Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Dia:
Deihmann-os cipők szerintem is jók!! Flórának az összes szandija onnan van... 3000Ft-ért vettem őket.
Edző cipőt ott még nem vettem, de vannak nagyon szépek és jó minőségúek. Van nike is ami nagyon jó áron van és bőr felső része van. (ilyen volt most Flórának) Nem ázott be átmeneti időben tökéletes volt.
Csak most olyat szeretnék neki venni ami jó szoknyához is meg nadrághoz is.

képek nagyon jók! Gabi kis huncut.Az előszoba is nagyon jó lett!

Gumicsizma kérdésen én is elgondolkodtam ma :roll:
Nekünk van, mert Flóra imád ilyenkor kint ugrálni a pocsojákban :lol: :lol:
gondoltam ráadom amikor úgy döntöttem, hogy elmegyünk a fogdokihoz.Aztán mégse tettem :arrow: Hogy néz ki gyerek lában gumicsizma mikor orvoshoz viszem :?: :lol: :lol:
Hazafelé ugrált minden pocsojában térdig vizes volt :lol: :lol:

Szóval úgy döntöttem, hogy még is elmegyünk a fogorvoshoz, hátha holnap még rosszabb idő lesz stb.
Sikerült is megtalálni a fogorvosi rendelőt fél óra alatt :roll:
Kicsit bóklásztunk, de nem volt vészes :lol: :lol:
A legjobb idő volt sétáláshoz :roll:
Egy doktor bácsi rendelt.Nagyon kedves volt.
Flóra meg nagyon ügyes volt, mert nem sírt, egy hangja sem volt, pedig ki is kellett kicsit fúrni a fogát majd betömni, öblíteni stb
Nagyon büszke voltam rá!!!!!!!!!

Doktor bácsi is nagyon megdicsérte!

Délután szülőin voltam az oviban.Alma lesz a jele.
hétfőn már megyünk ha nem lesz beteg :roll: délutánra betaknyosodott :cry:
Szerencsére fogorvos látogatás :arrow: döntésem jó volt, mert náthásan betegen nem lehet menni. holnap már nem mehettünk volna.

Vasárnap ünnepeljük Flóra 4 szülinapját.sütök neki is egy tortát :wink: Persze kap még egy csomó ajándékot is. :lol:
Ezer éve nem írtam ennyit, remélem örültök
Az elmúlt hetekben valahogy nem volt kedvem irogatni, olyan semmilyen kedvem volt.
Ovi kezdés :arrow: meló keresés stb mindig van mit csinálnom vagy megterveznem.

Megyek, mert Flóra "azta fűzfán fütyülőjét/zik" az ágyban, mert nem találja a takaróját :lol: :lol:

fogtömés után azt mondta, hogy Nem gondoltam volna magamról, hogy ilyen ügyes leszek!!

Judit:
Örülök, hogy jelentkeztél!!
Hát persze, hogy Benci mindenki kedvence
:arrow: édes okos kis pasi!!
Benci képek hol maradnak??

Ja Dia jók a festéseid!!

Csilla:
Aranyos a kisbaba és persze akét csemetéd is!!

Na jól van mindenkinek jó éjszakát kívánok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ilyen tortát készítettem a múltkor a vendégeknek:

Kép

Túrótorta amúgy :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Ja és még valami nincs valakinek véletlenül joghurt torta receptje??
Olyan amit kikell borítani a műanyagból.
Akinek van lécci küldje el nekem!!!!

Köszike

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Köszönöm mindenkinek a dícséretet!

Évi
jól néz ki nagyon a torta!
Ügyi volt nagyon Flóra a fogorvosnál!Nagy dícséret neki! :D

Csilla
Édi az unokaöcsi és a csemetéid is! :D

Judit
Na látod hogy Benci mindenki kedvence lesz! :D Ahogy tud hízelegni nem csodálom! :lol:

Dia
Szép a teraszotok! :D Ügyi vagy az alkotásoddal! :wink: Végülis a nehézségek ellenére minden úgy sikerült ahogy elterveztük.Alig vártam hogy vége legyen! :oops: Máté jól bírta,fel voltam készülve a legrosszabbra,de nagyon ügyi volt,a vacsorát is élvezte és a másnapi buli is nagyon tetszett neki!

Ildikó
Jól sikerült a szülinapi buli?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ csak most fogom fel hogy Réka már 8 hónapos! :shock: De rohan az idő! :shock:

edoci

Sziasztok!

na ha nem is mindenre de most igyekszem válaszolni, remélem sikerül is..

Dia!

Kutya amiröl (régebben irtál) megértelek, nem lehet egy öregebb kutyira haragudni..én se tudtam az enyémre tudod aki 12 éves volt...most van három... :wink: olyan felfordulás van h csak na..Kép

cipökérdés: hát nekem is kéne venni mindkét gyerköcnek, de ezt sajna elöre nem lehet megvenni..olyan gyorsan nö a lábuk..

Mi is festünk ha ujra jo idö lesz, a nappalit meg a háloszobát..(jobb késön mint soha..
:wink: :P )

Moni!

örülök h irsz ujra.. A lábad sajnálom, de nem sokára megszületik Anna és szép lassan felélegezhetsz..addig is pihenj amikor tudsz..hiszen most már itt a suli-ovi..

Évi!

Szerencsétek volt a nyaralásnál, biztos jol éreztétek magatokat! Boni várja a sulit már bekötöttük a könyveket, készitünk elö mindent. hétfön évnyito utána már tanitás is lesz. A könyvek idén mennyiségben és árban sem voltak kevesek és olcsoak.. :twisted:

A kapcsolatnak vége, nem passzoltunk össze. Ennyi. :( Majd eljön az Igazi, nem félek, elöbb utobb biztosan!

AMugy nekem se volt sok kedvem irni mostanában, de ezt biztos észre is vettétek.

A joghurt recepte nekem megvolt még én is készitettem olyat de sajnos már nincs meg.. :?

Ha nem jelentkeznék addig akkor Boldog Szülinapot FLorának !!!!!!!

Edit!

Gratula ujra, és tényleg szépek voltatok..végül is honnan lett a ruhád?azt hittem már nem is fogod megirni a nagy eseményt! Milyen zene volt?h sikerült?ahogy elképzelted? Hol voltatok nászuton? ha már irtad bocs.. :oops:

Ildi!

semmi különös..csak ugy dumcsi..Én is nézem, már igy megy az idö..lassan Réka is egy éves lesz.még most született..Szerintem simán meg tudod oldani két gyerköccel is a cinit.

Judit!

jo h irsz ide,..iwiwen még várom a válaszodat..

Kiváncis leszek mennyire szereti majd meg Bencus az ovit...Drukkolok majd.

Jucu!

olvastam vmit msnen amit nem értettem..majd mesélj, mi volt kötözésen?

puszi mkinek, és szép esömentes hétvégét! Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Lányok!Ne haragudjatok,hogy nem írok,nem kedvtelenség,nem időhiány,hanem még mindig rohadt gyenge vagyok.
Msn-en üzentem,hogy dögrováson vagyok,de a szó szoros értelmében.Olyan szarul voltam két napig,hogy a gyerekeket nem tudtam ellátni. Most kezd visszatérni az energiám,és jönni fogok én is,de tényleg írjatok,mert igaza van a Juditnak!

Puszi nincs :wink: még megfertőznélek titeket!

Azért Flórának küldök egy meglepi képet gyorsba:
Kép
ilgya1

Sziasztok

Évi
Flórának:
Kép
Megvolt a szülinapi buli?Képek,készültek? :D

Judit
Máté 98 cm és 14,5 kg. Tényelg nem kövér Benci!A súlyához megvan a magassága is!Ne aggódj!
Jók a képek!
Gyomrom még szarul,holnapra vagyok megint visszarendelve a dokihoz! :roll:

Ildikó
Jobbulást!
Kép

edoci

Hello!
Flórának:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Kép

Judit,
örülök, hogy vagy!!!! És nem felejtettünk el. :wink: Gyönyörű képeket raktál fel megint. :D
Benci rengeteget nőtt. 8) Egyébként olyan jópofa kispasi, nem csoda, hogy Ő az ovónénik kedvence. :lol: Akkor Ti is most kóstolgatjátok csak a közösséget? Egy egy órát naponta? :roll: Klassz jel a domino!!!! 8)

Gabi 92-es body-kat hord most, gatyóban 86-os pont jó neki, a súlya kb. 12 kg lehet. :D ÉS most vettem neki 23-as adidas sportcipőt. 8) ....

.... visszatérve a cipő témára, voltunk szombaton vásárolni, és a humanic-ban találtam adidas cipőt 5490 Ft-ért. A deichman-ban 8000 körül voltak a normális bőr őszi cipők, a nike és adidas 6-7000 körül volt. Átmentünk a humanic-ba, és ott azonnal beleszerettem egybe. :oops: Így azt vettük meg. Majd teszek fel képet róla. Aztán majd jövő hónapban a bölcsi kezdés elötti héten veszek Gabinak még egyet.

És mindenkinek köszönöm a tanácsokat!!!!!!

És köszönöm a dícséreteket is a teraszra, amint felraktunk mindent, amink van, újból lefényképezem. :wink:

Én nem érzem hogy ellaposodtunk, inkább az, hogy alig ír vki :roll: ... mindig felvetek vmi témát, de csak egymagam filózgatok rajta vagy egyvalakivel. :oops: De az is érthető, hogy az embernek nem mindig van kedve írni, néha be kell zárni a kis lelkünket, mert az esik jól. :oops: És ezt nem lehet felróni senkinek.... :wink: .....Hisz emberek vagyunk. :wink:
A bölcsit október 15-én 10:00-kor kezdjük. 8)

Csilla,
hogy játszanak a gyerekek a kádban!!! :lol: Olyan édesek!!!! :lol:
És jópofák az ebeid. :lol: Hogy lett 3 :?: :?:
Az unokaöcsi is csodaszép!!! :oops: Én is akarok!!!!!!!! :oops:
Sajnálom, hogy nem úgy alakult a kapcsolatod ahogy szeretted volna. :cry: Örülnék és drukkolok ezerrrel, hogy jól alakuljon az életetek :!: :!: Helyes csaj vagy, az a gyönyörű hosszú vörös hajad :oops: , szép karcsú alakod 8) és vérbeli anya-típus vagy :D ... szerintem nemsoká meglesz a párod!!!! :wink:
Sulikezdés hogy lakult??? Gabó most meddig marad otthon? Ha dolgozol, anyukád vigyáz rá?

