Új privát üzeneted érkezett!

jajajajajaja, bocsánat a szóismétlésért.

Még annyit, hogyha most lefeküdnék, akkor Csongi tutkó felkelne. Van valami érzékelője Neki, ami jelzi, ha Anya lehunyja a szemét... :roll:

KépKép
KépKép
ragota

Bocsi, most már tényleg lelövöm magam, de egy ezeddig nekem evidensnek tűnő kérdést tennék föl:

Ti honnan számoljátok a két kaja közti etetést? Márhogy a szopi kezdeteit nézitek, vagy az utsó szopi végét? Én eddig a végét néztem, ez tűnt logikusnak, ezért soha senkit nem kérdeztem. Csak számolgattam, hogy hogy jön ki a napi 8x-i kaja....

KépKép
KépKép
ragota

Elvittem Balázst sétálni az előbb. Tök jó, mert úgy bealudt, hogy még most is alszik, így van egy kis időm. Amit viszont mesélni akarok, hogy találkoztunk egy ismerőssel (még nem látta Balit). A gyerekem csupa kékben volt és kék a babakocsink is, erre megkérdezi: és fiú vagy lány? :shock: :o :twisted: És a másik jó kérdés (Fio rögtön te jutottál eszembe, vigyorogtam is): és jó baba? :o
A barátnőm mesélte, hogy tőlük is kérdezték meg, amikor a kislány csupa rózsaszínben volt, hogy: és fiú vagy lány?? :shock:
Na ez az igazán durvaaaaaa!!!

Ragota: én a kaja kezdetétől számolom. Ti 8x esztek egy nap?

Mellgyuszi: Jaj szegénykém... nekem is volt még akkor, amikor szoptattam (maradt is még csomó utána), de szerencsére lázam nem volt, csak piros volt a mellem és fájt... nekem jót tett a melegvizes borogatás, meg a masszírozás (bár a tiedben nincs csomó ugye?)... Ha nem múlik 1-2 nap alatt és lesz lázad, akkor rögtön orvos. És ne idegeld magad, a család szeret stresszelni, mert ők mindent jobban tudnak!!! :twisted:
Jut eszembe, hallottatok már olyat, hogy valakinek ott maradt a csomó a mellében és nem múlt el mellgyuszi után? Merthogy nekem ez van azóta is, de azért nem stresszelem rajta magam, mert a dokim akkor megnézte és azt mondta, hogy ez el fog múlni és hogy ez valóban a gyulladás miatti csomó. Ez volt a 6 hetes kontrollon, azóta viszont még mindig ott van... :shock:
szerika

Ág,
én az elejétől számolom. Gabi baba már a 2.héttől 6-szor szopizott egy nap. Hiába próbáltam kicsit sűríteni, nem kellett neki. Mint most sem hajlandó rendszerben enni, igy most úgy eszünk, ahogy megéhezünk :mrgreen: Egyébként Gabi baba is tudja, hogy mikor alszom.

Szeri,
mi is megkaptuk a Sejtbankos szép igazolást :)

Kép
Kép
adrienna

Ág,
sajnálom a mellgyuszit. Próbáld kenni garmastan-nal, nagyon jó rá!

Kép
Kép
adrienna

Szeri,
Bali csudaedi!Es milyen nagyfius!!!!!!!!!!!!

Adri,
en is attol felek sirni fogok :oops: Orulok,hoyg tulvagytok rajta :wink:

Ragota,
huuu hat nem irigyellek,de aterzem,mert nalunk is volt mar ilyen...sot...jooooooo parszor.....
Remelem a mai ejszakatok szupi lesz!!!!!!!!!
Meg hogy nem taplalo a tejed??akkor mitol hizik?Pfffff...azt nem hiszem amugy,hogy a furcsi elotti-utani szopitol faj a pocakja,mert eddig is igy csinaltad,de nem volt semmi gond,nem?szoval sztem nem az...
Amugy en is surubben etetem este. :roll:
Mellgyuszi:nekem is volt,ketszer is mar..
Kis fel literes palackba forro viz (uatan betettem a mikroba kihult ujramelegiteni),azt pakoltam ra,es massziroztam,mint allat,valamint szopi-szopi-szopi..es arra a cickodra pakold Csongit ezerrel!Ha felmegy 38.5fole,akkor vehetsz be Algopyrint!!!!!!
Ja,kaja elejetol szamolom,hoyg mennyi ido telik el.Igy eszik 6x.

