Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fleur:
nagyon drukkolok, biztos ügyes leszel

Ági:
hogy vagy? írj magadról!

Lányok én már nagyon várom a talit, remélem ott tudok lenni.
Valaki el tudná nekem mondani, hogy hol van pontosan a Brendom babaház?

Unique:
grat. a picurhoz

Norwell:
már félidőnél tartasz. hamarosan érted izgulhatunk, te leszel a következő

Heni, Jucmuc, Sziszka:
hogy vagytok?

Juca:
utólag boldog születésnapot és sok boldogságot a házzasági évfordulótok alkalmából

Most ennyi.
Nálunk nincs semmi, várjuk az októbert és a szurikat

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Syry! Évi!

Bübchen termékeket már nem árulják a DM-ben, legalábbis a fürdetőt, a Brendon katalógusban láttam legutóbb. Pedig nekünk nagyon bevált a wind und wetter és a fürdetője is. :cry:

Képzeljétek ma voltam itt a Rossmannban és úgy le volt fosztva, szinte semmit sem kaptam. Mondjuk a DM-et is leharcolták. Van valami, amiről nem tudok?

tjuca

Sziasztok!

Fleur!
Ma már babázol!!! :D
Ügyes leszel/vagy!!! :wink:

Unique!
Még egyszer gratulálok! :D

Juca!
:D ...

JMaci!
:?: :?: :?:

Angie!
Jó volt! :D
Képet majd teszek fel..., de ma Másokról szól a nap!!! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Syry!

Akkor bocsi :( Én tavaly vettem akkor még lehetett kapni. Valami bizti van helyette.
Juca, kösz az infót :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jaaaaaaaj, mivanmáááááááááá??? Halálra izgulom itt magam... :wink: :D Már egy darab körmöm se nincsen! :D

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Jucmuc
De azóta már eltelt 1 hét. :D Az új kuckóról is lesz? Persze, ha nem vagyok túl szemtelen. :)

Unique
Nagy gratula a szívhanghoz! Ügyi voltál, hogy a te akaratod érvényesült. :)

Kacsa
Nagyon csini lesz Timcsa az új rucikban. :)

Fleur
Csak ügyesen! A 13-a nagyon szerencsés nap! :)
Már teljesen frászban vagyok!!!!!!!!
Vendég

Fleur,

Nagyon drukkolok! :P

Heni,

Köszönöm szepen megvagyunk. :D

Macika,

Termeszetesen lesz majd kep a babakuckorol is de az meg sok idö. Elöször meg fel kell ujitanunk a lakast. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Syry!
Elfelejtettem írni, de én is ezt a krémet akartam ajánlani..De nem csak a Bübchennek van ilyen, ha jól tudom a Babylove-nak is,a mi DM-es márka.De gyerekorvos is tud felírni patikai zsírosabb testápolót.

Juca!
Amiről nem tudsz:Rossmannban akció van:veszel vmit, bármennyiért, 10 ft-ért is akár, kapsz egy kupont, utánna akövi vásárláskor -15 % a végösszegből!!!Szept. végéig!Úgyhogy spuri!Én is megyek majd babakajáért.

Ági!
Tényleg nem mesélsz magadról!Miért? :roll: Pedig szerintem sokan kíváncsiak lennénk rád! :wink: Hogy visleled a kismamaságot?
Nem emléxem, hogy kifiú, vagy lányotok lesz?Neve van már?
Apás szülés lesz?
Dolgozol még?
Na ha másképp nem megy, akkor majd én kiharapofogózom belőled :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Most lelépünk, de mire fürcsire hazajövünk,remélem meglesz Lilla!!! ;) (Tisztára úgy csinálok, mint aki nem szült még gyereket, oszt nem tudja, hogy nem megy az csak úgy ukk-mukk-fukk... :twisted: )

Kép
Kép
norwell

Jucmuc
Biztos, hogy szép lesz a kuckó. :) Jó felújítgatást! És pihenj sokat!
Névváltozás nincs? :)
Vendég

Jeges Maci!

Teszt?

tjuca

Juca
Nem csináltam még...
:oops:
Vendég

Fleur!
Nagyon izgi! Totál be vagyok havazva, de miattad be-bekukkantok.

Brill!
Hamarosan repeta!
Ma mi is répáztunk. Falta :D Képeket már várom, de nekem a kedvenc, amin mi ketten vagyunk a gyerkőcökkel. Postán kaptad :wink: Keretbe is fogom tenni.