Évi,
uh :oops: klassz az a torta. 8) Én olyan kiöntőset nem tudok. :oops: Én csak koca-sütős vagyok még. :lol:
Flórára tényleg büszke lehetsz :!: :!: 8)
És várjuk a szülinapi képeket!!!! :lol: Nagy buli volt???
Milyen volt az első nap az oviban? :) Az alma tök jó jel. 8)

Ildi,
gyógyulj meg, sok erőt, jobbulást kívánok!!!!!!!!!! :wink:

Edo,
örülök, hogy jól alakult a buli is és hogy a Tökikéd jól viselte magát. 8)

Na megyek csajok, Gabi hátha ébred. :D

Kép
dianab

Képek:

Ez volt az esküvő utáni buli helyszíne.itt még zajlott a díszítés
Kép

Egy virágdísz:
Kép

A sültmalac:
Kép

ezek pedig a nászúton készültek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

edoci

Sziasztok!!

Edit:
Gyomrod, hogy van, mit mondott a doki??
Jók a képek, máté nagyon aranyos!
Szép voltál nagyon!!

Csilla:
Tök jó, hogy boni várta a sulit!! Én is szerettem menni suliba imádtam közösségben lenni(tanulni már kevésbé szerettem)...
Kapcsolat nem jött össze nem baj, ne szomorkodj, majd jön az igazi!!!

fürdős kép nagyon jó!

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!

Flóra nagyon élvezte a tegnapi napot az oviban.
fél11-ig ott voltam. először csak üdögelt, játszott a babakonyhában, nézelődött. Aztán amikor mentek ki az udvarra akkor mondta, hogy most elmehetek, de menjek érte délre.
vissza is mentem 1 órára... Majd még is úgy döntött, hogy már ott is alszik:) Nem volt kifogásom ellene, de megkellett várnom, mert nem akartam haza buszozni fél óra múlva meg vissza indulni.. sétálgattam, körülnéztem a környéken.. 3után visszamentem- Hallottam, hogy cicsereg:) Na itt már tudtam, hogy nincs semmi gondd tök jól érzi magát:) Szépen bezsélt az ovónénivel, gyerekekkel.
Uzsizás alatt integetett nekem:) Olyan aranyos voltahogy ott ült a kisszéken és falatozta a páritsis kenyeret:)
Este csak jókat mesélt az oviról!!Játszott gyerekekkel is szóval minden rendben volt.
Jól érezte magát, mertazt mondta, hogy miért nem este mentem érte, mert még kiakart menni az udvarra is:)
Ezért ma későbbmegyek érte ha nem esik az eső..

Ma jó kedvűen ébredt,vidáman ment az oviba. mikor bementünk egy kicsit vacilált, hogy most mikor is menjek érte...
"anya most haza mehetsz aztán, mindegy:)"
mondtam neki adj egy puszit aztán menjél játszani--kaptam egy hatalmas puszit intett egyett és ment játszani:)
Megértette, hogy megyek érte!

a mai napról még nem tudok bezsámolni,remélem jól érzi magát!! (azért aggódom itt egyedül) tudom, hogy jó helyen van, de nagyon nehéz elengedni!! Nekem sokkal nehezebb szerintem mint neki..
De elötte sose mutatom, hogy én szomorú vagyok, hogy nincs itt velem!!!

Mondtam neki, hogy nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen jó ovis lett belőle már első nap!!!
hogy annyira büszke vagyok rá, hogy azt nem is lehet elmondani, csillogott a szeme. büszke volt saját magára is mondta:)

Flóra 20kg és 105 cm

Judit:
Bencis képtámadás nagyon jó!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy a férjednek nincs melója:( Remélem minnél hamarabb talál valamit!!
Jók a repcsis képek is nagyon!!

Ildi :
remélem jobban vagy már???

Gyógy tündéreket küldök, hogy minnél hamarabb meggyógyulj!

Dia:
Örülök, hogy tudtál venni cipőt Gabinak. Én is adidast vettem Flórának az árkádos adidasban.Leárazások voltak és 4400ft-ért vettem.
Most ezt hordja amíg nem veszek neki olyat amit fellehet venni szoknyához is meg nadrághoz is, lehetőleg ne ázzon be.
de még az is lehet, hogy nem is veszek, mert az oviban bent szoknyában van meg szandiban. Az udvaron meg nadrágban edzőcipőban. Mikor megyünk akkor is jó a nadrág.
Ja tegnap mondták anyósék, hogy vettek a nyaralás alatt flórának edzőcipőt csak bőr felsőrésszel. Pedig mondtam, hogy én már vettem mikor otthon voltunk... Na mindegy, de kettő edző nem kelltet volna..
A héten még kell vennem mégegy esőkabátot meg gumicsizmát.

Most látom nemsokára kezditek a bölcsit--hát kitartást kívánok neked is!! készülj fel, hogy nehéz lesz otthagynod nagyon!!

Ovis jel:
mikor szombaton varrtam a jeleket az ágyneműre meg irogattam egy két ruciba is.akkor jöttem rá, hogy milyen jó, hogy nem a nyuszit választottam. Nyulat nem tudok rajzolni, de almát igen:):)

Flóra szülinapját megünnepeltük vasárnap.főztem finom vebédet.Sütöttem egy megyges csokitortát.
görkorit kapott, nyakláncot, ruhát. Nagyszülőktől kapott pénzen vett magának egy barbyt meg egy ikeás lovat:)
délután meg elmentünk kirándulni a várba.jót sétáltunk.
Judit sasoltam hátha pont arra détáltok:)

Móni:
Dávidot is viszed az oviba?? Lánykád várta már az iskolát?
jól vagytok?

akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és egy pár kép a kirándulásról:

Csövezés a metrón:)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első indulás az oviba:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Judit,
nagyon sajnálom a férjed :oops: !!!!! Téged a gyes lejárta után is véd a tv vmennyi hónapig. Utánanézhetek. :wink: Az egyik kolleganőm, mikor visszajött melózni gyes mellett, nem bizonyult megfelelő munkaerőnek, és gondolkodtunk a távozásásn, akkor nézett utána a főnöknőm és mondta hogy védve lesz a gyes után is, nem tudjuk kitenni. De sajnos elfelejtettem hogy hány hónapig tart a védettség. :oops:

Évi,
igazi kis hölgy Flóra a képeken, annyira tüncis!!! :lol: Klasz hogy megtalálta a helyét az oviban, nagyon szerencsés vagy. 8)
Olvasom, Te is belevetetted magad a jelek varrásába. :lol: Egy élmény!!! :wink: :lol: Jaj, és klassz tortát sütöttél!!! 8)
És igen, én is így gondolom, hogy a szülőknek, főleg az anyának nehezebb a picit otthagyni oviban/bölcsiben, mint nekik ottmaradni játszani nélkülünk. :lol: Szívem szakadt meg, mikor mentünk előszőr a bölcsibe, az illatok, a környezet, az a hangulat úgy emlékeztetett a saját ovis éveimre - amit utáltam :oops: - hogy majdnem sírva fakadtam. :oops: Olyan fura volt. :oops:

Viszont azt tartom szem elött, hogy Gabi mindig olyan sóvárogva nézi a gyerekeket az udvaron, és úgy oda tud tapadni a kerítéshez, hogy a szívem sajdul bele, mikor tovább kell mennünk. :cry: És olyan boldog volt most is hogy velük lehetett picit. 8) Ez azért érdekes, mert van egy kis barátnője, akivel minden nap talizik, játszanak együtt, dumálnak babanyelven, stb... szóval van más gyerekekkel kapcsolata. És a barátainkhoz is átjárunk a szomszédba egy héten 3-4 szer, ott is elvan a kisfiúval, ha a kissrác nem a playstation elött csücsül. :shock:
Anyós szerinte pont az ilyen nagyon bölcsibe vágyó gyerekekkel szokott gond lenni beszoktatáskor. :shock: Na ezt nem is értem, de nem is akarom. :evil: :lol:

Edo,
de jók azok az álló díszek!!! :D Huh és azok a tavirózsák!!!! 8) Azt nem tudom, hogy hivatalosan ezek a kékek, vagy lila és a kék másszínű. :? Mer hogy ahol én vettem Gábornak tavasszal sárgát, ott a piros nevűnek sötétrózsaszín :shock: a színe, és ez most megkavart. :oops: :lol: Még jó hogy a sárga sárga. :lol: Meg talán a fehérrel se lehet kavarodás. :lol:

Ildi,
gyógyulj meg!!!!!!

Csilla,
veletek mi újság??

Képzeljétek, anyós talált ehető zsírkrétát 8) . Arra gondoltam, délután kipróbáljuk Gabival. :wink: Na nem az evést, hanem a rajzolást. :lol: Mer olyan jó idő van, hogy tuti nem megyünk ki. :cry: Majd lefényképezem első alkotásait. :wink:
Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

Elöször is:

ILDI! JOBBULÁST, GYOGYULJ MEG VÉGRE!mkinek szüksége van rád, föként a gyerekeknek!

Évi ! Flora nagyon csini, és micsoda szerencséd van vele, h igy megszerette az ovit, nem lesz vele semmi gond! Nagyon remélem az én fiam is majd jol viseli! Egyébként lehet h be kell adnom bölcsibe..de ez majd kiderül nemsokára.. NAgyon jok a képek!

Judit!

a te képeid is klasszak..de ezen nincs is mit csodálkozni, profi képeket csinálsz. IGazad van forumozás terén, de látod sokszor én sem tudok mit irni, de nem akartam azt sem h elfelejtsetek igy ha egy-egy mondatra is de beugrottam! én jol érzem itt magam, és én is örülnék ha ujra belendülne a topik!Sajnálom h a párodnak nincs meloja, de gondolom most keres valami mást vagy másik helyet nem? iwiwen én irtam arra vártam választ, de lehet h nem kaptad meg?

Dia! ehetö zsirkréta??????még ilyet se hallottam, de anyosodnak ugsem árt,
:twisted: de ti azért ne probáljátok ki! MEgvagyok, elkezdödött a suli..Boni tegnap hazahozta amit a suliba kérnek..szép kis lista.......csütörtökön meg szülöi! tanárnéni most 3-tol uj, de ismerem mert pont Boni osztálytársának az anyukája, nagyon aranyos, remélem tanárnak is szimpatikusnak fogom én is meg a gyerekek is találni. én csinos?ha látnál..inkább csontsovány! a hajam okés, az nekem is tetszik..most kicsit beképzelt lettem mi?na jo vicceltem! de semmi pénzért nem festetném át és nem vágatnám le! Unokaöcsit már nem látom, talán majd a amikor a hathetes kontrollra mennek de lehet h még akkor sem..vagy a mohamed efektus lép érvénybe!

