Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A csajoknak - Rékának és Katának - NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Kép

sok puszi

holnap majd bővebben..
Máté és Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Nincs valakinek ismerőse Vértestolnán? A férjem talált egy kutyust futás közben az erdőben Vtolnától kb. 3-4 km-re. Fajta tiszta terrier, talán vadászni jártak vele. Hátha meglesz a gazdija.

Mi is boldog szülinapot kívánunk Rékának és Katának!

Zsani és Máté
Vendég

Sziasztok!

Mnzsani
barátnőm Vértestolnán lakik:)
Itt felveheted vele a kapcsolatot:kincseskrisztina@citromail.hu

Szia:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Zsanka: írtam Neked privit, írj légyszíves, vagy dobj egy sms-t, azt többet olvasom :lol:

20/522-6789

Köszi szépen...

Dórám jól van, nagyon tündér kisbaba. Teljesen egyforma baba, mint Emese baba volt. Csak Mesi kicsi pufibb volt és világosabb hajú. De amúgy mintha klonok lennének, de tényleg.

Most leszünk 8 hetesek, már több, mint 5 kiló és több, mint 10 centit nőtt. Majd szúrin tudok pontos paramétereket. Egyébként nagyon jó kislány és nagyon imádnivaló. Emese is elkezdte a nagycsoportot, ma kezdik az úszást az ovival, megyünk kísérőnek (meg hajszárítónak) Dórával mi is... nem lesz egyszerű, az biztos. De hát ahol két gyerkőc van...

Na sziasztok, mindenkinek jó egészséget.

Vkhajniról senki nem tud? Melyik topikba szokott írogatni?

Emese és Dóraanyu/Szilvia
emeseanyu

Ági!
Én írtam, hogy előreláthatólag nekünk is jó szerda! (Ha nem kell tovább bennt maradnom melóba...). Te, elférünk ennyien Nálatok? Ja és Te írdd meg, hogy hány fele mehetünk, mert Dorka szokott 4 utánig aludni, nem?
Amúgy nekünk is 4 után 4.30 fele jó és sajna csak bő 1 órát tudunk maradni, a másnapi korán kelés miatt! De az is valami.

Emeseanyu!
A Babát szeretnék-topikba írt egyik nap Hajni, láttam, de oda se nagyon ír. Asszem 30. héten van.

lola77

Sziasztok lányok!

A szerdai találkozóra most már biztos, hogy nem tudunk elmenni, mert reggel láttam kiírva az ovi ajtaján, hogy szülői lesz 17:00-kor! :cry:
Elötte meg talán betudok zsúfolni egy látogatást egy tanárnőhöz, hatha tud segíteni az szakdogámban, úgyhogy az is fontos lenne!
Szombaton megkezdődik a suli, mehetek konzultációkra, bár egy porcikám sem kívánja! :x

Anyósékról: tegnap du. hazahozták a nagyot, és lehetett látni, kissé lelkifurdija van! Cirmike igazad van, ki kéne mondani, de szerintem szavak nélkül is érzi a dolgot! Ráadásul az a helyzet állt elő, hogy ő szokott általában vigyázni Ákira, amikor kéthetente elmegyek konzultálni. Most bucsu lesz hétvégén anyuéknál, így a Csabit eleve oda viszem, és akkor már Ákit is! Ezen mintha kicsit meglepődött volna, biztos úgy gondolja, direkt nem viszem Ákit oda, mert most sem akarta elvállalni! Pedig tök véletlen jött ki a dolog!
Na de befejezem ezt a témát, majd kiigazít minket az idő!

Kicsi lányod tündéri a tortás asztalnál.... és a torta is nagyon szép, biztos fincsi is lehetett! :D

Este alig aludtam valamit, Áki nem aladt, folyton felsírt, kikellett venni az ágyból magunk közé, de ott sem aludt, csak nyöszörgött! A végén már nagyon kivoltam! Nem tudom mi volt a baja, mert kikeltünk, kiszívtam az orrát, nem jött semmi, visszafeküdtünk, nem aludt!
Végül kimentem vele a nappaliba,bekapcsoltam a tv-t, hohy legyen fény, ő elbámult valami autóversenyt, de nam aludt, ekkor lekapcsoltam, azátn végre 1 óra után elnyomta az álom! Becsempsztem az ágyába, majd 1 óra után újra felsírt!
Érthetetlen! :roll: :oops:

Eldugulok!
Sok-sok napocskát nektek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk mi is a két szülinapos leányzónak és sok-sok puszit! Reka annyira édes volt ahogy örült a tortának és az is nagyon tetszett ahogy Roli vigyázott nehogy hozzányúljon, hogy fogta a kezét egyem meg :)

Akkor mi tuti megyünk szerdán Ágiékhoz és persze hogy elviszünk titeket Lívia, csak az ülést ne felejtsd kiszerkeszteni a kocsiból nemám apa elviszi :) Mi már jártunk így :lol:

Rozi!
No comment anyósra, de szerintem épp jól jött ki ez a véletlen, nehoyg szabadkozz inkább csináld úgy mintha direkt így akartad volna :) megérdemli hogy lelkifurdalása legyen! Különben én is anyósékkal éltem a több mint másfél évet hát mondanom se kell halál volt! Mindenbe belekötöttek, áhh nem is mondom még emlékezni se akarok arra az örületre! Mióta elköltöztünk nekünk is jobb a viszonyunk habár szerintem soha nem fogok megfelelni nekik. tegnap is teljesen a tudtomra adták mindketten (após, anyós) Beszéltem este párommal is erről és arra jutottunk hogy ne is foglalkozzam vele, de persze bánt valamilyen szinten, ja és mivel Ő már 14 éves kora óta kollégista volt egészen 27 éves korig szerinte nem is igazán ismerik Őt anyjáék, hisz pont akkor nem volt otthon amikor a személyisége kifejlődött. Ebbe azért van valami nem?
Ákinak nem jön a foga? A Lackó akkor szokott így megébredni.

