Új privát üzeneted érkezett!

boriska:
hát nem minden ok, már betegre idegeskedem magam a hülye lakás miatt. Egyszerűen nem akar öszejönni... Állandóan én járok az értékesítő nyakára, hogy kkössük már meg azt a szerződést, és adjuk oda az előleget! Én nem értem ezt! Nem akarják eladni a lakást??? Nem kell nekik a pénz??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát Mágnes,
mi is jártunk így, már foglalóztunk volna, nem értettük mire kell mégvárni. Aztán kiderült, hogy a tulaj mégsem akarja eladni a házat... :? Remélem azért ti nem így jártok.

Odry,
megyünk haza majd megint 1 hétre októberben és nézelődünk tovább. Jövő nyáron már tuti haza szeretnénk menni, nincs mese!! Muszáj találnunk valamit. Ahogy elnézem, telek lesz a dologból... Az meg elég rázós lesz, kicsit félek az építkezéstől...
katata

Nyunyi Drága,
megvolt az inszem, gondolom most jókat pihengetsz!! Szorítok!!! ++++++++++++++++++++
katata

bbilona!

Drágám,nagyon hiányoztál már nekem!!!!!
Azért jó ,hogy ki tudtatók kapcsolódni! :lol:
És egyébként jól érezted magad?????

Én ma voltam uh-án és valószínű sunás lessz a drágám!
De ez nem biztos :roll: Ennek ellenére én vettem egy rózsaszínű micimackós kapusznis felsőT :lol: Én lányt érzek,de majd meglátjuk. :wink: Majd egy pár hét múlva elmegyek 4-dsre! :lol:
A férjem édes azt mondta,hogy na fésülhetem a babák hajáT :lol:

Katata!
Pihenj sokat!!!!!!!!!
A babaid jól befészkeljék magukaT :lol:

Nyunyi!
Tessék pihenni!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
m. reni

Arik vagytok, de hát próbaidő alatt bármikor bármiért kirúghatnak. Az meg 3 hónap.
De azért nem kell félteni, el fogom intézni, és mehet jövőhéten az inszem :lol: Kitalálok bármit.
Most már inkább azon izguljunk, hogy a tüsző nehogy még mindig ott legyen. Szedtem végig a gyógyit, remélem meg lesz a hatása :?

Ilona, ilyen kevés ideig voltál szabin?vagy most még otthonról irogatsz? Azért pihentél eleget?
szép helyen jártatok! még nem is hallottam istállós szállásról, de jópofa!

Kata, pihenj sokat! Az építkezéstől én is félnék...

Nyunyi???

Kép
domo

Reni, gratula a pici lányhoz :lol: :lol: :lol:

Kép
domo

Reni,
tuti lány lesz,ha még te is azt érzed!!!! :lol:
Már én is úgy vennék ilyen micimackós izéket!!!!! :D

Domo,
nyugi, most már tuti kiszabadult az a fránya tüsző! Másként nem lehet!!! :wink: Akkor hétfőn mész uh-ra??? Csak ügyesen!!! :lol: Mi lesz az ürügy???
katata

Reni,
Miért csak valószínű?
Vendég

dOMO! :lol:

cSAK ÜGYESEN!!!!!!!!ÜGYI VAGY ÉS KITALÁLSZ VALAMIT!!!

Katata!
Te is fogsz venni micimackós izéket,én tudom!!!! :lol: :lol:
De lehet nem egy bébinek hanem kettőnek!

Pandácska!
Ez a szülészeti ultrahang,ami nem olyan profi :roll:
A drágámanak zárva volt a kis lába,Egy pillanatra látta,és akkor mondta,hogy sunis,de mivel csak egy pillantra látta,nem 100%
Majd megyünk 4dsre egy pár hét múlva,amikor már nagyobb,és ott csak jobban látszik,mint egy fekete fehér képernyön! :wink:
m. reni

ma megtudtam, hogy jövőhéten nincs főnök, ez jó :lol: a füllentésen még gondolkozom :?

