Új privát üzeneted érkezett!

Csillogvillog a lakás és várom a védőnőm :)
addig is Titeket olvasgatlak!

Mpatr, jó ötlet! mármint a hátderék forró fürdő! nem tudom, lehet h nekem a mániám a forróviz, (pedig nem is vagyok kopasz :lol: ) de amikor takaritás után zuhiztam, "füstölgött" az egész kicsi fürdőnk, jójó, hüvős volt a lakásban, de azért... ;) :shock:

ezek a terhességi csikos dolgok, nekem újak, eddig nem is gondoltam erre :roll: persze ha nő a pocak, akkor várható, szval majd én is beszerzek. De már ilyen korán érdemes elkezdeni, vagy csak amikor télleg jobban növekszik.

más: egyszerűen nem értem, júliusban voltunk nyaralni, és onnan plussz kilókkal tértem haza. mondtam is az uramnak, ne aggódj itthon pikkpakk leadom. Aztán kiderült, h van Maszat. a fogyónak lőttek. (nem szomorkodtam nagyon :lol: ), de azóta, már lassan 2 hónapja nem hiztam! pedig eszem én, nem figyelek oda. jó, persze sokkal egészségesebben, mint átlag, de azért este is eszem kenyeret rendesen, stbstb. szval persze örülök, h nem hiztam, de ez olyan furi :S
közbe meg néha érzem, h már kicsit nagyobb a pocóm. Anya tegnap meg is jegyezte, h lehet h csak a 3 réteg ruha miatt (fázós a derekam :S ) van, de bizony mintha gömbölyödnék.... ;)

ja én is kipróbáltam a babamozgásfigyelőt. tegnap este _mintha_ lett volna valami, amit nehezen tudhatnék be bélmozgásnak. merthogy én legtöbbet annak veszem a kaparászást, buggyogást, sajnos korábban is tudtam milyen ez :S de tegnap a szeméremcsont körül volt olyan, amit azért valjuk be, az emésztés nehezen tud produkálni ... :D

nálunk már a 7hetes UHn is ott volt a párom. naggyon örült amikor hallotta a szivverését az 1.1cmes Maszatnak :lol: szval jővő héten hétfőn tuti jön velem :D már nagyon várom!!!!

tegnap este fütyikkel álmodtam (nem erotikusat :lol: ) ez ugye jelentheti azt, h Maszat igy jelzi, h fiúúúcska lesz? ;) nem vagyok ám belemagyarázóóóóóósss..... :roll: :lol:

na még mindig nincs itt.... ha nem jön, még kisregényt irok ide :)
megyek is, megnézem, h még mindig csillogvillog-e a lakás.
ja a férjuram természetesen elmenekült itthonról, nehogy ilyen védőnőfélével találkoznia kelljen. inkább elment vásárolni. (kár h nminden van itthon. mondtam neki, hozzon meglepit ;) )

na mentem, most már télleg :lol:

Kép

Kép
kolyok28

KÖLYÖK!
HOGY LEHET FÜTYIKKEL ÁLMODNI???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Haj,,, Patr, pedig erről aztán lehetne mesélni... Na de nem erotikusat????? :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Látom felkeltettem az érdeklődéseteket :lol:
hát leirom, de ne röhögjetek _nagyon_

szval strandon voltunk a Balcsin (nem szeretek amúgy strandolni) és a nőkön rendesen volt fürdőruha a férfiakon pedig nem, és mindegyiknek látszott a ... himbilimbije :wink: az, h nem erotikus, azt úgy értettem, h ez mintha tök természetes lett volna, és nem gerjedtem ;) s az egészből télleg az jött le, amikor felébredtem, h hmmm, fiúúúúú :)

de ne aggódjatok, minden rendben velem :lol: ma reggel erotikusat álmodtam és talán életemben elsőnek igy félálomban reggel kivántam a szexet :) a férjem csodálkozott is .... :P úgy látszik én korábban lépek a kívánós harmadik hónapba :?: :!: :wink: najó, nem bánom, jöjjön aminek jönnie kell :lol: :wink: 8)

ja a védőnő közben jött, itt volt 10 percet és elment. kicsit beszélgettünk, kérdezte minden rendben van-e megilyenek. szval minden oks volt. nem akart mindenáron körbemenni a lakásba, de azért láttam, h kiváncsi hát körbevezettem. hamár kitakaritottam ;)
még vaniliáskarikát sem kért. :shock: legalább több marad nekem :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Munka közben nem mindig van időm benézni... :cry:

Fürdés
Ha nem túl meleg, és nem túl hideg a víz, akkor lehet nyugodtan...

Csíkok
A bőr alatti kötőszövet repedései okozzák... egyéni hajlam... az, hogy kened-e vagy sem, nem sokat számít...
Viszketés inkább a bőr szárazságától van ilyenkor...
Vendég

Sziasztok!

