Sziasztok!
Beja!
Nekem a nögyogyászom mondta, hogy a babának be kell hoznia a lemaradást. Örvendeztem is, hogy az enyém behozta!
Mégegykata!
Az én párom nagyon megértõ a rosszullétekkel kapcsolatban. Hányinger meg ilyesmi már elmúlt, de tegnap megtapasztalhatta az "érzelmi labilitást" is. MInden ok nélkül úgy sirtam, mint a záporesõ. De szerencsére nem esett kétségbe, mert elõre figyelmeztettem, hogy ilyesmi várhato!
Móni!
Sajnos korábban nem tudtam fellépni (a gépünk még mindig fagyogat), de igy utólag is kivánok neked boldog névnapot!
Remélem hamar túlleszel a vizsgálatokon, rám majd szerdán vár a megpróbáltatás.
Van már kiskönyved?
HOzzátok is megy a védõnõ családlátogatásra?
Kinga!
Nagyon sajnálom, ami veled történt!
Ne add fel!
BGabi!
Mostanában nekem is sokat fájdogál a hasam. Azt hiszem azért, mert elkezdõdött a növekedési szakasz.
Niki!
Szerintem is a baba megszületéséig a gyantázást válaszd, az a legbiztosabb, hogy nem okoz gondot.
Amúgy meg érdemes lenne megkérdezni a nõgyógyászt!
Márti!
Én is vettem már terhes melltartót (a 8.héten már szükség volt rá) és a legjobban bevált számomra a Triumph Mamabel. Ebbõl többféle van (szoptatós, pamut és stech). Én a legutóbbit használom. Kellemes anyag és nyúlik.
Lara!
Gratulálok a babamozgáshoz!
Olyan irigy vagyok!
Eszter!
A védõnõ tájékoztat a szülési lehetõségekrõl, elmondja a kapható támogatásokat és kiskönyvet is ad. Az enyém nagyon rendes, azt mondta, bármikor hivhatom.
Ha a pici meglesz, akkor pedig õ fog látogatni és segit a gondozási ápolási dolgokban.
Ugy tudom, még a terhesség elején kötelezõ neki a családlátogatás (mármint neki kell elmennie a kismamához).
Tudtok arrol valamit, hogy szabad-e hasizomgyakorlatot végezni terhesség közben? Mikortól és milyen erõsségûeket?
Mindenkinek boldog babavárást kivánok!
Vigyázzatok magatokra!