Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom beindult a topic, lehet hogy ez annak köszönhetõ hogy én nem voltam? Kép
Észre vettétek?
Hát persze hogy nem /Laura a kivétel, köszi!/ nem baj, én azért rendületlenül nyomulok tovább, emlék lapokat szerkesztettem a suliba és az oviba ezért nem értem rá!

Rólunk:
Napocskám újabb két foggal gyarapodott így most már 12 van neki!
Rendületlenül magyaráz nagyon sokat gyalogol /ha nincs ilyen ….szél/ , most már kizárólag egyedül eszi a fõzelékeket, egyszóval tünemény!
Immáron kevésbé náthás most köhög!Kép

Nyuszimanó
Nem vagy te kicsit várandós?
Ennyire pozitív életérzés mibõl is fakadhatna másból! Örülök, hogy ilyen boldog vagy és hogy minden szép és jó úgy is ritka ha az ember ezt érzi, jobb kedvem is lett amikor a soraidat olvastam.KépKépKépKép
Donci nagyon ügyes már, elhiszem hogy büszke vagy rá!KépKép

Gorsi
Nálunk nincs játszótér! Ez mégis csak rosszabb mint a játszóteres anyukák, itt mindenki igyekszik magának a kertben mászókát homokozót és egyebeket beszerezni!
Nálam is hasonló a helyzet barátnõ ügyben, pedig nem vagyok egy elveszett emberke, csak éppen szeretek kötõdni barátokhoz és hát õk elköltöztek! Így maradtak a kevésbé szoros kötelékek meg Ti!

Márti
Gyógyik mennek a párodnak és Árminnak, remélem neked nem kellenek??!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Ha Vilka 3200 g lenne is tökéletesen normális lenne a tömege, úgy hogy nem is kell izgulnod miatt. Másrészt nekem mind a kétszer azt mondták a számítások alapján, hogy kisebb lesz mint az elõzõ babám volt mégis nagyobbak lette, hát ennyit a pontos mérésekrõl.
Ármintól kedves ajándékot kaptál anyák napjára!KépKép

BMárti
Drukk a fogyihoz! Én is ki akartam próbálni régebben ezt a az akupunktúrás dolgot, de már „lebeszéltél” róla. Tutira nem fogok számolgatni, inkább csak szorongok! KépKépKép

Tiduj
Gratulálok a kicsihez! KépKépKép Én már régebben megnéztem a másik topicban, mert ilyen kíváncsi lélek vagyok, de gondoltam amíg te nem szólsz róla nem csicsergek!

Bogancsi
Látom Tomival minden rendben, apja félig megtartott szülinapja is jól alakult, utólag is minden jót neki! Zsófi lányodnak is boldog névnapot!KépKépKép

És minden más Zsófinak is ebben most nem igazán vagyok képbe, mármint hogy kik is õk!

Solya
Mátéka elsõ lépéseihez gratulálunk!KépKépKép
Ó és neked is minden csepp répaléhez, nagyon megdolgoztál érte!
A családodat mindjárt megkukkantom csak csatlakozom!

Borcsa
Kopogó szellem KépKép
A kis Luca is olyan ügyes nagy lány már, nem gyõzök csodálkozni! KépKépKép

Laura
Sok-sok drukk KépKépKépKépKépKépKépKép a kicsi fiadnak a nõdögéléshez, ne legyél bánatos azért az sem tuti amit mérnek még meglepõdhettek, ha mindent rendben találtak egyébként, akkor majd megerõsödik itt kint, a kisebb babókák általában még szívósabbak is hidd el!
Különben sem kisdisznó hogy kilóra mérjük!
Én is azon anyukák közé tartozom, akik rászólnak a másikéra persze csak diplomatikusan eleinte, meg a sajátomat kioktatom te mért ne csináld amit õ alapon , másrészt muszáj is sokszor mert a gyerekek többnyire csak egymásnál játszhatnak, így figyelni kell rájuk.

Edit
Tudom, hogy neked éppen olyan nehéz hízni, mint pl. nekem fogyni, de azt ne hidd hogy mindenki megbámul az utcán és fõleg hogy azért mert nem tetszik amit látnak. Azért szerintem sokan lennének olyan „megbámulnivalók” mint amilyen vagy, szerintem a bájos arcod kellemes megjelenésed, és a tündéri fiad amit néznek!

Norci
Derekadra gyógyik.
Napocska kenyeret szokott enni valamilyen felvágottal, tejpépet , joghurtot, vagy amit fõztem és maradt ebédrõl, szóval bármit szabadon!
Most sütöttem egy kis csokis piskótát szerintem arra veti rá magát….

Zsuzsa
Merre vagy? Dolgozol?
Hogy megy az angol, gyûröd még? Nekem Bea haja jobban tetszett hosszabban, de azt a bájos kis szépséget még ha akarnátok sem tudnátok egy haj vágással elrontani, most olyan modern lett a frizurája. Jól áll neki és legalább nem vakarja a fejét folyton ha melege van alatta mint Napocska.

Cory
Bár már sokan írták én is remélem hogy megoldódik valahogyan hogy az egyetemen sikerüljenek a dolgaid! Olyan lelkesen mentél tanítani. Nem lehet hogy ennyi volt! Hidd el minden rendbe jön!
Balu már mondatokban beszél ezek szerint, nem semmi a kis ember!

Heni
Barninak is ügyes kis beszélõkéje van, õ is egyszerû mondatokat használ már!
Én is mindegyik babámnál elérzékenyültem amikor láttam õket az UH.n, mindegy hányadik gyerek akkor is a tiéd!
Mentát a szopis topicok körül lehet megtalálni, én is szívesen hallanék mát Helenáról!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Tominak estére szinte teljesen üde és harmatos lett a pocija Kép Azért éjjelre még bekentem, nehogy elszemtelenedjen a melegkiütés Kép

Dzsili: milyen idézetet találtál? Én azért nem hiányoltalak, mert tudtam, hogy ezeket gyártod! fogak Kép köhögés Kép Az UH-képeket én is csak bõgve bírtam ki. Én egyébként legszívesebben folyton terhes lennék ... Kép Az a világon a legjobb, meg az, amikor épp megszületett a baba, meg amikor hazaviszi az ember, meg amikor látja a fejlõdését, meg amikor hazajönnek a táborból ... Kép Kép Kép

Juli is hazajött a "túlélõtáborból" és túlélte. A lábát ugyan feltörte a bakancs, a hátát meg a fémvázas hátizsák, de nem volt benne kullancs! És tök jól érezte magát az osztály Kép Ez a lényeg! Ja, és az ofõnõ mosogatott minden evés után! Igaz viszont, hogy amikor megérkeztek, rögtön elõvette a kis kémiai készletét és elemezték a vizet, vajon iható-e Kép Kép Kép "Fazekas"!

Már csak Zsófinak kell holnap megjönnie és újra itt van körülöttem a kis csapatom. Õ egyébként ma éjjeli túrára megy, brrrr... ebben a hidegben, meg egyáltalán. De jó, hogy én itthon alhatok Kép

Hát, jó éjt mindenkinek, legyetek jók, aludjatok szépen - kivéve persze, akik kistesót szeretnének Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Lányok !!!!!!!!!!!!!

Most csak beugrottam, mert szétvet az öröm, és meg akarom osztani Veletek!!