Norwell!
Pedig lehet ukk-mukk-fukk módon is szülni. Én a másodikat is úgy szeretném, mint Sziszkómat :D Neked is hasonlót kivánok Csipetkéhez.

Ági!
Tök jó, hogy bejelentkezték, de info-éhes maradtam. Mesélj pliiiizzz.

Pupy!
Nekünk szept 29 tuti nem jó. Anyósom 60. éves szülinapját ünnepeljük. A többi talán menni fog. Hogy vagy?
Vendég

Maci!
A 31. napon én tuti csinálnék tetsztet. Na???!!!
Vendég

Angie
Elsőre úgy volt, hogy majd a jövő hét vége fele csinálok, mert akkor megyek szegedre, ha kell, akkor orvoshoz is el tudok menni. De szerintem addig nem fogom kibírni. :)
Talán most hétvégén.....
Vendég

Maci!

Székesfehérvárról Szegedre jársz dokihoz?

tjuca

Juca
Még egyelőre igen. A lakástulaj nem volt hajlandó beleegyezni az ideiglenes lakcímbe... :(
A háznézés folyamatban van, ha minden jól megy, akkor jövő héten megyen megnézni egy kiszemeltet. És akkor kit érdekel a lüke tulaj. :P :D
Vendég

:shock: :shock: :shock:

tjuca

Virág híradó

16.45-kor jött a hír: Farkas Lilla 14:25-kor sikeresen megérkezett 3,06 kg-mal. Baba és mama jól vannak.

Többet sajnos én se tudok.

Gratulálok az új családnak! Sok tejcsit és nyugalmas éjszakákat kívánok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hatalmas gratula Lillának és Fleurnek!
Sok boldogságot és egészséget a kis családnak!!!
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok az azóta 1 órás babádnak! :)
Jó egészséget az egész családnak.
Vendég

Ja nem akkor a hír jött. Most már 3,5 órás :oops:
Vendég

Fleur!
Nagyon gratulálok!Sok tejcsit, jó egészséget mindkettőtöknek! :D
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Fleur!

Hatalmas gratula Nektek!

Lili!

Üdv Baba világban!
Jó egészséget és sok finom tejcsit kívánunk Neked!

kacsa14

Fleur!

Én is szívből gratulálok, pihenj, és legyetek nagyon boldogok!

J.

tjuca

Fleur
Hipp-Hipp hurrá! Megérkezett Lilla. :lol: Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek!

Juca,Évi,Panka
köszi a krém tippeket. Körülnézek DM-ben. (Rossman nálunk nincs, DM sincs közel, de azért elérhető.) Már én is gondoltam rá, hogy esetleg a széltől lehet. (bár túl szeles időben nem voltunk kint.)

Ma voltunk a cégemnél látogatóban Mátéval. Nagy volt az ováció, Máté is jól viselte a "megpróbáltatásokat" a sok nő között (kézről kézre adták). Nekem is jó volt kicsit a kollégákkal traccsolni. Mivel a Hősök terénél volt a helyszín, később csatlakozott a párom is, megnéztük az @rc kiállítást. (a macskakövet nehezen bírta a babakocsi.főleg, hogy sok helyen nem is volt macskakő, csak gödör. :evil: )

Kép

Kép
syrynx

Hát ezt nem így akartam...
Fleurnek az üzit vastag pirossal akartam írni. Erre az egész vastag fekete lett, túl hamar megnyomtam a küld gombot. most már mindegy. :?

Kép

Kép
syrynx

Virág!
Gratulálok nektek és sok-sok tejcsit! Biztos nagyon ügyes voltál.

Kép

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire érdeklődtök. Vagy csak olvasok és válaszolni nem birok.
Vagy írok, de akkor rólatok nem tudok semmit :? Most is így vagyok.
Virág miatt kukkoltam be :wink:
Vissza olvasok egy kicsit és jövök....

Kép
Kép
Ági279

Fleur!!!
Nagyon-nagyon gratulálok Lilla babához!!! Gyors regenerálódást, sok-sok tejcsit kívánok, meg mihamarabbi hazatérést! ;)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Fleur :)
Hatalmas gratula!!!! Nagyon boldog babázós időket kívánok Nektek!!! :)

Lányok,
Köszönöm szépen a sok gratulációt! Aranyosak vagytok!