Kép
domo

reni, ez olyan jó érzés ugye? nekem nagyon szupi volt amikor már volt sejtése a dokinak, hogy kislány lesz :lol: szerntem első babának tök jó kislányka, mert olyan kis tündi-bündik lesznek, igaz?

domo, na akkor kicsit lazíthatsz a jövőhéten :!: vagyis készülhetsz az inszemre, biztosan eltűnt a tüsző :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Nahát még egy lányka!
én elsőnek annyira fiút akartam, de most már el sem tudnám képzelni milyen lenne egy hapival :) Azt sem bánnám, ha a második is csajszi lenne! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajszik!

Még nem bizti,hogy kislány!lehet fiú is.Én is kislányos anyukának tudom magam elépzelni,de ha fiúcska az sem baj,nehogy megsértödjön itt a pocimban :wink:
Én már úgy puszizgatnám :lol: :lol:
Imádom a kicsibabákat!
m. reni

Boris!

Szerintem sincs csodálatosabb az anyaságnál,olyan jó volt látni a drágámat majdnem sírtam!
Én is imádom a kislányokat,tényleg tündik,és öltöztetni lehet őket jobban mint a pasikat!
m. reni

Sziasztok!
Na betegek lettünk! :cry: Az oviból 14 óra után szóltak, hogy menjek a gyerekért, mert sír és fájlaja a torkát. Rohantam érte, induláskor jó nagyot hányt, elvittem a dokihoz. A rendelőbe érve ott is hányt. A doki szerint vírusos valamit szedett össze. Így a héten nem viszem oviba, a kövő hetet is meglátjuk!

Nyunyi!
Remélem pihengetsz! :lol: :lol: Ugye minden rendben volt, és megcsinálták az inszemet?

Reni!
Gratulálok a kislányhoz!Általában ha ilyen bizonytalanok akkor lány lesz a vége. Nálam is így volt!Majdnem 30 hetesen tudtam meg hogy lány, mindig a popsiját mutatta.
Klinikai ultrahangon voltál? Ott olyan aranyosak az ultrahangosok, nálunk, mindig felénk fordították a monitort, és úgy magyarázták, mi micsoda!4D-re hová mentek?

Kép
sapé

Helyesebben!
kövő =jövő hetet meglátjuk!

Kép
sapé

Sapé!

Szia drága!
Igen tényleg nagyon rendesek! nekem is mondták,hogy mi micsoda!Hová menjek 4-dre?tipp???
Neked pénteken inszem?
puszi!!!!
m. reni

Sapé!

Igen klinika!
m. reni

Megjöttem ,csak sajna rohangálnunk kellett!!!

Megvolt az inszem 11 kor!!!!Pihizni kéne de nem volt időm,most pihenek!!!!!Ülök!!este még rágyurunk!!!! :wink:

Olyan aranyos vagy Katata hogy kerestél és drukkolsz!!!!!!!!!!!!!!De mindenki ,nektek is köszike nagyon!!!Aranyosak vagytok!!28 án eredmény hírdetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

na most megyek!!Holnap majd jövök!!!!!!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kata!
Nem tudom, hogy szimpatikus e Béketelep, de most azt nagyon felkapják, mi is ott építkezünk. Most megint osztanak ott telket talán tavasszal-nyáron.... a salakmotor pályát osztják fel, magánházaknak és a Cora fele meg lakópark lesz, mi a kettő között vagyunk. Közel a város.

Boris!
Az 5000 ft volt tavaly, de nem hinném, hogy emelték.

Ennyi mára!
Puszika!