Most jotem haza Attival elmentunk setalni,meg kozben C&Aba(semmi nem volt),meg Kenguru Goldba,vettem 2 takarot,meg egy hosszuujju pluss halozsakot es bevasaroltam,hazaertunk,es meg mindig alszik a babakocsiban....hat ilyen meg nem volt,mert mikor hazaerunk,mindig kopattana szeme az ajtoban!!!!!!Mintha megerezne....pedig 4 korul ennie kellett volna..most meg mindjart 5...gondolom nem ehes...uuuuuuuugy alszik..edibogar...
Pedig nappal o nem jo alvo....
Atlagban 2-3x alszik 30percet,es kb egy heten egyszer-ketszer napkozben is alszik 2-3 orat egyszerre... :roll:
Szeri,latom Nalatok is ez tortent a setaban :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Na a kepek:

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
nagyon édes Atti :lol:

Én is most voltam sétálni. Persze mire hazaértem már nem ment a lift, mert valaki nyitva "felejtette" az ajtaját az 5.-en :evil: :evil: Jól elfáradtam mire felértem :roll: Nagy szél volt lent. Gabi baba nem aludt el, inkább nézelődött. Nagyon rágja az öklét és panaszkodik. Most picit elaludt. A doki néni felirt valami ecsetelőt fogzásra. Na kiváncsi leszek.

Kép
Kép
adrienna

Köszi Lányok, aranyosak vagytok.

Vicky: nyugodtan kérdezheted. Párom legkésőbb januárban szeretne belekezdeni, de én meg úgy érzem szükségem van pici időre.
A január nagyon nem szimpi, mert amikor rossz vége lett, akkor is januárban jött össze a baba, ettől parázok nagyon. A dokim szerint sem vagyok jelenleg készen még, de ő azt mondja, hogy itt egy hónap is sok új gondolatot hozhat. Szóval ki tudja, lehet jövő hónapban csak látjátok, hogy "felső" táblás lettem. Á, nem.
Ha elindult a próbálkozás felteszem a vonalzómat és a táblán is jelzem a kezdési hót, ígérem.

Hát a topic babócái levesznek a lábamról mindig. Annyira tündérek. Csongi babáról irigy-irigy a medve cuccot. Még pici fiúk és már olyan, de olyan nézésük van, hogy elalélok. Nem csoda ha a mamik szerelemesek a babáikba.
A csajok is csodaszépek. Jól megzabálnám őket.

Hullik a hajatok? Akkor nem valami vitamin kiürül a szervezetekből? Nem lehet ilyenkor tablettában pótolni? Dokik, írások mit mondanak?
Ez a kukihuzogatás, nem hallottam még róla. :oops:

Bodzi: tényleg nagyon-nagyon csini vagy. Édes a pocid.

Na, megyek aludni, mert lóti-futi napom volt és jól el is áztam. Azt hiszem veszek egy forró fürdőt és beugrom az ágyba.
meriann

Csajok, végig se tudlak olvasni Titeket. Csak így tovább! :D

A srácokat viszont láttam. Én is pont vmi hasonlót akartam írni, mint Meri, h olyandeolyan jóképűek... :wink:
leovica

Bocs, megint én kavartam a neveimet.
Mi vagyunk azok:

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

A fiam csinálta ezt a képet a lányomról. Olyan jó, h lehet őt hagyni fénykéepzgetni. Fürdésfényképezésnél azért rátekertük a csuklójára a gép madzagját...

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota, az elejétől. Ezért sem bántam eleinte, mikor Dorka 2 óránként evett röviden, mert tudtam, h a fiam volt, h 3 óránként evett, de abból 1 óra volt az evés...

esetleg próbálhatod úgy tenni őt, h a csomós rész felé mutasson az álla, onnan jobban kiszívja. pl. nekem a hónaljtartás jött be egy hónalj felé eső rész csomósodásánál.
meg a szopi közbeni csomóelmasszírozás
amúgy meg tudod, én mindig a szopitanácsadókat emlegetem. inkább hívd végig az összes számot, ha sorban nem vszik fel, minthogy vmi baj legyen!
És sztem aludj napközben a piciddel! muszáj!!

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,
milyen szinu Dorka szeme,kek?Jol latom?
Jaj de edes,Ra igazan lehet mondani,hoyg zabalnivalo!!!!!

Mikorra alakul ki a vegleges szemszin,tudjatok?
Mert en mar hallottam 2 honapot is,meg fel evet-egy evet is...
Attinak olyan szep sotetkek,remelem nem valtozik meg neki :lol:
Bar nalunk ukszulokig mindenkinek,mindket agon kek es zold a szeme,szoval barna gondolom nem lesz.
Az igaz amugy,hoyg minden gyerek kek szemmel szuletik?Mert sztem,akinek kesobb barna lesz,az abarnaval is szuletik,nem?

Meri,
hmmmmm forro furdo.....azt bevallalnam en is..de csak zuhanyunk van...csak ha nem itthon vagyunk furdunk kadban....
De majd a hazunkban :lol: Akkora kadunk lesz,hoyg csak na!Dragammal ezt varjuk!
Varjuk mar a vonalzodat nagyon :wink: Akkor vagjatok bele,amikor ugy erzed kesz vagy ra!De szerintem nemsokara harman lesztek :wink:

Jut eszembe,penteken megnezunk megint 2 hazat..kivancsi leszek...