Mindenkinek szép napot!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapos köszöntéseket :)
Íme 1-2 kép:

Kép Kép

A nagy tortaevés végén:
Kép

Kép

A tortaevős Kata:
http://www.indavideo.hu/video/Kata_egy_eves

Cirmike!
Szépek a képek. Réka már nagylány és tényleg sokat fejlődött ahogy írtad! Roli nagyon ari a kis szőke buksijával ahogy Réka kezét óvja a tortától :lol:

Ági!

Mi is olyan 4-4,30felé tudunk menni, ahogy Gyuri értem tud jönni. :)
Mit vigyünk? Gyümilé? Rágcsa?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre,de már ismerhetek,mindíg akkor jövök,ha keresek valamit,vagy ha van valamim eladó.
Na most az utóbbi.Régebben írtam,hogy egyszer szeretnék egy bababizit csinálni.na úgy néz ki,hogy ennek a kistestvére megszületett,egyenlőre ruhákal foglalkozom,de még csak itthonról.

Sikerült egy ügyeskezű készítővel felvennem a kapcsolatot,és most per pillanat pamutnaciaim,harisnyáim,zokniaim vannak eladók.Ebben a pillanatben két méretben,86/92 és 92/104.

Csak hogy lássátok,képeket is töltök,meg írok centis méreteket is.De ha bárkinek van igény más méretre,kb 4 nap és itt van.A ncik ára darabonként 890 ft,a harisnyáé 390Ft a zokniké 190 ft.

A 86/92es hossza45cm,belső hossza 28 cm dereka15-35ig nyúlik

A 92/104-es hossza54 cm belső hossza35cm,dereka23-37ig nyúlik

2 hét múlvára ígérik, hogy regisztrálják az oldalamat is,de arról majd akkor szólok.

Egyébként elkeztük a bölcsit.HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁt!Könnyebbre számítottam.3 hét lesz a beszoktatás,mert Bálint nem veszi olyan könnyen mint gondoltam.Sajnos.
Szóval most e körül forog minden.
Üdvözlök mindenkit,itt elérhettek:maguska@chello.hu

Ja,elfelejtettem,hogy ide kicsinyíteni kell!Azt meg csak apa tudja :oops:
Este jövök a képekkel!

Kép
maguskaa

Sziaaaaaa Ági/Maguskaa!

Szerintem mindenkit tuti érdekel nem jössz el szerdán lesz délután a másik Ágiéknál babatali úgyis rég láttunk meg elhozhatnád megnézni amid van és akkor már lehet pízzel megyünk :)

Kata nagyon maszatos :lol: 8) emlékszem hogy vártam, hogy Lackó is ezt csinálja majd aztán csak beledugta az 1ik ujját kétszer azt annyi :)

Ági!
Tényleg mit vigyünk?

Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Na most csak annyi hogy aki nem tudja hogy hova kellmenni,azoknak leírom :)
Ami épül plaza az mögötti lakóparkban lakunk.Pontosabban Ságvári Endre 44/A.1 lp.2/2.A kaputelefonra Fábián Balázs van kiírva amúgy a 9-es gomb.,de szinte mindig nyitva van az ajtó...
A legfelső lépcsőház ahogy jöttök a négysávosról felfelé.Csak a mi korlátunk van fehérre lefestve,és a klíma i selégg hülyén kinnt van.De ha nem felejtem el akkor egy lufit kilógatok az erkélyen és úgy könnyebb idetalálni :lol:
A 4 ,4-30az tökéletes nekünk,Dorkát majd felverem addigra :lol: ,de lehet hogy nem is fog aludni mostanában nem akar...
Hozni sztem nem kell semmit lezs rágcsi a gyerekeknek meg nekünk inni is,más nem kell sztem.

Most csak ennyi Ági

Kép

Kép
ági01

Angi!

NAGYON megértelek! És tényleg átérzem, hogy az ember néha akármit csinál, egyeseknek akkor sem lesz jó! :cry: :oops:
Viszont igazad van, 14-27-ig nem otthon lenni...., valóban gőzük sincs milyen az iagzi énje!
És hát a foga? Nem hiszem, mert bekukkoltam a szájába, és nem volt semmi, még duzzanat sem, persze ettől azért még lehet! :? :lol:

Edit!
Épp arra gondoltam, mikor néztem a képeidet, hogy milyen édes kicsi tünemény ez a lányka, mire pont a csokisbabát pillantottam még, és mondhatom jót kacagtam! NAGYON CUKI! :D

Irigyellek benneteket, hogy találkozhattok szerdán, majd talán későb én is beleférek a csapatba! :lol:
Holnap amúgy megyek anyukámékhoz Tb-ra, de nem sokat leszek náluk, majd inkább a hétvégén, mert bucsu lesz, és bár a cigányhintára és kirajkodásra nem megyünk ki soha, azért a sütisütés és nagy kajálás még szokásban maradt!