Nem tudom, ki tudja, ki nem, ezért gyorsan az elõzmények:
Petivel egy napon, egy orvosnál született egy kisfiú, Vida Marci. Az anyukájával már a havi ellenõrzéseken összebarátkoztunk, és egy intenzív örzõbe is kerültünk, mivel Õ délelõtt "szülte" meg Marcit császárral, én délután Petit. Összebarátkoztunk, és tartottuk a kapcsolatot utánna is. Minden hétfõn hívtuk egymást.
Aztán tavaly nyáron nagyon eltûntek, igaz költözködtek is, ezért nem aggódtam nagyon. Megbeszéltük, hív, ha vége a költözéses mizériának. Hát hívott. Közölte, Marci leukémiásKép Igazán sosem tértem magamhoz ettõl a hírtõl. Utánna már csak félve hívtam, hiszen alig voltak otthon, 3 hét a kórházban, egy itthon...aztán mondta Emese (az anyuka) hogy február körül transzplantáció....majd csúszott áprilisra....de február óta nem tudtam Õket elérni. Már nagyon aggódtam.
Ma csörgött a telefon, kb. egy órája. Emese volt. Három napja itthon vannak, 1,5 hónapja volt a transzplantáció, Marci jól viselte, sikerült!!!!!!!! Minden rendben, gyógyulni kezdett a kisfiú!!!!!!

Annyira de annyira boldog vagyok!!! Igaz, hat napos kora óta nem is láttam (hazudok, de egyszer a 6 hetes kontrollon), de egy kicsit a "magaménak" érzem. A múlt év óta egy este sem feküdtem le úgy, hogy amikor számot vetettem a nappal, és megköszöntem a családomat, és hogy egészségesek, boldogok vagyunk, mindig Marcit is kértem, gyógyuljon megKép (nem vagyok szentfazék, én se tudom, mi van "ott fönn" de egyre inkább érzem, valahol valaki irányít mindent,) most megint egy kicsit erõsebb lettem ebbéli hitemben.Kép

Azt hiszem, ez megint egy jel, nem szabad az apró-csepró bagatell dolgokkal foglalkozni. Engem sem érdekel már semmi, csak két dolog: egészségesek legyünk, és boldogan, sokáig éljünk azokkal, akiket szeretünk.

Szóval, csak azért jöttem, ma este, hogy aki szereti ezeket a szivetmelengetõ jó híreket, és tud más örömének örülni, annak talán szerzek egy pár kellemes percetKép Én ma nagyon boldogan alszom elKép

Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Húúú, de sokat írtatok, most éppen szendvicseket kellenem gyártanom a holnapi túránkhoz (Kaposdada?, valami lovas íjjászverseny), de nem bírom és gyorsan írok nektek!

Tiduj: gratulálok a pocaklakóhoz! én is vártam, hogy izgisen bejelented, de így is nagyon meglepõdtemKép Mi még mindig csak tervezünk, úgy júniustól mehet élesben a babagyártás, ha végre lesz addigra munkája a férjemnek, mert ugye a piszkos anyagiak...Kép Kellemes terhességet kívánok és mesélj sokat a babavárásról, már kezdem elefelejteni, milyen is voltKép

Norci: a hátfájásod nem lehet egy leányálom, nem tudsz elmenni valamilyen gyógyfürdõbe és plusz egy kis maszázst kérni, azt hiszem beutalóval tök olcsó a Széchenyi?!

Dzsili: nekem is feltûnt, hogy nem írsz, de mivel én sem tudtam írni, így nem jeleztem hiányodKép Hú, ezt most érted?Kép Szóval, gondoltam, hogy el vagy foglalva. Hogy birjátok még a felújítást?

LKata: ez a sok fránya betegségKép remélem most már nem kaptok többet!

Bogancsi: jó olvasni, hogy mennyi mindent csinálnak a gyerekeid és hogy hogy hiányoznak nekedKép

Márti: Fiúk gyógyuljatok meg gyorsan!!! Hiszen most már nektek kellene anyát/Mártit kényeztetni!!! Hogy vagytok? Segítséged van elég? Mikor tervezitek az orczy kertes talit? Akkor mi is megyünk!!! Még pocakosan szeretnélek látni!

Laura: ne aggódj a méretek miatt! Egy barátnõm csak 2500 g körüli babákat tud szülni, náluk ez genetikailag így van, mindenki a családban ekkora gyereket szül, és felnõtt korukra szép nagy és okos emberek lettek! Vigyázz magatokra!

Solya: gratulálok a 3 lépéshez! Dorka emlékszem a Harry Poterre indult elKépJaj, olyan nagy öröm ez az esemény!Kép

Edit: emlékszem nekem is volt ilyen idõszakom, mikor azt hittem mindenki kritikus szemmel engem bámul. Szerencsére ez nem így van, szerintem is inkább irigyelnek, hogy ilyen karcsú kismama vagy! Szerintem is hormonális oka lehet a nemhízásnak, ha itthon lesztek nézz utána, de azért ne egyél külön gyógyszereket, hogy hízhass. Fogadd el magad ilyennek és nézd a jó oldalát a dolgoknak, könnyedén mozogsz, fiatalabbnak tûnsz, bármit ehetsz, nem kell futás közben a melleidet fogdosnod, hogy el ne fussanak nélküledKép, én mint régi kismellû, most nagyon szenvedek ezektõl az ide-oda mozgásoktól! Kép Szóval nem olyan rossz dolog karcsúnak lenni, és egyszer eljön biztosan az a korszak, mikor gömbölyûen látod a világot!

Cory: mi újság? mikor kapsz választ a dékántól? Más egyetemre nem tudsz átmenni, ahol jobbak a feltételek?

Nyuszimanó: jó volt hallani a boldogságodat, az elsõ hónapokban én is olyan fülig érõs voltam. milyen jó lenne, ha létezne egy "olyan mint ha terhes lennék" tabletta, mikor az ember rosszulérzi magát, akkor bevenné !Kép

Mi jól vagyunk, Dorka szépen fejlõdik, mindenre nem kell-t mond, tegnap kézhez kaptam a diplomámat, de egyenlõre nem érzek semmitKép A férjem büszkébb mint énKép Holnap megyünk kirándulni, remélem jó lesz, jó messze megyünk.

üdv: zsuzsi

mégegyszer az osztálykép linkje, aki nem látta volna:
[url=http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27567193&pid=2343446" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27567193&pid=2343446[/url]
zsu26

Lkata!

Örülök neki, hogy a barátnõd kisfia jobban van, kívánom, hogy legyen egy pihentetõ nyaruk és a kisfiúk jól erõsödjön meg!

Nekünk is van egy ismerõsünk, akiknek ikreik vannak, a kisfiú nagyon beteg volt az elsõ másfél évben, mindenki csak azt hajtogatta, hogy ebbõl nagy baj lesz.... Én nem hittem, és szerencsére most már 2 és fél éves, mûtét nélkül is jobban van, egyre erõsebb és szép, cserfes gyerekKép Azt mondják, az elsõ 2 év kritikus, ha azon túlvannak, akkor már a nehezével megküzdöttek!

Jó éjt!

zsu
zsu26

Sziasztok!

