Én csak a legelején fejtem, mint már írtam. És leginkább mindig éjszaka jött rám, mert akkor éreztem, hogy bedurrantak a cicik. Mások azt mondták fejjen az éjszaka, aki nem bír aludni, de nem tehettem róla, annyira fájtak.
Aztán amikor Maja kicsit többet aludt éjszaka, valahogy beállt a cicim. Most sem érzem soha, hogy olyan nagyon bedurranna, de mindig tud belőle enni.
Szerintem lehet valami ebben a kereslet kínálat dologban, meghogy alkalmazkodik a cici a babához. És azzal, hogy fejünk, ezt megzavarjuk. Szerintem ezért érezheted úgy, hogy bedurran a cicid éjjel.
Mondjuk nem tudnám mi rá a megoldás, mert ha Emmácska megszokja, hogy többet alszik éjjel, te ugye akkor is kelsz a cicid miatt, így nem tudod végig aludni az éjszakát.
Hm, nem tudom.
Egyébként volt idő, hogy nem ettünk ilyen sűrűn. Általában 2X kel éjjel. De ez akkor nagyon jó, mikor 9kor elalszik, és felkel 11kor, meg 2kor és a harmadik kelésnél 4kor azt hiszi reggel van, mert már megvolt a 2 kelés.
Hiába mondom neki, hogy még neeeeeee kelj fel! Nem érti.
Volt, hogy szinte végig aludta az éjszakákat, 3-4kor kelt először, de azért a 2Xkelés az a legjellemzőbb.
És Viki, én is kezdem már megszokni. Csak az a reggeli kelés ne lenne. Régebben Majus 9!!!!!ig aludt. De mostanában rászokott a 6-7körülre, és én meg hiába tiltakozom, nem használ.
Pedig este én jobban bírnám.
Ja, és ami fura, ti nem tapasztaltátok? Hogy mintha össze lennénk kattanva. Van, hogy én kelek éjjel, és nézem, ő alszik. Aztán 5 perc múlva ébred, mintha érezné, hogy ébren vagyok. És fordítva is működik. Ha ő kel, én is rögtön kelek. Pedig nem vagyunk egy szobában, de mintha keltenénk egymást.