Új privát üzeneted érkezett!

Ez pedig az én cicusom: Kép

Kép
petyaanya

Petyaanya, gyönyörűséges cicusod van... nagyon édes. Olyan kis formás babó. :lol: :lol:
kanga_mama

Csatlakozom az elöttem szólóhoz! :) Nagyon édes!!
Vendég

Diadella: bocsi, ha ugyanazt írom, amit esetleg mások utánam, de a hozzászólásod után a végére lapoztam, hogy válaszoljak. :)
A párod hozzáállása egyáltalán nem szokatlan, nehogy azt hidd! Szerintem a férjeink zöme (na jó, az enyém az üdvözítő kivételek közé tartozik :lol: ) tele van kétellyel, közöttük a legerősebb pontosan az a dilemma, amit a párod fogalmazott meg, mi lesz, ha nem tudja elfogadni "más gyerekét". Én azt hiszem, Te egyedül nem fogod tudni erről meggyőzni, mert elvi síkon győzködheted, vitázhatsz vele, előhozakodhatsz újabb és újabb érvekkel, de tudod milyenek a földhözragadt pasik :) , csak azt veszik tudomásul, ami logikus, látható, az orruk előtt van. Úgyhogy mindenképpen azt javaslom, hogy próbáld meg elcsalni a legközelebbi Gólyahíres találkozóra (hangsúlyozd ki, hogy ez NEM KÖTELEZI SEMMIRE). Legyen ez a célod, amit el kell nála érni! Mert ott a saját két szemével fogja látni, hogy ezek a gyerekek semmiben, de semmiben nem különböznek a vér szerinti gyerekektől és hogy milyen boldogok a szüleik! És majd megfogalmazódva, mások szájából hallja vissza a saját dilemmáit és látja azok feloldását, amikor azt látja, hogy ezek a gyerekek és szüleik teljesen ugyanúgy viselkednek egymással, mint a "többiek". :)
Én rettentően büszke vagyok rá, hogy van olyan ismerős pár, ahol a férj szintén ódzkodott az öf. gondolatától, azután a mi pozitív példánkat (is) látva megváltozott a látásmódja és ma már egy tündéri másfél éves Gólyahíres kisfiú boldog apukája.

Olvasok még vissza, mert látom, szép termés volt. :)
rkata

Még valami: az nem megoldás, ha elmész a fórumról. Itt mindenkinek vannak és lesznek is mélypontjai, azért vagyunk itt egymásnak (várakozók és már nem várakozók), hogy segítsünk, akár praktikus tanácsokkal, akár lelki szemetesládának. :) :)
Engem személy szerint abszolút nem zavar, bárki panaszkodik, ugyan, mutass valakit is, akinek felhőtlenül boldog időszaka volt ez az idegtépő várakozás... A pesszimizmus általában nem ragadós. Az optimizmus annál inkább. :lol:
rkata

Sziasztok!

Petyaanya!!!
A mi cicusaink elbújhatnak a Te kis Drága "Cicuskád" mellett!!!Nagyon tündéri kiscsajszi a lányod!!
Még nem is láttuk a Te kislányodat itt a fórumon,legalább is nem emlékszem rá!!!
Köszönjük,hogy Te is bemutattad Őt!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk a gyámhivatalban a jogerőért!!Még szerencse,hogy bementünk,mert csak a kiegészítő határozatot akarták ideadni,amiben leírták a hiányosságokat,ami hiányzott a határozatból!!!
Rákérdeztem,hogy mostmár akkor jogerős??Erre azt mondták,hogy már letelt a felmondási idő?
Nagy nehezen rájöttek,hogy már két hete letelt az idő,és ezután megírta a jogerősítést!Ezután pedig a kocsiból kellett visszamenni,mert elrontottak rajta egy ügyiratszámot!!!Kijavították,és megköszönte az ügyintéző,hogy szóltunk!!
Úgyhogy megint elég idegfeszítő volt az ügyintézés!!!
De reméljük,hogy mostmár minden rendben fog ezután lenni,és elkezdődhet a gondtalan várakozás!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek:Kriszti Kép
kkriszi

Kriszti!! Jajj mennyi probléma merülhet fel egy ilyen papírügyintézés során..de bánja a fene, nem igaz..ha a szemünk elött lebeg a végeredmény! :wink:
Gratulálok a jogerőtökhöz!!