és h lett három kutya..elmeséljem??????,tudod adott egy fiu kutyus aki találkozott alány kutyussal..egymásba szerettek...a többit már tudod?!nehogy megharizz!vicceltem !!!!!!!!

Tényleg szerintetek mennyire jo ha egy tanár a saját gyerekét tanitja?nem elfogult vele szembe?mondjuk ez ovira is igaz lehet?! de ez komolyan érdekel!

Edit! szép helyen voltatok nászuton, most ebben a ramaty idöben vissza sirom azt a jo meleget..na nem a 30akárhány fokot de a nyarat igen.. :

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Esti mese után jövök olvasni :D :D :D jobban vagyok! hatottak a gyógypuszik! :D
ilgya1

Na itt vagyok....

Köszi a jó kívánságokat,meg a képet meg mindent... :D

Szóval megint úgy lemaradtam,hogy ki tudja mikor fogom tudni utolérni magam,de most legalább tudok ülni,anélkül,hogy ne szédülnék.

Dia!
Cipők: :? Mi a Siestat részesítjük előnyben,de van Deichmannos cipőnk is. Gumicsizma jó ötlet.

Alakul a terasz,a beépített szekrény jól hangzik nagyon.. :D A narancssárga színért odavagyok meg vissza. :D úgyhogy nekem tetszeni fog. Jó,hogy van ismerősőtök.

Mi az Gabin a képen ilyen egyberészes pizsi?

Legalább te éltetteda topikot :wink:

ehető zsírkréta :D

Judit!
Jó,hogy jelentkeztél.
Szerintem ez csak egy gödör volt vagy lefőtt kávé,ahogy te szoktad hívni,volt már ilyen a topik életében :wink: hullámok...
most megint elkezdünk főzni egyet,majd meglátjuk,kiváncsi vagyok mikor fog lefőni. :D

Milyen furi,hogy már mennek oviba a gyerekek,nem is olyan rég volt mikor még csak a hozzátápláláson törtük a fejünket. Benci képe még mindig szem előtt van mikor olyan pinduri és fekszik azon a hatalmas ágyatokon,és a sógóródon voltál kiakadva a wc miatt :D :D :D régi szép idők! Na meg Zita meg a Zsófi meg az Anikó (aki úgye már háromszoros anyuka közben)
megy az idő!!!!!
(Lehet nagymama korunkban is itt fogunk ülni és visszaolvasunk :shock: :D :roll: ezért érdemes irni :D )

Pont ma voltak itt az unoktesók (Roli) három hét van közte és a Dávid között (nem a tesóm gyereke)és neki is domino lesz a jele . :D

Paraméterek: Dávid kis picike.12 és fél kg körül van és 98- 99 cm.
(Nem az apjára ütött :wink: )
Már vártam a képtámadást!
Amelyiken ketten vagytok az tetszik a legjobban,ha választanom kéne. De a repülős és a naplemente is szenzációs!Új géped van?
Nem rakod be a fótós linket vagy látta már mindenki?

Csilla!
Unoka öcsi gyönyörűséges!
Harisnyafejűs Gábor a Kedvencem.

Nem félsz,hogy a kutyusok megharapják a gyerekeket? Vagy nem szoktad egyedül hagyni őket kint? De jó kedve van valakinek.

A fürdőzős nagyon szupi,már én is várom,hogy együtt fürödjenek.

Szoktad látogatni unokaöcsit? Első baba volt a tesódéknak?Ja most látom,hogy nem,de miért nem?

És tényleg csontsovány a Csilla ki fog kapni!!!

Évi!
Nagyon ügyes nagylányod van,hogy így tűrte a fogdoki bácsit,nem csoda,ha megdícsérte.
És hogy már ő is ovis nekem már rossz érzésem van. És mit fogsz csinálni otthon nélküle? Vagy mész valahova dolgozni?
Örülünk,hogy ennyit irtál.igen.
Az a torta így képen elég fura színű,de biztos finom volt.

Sajnos nincs joghurt torta receptem. Találtál azóta?

Flóra igazi ovis nagylány! Én nem várom,ezt a napot! :( Sejtem miről beszélsz.Olyan önző dögök vagyunk,hogy ennyire nem tudjuk őket elengedni,nem? :cry: :cry: :cry:
Milyen jó,hogy ilyen könnyen veszi az akadályokat,én azért ettől félek. (apja hazaszökött annak idején az oviból)

Edit!
Nagyon szűkszavú vagy mostanában,baj van? vagy időd nincs?
Szülinapi buli jól sikerült.köszi. Hétvégén folytattuk vagyis én feküdtem a családom meg bulizott,jó mi? Kihagyni a jóból? NA de ma bepótoltam,ma anyós névnapja van,holnap meg a szülinapja.
Biztos emlékeztek,de nálunk ha ősz akkor szülinapi bulik sorozata kezdődik el,ilyenkor összegyűlik a szűk család és buli van. Így hétvégén nem mindig leszek képben,de hétköznap póbálom utolérni magam.

Már alig várom,hogy jössz a jó hírrrel!

NA most látom,hogy egy csomó képet tettél fel,én hűlye. Előző visszavonva.
Sültmalackától csurgott a nyálam,két napja sőt három nem ettem szinte semmit. (Ez az igazi fogyókura :wink: )

Nekem is a görbűlős kép a kedvencem,de csak azért mert ott van alatta a nevetős is. Olyan édesek vagytok rajta,biztos apa fényképez. Mondták már,hogy Máté tiszta anyja?

Jucu!
Rég láttunk képet a drága Bálintról! Kérhetünk?

Móni! Ne tűnj el!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Gyomrom:új gyogyi,egy erősebb,de azt veszem észre hogy ettől jobb.Mellette iszok gyógyteát és krumplilevet.

Évi
Nagyon ügyi volt Flóra az oviban!Én nagyon tartok tőle hogy mi lesz ha novemberben viszem Mátét.Fel vagyok készülve a legrosszabbra.
A szülinap is jól sikerülhetett,nagyon édi Flóra abban a rózsaszín ruhában!Görkoris kép nagyon jó! :D
Ja,a doki meg visszahívott egy hét múlva kontrollra...

Dia
ehető zsírkréta,hallottam róla!Kipróbáltátok?Tényleg ehető? :lol: :lol: :lol:

Ildikó
Tényleg szűkszavú vagyok mostanában,egyrészt mert depis vagyok,másrészt meg mert nem történik velünk semmi érdekes. (esküvő és nászút kivéve)De lehet hogy csak a gyomrom miatt látom ilyen sötétnek a dolgokat! :?
Örülök hogy meggyógyultál! :wink:
Mátéra azt szokták mondani hogy tiszta apja...

Judit
Megvagyok! :wink: Pusszantás Bencinek! :D

Csilla
:oops: Ne haragudj,csak most válaszolok a kérdésedre,nem direkt hagytalak ki! Bár képeket raktam fel. :oops: :oops: :oops: Kép
Voltunk nászúton,Harkányban és Pécsen.Egy kicsit hosszabbra terveztük,de a gyomrom olyan sz...r volt hogy haza akartam jönni.De majd bepótoljuk ha rendbejövök!

edoci

Sziasztok! :D

Judit,
:idea: A gyes melletti munkaviszony még egy munkaviszonynak számít, mivel a gyes ideje alatt abban a munkaviszonyban, ahonnan mentél szülni, fizetés nélküli szabin vagy tv szerint. Ezért határozott, hiszen egy évre-a gyes ideje alatti időre- szól. Ezért van, hogy ha az ember gyes mellett kezd el melózni, hiába a régi mhelyén, akkor is a felgyűlt szabikat csak a gyes lejárta után veheti ki. Szabi, betegszabi, tápénz, stb a mostani, gyes melletti mviszony után jár, míg gyesen vagy, és a jelenlegi munkában töltött időtől függ. Kivéve a gyermekápolási táppénz, mert annak semmi köze a munkában töltött időhöz, csak a pici korához és a picik számához. :wink:
Remélem érthető volt. :oops:
:idea: Gyes után 30 nap védettség jár. :wink:
:D Szerintem csodásak a képeid :) , és idővel egyre jobbak lesznek a profi szemek számára...mert szerintem tökéletesek, az én itthoni, nemhozzáértő szemeimnek. :lol: :wink: Örülök, hogy ennyire érdekel a fotózás, én tök nem értek hozzá, csak imádom a gombot nyomogatni :lol: főleg ha a fiam van elöttem. :wink:
Gabi nagyon anyás, főleg tegnap óta....