Ordítanak, hogy belefagynak a kádba! Holnapra is szép napotmindenkinek, és jobb éjszakát, mint a tegnapi volt!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Most csak annyira jöttem, hogy megmondjam nem megyek inkább a talira, mert Kata jobb szeme 1 hónapja be van gyulladva, harmadik szemcseppet használjuk. Bocsi, csak most gondolkodtam, és nem akarunk senkit megfertőzni. Úgyhogy megint lemaradunk. De egy Csóni tós taliban benne vagyok azért, a séta senkinek sem árt. Majd jővő héten ha a jó idő engedi összefuthatnánk. Vagy akár Dózsakertben vagy Bánhidán a Máltain.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

jöttem a képekkel.

Szerdán nem jó nekem, meg a többi méret pénteken érkezik,még azt megvárnám hogy nagyobb legyen a választék.Szóval naciból lesz:80/86 86/92 92/98 98/104
És ezek a színek(szép élénkek!és belül bolyhosak)

Kép Kép Kép Kép

Kép
maguskaa

Maguskaa!
Olyan gatyód nem lesz ami otthonra való? Mármint bentre, vékonyabb anyagból?
A harisnyák milyenek cérnaharik vagy nyúlósak? Lackó elég pockos combis a cérnával tavaly nagyon kínlódtam.

Ági!
Kb milyen idő van nálatok? rövidnacis vagy inkább melegítős? elég a zokni vagy inkább tutyit vigyek?

Rozi!
Milyen bucsu lesz most? hol?

Nah mára elég belőlem! Pusza

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Hé csajok fogyunk nagyon tali ügyben megint!De hát ha betegek a gyerekek akkor nem lehet mit tenni.

Gangi ,és akik jönnek!
Nálunk Dorka szobájában van a leghidegebb olyan 24 fok a hőmérő szerint.Én nappal egy vékony hosszú gatyót adok rá egy rövidújuval,de néha adok rá egy vékony hosszú újut is.Tehát vastag cucc tuti nem kell rájuk,meg hát be is lehet fűteni nálunk.Viszont a "tutyit" ahogy Gangi írta hozzatok mert a járólap miatt eléggé hüvi a talaj.

Hát most ennyi ,megyek alukálni
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Nacinál,ne azt a avstag termót képzeld el,szerintem ez pont bentre való így a tél közeledtével.Én még pizsinacinak is választotambelőle.
A harisnya rugalmas,és hátul betétes.Péntek után ha itt az összes méret,majd valahol összefutunk,aztán megnézed.
Puszi:ági/maguskaa

Kép
maguskaa

Angi!
Felsőgallai bucsu lesz a hétvégén, de ez olyan jelentéktelen, hogy már árusok sincsenek, és hinta sem nagyon, mert már elfajult kissebségi népünnepéllyé, így senki normális ember fia nem megy ki (nincs is már mire), de azért mi háznál megtartjuk, már csak azért is, mert anyukám Mária!
Ma sok dolgom lesz, úgyhogy megyek is!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni a talira, persze Virággal együtt :D , ha nem gond

Igaz már régen találkoztam szinte mindenkivel, de szerintem Virág élvezné a sok aprótalpút, bár mostanában elég félénk, egy idő után biztos feloldódna.

Mi bölcsiből megyünk, valószínűleg sétálva, hogy ne érjünk oda túl hamar, hacsak nem esik az eső. :D
Remélem nem lesz nyűgös, és lesz kedve jönni, én szívesen találkoznék mindenkivel.

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok

Ági én inkább nem kockáztatom nehogy Dorkának legyen valami baja,no meg persze a többieknek.Még mindig kicsit betegek vagyunk,Timi nemigen de én még igen és valszínű terjed is mert Anyukámmal szombaton találkoztam és vasárnap estére ő is beteg lett. Jó lett volna elmenni már nagyon vártam. :(

De csak lesz idén is vénasszonyok nyara és tudunk valahol kint is talizni, és oda a legfiatalabbak is el tudnak jönni tesóstúl anyukástól.De ha nem akkor szervezek egyet én is,bár nálunk baromi hideg van. 19 fok árnyékban :D

Na most mennem kell buzi futár felcsöngette Timit.

Sziasztok

Kép
slivia

Lívia!
Sajnálom, hogy nem jöttök :(
Így van hely ha valakit vinni kéne!

Rozi!
Oda nemis szoktunk menni abba a bucsuba, nem is tudtam, hoyg van :oops:

Maguskaa!
Engem érdekelnének mindenképp a dolgok! :) soha nincs elég melcsink a játszóra.

azon gondolkoztam, hogy mi lesz velünk ha jön a tél és pisilni kell Lackónak, szerintetek visszatudja tartani addigra már annyira? MOstanság is már próbálok úgy állni mögé hogy ne érje nagyona szél a csupasz kis fokhagymagerizdeket, de télen???

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Livi!
Nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni :cry: ,olyan jó lett volna már talizni....Gyógyuljatok meg minnél elöbb.

Gangi!
Na igen ezt már én is feletettem magamnak ezt a kérdést.Sztem még nem tudja annyira visszatartani,mert nálunk úgy van ha mondja hoyg kell,akkor egyből rohanni a bilire és már jön is....
Én adok rá pelust ha lemegyünk.

Hugi!
Ne haragudj hogy elfelejtettelek :oops: ,természetesen nagyon sok szeretettel várunk titeket.

