Sziasztok!
Mindjárt megyünk Zenebölcsibe!
Jutta: 17 kg?! Én 30 felett híztam.
15 lement a szüléssel, utána semmi! Most fogytam kb. 3-4 kilót, de azóta megállt... szerencsére ma hazajön a szomszédom Amerikából és megszurkál, az rásegít!
(Nircee: Neked is ajánlom, önmagában nem tudom, mennyit ér az akupunktúra, de mással (fogyókúrával, tornával) együtt sokat.) Én amúgy semmilyen fogyókúrában nem hiszek (mert nem tudom betartani
), csak a mozgásban.
Kaja: én csak azt akartam érzékeltetni, hogy nálunk valamiért nagyon félnek a védőnők meg a doki... ez a mániájuk. Én még sehol máshol nem hallottam, hogy kizárólag üvegeset engedtek volna etetni a gyerekkel (sőt, van, aki meg tiltja, na ezen igazodj el). Nekem Gizike még azt is kifejtette, hogy még a saját kertemben termelt zöldség sem biztonságos, mert átjön a szomszédtól a műtrágya...
Én is nagyon paráztam a nitráttól, meg a dokinéniék rá is tettek, de aztán rájöttem, hogy korántsem olyan nagy a veszély - végigolvastam mindent, amit találtam, és csak a primőröktől óvnak mindenhol! Sehol nem találtam olyat, hogy ha nem adunk drága bébiételt a gyereknek, akkor tuti nitrátmérgezéses lesz...
Nincs Elefantenben 17-es puha talpú? Ez elkeserítő.
Én csak puhát akarok - főleg bentre kell!
Giga: remélem, ma mentek! Ha igen, és azt mondod, jó, akkor holnap elmegyünk a veresi piacra, ott is a fótiak árulnak!
Tami: nem volt az oktatónk tegnap úszáson, de az uszoda vezetőjét kérdeztem, azt mondta, nem késő, gyertek!
Egy próbát megér!
Lolo már a medence szélén elkezdett sikongatni és járt a lába ezerrel, mikor meg vízbe tettük, elalélt a gyönyörűségtől!
Imádja a vizet a csajszi!