Új privát üzeneted érkezett!

Lizinek boldog hófordulót!!! Kata lassan sütheted a tortát!!!
És olyan jó hogy lát tutira!! Amúgy kicsit össze vagyok kavarodva, most a "jó" szemét ragasztjátok le, hogy kiderüljön mi van a másikkal, vagy fordítva???

Nelly akkor jó. Látod az élet mindig megoldja az ilyen helyzeteket!! És tapasztalatból mondom, jobban jársz hogy nem harap meg. Ha rágondolok még mindig fáj :shock: :wink:

Anzsi
köszi! Drukkok a fogakhoz!! Juli ugyanebben a korban 6 hét alatt 8 fogat produkált, szóval átérzem... :wink: :?

Fatimaüdv a paramami klubban!! De ne aggódj, nem híznak egyenletesen, de az is lehet hogy fejlődési ugrása van, ilyenkor sok addig megszokott dolog átalakul, és mire azt is megszokjátok, az is átalakul. A fejlődési ugrások kb. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6-7 hónaposan vannak. Mi ezeket anno NAGYON megéreztük/megszenvedtük. Kitartás!!!

Klári
Kép
ganti

Kata! de örülök neki, hogy Lizu lát a szemecskéjére, de én ezt sejtettem eddig is :lol: :lol: :lol: :lol: hát a fogak még jönnek, most aztán lehet, hogy nem is 4 hanem 5 fog gyötri egyszerre :( :(

Klári, köszi a fogakhoz a drukkot, ránkfér most :)

Zsóka, pici Marcusnak mennek a gyógypuszik!!! édes csillagom!!!!

Fatima, Bende is sokat bukott! és nekünk is voltak ilyen nem hízós hónapjaink, sztem nem is vészes ez a hízás amit írtál. És én továbbra is azt gondolom, hogy anyukának mindig jó a teje, vagyis pontosan olyan amilyen a babájának kell :) :) (de ez az én véleményem ;) )
mangó

Fatima, remélem nem bántottalak meg! :roll: :roll:
mangó

Ez a nap képe:) (bocsi)

Kép

Kép
niki30

de cukkkkancs Emma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát azok a türkiz lábbelik!!! behalok! :lol: :lol: :lol: :lol:

nálunk meg ez a nap képe...
azaz képei :oops:

Kép

Kép

aha Klári, így van! a jót takarjuk le.
beszéltem a dokival, csak minden 2. nap kell leragasztani és ez van.
azaz piros lesz tőle a bőre.
na de lányok én ezt annak a szemére tenném és tépném le naponta aki feltalálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
van egy másik ragacs-márka, az állítólag gyengébb ragaccsal bír..... :roll: :? kipróbáljuk, mert ezt így nem fogom használni neki, még most is pörsenéses a szeme körül :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
lmkata

hülye avatar
lmkata

Gyönyörűek a csajok!!
Emma nagyon formás kiscsajszi :wink: .

Lizunak
csodaszépek a fogacskái. A 2.képen mintha "azt" mutatná :lol: :lol: :lol:

A mi mai sztárfotónk:
pepe Marci takarít :?

Kép Kép

KépKép
logi

LIZU MARCI ÉS EMMA HIPERCUKUIK!!!!!!!!!

minden egyes kép a nap főképe!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Lizunak nagyon boldog 11. hónapfordulót!!!

A következőn már csak egy db egyes lesz. :wink: Köszi Kata, megkaptam, olvasom, amint tudom.

Sajnos most nincs időm, délelőtt benn voltunk a cégnél, és Maja alvását kicsit megzavarta. Kétszer szokott aludni egy nap, és odafele is aludt, meg visszafele is, csak éppen a 2 óra helyett 20 percet. És most azt hiszi ki van aludva. :lol: Én meg nem bírom jobb belátásra bírni.

Édesek a nap képei!!! El sem tudom dönteni melyik a díjnyertes, így mindre szavazok.

De azért Lizu!!!!!!!!!!!!! Először azt hittem, a fgait mutatja, de hát tévedtem.... :lol: :lol:

Emmácska meg kezdi felfedezni a lábait? No nem csoda ha a szülei ilyen édes kütyüt tesznek rá!! Így könnyű!!! Maja még csak most fedezte fel a lábát, de ezerrel nyomja bele a szájába, és eszi. :cry:

Takarító Marcus, gyere hozzánk is!!!!!!!!!!!!!! Elkéne itt is a segítség!!!!! Egyem meg!!!! Miért írtad hogy pepe??? De rég láttam a mikrobit!!!!!!