Na most mentem,,de még benézek hogyha van valami változás akkor tudjak róla.
Ja azért leírom a számom hátha valaki eltéved és kell az útbaigazítás.06/70/5797995 vagy06/30/4138698,

Ági

Kép

Kép
ági01

Erika
Köszi a barátnőd címét, közben szerencsére meglett a gazdi :lol:

Gangi
Átérzem a pisilős problémád. Na de mikor majd kakilni kell a Lackónak az utcán :lol: Mi már túl vagyunk rajta....na ez nálunk nem egyszerű művelet. Lekell vennem a nadrágját és a bugyiját is, mert ha legugol és csak a bokájára tolom le, akkor összepisili, mert hát ha kaki van, akkor van pisi is. Szerencsére jó idő volt, de hogy lesz télen :?: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Gangi
mehetnénk veletek mi esetleg? :lol:
Gyerekülés van:)
Mi a bölcsiből 15.30-15.45-re érünk haza,de holnap sietnénk és szerintem indulhatnánk 16-kor ha nektek is jó.

Csajok!
szokásomhoz híven készítettem finomságot :P éhesen gyertek,viszek bőven!!!!!!!

Most megyek aludni,sziasztok,jó éjt!

ERika

cseriviola

Sziasztok,
csak gyorsan jövök, Pesten voltunk és kivagyok nagyon.

Ági,
mi is megyünk holnap, igyekszünk majd nagyon! :)

puszi mindenkinek
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Erika!
Persze hogy jöhettek, de már tuti nem látod amit írok majd írok egy smst.
Már úgy várom a délutánt!!!!!!!

Csajok!
Nincs valakinek meg véletlenül a Váradi Roma Café???? Egyszerűen odáig vagyok most értük :)

MA reggel nem tudom mi volt Lackóval 6.10kor megébredt és kikéredszkedett az ágyból kiment a nappaliba és ott alszik tovább az ülőgarnitúrán :lol: ezzel csak egy a baj hogy nem merem ott hagyni, hogy én visszafekszem, birizgálni meg nem akarom, mert olyan jóízűen alszik a lelkem. Így hát marad hoyg anya korán kelt ma :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Edi
Nagyon édes Kata a tortaevésnél.Nem semmi.Jókat nevettem rajta. Ahogy Lackó Timi sem csinált ilyesmit a tortával.Újját beledugta aztán annyi. :D

Gangi
Mit döntöttél doki ügyben?Mikor kell menned legközelebb?

Zsanka
Bocsi hogy ilyenekkel zaklatlak,de lenne két kérdésem ilyen közös képviselős. A lakóközösség szeretné ha az itteni játszót felújítanák,de a közös képviselőnk szarik a dologra. Lehet ezt őnélküle is kezdeményezni és ha igen mi ennek a módja? A másik szintén az h szarik mindenre,de a külső szigetelésre szeretnénk majd jövőre pályázni,hog yennek is mi a módja,vagy esetleg tudod e hol érdeklődjem meg.Köszi és mégegyszer bocsi.

Maguska
A harisnya az egyszínű?

Na most mentem
Üdv mindenkinek ,sajnálom h nem tudunk menni,de csináljatok sok képet.Este várom az élménybeszámolót :D

Üdv LÍvia

Kép
slivia

:cry: :cry: :evil: :evil: :( :(
Ági!
Mi sem megyünk ma! Reggel ovibamenetel előtt hányt Soma, előtte hasát fájlalta, azóta f@sott is egyszer, de. dokinéninél voltunk, még azért nem volt időm írni. (Meg olyan nyűgös, nem fértem a géphez.) Szerencsére láza nincs, mandulája is rendben...
Pedig én is úúúúgy akartam menni, Lívi ez a mi sorsunk.
Én még eddig csak '1 ilyen benti talira tudtam elmenni!!! :x
Sebaj, majdcsak egyszer összejön, ha nem bennt, hát kinnt!
A képeket várjuk persze és Erika finomságát is áruljátok el, miről maradtunk még le!

Jó szórakozást!

lola77

Sziasztok!
Van esetleg valakinek vagy ismerősei között olyan akinek felesleges 45×65-ös vagy 60×60-as bontott ablaka van?
Légyszí írjon aki tudna segíteni.
Kérlek inkább az emailemre írjatok.
Nagyon szépen köszi.
Üdv:Vicus

vicus79

Sziasztok!

Lívi!
Doki ügyben az van hogy a Molnárhoz megyek hétfőtől, Ő a főorvos. Beszéltem a szülésznővel hoyg Ő mit mond rá azt mondta hoyg neki mindegy mindegyiknek megmondja úgyis a véleményét :lol: a főorvos annyiból jobb, hogy úgyis mindenben Ő dönt.

Ági!
Köszönjük szépen a talirendezést, nagyon jól éreztem magam már végre veletek személyesen, igaz az egy kicsit feszélyez, hogy Lackó ennyire megbőgette a csajokat :( utólag is elnézést, de mindig rászólok, hogy nem szabad van hogy Ő kap és akkor mondom is neki hogy látod ilyen az amikor Te is bántasz mást, de amint látjátok semmi haszna. Így csak marad a szégyenkezés, hogy verekszik.

Lola!
Nagyon fini muffinról(Ági által) és mirindás sütiről (Erika) maradtatok le én nagyon faltam :lol: Remélem semmi komoly és hamar meggyógyultok. És persze Líviék is :)

Puszi mindenkinek!
Angi

Kép
Kép
gangi

Gangi!