Annyit írtatok.KépKép Olvastalak benneteket, de 3 napig szivatott egy hapsi a szakdolijával, és kitalálta, hogy még hétvégén is jönni akarna. Na nem. Pedig készen voltunk az anyaggal, csak még egy kis finomításra akart jönni.. Vagy hétfõn du. Ennyire hülyének nézek ki? Ezzel az erõvel húzhatná még az idõt jövõ szeptemberig is.Kép

Bogancsi!
Nálunk 1 napos osztálykirándulások vannak, mert ugye még kicsik. DE júniusban a 4. osztályt végzõ fiamékat elviszik a tanító nénik egy búcsú táborba, Törökmezõre. A 32 gyerek közül 27-en mennek, plusz a tanítók. Állítólag egy erdei tábort alakítottak ott ki vadászok túravezetõk, és lesz mindenféle jó dolog. LEsz íjászat, madártan, éjszakai túra (ez este 9 és éjfél között lesz.)

Dzsili!
Nekem is jobban tetszett a pici lány hosszabb haja, de akkor is az én lányom, és annyira kis huncut, hogy azt el nem tudom mondani.KépKépKép A szeme sem áll jól!KépKépKép
A Te fiaid mennek valahová a nyáron nem veletek nyaralni?
Pároddal rendbe jöttek a dolgok?

Laura!
Én 2,90-nel születtem, és ide kint eléggé megnõttem, úgyhogy nyugi, nyugi. Ha kicsi lesz a babád, akkor majd idekint megnõ!

Márti!
Baba ruha mosás, vasalás.KépKépKép

Lány-fiú kérdés!
Én soha nem tudtam pontosan, hogy mikor van a peteérésem, illetve azt tudom, hogy nem középidõben. Ezt onna tudom, hogy a Pityuka elõtt kellett volna várni egy kicsit, kb 3 hónapot, kihagytuk a középidõt, és utána 9 hóanp múlva megszültem a nagyfiamat.KépKép
Szóval eszerint nem mehettünk volna lánytémába.

Bocs, de itt a vége a mondandómnak, mert a Beának felszökött a láza, keservesen sír, majd holnap folyt. a levelem.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és tanacsokat!
Gyogyszereket semmi esetre sem szednék be emiatt!!!!Még nem ôrültem meg!Kép
A taplalkozasrol:
Reggelente tejeskavét iszom tejszinhabbal a tetején.Hat,igen!Cukor helyett Canderel-t hasznalunk.Imadjuk a tejszines,tejfölös kajakat,ezért sokszor is eszünk olyanokat.Zsiradéknak olivaolajat hasznalunk.
Mozgasrol:
Nyafognék én nektek,ha itthoni mozgassal fel tudnék szedni 4-5 kilot?KépOké,megigérem nektek is és magamnak is,hogy többet probalok mozogni.Csak egy baj van,hogy Riki mellett nem nagyon lehet.Tudjatok,most tanul jarni!KépHa pedig alszik(egyszer 1 nap),akkor meg megprobalom behozni magam a hazimunkaban,vagy törôdök kicsit magammal,értem ez alatt a szôrtelenitést,hajmosast,körömapolast,stb.
Szoval mindig van mit csinalni,de ezt ti is tudjatok!

Solya!Gratulalok Maté elsô lépéseihez!Kép
A kezem baja tényleg megerôltetéstôl volt,de nem sima egyszeri,hanem folyamatos.Szépen lassan munkaképtelenné valhatott volna,ha nem mütik meg.Most pedig az a kérdés,hogy rosszabb lehet e,ilyen marad e,lehet e esetleg tökéletesiteni.Ezt szeretném kideriteni,ezért kéne egy jo doki.Azért is JO doki kéne,mert szeretnék még dolgozni.
Képzeld,olyan sokaig tartott megcsinalnom azt a franya albumot,hogy ha megint megnézed,akkor biztos talalsz még ujakat benne.KépKép

Többiek:Riki fotoi néven van albumunk végre!Kép

Dzsili!Ma szerettem volna megirni hianyolasodat!Sokat gondoltam ratok,mivel ugy tüntél el,hogy Napocska beteg volt.Ezért aggodtam kissé.Eképp hangzott volna:Hogy vagytok,csak nincs valami baj?Napocska meggyogyult mar?KépÖrömmel lattam,hogy gyogyulgattok!Kép

Marti!Sok-sok gyogyot küldök!KépKépKépKépKépKép
Viszont sajnalom,hogy mar nem fogunk tudni talalkozniKép,mert addigra mar Vilkazni fogsz!KépDe jo,hogy minden rendben vele!Kép

Tiduj!Hat én is ismeretlenül gratulalok a terhességedhez és kivanok minden jot!Kép

Na eldugulok,pedig annyi mindenkinek irtam volna még!
Megyek enni!Kép

Edit
edith16

Bogancsi
Igazából kissé átvariáltam egy idézetet így már nem is idézet akkor, de mindegy így jobban tetszett, beteszem a profilomba holnap úgy is ki akartam cserélni a képet a gyerekekrõl. Azért értékes nekem mert az egészet én készítettem a hátteret is én fényképeztem és alakítottam át.
Napocsnak is vannak meleg kiütései most éppen nem sok már mert, hogy hûvösre fordult az idõ pár napja, már tavaly óta úgy elszoktam tõle, hogy csak néztem mi lehet ez amikor elõször megjelentek!
Olyan nosztalgiázás fogott el amikor Juliról és a táborról írtál, én gyerek koromban -lévén anyukám tanárnõ- sokat jártam vándortáborba. Akkoriban még volt ilyesmi és erre emléleztet, olyan kár hogy a fiaim nem tudnak ilyesmiben részt venni, annyi élmény gyûlik így össze.
Fémvázas hátizsák, sátor,tábortûz és éjjeli bátorságpróbák, hát igen...... belõlem annyi kullancsot szedtek ki.
Más. Én eddig nem irígykedtem a pocakosokra valahogy nekem elég a három gyerkõc egyenlõre bõven, de itt a vége felé olyan izgalom fogja el az embert, hogy milyen jó nem sokára kisbaba jön a világra még ha nem is az enyém.

Kata
Örülök hogy a kis fiú a gyógyulás útjára lépett ez tényleg örömet okoz minden jóérzésû embernek! KépKépKép

Zsuzsi
Értem én persze és köszi. KépKépKép
Nézõnek mentek, vagy valaki íjjászkodik a családból?
Büszke lehetsz a diplomádra!!! Ez is olyan mint amikor gyermeked születik, olyan sokat dolgoztál érte és vártál rá, hogy amikor a kezedbe nyomják, hirtelen nem is tudsz vele mit kezdeni, remélem még nagy hasznát veszed majd! KépKépKépKépKépKép
Felújítás alakul csak elég lassan már mint szerintem, ha minden igaz a burkoló és a festõ is végez a jövõ héten, még a bejárati ajtó készül azzal nem végez az asztalos csak két hét múlva + a terasz és redõnyok kellenek.
A vége az lett hogy jóformán csak a falak maradtak, úgy hogy a férjemtõl mindíg megkapom, hogy egy új ház olcsóbb let volna.
A fûtés /csövek, radiátorok, kazán stb/ a víz hálózat, a fürdõszoba /csempétõl a fürdõkádig minden/ az összes padló és burkoló, az ajtó, a redõnyök, a terasz minden új lesz természetesen a festés és tapétázás is, ja és a villanyt is át kellett nézetni mert nem volt mindenütt leföldelve /10 éves háznál/.Úgy szertnék én is dolgozni rajta de hát mit? Nem az én szakmám, nem értek hozzá nyakamon a srácokkal, így meg megkapom, hogy még egy kapavágást sem tettem, na ja...
De már érik az eper kezd pirosodni, sok lesz a cseresznye is, ha csak valami nem éri addig sõt már a körténk is olyan szépen látszik, a füvet már vágtuk is egyszer úgy hogy zöld már az udvar és ennek azért örülök!

