Sziasztok lányok!
A szerdai találkozóra most már biztos, hogy nem tudunk elmenni, mert reggel láttam kiírva az ovi ajtaján, hogy szülői lesz 17:00-kor!
Elötte meg talán betudok zsúfolni egy látogatást egy tanárnőhöz, hatha tud segíteni az szakdogámban, úgyhogy az is fontos lenne!
Szombaton megkezdődik a suli, mehetek konzultációkra, bár egy porcikám sem kívánja!
Anyósékról: tegnap du. hazahozták a nagyot, és lehetett látni, kissé lelkifurdija van! Cirmike igazad van, ki kéne mondani, de szerintem szavak nélkül is érzi a dolgot! Ráadásul az a helyzet állt elő, hogy ő szokott általában vigyázni Ákira, amikor kéthetente elmegyek konzultálni. Most bucsu lesz hétvégén anyuéknál, így a Csabit eleve oda viszem, és akkor már Ákit is! Ezen mintha kicsit meglepődött volna, biztos úgy gondolja, direkt nem viszem Ákit oda, mert most sem akarta elvállalni! Pedig tök véletlen jött ki a dolog!
Na de befejezem ezt a témát, majd kiigazít minket az idő!
Kicsi lányod tündéri a tortás asztalnál.... és a torta is nagyon szép, biztos fincsi is lehetett!
Este alig aludtam valamit, Áki nem aladt, folyton felsírt, kikellett venni az ágyból magunk közé, de ott sem aludt, csak nyöszörgött! A végén már nagyon kivoltam! Nem tudom mi volt a baja, mert kikeltünk, kiszívtam az orrát, nem jött semmi, visszafeküdtünk, nem aludt!
Végül kimentem vele a nappaliba,bekapcsoltam a tv-t, hohy legyen fény, ő elbámult valami autóversenyt, de nam aludt, ekkor lekapcsoltam, azátn végre 1 óra után elnyomta az álom! Becsempsztem az ágyába, majd 1 óra után újra felsírt!
Érthetetlen!
Eldugulok!
Sok-sok napocskát nektek!