Kata! Köszönöm neked is a biztató szavakat! olyan kedvesek vagytok mindannyian!!

Lenne egy pár kérdésem..mindenkihez..vagyis aki tudja rá a választ ahhoz! :)

Az első az, hogy tudtok e valami konkrétumot mondani erről a Gólyahíres taliról, hogy hol lesz, mikor lesz pontosan és mégis, hogy ha elmegyünk, akkor mit kell ott mondani..ilyenek.. :oops: :oops:
Ma este lehet, hogy megpendítem a páromnak a tali dolgot..kíváncsi vagyok mi lesz az első reakciója rá.

A másik két kérdésem pedig az öf-el kapcsolatos..olvasgatom az "örökbefogadás ajándéka" c. könyvet..és van ami nekem nem tiszta.
Ha nyíilt öf-nál, alá vannak írva a papírok és a babát már az öf szülők hazavitték..akkor van valami "próbaidő" vagy mi? Ami alatt kijárkálnak az öf szülőkhöz a gyámügytől, hogy megfelelő helyen van e a baba, megfelelően fejlődik e? Vagy mit néznek?
És csak a próbaidő letelte után lesz jogerős az, hogy mostmár tényleg az öf szülők a tényleges szülők?

Aztán a másik pedig, hogy olvastam a könyvbe, hogy a vérszerinti anya felhívta telefonon az öf szülőket.
Köteles vagyok e én a telefonszámomat is megadni? Azt tudom, hogy lakcím ill. név szerepelni fog a papíron amiből ő is kap egy példányt..de a telefonszám nem hiszem, hogy kötelező lenne. Nem?
Vendég

Kedves Diadella!

A www.golyahiregyesulet.hu honlapon a Meghívóknál nemsokára olvashatja az Országos Találkozó helyét és idejét
(Bp. 2007-10-13 szombat) mindenkit szeretettel várunk aki a nyílt örökbefogadásról szeretne többet tudni.
( a férjét is ha kiváncsi!)

Különben ha felhív minden kérdésére válaszolok, de nem szeretek sokat írni tel: 06-23-540-311 vagy 06-30-251-7120
nikinozso

Diadella!
Az én férjemet is győzködni kellett annak idején! MOst meg!!! Regi nélkül nem bír ki egy fél napot sem! Hajrá!!!

Kép
kajla

Ja! Ő sem akarta elolvasni a könyvet, így én meséltem el egy-egy történetet!

Kép
kajla

Diadella: a telefonszámmal kapcsolatban pont a napokban volt néhány hozzászólás, keress kicsit vissza. NEM KÖTELEZŐ a telefonszámot megadni és ügyelj rá (mert ezek szerint volt erre példa), hogy ha meg is adod (pl. a gyhiv-ban), ne kerüljön rá semmilyen hivatalos iratra, különösen nem olyanra, amelyből az életet adó is kap.

Próbaidő: a babát egy ún. ideiglenes kihelyező határozattal vihetitek haza, ezzel 30 napos gondozási időre mint ideiglenes gyámokhoz kerül hozzátok a kicsi. Ezalatt az idő alatt kimegy környezettanulmánykodni a helyi gyermekjóléti szolgálat (vagy gyámügy), megnézi, "hogyan illeszkedett be a baba a családba" (jó vicc...), majd ír egy véleményt, amit megküld annak a gyhiv-nak, amely az öf. eljárást lefolytatja. A 30 nap elteltével meg kell jelennetek (ott már az életet adó nem lesz jelen) az öf. lebonyolító gyhivatalnál, meg kell erősítenetek az örökbefogadási szándékotokat és elkészül a végleges kihelyező határozat. Ez tartalmazza többek között, hogy megszűnik az életet adó szülői felügyeleti joga és Ti megkapjátok a vér szerinti szülői státuszt (annak minden jogával és kötelezettségével) és elindul az újraanyakönyvezési eljárás. A végleges kihelyező határozat kézhezvétele után senkinek (családjóléti, gyámügy) nincs joga kimenni Hozzátok a kicsi miatt.