Zsófi
miért nincsen vonalzó????

Bocsi lányok, tényleg most csak ennyi, majd jövök, (bocsi akit nem említettem), ha legyőztem Maját és eljöttek az álommanók! :roll: :roll: :roll: :roll:

Azt már nem is említem, hogy a Mazsola családért mennyire oda vagyok!!! Hm!!!! Melyiket is stoppoljam le Majámnak???? Aztaaaaaa, még sose volt ilyen nehéz a választás!!!!!

Kép

Kép
b79andi

[quote="kerekpocak"]a írta:kerekpocak gyerekeket nem lehet beprogramozni!

SZERINTEM IS!!!!!! Fatima ne parázz!!!!!!!!! Tareknél jobban senki nem tudja mi a jó neki!!!!! Észre vetted rajta hogy éhezik??? Hát ha nem, akkor annyit evett eddig, amennyi jó volt neki. Csak máshogy hasznosította. Lehet hogy nőt???? :roll: :roll: :roll: Vedd elő a centit és mérd meg. :lol: :lol: :lol: Nem kicsit kisebb rá a ruci???? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

Andi, pepe=beteg :wink:

KépKép
logi

Marcinak jobbulast!!!!! Sok gyogypuszit kuldunk!!!!

Kép
viky30

Niki vicces a kis Emma, ja es persze csodaszep. Huha mit nem muveltek pelenkazas alatt :lol:

Beni pelusozas kozben hasra vagja magat es hatalmas kuzdelmek aran tudom csak visszaforditani....

Kép

Kata Lizu olyan bajos es szepek a fogacskai!!! Kis nyuszika ezekkel az elso fogakkal :lol:

Zsoka edes kis beteg Marci hogy takarit! Egyem meg!!!

Kép
viky30

jaja, azt mutatja a kisasszony :mrgreen:
ezért gondoltam h nap képe :lol: nekem.... ;)

Beni őrült izmos!!!!!!!!!!!!!! és biza nektek sem túl tágas már a pelenkázó! :lol: nagyon ügyi így hason!

Majababa!!!!!!!!!!!!
tudom, vannak napok, amikor nektek kisbabáknak óráknak tűnik 20 perc alvás is, de mi felnőttek meg tapasztalatból tudjuk h nem elég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alukálj szépen sokat, h anya is tudjon pihizni! és vidám kisbaba légy! :)
kééééééérek azonnal láb-bekapós képet! :lol: :lol: :lol:

Marci drágám, betegen is dolgozik!!!!
olyan jó Zsóka h szoptatod még!!!!!!!!!!!! ilyenkor különösképp...

Lizi új szokása, hogy azt mondja "AMMMMMM" és bekapja az ujját cumikázni!
halálos fazon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek, mert nagyon nyügi, fürcsi, stb stb..........................

pusszok!!!!!!
lmkata

Jajj micsoda popó, meg kell zabálni...naaagyon cuki..és azok a compók... :D :) :wink:

MARCSI BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!
Kép

KépKép
logi

Andi, persze, így könnyű felfedeznie a lábait, ha a lökött (én) anyukája ilyen kütyüket aggat a lábára mi....?:lol:

Zsóka, Zsófi, Kata, Andi, köszönjük szépen.

Kata, Lizu de cukor ezen a képeken. Az első tényleg a nap képe, a második meg öhöm öhöm :lol: bemutat a kiscsaj nekünk:)

Zsóka
, Marci kis házias, nem lehet elég korán kezdeni. Tényleg segített? Ja és gyógyuljon meg mielőbb!

Viki, ahogy látom, Neked igencsak meg kell küzdened Benivel a pelenkázás alatt.
Tök jó színe van a bőrének. Szép.

Máriákat istenke éltesse névnapjuk alkalmából!

Kép
niki30

Lizusnak boldog 11. hófordulót!!!

Marcsi boldog névnapot!

Gyönyörű minden baba, tegnap este én is próbáltam képeket feltenni rólunk, de nem sikerült. Talán most...