Ma megyek a dokimhoz. Remélem mond valami biztatót...
Tegnap voltam a védőnőnél. Nincs Vele semmi gondom, de tegnap azért meglepett kicsit: Kb. 2-3 hete elmentem laborba (tej+zsemle). Tök jó lett minden. Erre azt mondja az öreglány: "Nagyon szuperek az eredményei, bár én nem hiszem, hogy ennyire jó, mivel maga nagyon sápadt." :o Mondtam: "Biztos a sötétebb hajszínem miatt van, meg egyébként sem vagyok az a kreol bőrű." :shock:
A másik: "A vércukorja épp a határértéken van, figyeljen egy kicsit!" Mondtam jó, aztán eszembe jutott, hogy nem éhgyomorra voltam, úgyhogy úgy gondoltam ez nem olyan nagy gond, de szerinte ebbe az értékbe már belekalkulálták a fent említett kajcsit. Na jó, gondoltam, akkor meggyőzött. De aztán mégiscsak megnéztem egy régebbi laborpapíromat - amivel éhgyomorra kellett menni - és a referencia értékek akkor is azok voltak... (Nem akartam mondani, örülök, hogy valami lemegy egyáltalán a torkomon, nemhogy még válogathatok.) :evil: Amúgy fél kilót híztam a 8. hét óta, az első 8 hét alatt pedig 1,5-2 kg-ot fogytam.
(Ne egyek túl sok: szőlőt, körtét, banánt, szilvát, kenyeret, tésztát, édességet - ergo, mondjak le szinte az összes szénhidrátról és akkor lássuk mi marad...) :roll:
Szal, ezt is megérdeklődöm a dokitól, hogy akkor most mi is van tulajdonképpen?!

Megyek is készülődni, meg a kis-nagy fiammal még tanulnom is kellene kicsit.

Minden jót Nektek!
Vendég

Ódry
Mennyi lett a cukrod?
Vendég

Kölyök! Az én egyik kismama barátnőm azt csinálta, h a 12. hétig csak sima testápolót használt, és a 12. héttől kezdte el ezeket a csík elleni kenceficéket alkalmazni. Sztem használnak!, és én sztem fogom is kenegetni majd a pocimat lassan, mert azért mégis csak nők vagyunk, kéremszépen ;) Mondjuk abba se fogok belehalni, ha lesznek rajtam csíkok, de nem is fogok örülni - ahogy más se.
Álom...khm... :lol: :lol: Kaptál meglepit? ;)

Pati!!! IMÁDLAK!!! :D Ez vmi haláli :lol:

KépKép
lexus

Ja, Eszter! Gratula a betöltött 15.-hez, és egyben ahhoz is, h a 16.-ba léptél ;) Dejódejó, irigy Lexa! AFP-re mikor mész?

KépKép
lexus

sziasztok!
Ma nem nagyon volt idöm, hulla vagyok. A férjem délelött ugy döntött, szétbombázza a lakást, ugyhogy futott az egész, majd meg bolondultam, hogy mindent most akar. Vakolat potyogott mindenhol, tiszta por volt minden, ugyhogy nyaltam az egész lakást. Utánna meg megprobáltam venni nacit! És sikerült!! :D :D
Vettem magamnak egy farmert, a bolt nyitva volt és nem is olyan rossz az árukészlete!
Tand még nem voltam kint ausztriában mióta kismama vagyok, ugyhogy nem tudom milyen a választék és az árak, de már a rendes naci nagyon nyomta a hasimat, sőt az eladó azt hitte idősebb terhes vagyok, mert már jól domborodik a hasim! :shock:
Jelenleg nem tudok senkit az ismerőseim között, aki albérletet keres, de ha tudok valakit aki keres, mindenképpen irok és szolok az illetőnek!

Holnap megyek a védőnőhőz, mert péntek este megyek dokihoz, már nagyon várom, hogy én is lássam már a kis Csurit!! Egyébként a vizsgálatra jön velem a férjem és azt mondta be is jön a vizsgálatra, mert már nagyon kíváncsi ő is!
Vendég

Lexuska, drága!
Szuperman megvót ? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Basssssszus.......fél óra volt mire végigolvastalak titeket :D

Ma voltam én is a Bolgárkerék utcában,igaza van Eszternek,nagyon aranyosak és alaposak voltak.Engem is legalább 20 percig UH-zott a doki,viszont mi elég jó képet kaptunk,meg DVD.-t is.Annyira hihetetlen, hogy már most így látszik a kis arca :D Sajna a nemét még nem láttuk,de amúgy minden OK vele az Uh alapján.Levették a vért és majd a 16.héten megint kell menni.

Krém:-szerintem a terhességi csíkok kialakulása alkati kérdés is,mert én már végigcsináltam két terhességet,normál hízással és egyetlen csík sincs rajtam.Kenegettem én hébe-hóba(ahogy eszembe jutott)de nem rendszeresen.Most én is a DM-ben vettem terhességi csíkok elleni olajat,erről hallottam hogy nagyon jó.És sajna van olyan barátnőm aki kente éjjel -nappal mégis csíkos lett :?