Adri,
hanyadikon laktok,hogy fel tudtal menni gyalog babakocsival??
En megdoglenek..azaz eselytelen...egyrezst 8.on lakunk..masreszt megmozditani nem birom a babakocsit a gyerekkel egyutt :lol:
Nalunk ha rossz a lift a szomszed lepcsohazban fel lehet menni a 10.re (felul ossze van kotve a 2 haz) es akkor "csak" 2-t kell lejonni...de hat azt sem tudom hogy kiviteleznem... :roll:

Jaj holnap szuri...

Na foztem egy kis levest,Attim elaludt,ugyan nem konnyen... :roll: de remelem annal jobban fog aludni ejjel..
Szep,pihenteto ejszakat kivanok Mindenkinek!Remelem hagynak minket a babak pihenni kicsit! :roll:
pusz

Kép

Kép
arwen07

Sajnálom a rossz alvásokat! Nekünk mostanában szerencsénk van, akármilyen is a nappal, éjjel elég jól alszik.
Persze olyan is van ebben, h ő motyorog, nyekereg, én felébredek, nem veszem ki, ő visszaalszik, én meg alig bírok visszaaludni... De ez már az én hibám... :wink:
Nekünk bevált, h nem vettem ki, ha nem volt eléggé "igazi" a sírás. De sírni én se bírnám hagyni. Már csak a családtagok miatt sem...

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, vigyázz magadra, meg ne betegedj!!! Én most alig merek lefeküdni, félek, a köhögés miatt nem bírok majd elaludni.

Arwen, a fiamé még 7 hónapos korában is változott. Először ilyen volt, mint Dorónak most, sötétkék, aztán zöldesnek látszott messziről, de erre mondta precíz barátnőm, h kékesbarna, mert tényleg az volt. Aztán ebből lett zöldesbarna, kb 1 éves korára. A lánynál is erre számítok.
Van egy elméletem a szemszínekről. H az számít, h abszolútértékben mennyire sötét, és ebből lehet következtetni a későbbi színre. Tehát eszerint Dorkának már nem lehet (világos)kék, az tuti.
Segíthettek cáfolni v alátámasztani az elméletemet.

Kép

Kép
nán-dorka

Semmi gond nem lesz, Arwen, de azért drukkolunk Nektek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A lényeg, h legyél ott vele és bátran kapd föl hamar! Ha hamar cicire is kerülhet, mindjárt el is felejti!

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,
sajnalom a kohogest :(
En ha megfazom,egybol kohogok...utalom...szoval nagyon aterzem..
Gyerekek hogy vannak?Ferjed?
Szemszin:hat igen,en is ugy gondolom,hoyg vilagosodni nem fog...nem tudom...mert igazabol en meg nem lattam vilagoskek szemmel szuletett gyerkocot.....szoval az is lehet,hoyg kesobb vilagosodik ki....hat nemtudom...
Ti lattatok mar vilagoskek szemu ujszulottet?
Mert van egy baratunk,az o kislanyanak sotetkek volt a szeme es most olyan tengerkek,szoval elegge vilagos.... :roll:
Az alvasnal nalam detto ugyanez van,mint Nalad :lol: En is hagyom nyoszorogni,meg mindent,ami nem siras,csak ha elkezd sirni,akkor veszem ki...viszont ha visszaalszik,es ez mar tobbszor elofordult nalunk,akkor en meg nem birok....na jo hulyek vagyunk,mi? :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

jaja,ott leszek a szurinal,es majd jol megnyugtatom!
A BCGnel is olyan kis ugyi volt,remelem most sem lesz nagyon nagy siras,mert akkor en is sirok :?

Kép

Kép
arwen07

Húúúú! de sokat írtatok! Mielőtt visszaolvasok, bébi szemszín kalkulátor.
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

Most találtam. :D

KépKép
KépKép
fioona

Nem hiszem el. Pedig nem is olvastam vissza még, mégis betettem ezt a kalkulátort nektek. :wink: :mrgreen: Ugye, hogy nincsenek véletlenek.

Szeri:
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu
És a babaszoba apróhirdetései.
A privát üzijeim melletti fülre kattintva láthatod a mi ruciainkat, itt a szalag alatt. :wink: Apránként fogyogat, viszont a kismamis ruhákat hamar elviszik. Nekem megéri postaköltséggel is, mert itt a helyben, (ha találok jót) akkor 1100Ft körül van a body ára.

Mindenkinek jobbulást! Már mondani akartam, hogy esetleges szopisztrájknál is jó taktika a hónaljtartás.
Annyit akartam írni, hogy nem jut most eszembe. :?
Meri hajhullás a hormonok ürülése miatt van. Illetve a várandóság alatt nem potyog hormonális hatásra. Ez a 3. hónap tájékára kiürül, így kihullik, ami addig nem hullott, pedig kellett volna. Na, ezt jó kacifántosan írtam. :twisted:

Ágota! Miket mondanak a rokonok. Kész vagyok! Nincs is rossz anyatej!!! Ezekben az a legbántóbb, hogy a bizalom hiányáról szolnak! Miért ne te tudnád jobban! Hiszen te vagy az anyja!!! És ezt Adrinak is írhatnám! Ilyen védőnőt! Csak arra jó, hogy elnyomja az anyai ösztönöket! Kinyílt a bicska a zsebembe! :evil:

Szeri! He-he! :mrgreen: Nekünk is kérdezték a csupa rózsaszín Lillára, hogy lány e! Sőt, még olyankor is, mikor szoknyába volt!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Olyan édik a babák! :wink: Múltkor akartam mondani, hogy Ati babának milyen szupi ez a textil könyv! :wink:
Kendőből én 4.40-et vennék, a biztonság kedvéért. De ahogy nézem most, Lanából nincs is 4.20-as. Csak 4 méteres, és utána már 4.40-es.
Nekem a hennás tetszet nagyon, bár a forrásvíz is szép! :wink:

A szemek színe. Én úgy tudom a legtöbb újszülöttnek sötétkék a szeme. Lillának sokára lett meg. Ő is sok árnyalaton átment, volt zöldes is, végül 1 éves kora körűl lett barna. Olin ak már most barna. :shock: Nem hiszem, hogy változna, de én barnát is akartam. 8) Amúgy nekem is érdekes a szemem. Szürke alapból, de ha nagyon kifáradtam, és alig élek már, olyankor zöld. :? Nem bánnám, ha fordítva lenne. :twisted:

Holnap drukk a szurira.

Adri. Lilla is ilyen megfigyelős volt. Bár nem sírt, de nehezen oldódott fel. Most már jobb a helyzet, remélem idővel még jobb lesz. Nézd a jó oldalát. Legalább kevesebbet kell futkosni utána. :wink:

Ne hari, hogy így össze-vissza írtam, és valszeg a helyesírás is pocsék, de kapkodok kicsit.

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Kép

Ez könyvjelző lesz, ajándékba. :D Még nincs kész. :mrgreen:

Ágota, mi dokink is ilyen brutál állítólag kuki ügyben! :( Nekem is harcolni kell akkor majd. Szeretném, ha nem piszkálnák pár évig! :!: Szegény Nimród! :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Merike, nem bírom magamba tartani! Nem tudok megvállni az 56-os macis kabátunktól! Tudod egyszer feltettem már egy fotót róla. :D Valamiért nektek tartogatom! A kicsi bocsodnak! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Szeri, tök jókat turtál! Mind tetszik, de főleg a 3. Az nagyon bejön nekem! :wink:
Kocsitok kész van már? Vagy még buszozol?

Én ne tudom, hogy van, de nem érzem, hogy más lenne fiút és lányt szeretni. Persze lehet, hogy később változik, mert egyenlőre a pelus tartalmán kívűl sok különbséget nem érzékelni. Hamarabb éreztem közel magamhoz, de ez inkább attól van, hogy 2. baba. Kíváncsi leszek. De, hogy rémséges anyós leszek, az már 10000% :twisted:
Megyek felkeltem apát. Elaludt olvasás közben. :D

Jó éjt! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt!

Ma és holnap nem lesz napközben áramunk már megint. Az E.on oszlopokat cserél. Emiatt nem lesz megint vezetékes telefon, net, mobil. Káosz. Holnap ellógom fodrászhoz, úgy is azt szeretem ha hajszárító nélkül szárad meg a hajam.

Fionna: édes vagy. :cry: úgy meghatódtam. Amúgy nekem alapból zöld a szemem, és néha, főleg nyáron kéknek tűnik. De nem csoda apának zöld, anyának kék. Nagyszülőknek szintén apainak zöld, anyainak kék.
Az uncsitesóm esetében néztem, hogy neki is pici babaként sötét kék szeme volt, és bebarnult. De észre sem vettem mikor.

Szép a könyvjelző. Ezek annyira egyedi ajándékok tudnak lenni.

Olio már profi csábító nézéssel bír, mi lesz vele később?!

Egyből más az anyós téma, ha már gyereke van az embernek. :lol: Mindjárt más oldalon áll az ember. Amennyire kötődni tudok jelenleg is, belőlem is bizti szipirtyó anyós lesz. De addig még, hátha fejlődök jó irányba. Legalábbis igyekszem.

Az anyaságról csatlakozom. Szerintem is az anya ismeri legjobban gyermekét. 9 hónap előnye van az embernek minimum a többi családtaghoz képest. De még több, mert születés után is legtöbb időt és legközelebb a mamival van. Nem hinném, hogy bárki is jobban ismeri a gyerek igényeit.

Arwen: drukk Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++

Nán-dorka: biztos nagyon örül a Nagyfiú, hogy fényképezhet. Igyekszem nem lebetegedni.

Nálunk végre kisütött a nap. Már nem is tudom mikor láttam utoljára. Az embernek még a kedve is sokkal jobb.