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Emma nagyon cuki!!! Lizu drága szépségem! Marcus a kis takarító!! és Beni a kicsi izmoska!!!

Viki, mi már kb. 4-5 hónapja nem tudjuk használni a pelenkázót :) :) :) :)

kicsi pepe Marcusnak küldjük a gyógypuszikat!

lányok most én sem leszek pár napot, elutazunk, majd jövök!
addig is mindenkinek sok-sok puszi!!!!!!

a.
mangó

gyógypuszik mennek marcinak!!!!!!!

beni popsijába úgy beleharapnék!!! (nekünk még megy a pelenkázó, de nem szereti samu)

drukkoljatok lányok, holnap samu egész sokáig lesz bölcsiben!! nekem meg h menjen jól a tanítás :) :9

ANZSI JÓ UTAT!!!

andi, remélem holnap kialussza magát maja!

MARCSI BOLDOG NÉVNAPOT!!!

jó éjt mindenkinek!!
kerekpocak

Nem tudok képet feltölteni, olyan sz... a netünk! :(

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!
Az idő nem is olyan rossz. (innen bentről legalábbis)

No, nővérkém csinált egy marha jó vételt.
Megmutassam?
Mutatom:

Kép

Ezt kemény 3500 forintért vette a veszprémi bolhapiacon.
Jó mi?
Szerintetek megérte? :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök neki.

Kép
niki30

Nelly: ne add fel!!!!!!!! Értünk, miattunk!!! Szonja képet akarunk!!!!

Zsófi: bár már benne vagy a napban rendesen, de azért szorítunk!!!

Niki: dilis mami klub???? :lol: :lol: :lol: Csörög is a kütyü? Annyira cukkancs Emmácska. És tényleg úgy kikerekedett. És olyan sokat erősödött mostanában a képek tanulsága szerint. Hogy vagy a tejcivel? Tápiztok esténként? Esküvőt élvezte Emmácska?

Zsóka: pepe heheheh!!! Ez jó, ezt még nem hallottam. Akkor nem a mikrobiból jött??? Marcinak jobbulást!!!

Kata: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi, köszi, köszi a szép szavakat. Felolvasom Majusnak!!!! Már tegnap kezdtem olvasni titeket, és olyan jóóóóó!!! A kezdő képen meg a kedvenc babám!!!! Remélem, ma tudom folytatni.

Beni popi egyem meg!!!! Úgy látom nem érdekli a pelenkázás, csak a maci!!! Hát ha anya tele teszi a pelenkázót mindenféle érdekes dologgal, akkor ne csodálkozzon, hogy olyan nehéz a pelenkát ráküzdeni. Próbáltad már hátulról ráadni? :wink: :lol:

Marcsi, boldog névnapot!!!! Elkéstem.

Anzsi jó utat!!!!

Talán ma már alszunk, remélem. Ma csak a közelbe megyünk, és akkor mikor mi akarunk, remélem nem lesz gond. Képzeljétek, tegnap babakocsiztunk!!!!!! Maja majdnem végig a séta alatt benne maradt. Persze ehhez az kellett, hogy ültessük benne. Édesem kicsit sértődött arcot vágott, lehet megsértődött amiért kocsiba kényszerítettük. De majdcsak megszokja.

Kérdésem lenne lányok!: lassan szeretnék venni Majusnak autós ülést. Kicsi a hordó, és talán az ülésből jobban kilát, és jobban fogja szeretni az autózást. Szóval ki mit ajánl? Kinek milyen van, és bevált e. Légyszi segítsetek!!!

Kata miatt :lol: :lol: és a Szüretről (sütött a nap nagyon :roll: )
Kép Kép

Kép

Kép
b79andi

Niki: nem hiszem el!!!!!!!!!! De k...va jó!!!!!!!!!!! Tartsd meg a nővéred! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

ANDI! Hát megtartom mindenképp!
Jófej. És ne tudd meg miket túr Emmának. Falilámpát, játékokat, beszarás rucikat. Ruhát szinte mi nem is veszünk. A család ellát minket.
Mondjuk most én túrtam neki egy olyan gatyót...húúúh.