Köszi a sütinfót! :? :shock: És képek? (mármint a lurkókról, rólatok,nem a sütiről!)
Végül kik voltak?
Lackó verekedett? Kár, hogy nem voltam ott, én megnyugtattalak volna, mert Somának is volt ilyen korszaka (kábé akkor,mint amekkora most Lackó) és tudom, hogy k@rva szar érzés, volt hogy már ezért nem mentünk a helyi, szokásos játszóra, mert mindig szégyenkeztem! :oops:
Majd leszokik róla, illetve leritkul, Soma mostmár csak nagyon ritkán üt. De ha ott lettünk volna, lehet ő is osztogatott volna! :evil:

lola77

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek aki eljött,nagyon jól éreztük magunkat :lol: Dorka miután kiürült a lakés,össsze vissza futkosott,és minden olyan játékkal játszott ami tegnap valamelyik gyerkőc megfogta :lol: nem tudom van -volt e összefüggés,de képzeljétek tegnap este Dorka nemakart elaludnu,mindig be kellett menni és felhúzni a zenélőjét,olyan volt mintha félt volna.8-30-tól 1 órán át szenvedtünk vele...De ahogy hallom most is fennt van,pedig most anyuéknál vagyunk kinnt :?

Gangi!
Képzeld tegnap amikor már mentetek el ,és Dorka olyan nagyot sikitott és elkezdett sírni,na megnéztema kezét,és hátttt a bal karja szépen végig volt töbször karmolva,meg 4 fogacska is látszódott.De nem baj,legalább szokja oviba még ennél durvábbakat fog kapni szegénykém...

Képeket majd otthonról este teszek fel lett pár jó.
Mentem megnézem mi a baja...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Köszönjük a tegnapi talit! Nagyon jó volt! Jó volt újra találkozni Veletek és látni a gyerkőcöket! :)
Julcsi nagyon elvolt. Mikor hazaindultunk szívesen ment volna Hugiékkal,csak haza ne kelljen! Aztán vagy fél óra volt az út, ami amúgy max. 5perc :lol: Közben még a játszón is leragadtunk. Zoltit kellett lehívjam,hogy végre fel tudjunk menni.

No felébred a csillagom!
Várom a képeket! :) :)
angika

Sziasztok!

Ági
köszönjük szépen mi is a szíves vendéglátást,jól éreztük magunkat!!!!!!!!!
Kár,hogy olyan hamar elrepült az idő....dehát jó társaságban :lol:

Íme két album a talis képekkel:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29224

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29226

Sziasztok:Erika

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!

cseriviola

Pár képem ami lemaradt :P
Apukám szülianpjára ismét alkottam :wink: ,de Viki is megbírkózott a Nivea-s tégellyel :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

amúgy a torta citromos krémmel készült,és ha nem lehetne jól kivenni labdás mintájú a marcipán rajta :P

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Sajnálom nagyon hogy mi lemaradtunk a taliról, de a Máté végre aludt - 3.5 órát - és mikor felébredt végre 1/4 5 kor, megkajáltattam és mikor indultunk volna lassan hazaért apa. Így összesen majdnem 1/26ra lettünk kész, akkor meg már nem volt pofám odaállítani :roll: .
Jók lettek a képek, látszik hogy jól éreztétek magatokat :). Jól megnőttek a gyerekek.
Majd legközelebb mi is csatlakozunk. :)

puszi mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ja jut eszembe küldjétek az adatokat az excel file-hoz!
köszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

sziasztok!

Csak egy gyors olvasgatásra jöttem, mert Ákos rajtam lóg!

Örülök, hogy jó volt a talitok, és egy kicsit irigykedem is, majd legközelebb talán tudok menni Ákival és növelni a fiúlétszámot!

:wink:
És hát a tordáid Erika! :D :D Hogy a fnébe tudsz ilyeneket sütni?
Már azon vagyok, hogy taníts meg!!!!!!!!!! :? :? :P :P Nem vállalsz tortasütést Áki szülinapjára?
megyek mert nyözsög az ölemben!

szép napsütéses napot mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Csak pár percem van, mert itt lesnek a kollégák:-)De most kimentek, megsértődtek :lol: :lol:

Csak annyit szeretnék írni, de azt nagyon, hogy jól sikerült a találkozó, lehetne sűrűbben is. :-) Köszönjük a meghívást, Erikának a finom sütikét, és persze a többieknek is, hogy eljöttek.

Virág először kicsit félénk volt, de ez sok más aprótalpúval így volt, aztán bemelegedett.

Igen, szegény Julcsi jött volna velünk, de szerintem még Virág is maradt volna játszani, de hát rohanni kellett a buszhoz, amit sikeresen el is értünk :-)

Zsanka tényleg kár, hogy nem jöttetek, de majd remélhetőleg legközelebb.
(adatok: Simon Virág, szül.: 2005. április 28., nem tudom még mi kell, majd írjátok meg, amint tudom, elolvasom.)

Most mennem kell még dolgozni egy kicsit.

Este színházba megyek a céggel, céges busz, meg minden, már nagyon várom, mert Budapesten még nem voltam. Az Opertszínházba megyünk, Rudolf című musicalt nézzük meg.