Lexus!

Jó fej főnököd van!! :D

Ja és a köv.dokilátogatásom OKT.18.-a tábliba.

Szex:-írigylem aki műveli :oops: :D én is tenném de valahogy nekem is tiltakozik a testem meg a lelkem,biztos nekem is a vérezgetések miatt :(

Jó éjt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,

én is ma voltam a Bolgárkerék u-ban. Ma amúgy is különösen sokan voltak ott.
Az uh-n kiderült, hogy majd egy héttel több idős vagyok, mint hittem.(?)12+6
Szerencsére úgy tűnik eddig minden oksi a Mocorgóval. :lol:

csíkok:az egyik barátnőm a Johnsons babaolajat ajánlotta.

eszter:köszi amúgy az infot. :D mikor mész legközelebb Boros dr.nőhöz?
norco

Sziasztok!

Megnyugatott a doki! Minden oké! 6,8 a CRL. Október 8-án kell mennem AFP-re. És azt mondta, hogy tényleg nagyon szuper a laborom! :lol: A cukorral sincs semmi gond, akkor lenne határérték, ha éhgyomorra mentem volna.

Dany!
6,10 lett a cukrom. A refereincia érték pedig 3,90-6,10 között van.
Egyébként a keresztanyám a diabetológián van a Honvédban, úgyhogy legfeljebb majd Neki is megemlítem a dolgot. Ha legközelebb tényleg magasabb lenne a kelleténél, akkor Ő biztosan tud majd segíteni. :D

Terhességi krém: én Milupát használtam a két fiúnál, de csak hébe meg hóba. Ha 9 hónap alatt elhasználtam egy tubust, akkor sokat mondok. Rövid az eszem... :oops:

Fürdés: általában zuhanyzom. De olyan forró vízben, hogy a férjem azt mondta, Ő még a kezét sem tudja beletenni, nemhogy magára folyatni. Pedig szerintem az annyira jó! :lol: :lol: :lol: Ő folyton fürdik, de kár pocsékolnia a melegvizet, mert az meg olyan hideg, hogy én biztos belefagynék... :roll:

Lexi! Lehet, már írtad, de Te mit is dolgozol?

Kölyök! Álom 8) 8) 8)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ma léptem én is a 16. hétbe. Már úgy várom, hogy végre érezhessem a picit, de egyelőre még semmi. Mondjuk tegnap mintha éreztem volna valami érdekeset a hasam alatt, de nem is tudom mi volt az igazából.
Holnap megyek a Schöpf-Méreybe, talán végre megmondják, mikor kell befeküdnöm. Szeretnék már nagyon túllenni rajta, de még utána 2 hét a lelet. Azért nagyon bízom benne, hogy rendben van minden! Azért van jó is a rosszban, a leletben benne lesz, hogy kisfiú vagy kislány. Pont most hívott a védőnő, már nagyon szeretne látni. Megígértem Neki, hogy holnap a kórház után hívom, hogy mikor tudok menni hozzá. Szeptember végén költözünk, akkor már könnyebb lesz hozzá is elmennem. Most még teher kijárkálni reggelenként Pomázra, (már az ottani védőnőnél jelentkeztem először ) állandóan szólni a főnökömnek, hogy később jövök, de októbertől már onnan járok be dolgozni.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok,

Képzeljétek, nekem ma reggelre majdnem-igazi terhes hasam lett, reggel már beszélgettem is fután közben a manóval... Utána próbáltam mindenhogy feküdni, hogy valamibe bele tudjam képzelni, ő az, de nem sikerült...

Kikó,

Ha nagyon sok pénzed van, a Telki magánklinikán csinálják úgy is, hogy kiküldik a leletet Prágába és 3 nap múlva már tudod az eredményt... de baromi drága, kb. 170 eFt. :cry: Amúgy hatalmas gratula a 16. héthez, olyan jó érzés, ez megint olyan sorsfordítónak tűnik, mint a 12. Aztán semmi nem történik, és majd eljön a 17/13 is... :lol:

Norco,

Én majd csak sajna október 16-án megyek hozzá, az még beláthatatlan távolban van... addig is AFP jövő csütörtökön (lexa kérdésére, 2. genetikai vérvétel jövő kedden (annak már péntekre kész az eredménye, hál' Istennek), majd október 4 UH.

Kikó, neked nem is lesz AFP, hanem rögtön leveszik, ha jó, ha nem az eredmény???? Amúgy a Shöpf Mérei is magánkórház lett, nem? Csak mert az egyik barátnőm is ott fog szülni és nekem úgy rémlik...
Panny, Norco, felteszitek a képeket, mekkorák most a babák?