Na, szép napot mindenkinek.
meriann

Fio: a textilkönyvesek mi vagyunk :lol: Balázs imádja, folyton teszi a szájába és gyűrögeti.
Én is ezt a két aukciós oldalt ismerem, meg a babaneten is szoktam nézelődni. Még nem rendeltem így cuccokat. De akkor neked megéri, mert tényleg sok egy bodyért az 1100 Ft. Én most vettem 400 Ft-ért bodykat a Corában, de tudom, hogy nálatok nincs…
Az autónk céges volt, totálkár lett, szerintem majd hulladéknak jó lesz. Épp most kap majd a napokban valami használt autót a férjem a cégétől. Neki munkaeszköze, így muszáj. Egyébként pedig buszozunk továbbra is, no meg a család segít autóilag, ha kell, amíg nincs autónk…Azért nehéz volt ám több év után visszaállni a buszozásra, meg a gyalogos életmódra…

Arwen, drukk a szurihoz! Majd mesélj mi volt!
Én már láttam világoskék szemű újszülöttet :D pl. a fiam. Egyébként minden újszülött kék szemmel születik én úgy tudom… a barna szeműek is kékkel születnek. Persze ezt én is úgy hallottam, hogy ez így van, bizonyítani nem tudom az elméletet…
Balázsnak kékes-zöldes-szürkés szeme van mostmár, mint nekem. Az apjának barna szeme van. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Atti baba csudapofa.

Nán-dorka: gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Adri, hasra nagyon jó a hullahopp karika. Már korábban is szemeztem vele, hogy veszek, de egy barátnőm megerősített, hogy leviszi a hasat, szóval mostmár tutira venni fogok!

Meri, nagyon várom a vonalzódat!! :lol: A hajhullás pedig természetes, úgy van, ahogy Fio írta.

Reméljük egész nap sütni fog a napocska!
szerika

Sziasztok Drágáim!
Nem tudom, mi lehetett tegnap, de az én kis Drágám annyira nyígi vlt! Egész nap nehezen aludt, de a délután 4-es etetés után non-stop nyűglődött egészen negyed 11-ig, amikor is -ilyen még sose volt- álomba sírta magát. Azt hittem, megszakad a szívem, de semmi nem volt jó Neki, se ölben, se kendőben, sem séta közben, sem babakocsiban nem nyugodott meg. Még autózni is elvittük Apával (aki egyébként egy hős volt, mivel látta, h nagyon fáradt vagyok ő sétált Vele tök sokat) este 10kor, de ahogy kiszálltunk ordított megint, így végül leraktuk, 10 perc alatt elaludt ,de úgy sajnáltam! Viszont végigaludta az éjszakát. Egyszer felébredt 5 körül, de kapott cumit és visszaaludt. Nálatok nem voltak nyűgik tegnap a Bébik?

Szeri:D
Olyan céééééééééééép! Megértem az érzéseidet, én is előre sajnálom a összes kislányt, aki szemet vet a fiamra...és ahogy anyukám mondaná:"észre sem veszed, és már egy szőrös kamasz közli veled, hogy holnap reggel jön haza..." Na, amikormajdaz első kiscsajba belefutok a fürdőszobában...jajjjjjjjjjj

Szemszín...hát, nem tudom. Anyum szeriint nekünk rögtön barna volt. Ákosnak olyan gyönyörű búakék szeme van, és egyre világosabb kék a pupila mellett, úgyhogy reménykedem, hátha sikerült a nagyiktól megörökölnie a kék szemet.

Fioo:D
Klassz ez a kalkulátor:D Oli még mindíg imádnivaló!

Arwen:D
Drukk mára, bizti nagyon ügyesek lesztek! Atti is olyan kis drága!

Ág:D
Na, akkor reszkethetünk, pláne, ha nagyobbak lesznek:D:D:D:D Sajnálom a mellgyuszit, nekem csak egyszer csomósodott be, akkor a melegvizes borogatás nagyon jót tett!

Jajj, nekem is a kedvenc kérdésem a "jó baba?" Futottak még: "És van elég tejed? (mi köze hozzá bárkinek is? ), "Éjszaka alszik?" (ilyenkor meg úgy megkérdezné, hogy miért, a Te gyereked végigaudta az éjszakát 6 hetesen?)....na, mindegy, csak nem bírom ezeket a hülye snassz kérdéseket.

Hajhullás: nekem mégnem durva, csak annyira hullik, mint előtte , de olvastam, h azért van, mert a várandósság alatt a hormonnális változások hatásásra megáll a hajhullásfolyamata, és ilyenkor , mikor kezdenek ezek a hormonok kiürülni, kihullik az, ami a 9 hónap alatt nem, ezért tűnikcsak soknak, utána visszaáll a normális mértékű cserélődésre. Úgyhogy senki nem lesz Kojak:D

millió puszi Nektek

porsika

Ja, és Dorka, Arwen:D
Ugyanez a helyzet alvás-ügyben nálunk is, belépek a klubba:D:D:D:

porsika

hello!

Na,megvolt a szuri.
Hat sirt szegenykem,de igazabol mar elotte,amikro meztelenul maceralta a dokineni :roll: akkor elkezdte,de nem is csodalom...tok sz@r lehet ott fekudni az asztalon puceran es fogdosnak... :roll:
Hazafele 2 perc alatt bealudt a babakocsiban,es meg itthon is aludt tovabb...most letettem megint,mert nyugi volt,remelem tud pihenni szegenykem.