Jaj, mielőtt elfelejtem, aki érdekel egy kis szombati budapesti program, az nézze meg: ezt a linket, amit mindjárt bemásolok ide :lol:

hugodugo

http://www.jovohaza.hu//kepek/upload/20 ... mfuzet.pdf

Remélem átmegy, és meg tudjátok nyitni.

hugodugo

Sziasztok

Nagyon irigykedtem képnézegetés közben. Nagyon jók lettek.Főleg az amin az összes gyerkőc sorba van ültetve. Tök jó így együtt látni őket. Lassan összenőnek a gyerkőcök. Na most belelkesültem asszem ha meggyógyulunk szervezek valamit én is :D

Gangi
Timi is verekedős volt ,de mostanában valahogy leszokott róla.Vanessza mióta bölibe jár terrorizálja ezerrel és csak azzal tud védekezni hogy harap.Úgyhogy nála most ez megy. Szerintem ez a verekedés mindenkinél előjön,lehet hogy elhagyja ha meglesz a kistesó. Nálunk meg az írigység megy,de ezerrel,no meg mindig a másé jobb. Majd csak túléljük ezeket is.
Ki a szülésznőd?Mondjuk abban tényleg igaza van hogy a főorvos nélkül már semmit nem tehetnek a dokik.Barátnőm nála szült ő meg volt elégedve.Mikor mész hozzá?

Erika
Tényleg nagyon jók a tortáid,ügyi vagy.Nem akarsz inkább saját vállalkozást indítani? :D Torta sütés varrás,ügyeskedés :D Lehet jobban menne mint a sparban.

nagyon jó idő van kint remélem hétvégén is marad ilyen
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Na én most jutottam el oda hogy tegyek fel képeket a taliról,de ahogy néztem majdnem ugYan az mint az Erikáé :lol:Dorka már második napja nem alszik ebéd után,és nem volt időm jönni,na de most alszik már fél órája...

Gangi!
Azt elfelejtettem bár biztos rájöttél hogy itthagytátok a könyvet.Nem todom hogy tudnám visszajuttatni nektek!?

Cirmike!
Ti meg szerintem Réka nyálkendőjét felejtettétek itt.

Livi!
Dorkánál is él ez a senki ne nyúljon a játékaimhoz... A talin nem győztem visszaadni a gyerekeknek mait Dorka elvett tőlük...Dehát kinővik elöbb utóbb,mi sem vagyunk már irigyek :wink:

Hugi!
Jó szórakozást este a színházban.Virág miatt meg ne aggódj!

Zsani!
Kár hogy nem jöttetek,de majd legközelebb...Kell hogy Lackó ne érezze magát annyira fölényben :wink: Már nem bír a sok csajjal...Ja és Dorka 2005,11,12-én született,3230g és 51 cm-el.

Na azért teszek fel én is pár képet ha nem baj...
Kép
Kép
Viki manökken beállása
Kép
Kép
Kép
Kép
Dorka durcizik
Kép

Szép napot,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Még egyszer bocsánatot kérek tőled Ági olyan lelkiismeretfurdalásom van, komolyan már rosszab ez mint a hiszti, mert azt legalább csak magának csinálja nem bánt vele senkit :cry: Igen észrevettem, hogy otthagytuk, a hétvégén nincs itthon apa úgyhogy most tuti nem megyünk el érte, addig használjátok Lackó imádja (van másik része) nekem az tetszik, hogy az egész könyvön végig lehet vinni egy-egy szereplőt illetve autót is. Asszem ami nálatok van azon van a háttérben tejes-autó Lackónak az a kedvence :lol: Majd valamikor jövő héten felugrok érte. Legyen ez egy kicsi kárpótlás a verekedésért :)

Lola!
Köszi a megnyugtatást, hoyg nem én csesztem el valamit a kölökkel :) és hogy más is végigment ezen. remélem hamar meggyógyultok!

Mnzsani!
Nálunk sose ment el Lackó kakilni útközben neki ahhoz vagy bili vagy wc kell, szóval ez megoldott. Asszem télen csak ajátszóig megyünk el sehová máshová, ott van wc és nem a hidegbe kell levetkőztetni.

Lívi!
Hétfőn megyek a dokihoz, kiváncsi vagyok milyen lesz :) A szülésznőm pedig, Hardiné Erzsike (anyukám lehetne :) szemüveges)

Nah megyek van egy csomó dolgom még. Holnap unykámhoz megyünk és ott is alszunk a tesóm 2 gyerkőcével együtt :D Szóval egész hétvégén nem leszünk itthon (anyósék környékére se megyek :lol: )
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk!!!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Gangi!
Ne legyen lekiismeret furdolásod!!!!De most komolyan ,már amikor leírtam rájöttem hogy kár volt.Nem történt semmi,már csak kicsit látszik :wink: Sztem a könyvet mi is vissza tudjuk vinni,most még van kocsim 2 hétig,és legalább elmegyünk a Máltai játszóra is.Majd egyeztetünk nektek melyik nap jó és elviszük.Dorkának is tetszik a könyv,sokat nézegeti,ő amúgy is tök szereti az ilyen nagy könyveket.

Anyós téma!?
Sztem egyiménél nincs sokkal roszabb anyós ,mint ő!Már 4,hete nem látta a Dorkát,nem is hív meg semmi.Ma férjem dolgozik,és megbeszéltük hogy ha végez akkor nála talákozunk.Mondom hog ymi olyan 5-nél elöbb nem érünk oda,mert alszik most megint,és ezért nem keltem fel.Mondom hogy jöjjön át ő van kocsija.Erre most hív a Balázs hogy nem biztos hogy átjön az anyja,mert fáradt és amúgyis mi is pihenjünk.Teszem hozzáhog ycsak napi 4 órában dolgozik,és tegnap is maikor hívtuk 8-kor már aludt!Férjem meg akkor ért haza melóból ,reggel 7-től,na mindegy...Lusta átjönni elvárja tőlünk hogy mi menjünk.Ja és a Balázs fejéhez vágta hog yén igazán átmehetnék hozzá a gyerekkel,vonattal :shock: ,mikor neki ott a kocsija tehát neki könnyebb lenne....Esküvőnkre semakart eljönni,ott is nagyon csúnya dolgot csinált ellenem...amiko rmegtudta hogy Dorka lány lesz ,akkor is tökre kiakadt,mivel hog yő fiút akart ,már a nevét is kitalálta :twisted: ,eljegyzédünkkor is volt műsor,sőt a ygerek első szülinapján is bekevert,tehát utálom,mint a sz@rt!
Huu na bocs lányok,hogy így kipanaszkodtam magam,de muszáj volt.
Mentem is ,Ági

