuper hírek!!! Nagyon drukkolok továbbra is a kis Dorkának! Erős kiscsaj! Meglátod, nemsokára már otthon lesztek mindannyian!!! Lilkónak gratulálok az ügyes evésekhez!!! :D
Kitartás drága!

Kép

Kép
zsókuci

Szőrnyű,hogy Zsókuci jó hírei után ezt olvastam odaát :(

Attila vagyok és sajnos elég rossz híreket hozok Dorkáról!
Kislányom tüdeje délután kilyukadt.
Állítólag nagyon rossz állapotban van a tüdő másik fele is, remélem Dorcika elég erős lesz és sikerül túltennie magát ezeken a megpróbáltatásokon. Mostmár mi is nagyon nehezen viseljük ezt a sok rossz hírt, de tudjuk , hogy kislányunk nagyon erős és megtesz mindent az életéért.

Most már tényleg elkél Kép és remélem szerencsét is hoz nekik!
gabicsibe

Jaj istenem!!! :(:(:(:(:( Ez nagyon rossz hír tényleg!!! :(:(:(
Nagyon szorítok, hogy minden rendbe jöjjön!!!

Nem is tudom mit írjak! Annyira bízom benne, hogy Dorka meggyógyul!!! Meg KELL gyógyulnia!

Kép

Kép
zsókuci

Jaj ne már,ilyen rossz hirekre toppanok be amikor már tegnap olyan jó hireket kaptunk :cry: :cry: :cry: én sem tudok mit irni,csak azt hogy annyira kűzd ez a kislány :oops: :oops: meg kell lennie az eredményének :oops: :oops: nagyon drukkolok!

bibar

Zsókuci
neked akartam még irni,részvétem anyósod férje miatt :oops: nem semmi temetés és esküvő egy héten,az egyik borzalmas a másik örömteli :oops: :oops: na majd azért mulassatok egy nagyot :oops:

bibar

Juciék:
A másik fórumra írtam nektek, de írok ide is: Millió puszi nektek és jobbulást kívánok a kismanónak.

Kép

Szombaton kirándultunk:
Kép
Vendég

Jajj, Juciék...Remélem, ezen is túllendül hamarosan Dorci, és mielőbb meggyógyul!!!! Erős kislány, már olyan sokat küzdött eddig is.

Zsókuci, kedves...hát nem mondok már semmit, a kiporolás már úgyis megtalált.. Egy a lényeg, ez a topic nélküled mit sem érne :wink:

Sharon, kitartást, és sok NYUGODT pihenést kívánok neked, hiszem, hogy akkor minden rendben lesz! Tényleg borzalmas, hogy ennyire nincsenek meg a normális körülmények! Felháborító!!
Szerintem én is felkészülnék a helyedben, hogy hová mennék baj esetén, de ha ez megvan, akkor szépen megnyugodnék, és otthon nagyon sokat pihennék, és akkor babóca szépen ott marad még, amíg kell!!!! Oké? Próbálj hinni benne!

Gabicsibém drukk neked a szerdához, már mindjárt itt van!!! Nagyon izgulsz?

Fiona, nézd a jó oldalát, legalább nem kellett mosással kezdeni :wink:
Remélem barna már nincs!

Benszi nagyi :lol: Szar ügy ez a pisilős sztori, legalább szokjuk a klimaxot :lol: :lol: Velem is előfordult...
De hát ha két baba helyezkedik a hólyagra...

Nyunyi, nem tudjuk még, hogy apus szülés lesz e, majd ott döntjük el, kinek mia jó... Eljön, velem lesz, aztán meglátjuk...

Hát, én annyit örömködtem pénteken, hogy milyen jól vagyok, hogy tegnap aztán érdekes napom lett... :shock: Többször leeshett a vérnyomásom, mert olyan -jajj mindjárt elájulok- érzésem volt, de ha leültem mindig jobb lett, ma meg már teljesen oké.
A gyomrom meg tegnapra érte el azt a pontot, hogy felfelé ki akarna tolódnai a nyelőcsövemen át :roll: Na, ez elég "király" érzés. Gondolom, ez már így is marad.. Este odáig vetemedtem, hogy bevettem egy Renniet is, pedig nem vagyok egy gyógyszer bekapkodós fajta.
No de ennyi úgy látszik nekem is jár, talán, hogy várjam én is a végét, vagy mi a szösz 8)
No meg persze, hol van ez más bajához képest...

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?