Ódry, örülök, hogy jó a cukrod! Olyan jó, hogy bármivel meg lehet bennünket ijeszteni és ezt meg is teszikkk :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Eszter!

Igen magánkórház a Söfi, 29.000 Ft lesz a vizsgálat. Sajnos, mostanában nehezebben mennek a dolgok, építkeztünk, és mivel a vége felé tartunk, á dehogy, soha nem lesz vége, de azért költözni tudunk. Szóval minden pénzünk a házra ment el. Mindegy, tényleg bízom benne, hogy rendben lesz minden. Majd nagyon türelmesek leszünk :lol:
AFP-re 24-én megyek a Jánosba.

Ildi

Kép
kikó70

Ódry
Az a cukorérték teljesen jó :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne hagyd magad rémísztgetni... (étkezés, terhelés után a 7,8-8 felettit veszik kórosnak... akkor javasolnak diétát, amit nem nehéz betartani...)
Vendég

Azért van előnye is ennek a diéta dolognak, bár senki NE legyen cukros. A kolléganőm sajnos terhességi cukros lett, igaz nem vészesen, de ettől függetlenül diétáznia kellett. 9 kilót hízott csak, ami a szülésnél pikk-pakk lejött róla. Mesélte a férje, hogy odament hozzájuk az orvos, és gratulált a férjnek, hogy ilyen szuper felesége van, aki úgy megy ki a kórházból, olyan alakkal, mint ahogy elkezdte a terhességet. Azért a kolléganőm elbeszéléséből tudom, nem lehetett olyan nagyon egyszerű az az időszak. Na mindegy, csak gondoltam elmesélem. Bízzunk benne, hogy nálunk minden rendben lesz!!! :P

Kép
kikó70

Sziasztok Csajszik!

Lehet, hogy kicsit hosszú leszek, de gondoltam megosztom Veletek az elmúlt napok tapasztalatait, történéseit...

Tegnap voltam a Bolgárkerékben, és csatlakozom az előttem szólókhoz: tényleg nagyon kedvesek és rendesek voltak. Valaki írt a Telki Magánklinikán történő magzatvízvétellel kapcsolatban, hogy kb. 170.000 Ft. Viszont nekünk azt mondták, hogy ha ott végezteted a gen. szűrést, akkor + 10.000 Ft-ért már elvégzik ezt a vizsgálatot is, ha ezt az utolsó vérvételnél befizeted.
Én balfék voltam, és nem tudtam, hogy a 4D-s UH-ra külön be kell jelentkezni, így szegény párom 3 próbálkozásra sem tudta megnézni a Babócát. Az elsőnél TK-ra törték a kocsiját, amikor jött hozzám a dokihoz, a másodiknál a biztosítósok jelentek meg, amikor indult volna utánam, most meg én csesztem el.
Kezdem azt hinni, hogy valaki nagyon nem akarja odafenn, hogy lássa a gyerekét... :(

Ma reggel elmentem végre a védőnőhöz is.
Várnom kellett rá, miközben érkeztek sorra a védőnők, ültem a váróban, és egyre inkább úgy éreztem, hogy kirohanok, és többet nem megyek vissza. Amikor megláttam az elsőt, görcsbe rándult a gyomrom, a másodiknál már imádkoztam(volna, ha tudnék), a harmadiknál majdnem sírvafakadtam....Aztán végre megjelent egy, aki egész szimpi volt, de amikor mosolyogva elment mellettem, akkor már feladtam... Remegve vártam, hogy mit fogok érezni a következő ajtónyitásnál.... De állati nagy mázlim volt! Képzeljétek! Tök kedves, még poénkodni is lehet vele, nem rámászós, nem erőszakos, szóval nagyon megnyugodtam! Egészen addig, amíg fel nem álltam, hogy induljak, amikor is közölte velem, hogy akihez tartozom, elment nyugdíjba, és ő csak helyettesít!!!!! :cry:
Háát, ilyen az én formám!

Lexi! A 3.090 Ft-os kismamagatyót ma lefényképezem, és holnap megpróbálom felrakni.

Pumperka! Igen, az Örsön lévő kismama jógára megyek, már be is néztem tegnap, megvettem a bérletet is, és nagyon profinak tűnik!
A védőnőm is ismeri, és eddig szuperlatinuszokban beszél mindenki arról a helyről, csak elég drága... Állítólag nagyon odafigyelnek rá, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat.

Tegnap én is voltam a H & M-ben és tele van kismama szabású cuccokkal, vettem is két tunikát, amit szerintem ruhának is lehet hordani, majd lehet, hogy azokat is felrakom....

Hirtelen ennyi jutott eszembe, bocs, ha uncsira és hosszúra sikerült! :?
pété

Lexi!
Kérlek, ha legközelebb módosítasz a táblázatban, akkor írj be engem is!
Név: Timi
Kor: 31 év
Kórház: Péterfy Sándor
Köv vizsgálat: okt.2. Bolgárkerék
Baba beceneve: Babóca
Mi is kell még?