Kép

Kép
ági01

Ági,
Bocsi, hogy csak most írok...
Köszönjük még egyszer, hogy összehoztad a talit, nagyon jól éreztük magunkat!
Hát anyós pajtás... legalább nem kell sokszor taliznod vele! :lol:

Képzeljétek velünk meg mi történik... :cry:
Réka orrmandulája megint nagyon bedurrant, mivel neki alap esetben is nagyobb és egyébként is horkolós, ezért most már ott tartottunk, hogy csüt éjjel áthoztam magunk közé (miután felsírt), és bizony volt, hogy kimaradt a légzése! Nagyon ijesztő volt! Semmit nem aludtam és figyeltem. Olyan mikor a nagyon horkolós öregek is már nem vesznek levegőt egy darabig (max. 5 mp)
El is mentem másnap a dokinőhöz. Nekünk már májusban Bp.-en a kivizsgáláskor javasolták a kivételét az orrmandulának, aztán júniusban itt Tbányán azt mondták várjuk meg az őszi időt, hátha nem is lesz már beteges... most újra bezavart a dokinő ide Tbányára, de mondta ha megint pöcsölnek irány Bp. Bementem, megint csak hímeltek-hámoltak, hogy majd előbb allergiavizsgálat, aztán újra menjünk, meg legyen immunerősítés... közben a gyerek nem kap levegőt!!! Kaptam egy mobil számot a dokinőtőt, a volt Budai Gy.kórház gégészetén volt (bezárták) oszt. vez Dr. Lellei. Beszéltem vele csüti du. másnap reggel felvittem Rékát, most a János Kórházban van főorvosként. Idősebb, tök arnyos volt. Megvizsgálta és csütörtökön meg is műti, mert ezen nincs mit várni, mondta. Semmivel nem nagyobb a rizikó mint pl. 2 év múlva. Addig is javítunk az állapoton, de lehet majd a garat mandulát is ki kell venni, mert az is nagyobb a kelleténél alapból...
Mivel mondtam, hogy itt hétfőn ugyis megszúrják Rékát, leírta neki milyen eredmények kellenek és vigyem majd magammal, akkor ott nem kell még egyszer szúrni. Most kicsit taknyos lett Réka, remélem azért a vér eredmény és a vizelet jó lesz ahhoz, hogy altatni lehessen. SZORÍTSATOK!!!!

Aznap reggel fél 8-ra kell felmenni (6 kor ihat még teát) aznap megműti, másnap délelőtt hazajöhetünk. Sajnos egyedül tudok csak felmenni velen (nincs ki vigyázzon Rolira így párom marad) és sajnos nem tudnak ágyat sem biztosítan éjjelre. Félek a szitutól, de tudom megoldom, mert muszáj.

Nem tudom mikor jelentkezem legközelebb, zsúfolt addig is a hét, holnap megyünk köszönteni a családban...

Szép hétvégét!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szisztok lányok!

Cirmike nagyon rossz, ami Rékával történik, én már tiszta dinka lennék az idegtől, sok-sok kitartást és gyógypuszit nektek hozzá, szorítok a kislánynak nagyon! És nagyon jól tetted, hogy felhívtad a Pesti dokit, úgy látszik itt vidéken már gyógyítani sem hajlandók, csak életet menteni, bár néha ezt is megkérdőjelezem!

Ági!
Borzasztó ez az anyós! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hát nem irigyellek, és egy rossz szót sem szólok mostmár az enyémre, mert ahogy mondtam is, alapvetően mostmár nincs vele baj, csak van egy két apró nüansz, ami nehezít, de hozzátok képest öcsém...! Asszem kissé kiosztottam volna már én is a drága mamát, ha olyan durva lenne, mint nálatok! Kényelmes a lelkem nagyon, de az haggyán, hogy ennyire ne érdekeljen valakit a saját unokája, azt soha nem tudtam megérteni!

Ma elég fárasztó mnapo volt, egész nap utaztam, oda-vissza szeged, közben végigültem pár óra genetika előaást, és most olyan vagyok, mint egy mosottrongy!
Sajna megint elkezdődött a félév, és megint kezdhetek tanulni, pedig olyan jó volt nélküle! De nem nyavajgok, megyek fürcsizni, és szép napocskás holnapot mindenkinek!

Ja, képzeljétek el, anyukám elvitte magához estére a kicsit is, és most rágom a kefét, nehogy felsírjon este és én nem vagyok ott! Ez az első, hogy mamánál alszk nélkülem! szorítsatok!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Rozi
Milyen suliba jársz?Mennyi van még hátra.Irigyellek a kitartásodért,én idén már nem folytatom a sulit.Nekem valahogy nem ment így a gyerkőccel együtt.

Cirmike
Kitartást neked.Reméljük simán megy majd minden.Drukkolunk nektek

Lola
Soma meggyógyult már?

Zsani
Timi adatai:szül:2005.11.18.,névnap május 3,születési adatok nem tom kell e 3000gramm és 47 cm.