Zsuzsa
Naná, hogy huncut a lány, meg a fiuk is megnéztem az albumot is! KépKépKép
Nem mennek idén mert most házazunk még ez is egészen új lesz meg anyagi okai is vannak. Szeretném majd õket valami jó helyre beiratni csak az a gond hogy felsõsöknek szerveznek csak itt tábort kicsiknek nem, máshol meg nem ismernének senkit és úgy nem szeretnének menni, ami értehetõ. Igyekszünk õket kirándulni vinni majd, hogy ne unatkozzanak azért.
Biztosan nagyon jó lesz az erdei tábor Pityuéknak!

Férjem....lanyos víz, egyre inkább csak elbeszélünk egymás mellett, ennek mondjuk nem tesz jót ez a felújítási dolog.
Ma is megkértem, hogy amíg megkapálom az epret vigyázzon már Napsugárra. Jó mondja, aztán neki állt füvet locsolni meg telefonálni amíg a gyerek az ásó élével igyekezett megismerkedni brrr.... mindezt persze háttal a kicsinek.
Hú folytathatnám, de már én is unom a sok nyavajgásomat....

Remélem lement a láza Beának, mi történt? Bízom benne, hogy semmi komoly és tudtok azért aludni! Gyógyikat küldök: KépKépKépKépKépKép

Jó éjt! Dzsili
dzsili

Edit
Köszi! KépKépKép
Megyek albumot nézegetni, remélem sikerül valami jó dokit kifogni a kezedre.
Találtam megoldást a kilókra....kistesó Rikinek!
Mit szólsz?

Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Arra jutottam, hogy nélkületek nagyon nehéz lenne minden - nem is tudom, hogy bírtam ki, míg nem ismertelek titeket! Köszi mindenkinek a drukkokat: én egyelõre tartom magam, András nem lett rosszabbul (igaz, jobban sem), Ármin a hasmenés ellenére jókedvû és egyéb tünete nincs - szóval, nem romlott senki és ezt jó jelmnek veszem! KépKépKépKép

ÉN teljesen hülye lettem - lehet, hogy a fáradtság is belejátszik: képzeljétek: kimostam András telefonját KépKépKép Na, persze, nem direkt, csak a zsebében volt, én meg nem néztem meg a zsebeket, mielõtt bepakoltam a gépbe Kép Mert máskor sosem hagy benne semmit, de szegény, most, hogy beteg, csak lehajította a nadrágját - én meg kimostam KépKépKép

ZSuzsi! Nagy-nagy gratula a diplomához! Kép És drukk a kistesó-projekthez! Kép

Dzsili! Én sajna olyan kapkodva olvasok mostanság, hogy tényleg nem tûnik fel, ha vki néhány napig nincs - devha írsz, azt mindig szívesen olvasom! Kép Talán, ha be tudtok költözni a házba, a férjed is kienged egy kicsit és lkesz idõ beszélgetni is, nem? Drukk, hogy gy legyen! Kép

Tali: hát, én a mostani hétfõt gondoltam, de egyrészt látom, hogy Tikkékhez mentek (puszilom õket és várom a híreket róluk is), másrészt pedig nem merek senkit idecsõdíteni, míg tombolnak nálunk a nyavalyák, úgyhogy inkább legyen ksõbb, hátha még akkor is a pocakomban lesz a baba! Kép

Solya! Máténak: KépKépKép A "száraz" répából csinálhatsz krémet pld olivaolajjal, petrezselyemmel, vmi egyébbel, nem?

Beja! Bálintnak grat a fogakhoz! Kép

Zafi! Hogy van apukád?

Szila! Menta! Merre jártok?

Laura! Bocs, nem akartalak a babák méretével bosszantani/idegesírteni! Csak vki az uilyen korú babájáról írta/monbdta vhol, hogy 8 cm a combja - én meg persze azonnal aggódni kezdtem Kép Romi nagyon szép kislány, nem kell, hogy mindenki díjbirkózó legyen! (Ármin sincs még 10 kg sem, a mai hasmenések miatt szerintem már 9,5 sem) A dokid azért megválogathatná a szavait! (szép nagydarab anyuka KépKépKép - nekem a tiszai szomszédnénink mondta mindig a legnagyobb kedvességgel és szeretettel, hogy milyen szép kövér kislány vagyok - akkoriban, 17-18 évesen a 168 cm-hez 48 kg voltam! Bár most lennék olyan szép kövér! KépKépKép)

Mindenm táborozó gyerket irígylek! KépKépKép

Nyuszimanó! Nektek pedig hosszan tartó boldogságot kívánok - olyan jó volt olvasni! Kép

Henke! Rólatok is jó olvasni! Kép Ezek szerint már van otthon is netetek? Berendezkedtetek? Hogy vált be? Nektek, Barninak tetszik? És ezek szerint jól megy már a vezetés is?

Cory! További drukkok mennek, hogy minden gondotok megoldódjon!

Edit! Esetleg - ha elég sokáig maradtok - egy Orczy kerti tali már a babával is bele fog férni! Kép Sztem kb. 3 hetesen már muszáj lesz levionnem, mert Ármint nem zárhatom a lalkásba egész nyárra és fõként egyedül leszek velük az elsõ két hét után!

Borcsa! Lucának is grat a labdás sétákhoz! Kép

Na, elmegyek aludni Kép SZívesen írnék többet is fejenkébt, de annyira elálmosodtam, hogy ez ma nem fog menni! Kép

Márti+Ármin+Kép (36+4)
márti

Sziasztok!
Befejezem a tegnap hirtelen abbamaradt hozzászólásomat.

Szóval:
Én az étrendre koncentráltam, amikor kislányt terveztünk. Mielõtt teherbeestem volna 3 hónappal elõtte elkezdtem a kislányos étrendet.
Lényege: sószegény kaják, rengeteg Ca-dús kaja (joghurt, sajt, tejes kávé, stb...), sok-sok alma, és sok-sok cukor. Erre a cukorra majdnem ráfáztam, majdnem kitalálták, hogy cukorbeteg vagyok, amikor az elsõ vérvételre mentem. Aztán elmondtam a védõnõnek, hogy mit csináltam, az nézett rám, mint a hülyére, hitte is meg nem is.KépKépKép A köv. vérvételen már norm. volt a cukrom, és akkor csak annyit mondott, nem vagyok normális a sok cukor zabálásommal. Erre én csak röhögtem. Az eredmény már ismert.KépKépKép

Fiús étrend:
sok-sok sós kaja, sos-sok alma, csoki. Tehát épp az ellenkezõje a kislányosnak. Ki hinné?

Nálam bejött, de ez az étrend azért szerintem nem szentírás. Valószínû még kellett ehhez más is, de azt nem tudom, hogy mi.