Nem tudtam felrakni a vonalzót!!! Nem tudom, hol rontottam el, de próbálkozom.... :oops:
pété

Sziasztok!

Teljesen egyetertek azokkal, akik azt irtak, h a terhessegi csikok kialakulasa alkati kerdes, anyukamnak 5gyerek utan gyonyoru a bore ugy, h semmi fele kremet nem hasznalt(sot soha eletebn meg testapolot sem), noverem szint ugy...
na jo en azert veszek majd vmilyen kremet, csakhogy nyugi legyen, h en megteszek mindent, de tuti nem a legdragabbat, ez csak marketing....

Eszter! Sajna meg nem a focista rugasokat erzem :( , de mikor lefekszem egy bizonyos pozban, akkor kidudorodik vmi :) !

Nekem meg nincs kismama rucit :cry: , mert meg hasam sincsnagyon, de azert mar lassan novoget :)
rima

Légyszi, légyszi, akinek Lilypie-s vonalzója van, segítsen! Hogy tudom beilleszteni? Profil, aláírás?
Köszi!!!!

Kép
pété

Ja, sikerült! Bocsi! Jól elbeszélgetek magamban, lehet, hogy csinálok magamnak egy külön Topic-ot! :D

Kép
pété

sziasztok lányok!
Ma voltam vérvételen. Jövö hét doki. Kíváncsi vagyok az eredményre.
Kérdés: Ti még mertek hason aludni? Én csak így tudok, de állandóan rettegek, hogy nem nyomom-e.
Eszter! Kérlek segíts, a vonalzókészítésben odáig jutottam el, hogy megkaptam e-mailben. Most mi a következő lépés?
csoki!

livi
livike
Tatabánya

Sziasztok!

Tegnap én is voltam védőnéninél. Semmi különös. Megállapította, hogy jó a vizelet, a vérnyomás, és, hogy egy dekát se híztam. DE ez jól is van így,mert vaqn rajtam felesleg. Szóval azt mondta, ha 20-25. hétig semmi hízás az jó nagyon. Általában amit félidőig szednek fel a kismamák azt adják le a legnehezebben. Hát én semmit nem garantálok.... :? Most ittam egy Milka capucinót... :D
Estére viszont enyhe görcsöket éreztem. Be is voltam tojva... Nem tudtam elaludni. Aztán mégis sikerült és reggelre elmúlt. De még most is idegesít.

Pété! Azt a kismamajógát én is megnézem szerintem. Nekem sincs messze. El se tudom képzelni, hol van pontosan,de majd megtalálom. Péterfyben kinél szülsz?

A terhességi csíkokról annyit, bár fiatalkák is vannak köztünk de eghy nő életében ekkora, ha hajlamos rá már biztos valahol jelent meg egy két aprócska csíkocska> Akinek ezidáig nincs annak szerintem nem is lesz szinte tutira. Nekem anyukámnak aki mindig 50kilós nő volt rengeteg csíkja lett velünk. Nekem 11 évesen lettek az elsők a combomon, amikor egy nyár alatt hírtelen nőttem vagy 15 centit.
A terhesség alatt is csíkosodtam, pedig a lányommal csak 8 kilót híztam és nem is volt nagy hasam. A házmester csaj észre se vette, hogy terhes vagyok... Igaz volt télikabátom....de mégiscsak 40 hétig húztam. A lányom keresztanyjának ikrei vannak. Hatalmas, óriási has, sok kiló és egy csík se. Tavaly az osztályomban egy csini nyolcadikos lány arról panaszkodott, hogy akármivel keni, ahogy hírtelen nőnek a ciciei csíkosodik. Szóval összefoglalva akin ezidáig egy fia csík sincs az erősen reménykedhet...
Bocs a hosszú előadást. :D

Fürdés: Mindig zuhanyzom, de én is jó melegben.

Még egy! Én már talán nem is a csíkok ellen kenegetem a bőröm, hanem a rugalmasság miatt, hogy könnyebben visszahúzodjon, ne lógjon szülés után. Addig jó rugalmas olajos zsíros kencefice. Szülés után meg valami jófajta hasfeszesítő. Na jó befejezem....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Tand! Borzasztó ez a betörés. És pont ilyenkor, mikor a leginkább nem hiányzik az embernek semmi plusz idegesítő tényező!

Az én férjem büszkén hordta a jegygyűrűjét, egészen addig, amíg a kislányunk születését ünnepelve el nem sikerült veszítenie valahol az éjszakában. :roll:

Nekem szerencsém volt a terhességi csíkokkal (ill. nélkülük). Csak a második félidőben kenegettem sima Baba testápolóval és szerencsére sima maradtam. Remélem ez most is így lesz!