NAGY HÍR: tegnap óta nincs cumink!!!! 8)
Gabi elkezdte szétrágni a cuclikat, úgy hogy rongyosra és liffeg már, így életveszélyes a szájába adni. Egy hét alatt 3 avent cuclit rágott szét. Már az elsőnél mondtam neki, hogy ha elrágcsálja őket, én nem veszek többet, de Ő csak azért is. Hát tegnap reggel már tejet se tudott inni az üvegből, mert ömlött orrán-száján...és mivel szakadt az eső, nem tudtam elmenni venni másikat. Este meg mire Gábor hazaér már semmi sincs nyitva. Így adott volt a cumi elhagyása és felkötöttem a gatyámat, következetesen. Tegnap volt kétszer fél óra hiszti, éjjel másfél órát üvöltött, de egy könny nélkül. Ma nem volt semmi nagyobb balhé, néha nyafgova követeli, de ennyi. Még nem kiabálom el.... :wink:

Ma is rajzoltunk :lol: , az első képet eltettem, nyitok egy dossziét az alkotásainak :wink: , de le is fényképezem és felrakom, megmutatom nektek. :wink: Persze csak firkák, de én olyan büszke vagyok rá. :oops:
Jaj, és a zsírkrétát nem etetem meg vele :lol: , csak azért jó hogy ehető, mert nem lesz tőle baja ha megrágja. Próbálkozott :shock: de baromi rossz íze lehet, mert olyan képet vágott :lol: ....hogy ihaj. :lol:

Edit,
most mi van a gyomroddal??? Van vmi konkrté diagnózis????
Megnéztem az iwiw-en a képeket rólatok. Ott jobban látszik a ruhád. :oops: Olyan szép!!!! :oops: Helyes család vagytok!!! :D

Jelek:
nekünk nem mondták, hogy bármibe is rajzoljuk bele vagy varrjuk a jelét. :oops: Kiakadok, ha mindenhova nyuffit kell varrnom. :oops:

Ildi,
örülök, hogy jobban vagy!!!! :D
Nem is pici Dávid. :lol: Teljesen átlagos. 8)
Urad jó gyerek lehetett, ha visszalógott az oviból. :lol: :lol:
Nehéz ez az ovi/bölcsi téma, elengedni őket.... :oops: ...... de ez az anyák sorsa!! :lol: És ha mi is nehezen állunk hozzá, annál nehezebb lesz a gyereknek. :oops:
Gabin egyberészes pizsi van, 92-es. Én imádom, annyira praktikus. 8) Mer' Gabi nem szereti a takarót :x és én minden éjjel csak járok át hozzá, lesem és takargatom :? és tök unom :? , így most a hidegben inkább aláöltöztetem(+ 1 body) még plusszba. :wink:
Gatyákból is jobban szeretem a kantárosat, hogy védje a veséjét. :roll: Én ilyen nagyon vesevédő anyuka vagyok. :oops:

Csilla,
szerintem sem egészséges, ha vki a saját gyerekét tanítja, igaz kis sulikban ezt nehéz kivédeni. :roll:
Sajnálom, hogy csontsovány vagy. :oops: Gondolom az immunrendszerednek se jó.... :? Van elég védettséged??? :roll: Mert a nagy lelkierő még nem tesz csodákat. :oops:
A suliról hallottam mi mennyibe kerül, ill mondhatjuk, maga az ősz eljövetele egy anyagi csőd minden család számára. :?
8) Úh, tök jó az avatarod!!!!!!!!! 8)

Na megyek, teregetek. :wink: Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!
Ma már volt angol. Így elment a délelőtt,bocsi,hogy nem jöttem.

És délutánig nem tudtam belépni,nem volt netem,ilyet!!!! :?

Judit!
Örülök,hogy ennyit irsz. :wink:
Fotókönyvek? Jól hangzik,sose árt a tanulás. Azért remélem nem vették el a kedvedet a fotózástól.

Kukiügy :(
Már előre félek. És hogy hogy csak úgy elkezdett fájni?Ettől én is rettegek....

Sajnálom Pavarottit :( gondolom megsirattad. :?

Edit?
Hátha ez az új gyogyi megteszi hatását.
Krumplilevet kell innod? Ezt hogy ?úgy lehet készen kapni a gyógyszertárba?

Dia!
Kész varrónő leszel mire Gabi ovodás lesz. :D
Én is gyűjtögettem Dávid képecskéit,de mostmár csak a szebb darabokat teszem el,olyan sok van,hogy muszály volt selejtezni. :shock:
Azért tegyél fel képket.
Cumielhagyás :D

Jucus? Csilla? Évi?Móni?
Írjatok!!!

Mi befűtöttünk olyan hideg van.BRR

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Dia:
Gratulálunk a cumi elhagyáshoz!!

Jelek varrását én úgy oldottam meg, hogy vettem a méteráru boltban gépel hímzett almákat:)
kockásfülü nyuszi nem volt, ezért megértem, hogy te himezgettél. Nekem negyon tetszettek a nyuszijaíd!!!
Csak az ágyneműre meg a torna nadrágra pólóra varrtam rá ja meg a tornazsákra is.
A ruháiba tollal írtam almát, azért mert az óvonők nem tudják mit adtak a gyerekre mikor kimennek az udvarra :twisted:
Tegnap is Flóra levetközött mikor bejöttek az udvarról csak nem rakta viszsza a ruháját a szekrénybe, és nem tudták, hogy kin volt a ruha :roll: Tegnap pont nem írtam bele az almákat :shock:
Flóra amúgy tudja melyik a ruhája, cipőja stb.
Csak megkellett volna mutani a gyerekenek a rucit és megkérdezni melyikőtöké ez a ruha :?:
na mindegy mikor mentem érte oda adták :lol:

Ja és ami bosszantó ma olvastam a faliújságon, hogy lopnak az oviba márkásabb ruhákat, cipőket :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagyon mérges vagyok!! Tőlünk eddig szerencsére nem tűnt el semmi!! De akkor is nem azért vezsem a gyereknek a cipőket nem kevés pénzért, hogy ellopják!!
Flóra is adidas cipőben megy ami csak 4500ft-volt, a siesták meg 7000-től kezdődnek.. Remélem nem lopják el :roll:

Az én szívem is majd megszakadt hétfőn, kedden , hogy oviba vittem. Pedig Flóra nem is sír, alig várja, hogy bemenjen.
De akkor is nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy nincs velem, alig várom, hogy menjek érte déután :arrow: futva megyek érte :wink:

Én általánosba utáltam járni, de nagyon(felsőbe) Utáltam a töri és a magyar tanáromat, de nagyon!!!Középiskolát nagyon szerettem :wink:

Anyósoddal Dia én sem értek egyet, nem hiszem, hogy aki vágyik gyerektársaságba azzal gondok lesznek. bár én csak oviról tudok bezsámolni.Itt van olyan kislány aki alg akart jönni az oviba most meg már nagyon szereti. Flóra meg várta nagyon , és szeret is menni.
Ehető zsírkréta :wink:
Flóra tegnap a labellót nyalogatta nyalókaként nagyon fincsi lehetett :lol:

Csilla:
Miért kell beadnod Gabit a bölcsibe??Nincs aki vigyázzon rá ha dolgozol??
szerintem nem jó ha egy tanár saját gyerekét tanítja, mert sokkal többet vár el tőle!! Ha meg ugyan abba a suliba tanít az anyuka ahova a gyerek jár, de nem tanítja az sem, jó, mert akkor meg a tanárok kivételeznek a gyerekkel :arrow: ez tapasztalat .
Az általános iskolai barátnőm ugyanolyan tanuló volt mint én, mivel az anyukája ott volt tanár ő mindig egy jeggyel jobbat kapott, rászólni nem szoktak :roll: Akkor ezt nagyon igazságtalannak tartottam!!

Ildi:
egyenlőre itthon vagyok, ha találok melót akkor megyek dolgozni, ha közben sikerülne a tesó akkor maradok :arrow: utóbbit szeretném jobban, de csak csendben jegyzem meg
Igazából azért gondolok még most a tesóra, mert ha találok valami melót akkor megszokom meg minden és akkor újra eljövök. És akkor 3 év múlva kezdhetem elölről a meló keresést :roll:
hmm nem tudom mi legyen...

Flóra tortája azért olyan fura színű, mert tejcsokis tortabevonóval öntöttem le.amúgy tényleg nagyon fincsi volt.

igen egy önző dög vagyok én is annyira nehezten engedem el :roll:

Judit:
Flóra továbbbra is jól érzi magát az oviban. egész nap beszél(kiváncsi lennék miről csacsog egész nap?)
Ahogy ismerem mindenről van véleménye :lol: :lol:
Nagyon várja már, hogy legyenek foglalkozások, éneklés, tánc, kézműves, torna. eztek állítólag csak októbertől lesznek, mert addigra a kicsik is beszoknak :roll:
Ovis jeleket nem varrom mindenhova csak az ágyneműre, tornazsákra meg a tornanadrágra, pólóra. a ruhiba meg bele írtam tollal. :arrow: utóbbi óvonéniknek szól Diánál(fent) említett okok miatt.
Örültem is amikor az almát rajzolgattam a ruhákba, hogy nem a nyuszit választottam,mert olyat nem tudok rajzolni :lol: :lol:

Szegény Benci!! Reméelm hamar rendbe fog jönni!!
Nagyon ügyi volt a doktornéninél, büszke lehetsz rá nagyon!!!

Edit:
Inkább készülj fel a regrosszabbra és kellemesen csalódj ha jól sikerül a beszoktatás. Nehéz nagyon ha nem vagy felkészülve a reggeli sírásra , könyörgésre :arrow: bár szerintem erre nem is lehet felkészülni.

Ajánlom nektek ezt a könyvet(perzse mindenkinek akinek lesz ovis gyerkőce, vagy kistesó születik):

http://www.bartoserika.hu/annainterju.htm
http://www.bartoserika.hu/annaborito.htm

Flóra nagyon szereti, mert pont azokról a dolgokról mesél ami most történik vele is..Még tavaly vettük neki ősszel azóta olvassuk.
Nekünk a kék van meg,de tervezem a másikat is megvenni.

Reggel mi is befütöttünk :roll: most szerencsére süt a nap!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Judit,
nem lett sok!!!!!!!!!! :D Végre van élet itt!!! :lol:
Cuki az a katicás csizmi. 8) Nagyon tetszik!!!!!!!!!!! :lol: Kegyetlen. :lol:
Válasz: gyes lejárta után automatikusan a régi lép életbe, de attól még beszélj velük vmivel elötte, hogy "hahó, akkor a gyesem x-edikén lejár. Marad minden a régi szerződésem szerint??? "- mer' hogy kitalálhatnak bármit. :? Nálunk a bérszámfejtő ezt a tlefont külön kéri minden visszatérőtől. :roll:
Sajnálom Benci kukiját. Egyébként bárkivel bármikor lehet ilyen, mármint a pöcsösöknek :lol: akármennyire is odafigyelünk, becsúszhat egy fertőzés. :cry: Ez olyan izé téma :oops: ma is a védőnő kérdezte hol tartok kuki húzogatás ügyben :? ... én úúúúútálom csinálni!!!!!!!!! :oops: De attól még meg kell, tudom, de én nem értek hozzá, eért mindig meg sdzoktam nézetni a dokinénivel is.
De van jel a bölcsiben is. :shock: Kockásfülü nyuszi a Gabié. 8) Még a kreációimat is feltettem anno. :oops:
Kakilós sztori :lol: nagyon jóóóóóó!!!!!!!!!!! :lol: Ezért van nálunk minden zárva... :lol: Gabi is ilyen. :oops: Csak ugye itt a feljárónál még kieshet, nincs még kész.... :oops: ... teljesen.... :oops: De legalább lett volna egy jó napja a könyves fiúnak!!! :lol:

Évi,
most is próbélok egy pogit összedobni..... :oops: ez az élesztő téma nam megy nekem. :evil: most már látom. :oops:
Nem is tudom írtam e, han em most pótlom: Nagyon helyes Flóra a képeken, klassz az a kis rózsaszin ruci rajta, meg szép dolgokat kapott a szülinapjára. :wink:
Ez a lopás dolog engem is idegesít. :x Pl. ezért kell minden nap 5 db pelust bevinnem reggelente a bölcsibe, mert nem lehet otthagyni a szekrényben egy teljes csomit. :shock: Ezért. :? Meg hát tényleg nem két fillér a ruházat, de mondjuk bármit ellopnának, baromira idegesítene. :x Veszek alkoholos filcet és beleírom legalább a cipőkbe hogy a mienk. :wink:

Ildi,
rakok képeket, ígérem!!!! :D
Tök jók a vonalzóid!!!!! 8)

Mi nem fűtünk, 20-22 fok van itt fenn, ha fűtök télen sincs több, így kivárjuk, hátha jobb lesz az idő. Addig bundabugyi. :lol: Gabi most úgyis közöttünk szunyál, a cumi krízis miatt, így Őt se kell takargatnom. :wink:
Helyzetjelentés:
1.nap: 2x 1/2 óra hiszti, éjjel 1,5 óra hiszti
2.nap: este 7 körül 1x1/4 óra hiszti, éjjel alvás 8)
3.nap: reggel 1x1/4 óra hiszti, hogy nem cumiból kapja a tejcit :? , azóta semmi. 8)
Haladunk!!!!!!!!! 8) :lol:

Na megyek, megnézem azt a pogikezdeményt..... :lol:

Kép
dianab

Bálint túlkajálja magát.
Olyan falánk és mohó Tegnap kezdtem adni infacolt neki ,mert sajnáltam nagyon.Viszont ma egész jól van, nem igen fájlalta hasit,úgyhogy szívem szerint nem adnám tovább ,de kell.

Végre mikulásnapok elmúltak végleg.

Fejtem elég sokat, mert egy pár napig volt mit hála.........de most már nem akarom fejni, bizti beállt a kereslet kínálat.

Annyit nőtt a kistöki.Olyan fura,már kezd igazi emberi formája lenni.
Nagyjából beállt a naprendünk kisebb csúszásokkal
Éjjel már csak 1× eszik és utána kora reggel 5-6 körül.
Sokat van fent amit élvezek ,mert figyel és kezdi felfedezni a körülötte lévő dolgokat.Legalábbis szerintem.
Játszószőnyeget imádja ,néha eltalálja kezével a lelógó játékokat és tetszik neki,hogy mozog,hangosan szokott kacarászni.
Fejünket szépen emelgetjük és már hasonalvás is tutira megy.
Tegnapi mérleg 4700gr mutatott,szóval nem éhezünk egyenlőre.

Kép Kép Kép Kép Kép

Vagyok vagyogatok csak nem voltam túl jó passzban. :oops: ÉS ráadásul két napja lázas vagyok,igaz már nem magas de 38.6 volt.
Ígérem behozom a lemaradást ,csak kis idő kell,addig puszi mindenkinek.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu!
De örülök,hogy jöttél!
Bálint továbbra is csodaszép baba!Jó súlyban vagytok! :D
Hogy figyelget már azta....
Te meg gyógyulj ám meg gyorsan!!!

Dia!
Hiszti :( szorítok,hogy hamar túllegyen rajta. Milyen lett a pogi?
Köszi,de nem tudom már,hogy milyet tegyek fel,nem tetszik most egyik se igazából. Most ilyen hangulatom van :?

Judit!
Tudtam én,hogy kapcsolatban voltál Pavarottival,azért írtam hogy sajnálom. Gondolom azért,aki találkozott vele mélyebben megérinti a halála. Tudtam,hogy még virágot is kaptál tőle. :wink:

Már nem lehet hova dícsérni a képeidet,de tényleg. Ne vegye el a kedved semmi fórum,mi laikusok veled vagyunk! És igenis szépek!!!

Én is akartam ma venni neki gumicsizmát,de pont a mi méretünk (24-es) nem volt. :? úgyhogy lemondtam róla. Mondjuk Dávid nem a dagonyázós fajta,így lehet,hogy nincs is szükségünk rá egyelőre. Tényleg jó a katicás,de ezt már láttuk,mert én emlékszem,hgoy valami nem is tudom minek néztem.

Nektek is fel akartam rakni ezt a képet Rékáról:
Kép

Évi!
Akkor nagyon drukolunk kistesó ügyben. És orvoshoz nem mentetek? Már régóta próbálkoztok,nem?

Lopás :evil: de ki? a szűlők lopkodják egymás gyerekeiről a cuccot? VAgy az ovónők?Mert úgye ez elvileg zárt közözsség...
Felháborító!

Jók a könyvek,amit ajánlottál!

Többi csaj? Edit?Csilla?Esetleg Móni?

Ildikó
ilgya1

Sziasztok
Tegnap még köszönni is elfelejtettm,mert csak bemásoltam a szöveget. :oops:
Elnézést kérek érte :roll: :oops: ,de fáradt vagyok kicsit meg ez a nyavaja nem tom kiborít.Torkom fáj mint a fene ,nyelni alíg bírok.Lázam már hála nincs,amíg magas volt addíg meg fejtem a tejcit.

Edo
Nektek még nem is gratuláltam,nagyon szép voltál.Csak azt sajnálom ez a has,gyomor dolog közbejött a nászuton.Remélem azért jól érezted magad és később bepótoljátok úgy istenigazából.

Judit
A képeid valóban még mindig tökéletesek.És mekkora Bencike.Te milyen jól nézel ki :wink: barna vagy mint aki bahamákról jött,ki vagy virulva teljesen.Jót tesz a meló?Akkor én is elmegyek kicsit dolgozni :wink: Gyönyörű barna mandula szemek,futnak majd a csajok utána. :P
Gumicsízma nagyon ari.!!!

Évi
Tesó?Na akkor másképp gondolod minta múltkor amikor beszéltünk.Örülök neki,szuerintem is sokkal jobb lenne így , :P
Kívánom mielőbb örüljetek és mi is veled örülhessünk.
Ovi :twisted: :twisted: ismerős nálunk is volt ilyen.

Ildi
RÉka már ekkora?Nagyon elment az idő.Tisztára úgy néz ki mint az osztálytársunk kistesója.Édes kispofa :lol:
Megint jártok angolra?
Irigyellek ,annyifelé szakadsz szét te is.Hogy bírod?

Dia
:D:D:D cumi ügyike vagytok
Ehető zsírkréta? :lol: nagyon teccik hihihihihihi

Csilla
Nektek is egy vagyon a suli?Én kész kiborulással vettem tudomásul a kiadások összegét.És még most egy egy beírás minden nap amibe mi van ...na mi...ide egy kis pénz oda egy kis pénz.Mi vagyok én rócsild báró????
Bonita nagyon várta a sulit?Tetszik neki ?
Milyen könyvekből tanulnak?
Egyébként csini vagy ,de már mint mondottam adok néhány kilát neked szívesen. :oops:

Móni
Veled mi zu?Bébike?Aktív?
Tesók?Mesélj mi van...
Lábad rendbe van/viszered/?

Na lépek csajok gyorsan iszok egy kávét és elmosogatok...
Hála ma nem kell főznöm,tegnap megtettem :P esetleg csak palacsintát sütök.
Megyünk Diusnak cipőt nézni ,ha felkeltek és összeszedik magukat.Pöcöröt meg azt hiszem itthon hagyom anyumnál ,úgyis fejtem hajnalba 220ml :lol: hurrá
:twisted:

Kép

Kép
jucu

Zabálnivaló :lol: :lol: :lol:
Diusnak javasolnám ,de fiatalkorúak megrontásáért valószínű bezárnák. :D
Köszönöm kérdésed segít mindenben,sőt már néha kicsit terhes is a segítkezése.
Sulit nagyon várta és már újúlt erővel belevetette magát.Tetszik neki ,sokat szorgalmizik ,semmit nem hagy ki amit feladnak tanítónénik.
Lázam valószínű vmi vírustól lehet,mert torkom is nagyon fáj és alig bírok nyelni.Legalábbis remélem ettől van ,nem pedig a hasam miatt,ugyanis legutóbbi pipaságom után nem voltam hajlandó visszamenni dokihoz.Összeforrt a seb és kész.
Na pusza lépek mert mindjárt indulunk.
Judit

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Előszőr is a képek, utána, ha Gabi nem ébred, írok, ha ébred, pótolom a nap folyamán. :wink:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Most pedig az előszoba:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
dianab

Hello!

Jucu,
jó hogy tudsz jönni. :D Minden írásod ajándék, és a képek :oops: ..... nem is tudom leírni, milyen finom, melengető érzés látni Bálintot :) olyan nagyot nőtt!!!!! És annyira édi :) kis zabálnivaló! :lol: Szegény, sajnálom a pocakját. :oops: Küldöm a gyógytünciket!!!! :wink:
Örülök, hogy Te is jobban vagy, pocakvágás és a lennti dolgok is hogy rendeződtek, meg látom hogy a meghülésed is enyhült... 8) Azért így gondolom kényelmesebb. :) És tök jó, hogy a Töki mellett is tudsz palacsintát sütni. :wink:
Dius gondolom, hogy nagy segítség. :wink: Most biztos lázban ég 8) , a suli, meg az öcsike, segít ezerrel :lol: olyan édes!!! :lol: Szerencsés vagy a lányoddal is ám!!! :wink: 8)
Csak így tovább!!!!!! 8)
Jaj, és a sulikezdéshez: én is elhültem, mikor hallottam a környezetemtől mi mennyibe kerül most a suliba, tanszerek, stb, és hogy minden nap van vmi új beszereznivaló. :shock: Nem irigyellek! :?

