Hát, asszem kiveséztük ezt is.
Én is csak egy utolsót tennék hozzá: nálunk a családban senki nem támogatja, ha fogyni akarok, csak szóban. Mit értek ez alatt? Mindenkinek határozottan kijelentem, hogy FOGYÓZOM, erre a Nagymamám, amikor heti 1x jön, vajon mit hoz? Egy nagy rakás sütit.
Mondom Neki, ne tegye, meg hogy kértem, hogy ne hozzon semmi ilyet, erre megsértődik, hogy márpedig mennyit dolgozott vele, és hogy ne most fogyózzak, hanem, ha majd ő elmegy. Erre most mit mondjak??? És hiába, annyira nem vagyok erős, hogy ha itt van előttem, akkor meg sem kóstolom! Persze igyekszem úgy csinálni, hogy a férjem sokkal többet egyen, de hát az a pár falat is hizlal! Anyu detto: hozza a csokikat, hogy ő úgysem szereti, és kapta, és hát nesze!!! Persze szóban mindegyik mondogatja, hogy le kellene fogynom! Paradox módon egyedül az anyósom figyel oda, ő ilyenkor veszi nekem a diétás és nem hizlaló cuccokat, mert ugyebár nálunk ő a kajafelelős.Fura. No, mindegy, csak elmondtam, hogy így nehéz.
Ja, és elmondom, hogy 2 éve, az esküvőnkre hogyan adtam le 5 kilót 3 hónap alatt (így lettem akkor 55!!!):
2,5 hónapig kizárólag saláta + natúr hús (akkor utáltam meg teljesen), csak ásványvíz, nagyon kevés gyümölcs.
Az utolsó 2 hétben káposztaleves kúra, aminek a végén már semmit nem ettem szó szerint, mert már rá sem bírtam nézni.
Ezzel párhuzamosan hetente hashajtó. Mindemellett heti 3x1,5 óra tenisz, és 2x 1 óra tánc.
Ez így szép és jó, de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, mert a végén bár minden ruhám leesett, és a 36-os menyecskeruhám tökéletesen állt rajtam (előtte 40-es volt a méretem, most 42-44
), de nagyon megéreztem a végén.
Piroska, az alma nekem gyomorsavat csinál, és ettől csak megéhezek. Egyébként én is rengeteg gyümölcsöt eszem, de nagyon rendszertelenül. Nálam most már drasztikusabb megoldás kell!
Ja, és én jó, ha 2-3 naponta tudok wc-re menni. De amikor "elememben" vagyok, akkor 4-5-naponta. Hashajtó nem megoldás, mert ahhoz hozzászokik a szervezet. És jelentem, rengeteg rostosat (zöldséget, gyümölcsöt) eszem, és kevés húst!!!