Odry

Kép

Kép
odry

Reni!
Elég sok helyen van már, van a Piac u., van a Nagyerdőn ( a pontos címet nem tudom, de a villamos vonala mellett található, egy új építésű ház fsz. részén. Az Egyetemi megálló után van.)is.
Nézzél be, neten találtam, Dr. Ditrói Péter szülész-nőgyógyász honlapjára, rendelője a Károli Gáspár u. van. Akkor van a "Nap" Nőgyógyászati-szülészeti Ambuláns Praxis és Ultrahang Rendelő a Batthyány u.-on.
De van még egy csak utána kell néznem kicsit, amit ajánlottak már. Ha megvan, megírom neked!
Pénteken még nem, valószínű jövő héten, ha rendben lesz minden pénteken.

Kép
sapé

Nyunyi,
örülök, hogy minden simán ment!! Azért pihizz is egy kicsit!
katata

katata, a fene megesz a helyért ahol voltatok, mi nem mertük bevállalni, a Piz Nair után, hiszen nem sok értelme volt felmenni a hóviharban semmit sem láttunk a környékből, mi arra gondoltunk mi lehet akkor 4800 méteren. Majd legközelebb! Amit láttunk jó volt ízelítőnek, és már tudjuk hogy lesz egy Bódeni tó körüli biciklitúránk istállós szállással.
Döbbenet, hogy építik zsinórba a házakat minden felé, és nem találtok semmit, hát kinek készülnek azok? Az építkezéstől ne félj, öregszetek majd 5-5 évet, lefogytok 5-10 kilót (ha van miből) és megőrültök a sok okos magyar szakembertől.
Én utáltam.
Most is így jártunk, van egy kőműves bácsi, akit megkértünk csinálja meg a lépcsőnket (betonozza újra), elég tré lett. Na akkor burkolja le, tegnap neki is látott, káromkodott egész délután, hogy nincs a lépcsőben egy vízszintes se, ma már beteget jelentett. Mi meg törhetjük a fejünket hogy kit hívjunk.
zel, ugye te bevállalnád?
Hétfőn mehetünk a gyámhivatalba, még kell orvosi igazolás, hogy alkalmasak vagyunk gyereknevelésre, jövedelem igazolás ( a férjem munkanélküliként, feketén dolgozik ehhez nem tudom mit szólnak, igen dühös leszek ha ez problémát fog okozni) a többit majd meglátjuk. Én is jól kezdem a munkahetet szabi után, rögtön elkéredzkedek.

reni, így vagyunk még egy hét szabival itthon, glettelés, festés, kertrendezés stb. Azért jó hogy nem kell dolgozni menni.
Te meg élvezkedsz ugye? Jó dolog ez az ultrahang, aranyos lehet a párod.

domo, alakul ez ha főnök nincs már fél siker.

odry, sejtem már mi is lehet az, kolléganőmnek is van ilyen és ő is azt mesélte hogy a fiatalúr imádja.
A kép Dáviddal pedig igazán jó propagandának is, már alig várom :wink:

sapé, na szuper szegény gyerek most biztosan nem túl virgonc. Pénteken+++

nyunyi, csak óvatosan :D Júniusi baba, az milyen jegy?

Szép napot csajszik!
bbilona

Jó reggelt Lányok!!!!!!!!!!!!!!!

Katata!

Pihikézek ,igérem!!!!!!!!!!!De te is ugyi?! :wink: Kicsi mami!! :)

Ilona!!!

Köszike ari vagy te is!!!Juniusban születtem én is!!!ha sikerül akkor ikrek lenne a csillagjegye!!!Mint nekem!!!És ha még ikreket is szülnék!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: Csupa iker!!!!!!!!!!!! :lol:

Meg van a határozatotok??? :wink: Alapítványt kerestek meg vagy államin keresztül ?????Az állami is több év én ugy hallottam!!!újszülöttet szeretnétek??? :wink:

Na megyek vissza bújok ágyikó,be kicsi párom mellé!Ördi óviba!+
majd jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ilonka,
hát én is ezért félek az építkezéstől, mert meg fogok őrülni, ha egyszerűen nem jönnek csinálni a dolgukat, vagy, ha jönnek is, szarul csinálják meg. De építtetőben gondolkodunk, plusz 100 % felügyelet és talán az építtető cseszegethető, ha nem mennek a dolgok. Majd most, mikor hazamegyünk bessélünk egy két építetteővel, hogy mit ajánlanak, árak, garanciák, stb.