Jah, dilis mama klub.:) És igen, csörög a lábbeli:)

Jajj, de jóóó Maja napszemcsiben.
Anyuka, nem nagy ez egy picit a kislánynak? :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegénykék, majd azt mondják nagykorúkban, anya jó volt bohócot csinálni belőlem, mi?!

Az esküvőt jól bírta Emma. Egy idő után elvonultunk egy szobába, apa maradt ott vele. Vicces volt, h. a legjobb barinőm esküvőjén a párom egyszál alsóban ott fekszik a gyerekkel az egyik szobában.
Úgy röhögtünk.
Kettő fele elindultunk haza. Szar volt, mert se itt se ott nem voltam 100%-osan. Dehát első Emma. Ráadásul tudod taknyos lett, úgyhogy ott szippantgattuk az orrocskáját....

Köszi kérdésed, tejci ügyben is...na majd később leírom, mert mennem kell.

Kép
niki30

Tejci van mostanság. Előfordul, h. este kap pici tápszert.
Két napja anyatejet kap cumisüvegből, mert az elmúlt két éjjel tudtam fejni (nem ébredt fel).

Tegnap kölcsönadtam a mellszívómat (elektromos) a sógornőmnek. Ő egy hete szült, nagyobb szüksége volt rá.
Tönkrevágták a Medelájukat, erre vettek egy Aventot, na azt meg nem bírta használni, úgyhogy tegnap rohantam át a mi elektromosunkkal.
Én meg azért biztonság kedvéért elhoztam az Aventosat. Először nekem sem ment, aztán kiderült, fordítva lett beletéve egy alkatrész. Na úgy már ment. Úgyhogy éjjel is fejtem csak egy ciciből 120-at (ilyen rég volt már). Ma reggel is sikerült 60-at, ezt majd megkapja este pótlásképp.
Ez a helyzet.

Nálatok????

Kép
niki30

Azért az nem semmi, hogy míg mindenki babája alvás zavarokkal küzd, addig Emmácska átalussza az éjszakát!!!!!!!!! Nem semmi kis csajod van!!! Igaz ezt amúgy is tudtuk. :wink:

Jó kis hercehurca a mellszívókkal. Még jó, hogy ilyen sok van. Nekem is aventos van/volt, de én nem tudtam használni, nem jött be. Így ha nagyon ritkán fejtem is, akkor is kézzel. Mostanában meg már egyáltalán nem is kell. Kiszívja a drágám mindet. Jó étvágya van, na!!! Én meg nem is bánom. Már nem is próbálom megrendszabályozni, akkor eszünk, mikor akarja, órát sem nézek. Csak idegesít. No meg az is, ha ordít. :wink:

Jó kis esküvő!!!! Az egyik vendég alsóban a szobában. :lol: :lol: :lol: Háááát!!! :wink: :wink:
És ha kettőkor indultatok haza, akkor Emmácskának aznap kimaradt a fürcsi? Fú, én ezt nem merném bevállalni. Olyan képzetem van, hogy Maja tudja, hogy fürcsi után hosszú alvás következik, és ha kimaradna a fürcsi, akkor nem érzékelné, hogy este van. Kicsit zizzent a mami tudom.
Főleg azt tudva, hogy Maja mostanában mint kiskorában éjjelente percre pontosan 3 óránként eszik. :shock: Régebben meg végig aludta az éjszakát. Szóval nem hiszem, hogy számít neki a fürcsi, de én mégis, akkor is ragaszkodom hozzá. sü-sü vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Marcsi: BOLDOG NÉVNAPOT! (soha nem tudom melyik az "igazi" Mária nap :oops: )

Zsófi: Kitartás a munkához! Kivánok több szünetet az órák között! Samu azóta is balhézik ha haza kell menni a bölcsiből?

Niki: ügyi a nővéred. Én is nézegetek babakocsikat, de az újak ára egy nullával több. :lol: Tavaszig talán még kibírjuk a naggyal. Az a baja, hogy az nem fér be a kocsiba, de télen nem hiszem hogy csavargunk/utazunk. Bár ha olyan enyha lesz az idő mint tavaly akkor lehet.

Andi: :lol: :lol: :lol: Megint hoztátok a formát! :lol: :lol: :lol: Napszemüveges Maja nagyon vicces, ja és persze cuki is!
Az autósülésre nekem azt mondták, hogy a Römer a legbiztonságosabb, viszont nagyon drága....