Juca :)
Ez a 10-13 hét hogy jött ki, kis jóakaróm? :twisted: Laurával kb 12-14 hetesig voltam rosszul, ennél most sem tervezem tovább. Az még saccperkábé 6-8 hét. De nem 10-13 :shock:

Maci :)
Én sem értem, miért nem tesztelsz... 17 dpo-n már lennie kellene két csíknak, simán. Azt sem értem, hogy a nőgyógyász választáshoz miért kell a lakcím... Bocsi, de elakadt a fonalam valahol... Én kiválasztottam egy nőgyógyászt, felhívtam és elmentem hozzá. No, mindegy...

Szept 24-től ketteskén (hármaskán) leszünk, Apa külföldre megy 4 éjszakát lesz távol... Brühühühühü :evil: :evil: :evil:
Így is nehéz, mert korán megy (reggel 1/28 körül) és este 6 után jön, mi lesz velem akkor... Majd befogom anyóspajtást :roll:
Most 7végén megmondjuk a családnak a nagy hírt, mert nagyon nehezen bírom Laurával, kellene a sok segítség, de most így hirtelen, lehet, hogy ígyis úgy is gyanús lenne.... Inkább megmondjuk. lesz, ami lesz. :) Babona ide vagy oda, de nem bírom...

Puszi

KépKép
unique

Fleur!
Óriási gratula nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit!!!! :lol:
Vendég

Na itt vagyok :wink: nem sokat bírtam vissza olvasni.
Álom kóros vagyok másfél órája keltem, de nem az igazi a fejem, gyomrom...

Unique!
Gratulálok az 10 milis aprósághoz. Gondtalan pocakodást :)

Norwell!
Nálad is repülnek ám a hetek. Hú már félidő :)

Andy!
Nagyon ari Dani :D mintha a tesóm kisfiát látnám. Gregő is ilyen volt, és most is tisztaság mániás.
Ami a kukába való, azt viszi. Most kezdte az ovodát. Ilyen szőke mint Dani :wink:

Cs.Heni!
Csoda bébid fiú/lány? Neked, hogy telnek napjaid? 30.hét :shock: nálad is nemsokára itt a finis :wink:

Sz.Heni!
Októberi szurikhoz időben indítom drukkjaim Kép

Panka, Évi, Angie!
Vagyogatok... nektek nem kell bemutatni, milyen a vége felé :wink:
Már nagyon várom, hogy babázhassak, de szerintem hiányozni is fog a bújkálása a pocakban.

Panka!
Kisfiú 8) amire "gyúrtunk" is. 26.hétig kislánynak látszott, addig konkrét neve volt /Hanna/ Fiú nevet nem nagyon találtunk még, ami rögtön megfogott volna. Bence és a Dominik van a tarsojba, de nem konkrét. Mire kibújik biztos lesz végeredmény. Apás szülésnek sincs pont rakva a végére, mert nem tudja eldönteni. Rosszul van az egész korházis dologtól apuka, pedig elég nagy darab :? Én nem erőltetem, ahogy érzi. Még én sem tudom. Született mostanában körülöttünk kisbaba/babák, ott bennt voltak az apukák és azt tanácsolják Zolinak, hogy legyen ott, mert fantasztikus. Semmi rosszat nem fog látni. De éppen lehetséges, hogy császáros leszek. Jövő héten szerdán megyek szív dokihoz, hogy nézzen meg. Akkor majd kiderül.
Reggelente úgy kelek mint egy 80 éves öregasszony. Mindenem fáj. Olyan mintha erős izomlázam lenne, itt fáj ott fáj.

Egyenlőre ennyi, mert régóta itt ülök, vagyis épp már állok, mert szét vagyok rugdosva :twisted:

Remélem hatásos volt Panka harapófogója :wink:

Kép
Kép
Ági279

Unique
A háziorvos is tanácstalan volt, szerinte is a lakcím szerint illetékes intézmény (meg orvos) köteles ellátni. A többi meg vagy plusz zsozsóért vagy elhajt. :? Nem értem én ezt a mostani rendszert....
Sok szerencsét az anyóshoz!
Nem szeretnék csak 1 csíkot látni....
Vendég

Na, végre visszaolvastam. ;)

Macika!
Necsináááááááád… Hogy bírod??? Én tutira nem tudnék várni a teszttel (most Csipetnél is apával megbeszéltük, hogy majd reggel tesztelünk, mondván, első pisiből biztosabb az eredmény. Szted hova vezetett az első utam a gyogyitárból hazatérve??? :twisted: :D Pedig igazából „csak” éreztem, hogy terhes vagyok, ugyebár nem volt mire támaszkodni…). Mért látnál egy csíkot a 17. dpo-n, bébi??? ;) Dehogyiiiiiis… Szóval hajrá, mert most már Érted izgulunk!!! :D

Brill!
Gyönyörű a fiad! :D Erik baba még mindig tökéletes, és sztem nagyon hasonlít Rád! Főleg a kerekszemű képen. Megkérdezhetem, hogy miért kezdtél hozzátápizni (de ez most nem számonkérés ám, nehogy azt hidd, csak kivi lennék)?

