Sziasztok!
Vikics!!
Nagyon klassz lett Nándus haja!
Bár még mindig nagyon hasonlítanak (azon csak plasztikai sebész tudna változtatni
), már biztosan nem lesz kellemetlenségük a összekeverésbõl, biztosan meg fogják már tudni különböztetni õket!
Tényleg nem kérdezõsködtek? Levi, hogy neki miért nem? Ahogy elnézem a képet csibészek mindketten
!
Andi!
Hát nem irigyellek!
Nehezebb a helyzet, mert fiú-lány ikrekrõl van szó, és a kislány természetesen érzékenyebb.
Zizi!
Tök jó, hogy lesz osztálytalálkozótok!
Anyámnak is most lenne, de nics, aki megszervezze, én persze folyton nyúzon vele, hogy tegyen lépéseket feléje, mert ha csak ül és ábrándozik róla, nem lesz belõle semmi!
Marcsi!
Bocsika, nem akartam senkit megijeszteni, csak leírtam az igazat!
A helyzet, az akkoihoz képest, azt kell hogy mondjam, változatlan, ugyanúgy nem tudnak megkülönböztetni, ugyanúgy nem tudunk elmenni s.hová egymás nélkül, ugyanúgy veszekszünk, ugyanúgy szívúnk az idétlen megjegyzések, stb....
Csak talán amiatt tûnik jobbnak, hogy már nem panaszkodom ezek miatt!
Neked nincsenek új képek a babákról?
Fedra!
Nekem nincsenek ikreim( ikrek vagyok), az emlékezetem elõtti idõkrõl csak anyukám tapasztalatai és elmondásai alapján tudok beszélni. Errõl azonban nem, mert õ csak a 16.héten tudta meg, hogy ikrek vagyunk!
Amit leírtál, az alapján, kisértetiesen hasonlít a helyzet az volt ofõméhez( ennek 1 év kb.). A helyzet ott is az volt, hogy egy petezsák, ez alapján egypetéjû ikrek. Még gondoltak is ránk, hogy miylen klassz lesz két egyforma kis emberke.
Náluk sajnos az lett a vége, hogy a következõ uh-n már csak egy volt, az egyik baba felszívódott!
Drukkolok, hogy Nálad ne így legyen!
Zsuzsi