Sziasztok!
Ma egész nap takarítottunk apával, meg Domi is segített...már amikor nem hátráltatott szegénykém.
Pl. lerántotta a tálcákat az asztalról én meg ösztönösen ugrottam,hogy elkapjam...hát persze,hogy úgy benyilalt a hasam alja,hogy nem bírtam pár percig mozdulni sem...De már oké minden.
Kezd olyan lenni a lakás,hogy azt mondhatom már jöhet Samu baba...de azért még van pár apróság...
Nán-Dorka!
Jobbulást az egész családnak!!!
Igen, szerintem nálunk is megmarad a bece név Samunak. Elég sokszor említjük Őt Zsebinek még mindíg.
Fioona!
Köszi a képeket!
Nagyon helyes kissrác Oli!A 3. képen tiszta Lilla!:)
Kuki téma: Nekünk 3 és fél év alatt még senki sem mondta hogy hozzá kéne nyúlni...nincs is vele semmi probléma szerencsére. Persze lehet,hogy ez csak mázli nem tudom...
Beszólásokkal kapcs.
Emberünk: És mikor szül?
Én: október 20-ra vagyok kiírva...
Emberünk: Ó az még rengeteg idő...
Én: jah köszi 1 hónap valóban rengeteg...
Arwen!
Örülök,hogy Atti csípőjével minden ok !
Képek nagyon édik!:)
Vicky!
Így utólag is jó utat kívánok nektek!
Szeri!
Bali baba nagyon édes!!!:)
Hajhullás: Amikor Domi 3 hónapos lett nekem is iszonyatosan elkezdett hullani a hajam. Nem csak az ami elvileg nem hullott a terhesség alatt, hanem szinte kopaszodtam!!!
Szóltam is a védőnőnek hogy ilyenkor mi van,de nem túlzottan érdekelte...szinte csak egy vállrándítást kaptam...Aztán egy ismerős mondta,hogy szedjek vasat, meg vitaminokat és attól helyre is jött,de nagyon megijedtem én is elösször.
Rucik: Nagyon szépeket túrtál!:)
Én interneten túrok, pl tesz-veszen
Bodzi!
Köszi a pociképet! Nagyon helyes poci, és nem is csúcsos...mint pl nekem!:)
Marietta!
Örülök,és nagyon drukkolok Neked!
Rágota!
De helyes Csongi a macis cuccosban!:)
Már szerettem volna megkérdezni,hogy nektek milyen a fényképezőgépetek? Mert sztem nagyon szép képeket csinál.
A család "jótanácsaival" sztem meg ne foglalkozz...pl nekem miattuk apadt el a tejem, Domi 6 és fél hós korára. Folyton izélgettek,hogy nem eszek, nem iszok eleget, és így meg úgy meg amúgy.....hát meglett az eredménye,hogy folyton idegesítettek.
---------------------------------------------------------
most épp fájok...de furi ma kb. 6-szor is volt keményedésem ami fájt is...lent a a hasamnál és a derekam alatt....
---------------------------------------------------------
Na folytatom..
Szemszín kérdés:
Dominál úgy gondoltuk, hogy biztos barna lesz ha megszületik...(enyém barna, páromé zöld)
Erre megszületett kék szemekkel.
Nem volt túl sötét színű, már az elején látszott,hogy kék lesz szerintem.
Ilyen volt 2-3 hónaposan, és ilyen most
Na még akartam írni,de már nem tudok ülni...
Pussz