Beus állapota:
Tegnap este amikor hirtelen itt hagytam az írást, nagyon keservesen sírt álmában. Megfogtam a kis kezét meleg volt. Elõ a lázmérõ, kúpot kezem ügyébe helyeztem. Ahogy be raktam a popsijába lázmérõt, lepisilt. Újra az egész digitális hõmérõ letörlése, üvöltés ezerrel. Nem vártam meg a végét a mérésnek, de rohamaosan kúsztak fel a számok, és 38,1-nél kivettem. Kúp be. Bea üvölt.Kép Most éjjel majdnem ott aludt mellettünk, megvígasztalódott mellettem, utána gyorsan kijöttem lekapcsolni a gépet, és rohantam vissza. Megpróbáltam visszatenni a kiságyba. Naná, hogy felébredt. Újból ki mellém, de akkor már akkorák voltak a szemei, hogy csak na. Közöltem vele, hogy alvás, mert különben azonnal visszateszem az ágyba. Végül is elaludt, és akkor ismét megkíséreltem a visszatételét a kiságyba. Most sikerült, de innentõl kezdve fél óránként felsírt, hiába adtam neki az innivalót ellökte magától. Ja és azt elfelejtettem írni, hogy tök egyedül voltam a gyerekekkel, mert apa Szegeden volt, éjjel 1-re ért haza. Hajnali fél négykor már ott tartottam, hogy ha még egyszer felsír, akkor jön a köv. kúp. Akkor csendben maradt, majd fél 5-kor ismét keserves sírás, és persze a rengeteg folyadéktól átázott pelus. Akkor jött a fájdalom csillapítós kúp, átöltöztetés, és végre nyugodtan aludt 9-ig, de akkor Apja felébresztette, mondván, ki fog akkor aludni délután. Szívem szerint most nem ébresztettem volna fel, na mindegy. Délelõtt mindenért hiszti ezerrel, rengeteg tüszentés, vele a velejáró takony (bocs), úgyhogy kösz jól vagyunk. Most alszik, ki tudja meddig. Éjszekát ma azt hiszem kapásból a fájdalomcsillapító kúpjával kezdjük.

Most megyek visszaolvasni, és ha eszembe jut valami, akkor még írok, ha nem akkor megyek csinálni rántott májat, és hozzá rizi-bizit.

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Jaj,de csend van erre felé!
Na,akkor majd én csicsergek.

Dzsili!Jo az ötlet,de azért még varnék azzal a kistesoval!Kép

Marti!Julius 18-ig otthon leszünk!Akkor mar biztos sétalhatsz a baboval!KépAkkor Orczy-kert!KépNem irigyellek,hogy egyedül leszel a gyerkôcökkel!Kép
Tényleg megoldodott mar,hogy ki segit vigyazni Arminra,amig korhazban leszel?Vagy azota nem beszéltetek errôl?
Tovabbi gyogyok a csaladnak!KépKépKépKép

Zsuzsa!Beusnak hatalmas gyogyok!KépKépKépKépKépKép

Zsuzsi!Gratulalok a diplomadhoz!KépMilyen volt az ijjaszverseny?

Képzeljétek ma a jatszotérren egy anyuka elesett a gyerekével együtt.KépRikivel éppen egy hintalo szerüségnél alltunk,amikor ott puffantak mellettünk.Olyan szerencsétlenül estek,hogy a kisgyerek az anyja ala került,de neki nem lett semmi baja.Viszont az anyuka pont a mi hintalovunkba ütötte be az orrat.Nagyon csunyan nézett ki,amikor megforditottak.Valoszinüleg a szajat is beüthette,mert onnan jobban vérzett,az orra viszont egybôl mindenféle szinben pompazott.Szerencsére nem vesztette el az eszméletét,de egy ideig nem tudott felkelni,gondolom rendesen szédülhetett.A mentô el is vitte,de mi azt mar nem vartuk meg,csak messzirôl lattuk.
Az volt az érdekes,hogy elôtte meg is jegyeztem Apanak,hogy ez a nô fel sem all a padrol,hanem onnan magyaraz a két gyerekkel egyedül küzdô apukanak.Na felallt,de jobban jart volna,ha mégsem teszi.

Pusz mindenkinek!
Edit
edith16

Sziasztok!

Zsuzsa: Remélem Bea már jobban van, nem lehet, hogy csak a foga nõ? Dóri akkor szokott így viselkedni.

Márti: küldhetnél sms-t nekem, ha éppen az Orczy kertbe mentek, mert akkor megpróbálok leugrani egy kukkantásraKép Jobban vagytok?

Dzsili: emlékszem, mikor mi is felújítottunk a mi kis 36 nm-es lakásunkat, teljesen idegbetegek voltunk, nagyon sokat veszekedtünk. A férjem ki volt akadva, hogy mennyi pénze megy el feleslegesen és az egész felfordulást utálta... Szerencsére, mikor minden kész lett, rendbe jöttek dolgok. DE megegyeztünk a férjemmel, hogy mi soha sem fogunk építkezni, mert abba tönkremennénk...

Edit: jaj, annyira kellemetlen lehetett ez az esés!Kép Ilyenkor olyan nehéz megfelelõen viselkedni. Tegnapelõtt a mi kis játszónkon is elesett egy nagymama(cca.65 éves) a lányával(cca. 37), mikor egy padot próbáltak az árnyékba elcipelni. Persze a lánya segített neki feltápászkodni, de odarohantam, de ettõl még jobban kínosnak érezte a nagymama az esést. A lányától meg megvetõ pillantásokat kaptam, hogy miért nem én cipeltem vele a padot, miközben én nem is láttam, hogy milyen átrendezést terveznek. Micsoda dolgok történnek a játszótereken?!Kép

A lovas íjászverseny hihetetlen élmény volt! Én azt hittem ilyen gyönyörû táj és birtok csak a múlt században (azaz 19.sz.) létezett!Kép Kaposvártól 10 km-re voltunk gyönyörû, dombos helyen, kis tavakkal. Egy magánbirtokon voltunk, fantasztikus környezetben. Elõször megnéztük a lovas íjászversenyt, ami nagyon érdekes volt, jó nehéz lehet lóháton lõni. Utána pedig egy japán dobos koncertet hallgattunk meg. Hatalmas dobokkal, cintányérokkal és erre egy látványos koreográfiával zenéltek. Nagyon jól szólt a szabadban, a dombok között nagyon jó akusztika volt. Mikor ennek is vége lett, szabadon hagyták a lovakat és õk el kezdtek rohangálni a dombokon, gyönyörû látvány volt!!! Mindenki ujjongott! Aztán lehetett íjászkodni, lovat simogatni, kecskesajtot enni, furulyaszóra napozni. A lovak szépen, szabadon legelésztek, némelyik lefeküdt és hagyta, hogy simogassák. Azt hittem, hogy egy mesében vagyok, városi ember lévén, engem ez a természetközelség teljesen meghatott! Olyan békés volt! Dorka nagyon élvezte, eddig is rajongott a lejtõkért és a dombokért, így mikor meglátta, hogy itt szabadon mészkálhat le-fel, fel is mászott az egyik domb tetejére, persze velem és leült a lovak között a nagy fûben és csak játszott a fûvel. Ez a játék eltartott legalább egy fél óráig, csak ültünk és hallgattuk a madarakat, a lovak legelészését, a méheket. Szerintem Dorka is érzett valami különöset, mert annyira nyugodtan és boldogan üldögélt!Kép Nem tudok betelni az élménnyel, annyira jó volt!Kép Mindenkinek ajánlom, hogy ha rossz a kedvetek, mindenképpen menjetek ki a természetbe, mert annyira gyógyító hatású!

