Sziasztok!
Kicsit eltűntem, otthon voltunk anyukáméknál, tegnap jöttünk haza. Eddig csak visszaolvastam, de tökéletesen nem sikerült így sem, de gondoltam írok, mert ha mindig csak visszaolvasnék, írásra nem maradna idő
Andi, gratulálok Roni babához, gyönyörű lányaid vannak.
Gondolom büszke is vagy rájuk
Jól megrendített, ami veletek történt, hála Istennek, jól vagytok. Az előző orvosodnak hentesnek kellett volna mennie, nem szülésznek
Tüccs, Sára nekem ugyan azt csinálta, mint Dóri. Nem ette amit főztem neki, pedig a végén már fűszereztem is egy kicsit, a babakaját sem ette, 40 grammokat a főzelékből, és cici. Aztán akkor kezdett el enni, amikor már lett foga, ehetett darabos kaját, most aztán nincs baj az étvágyával. Mindent megeszik, ugyanolyan húsimádó, mint az apja
Most már azt eszi, amit mi. Szóval ha van elég tejed, akkor nem gond, ha nem eszik sok szilárd ételt az elején. Sára is elvolt tejcsin+ kis szilárd kaján.
Czakoca, ez a videó nagyon csúcs!! Nagyon édes Detti!!!
Pelus nekünk legalább 30 db volt
, kellett is, mert nagyon bukós volt Sára. Esti elalvás előtt legalább 5-öt elhasználtunk egy este a feje alá, mindet lebüfizte. Most már nagy része a padláson van, néhányat hagytam csak elöl, nyáron utazásnál használtuk az autósülésbe raktam, hogy felfogja a nedvességet.
Alvás: Sárika nyolc hetes korától hét hónapos koráig átaludta az éjszakát, onnantól csak egyet. Tegnap pl. 1,5 órát aludt a saját helyén, a többit velünk. Elaltattam este, betettem a kiságyba, mihelyt vízszintesbe került, felkelt, sírt. Meggint cici, alvás, kiságy, kelés, vissza nagyágy. Ezt meguntam, és ott maradt nálunk
Különben estétől hajnalig a helyén alszik, hajnalban vándorol hozzánk, akkor sűrűbben szopik, de alszunk közben mindketten, és így ált. 8-fél 9-ig alszunk.
Én sem hallottam arról, hogy a sütőtököt főzni is szokták. Mindig sütöm.