Panka, Angie!
A hiszti-dologról jutott eszembe, hogy a feketeleves még hátravan, az igazi dackorszak két éves kor körül köszönt be… Nem baj, legalább gyakorlottak lesztek! :twisted: ;) :lol: Egyébként Jucával értek egyet, hogy amikor már kevesebb a tiltás, nyílnak a határok, jobban ki tudják a kis világukat terjeszteni, onnan könnyebb a dolog (tapasztalat… :wink: ).

Jucmuc!
Nagyon gratulálok a kis kukishoz! :D Szép a pocid is, nagyon formás! Bizony letelik lassan az első félidőm… ;) Olyan fura érzés, vhogy Kendével mintha lassabban ment volna az idő… ;)

Kanci!
Köszönöm szépen! :) Zazi baba már milyen nagy! :shock: És nagggggyon huncut! ;) Isten éltessen névnapod alkalmából!

Juca!
Kicsit megkésve, de megtörve nem: boldog szülinapot kívánok!!!

Tündi!
Nagyon örülök, hogy Rolika ilyen szépen javul!

Andy!
Jaaaaj, de édes Dani ezen a vidijón! :D Nálunk is így megy fürcsi előtt, eldobjuk a pelust, utána irány a kád (de van olyan, hogy közben megáll pisilni… :twisted: Ugye hallja a víz csobogását, és rájön… :D ) Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, néha „kicsit” elfáradok… Az a baj, hogy tök sok lépcső van a lakásban, és van, amikor muszáj Kendét megemelnem, bár aszonta a doktor néni, hogy ne nagyon emelgessem, na köszi… :roll: Majd szeptember végén megyek dokihoz újra, remélem, azért a méhszájam tart, és nem hiába kajálom a magnéziumot…

Kacsa!
Örülök, hogy rendbejött Timcsa csípője! Nagyon jó a fotómontázs, amit csináltál. Nagyon csini a cucca! :)

SzHeni!
Az október már mindjárt itt van! ;) Te jó ég, nem mondod, hogy én leszek a kövi??? Atyaég, nem is figyeltem… :shock: De tényleg igazad van… :wink:

Angie!
Én benne lennék az ukk-mukk-fukk szülésben… ;) Csak a 11 óra után olyan hihetetlennek tűni, hogy úgy is lehet… :roll: Elárulod a titkot majd még február előtt? ;)

Unique!
Tökéletesen megértelek, hogy nem bírod Magadban tartani! ;) :) Én sem bírtam Csipetkével, igaz, Kendével sem sokáig, az uh-t megvártuk azért mindkét esetben, aztán közöltük a hírt… Meg ha tényleg kell a segítség, így nem fognak nyafogni, hogy mééér… :D

Ági!
Na ez már döfi… ;) :D Szóval akkor Ti is kukacoskodtok? :D Mi a gond a szíveddel??? :shock: És emiatt lehet, hogy császáros leszel? Nálunk sem volt apás szülés Kende születése, anyukám jött be velem. Most lehet, hogy változik a felállás… ;)

Ma Kende kipakolta a csekkes fiókot, cirka másfél másodperc alatt… Annyi volt, hogy elfordultam, hogy megtöröljem a kezem, mert vizes volt… Már röpültek is a feladóvevények… :twisted: :D Szerencsére össze bírtam őket szedni… :wink:

Lányok, sztetek normális, hogy Csipetke már most hólyagfocit rendez??? Ma délután, míg Kende mellett pihiztem (volna), vagy hatszor kellett pisilni mennem, a drága babócám állandóan a hólyagomat rugdalta… :roll: Úgy emléxem, Kendével ez csak kb. a 30. héttől kezdődött (de lehet, hogy rossz a memóriám…), vagy csak máshogy fekhet a csöpp?

Na megyek, késő van…

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Virág!
Óriási gratula! Biztos ügyi voltál. Alig várom, hogy mesélj.