Gólyahíres tali: két részből áll, az első rész információs jellegű: mi a lényege a nyílt öf-nak, milyen törvényi előírások vonatkoznak ide, hogyan zajlik az egész, hogyan működik a Gólyahír, csupa praktikus, hasznos infó. Lehet kérdezni is, Gabi szívesen válaszol bármire. A második részben (szünet után) pedig az előző találkozó óta családdá vált párok mutatkoznak be és mutatják be a babát, mesélik el történetüket. Persze ez nem kötelező, csak aki szeretne mikrofon elé állni. :)

Na, jó kimerítő voltam, közben lehet, hogy Gabika már elmondott Neked mindent telefonban. :)
rkata

Ja, ha még nem jöttetek volna rá, grafomán vagyok! :P :lol: :lol:
rkata

RKata, én ennek nagyon örülök, és köszönöm!!!
nikinozso

Gabika, nagyon köszönöm a kedvességét! Kata nagyon "profin" leírt mindent és őszintén remélem, hogy el tudunk menni arra a találkozóra..én nagyon szeretnék!
És remélem, hogy hamarosan már a papírjainkkal kapcsolatban fogom felhívni önt! :wink:

Kata nagyon köszi!!!
Vendég

Diadella, a 30 nap próbaidő a legtöbb esetben formalitás. Akkor lehetne gondotok belőle, ha nem szeretnétek hanem pl. elhanyagolnátok, éheztetnétek vagy vernétek a kisbabátokat. De ez nem valószínű. (bocsánat, vigyorjelet még mindíg nem tudok beszúrni)
Az életet adó pedig a nyilatkozat aláírásával véglegesen lemondott a babáról.

Kép
Kép
emike

Sziasztok Lányok!

köszönöm Kiscsikó nevében a szülinapi jókívánségokat. Szinte hihetetlen, milyen gyorsan műlik az idő, már 5 éves, 110 cm magas, 28-as lábbal és egy örökké be nem álló szájjal:-)

Röstellem, de utoljára Ancsúr kapcsán kukkantottam be, most is jobbára csak a képeket néztem végig:-)
ezért is meghat, hogy még számon tartanak a "régiek"...
tehát köszönöm, növünk, okosodunk, egészségesek vagyunk, és mindannyiótoknak hasonló jókat kívánunk:-)
mera

Sziasztok lányok!A férfi hozzá állásról énis tudnék mesélni!Mi tavaly novemberben jelentkeztünk,és a tavaszi talin voltunk először!Az én férjem kisebb morgást rendezett,hogy ő ilyenekre nemszeretjárni,meg hogy milyen hülyeség.Őnem találkozgatni akar hanem örökbefogadni...Hát ilyenek!De eljött!Meg volt teljesen döbbenve,mikor látta a sok gyönyörű gyereket,hogy mások is vannak ilyen helyzetben,és nem mi vagyunk az eggyetlenek akiknek öribabájuk lessz!Sőt találkoztunk,már lombikokról ismert ismerősökkel,jól elbeszélgettünk,és csodáltuk a gyerekeket!!Az én férjem teljesen kinyílt! :shock: Norisz fel-alá sétált a lépcsőn,ahol mi álltunk.Egyszercsak megfogta a férjem ujját,és húzta magával.Már ketten sétáltak.Ettől úgy be ájult,hogy azóta mindig megnézi a Gólyahíres képeket,és teljesen nagy lelkesedésel mutogatja nekem a gyerekek új fényképeit.Alig várja már a talit!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Tegnap este beszéltem a férjemmel a Gólyahíres tali ügyében!
Egy pillanatig sem ellenkezett vagy gondolkodott rajta...azt mondta ELJÖN VELEM!!! :wink: :wink:
Nagyon boldog vagyok ettől!!
Remélem a munkája sem fog bekavarni...mert volt a cégüknél egy pár hónapos leállás /cégátalakulás miatt/ és pont akkortájt indulnak ujra...de remélhetőleg az a szombat még szabad lesz!!