Dzsili: nem tudtok ti is családostul egyet kirándulni, ahol a férjeddel, gyerekekkel kikapcsolnátok? Ez csak idõ kérdése, nem pénzé! Biztosan jót tenne nektek, ebben a nagy hajszában!

befejezem, mert annyit írtam.
üdv:
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Edit
Megnéztem az albumotokat Riki babát pindurka korától napjainig, nagyon édes! KépKépKép
Baleset KépKép Nagy emberek nagyot esnek, mégis mindíg a kicsiket féltjük pedig õk közelebb vannak a földhöz. Kép

Zsuzsa
Gyógyi hegyek Beának, remélem már nincs is rá szüksége!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Sajna nálunk nem csak a pénz, az idõ is hiánycikk!
No meg három gyerekkel kirándulni sem mindíg kikapcsolódás, sok minden kell hozzá hogy minden jól alakuljon, mindegy majd meglátjuk mi lesz!
Mindenesetre köszi az ötletet, és örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! KépKép

Bogancsi
Megnézted a profilomban a gyártmányomat, mert lecserélném a gyerekeimre?

Napocska megtanult Piszézni / orrok összeérnek/ és mondja is hogy pisze-pisze.Sokat sétálunk alig akar nappal aludni, este viszont idõben lefekszik, de mivel fogakat növeszt kicsit nyûgi néha. Buta kérdés, hány fognak is kell most egyenlõre érkezni 20-nak?

dzsili

Sziasztok!

Zsuzsa!
Beusnak gyógyok, remélem csak a foga, és már minden rendbenKép

Dzsili!
Én abban reménykedem, hogy 16. fognak kell lenni 2 éves korig, és 3. életév végére jön ki a maradék 4.
De már többen elkeserítettek, hogy ne örüljek, jönnek azok folyamatosan. Nálunk most "stabilan" 16. van, az elmúlt hetekben jött ki az alsó kettõ szemfog (megjegyzem, kb 3 hónapig kínozta szegényt).
Szóval, mi is várjuk a maradék négyet. Én nagyon örültem, amikor áttört a két szemfog februárban, na mondom, ezek kijönnek (na nem kapkodták el), utánna legalább a nyár csöndes lesz fogilag. De már nem vagyok biztos benne.

Puszi: megyek pogit sütni

Kata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Hét eleje óta Petinek porszívózuk a nóziját, mert kicsit taknyos a drágám és valószínûleg ezért hét elején többször is hányt. Szerencsére a hányásokon már túl vagyunk, de porszívózni még biztosan kell egy ideig. Szerencsére semmi komoly baja nincsen, a doktornõ is megvizsgálta, tüdeje tiszta, torka is szép. Enni kevesebbet eszik, de ez lehet a foga miatt is. Szegénykém állandóan rág.
Pénteken én is estem egy jó nagyot, az aluljáróból mentem felfelé, kezemben a babakocsival. A szerencsém az volt, hogy a párom fogta a kocsit a másik oldalon és el tudta kapni. Még belegondolni sem merek, hogy mi történhetett volna ha egyedül vagyok. Szegény Petim is nagyon megijedt és sírva fakadt. Kivettem a kocsiból és az ölemben megnyugodott. Nekem persze tiszta kék-zöld folt a bal lábam, de kit érdekel, a lényeg, hogy Petinek semmi baja nem lett.
Ma megnyírtuk egy kicsit, teszek is fel a profilomba egy új képet róla.

Laura, Márti!
Csak ismételni tudom a többieket, ne aggódjatok a babák mérete miatt, a lényeg, hogy egészségesek, majd megnõnek idekint!

Laura!
Azért nagyon drukkolok, hogy még nõjjön Tóni a pocakban is!

Márti!
Mielõbbi gyógyulást kívánok férjednek és Árminnak!

Solya!
Gratulálok Máté elsõ lépéseihez!

Tiduj!
Így ismeretlenül is gratulálok a babához és problémamentes pocakosodást kívánok neked!

Beja!
Gratulálok Bácus új fogacskáihoz!

Bogancsi!
Mi is voltunk pénteken a Heim Pálban, csak mi az orthopédián! Örülök, hogy mindent rendben találtak Tomi szemével!

Dzsili!
Gratulálok Napsi új fogacskáihoz! Jó lehet, hogy már alakul a ház és a kert is!
Nálunk is ha minden jól megy lehet, hogy két-három hét múlva költözhetünk.

Nyuszimanó!
Nagyon jó, hogy Donci ennyire utolérte a kortársait, nagyon ügyes, igazad is van, hogy büszke vagy rá nagyon!

LadányiKata!
Tényleg nagyon jó gyógyult babáról olvasni, kívánok nekik minden jót!

Zsuzsi!
Gratulálok a diplomádhoz! Nagyon jól hangzott ez az íjászverseny, jó lehetett kikapcsolódni egy ilyen idilli helyen!

Zsuzsa!
Remélem Bea már jobban van, kívánok neki gyors gyógyulást!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Nem engedi feltölteni az új képet, majd még késõbb próbálkozom.

Sziasztok

Szilvi
bszilvi

Sziasztok!

Lányok, van jelentkezõ a holnapi talira?

cupp,
Beja
beja

Van!
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Beja!

Lehet, hogy mi is járunk arra holnap. Végig a játszón lesztek?

Szilvi és Peti
bszilvi

Borcsa, OKKép

BSzilvi, igen, szerintem a játszón leszünk végig!

Cupp,
B.
beja

Sziasztok!

Kipp-kopp, ki koppog? Talád ki, hogy ki vagyok?

Itt vagyok én is, hát igyekeztem átolvasni a termést, de válaszolni nem tudok, de nem is lenne erõm, hiszen olyan sokmindenre kéne reagálni.

Hanga ma lefekvés elõtt mondta, hogy ajcsi-ajcsiKép.

Márti,
kösz az ismételt aggódást értünkKép! Ja, és a gyógyok természetesen mennek!

Beja,
lehet, hogy megyünk mi is! Nem tudom, hogy alakul a napunk még, de igyekszem nagyon!

Szila
szila

Sziasztok!

Kata
Köszi az infót fog ügyben én is azon filozofáltam, hogy 16 vagy 20 de végül is mindegy csak ne fájjon nekik.

BSzilvi
Petinek küldjük a gyógyikat: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
No meg a fájós lábadra is szerencse hogy Peti csak megijedt.
Drukkolok, hogy minnél elõbb költözhessetek,KépKépKépKépKép ti is ilyen nagy munkába vagytok, errõl nem is írtál, vagy csak én vagyok ilyen figyelmetlen, hogy csak a saját dolgaimmal törõdök!?

Mindatöbbiek
Sehol senki? Szegény kis talistalanokra is gondoljatok és írjatok nekünk!

Így mászok mindíg feljebb a végéig, nézzétek:

Kép

Napsugár
dzsili

Sziasztok!

Talira megyünk!

Márti, remélem a köv. hétfõn meg Orczy kertbe megyünk és Te még egyben leszel és tudunk dumálni egy kicsit, pl. apuról is. Nagyon készülök ám, ha nem jön össze, akkor hívlak, még mielõtt Vilka megérkezik. Köszi, hogy érdeklõdtél, most kicsit jobban van, bár 2 csõ lóg a veséibõl, így sok kedve nincsen semmihez, de legalább otthon van.

Zafi
zafi

Sziasztok!

Mi megyünk talira... ha sikerül... Most elvileg jön a barátosném is (bár nem jelzett vissza)... õ Békási...

