Sziasztok!!
Dia:
Gratulálunk a cumi elhagyáshoz!!
Jelek varrását én úgy oldottam meg, hogy vettem a méteráru boltban gépel hímzett almákat:)
kockásfülü nyuszi nem volt, ezért megértem, hogy te himezgettél. Nekem negyon tetszettek a nyuszijaíd!!!
Csak az ágyneműre meg a torna nadrágra pólóra varrtam rá ja meg a tornazsákra is.
A ruháiba tollal írtam almát, azért mert az óvonők nem tudják mit adtak a gyerekre mikor kimennek az udvarra
Tegnap is Flóra levetközött mikor bejöttek az udvarról csak nem rakta viszsza a ruháját a szekrénybe, és nem tudták, hogy kin volt a ruha
Tegnap pont nem írtam bele az almákat
Flóra amúgy tudja melyik a ruhája, cipőja stb.
Csak megkellett volna mutani a gyerekenek a rucit és megkérdezni melyikőtöké ez a ruha
na mindegy mikor mentem érte oda adták
Ja és ami bosszantó ma olvastam a faliújságon, hogy lopnak az oviba márkásabb ruhákat, cipőket
Nagyon mérges vagyok!! Tőlünk eddig szerencsére nem tűnt el semmi!! De akkor is nem azért vezsem a gyereknek a cipőket nem kevés pénzért, hogy ellopják!!
Flóra is adidas cipőben megy ami csak 4500ft-volt, a siesták meg 7000-től kezdődnek.. Remélem nem lopják el
Az én szívem is majd megszakadt hétfőn, kedden , hogy oviba vittem. Pedig Flóra nem is sír, alig várja, hogy bemenjen.
De akkor is nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy nincs velem, alig várom, hogy menjek érte déután
futva megyek érte
Én általánosba utáltam járni, de nagyon(felsőbe) Utáltam a töri és a magyar tanáromat, de nagyon!!!Középiskolát nagyon szerettem
Anyósoddal Dia én sem értek egyet, nem hiszem, hogy aki vágyik gyerektársaságba azzal gondok lesznek. bár én csak oviról tudok bezsámolni.Itt van olyan kislány aki alg akart jönni az oviba most meg már nagyon szereti. Flóra meg várta nagyon , és szeret is menni.
Ehető zsírkréta
Flóra tegnap a labellót nyalogatta nyalókaként nagyon fincsi lehetett
Csilla:
Miért kell beadnod Gabit a bölcsibe??Nincs aki vigyázzon rá ha dolgozol??
szerintem nem jó ha egy tanár saját gyerekét tanítja, mert sokkal többet vár el tőle!! Ha meg ugyan abba a suliba tanít az anyuka ahova a gyerek jár, de nem tanítja az sem, jó, mert akkor meg a tanárok kivételeznek a gyerekkel
ez tapasztalat .
Az általános iskolai barátnőm ugyanolyan tanuló volt mint én, mivel az anyukája ott volt tanár ő mindig egy jeggyel jobbat kapott, rászólni nem szoktak
Akkor ezt nagyon igazságtalannak tartottam!!
Ildi:
egyenlőre itthon vagyok, ha találok melót akkor megyek dolgozni,
ha közben sikerülne a tesó akkor maradok utóbbit szeretném jobban, de csak csendben jegyzem meg
Igazából azért gondolok még most a tesóra, mert ha találok valami melót akkor megszokom meg minden és akkor újra eljövök. És akkor 3 év múlva kezdhetem elölről a meló keresést
hmm nem tudom mi legyen...
Flóra tortája azért olyan fura színű, mert tejcsokis tortabevonóval öntöttem le.amúgy tényleg nagyon fincsi volt.
igen egy önző dög vagyok én is annyira nehezten engedem el
Judit:
Flóra továbbbra is jól érzi magát az oviban. egész nap beszél(kiváncsi lennék miről csacsog egész nap?)
Ahogy ismerem mindenről van véleménye
Nagyon várja már, hogy legyenek foglalkozások, éneklés, tánc, kézműves, torna. eztek állítólag csak októbertől lesznek, mert addigra a kicsik is beszoknak
Ovis jeleket nem varrom mindenhova csak az ágyneműre, tornazsákra meg a tornanadrágra, pólóra. a ruhiba meg bele írtam tollal.
utóbbi óvonéniknek szól Diánál(fent) említett okok miatt.
Örültem is amikor az almát rajzolgattam a ruhákba, hogy nem a nyuszit választottam,mert olyat nem tudok rajzolni
Szegény Benci!! Reméelm hamar rendbe fog jönni!!
Nagyon ügyi volt a doktornéninél, büszke lehetsz rá nagyon!!!
Edit:
Inkább készülj fel a regrosszabbra és kellemesen csalódj ha jól sikerül a beszoktatás. Nehéz nagyon ha nem vagy felkészülve a reggeli sírásra , könyörgésre
bár szerintem erre nem is lehet felkészülni.
Ajánlom nektek ezt a könyvet(perzse mindenkinek akinek lesz ovis gyerkőce, vagy kistesó születik):
http://www.bartoserika.hu/annainterju.htm
http://www.bartoserika.hu/annaborito.htm
Flóra nagyon szereti, mert pont azokról a dolgokról mesél ami most történik vele is..Még tavaly vettük neki ősszel azóta olvassuk.
Nekünk a kék van meg,de tervezem a másikat is megvenni.
Reggel mi is befütöttünk
most szerencsére süt a nap!!