Kicsi Lilla!
Isten hozott ebbe a nagy világba! Azt kivánom Neked, hogy nagyon boldog légy, és az életben sok-sok örömöt lelj! Növekedj szépen, és legyél egészséges.
Vendég

Most sajna nem tudok maradni, csak Fleur maitt néztem gyorsan be!

GRATULÁLUNK A KIS LILLÁHOZ!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK LEGÚJABB KIS CSALÁD!! :D :D :D

Andy

Kép
oriandy

Fleur
Gratulálok nektek! Én is sok boldogságot, és főleg jó egészséget kívánok!

Lilla baba
Isten hozott! :)

Tündi
tündi30

Képzeljétek, ma tudtam meg egy jó ismerősömről hogy ikreket vár. (iwiwen levelezünk, tudtam, hogy terehes, de hogy mikorra várja nem.) Az "érdekes", hogy már van két gyerekük (5-és 3 évesek) most a harmadikat tervezték, és hirtelen a negyedik is érkezik. :lol: Nem semmi.

Ági
de jó hogy írtál. már neked sincs sok hátra!! :wink: :lol: 80 éves öregasszony "szindróma" ismerős itt egy párunknak. :wink: :D Emlékszem az utolsó hetekben én sem bírtam magam rávenni, hogy írjak a topicba. egyszerűen pár percnél többet nem bírtam gép előtt ülni. Babaholmik, berendezés már megvan a picúrnak?

Maci
szóval hétvégén teszt. addigra már 33-34. napon leszel. legalább bomba erős két csíkod lesz. :lol:

Unique
a tesó bejelentését biztos örömmel fogadják. szerintem az első rendben lezajlott uh után, ez a következő nagy öröm amit egy várandós anya érez, hogy megoszthatja a családjával a jó hírt. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Virág!
Gratulálok Nektek!!!
Sok tejcsit, egészséget és harmóniát kívánok! :D
Lilla baba!
Üdv az "ismeretlenben"! :wink:
Remélem hamarosan láthatunk! :D
(Évi! Nagyon szépen köszönjük a híradózást!!! :D )

Ági!
Végre vmi hír Rólatok! :D
Most már lassan Érted izgulunk!!! :D

Norwell!
Pisikérdés... szerintem ott a válasz is... :) Gondolom én, a rettenetesen tapasztalt... :lol:
Hozzátápit azért kezdtük el, mert az amúgy sem sok tejcim még kevesebb lett... Jobb esetben fele-fele volt a tejci és tápszer aránya... nem láttuk értelmét, hogy húzzuk a dolgot... Erik szerencsére szereti az új ízeket, így nem szenvedős a dolog... :D Nekem is könnyebb, mert a fejés nálam nagyon sok időt vesz igénybe (különben, teljesen megértem a bébit, hogy inkább cumiból eszik, pedig azzal is igencsak meg kell dolgoznia! Semmi nagy lyuk.... :wink: ) Amíg tudok 1 cseppet is adni, addig adok, ha teljesen elapad a tejem, akkor sincs miért szemrehányást tenni magamnak. :D

Angie!
Örülök, hogy ízlett Sziszkónak a répa! :) Sütőtök???
Azt a képet én is birom!!! :D Majd beszkennelem (khm... Apa beszkenneli :lol: ) és ha gondolod, feltehetjük a csajoknak. :wink:
A mostaniak között is vannak jók! :D

JMaci!
Én sem bírnám ki... :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

sziasztok.

fleur es ferjecsked.Tiszta szivbol gratulalok Lillahoz.sok sok tejcit es sok sok boldogsagot :D

Kép
monyo83

Sziasztok!

Fleur: óriási gratula a kis Lillához!! Úgy tűnik, neki mégis csak a 13-as szám jön be!! Nagyon sok boldogságot, egészséget és a legjobbakat az egész családnak!! Amikor olvastam a hírt, még a hideg is kirázott, annyira át tudtam élni a helyzetet!!

Ági: most már Te/Ti következtek!! :lol: :lol: Aztán követlek... :lol: :lol: Csodabébink kisfiú, ő már a 18. héten erőteljesen megmutatta férfiasságát! Szóval csak fiú neveken gondolkozunk és valószínűleg a születésekor fog eldőlni, mert még mindig nem tudunk dűlőre jutni... Tényleg, mi van a szíveddel? Nekem is mondták, hogy esetleg császár a tavalyi műtétem miatt, de egyenlőre még nagyobb az esély a természetes szülésre...Sajnálom, hogy mindened fáj és emiatt kényelmetlenek a napok...Nálam annyi a helyzet, hogy hamar elfáradok, és reggelente mindig lábgörccsel ébredek...Hiába szedem az Elevitet, iszom kálciumot és magnéziumot, sajnos nem marad abba a lábikragörcs.... Ti mentek még uh-ra? MI 24--n fogjuk látni ismét Kincsünket!!

