katata, a fene megesz a helyért ahol voltatok, mi nem mertük bevállalni, a Piz Nair után, hiszen nem sok értelme volt felmenni a hóviharban semmit sem láttunk a környékből, mi arra gondoltunk mi lehet akkor 4800 méteren. Majd legközelebb! Amit láttunk jó volt ízelítőnek, és már tudjuk hogy lesz egy Bódeni tó körüli biciklitúránk istállós szállással.
Döbbenet, hogy építik zsinórba a házakat minden felé, és nem találtok semmit, hát kinek készülnek azok? Az építkezéstől ne félj, öregszetek majd 5-5 évet, lefogytok 5-10 kilót (ha van miből) és megőrültök a sok okos magyar szakembertől.
Én utáltam.
Most is így jártunk, van egy kőműves bácsi, akit megkértünk csinálja meg a lépcsőnket (betonozza újra), elég tré lett. Na akkor burkolja le, tegnap neki is látott, káromkodott egész délután, hogy nincs a lépcsőben egy vízszintes se, ma már beteget jelentett. Mi meg törhetjük a fejünket hogy kit hívjunk.
zel, ugye te bevállalnád?
Hétfőn mehetünk a gyámhivatalba, még kell orvosi igazolás, hogy alkalmasak vagyunk gyereknevelésre, jövedelem igazolás ( a férjem munkanélküliként, feketén dolgozik ehhez nem tudom mit szólnak, igen dühös leszek ha ez problémát fog okozni) a többit majd meglátjuk. Én is jól kezdem a munkahetet szabi után, rögtön elkéredzkedek.
reni, így vagyunk még egy hét szabival itthon, glettelés, festés, kertrendezés stb. Azért jó hogy nem kell dolgozni menni.
Te meg élvezkedsz ugye? Jó dolog ez az ultrahang, aranyos lehet a párod.
domo, alakul ez ha főnök nincs már fél siker.
odry, sejtem már mi is lehet az, kolléganőmnek is van ilyen és ő is azt mesélte hogy a fiatalúr imádja.
A kép Dáviddal pedig igazán jó propagandának is, már alig várom
sapé, na szuper szegény gyerek most biztosan nem túl virgonc. Pénteken+++
nyunyi, csak óvatosan
Júniusi baba, az milyen jegy?
Szép napot csajszik!