Nyunyi,
:D Remélem bejönnek a csupa iker vágyaid!!! :lol:
katata

nyunyi, szupper, akkor indul a visszaszámlálás :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

odry köszi, akkor megveszem magamnak névnapomra :P

Kép
kicsiboris

Kép
katata

Zel Drága!!!
Merre vagy????

Kabóca??
katata

Sziasztok!
Kicsiboris köszi a hiányolást, de az elmult napokban legalább 2x is irtam, lehet hogy átfutottál felette.
Küldtem neked képet felraknád ide?
Nyunyi pihengess sokat és még 2 napig esti hancur a pároddal :wink:
Kata te is vigyázz a picurkákra!
Reni gratula a lánykához!
Ilona üdv. újra itthon. nagyon szép helyen jártatok!
bgyöngyi

bbilona!

Hérfőn mentek a gyámhivatalba,akkor már biztosan nagyon vártod :lol: Az ismerös nagyon sokat segít :lol: Az építők valóban idegesítők pláne,hogy mind olyan fránya okosnak hiszi magát :evil:
Mi egy panelben lakunk,de teljsen felújítottuk,Igaz se én sem a párom nem szeretünk itt lakni,csak egy panel.Mi is szeretnék kertesbe menni,de olyan telek árak vannak,hogy csak na!Vagy még arról is álmodunk,hogy egy régi házat felújíatani,de persze az alap meg a szerkezete legyen jó!Én lakberendezési örült vagyok,a férjemnek és nekem is minimál hívők vagyunk.Nagyon szeretem az egyszerű dolgokat.Most jön a bibi :roll: A lakásban nagyon sok üveg van,amitől máris parázok,hogy az én kis babucim biztos neki megy majd! :roll:
Szombati program??

Nyunyi!Katata!
:lol: Nektek meg tessék pihenni! :lol: :lol:
A babócák biztos befészkelték magukat! :wink:

Sapé!

Köszönöm az infót ,én is utánna nézek majd! :wink:
Pénteken pedig minden rendben lessz! :lol:
m. reni

Bgyönygyi!

Köszi a gratulációt!De még nem tuti,hogy lányka :shock:
Bár én nagyon szeretném :lol:
Várjuk a fotókaT! :lol: :lol:
m. reni

Gyöngyike Annababája: nagggyon cukkki Kép

Kép
kicsiboris

Köszike a képfelrakást!
bgyöngyi

Gyönygyi!!
Fantasztikus ez a kiscsajszi! :D És milyen nagy már!!! Nagyon édes!!! :D
katata

gyöngyike, szívesen, máskor is :!:

kata, te pihengetsz napközben?

reni, képzeld, ezt a véletlnt, mi is a párommal a minimalista design-t szeretjük, ráadásként a párom dizájner/belsőépítész, jó mi :?:
úgyhogy ha majd költöztök szóljál bátran :lol: :wink:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Kata!
Mi is féltünk, de a mi brigánduk nagyon jó! A kőműves és az építés vezetőnk olyan sok jó tanáccsal láttak el a mi javunkra és anyagot is szereztek olcsón. Persze mi is mentünk árajánlatokat kérni, de tényleg ők jobban alkudtak. Na meg nyilván van ismeretség és több kedvezményt kapnak. Volt, hogy leálltak telefonszámot kérni, mert nagyon jól és gyorsan dolgoznak. Nem isznak, van embere bőven és akik eddig jöttek nekünk dolgozni, mind az mondta, hogy ritka az ennyire jól falazott ház, mert a derékszögek meg vannak és nincsen rés a téglák között. Mi is néztünk és kértünk 5 embertől árajánlatot és néztük a hozzáértést és jól választottunk. Nem ők voltak az olcsók, de nem is drágák, sőt minden munkafolyamat végén fizetünk és alkudunk.... Ha oda kerül a sor és érdekel én megadom a nevüket és a telefon számukat. Az egyik ott is lakik Béketelepen a mi utcánkban.