Ildi,
nagyon helyes Réka!!! :D Mekkora már!!!! :D Nagyon szépen ül 8) , és kis mosolyalbum Ő is. :lol:
Lehet én se veszek ám gumicsizmát, mert Gabi sem az a pacsálós, mármint kinn az utcán :roll: . Inkább veszek zárt őszi cipőt, bőrt, lehet bakancsot, bölcsibe úgyis ha kell ha nem kiviszik őket, oda meg jobb az ilyen mint az edzőcipő. :? Meglátom. :wink:

Judit,
nem értem, miért kell, hogy a háttér homályos legyen? :roll: Jók ezek a képek amiket felraktál, Benci tünemény, nem csoda ,hogy az ovónénik kedvence :lol: . De ezt a kép témát én tényleg nem értem. :?
Nincs tanácsom Benci szökéseivel kapcsolatban :shock: mer' hogy leveszi a kulcsot is :shock: ...hát így tényleg nehéz. :?
Apukám is megmutatta Gabinak hogy kell kulccsal kinyitni a zárat :? ... azóta szívok ezerrel, mert állandóan kulcsozik. :? Hol az egész kulcscsomót tünteti el, hol annyira beleerőszakol nem odavaló kulcsot, hogy attól félek beletöri. :? Az a mázlim, hogy több zár is van egy ajtón. 8)
A pogi jó lett, de a második keverés sikerült csak. :lol: Lefényképeztem, de hogy hova lett??? :shock: Majd felkutatom melyik könyvtárba tette Gábor és megmutatom. :wink: Azt hiszem most raktam fel így is elég képet. :roll:
Igazából a kelttésztával, ill. az élesztővel :? vannak gondjaim :lol: , nem vgyok még benne rutinos. :? De a piskóták már mennek. :wink:

Többiek???

Kép
dianab

Nem írtam, ill elfelejtettem morogni.... :oops:
Már jóideje ugye nincs cumi 8) , és tényleg semmi gond, Gabi nem hisztizik többet mint szokott, annyi hogy nehezebben hagyja abba, mert mutat a cumi után, de ugye nincs mit adni neki, így plusszba tombol amiatt is, de csak rátesz egy lapáttal, szóval semmi megrázó. :) Éjjel sincs semmi gáz, jobban alszik így cumiszívogatás nélkül. :shock: ....tulajdonképpen átalussza az éjjelt egy nyikkanás nélkül. 8)
Szóval elmondhatom hogy minden ok.
Erre okos anyós jön fel a hiszti közepén, felveszi Gabit és úgy tutujgatja, hoy szegény Gabika, nincsen cumija, Mama magígéri vesz neked, stb.... :evil: :x :evil: :x hát teljesen kiakasztott. :evil: előszőr nem szóltam, másodjára nem szóltam, harmadjára :!: nem :!: szóltam..... csak Gáborral lebeszéltem, hogy nem engedünk anyósnak, mert mi így látjuk helyesnek.
Erre a szem...t anyósom, tegnap telcsin beszélve Gáborral, megkérdezi, hogy akkor most vegyen cumit a gyereknek vagy sem a tescoban. :? engem totál kizárva :evil: , kérdezi meg Gábort egy ilyen fontos ügyben!!!!! :o HÁ' kiakadtam. :oops: Még jó hogy Gábor nemet mondott. :?
Na este jöttünk haza, anyós megint fel, mondja Gabinak: cimut akartam neked hozni, de apád nem engedte, pedig én úgy hoztam volna...stb.... :evil: Na akkor elkaptam. :twisted: Mondom, talán ezt velem kellene megbeszélni, mert én vagyok a gyerek anyja! Anyós laposkúszásban, hát persze, hát tudom, hát hogyne.....
most nem tudom, itthon e merjem hagyni vele, velük, mert Gábor se százas, képes engedni a hü..e anyjának. :evil:
Ki vagyok akadva. :cry:
Remélem nem ezt az írást teszi legfelülre a babanet....

Kép
dianab

Judit,
ismerem a verdákat :D , de Gabi még nem egy tv-s ill. filmes, mesekönyvből is csak pár kedvence van, amiket már kívülről fújok :oops: , de egy olyan autója van, rusty, a piros, imádja. :lol:
Igaz -csak nehogy elszóljam magam- a héten egész szépen végignézett pár mesét a minimaxon. :) A verses, rímelős mesék érdeklik a legjobban ,meg hogy autó vagy állat legyen benne. :lol:

Kép
dianab

Sziasztok!

Judit!
És ezt a digitális géppel csináltad,ezeket a képeket? NEm a háttér érdekel,hanem,hogy Benci hogy lett olyan jól középen és tök jó méretű,én sose tudok ilyen képet csinálni. Segíts már egy kicsit!

És mi az hogy :?: telejsen helyes kisfiú a fintorgás meg direkt jól áll neki.

Nálunk hónapok óta verda mánia van,naponta háromszor megnézi a dvd-t.Este meg a könyvet nézegeti. Nekünk MAtuka a kedvencük,McQueen után.
És Ramon-os tortát kért a szülinapjára :D

Dia!
Már tényleg nem lehet tovább fokozni a dícséreteket. :D
Akár Gabiról akár az előszobáról legyen szó.

An anyós tényleg kiakasztó,hogy lehet ennyire bunkó. VAgy nem is tudom minek nevezzem? Most miért nem érti meg,hogy,ááááááááá
direkt csinálják szerintem ,hogy minket bosszantsanak. Dávidnak is direkt csokit ad kaja előtt,pedig hányszor elmondtam neki,hogy ne tegye,mert a gyerek nem fog enni,nem érti meg. Utána meg izél,hogy milyen kis sovi ez a gyerek :evil: :evil: :evil:

Jucu!
Én is így voltam a múlt hétvégén,remélem hamar meggyógyulsz.Sós vízzel gargalizálj!

Igen már megint járunk angolra. Igaz kaptunk egy új tanárt,ami egyelőre nem nagyon hozza az előző szintjét. :? remélem belejön,mert nem szeretném,hogy kidobott pénz legyen ez a majdnem egy év.

Tényleg nőnek,már Bálint is kapja nemsoká a két hós oltást.Te jó ég.

Évi? Edit? Csilla? Hogy telt a hétvégétek?

Ildikó
ilgya1

Halihó!

Judit
Jók lettek nagyon a képek,ügyi vagy és szívem csücske Benci is nagyon édi mindegyiken!
Mi is szoktun nézni a Verdákat,nekünk autóban a villám McQueen van meg,a könyvet sajnos még nem láttuk :oops: , pedig mi is könyvmolyok vagyunk! :oops:
torta sikerült? :D

Jucu
Bálint tényleg nagyon sokat nőtt,olyan aranyos!
jobbulást a torkodnak!
Bálint pocakja?jobb már?

Dia
A te képeid is nagyon jók,Gabi tényleg már igazi nagyfiú! :D
Ja,igen,van a gyomromnak konkrét diagnózisa,GERD,ez magyarul annyit jelent hogy nem zár jól a gyomorszájam és minden visszaáramlik a nyelőcsőbe.Plussz a gyomor és nyelőcsőfekény. :? :roll:

Ildikó
Jajj de nagylány Réka,zabálnivaló!Úgy megpuszilgatná az ember!Jó kis csajszi lesz belőle! :wink:
Krumplilé:lereszelem a krumplit és kinyomom a levét! :lol:
BNV-n voltatok?Nekünk elvették a kedvünket,úgyhogy nem mentünk ki eddig.

Évi
Flóra?Változatlan az ovikedv?

Majd én is rakok fel új képeket,ha nem rohanok és lesz időm rendesen.
Hétvégén Gyulán voltunk,Máté maradt itthon anyukámékkal,csodák csodájára mégcsak nem is hiányolt! :D Ez is haladás! :D
Idő vacak,most kezdett el zuhogni az eső! :?
Máté szinte kinőtte az összes ruháját (őszi-téli),úgyhogy most nagybevásárlást tartok.Legalább nem kell azon sem gondolkodnom hogy a névnapjára majd miket kapjon! :lol:

edoci

Sziasztok!

Ma bandáztunk a vecsési csajokkal,hú de szuper volt :D holnap meg megyünk Cini Muzsikára. Beindul az élet.

Judit!
Nincs az két órás az a film az tutti,max. egy. :oops:

És tegyél fel képet amennyi csak jól esik,mi imádjuk nézegetni. És ezek már tényleg olyan művésziek. Lassan már nem is a Bencit nézzük rajta,hanem a technikai részleteket figyeljük. :lol: :lol: :lol:
De azért ezt a menő cuccot jól megnéztem! :wink:

Edit!
NA végre egy kis életjel...
NEm voltunk BNV-én. Ti miért nem mentetetek? Mi vette el a kedvetek?
Hova rohansz?Most mész vásárolni?(mentél) Sikerült valamiket beújítani?
Látom megint vannak jó kis vonalzóid! Hajrá továbbra is!!!

Nagy a pangás lányok!
ilgya1

Judit,tényleg igazad van...
Nekem nem tűnt olyan hosszúnak. :?

Én nem csináltam képeket,de van aki csinált,majd lehet,hogy fent lesz a vecsési forumon. :D

Milyen apróbb katasztrófák értek ne idegesíts! Mesélj! :lol: :lol:
ilgya1

Jó reggelt!

Unatkozni nem unatkozom,de jót nevettem :lol: :lol: :lol: remélem mostmár te is! :wink:

Valami témát fel kéne dobni :shock: :? valaki? :D
ilgya1

Jó Reggelt!

Judit
Mrs. Balfácán :lol: :lol: :lol: Na azért ezt nem hiszem,de aranyosak a sztoriaid! :lol: :lol: :lol:

Ildikó
egy ismerősünk azt mondta hogy neki nem tetszett a mostani BNV,mert nagy a fejetlenség és rendezetlen az egész.Így a férjecském kitalálta hogy akkor ne menjünk. :roll:
Rohanás: igen,vásárlás a tesómmal,de magamnak vettem egy farmert meg 2 pulcsit.Máténak még egy pár dolgot kell beszereznem. :wink:
Ja,meg dokinál is voltam kontrollon,abban egyeztünk meg hogy 3 hónap múlva kell visszamennem,akkor megnéz és ha minden rendben van abbahagyhatom a gyogyikat és jöhet a baba.

Most mindjárt indulok a munkahelyemre és kiderül hogy lesz-e hova visszamennem vagy nem.Jajj de ideges vagyok.bár sok jóval nem kecsegtetnek... :?

edoci

Ildikó
Beelőztél! :lol:

edoci

Sziasztok

Judit
Aranyos sztori ,jót rötyögtem ,.....de ha velem történne hasonló sírva fakadnék :lol:
Van bőven termés most idő sincs visszaolvasni ,mert megyünk barinőmmel a dokinénihezén csak kísérem/de kérdezek is tőle az bizti.
Fiam annyit eszik mint a kismalac :shock: és ugyanúgy óra múlva követeli jobbesetbe,de van hogy . óra múlva...........ez a ritkább már.

