Csillogvillog a lakás és várom a védőnőm
addig is Titeket olvasgatlak!
Mpatr, jó ötlet! mármint a hátderék forró fürdő! nem tudom, lehet h nekem a mániám a forróviz, (pedig nem is vagyok kopasz
) de amikor takaritás után zuhiztam, "füstölgött" az egész kicsi fürdőnk, jójó, hüvős volt a lakásban, de azért...
ezek a terhességi csikos dolgok, nekem újak, eddig nem is gondoltam erre
persze ha nő a pocak, akkor várható, szval majd én is beszerzek. De már ilyen korán érdemes elkezdeni, vagy csak amikor télleg jobban növekszik.
más: egyszerűen nem értem, júliusban voltunk nyaralni, és onnan plussz kilókkal tértem haza. mondtam is az uramnak, ne aggódj itthon pikkpakk leadom. Aztán kiderült, h van Maszat. a fogyónak lőttek. (nem szomorkodtam nagyon
), de azóta, már lassan 2 hónapja nem hiztam! pedig eszem én, nem figyelek oda. jó, persze sokkal egészségesebben, mint átlag, de azért este is eszem kenyeret rendesen, stbstb. szval persze örülök, h nem hiztam, de ez olyan furi :S
közbe meg néha érzem, h már kicsit nagyobb a pocóm. Anya tegnap meg is jegyezte, h lehet h csak a 3 réteg ruha miatt (fázós a derekam :S ) van, de bizony mintha gömbölyödnék....
ja én is kipróbáltam a babamozgásfigyelőt. tegnap este _mintha_ lett volna valami, amit nehezen tudhatnék be bélmozgásnak. merthogy én legtöbbet annak veszem a kaparászást, buggyogást, sajnos korábban is tudtam milyen ez :S de tegnap a szeméremcsont körül volt olyan, amit azért valjuk be, az emésztés nehezen tud produkálni ...
nálunk már a 7hetes UHn is ott volt a párom. naggyon örült amikor hallotta a szivverését az 1.1cmes Maszatnak
szval jővő héten hétfőn tuti jön velem
már nagyon várom!!!!
tegnap este fütyikkel álmodtam (nem erotikusat
) ez ugye jelentheti azt, h Maszat igy jelzi, h fiúúúcska lesz?
nem vagyok ám belemagyarázóóóóóósss.....
na még mindig nincs itt.... ha nem jön, még kisregényt irok ide
megyek is, megnézem, h még mindig csillogvillog-e a lakás.
ja a férjuram természetesen elmenekült itthonról, nehogy ilyen védőnőfélével találkoznia kelljen. inkább elment vásárolni. (kár h nminden van itthon. mondtam neki, hozzon meglepit
)
na mentem, most már télleg