Anzsi: Jó utat!!!

Beni popó dícséreteket köszönjük! :oops:

Kép
viky30

Andi, tévedés, azért az éjszakát nem aludta végig, csupán egy etetés maradt ki. Egyébként legtöbször ő is 3-4 óránként eszik, mint Maja.
Persze lehet nem kéne neki adnom, nem biztos, h. éhes/szomjas, csak én mindig betömöm a szájába.
Aztán van h. csak 5 percig eszik.

Ma egyébként tök fura, mert jó az alvókája.
Reggel 8-kor kelt (ez is rikta), aztán fél 9-9 fele visszaaludt. És most megint cicizett és beájult. Fura. Remélem nem lesz beteg vagy ilyesmi.
Bár picit most is náthás.

Igen, igazad van ezzel a fürcsivel kapcsolatban. Csak most másképp nem tudtuk megoldani. Én is szeretem ezt a rendet, h. este fürcsi, kaja és hatalmas alvás.
Szal, másnap reggel fürdettünk.

Azt akartam kérdezni, h. Maja akkor mindig ilyen sűrűn eszik éjjel?
Nem volt még olyan, h. eltelt több idő, a melled megtelt és le kellett volna fejni?
Többiek?
Mert én vagyok úgy néha, h. már 4 v. 5 órája alszik, gondolom, h. már lassan kel majd, de már nem tud tovább várni a cicim és muszáj lefejnem.

Kép
niki30

Andi: fú Beni ugyanezt csinálja! Mióta az álommanók szabin vannak ő is 3 óránként ébred és nagyot hamizik. Legtöbbször álmában, így szerencsére alszik tovább ahogy végzett. Ez kb. 20 perc. Na éjjel én már simán kelek! :) Meg sem kottyan, viszont a 6 órai kelés az szinte fáj. :( Ő simán virraszt este 8-ig ohne alvás. Séta közben 1 óra ha éppen úgy tarja kedve őuraságának.
Szóval a mi állommanóink nagyon messzi jó helyre mehettek nyaralni!

Niki: de jó hogy van tejci!!! Emma jó kislány, bár ha belegondolok ennyi idősen én is vigyorogtam mert 6-8 órát aludtunk mindketten. Kivánom hogy Emmácska maradjon ilyen jó alvó! Esküvő vicces volt. Édes amúgy a kis rózsaszín kabátkában. Milyen ruci volt rajta??

Kép
viky30

Niki: én sose ébredtem fel hogy kidurran a cicim, hanem csak akkor szembesültem vele amikor benisírásra ébredtem, ő meg iziben kiszívta. Szóval én ebben nem tudok nyilatkozni. Nekem túl jó alvókám van. Porszívós orrszívót használtok?

Kép
viky30

Viki, igen porszívós orrszívónk van.

Kép
niki30

Én csak a legelején fejtem, mint már írtam. És leginkább mindig éjszaka jött rám, mert akkor éreztem, hogy bedurrantak a cicik. Mások azt mondták fejjen az éjszaka, aki nem bír aludni, de nem tehettem róla, annyira fájtak.
Aztán amikor Maja kicsit többet aludt éjszaka, valahogy beállt a cicim. Most sem érzem soha, hogy olyan nagyon bedurranna, de mindig tud belőle enni.
Szerintem lehet valami ebben a kereslet kínálat dologban, meghogy alkalmazkodik a cici a babához. És azzal, hogy fejünk, ezt megzavarjuk. Szerintem ezért érezheted úgy, hogy bedurran a cicid éjjel.
Mondjuk nem tudnám mi rá a megoldás, mert ha Emmácska megszokja, hogy többet alszik éjjel, te ugye akkor is kelsz a cicid miatt, így nem tudod végig aludni az éjszakát. :cry: Hm, nem tudom.

Egyébként volt idő, hogy nem ettünk ilyen sűrűn. Általában 2X kel éjjel. De ez akkor nagyon jó, mikor 9kor elalszik, és felkel 11kor, meg 2kor és a harmadik kelésnél 4kor azt hiszi reggel van, mert már megvolt a 2 kelés. :lol: :lol: Hiába mondom neki, hogy még neeeeeee kelj fel! Nem érti. :wink:
Volt, hogy szinte végig aludta az éjszakákat, 3-4kor kelt először, de azért a 2Xkelés az a legjellemzőbb.