Szép napot mindenkinek!

Olasz Erika! Norisz a képeken is lenyűgöző..bevalllom, engem is teljesen levett a lábamról a kiscsávó :) :) el tudom akkor képzelni, hogy a férjedet is, pláne személyesen!

Szép Napot mindenkinek!!
Vendég

Emike! Neked is köszi. :wink:
Vendég

Ez az Diadella! Örülök, innentől már csak egy lépés és a TEGYESZ-ben találjátok magatokat a jelentkezéssel! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Rkata, te kis grafonám! :lol: :lol: :lol:
Hogy van Csenge?
kanga_mama

Erika! Igazad van, az én férjem kb. 10 évvel ezelőtt, amikor említettem neki az öf.-t, kategórikus NEM-el válaszolt, most meg ő kezdte az öf.-t forszírozni. :lol:
kanga_mama

diadella, ez aztán jó hír, nagyon örülök. Meglátod, ennek előbb utóbb baba lesz a vége.

Kép
Kép
emike

Hát lányok úgy legyen! Semmire ill. senkire :wink: sem vágyom jobban!

Kajla! Akkor neked sem lehetett könnyű..de a Te példádon is látszik, hogy megéri!! Én sem adom ám fel!!

Természetesen azért nem bízom el magam, mert tudom, hogy ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy az öf-et is szeretné..de mindenesetre nekem nagyon jól esik, hogy eljön!

Kangamama..már akartam kérdezni tegnap is..kiskerihercegnő meggyógyult már?

Ki jön a talira?
Vendég

Rkata :)
Írjál csak! Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat, én szeretem olvasni az írásaidat.
Nálunk 2 (!) hónap volt a kötelező gondozási idő, aztán jött a nyár, aztán szabadságolás, aztán a vsz. anya nem volt megtalálható, nem vette át a jogerős határozatot.
DE! Tegnap végre kézbe kaptam azt a bizonyos rózsaszín papirost! Apja neve, anyja neve, olyan jó volt olvasni!! :D

Mi megyünk a talira.

Kép
petyaanya

Diadella, köszi a kérdést. Igen, túlságosan is meggyógyult már. Rosszasság, csibészség már működik újra, úgyhogy semmi gond. Azt mondta szerdán a dokinéni, hogy még egy picit hólyagos a mandulája, de ez már semmi. Szóval nagy csibész, tegnap mesélte épp anyósom, hogy adott neki mazsolát a kistányérjába, nagyon szereti. Erre fogta a mazsolát és a konyhaajtóban megállt, visszanézett a mamára és mondta neki: "Idefigyelj mama!" És egyetlen mozdulattal megfordította a tányért és a mazsolával beterítette a konyhát. Monda neki a mama, hogy: jó, akkor most játszuk azt, hogy összeszeded. Na, nehogy azt hidd, hogy megtette, kacagva ott hagyta a mamát, beszaladt a szobába és megvárta, amig szegény összeszedi az egészet és akkor kijött a kisasszony, de persze a kaján vigyor ott volt a kis pofiján. Na, szóval meggyógyult! :lol: :lol:
kanga_mama

Petyaanya!! Ez jó hír!! Gratulálok!!

Kangamama!!Látom Amanda meggyógyult, kis csibész! Az én kerifiam is ilyen kis csibész..vagyis ő már nagy csibész :)
Vendég

Jaj de figyelmetlen vagyok. Megnéztem, hogy miért is kellene gratulálni Petyaanyának? Figyelmetlen voltam és átsiklottam a hozzászólás felett. Én is gratulálok! Nagyon jó érzés lehet.