Néha szinte lélegzetvisszafolytva próbálom érezni Kismanót, de nem sikerül. :cry: Alexát 18 hetesen éreztem először! Szóval asszem még várhatok!

Én is imádok forró vízben ázni, és remélem nem ártottam vele a picinek, de meg is tettem egyszer-kétszer. Bár nem forróban, csak Alexa mellé másztam be néha a kádba.

Mpatr! Marha jók az írásaid! :wink: Az embernek jó kedve lesz tőled!

Lexa! Rég dobtál fel táblit! Nem lecs.szésként! :lol: Csak kíváncsi vagyok!

Nem emlékszem, kihez akartam még szólni. :?
Holnap du. megyek UH-ra. Gondoljatok rám!

Szép napot mindenkinek!
Zsu
Vendég

Pumperka!
Nagyon egyszerű megtalálni! Ha szembe állsz az IKEA-val, a bal oldalánál megy a nem tudom hány, de sok sávos út, a lámpás kereszteződésnél nem kell lekanyarodni az ÁRKÁD irányába,hanem egyenesen be a kis utcába. Ott jobbra a kb. 4-5. ház, ki van táblázva PADMA jógastúdió. Bánki Donát u.

Kép
pété

Tényleg ártalmas a meleg vízben fürdés? Én minden nap fél óráig áztatom magam! Ráadásul, amióta ilyen hűvös van, muszáj felmelegednem, mert nagyon könnyen felfázom...
Én is DM-es olajat próbáltam ki, de olyan nehezen szívódik fel...Vagy csak túl sokat kentem magamra...

Kép
pété

Sziasztok!

Ahogy olvasom a csíkokra vonatkozó hozzászolásokat, hát én eléggé elkeseredtem :( , ugyanis én nem vagyok az a csontsovány alkat, és már többször is fogyóztam, ami hatására le is fogytam, és rendesen látszódtak a csíkok! Tehát már előre látom magamat :shock: !

Én nem olvastam sehol sem, hogy a meleg vízben való fűrdőzés ártana a babának! Mondjuk én minden nap zuhanyzom, azt is pont a bőrömnek megfelelő hőmérsékletű vízzel, nem pedig forróval!

Kiszazsu! Kiváncsian vártam, hogy viszzajelölsz-e az iwiw-en! És örömmel láttam, hogy ott vagy az ismerőseim között!

Szép napot mindenkinek!
Andi

Kép
tand

Tand!

Nem akartalak elkeseríteni!!!!! :D
Azért sokat halványúltak nekem is a csíkjaim. Nyáron bikini volt rajtam, már nem érdekelt a túlsúlyom se, meg a halvány csíkjaim se. A férjem mondta is mennyivel szörnyebb állapotban lévő nők is vannak a parton kétrészesben.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, nem keserítettél el. Már gyerekkorom óta küzdök a súlyommal, és ezen már szinte meg sem akadok! Mondjuk nem vagyok annyira kövér, mert 162 cm vagyok a súlyom pedig 52-62 kg között ingadozik, de általában, ha egy kicsit odafigyelek, akkor olyan 57-58 szoktam lenni. (igaz most már 64 voltam amikor utoljára mérlegre álltam :? :shock: !)
Mondjuk azért majd én is rászánom magamat, és veszek valamilyen krémet én is. Sokan írtátok már a DM-es krémet, majd megnézem!

Kép
tand

Tand! Persze, hogy visszajelölök! Hiszen én kértem, hogy gyertek! :P Akinek nem ismerős a vezetékneve, az tutira Babanetes! :wink:
Vendég

Tand!

Dobok egy nyári képet. Ezen látszik talán, hogy mennyire elhalványultak, de azért látszanak. Sajnos a kilóim is, de azért néha jobb formában vagyok... Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Olyan aranyos a háziorvosom. Vigasztal, hogy nekem a nőies típusú elhízásom van. A hasra való hízás ami egészségre káros inkább. Szerinte egy kétgyerekes anyukának nem is kell a mai divat csontkollekcíónak kinéznie. Hát nem aranyos. :D Legtöbb orvos mindig mindenkit cseszegetnek a kilóik miatt.....
Többször sikerült 15-17 kilót leadnom, de akövetkező években mindig felkúsztak. Főleg a fiam szoptatása alatt jött fel sok hirtelen, máskor elég lassan. Na majd most szülés után, nagyon igyekszem.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Ma loti futi napomvolt, voltam ma fogorvosnál :? , meg a védőnőnél, mert pénteken megyek én is dokihoz!!
Nagyon aranyos védőnőm van, a férjem az ő párját régebb ota ismeri, és már az elejétől kezdve nagyon aranyos velem!! Bár ránézésre is egy nagyon aranyos szerintem mindenkivel kedves!! Azt mondta ilyen korán még nem szoktak szívhangot hallgatni, de velem kivételt tesz és teszünk egy kis probálkozást!!! Kicsit nehéz volt, mert a kis Csuri bujocskázott, meg még kicsike, de kb perc után sikerült elkapni a zsívhangját!!! :D :D :D :D :D
Majdnem kiugrottan a börömböl, azt se tudtam sírjak vagy nevessek, HIHETETLEN ÉRZÉS volt!! Mondtam is a védőnőnek, hogy egy hatalmas kő eset le a szívemről, mert legalább tudom hogy megvan és jol van!!! :D :D :D Azóta szinte repülök a boldogságtol, mert biztosan tudom hogy minden ok, nem kell péntek estig várnom, amig megyek a dokihoz uh-ra!
Ja és ami még nagyon jot tett a kisszívemnek ma az volt, hogy azt hittem már sokat hiztam, mert van pocim (de volt alapba is) és kiderült a védönönél, hogy nem egész egy kiloval könnyebb vagyok, pedig augusztusban mikor ott voltam kis nyári ruha volt rajtam, most pedig réteges öltözett! Nem sok de valami!!! :wink: :wink:
Vendég

