Szilvi: Nagyon Boldog Szülinapot Árpinak!!! Szép nagyfiad van!! Már tudjátok hogy hova fog jelentkezni? Úgy rohan az idő... Ja, ezt Zsófitól is kérdezhetném
Ez a 14-es fotó sok szerencsét fog neki hozni!!!
Nelly: Szonja nagyon szép kislány!!! Kitől örökölte ezeket a gyönyörű mandulavágású szemeket?
Zsu: Micsoda ruhaköltemény volt Emmácskán a keresztelőn!! Szépséges kisasszony!! Ja és nem kell aggódnod, bár nekem úgy tűnik fáradt vagy a képen, de szép!!!
Niki: Annyira de annyira cuki Emma!!! Megzabálom mindegyik képen!!! Hogy-hogy már esztek gyümit? Vagy csak kóstolgattok? Hogy csinálod és hogyhogy máris? Én eddig 3x próbáltam, de két-három naponta icipici kanállal (a többi turmix megy a mélyhűtőbe) nem is eszi meg Beni, mindig kaja után kap és fintorog nagyokat. Hát nem tudom, mert úgy érzem jó sokáig fog tartani mire megkedveli az új ízeket, de így legalább bőven van időnk.
Fatima: Ha jó értem amit írtál akkor nem is baj, ha többet adsz Tareknek, mert ő néha kevesebbet aszik amikor kevesebbre van szüksége. Ne aggódj majd lesz dagibb is! Ha nem nagyon sír és amúgy egészséges akkor semmi gond. Majd falja a gyümit és zöldségeket jövő tavasszal! Forogni harmadik hónapban kezdett el Beni, de úgy tudom hogy ha ötödig hónapig nem kezdi el csak akkor kell foglalkozni a dologgal.
Ültetés: Én kifaggattam az ordopédián a doktornőt és nekem azt modták a babakocsit 3 hósan már enyhén megdönthetem, hogy a baba tudjon nézelődni, de az ültetést nem szabad, nem kell erőltetni, hiába látszik úgy hogy már megtenné, az a jó ha magától csinál mindent a baba. Káros ha ültetjük, mert a háta elgörbül, hajlik egy idő után és a gerinc rosszul terhelődik és feleslegesen. Az izomzat és az idegrendszer erősödik meg először és ha már elég érett akkor következnek csak a mozgások szépen egymás után. Forgás, gurulás, kúszás, mászás, ülés, állás, járás.
Megkérzdeztem, hogy ölbe vehetem e ülve? Azt mondta, hogy rövid ideig lehet ölbe venni attól nem lesz baja ha jól megtámasztom, csak huzamosabb ideig ne.
Zsófi: Akkor most melyik dokinak van igaza és miért mondanak mást
Benike most a gurulásnál tart.