Igen, Diadella meggyógyult... az biztos! :lol: :lol:
Valamelyik nap, talán tegnap?! Mesélte az anyukája, hogy felmászik a fotelba és pakol ki a vitrines szekrényből, épp a Zsolnay és Safaier (hogy kell írni?) készletekkel csörömpöl, le is kellett tegyük a telefont, mert hiába szólt rá... csak dolgozott tovább. :lol: :lol:
kanga_mama

Hát igen,, a kis kíváncsiságuk felülmúlhatatlan a gyerekeknek!
Kis drágák!

Na én megyek a dolgozóba..puszi mindenkinek :)
Vendég

Diadella! Szegénykém, én meg nemsokára haza! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!!!

Petyaanya!!!Nagyon gratulálok nektek ahoz a bizonyos rózsaszínű papíroshoz!!!Nagy öröm lehet látni,hogy már örökre az édes szülei lesztek Eszterkének!!!

Mi is megyünk a talira,és remélem,hogy személyesen is megismerkedhetünk mindannyiótokkal!Persze,ha megtaláljuk majd egymást a sok boldog család,és várakozók között!!

Diadella!Ez már nagyon jó hír,így legalább már lesznek a párodnak személyes tapasztalatai is az örökbefogadásról!!!

Kangamama!Nagyon jó hallani,hogy a kis drága Kerilányod meggyógyult!!!

Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok!!Csodálatos az idő!!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Diadella!
Ez az első lépés, majd meglátod, innen már könnyebb dolgod lesz a pasival! Mi például ott találkoztunk személyesen Amnerisékkel, ami nagyon jó volt, megláttuk a babákat, hogy milyen gyönyörűek és ott mindenki ugyanolyan volt, mint mi! Abszolút pozitív élményekkel jöttünk haza, és szépen lassan minden megoldódott. Választ kaptunk a kérdéseinkre és amit olyan sokat hangsúlyoz Gabika, hogy ha sorban állsz, sorra kerülsz! Látod az alagút végét!!! Egyszer NEKTEK csörög majd a telefon, hogy egy baba rátok vár, vállaljátok-e?! Nem lehet szavakat találni arra az érzésre! Minden átsírt éjszaka feledésbe merül, az az ember, akitől az ismerősei félve kérdezik, hogy mikor lesz baba, megszűnik létezni! Boldogan írod majd az sms-t, hogy megszületett a gyermeketek! Addig meg féllábon is kibirod, nem igaz?

Puszi

Egy ifjú Picasso:

Kép

Kép
kajla

kajla: Nagyon édes Regi! Olyan jól áll a kezében az ecset! Szereti a kézműveskedést? És nem is hiszem el a vonalzón látható életkort... :)
ildi_ko

De gyönyörű ez a lány!!! :)
rkata

Kajla! Nagyon szép a Regike!! Igen, remélem, hogy ez a találkozó sokmindent meg fog változtatni!

Várom már nagyon és azt is várom, hogy veletek találkozzak csajok!!
Hogy kit miről fogunk megismerni ez jó kérdés.. Kriszti, talán téged felismerlek, az iwiwes kép alapján! :wink:
Vendég

Kedves Várakozók!
Megtalálom majd a módját, hogy összehozzalak benneteket a találkozón!
nikinozso

nikinozso!Az jó lenne,mert már egy páran ismerjük az iwiw-ről egymást,meg itt feltett képek alapján,de tavaly igen csak járt a szemem mint a sublótfiók,hogy kit is ismerhetek,kinek a csemetéjét látttam. :roll:
Vendég

Erika! Én most megtaláltalak az iwiw-en..be is jelöltelek ha nem baj!

Nikinozso! Az szuper lenne! Köszönjük!
Vendég

Sziasztok Lányok! :P

Eddig még nem nagyon hoztam szóba, de egy ideje dolgozom azon, hogy idén is legyen "Muzsikával az újszülöttekért" jótékonysági gálakoncert!