Szalai Heni: Köszi szépen, jól vagyunk! Most már nagy vásárolgatós lázban! Mondjuk még rengeteg dolgot be kell szereznünk, de van rá idő...A legfontosabbakat már megrendeltük... Októberben mikor kezdődik pontosan a bébiprojekt?

Maci: drukkolok a teszthez!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!
Teljes szivemböl gartulálok nektek!
Jo egészséget sok tejecskét és sok-sok boldogságot kivánok!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Fleur :P

Gratulalok! :D :D :D Sok-sok tejcsit es jo egeszseget kivanok Nektek! :D

Macika :P

En is tesztelnek a helyedben de persze azt is megertem, hogy felsz az eredmenytöl...Nevet nem valtoztattunk meg egyelöre.

Norwell :P

Köszönöm nagyon ari vagy! :D A pisilessel a mai napig ugy vagyok, hogy egyfolytaban...szerintem ez normalis.

Kép
Kép
jucmuc

Fleur:
hatalmas gratula nektek, sok boldogságot és egészséget
Lili isten hozott

Norwell:
egy kicsit szégyenlem magam, mert elnéztem a dolgokat, mert előtted van még Ági, Sziszka és Jucmuc is
bocsi

Heni:
október 19-én kezdjük a szurikat

Maci:
nagyon szorítok

Évi:
írjál nekünk, ha tudsz még valamit

Ági:
köszi szépen, hogy már így előre szorítasz
pocikép?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Eltűnt minden, amit az előbb írtam :evil:

Fleur!
Gratulálok!!! :D Annyira örülök Nektek! Vigyázzatok magatokra, sok tejcsit és sok boldog együtt töltött pillanatot kívánok az egész családnak!

Pupy!
A talival kapcsolatban még nagyon bizonytalan a dolog. Most úgy tűnik, hogy az okt. 13. jó lenne, mert a többi hétvége a búcsú és egyéb elfoglaltságok miatt kiesik. Jó lenne már végre találkozni veletek! :)

Maci!
Szorítok Neked ezerrel! :wink:

Ne haragudjatok, de még mindig nincs túl sok időm visszaolvasni. :oops: Elvileg szeptemberben és október első hetében dolgozom még.

Hétfőn voltunk UH-on, ahol a doki fiúnak látta a mi kis csöppségünket. :) Korának megfelelően növöget, csak még meg kéne fordulnia, mert medencevégű fekvésű.
Ha sikerül feltöltöm a képet a pocis képekkel együtt.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Unique!

Majd mesélj, mit szólt a család a hírhez! Biztos lesz nagy öröm!

Ági!

Tényleg hatásos volt Panka harapófogója :) Tarts ki, nemsokára babázhatsz :) Nem dobsz egy pocisképet?

Norwell!

Nekem is később volt a hólyag rugdosás, viszont szerintem így is teljesen normális. Mitől ne lenne az? Lehet, hogy válogatott focista lesz belőle, és gyakorolja a labdavezetést :)

Syry!

Grat az ikrekehez az ismerősödnek. Gondolom úgy hirtelen azért meglepődtek, hogy ketten vannak a babák :)

Anikó!

Hogy vagytok? Kicsit írsz magatokról?

Ééééés holnapután jön haza a férjem :) Végre... Még sose voltunk távol egymástól 9 napig :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina!

Hú, újabb kisfiú :) Azt hiszem bele kell húznunk, és kislányokat produkálnunk, mert le vannak maradva a bibések a porzósok mögött :)
Biztos megfordul még a manó, rengeteg ideje van még!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Az ígért képek...

a pocis képek 19/6 hetesen
a második kicsit sötét, de ott jobban lehet látni az "arányokat"

Kép

Kép

Ez pedig a 20. heti UH-on készült

Kép

Kép
Kép
tina82

Húú!
Ne haragudjatok, de a pocis képek nem lettek az igaziak. Most látom, hogy vízszintesen vannak. :oops: :evil:

Csinálunk majd még biztosan és akkor újra próbálok feltölteni, csak most már nincs időm szerkeszteni rajta. :oops:

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Virág!
Gratulálok és sok boldogságot Nektek!

Most rohanok is...

Üdv:Bogi
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: