Na itt vagyok
nem sokat bírtam vissza olvasni.
Álom kóros vagyok másfél órája keltem, de nem az igazi a fejem, gyomrom...
Unique!
Gratulálok az 10 milis aprósághoz. Gondtalan pocakodást
Norwell!
Nálad is repülnek ám a hetek. Hú már félidő
Andy!
Nagyon ari Dani
mintha a tesóm kisfiát látnám. Gregő is ilyen volt, és most is tisztaság mániás.
Ami a kukába való, azt viszi. Most kezdte az ovodát. Ilyen szőke mint Dani
Cs.Heni!
Csoda bébid fiú/lány? Neked, hogy telnek napjaid? 30.hét
nálad is nemsokára itt a finis
Sz.Heni!
Októberi szurikhoz időben indítom drukkjaim
Panka, Évi, Angie!
Vagyogatok... nektek nem kell bemutatni, milyen a vége felé
Már nagyon várom, hogy babázhassak, de szerintem hiányozni is fog a bújkálása a pocakban.
Panka!
Kisfiú
amire "gyúrtunk" is. 26.hétig kislánynak látszott, addig konkrét neve volt /Hanna/ Fiú nevet nem nagyon találtunk még, ami rögtön megfogott volna. Bence és a Dominik van a tarsojba, de nem konkrét. Mire kibújik biztos lesz végeredmény. Apás szülésnek sincs pont rakva a végére, mert nem tudja eldönteni. Rosszul van az egész korházis dologtól apuka, pedig elég nagy darab
Én nem erőltetem, ahogy érzi. Még én sem tudom. Született mostanában körülöttünk kisbaba/babák, ott bennt voltak az apukák és azt tanácsolják Zolinak, hogy legyen ott, mert fantasztikus. Semmi rosszat nem fog látni. De éppen lehetséges, hogy császáros leszek. Jövő héten szerdán megyek szív dokihoz, hogy nézzen meg. Akkor majd kiderül.
Reggelente úgy kelek mint egy 80 éves öregasszony. Mindenem fáj. Olyan mintha erős izomlázam lenne, itt fáj ott fáj.
Egyenlőre ennyi, mert régóta itt ülök, vagyis épp már állok, mert szét vagyok rugdosva
Remélem hatásos volt Panka harapófogója