És Viki, én is kezdem már megszokni. Csak az a reggeli kelés ne lenne. Régebben Majus 9!!!!!ig aludt. De mostanában rászokott a 6-7körülre, és én meg hiába tiltakozom, nem használ. :lol: :lol: Pedig este én jobban bírnám. :wink:

Ja, és ami fura, ti nem tapasztaltátok? Hogy mintha össze lennénk kattanva. Van, hogy én kelek éjjel, és nézem, ő alszik. Aztán 5 perc múlva ébred, mintha érezné, hogy ébren vagyok. És fordítva is működik. Ha ő kel, én is rögtön kelek. Pedig nem vagyunk egy szobában, de mintha keltenénk egymást.

Kép

Kép
b79andi

Hahó Csajok!

Na sajnos megint csak nagyon gyorsan tudok írni!

Tegnap volt a dokinéni....
Diagnózis: Tarek sovány!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Nem elég neki az a mennyiség amit eddig adtam neki. Ő úgy számolja az adagját, hogy a testsúlyának az 1/6-át veszi. Így, ha 5X eszik egy nap, akkor 165ml-t kéne ennie. Én 6X-ori étkezésnél adtam neki 140-et. Most megemeltük az adagját 165-re és mindig többet fogok tenni az üvegbe. Ha kéri megeszi, ha nem akkor ott hagyja. Így volt tegnap éjjel is. 17:30-kor és este 21:00-kor megette a 170 ml-t, aztán éjjel 2:30-kor csak 155-öt evett, reggel 7:00-kor meg csak 140-et. Most fog enni nemsokára. Kíváncsi vagyok, hogy lecsúszik-e a 170 ml !!!???
Ezenkívül megyünk megint hasi UH-ra, hogy kizárjuk azt, hogy reflux-ja van. Sokszor "indokolatlanul" is bukik. Aztán megyünk vérvételre és vizelet vizsgálatra is.
Szóval most aztán alaposan megvizsgáltatjuk szegénykémet. Ha minden OK vele, akkor el kell fogadni, hogy bukós és hasfájós minden különösebb ok nélkül. A súlya meg remélhetőleg gyarapodni fog, ha többet adok neki.

Arról meg, hogy nincs elég tápértéke a tejemnek: ezt elutasította a dokinéni. Ilyen állítólag nincsen. Mindig igazodik a babákhoz. Úgyhogy igazad van Anzsi! :)

Na most ennyi fért bele. Megyek etetni!

fatima

Na még csak gyorsan a fejésről és a babák éjjeli alvásáról.

Nekem tudjátok így is úgy is fejnem kell és sajnos éjjel is 2X kelek fejni, pedig Tarek csak egyszer kér hamit kb 1 és 3 között. Az én melleim is folyton szét akarnak hasadni. Valószínűleg azért, mert nincsen kereslet kínálat. Most kipróbálom majd azt, hogy csak annyit fejek mindkét cicimből, amennyit Tarek kér és azt is cak max 1X éjjel. Így talán én is tudnék aludni. :) Mert amúgy Tarek nagyon rendes. Csak 1X ébredne.

Andi! Abszolút van valami abban, hogy anya ésbabája megérzik egymást. Tarek sokszor akkor kezd el ébredezni amikor én felkelek fejni. Megérzi a tejcsi illatát! :)

fatima

Elköszönök egy időre, felébredtünk. Megyünk sétálni, ebédelni stb.

Ja, elfelejtettem, írni, ha minden igaz, akkor ma jön a Kikás, végre megcsinálni a kanapét. Hát nem kapkodják el, alig 3 hete volt itt, és már lassan 2 hónapja jelentettük.

De hiszem, ha látom. :roll:

Kép

Kép
b79andi

Adni, köszi, h. leírtad a ti meneteteket:)

[quote]m írta:intha össze lennénk kattanva

Abszolute. Ezt már én is érzem egy ideje.

Kép
niki30

Sziasztok!