Kepzeljetek a mi dokink nemjon ki hazhoz szurit adni.Megkerdeztem,hyog esetleg a kovetkezot kijonne e beadni (igazabol mindgey,siman el tudunk menni,tok kozel van,csak gondoltam itthon megis jobb Attinak..)es azt mondta tilos kimenni szurit beadni,de tudja,hoyg a kollegai ezt csinaljak,de o nem....

Ma ejjel is volt nyoges..megint 2korul...cumival visszaaludt ugy fel ora utan....majd 5korul szopizott,de utana megint volt nyoszi,es kb mire visszaaludtamvolna,kelni kellett 7kor....huuuu de fitt vagyok! :evil:

Szoval nem a Laktoherbtol van az tutko,mert nem iszom vagy 5 napja.... :roll: elotte is 2 napig ittam csak..

Jaj van egy uj kedvenc kerdesem,multkor elfelejtettem irni..."Van tejed BOVEN?"ez milyne kerdes??????Honnan tudjam,hoyg boven e?Eleg es kesz.....boven....ekkora baromsagot.....

Anya-fia:hat mar en is edzem arra,hoyg mi lezs kesobb...de ha lanyom lesz...juuuuuuuuuuj de fogom ot is imadni... :lol: :lol:

Szeri,
en is pont a hullahopp karikara gondoltam!!! :lol: :lol: Anyueknal van valahol meg gyerekkorombol,pink szinu,remelem meglesz es akkor nem kell venni :lol: Bar ha megporgetem itt a nappaliban az vicces lesz :lol: :lol: :lol:
Nekunk is van textilkonyvunk a vonalzomon is ott van Atti elott,egyik oldala 0-3hoig (a fekete-feher szin dominal),masik meg 3-6hoig-nagyon szines.

Na mar nyoszorog....fel orat sikerult alukalni....megnezem....
na itt van az olemben...szegenykem...

Fio,
a konyvjelzo nagyon joooooooooo!!!
Olio de edes,egem meg!Micsoda nezese van tenyleg!!!!Csabito! :wink:
Vicces,hogy pont beraktad ezt a szemszin kalkulatort :lol: :lol: :lol: koszi a kendohossz tanacsot,megfogadom! :wink:
Azert az mar tenyleg nem semmi,hogy a szoknyas Lillara kerdeztek a nemet..... :shock: :shock:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Szeri hogy kérdésedre válaszoljak nincs terpesz pelusunk.
ugyanis nem kaptam sehol (gyógyszertár,gy.segédeszk.bolt,bababolt)ezért felhívtam a védőnőt,mondta hogy textilpelussal is jó.

Arwen nyögés nálunk is volt,ezért esténként csípőtorna és pukitorna is van.(lábát tologatjuk a hasa felé)meg rengeteg gyümölcslét iszok (www.biojuice.hu ról rendelem)
Nyunyi szeme szürke volt mikor született (ma 2 hónapja) mostmár barnul.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj Fio elfelejtettem írni, hogy Oli annyira csábos kisfiú, ez a kép haláli róla! És még mindig tök ügyi vagy ezzel a könyvjelzővel!

Arwen, akartam is mondani, hogy milyen jó könyvecskétek van. Klassz nagyon a tiétek is!
Én is a nappalinkban fogok hullahoppozni (majd mikor senki se látja) :D :lol:
Végre, hogy túlvagytok a szurin... szegény Atti... meg mi az mán, hogy nem megy ki házhoz a doki??? Ilyet még nem is hallottam! Gondolom adtál volna neki pénzt, akkor meg nem megéri neki házhoz menni? neki tök mindegy hol adja be, nem? Ezt nem is értem... És akinek ikrei vannak? Annak is mindig be kell cipelnie a rendelőbe a gyerkőcöket? Barátnőm ikreihez kijár a mai napig a gyerekdoki, akármi is van, ha szuri, ha betegek, mindig kimegy és ingyen! pedig nem is kellene neki!

Esztora, gratula a 2 hónaphoz!!!

Ragota, milyen volt az éjszakátok???
szerika

ezt gyorsn feldobom. kávéval festettem az anyagot. :lol:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Arwen, erre a van-e tejed bőven kérdésre visszakérdezhetsz: miért, kellene? :lol:

Nyunyinak boldog 2 hónapos szülinapot! Attinak is utólag!
Hogy nőnek!

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, gyönyörű!!!

Kép

Kép
nán-dorka

annyit gondolkodom a 2. részen. not having...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ma egész nap takarítottunk apával, meg Domi is segített...már amikor nem hátráltatott szegénykém. :roll: :D
Pl. lerántotta a tálcákat az asztalról én meg ösztönösen ugrottam,hogy elkapjam...hát persze,hogy úgy benyilalt a hasam alja,hogy nem bírtam pár percig mozdulni sem...De már oké minden. :D
Kezd olyan lenni a lakás,hogy azt mondhatom már jöhet Samu baba...de azért még van pár apróság...

Nán-Dorka!