Bocsi a helyesírási hibákért!!! :oops: :oops: :oops:
kb perc=kb perc
zsívhangját=szívhangját
Vendég

Pumperka!
Én pénteken megyek fél 7-től a jógára, Te mikor szeretnéd megnézni?
Hihetetlen, hogy mennyivel máshogy nézel ki a nyári képen! Vedd bóknak, de sokkal fiatalabbnak nézel ki ezek szerint az életben, mint a neved alatti képen! :D

Kép
pété

Pété!
Tényleg a mosoly sodákra képes egy nőnél, meg, ha boldognak érzi magát... Klassz nyaralás volt.... Jövőre már nem lesz egyszerű. Pont már akkorák voltak a nagyok, hogy jó lehetett velük mindenfelé utazgatni. Jövőre, ha csak szolid nyaralás is, a fél házat el kell vinni megint.
Pénteken ez este fél 7?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jaj, má megin ezek a csíkok!! :roll:
Egy a titok, ne vigyétek az első időben a gyerekeket állatkertbe, nehogy lelépjenek valami kóbor zebrával, hogy MAMIIIII VÁJJJJ MEEEEG! Már csak a bevésődés mint pavlovi (?) fogalom miatt....
Kép
Na jó eldudulok.. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Igen, este! Kedden van még elfogadható időpontban: 17.00-18.30-ig, szerintem jövő héttől már inkább akkor fogok járni...

Kép
pété

Én azon csodálkozom, hogy olyan sokan emlegetik a védőnői családlátogatásokat, nekem meg azt mondta, hogy havonta egyszer menjek el hozzá, és kész. Nem is méricskélt semmit, csak a vérnyomásomat(kicsit felhúzta a szemöldökét a 90/60-ra... :D ) Nem tudom, hogy ez jó vagy inkább rossz dolog?

Kép
pété

A túl meleg fürdő a káros... alhasi vérbőséget okozhat, meg károsan felmelegítheti a bébit is...
Vendég

Szerencsére Solymáron sem jönnek a védőnők családlátogatásra, de a barátnőm szerint azért, mert ott nagyrészt ismerik az embert.
Forró víz: a barátnőm 3 héttel előbb szült meg, mert baromira fázott és beült egy kád forró vízbe...

KépKép
KépKép
mni

Bocsi, csajszik, de történt valami amit szeretnék kiírni magamból. Aki nem szeretne dühös, magánjellegű, ömlengéses agymenést olvasni, az kérem szépen ezúttal ne olvassa el ezt a hozzászólást. És köszi a türelmet.