Kboris!
Az másik könyvet én is névnapomra kaptam, az olcsóbb.

Ágival tetek fel képeket!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Megkaptam a képeket
:lol:

Kép
Már járok csajozni...
Kép
Kép
Pihenőszékben a legjobb...

Kép
Kép
Ági279

Katata!

Köszike ,remélem ugy lesz!!!!És neked is!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kicsiboris!

Biza már csak 15 nap!!!!!!!És 19 én meg kéne jönnie!Elvileg utro mellett is meg tud jönni!Majd meglátjuk!!! :wink: Remélem 9 hónapig elkerül a menszi manó! :roll:

Bgyöngyi!

Remélem befészkelik magukat!!A hancur meg lesz,meg van!! :wink: Tegnap óta nem tom mi van velem állandóan apát akarom!Értitek hogy értem! :lol: :lol: :lol: Reggel ,délben este !!!!Reggel megvolt este is meg lesz!!Remélem sikerül!!!!!!!!!!!Adunk egy kevés pluszt neki!! :lol: :lol: :lol: Nóéminak és Bence babának!Már a nevük is meg lenne! :wink:

Renike!!

Pihizek!!!Igérem! :wink:

Gyönygyike!!!!!!!!

Tündéri ez a kis Csajszika!!!!!!!!!!!!Kis gyönyörűség!!!!!!!!!!!!!!

Ördikéről rakok én is!!! Kép Kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

bgyönygi!

Nagyon cuki ez a baba!!!

Boris!

El se hiszem!!!!Dizájner????Minimál??Te vagy az én emberem!!!
Én lakberendezönek és látványtervezönek készülök!!Az eddigi munkáim is ilyenek voltak.Igaz bútorboltban és lakásfelszerelési boltaban dolgoztam,de az embereknek sokat segítettem!!!Tudod nagyon ritka akinek ez tetszik! :wink:
Érdekes,hogy babakocsiba is hasonló izlésünk van!Olyan minimalista utazóágyat vettem,hogy csak na!
m. reni

nyunyi, hajrá!!!

odry, dávid baba olyan édi bben az ülésben mint egy űrhajós :P

reni, jó ízlésünk van nnna :wink: :P :P felrakod az ágy képét? kíváncsi lettem :lol: :lol: szerintem is keveseknek tetszik a minimál...én például a babakocsiban sem szeretem a cifrát, meg a csíkos/pöttyös stb. mintásat...de te sem!! a quinny buzz szuper, tegnap megnéztük 'élőben, az a hidraulika...nem semmi, és most 20e-rel olcsóbb (így is 99ezer...sajna)

Kép
kicsiboris

reni, és most lakberendezői suliba jársz? vagy magadat képezed?
kis ügyi :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Odry, annyira cuki, ahogy ott ül a kislány mellett :lol: és még mindig mennyi haja van :lol:

Gyöngyi, Anna tündéri :lol:

Kép
domo

Zel, mi van veled?
még lehet reménykedni?

Kép
domo

Boris!