... Csenge kb. 3 napja olllan hisztis, hogy szörnyû, aludni sem alszik jól (sírás, dobálja magát, hiszti - és nem tudom eldönteni, hogy mindezt ébren, vagy alva...) .. nap közben is rohamokban jön rá a hoppá, és akkor nem lehet vele bírni ... lehet a foga, nade ennyire??? és/vagy az idõjárás? .. nekem végülis mindegy, de legyen már vége, mert a cicim leszakad lassan, úgy ráfog azokkal a cuki kis fogaival Kép ja .. és olyan hülyén ébred... szerintem álmodik közvetlenül elõtte, és azt sem tudja, hogy hol van... Ma reggel mondjuk aranyos volt, egyszercsak felpattant, és vadul elkezdett puszikat dobálni .. KépKépKépKép De többnyire a teljes kétségbeesés van az arcán Kép

... most bocsi, hogy senkire/semmire nem reagálok ... de kipurcanikusz maximusz fenyeget ...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

TEgnap/ma összeraktam a táskámat, mert úgy hasogatott a derekam, hogy azt hittem, megszületik a baba Kép De mégsem Kép, - viszont örülök, hogy minden össze van készítve! Kép Ezt a hasogatást hívják jóslónak? Hogy emlékeztek?

A fiúk még mindig betegek Kép, de Békásra akkor sem indulnék már el, ha egészségesek lennének. Úgyhogy csatlakozva Dzsilihez: írjatok nekünk sokat! KépKépKép

Mindenkit puszilunk és várjuk a talis (meg egyéb) beszámolókat! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Márti!
Nekem nem voltak jóslófájásaim, de valószínûleg neked már az volt. Most már mindig izgulhatunk, ha valamiért nem írsz.
Jobban vannak a fiúk?

Beja!
Kb. meddig lesztek a játszón? Még nem tudom mikor érnénk oda.

Lányok!
Nem engedi a profilomba betenni az új képet, sõt törölte az eddigit. Van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett?
Az albumunkba tettem két rövid hajas képet, címe PETi.

Sziasztok
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Majd olvasok. Most csak annyi, hogy talira nem megyünk, egyrészt mert anyukám bejelentkezett segédkezni, ami igen jól jön, mert a derékfájás óta jól elmaradt egy csomó házimunka. Másrészt Vili tegnap belázasodott és taknyos lett, mára meg engem is elért a takontykór.
Megyek mert Vili rángatja a kezemet.

Norci és takonypóc
norci

Köszönjük, köszönjük, bár ez nem érdem! Kép

Márti,
nekem voltak jóslófájásaim mindkettõvel. Ugyanúgy fáj, mint az igazi, csak pl. testhelyzet váltáskor elmúlik és korántsem olyan erõsek. Inkább csak picit fájtak a keményedések. És természetesen az összes mensis tünet is jelen volt, mint ami szüléskor is. Kép

Dzsili,
amit a máltkor készítettél az gyönyörû volt! Nagyon ügyes nõci vagy! Kép Napocs, pedig ha így halad leköröz majd ügyességben! Kép

Kata,
valóban azt írják a könyvek, hogy a hátsó rágók 2-3 éves kor között bújnak ki. Megnyugtatásul: Sárám a 2. szülinapján már bõven 20 fogú volt és nem vettük észre a maradék 4 kibújását! Kép
Örülök, hogy Marci jól van! Sokszor eszembe jutott és most ez nagyon jó érzés! Kép

Betegeknek gyógyulást!

pussz:
Solya
solya

Bszilvi,
más is ugyanígy járt, mint te a képfeltöltéssel! "Szerintem a hiba a közvetítõvonalban van!" Kép
Mindenesetre így nem próbálkozom a cserével! Kép Maradnak a majmok! Kép

Én is le akarom vágni Máté haját. Nem mintha olyan hatalmas lenne, kb. annyira, mint Petinek volt Kép, de jó lenne picit erõsíteni. Nála sem lehet szempont, hogy gömdörödne. Kép Te csak frufrut vágtál? Mert én arra gondoltam, kipróbálom a nullásgépet. A múltkor a fodrászom mondta, hogy nem csak pár milis hajat lehet ezekkel a gépekkel csinálni, hanem hosszabbat is, csak olyan fejet kell hozzá venni. Igazából azt nem tudom, hogy bírná a fiatalúr? Van valakinek tapasztalata ezen a téren?

Solya
solya

Márti,
még valami eszembe jutott! Kép Az orvosom azt mondta, hogy addig, amíg nincs rendszeres fájástevékenység legalább 1-2 órán keresztül, addig az jóslófájás. Akkor is ha fáj, és ha nem fáj eléggé. Kép
Remélem segítettem!
Solya
solya

Solya!

Köszi! Kép Én sajnos nem tudom a szüléshez hasonlítani, mert Árminnal elfolyt a magzatvizem és még másfél napra rá sem voltak fájásaim, úgyhogy végül is oxytocinnal kellett megindítani a szülést és fájásokat kelteni - azok viszont kétpercesekkel indultak, ráadásul állítólag a maguktól jövõ fájások sokkal kevésbé intenzívek - szóval, ezért aztán gõzöm sincs arról, hogy ez most mi volt. Sõt, eléggé aggódom amiatt is, hogy észre veszem-e egyáltalán idõben (minthogy szintén állítólag a második szülések sokkal gyorsabbak), hogy szülök és hogy be ell menni a kórházba. A derekam kb. 24 órán át egyfolytában majd' leszakadt - és szinte végig kemény volt a hasam is. De periodikusságot vagy ilyesmit egyáltalán nem tudtam felfedezni, csak folytonosságot - mára elmúlt, úgyhogy biztosan nem szültem KépKépKép

Viszont szörnyen hisztis és sírós meg undok lettem KépKépKép Sajnos én magam is jól látom ezt, csak kontroll alatt tartani nem tudom Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Zsuzsa: jobbulást Beusnak!!! Ugye lejjebb ment már a láza ?!!!

Edit, Zsuzsi: mindig tudtam, hogy a játszótér "veszélyes üzem", de hogy ennire ... Kép

Dzsili: nagyon gyönyörû az emléklap!!! 3 testvérpár is van az osztályban? És ki az a D. Vanda???
Küldhetek Neked emilben néhány vadiúj fotót????

bszilvi: mi 3/4 9-tõl 1/4 10-ig voltunk a Heim P.ban Kép És Ti kinél voltatok? Csak nem a Kecskés doktor bácsinál??? Mi hozzá járunk már évek óta és imádjuk, csak eszméletlen nehéz idõnként elérni Kép

Zafi: én nem mertem kérdezõsködni apukádról. Nagyon örülök, hogy jobban van és hogy otthon van, így legalább tudjátok szeretgetni!

Rebi: Tomi is megmakacsolja magát néha újabban és hátrafeszíti magát. De szerencsére meg lehet vele beszélni a dolgokat és elég hamar abbahagyja.