Nagyon klassz, igazán szórakoztató műsor lesz, kiváló énekesekkel! Idén is az Operaház művészei jönnek énekelni! :D
November 3-án, szombaton, 16h-i kezdettel tartjuk majd Budapest XXIII. kerületében, az Otthon Közösségi Házban.
Persze tudom, korai még részletekről beszélni, ezért további adatokat majd akkor írok, ha tényleg közeledik az időpont.

Elöljáróban azért a négy darab, amiből az idei koncerten ízelítőt kaphattok:
Puccini-Bohémélet; Gounod-Faust; Donizetti-Szerelmi bájital és Donizetti-Don Pasquale.

Októberben majd jelentkezem pontos részletekkel. Azért már most megemlítettem, hogy kissé beivódjon a köztudatba... :oops: :P
Megyek is, hogy más fórumon is megemlítsem.

Puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok lányok!!!

Már mi is nagyon várjuk a találkozót,biztos nagyon jó lesz!!
Már nagyon szeretnélek Titeket személyesen megismerni!Szerintem a gyerkőcöket biztos meg fogom ismerni,mert a kicsik fényképeit már nagyon sokszor megnéztem!!! :lol: :lol: :lol:

Már most bújjik a térképet,hogy merre is kell majd menni Pesten!Úgy döntöttünk,hogy kocsival megyünk,mert akkor nem vagyunk időhöz kötve,csak az a bibi,hogy Pesten kocsival még csak akkor jártunk,amikor az Ágacska tanfolyam volt!
Reméljük,hogy könnyen megtaláljuk!!A térképen könnyűnek tűnik az útvonal!!!

Amneris!Már nagyon régen írtál ide!Hogy vagytok???Zituska,hogy van??Már biztos nagy lány már!! :lol: :lol: :lol:

Megint csökkent 4-el a sorszámunk!! :lol: :lol: :lol:
Lassan,de biztosan haladunk előre!!!

Mindenkinek szép napot,jó hétvégét kívánok!!!
kkriszi

Már írni sem tudok!Szóval bújjuk a térképet!!! :oops:
kkriszi

Hol vagytok lányok???Már tíz óra lesz,és még csak én írtam ide!!

Most néztem meg a neten,hogy nekünk vonattal lesz a legegyszerűbb elmenni a találkozóra,mert a keletitől már nem messze van a Reáltanoda út!!Délután pedig van egy vonat 16,35-kor,amivel haza tudunk jönni!!!

Már nagyon várom,hogy láthassam a kis tündéri gyerkőcöket,és persze Titeket is!!
Biztos sokan leszünk!!! :lol: :lol: :lol:

Most frissítettem a képeinket az iwiwen,ezek a nyáron készültek!!!
Mi pedig addig tanulmányozzuk a Ti képeiteket,és próbálom megjegyezni a neveteket is,mert néha keverem a keresztnevet a nicknévvel!!! :lol: :oops: :lol:

Kajla!Nagyon édes a kis festőművészed!Nagyon jól áll a kezében az ecset!!!

Nikinozsó!Köszönjük,hogy segít majd abban,hogy megtaláljuk egymást a topictársakkal,fórumozókkal!!!
Annak pedig nagyon örülünk,hogy megismerhetjük személyesen is Gabikát!!! :lol: :lol: :lol:

Jó idő van odakinnt,ezért töltsétek a szabadban a hétvégét!!!!

Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

Na, mi ma a kedvenc hobbinknak hódoltunk volna /nagyon szeretünk autoversenyre járni/..erre nem megint közbe jön valami? Ez már csak így szokott lenni..és persze, hogy az utolsó pillanatban! :)
Na mindegy..holnap délig dolgozom..és utána majd megyünk!!