Végre sikerült vennünk ugrálóvárat.Timi ki is dőlt estére rendesen. Nagíon tetszett neki. Teszek fel róla képet.Bár kicsit nagy ,de azért még így is van hely a szobájában.Kiváncsi vagyok meddig lesz sláger. :D

Mentem is üdv mindenkinek LÍvia
Van egy eladó kiságyam mindenestül,nem tud valaki rá érdeklődöt esetleg.Köszi
Kép

Kép
slivia

Héééééééééééé Líviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Hát nekem kellene ágy!!!! Viszont nekünk csak ágy kellene pelenkázó nélkül, nektek hozzá van? nem emlékszem már rá :( az ágy rácsa kivehető? Mennyire gondoltatok?
Nagyon jó ez a vár :D
Szavazzuk meg hogy a Líviéknél legyen a legközelebbi tali!!!! :lol:

Cirmike!
Sok-sok gyógypuszit és szorítást nektek!!!! Nálunk is úgy volt a Lackó műtétjénél, hogy nem tudtak ágyat biztosítani. Mi vittünk fel kempingágyat, hogy azért mégse azon a kis (szar) stokin kelljen éjszakázni. Nektek nincs? Ha nincs és úgy gondolod nem éppen mai darab az anyóséké de kölcsön adjuk!

Ági!
Köszönöm, hogy megnyugtatsz, de sajna nem csak veletek csinálja Lackó Izát szinte minden talinkor vagy fellöki vagy csak meglöki :( Sőt volt már olyan hogy az utcán odarohant egy nagyobb kisfiúhoz és azt hittem mentem képentörli a gyereket, de hál istennek csak beijesztette, soha nem hagyhatom egyedül :(
Nekünk jó a máltai, csak ne szerdán! Örülök, hoyg tetszik Dorkának szerdán megyek a nyári és az őszi böngészőért :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Livi!
Hoooolll vettétek???????az ugráló várat?Dorka állandóan ugyrál nekem minden hol és már tök idegesít vele :oops: És mennyi pénz volt?

Gangi!
Nekünk jó a holnap délelött is mondjuk 10-től?Ha már nem olvasod ma,akkor jó a kedd is.Bártor kissrác ez a Lackó :wink: ,odamegy egy nagyobb fiuhoz ,azt csak megijeszti,te meg öregedtél vagy 10 évet :wink: .

Rozi!
Hát ja megvagyok éldva eg yjó anyóssal,de hagyján ami tleírtam ennek még volt tegnap folytatása is .Férjem hazajött 4-re kitaláltuk hogy felmegyünk az Ikeába,meg a Kikába Dorkának kiságyat venni.Mondom hogy hívja fel az anyját és hívjuk el őt is.Fel is hívja erre ,hááááááttt nem tudom menjek elll????majd 5 perc után na jó elmegyek.10 perc után csörög hogy mégsem jön :twisted: ,Balázs kérdi miért nem ,megint fáj a lábad?JAJA fáj ,nagyon....Persze tudod ki hiszi el....Már annyiszor megfogadtam hog y nem próbálok bevágódni nála,h a10 évig nem sikerült akkor miért most sikerülni,meg már enm is izgat amúgy a dolog,csak hogy Gangi is írta szar érzés ez így...
Fiad hogy aludt anyukádnál?Tényleg milyen suliba jársz?

Cirmike!
ááá,még jó hogy felfigyeltél hogy Réka nem vesz szabájosan levegőt.Durva ami itt van a Kórházban....Szoritok hogy ne jöjjön semmi közbe....Még jó hogy csak 1 éjjszaka,azt ki lehet bírni simán.Én annó 2 héig voltam bennt dorkával kórházban,friisen császározva,és egy stokin ültem végig.Kár hogy nem jutott eszembe a nyugágy...Bár amilyenek votlak ott a nővérkék nem engedték volna meg....

Na mentem,mert valaki ilynekor fúr,és felkeltette Dorkát :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

köszi az adatokat a többiek is küldjék!

Gangi,
ma van a Lackónak a szülinapja? Nem 18.-án? vagy keverem?
Ha igen, akkor
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Amúgy milyen könyvről beszéltek? Érdeklődhetek? A Máténak nézek már régóta "szerepjátékos" könyvet, de még nem találtam semmit.

Edi!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

sok puszi mindenkinek aki ünenpel valamit! :)

Lívi,
tényleg jó az ugrálóvár! :) hogy fújtátok fel? :)

Az anyóspajtásról nem mondok semmit, inkább... :) azért nem olyan rossz, csak idegesítő néha...

Nem tudnátok abban segíteni, hogy a Mátémnak mikor hideg lesz meg szeles idő akkor mindig kicserepesedik az arca, hiába kenegetem. Mintha ekcémás lenne. Idén szeretnék vmilyen homeós krémet rá,a gyógyszertári szteroidos sz...rt nem akarom rákenni. Nincs valakinek vmi ötlete?

A hétvége gyorsan eltelt, alig voltunk itthon, dög fáradt vagyok, a Máté már 1 órája alszik. Ma vonatoztak Tatára Apával én meg mentem kocsival utánuk. A kaller nénitől kapott vonatos képet, egész nap azt hallgattuk hogy vonatozott :) Meg hogy mikor megy bölibe már, egész hétvégén oda akart menni :). Jaj de megkönnyebbültem, hogy ennyire szereti!!

Ja még valami! Van 1 eladó 21-22es keki nubukbőr cipőnk! Ha tudtok valakit akkor szóljatok lécci! köszi

na eldugultam
sziasztok!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?