Viszont megfordult hasról hátra,és ezt már napja csinálja.Valamint egyre többet gügyög és kacarászik./rám is/
MAi éjszakánk mondhatni nem volt túl kecses de elviselhető ,előtte tuti jó volt kor kelt először.....előtte meg katasztrófa.
Na de majd nma...remélem belehúz az alvásba :wink: /álmodik a nyomor mi?/ :lol:
Mai friss kép,és még valami múlthét óta 400gr híztunk :shock:
mai reggeli pucér súlyunk 5.02 gr.Mi lesz ebből még???
Apa reggel már énekelte a Neoton slágert:
" 220 felett senki.........,nem tudom tovább de pont jót röhögtem rajta.szerinte nemsokára meg sem állunk 220 nál evésbe?
Ma napközben jövök pótolom a visszaolvasást és írok nektek.Puszi
Jucu

Kép

Kép
jucu

Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Judit:
Vegyes csoportba jár Flóra. Ezért vannak 3 évesek is akiknek nem megy sajnos olyan könnyen a szoktatás. reggelente van sírás :cry:
Még én is sajnálom őket, legalább is az anyukát, hogy sír a gyereke.

Benci nem semmi kimegy az ajtón :roll: Flóra is kitudja nyitni, de szerencsére eszébe se jut kimenni :)
Sajnos már az oviban is lopnak :evil: van pár c.gyerek a csoportokban. nálunk szerencsére csak egy kislány van, de őanyyira nem vészes :arrow: tiszta meg minden.

úgy néz ki az ovi, hogy vannak az öltözős fakkok két oldalt ez egyben a torna terem is. Ebből a teremből nyílik 2 csoport szoba . Az öltöző és a tornaterem közös. Ki tudja kijár oda be :roll: :roll: Másik csoportot nem ismerem.

Fotózástól nehogy elmenjen a kedved!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bencis képek nagyon jók!!

gondolkodtam egy csomót, hogy miért kell, hogy a háttér homájos legyen, aztán rájöttem, hogy nem a háttér a lényeg hanem pl:Benci:):) Nagyon jók a képek!!

Rakjál még sok-sok képet!!!

Dia:
Örülök, hogy végre sikerült a pogid!! Az élesztőkkel vigyázz, mert nem mindegyik jó :arrow: legalább is szerintem. Én a lidl-s élesztővel nem boldogulok :arrow: ettől nem lesz olyan szép a kalácsom.
a tescóban sincs jó élesztő sajnos. :cry: Ez nem tudom milyen márka.. A Budafok-os élesztőt szoktam venni itt a kisboltban vagy a sparban. ezzel eddig mindig sikerült :wink:

cumi elhagyáshoz gratulálok!!

Gabi melyen nagyfiú lett:) jók a képek
Az előszoba is nagyon jó lett így berendezve!

Anyós nem semmi...

Jucus:
Bálint nagyon aranyos :lol:
egyem a kis szívét jól bekajál :wink:
Nagyon kis édes!!! Meggyógyultál már?? Sebed is?
sikerült venned cipőt Diusnak?
Nekünk sikerült egy jó kis zárt cipőt vennünk Flórának az Aushan-ban.

Ildi:
Réka nagyon kis édes, hogy vigyorog :lol: Tiszta apja szerintem :wink:

Nem nem voltunk orovsnál,majd megyek nemsokára, csak most Flóra itthon van, mert beteg :cry: Nem vészes-köhög meg folyt az orra. a dokinéni azt mondta ne vigyem a héten.
Remékem nem az óvonénik lopkodnak :roll: :roll:
Juditnál elemeztem, hogy kik lehetnek :evil:

Angol tanár remélhetőleg belejön a tantásba :roll:

Edit:
Flóra ovikedve szerencsére változatlan. mondjuk a héten sajnos itthon van, mert köhög, meg folyt az orra.Utóbbi már elmúlott.
Dokinéni azt mondta, hogy a héten ne menjen.

Gyomrod betegsége nem hangzik valami jó
:cry: Remélkem hamar megtgyógyulsz!!

Ezek tegnap készültek:

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!!

Erre az oldalra elfelejtettem reagálni :oops:

Judit:
Szép napod volt tegnap

:lol: :lol:

tortával mi történt, hogy nem lett jó??? Piskótát én sem tudok sütni!!!! Még sose sikerült, pedig van jó sütőm,jó robotgépem és megsem emelkedik fel rendesen
:arrow: az ajtót se nyitom ki sütés közben..

Jucus:
Azta m ilyen ügyes Bálint!!! Megfordul :lol: Erős kis pasi :lol:
Nagyon aranyos a képen, de a legjobb a tesós kép!

Na most végeztem :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Judit!
nekem is van ilyen h sorozatba történik valami rossz velem nem olyan régen pont ilyen napom volt.. Inkább probálj meg nevetni rajta, ne fogd fel tragikusan!
képzeld összefutottam neten vkivel, akiröl kiderült h ismer téged, vagyis jobban mondva anyudat! Privibe majd elmondom h ki az!

a fényképezést pedig abba ne hagyd! :wink:

Dia!
cumielhagyáshoz csak gratulálni tudok, neked legalább nem kell szenvedned vele évekig mint én amikor boni cumisüvegezett..

Ildi!
gondolkodom a témán... kár h este nem tudtunk tovább beszélgetni. láttam h sokáig fent voltál..legalábbis msn szerint.

Évi!

jobbulást Florának, szegény már most ovi elején beteg lett, de még szerencse h nem komoly! gyogytündérek mennek!!

lopkodás: hát semmi se lehetetlen..én nem vennék mérget rá h nincs közük hozzá..de a konyhások se semmik..legalábbis amikor boni járt oviba hallttam ezt azt..

Edit!

szurkolok h minden okés legyen a munkahelyeden, remélem lesz hova visszamenned majd. ird meg mindenképp!

Jucu!

gratulálni tudok csak, látszik milyen erös nagylegény már..az gyerekeim nem voltak ilyen gyorsak, mindkettö joval késöbb kezdett el megfordulni..biztos a a tejcsid valami turboval van megspékelve..
:oops: :roll: na most lehet h butaságot irtam..de nem vagyok toppon amugy mostanában..

nem érzem tul jol magam, nem tudom miért de h aleülöka géphez zavar a monitor, meg szédelgek..éreztetek már ilyet?pedig jol van beállitva ,nem is látom h vibrálna a monitor..

más: két hete van suli, és még mindig csak azt kell holvassam még ezt is küldjem be azt is..(na nem mintha elmaradnánk vmivel csak éppen kitalálnak még ezt is azt is.. :twisted: dühit!) a szülöin pedig ugy látom vagyis hallom nem csak én háborodtam fel a hallottakon.. úttááááááááááááállllllllllom az általánositást!!! de most komoyan CSAJOK, ti h emlékeztek anno ugye ugy volt h év elején felmérést kellett irni mindenböl és ebböl szürte le a tanár h mennyit felejtett egy gyerek a nyári szünetben nem????????????? én ha jol emlékszem tavaly is ez volt tanév elején..most meg semmi..csak a tanár közölte minden gyerek buta..ujra kell kezdeni megtanulni a második év anyagát.. :twisted: :twisted: :x ha igy lenne nem hiszem h az osztály külön kapott volna dicséretet a jo tanulmányi eredményért meg sok gyerek nem lett volna kiválo nem?

na most adtam témát ugye Ildi??????

puszika mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

most nézem elözö oldalra nem reagáltam ezer bocs...

csak pár sor és késöbb jövök irok..de még sok dolgom van..

Judit! nyugi én se tudok sütni a legegyszerübbet elrontom..
Benci nagyon helyes, és vagány abban a kendöben!

Ildi!

Rék a gyönyörü mekkorát nött miota nem láttam!

Jucu!

aranyos a kisfiad, és tök jo h van étvágya..ha meg már elkezd kuszi mászni ugysem lesz ennyire látványos a gyarapodása..meg amugy is most van az elsö nagy ugrás 6 hét környékén..

Dia!

továbbra is mondom sokkal nagyobb Gáborkád mint az enyém..az enyém olyan kis vékonyka..jo lesz megmérnem lassan..és majd dobok rola infot..

jövök még és potolom a lemaradásomat.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jucu
Nagyon jók a képek!Milyen gyorsan nő Bálint és nagyon ügyi hogy már forgolódik!
Látom Dia élvezi a babázást!

Évi
De édes Flóráról ez a kendős kép!Az első képen valami tündéri!Mondjuk a másodikon is! :D
Jobbulást neki!Gyógyuljon meg hamar!

Csilla
De jó az avatar képed hármótokról!
Munkahely: hát...először el akartak küldeni egy misszióba... :shock: Máté mellett és persze távol tőle...persze nem akarom szétlövetni egyenlőre a hátsómat sem... :? Ezek után még 2 hely szóba jött.Aztán beszéltem egy régi főnökömmel,hátha sikerül elintézni,utánanézni hogy a kórházban van-e hely.Jövő hét kedden kell felhívnom és akkor kiderül.Röviden ennyi.Ha nem találnak sehol helyet akkor leszerelnek,ha nekem nem felel meg egyik sem,felmondhatok.

edoci

Sziasztok!

NA végre egy kis élet,erre lemaradok,mint a déli busz...
(jajj szegény buszbalesetesek :cry: )

Cini muzsikán voltunk tegnap,így elment a délelőt. NAgyon élvezte a Rékus a nyűzsit,mosolygott Mindenkire,(olvadoztak az anyukák),tapsolt,síkítozott....Dávid meg fetrengett a földön :oops: lehet,hogy emlékszik még a pocimból,mert végig jártam a terhességem alatt a Dáviddal. :D menni fogunk remélem Dávid is kialakul. Mit csinálna ez az oviban? :oops: ááááá....vele még lesz gondom.

Edit!
Újabb 3 hónap?Pedig én már úgy reménykedtem....na az a lényeg,hogy addigra minden rendben legyen. A karácsonyi ünnepek alatt akkor jó sokat lehet apával öszebújni! :D

Akkor mi se megyünk BNV-re,köszi. :D

Munkahely :roll: misszió???most tényleg komolyan gondolták?
Mikor derül ki,hogy hol lesz hely? Még szabid is van azt ki kell adniuk. :?

Jucu!
NAgyon gyors a kisfiad,hova siet már ennyire :?: :wink: gratula,nagyon ügyesek vagytok!

Olyan aranyos az első kép amelyikkel Diussal van,látszik a kislány arcán a szeretet.