Kriszti!! Megnéztem a képeidet és egyből feltűnt, hogy frissítettél! Én téged sztem biztosan meg foglak ismerni!
Viszont a többieknek nem tudom a nevét..ezért nem tudom őket megkeresni az iwiwen sem..csak Erikát találtam meg! :)

Én még mindig nem tudom, hogy pontosan hol lesz a tali! Csak annyit, hogy Bp.
És, hogy hánykor? Mert aznapra be vagyok írva dolgozóba...délig van nyitva a patika..ugyhogy ha délután lesz akkor semmi gond..de ha délelött lesz, akkor cserélnem kell! De megoldom!

Ja Kriszti! Mennyi az annyi? Kíváncsi természet vagyok! /sorszám/

Szép napot mindenkinek!!!

Kata
Vendég

Diadella!

A pontos sorszámunk 13-án 328 volt!!! :lol: :lol: :lol:

Az iwiwwel kapcsolatban,én itt kértem meg a lányokat,hogy jelöljenek be,így mostmár tudnak a névhez egy arcot is párosítan,így már jobb levelezni,mert ismernek,mégha csak képről is!!!

Írd ki a teljes neved,és kérd meg a lányokat,hogy keressenek meg!!Mi is így csináltuk,így találtuk meg egymást!!! :lol: :lol: :lol:

A találkozó 10-től 15 óráig szokott tartani,tudomásom szerint!Senkit sem akarok félrevezetni,de javítsatok ki,ha nem így van!!!
De majd a Gólyahíres Egyesület honlapján majd bővebben kapsz tájékoztatást ez ügyben!!!
Még nincs kiírva,de hamarosan biztos olvasható lesz ott is!!! :lol: :lol: :lol:

Mi azért nézegetjük,hogy hogy is volna jobb,mert mi Pestől elég messze lakunk,és a Pesti forgalamt nem nagyon ismerjük!!
De mint írtam,nekünk a vonat lesz a legegyszerűbb!!! :lol: :lol: :lol: Kép
kkriszi

Kata!!Még annyit,hogy írjál valami ismertetőt is magadhoz,mert a nevedből nemcsak egy van az iwiwen!!!

kkriszi

Kata!!!

Látom,hogy Te is frissítettél a képeken,így már szerintem könnyen megtudják a lányok,hogy ki is az igazi Diadella!!! :lol: :lol: :lol:

kkriszi

Mosolygós!!Napsugaracska!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked erőben és egészségben!Legyél mindig nagyon boldog ,és vidám!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Puszi :Kriszti
kkriszi

Rendicsek! :)
Nos, a teljes nevem Prágai Katalin és a becenévhez pedig az van írva, hogy /Kata, Ramcsi/.
Sztem így már teljesen egyértelmű lesz!
Aki szeretne és fent van az iwiwen, az jelöjjön be... :wink:
köszke!

Napsinak én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Kriszti! Elárulod, hogy honnan szeded ezeket a gyönyörű képeket? :wink:

puszi mindenkinek,
Kata
Vendég

Kata!!

Úgy látszik,hogy csak ketten vagyunk netközelben!!
Az animációs képeket az animációs tárházból válogattam ki,és töltöttem le a gépre!
A keresőbe annyit írj:animációs tárház
Rengeteg fajta kép van ott,lehet miben válogatni!!! :lol: :lol: :lol:

Aki még nem jelölt be engem(de remélem,hogy már mindenki bejelölt)az bejelölhet engem is!(Konczné Korda Krisztina)

Gyönyörű napos idő van!!!Hol kinnt vagyok,hol pedig bekukkantok,hogy írtatok-e!!

Aki volt ma a Pest megyei Gólyahíres talin,az írhatna nekünk egy kis élménybeszámolót!!!Szívesen olvasnánk róla,hogy milyen volt újra összejönni a rég nem látott családokkal!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok,és kellemes hétvégét mindenkinek!!!

kkriszi

Kata,még annyit szerettem volna kérdezni ,hogy ki az a kis Manócska az avatarodban?Nagyon édi!!!
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?