Jobbulást az egész családnak!!!

Igen, szerintem nálunk is megmarad a bece név Samunak. Elég sokszor említjük Őt Zsebinek még mindíg. :-)

Fioona!

Köszi a képeket! :lol:
Nagyon helyes kissrác Oli!A 3. képen tiszta Lilla!:)

Kuki téma: Nekünk 3 és fél év alatt még senki sem mondta hogy hozzá kéne nyúlni...nincs is vele semmi probléma szerencsére. Persze lehet,hogy ez csak mázli nem tudom...

Beszólásokkal kapcs.
Emberünk: És mikor szül?
Én: október 20-ra vagyok kiírva...
Emberünk: Ó az még rengeteg idő...
Én: jah köszi 1 hónap valóban rengeteg...

Arwen!

Örülök,hogy Atti csípőjével minden ok !
Képek nagyon édik!:)

Vicky!

Így utólag is jó utat kívánok nektek! :oops: :lol:

Szeri!

Bali baba nagyon édes!!!:)

Hajhullás: Amikor Domi 3 hónapos lett nekem is iszonyatosan elkezdett hullani a hajam. Nem csak az ami elvileg nem hullott a terhesség alatt, hanem szinte kopaszodtam!!! :shock:
Szóltam is a védőnőnek hogy ilyenkor mi van,de nem túlzottan érdekelte...szinte csak egy vállrándítást kaptam...Aztán egy ismerős mondta,hogy szedjek vasat, meg vitaminokat és attól helyre is jött,de nagyon megijedtem én is elösször.

Rucik: Nagyon szépeket túrtál!:)
Én interneten túrok, pl tesz-veszen :D

Bodzi!

Köszi a pociképet! Nagyon helyes poci, és nem is csúcsos...mint pl nekem!:)

Marietta!

Örülök,és nagyon drukkolok Neked!

Rágota!

De helyes Csongi a macis cuccosban!:)
Már szerettem volna megkérdezni,hogy nektek milyen a fényképezőgépetek? Mert sztem nagyon szép képeket csinál.

A család "jótanácsaival" sztem meg ne foglalkozz...pl nekem miattuk apadt el a tejem, Domi 6 és fél hós korára. Folyton izélgettek,hogy nem eszek, nem iszok eleget, és így meg úgy meg amúgy.....hát meglett az eredménye,hogy folyton idegesítettek. :evil:

---------------------------------------------------------
most épp fájok...de furi ma kb. 6-szor is volt keményedésem ami fájt is...lent a a hasamnál és a derekam alatt....
---------------------------------------------------------

Na folytatom.. :D

Szemszín kérdés:
Dominál úgy gondoltuk, hogy biztos barna lesz ha megszületik...(enyém barna, páromé zöld)
Erre megszületett kék szemekkel.:) Nem volt túl sötét színű, már az elején látszott,hogy kék lesz szerintem.

Kép Kép

Ilyen volt 2-3 hónaposan, és ilyen most

Kép
Kép

Na még akartam írni,de már nem tudok ülni... :oops:

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Nagyon édes Ati, Olio és Dorka baba is! :D :wink:

Érdekes hogy a legtöbbünk babájának kék, vagy kékes a szeme. :D Csengének is világoskék. Sötétkékel született. Kezd az enyémre hasonlítani, viszont apának barna a szeme. Kívámcsi vagyok milyen lesz neki a végleges.

Nálunk is a tipikus kérdések: És jó baba? , És szopik? , És van elég tejed? Már kezdek idegbajt kapni tőlük... És persze Csenge állandóan szopja az öklét, még evés után is, és mindig mondják: "Biztos éhes". Persze ők tudják a legjobban...

Meri! Nagyon várjuk a vonalzódat! :wink:

Arwen! Mi is 8-on lakunk, viszont ha nincs áram (nincs lift se), akkor mi dekkolhatunk addig a földszinten. Nincs ilyen szomszéd lépcsőházas megoldásunk.. :evil:

Képzeljétek tegnapelőtt fordult meg először Csenge a hátáról a hasára. Azóta állandóan azt gyakorolja... :lol:

Na megyek, mert ébredezik...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Már akartam a múltkor is kérdezni: Fio, Ragota!

Hogy akkor most ez mit jelent: Csenge holdja a rák jegyében van, az én napom az ikrekben. Akkor milyen az anyaképe?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nahát, Krisz, épp ma reggel gondoltam, h írok majd, h mi újság Veled, hiányzol! Jó, h itt vagy!
hátáról a hasára? nahát! gratula!

Jó a megjegyzésgyűjteményetek! Elég bénák bírnak lenni az emberek tényleg, h miket mondanak. De amúgy meg nekem nagyon tud tetszeni, ahogy az emberek örülnek a babáknak! nagyon meg tudja szelídíteni a világot egy ilyen kis gombóc, mint a mieink, nem?

:wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, izgi! :wink: :wink:
És hadd potyogjanak a tálcák...
de gyönyörű a fiad!
szóval nem igaz az, h nem világosodik a szemszín, csak változik? (az én egyes sz. elm-em :D )
a Fio-féle kalkulátorban elakadtam, mert azt mondta, én nem létezhetek (két zöld szeműtől én nem lehetek barna szemű) (nem olvastam el az instrukciót, lehet, h még sikerül)

Krisz, én el szoktam mesélni, h az ökölevést a kórházban is mondták, h azt jelenti, h éhes, etessük, de Dorka már ott is állandóan csinálta, állandóan etethettem volna! Erre át szoktak térni más témára.

Most a fiam szeretne írni Nektek:

jfdhhfhhhvhnvncndbj7754884fjfjábel1234456789ööüóéookv

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Adri,

BOLDOG SZULINAPOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!

Kép

Angyalkrisz,
huuu Csenge nagyon ugyi!hatarol a hasara,szupi csaj! :wink:
Hat mondjuk,ha aram nem lenne (lift),es mondjuk a szomszed hazban sem,akkor az erdekes mutatvany lenne :roll:
Latom Teged is izgat ez a HOldja-Napja-bolygoja kerdes :lol: :lol:

Nandorka,
igazad van ebben,hoyg egy ilyen kismano mindnekinek mosolyt csal az arcara.
nekem is az tetszik,hoyg vadidegenek,megnezik,mosolyognak ra es ram is,eloreengednek (persze vannak kivetelek),meg dicserik stb...tok jo,hoyg egy kisbaba kozelebb hozza az embereket.
Nekem pl az nem jon be Bpen(meg gondolom miden varosban ez van),hoyg az emberek nem koszonnek egymasnak,inkabb elforditjak a fejuket stb...En ugye BP mellett nottem fel,es ott mindenki koszon mindnekinek szinte, a boltban ismernek stb..es az sztem tok jo...de itt baszki szokszr meg a szomszed sem koszon vissza....rohej....ugy fel tudom magam huzni ezen :? Nem jon be,hoyg igy elidegenednek az emberek egymastol.....

Orsi,
vigyazz magadra nagyon!Csak semmi hirtelen mozdulat!!!!!!!HOgy Domi micsoda egy szivtipro lesz!Betojok mekkora kek szemek :lol: :lol: :lol:

Esztora,
gratula a 2.honaphoz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
kalkulator:nalam is ez volt,hoyg ket kek szemu szulotol nem lehetek zold szemu...de aztan anyut atjavitottam zoldre,mert o vegulis zoldeskek...igy jo lett.

Okloragas:sztem mar siman lehet a fogzas :wink:
Sogornomek kozepsojenek 3hosan kijott az elso foga!Mondjuk o mindent extra koran csinalt..felult 5 hosan,6 hosan meg felallt,majd 8honaposan mar frankon jart.....

Tegnap hal Istennek nem volt laz :wink:
Most meg alszik...wow :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Mennyit írtatok, naháááát :o Sajna tegnap olyan nyüszis nap volt, Gabi baba egésznap anyapacin lovagolt, anya meg behozta a km hiányt, ha volt neki egyáltalán :roll: Az elmúlt 2 éjszaka überdurva volt, fél óránként kelltem, cumit adni a szájába. Kaptunk ecsetelőt a fogára, azt hiszem jó lesz.
Voltam a nődokinál, azt mondta, hogy az erős fájdalom és vérzés hormonproblémára utal és felírt fogamzásgátlót. Azt mondta, hogy fél évig kellene szednem ha tovább nem is akarom, és akkor minden ok lesz. na kiváncsi vagyok.

Arwen
Kösszöööööööönööööööööööm :lol:
Lift: meg is fájdult a karom rendesen mire felcipeltem. Még szerencse, hogy jött a felső szomszéd. Mi a harmadikon lakunk, szóval a tetővel nem sokat érek :roll:
Igazad van. Sajnos az élni ls élni hagyniból, Bp-en, az élni rész valósul meg. Én mindig is itt éltem, de baromira zavar. Most hogy majd költöznénk, nézegetjük a Bp-n kivüli házakat is. Mondjuk elég reménytelen...

Angyalkrisz,
gratula, Gabi baba még lustizik, nem akar forogni

hohohooo... most mennem kell, de még jövök 8) 8)

Kép
Kép
adrienna

ADRI! Nagyon boldog szülinapot! Kép
szerika

Ma tutira nem tudok jönni fórumozni, annyi a dolog, csak Adri miatt ugrottam be :wink:
Írjatok sokat! :D

Pusszzz
szerika

Sziasztok Drágáim!

Adri:D
Isten éltessen nagyon sokáig!!!!
Szerihez hasonlóan most sajnos tőlem is csak ennyire futja, de mindenkinek puszik tömkelege!!!!

porsika

ADRI, ISTEN ÉLTESSEN!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

rÁJÖTTEM, H A FIAMRÓL IS VANNAK DIG. KÉPEK.
a mostani barna szem ebből lett:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

meg ebből:

Kép

(itt amúgy kb 3 és fél hónapos)

Kép

Kép
nán-dorka

kb ugyanaz a szín, nem?