Igen suliba járok,de most abba hagytam.Apukámnak építőipari cége van fehérváron.Volt egy lakberenezési boltunk,de nem ment mert az itt debrecenben az emberek nem erre költenek Pesten nagyobb erre a kereslet.A barátainknakl is én szoktam segíten lakberendezési ügyben,nagyon imádom!!!! :lol: :lol: Az ágy sajnos nincs itt ,még anyósomékhoz levittük.Átalakítást akarok a babucim szobájába.Már vannak tervrajzaim. :lol:
Ilyan virág alakú jópofa gyerek szőnyeget álmodtam de,itt sehol nem lehet kapni.Novemberbe készülünk pestre egy bevásárló turára.
A guinny buzz,nekem is tetszik,és megveszítek??
A párodank sok megbízatása van??Ott van rá kereslet tuti!
Én si rosszul vagyok a kockás és hasonló babakocsiktól,de persze evvel senkit nem akarok megbántani.Nekem a Jané kocsik is nagyon tetszenek!! :lol: :lol:
m. reni

Boris,
hát nem fekszem,de nem is csinálok semmi megerőletőt. Most készülök éppen házi barátfülét készíteni. Még sosem próbáltam, nem tudom, hogy fog sikerülni.

Odry,
ez a kis pánk!!! :lol: Zabálni való!!! :lol:

Nyunyi,
kit, mit ölelget Ördike? 8) Nagyon édes!!!

Lakberendező suli???? Énisénisénis!!! Hol van ilyen????
katata

reni, akkor ti fehérváriak vagytok? a párom onnan való, jó kis véletlen mi? most debrecenben éltek?
talán az ikeában vannak cuki szőnyegek..talán...
mi pécsen élünk de sokat gondolkodunka azon, hogy pestre költözzünk, mert itt behalt minden, a páromnak szinte minden munkája pesti...most volt egy teljes belsőépítészeti munkája, egy ház, minimál stílusban persze :lol: akkor biztosan ügyes vagy, ha a batrátok is hozzád fordulnak :lol: :lol: :lol: :lol:
a babakocsin még vacillálunk, kicsit sok..még nézelődöm interneten, használtat, de nem nagyon van, arra gondoltam mi csak sportkocsit+mózest vennénk..ti?
jane, az is jó, de tegnap kipróbáltam egy boltban kicsit nehézkes, a quinny sokkal mozgékonyabb, meg most néztem egyet a Firstwheels City Elit-et, lilában, az megáll 99e-nél mózessel együtt.
a brendon lapján van a klasszikus babakocsik végénél. nekem a színe nagyon tetszik.

kata, na jól van, csak semmi erőlködés, guggolás, lépcsőzés!!
bátor vagy, én meg béna...az új kaják mindig csak elsőre sikerülnek, utána nem nagyon..

Kép
kicsiboris

Boris!

Nem édesapámék oda költöztek,.mert ott több a meló.Mi is gondolkozunk rajta,hogy áttelepülünk oda!Én nézem egy Janét ami 6kg se volt szerintem az is tipus függő.
Mi se tudjuk még,hogy milyen babakocsi legyen :roll: Hátha a szülök meglepnek :lol: Most kaptam ajándékba egy alig használt,légzésfigyelőt,hordozót,meg tiszta új mellszívót. :lol:
A brendonos kocsinak tényleg jó a színe!
Mondjad a párodnak,hogy egy tervező feleségéhez modern babakocsi illik! :lol: :lol:
m. reni

Kukuccs!

Katata!

Macikát ölelget ördi!!!Köszike a dicséretet!!! :wink:

Szerintetek igy hogy ,ugye tovább lett húzva a dolog akkor ugyan ugy időben kéne megjönnie,vagy hogy???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

reni, cuki vagy, asszem a párom is lassan-lassan beletörődik, hogy olyan kocsink legyen ami illik hozzánk is :lol:
elektromos mellszívót kaptál? anyósom azt mondta hogy segít a kocsiban...amikor mondtam neki, hogy 70-nél kezdődnek, akkor 'jézusmáriázott, azóta próbál meggyőzni, hogy vegyünk 20e forintért.....

húú nyunyi, nem tudom...de ha elhúzódott akkor biztosan később jön meg nem?

Kép
kicsiboris

Nyunyi,
szerintem elhúzódik a ciklus ilyenkor. A tüszőrepi után kell még kb. 2 hetet számolni, szerintem.
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?