Sziasztok!
Cat
Nálunk a Home Center előtt szokott lenni utazó cirkusz, bár mi eddig csak az állataikat simogattuk meg, nem tudom milyen színvonalú lehet. Én őszintén szólva utálom a cirkuszt. Azért az ő kedvükért lehet, hogy majd vmikor mi is elmegyünk. Amúgy a Nagycirkuszban arról a vízishow-ról rengeteg jót hallottam, állítólag az egész kicsik is tátott szájjal nézik, olyan jó.
Kirándulás: nem megyünk el valahova mostanában együtt?
Hú, a hideg zuhany durva lehetett- megnéztem volna a fejét utána.
Majd javasolom a barátnőmnek, az ő kislánya már elmúlt 3 és most kezdte a jeleneteit. Pedig eddig egy angyal volt, most meg egy telefonbeszélgetés alatt 3 ordítás is volt (na jó, beszéltünk v másfél órát...)
Edit
Nem semmi, hogy másfél órát végigültek a srácok 1 szünettel! Főleg a te kis elevenségeid! Mindig a kerítésmászós kée jut eszembe rólatok.
Na, most már az enyémek is megtalálták...
Ha nem vagytok benne biztosak, hogy a pár nevében is beszélt anyuka, ciki lenne megkérdezni őket? Én szeretem a tiszta helyzeteket. Így legalább ha úgy döntötök, hogy nem mentek, tudnák, hogy miért nem. Ti meg nem dédelgetnétek esetleg felesleges sérelmeket, vagy meglátnátok, hogy mit ér ez a kapcsolat. Ha ezt komolyan gondolták és ráadásul ilyen tapintatlanul adták a tudtotokra, én nem sietnék ápolni a rokoni szálakat...
A fiúk hogy állnak beszédileg? Mostnanában nem is mondtad, vagy csak én maradtam le róla?!
Kata
Éjjel mentünk Bibibe, végig aludtak. Hazafelé elvileg a délutáni alvásuk idején indultunk, de még vagy másfél órát elbogarásztak menet közben. De nem nyávogtak, így nem bántuk. Aztán a Ragga-szurdoktól kb este hétkor indultunk haza, ott volt egy kis ordítás Niki részéről, mert állandóan ledobta az alvós cumiját. Amúgy direkt, ezzel próbálgatta a hatalmát- Robinak állandóan meg kellett állnia és kivenni, mert nem bírta a hangerőt. TŐlem üvölthetett volna a drága... Végül kb 8-kor bealudtak és mikor 2-kor hazaértünk átpakoltuk őket az ágyukba. Ott még csörömpöltek egy fél órát, de nyikk nélkül tovább aludtak.
Sztem is keress egy mebízható dokit és járjatok a végére ennek a dolognak. Főleg, hogy akár a bölcsi terveidet is befolyásolhatja az eredmény
Meme
Bili: tudod, egész nyáron bugyiztunk és D nagyon ügyes volt. De most, gondolom, hogy hidegebb van, kint többször bepisilt a bugyiba- meg persze Bibiben nem bugyiban voltak, mert sose voltunk otthon. Amúgy a kommunikációval nincs gond, már egész mondtaokban beszél, elég helyesen is. Tegnap pl kiküldött a konyhába narancsléért. Ennyi erővel a biliért is küldhetne,nem?!! Most pl 3 napja!!! ugyanaz a bugyipelus van rajta nappal, mert visszatartja amíg bilire nem kerül. Néha azért már reagál igennel is, ha megkérdezem hogy kell-e. És Zsombinál hogy volt a váltás: egyik nap még te cipelted a bilire 10 percenként, másnap meg már szólt? Vagy volt vmi átmenet?
Sajnos nálunk egész nyáron ennyi az eredmény: tartja, de nem szól. És előtte nincs jó példa se, mert Niki még csak nem is tartja.
Szülinap: furi volna előre tartani, de azt hiszem, engem nem zavarna különösebben. Én amolyan fél-babonás vagyok.
pl megfogadtam vmit a terhességem alatt, ha rendben lesz minden. De elég nehezen tudnám teljesíteni és kicsit rosszul is érzem magamat miatta, nehogy pont emiatt történjen velük vmi.
elég irracionális, nem?
Ditke
Tök jó lesz Párizsban!!! Épp itt volt már az ideje. Ettől még nem vagy önző dög, nem adhatod fel teljesen önmagadat a gyerekek kedvéért sem. Cseni még most is annyira anyás vagy már edzett? Én két dolgot tapasztaltam London kapcsán:
1. mindenről ők jutottak az eszembe, főleg az első 2 napon. Komolyan, már bosszantott a dolog, hogy minden mondatom úgy hangzott, nézd ez hogy tetszene nekik....
2. hiába voltak istenien el nélkülünk, azért csak megszívattak mikor hazajöttünk.
De nem bánom, hogy elmentünk, sőt, még ősszel szeretnénk elmenni egy hétvégére motorozni, ha összejön.
Rita
Konkrétan Antalya-ban voltatok? Mi pár km-rel arrébb, Kemerben voltunk egyszer. Nagyon tetszett az egész rész, de Kemerben pl sehol nem volt homokos part. Nekem ez gyerekekkel nagyon fontos, de én sem szeretem a köveset. Kirándultatok is? Annyira gyönyörű helyek vannak arrafelé, de maga Antalya is szép, amennyit láttam belőle.