Évi!
Nahát ezek a képek Flóráról tiszta művészfótók,csak tanulunk valamit Judittól :wink: neki is milyen jól áll a kendő.
Majd azért a vegyes csoport rejtelmeiről írhatnál tapasztalatokat,még mindig vannak előítéleteim ilyen írányban.

Nem mondod hogy így néz ki a fűvetek?

Csilla!
hát köszike,ari vagy.
Én aznap pedig korán lefeküdtem magamhoz képest,csak bent maradhattam msn-en,volt már rá példa,hogy éjjel vagy reggel kapcsoltam ki a gépet. :roll:
Nem tudom hova kell úgy hajtani ezeket a gyerekeket,már előre sajnálom magunkat,nagyon sok mindent kell tudniuk ezeknek a mai gyerekeknek.
Na meg a sok pénz amit elvisz a suli...és még csak általános...

Judit!
ala MAdame Balfácán!:D :D :D Tessék inkább fényképezni! :wink: :wink: :wink: az úgyis olyan jól megy magának.
NA nekem nem sikerült a fénykép,hiába zoom-oltam rá. :oops: olyan béna vagyok,hogy csak na.
Te progival csinálod a hátteret homályosra (gondolom (Photoshoppal lehet) vagy eleve a géppel?
Nekem nem lesz olyan jó a kép,hogy csak az arca vagy a feje van benne,ha zoomolok a fél feje le marad.HA meg nem zoomolok annyit,akkor meg kicsi a képen az alak é a háttér látszik. :?
Akkor én leszek a Madame Bénaság. :roll: :oops:

Dia! Hova lettél?

Ildikó

Megyünk angolra ,de délután jövök.Írjatok!
ilgya1

Kép
Itt mi a baj? :shock: :shock: :shock:
ilgya1

Kép
ha meg kivágom,akkor csak a nagy fej lesz :cry:
ilgya1

sziasztok, !

Ildi!most komolyan mondom, Dávid is sokat változott, sokkal komolyabbnak nagyfiubbnak tünik v csak én látom igy? bár nekem is mondják h milyen nagy már Gábor de nekem meg olyan picinek tünik..és ma emlitettem neki a bölcsit kiváncsiságbol..mire ö azt mondta szeretne menni a gyerekekhez játszani.. egy kicsit rosszul esett..de ha nem lesz más megoldás beadom, neki is"jobb" lesz, mert közösségben lesz-mondjuk nem mintha eddig nem jártunk volna..

Szoval nem kapcsolod ki éjjelre a gépet?én megörülnék olyan hangos igy is, hát még ha éjjel is zugna nekem..bár az enyém már öskövület..

MAdam Balfácán :D alias Judit de megforditom ha jobban szeretnéd..(tudod ugyis viccelek...)megy a privi..

Képzeljétek drága jo tanárnö tegnap este felhivott ha délután eljönne családlátogatásra ha nem bánom..erre mit lehet mondani...alig várom :twisted: :roll: azért van egy sanda gyanum h nem fog mindenkihez elmenni, és nem csak én vélekedem igy..

Edit!

el is felejtettem h te tényleg beöltöztél?vagy eddig nem mondtad?tudtam h dolgozol, de tényleg öregszem...hát csak remélem h találnak neked másik helyet, és nem kell felmondanod!

Jucu!
mikor irtam tegnap és utána visszaolvastam akor láttom h neked is hasonlo problémád van..iskola..szörnyü nem h mit képesek legombolni az emberröl! meséltem h most kitalálták már nem jo a zsirkréta pedig olyan jo minöségüt vettünk idén is(tavaly is olyan volt nem tört, szép szine volt..nevet nem irok nem reklámozok.) erre most beszoltak:viaszkréta kell?azt hittem rosszul hallok..eddig egy helyen láttam ha tényleg az volt 6dbos 1100 ft..na mondtam el lehet felejteni, azért ez k...a drága..már bocs..de nincs igazam szerintetek? na azt hiszem lesz témánk délután az osztályfönökkel...tényleg ilyenkor mit néznek..HELP csajszik!

megyek is puszi mkinek megirom este h mi volt..

Kép
én meg véletlen csináltam tavasszal ilyen képet..de van még egy kettö..(homályos..) :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ja és köszi mkinek, örülök h tetszik az avatarom..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:

igen már az ovi elején beteg lett sajnos :cry: Elkapta valakitől a köhögést, mondta Flóra, hogy valamelyik kisgyerek köhögött.

Lopkodás :evil: Idegesítő nagyon!

nálunk a suliban volt felmérés, dolgozatok, hogy ki mennyit felejtett.
Senki se mondta, hogy újra kéne tanulni az előző évet. Persze kellett ismételni kicsit, de különösebb probléma sosem volt.
Tanár soha nem mondta, hogy buták vagyunk...
mondjuk én falun jártam suliba ott meg mindenki ismer mindenkit :wink:

Edit:
Remélem sikerül valami megfelelő melót találni neked!!

Judit:
Oviba úgy mehet be bárki, hogy nem zárják teljesen az ajtókat. 2 ajtó van (bejárati) az egyiken rigli van amit kivülről belülről lehet nyitni a másikat gombal elektromos, jó magasan van egy kapcsoló.
A csoport szoba ajtaját becsukják, így egyáltalán nem látnak ki az öltözőbe. Nem lehet zárni az ajtót, mert van aki ebéd után megy a gyerekért , ki nyitogatná állandóan... bár gondolom később csak bezárják, mert láttam kiírva,hogy délután az udvaron keresztül kell bemenni.Pontosan nem tudom hány órától :roll:

Kádban mosás :lol: :lol:

Ildi:
Vegyes csoport szerintem azért jó, mert a nagyoktól sokat tanulnak a kicsik. Általában a kicsik szeretnek játszani is a nagyobbakkal, legalább is Flóra. Nagyok meg ajnározzák a kicsiket :wink:
Itt inkább az óvónéninke nehezebb, hogy találjon olyan programot is amit a kicsik is tudnak csinálni, de olyan is legyen amit a 6 éveseknek már kell tudni :arrow: ilyen iskola előkészítős dolgok.
Amúgy Flóra saját magát nem sorolja a kicsikhez :lol: :lol:
Hát ő már nagy, nem sír az oviban és mindent megcsináll amit csak kérnek tőle :lol:
előítéleted ne legyen a a vegyes csoport irányában, mert egyáltalán nem rossz!!

Dávidnak még van egy éve, addig annyit, de anynit fog okosodni, hogy azt most elsem hiszed. most is nagyon okos,de ez az egy év jól jön neki, hogy megértse, te nem leszel ott vele. 4 évesen már ő is nagynak fogja gondolni magát :wink: :lol: Nagyok meg nem sírnak az oviba, csak a kicsik :lol: Ezt Flóra is így gondolja :wink:
Meséljél nagyon sokat az oviról, hogy milyen jó :arrow: jó sokat lehet játszani, lesznek pajtások akikkel lehet futkosni stb.
Ami még nagyon jó ha arról bezsélsz, hogy te, hogy érezted magad az oviba, hogy nagyon szerettél menni stb

az unokahugomat, úgy vettük rá az alvásra oviban, hogy azt mondta neki anyu, hogy az én ágyamon alszik :wink: :lol: ez annyira tetszett neki, hogy büszke volt magára, hogy az én ágyamon aludt :lol: :lol: (odajártam oviba jó régen, még az óvónénik is ugyan azok :lol: )

De mondom a füvünk most ilyen gyönyörűségesen néz ki :lol: :lol: miután a nyáron kiégett a múltkori esőzéstől észhez tért és ilyen gyönyörű lett. Ajánlom is neki háromszor másztam végéig, hogy kilegyen gazolva :roll: :?

Szerintem jók aképek, de a hibát én sajna nem tudom :arrow: majd jön a "művésznő" fotósunk :lol: és elmondja.

puszi mindenkinek,jók legyetek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Judit
Igen,komolyan gondolták,de belátták hogy nem jó ötlet.Nem különösebben zavarna a leszerelés,ha ők szerelnek le kell adniuk végkielégítést,ha én magamtól akkor nem.Amúgy is már csak 1 év van hátra a katonai szerzősésemből.
Nálatok mi volt ma?

Ildikó
Milyen volt az angol?Szépek a képek Dávidról!Még mindig szép nagy barna szemei vannak! :wink:
Igen,újabb 3 hónap,de ennek is örülök hogy nem fél év! :wink:

Csilla
Szerintem írtam régen,de nem vagyok benne biztos. :oops:
Megvolt a családlátogatás?Mi alapján szelektál hogy kihez megy és kihez nem?
Édes Gábor a képen!

Évi
Flóra jobban van már?Tegnao óta Máténak is be van dugulva az orra és tüsszög.Remélem ennyivel megusszuk.

edoci

na megvolt a családlátogatás de ugy felhuztam magam.. :twisted: :twisted: :twisted: azon és a mai egész napom :x :twisted: nem irom le milyen volt..ugyhogy most inkább nem is irok nektek..lehiggadok és holnap mesélek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla!
Kitartás!
Már alig várom,hogy mesélj....mi volt a baj?

Edit!
Tessék mesélni magatokról is!!!!
Azért örülök ám,hogy naponta jelentkezel.
Igen,annak is örülhetünk :D ,és tényleg hamar elmegy az idő. Jövő ilyenkor már azon fogunk tanakodni,hogy mikor fog végre megérkezni kistesó baba.+++++++az tutti! :wink:

Évi!
Köszi a sok jó tanácsot. :D majd fontólóra veszem. Biztos sokat tanulnak a nagyoktól én aláírom,de épp amiatt,hogy a nagyokat fel kell készíteni a sulira,nem lesz kevesebb idejük a kicsikre?Mert azért egy háromévesnek nem olyan a felfogása,mint egy 6 évesnek kvázi.Nekik teljesen más mese való például,vagy akkor a nagyobbakkal szúr ki,hogy kicsiknek való mesét olvas,vagy külön alszanak a kicsik? Ha meg ők kapnak külön feladatot,akkor félő,hogy a nagyobbakat zavarják,ha maguk vannak és nem bírják őket kellőképpen felkészíteni mégse. Nem tudom,annyi kérdésem van....

Judit!Madame B! Tessék jönni !!!!Hol van kedves Művésznő???

Tudom,hogy már untok,de ma sapi próbát tartottunk télire:
Kép
Ildikó
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?