Én is leírom a mi menetünket. Ugybár, én is fejem a tejcit, és üvegből adom neki, és mindig lefejem mindet ami van. (ennek ellenére mára lett egy csomóm, úgyhogy keményen dolgozok rajta)
Mi ált. 8 körül eszünk, és utána nagy szunya, mostanában kb. 5-ig, akkor eszik egy keveset (60-80), én lefejem a tejemet, és alszunk tovább kb. nyolcig. Hajnali 5 órára azért már csurdultig van a cicim, pedig annyit segítek még a dolgon, hogy mielőtt lefekszem kiürítem őket.

Niki: nagyon jó vásárt csinált a nővérkéd! Én meg voltam veszve ezért a kocsiért, mivel a leánykori nevem bárány... :oops: Én a neten 25.000.-ért találtam, állítólag csak egy utasat.

Nelly

Kép
breeki

Most sem tudok képet felrakni... :(

Nelly

Kép
breeki

Lányok mikortól lehet ültetni a babucikat? Nem bírok a Szonjával, amint hanyatt fektetem erölködik hogy fel akar ülni, és bosszús hogy nem hagyom. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Nelly ez nagyon jó kérdés. Már bennem is felmerült.
Ugyanis mostanában nehézkes a babakocsis séta. Nem jó neki.
Talán fel akar ülni, h. jobban lásson? Hm...

Kép
niki30

Mi jól elvagyunk még a babakocsiban, de ha a kezemben van hanyatt, erőlködik, hogí felüljön, és majdnem sikerül is neki. :shock:

Nelly

Kép
breeki

Ez még a jóidőben készült Apával
Kép

Csak a mosoly végét sikerült elkapni
Kép

No comment...
Kép

Nelly

Kép
breeki

sikerült, sikerült, sikerült... :D :D :D
jól elvagyok itt ma magamban. :lol:

Nelly

Kép
breeki

Nelly nagyon örülök, h. sikerült, mert....hát nem is tudom mit mondjak.
Egyszerűen gyönyörű ez a kislány. Itt mutogatom páromnak is, h. nézze, milyen szép.
Az első apás kép bekereteznivaló, a második is jó, a harmadik kép meg valóban no comment. Azt kell, h. mondjam, Szonja nem cuki, hanem gyönyörű. Kisség távolülő szemecskék és ez a száj
:P

Most egy kicsit még ámulok-bámulok.

Kép
niki30

Jaj, Niki, nagyon aranyos vagy! Köszönjük szépen, olyan büszke vagyok rá... :roll:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok, jó reggelt!! :)

Nelly,gyönyörű kislányod van, én is csak ámulok-bámulok milyen édes :shock: :wink: .

Maja Juliska csúúcs. Egyből tudtam,hogy a Te lányod :lol: :wink: :lol: . Naaaaaagyon tündéri és szépséges!!

Niki, nem írtad el? Biztos,hogy 3500 Ft volt ez a babakocsi? :shock: Ügyes tesód van :wink: ,kb a játékbabakocsik kerülnek ennyibe(vagy többe).

Marci még mindig f@sik, de a kedve és az étvágya már jobb.

puszik,

KépKép
logi

Sziasztok!

A nap képei nagyon jók, főleg Lizu fogai!!!! :lol:

Fatima: örülök, hogy minden rendben van Tarekkal! :wink:
Nelly: Szonja nagyon édes!!! :wink:
Zsóka: jobbulást Marcinak!!!

Alvás: mi is 8 körül fürdünk és eszünk, aztán ált. 4ig- fél 5ig alszik és akkor eszik. Nappal pedig szintén 8, 12, 4 körül eszünk. Ennyi idősen elég az 5szöri evés szerintetek? (5,3 kg és átlag 150g-okat eszik) :?:

Na és íme 2 kép a kersztelőről!
Kép Apával
Kép 3asban (engem ne nézzetek)

Puszi és szép napot nektek!!!

Zsu
svs

Majácskának boldog 5. hónapfordulót!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Sziasztok!

Zsu, miért ne nézzünk? Jól nézel ki.

Majácskának boldog 5. hófordulót! Éljen, éljen! Mindjárt fél éves. Úhh, de elment az idő.

Szép napot Mindenkinek! Majd jövök.

Niki

Kép
niki30

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT DRÁGA MAJA!!!

Marcsikám! Utólag is Boldog Névnapot kívánok! :)

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?