Az oviban voltam Gorkáért amikor csörgött a telefonom. Az egyik hirdetési újság szervezőnője volt, akiknél hirdetek. Kérdezi, hogy mikor tudunk a tartozás miatt találkozni, visszakérdeztem, hogy neki mikor jó, erre közölte, hogy most. :shock: Előzmények, náluk az a divat, hogy több hónapig megy a hirdetés, majd egyszer csak csörög a telefon, hogy jön a napokban a pénzért. Ez így oké is. A nyáron többször előfordult, hogy nem tudtunk találkozni, volt az én hibámból is, és előfordult többször, hogy egész nap vártam és fel sem hívott, hogy bocsika, mégsem jön...Mondom neki ma biztos nem jó, pénzt várok, pillanatnyilag annyi pénzünk nincs, amennyiből kaját tudunk venni. Merthogy pillanatnyilag sem a párom sem én nem dolgozunk. ERRE Ő: Jaj, Patrícia, ne alázza meg magát, hogy tehet ilyet, hogy orvos létére (!!!!!!!!!!) ilyet mond. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom neki, félreért, beszéljünk meg egy időpontot, és meglesz, szóval ez nem gond csak ne MOST. (mondjuk holnap vagy mittomén...). Erre elkezd megint jajpatríciázni, hogy de már ez egy elhúzódó tartozás. MINTHA AZ ÉN HIBÁM LENNE HOGY ...TT JELENTKEZNI!!! Meg hogy ilyet nem tehetek meg blablabla. Mondom neki, hogy ne haragudjon, de erre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, hogy ő kioktasson. ERRE: dehogynem mert én tartozom neki. (csajok, szaros, nulla semmi 30 ezer ft-ról beszélgetünk!!!) és ezért most meg fogom őt hallgatni :shock: Na akkor már borult az agyam (így babásan iszonyat agresszív lettem, tök gáz, a múltkor ki akartam cibálni egy szabálytalankodó, pluszban még engem kurvázó pipt a kocsijából, csak ijedtében elhajtott...) meg ami a legjobban idegesített hogy éreztem ahogy feszül be a hasam, közöltem vele hogy na ez az amit felejtsen el, vagy most megmondja, hogy hol és mikor találkozzunk és nem oktatgat vagy körülbelül akkora ívben szrom le a tartozását most és a későbbiekben is, hogy csak na. De nem bírta abbahagyni, még csak hajtogatta, hogy azért vagyok köteles őt hallagtni, mert tartozom neki. Szépen udvariasan elköszöntem és rávágtam a telefont. :evil: :P
A hasam kicsit lassan, de megnyugodott. :roll: A kölök most is tombol odabenn... :evil:
Sosem voltam és sosem leszek az az ember, aki azért VALAKI mert Dr. XY. (erről nagyon sokat lehetne írni..). Éppen ezért sosem fogom szégyelni a világ előtt, ha átmenetileg nem úgy állnak a dolgaim ahogy szeretném. Mert ez átmeneti állapot. És nincs a világon olyan ember, akinek eltűrjem hogy akármennyi pénzért sértegessen vagy kioktasson.
Úgyhogy most ez van. íszerintem hamarosan felhívom és ezt el fogom neki is mondani. Jól fog esni. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pumperka! Tenyleg azon a kepen nagyon jol nezel ki :) ! es hogy oszinte legyek, nekem meg a 18evesen sem tetszik ha csont es bor es tudod, h van ez, amire egy no azt mondja, h kover, egy pasi azt, h WOWWWW :wink: !

Forro furdo...hmmm :roll:...en kadat nem lattam mar vagy 2eve, mindig csak zuhanyzom, azt is napi 3szor es bizony bizony sokszor hideg vizben(ha a parommal, mert o nem birja a meleg vizet, en is tudom, h milyen pasit kell valasztani...)de ha mindent ugy betartanank, ahogy azt mondjak, h mit nem szabad, akkor az erdekes lenne, hisz az egyik azt mondja ezt nem lehet, a masik, h azt....
rima

:?: Lexáért már megint enszcsapatokat kell küldjek, hogy megmentsék???????
Kezd a bögyömben lenni a főnöke. Tisztára elvonja a topik egyik legjobb kismamiját a babanettől. Nem frankó ez így. :evil:
:!: :!: LEXUSKA!!!!!! Bújjelőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Halihó! :)

Patiii! :shock: :shock: :shock: Hát én még mielőtt rávágtam vna a telefont, szépen elküldtem vna a jó büdös sunyiba 8) Azért tudja már, h mit mikor hol és kivel, no meg egyéb paraméterek.. hát na!
Amúgy jelen :oops: És ez a szép hiányolás olyan jól esett :oops:

Lujzi! Minden elsimerésem fogorvosilag, nekem is esedékes lenne :?

Pété! Táblába beteszlek! Zsu! Táblát még ma dobok!

Most elszaladok vacsit csinálni, utána még jövök ;)

KépKép
lexus

Tojok a hülye pi..ra, mégsem havtam fel!
Ugyanis egész délután mocorog a baba és szinte folyamatosan érzem.
Így aztán élvezkedem dühöngés helyett.
Neki meg nyasgem!!!!!

Lexa! VÉÉÉÉGRE!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Csujzi,
elhiszem, milyen jó lehetett hallani a kicsi szívhangját, nem is tudtam, hogy már ilyen korán meg lehet hallgatni a védőnőnél. Legközelebb jövő héten megyek hozzá, akkor majd megkérem, hogy mi is hallgassuk meg. :) Egyébként az én védőnőm nagyon elfoglalt, helyettesít egy másikat (aki majd éppen márciustól lesz az én védőnőm, szóval külön terhesség alatti meg külön babaszületés utáni védőnőm lesz), úgyhogy szerintem nem fog sokat kijárni hozzánk. Nem is volt szó róla, hogy mikor szeretne jönni.

Légyszi írja le valaki, hogy mi a pontos neve a DM-es krémnek! Köszike!

Nekem baromira viszket a pocim, úgyhogy jelenleg Niveával kenegetem.

Irigylem, aki már ilyen korán érzi a babát, én még nem. Sőt, kitapintani se tudnám.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?