Tomi ma megkapta a 15 hónapos szurikat meg a cseppet. Ismét igazi hõsként viselkedett. Komolyan mondom, idõnként nem is értem, hogy létezik ilyen jó és értelmes gyerek! Nem is vagyok ám elfogult Kép Szóval csak akkor sírt, amikor a dokinéni beszúrta illetve akkor, amikor a másikat jódozta, mert akkor már tudta, mi következik. De nem kellett lefogni se, nem dobálta magát és utána szinte azonnal abbahagyta a sírást. Ja, és 9,94 kg, 82,5 centi. Hát, nem egy óriás, az biztos Kép, de nekem megfelel Kép
A 7végénk jó zûrös volt, melók, focimeccs, mosások, rendrakások, stb. Tegnap este viszont egy jót bridzseltünk a barátainkkal, levertek minket Kép

Tomi most békésen alszik, az elõbb megnéztem és elolvadtam... Õrületesen imádom! Szent egek, ez már kóros???
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Ja és az egyik fotót felteszem Tomiról Kép Legalábbis megpróbálom Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

bogancsi,
ezek szerint Neked sem sikerült? Kép

Szerintem nem kóros és nem is pici! Kép

Márti,
a Tiedhez hasonló paráim nekem is voltak, mert én meg fájásgyenge voltam Sárával! Kép Többször hívtam a szülésznõt is és az orvost is, természetesen leginkább akkor, mikor Andris vidéken volt Kép, hogy most tutira szülök. (Mátéval) Innen a nagy "tapasztalat", mert egyébként mindkettõ gyerek egy-egy jól irányzott vizsgálat "eredménye". Így aztán még én sem éltem át, azt az igazi vajúdáskezdetet. Kép
De tényleg gyorsabb volt a második, viszont itt is megnyugtatott a doki, hogy nem megy az olyan gyorsan! (Olvastad Snoopy szüléstörténetét? Kép) Nekem is gyorsabb volt: elsõ 14,5 óra 2. alig 5 óra vajúdás után. De azért volt idõm beérni a kórházba! Kép

Mensid úgy szokott fájni, mint most? Mert nekem is derékleszakadásos fájdalmaim vannak, ha menstruálok és a szüléseimet végigkísérte! Kép
Ha jól emlékszem, azért még legalább két hét jót tenne neki a pociban,nem? Beszélj a kis fejével! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Márti: én meg attól félek, hogy nem jövök rá, hogy a magzatvíz folyik Kép Baluval nekem voltak jóslófájásaim, de nullák voltak az igaziakhoz képest. Bekeményedett a pocakom, és egy kicsit fájt, de nem volt vészes. Azt mondják, a jóslófájás elmúlik pl melegvizes fürdõtõl, vagy el tudsz mellette aludni. Nekem a rendes fájások rögtön 5 percenként jelentkeztek, de csak 25mp-ig tarottak. Ha kételkedsz, hívj fel, kitaláljuk, mi van KépKépKépKépKép

cory, akinek tanulnia kéne az esti zh-jára

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Norci, Laura, Borcsa! Köszi a drukkokat a fogyókúrához, igazán jól jönnek! Kép Eredményhirdetés: Ma reggel 2,5 kg.-mal voltam kevesebb, mint egy hete, mikor a kúra kezdõdött. Kép Azért ez jó dolog. Kép

Márti! Giga-gyógyok mennek, de remélem, már elkéstek, és mindannyian jól vagytok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gorsi! Azután ha mégis fiú lesz, tudok néhány nyomós érvet, hogy miért jobb így! KépKépKép

Laura! Küldjük a növesztõ-drukkokat Toncsinak! Egyébként meg az a lényeg, hogy egészséges legyen! Majd megnõ idekinn! Kép

Solya! Gratulálok Máténak az elinduláshoz! Hát nálatok is a 15. hónap hozta meg a nagy mutatványt! Kép Meglátod, mostmár milyen gyorsan rákap majd a sétálgatásra! Kép

Bogancsi! Kép Unoka-Sógornõmnek az Unokabátyám Feleségét tituláltam. Kép Nem tudom, ez hívatalosan milyen rokonsági fok. Simán Sógornõmnek nevezni nem akartam, mert az már mégis csak túl zûrös, hogy nekem, akinek mindössze egy vér szerinti testvérem (a Védõnõvérem Kép) van, legyen egy nõtlen Kisöcsém és egy Sógornõm is. Kép

Beja! Kérésedre megjelentünk, de sajnos nem nagyon sikerült feltalálnunk magunkat. Kép Még jó, hogy azért a 20-30 percért nem utaztunk keresztül a fél városon. Kép

Dzsili! Én is megbántam, hogy belevágtam ebbe az akupunktúrás kúrába, de mostmár mindegy. Persze, elõször fût-fát ígérnek, az ember boldogan megveszi a (finoman szólva húzós árú) bérletet, utána jön a feketeleves. KépKépKép És itt sajnos nem csak a kalóriaszámolgatásra gondolok. KépKépKép Ma közölte a doktornõ, hogy mi a gyerekekkel csak ekkor meg ekkor mehetünk, mert zavarjuk a várakozó hölgyeket. Talán mondanom sem kell, hogy a megadott idõpontok, amikor hajlandóak elviselni bennünket, a gyerekek napirendjéhez képest a lehetõ legrosszabb. Kép Ja, és még annyit, hogy az elsõ bejelentkezés elõtt megkérdeztük, hogy mehetünk-e 16-17 hónapos gyerekekkel. Azt mondták, hogy hogyne, természetesen, nyugodtan. KépKépKép Ennyit a Giller Akupunktúrás szalon megbízhatóságáról, korrektségérõl és szavahihetõségérõl. Kép Azt, hogy milyen megalázó volt, ahogyan mindezt közölték, már nem is részletezem. KépKépKép

Kata! Ez csodálatos! Megkönnyeztem Marci történetét, és szívbõl kívánom, hogy hamarosan teljesen felépüljön! Kép

Zsuzsi! Én mint régi nagymellû, átérzem a problémádat. Nem is értem, miért szeretne a nõk többsége nagyobb melleket. Én serdülõ korom óta sportos, hetyke kis cicikrõl álmodok, amiket nem is kell tartani. KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Ma voltam dokinál NST-n, azt mondta, minden rendben van. A méhszáj még zárt, szerinte még nem lesz egy darabig szülés (Rominál ilyenkor már félig-meddig nyitott méhszájjal mászkáltam... Kép)
Múltkor azért voltam annyira megijedve az én ici-pici babám méretei miatt, mert a doki elmesélte, hogy nemrég nála született egy hasonlóan pici baba, és két napos korában meghalt. Kép Úgy kezdte az orvos, hogy tudja, hogy ezt most nem volna szabad elmondania, de ez és ez történt. Persze hozzátette, hogy az az anyuka egyáltalán nem vigyázott magára: nem táplálkozott megfelelõen és dohányzott is. Kép
Azért jól megijesztett...

Márti: sajnálom a hangulatváltozásaidat! Ez nálam is jelen van, csak én nem hisztis és undok vagyok, hanem nagyon érzelgõs. Mindenen el tudom bõgni magam, borzasztó... (hüpp-hüpp-hüpp... Kép ).
A békási talit én sem mertem bevállalni, talán-talán majd az Orczy-kertben...
Jóslófájások: sajnos nekem is indított szülésem volt, nem tudok okosat hozzászólni.
Végül is ki lesz Árminnal, amíg kórházban vagytok? (Én írtam a családnak "használati utasítást" Romihoz, úgy gondoltam, így minden szinte úgy fog történni, mintha itthon lennék, és így nyugodtabb vagyok. Meg hát évekkel késõbb érdekes lesz újra elõvenni... Kép )

Cory: mi van az egyetemmel? Drukkok mennek az esti zh-hoz! Kép

Rebi: nem lehet, hogy Csengének a foga jön, és nagyon-nagyon fáj neki, ezért ilyen hisztis? Amikor Romolának a foga jött, ugyanezeket a tüneteket produkálta! Ahogy írtad: sírás, dobálja magát, hiszti, arcán a teljes kétségbeesés - nálunk is ugyanez volt! Bármennyire is nem szeretem a kemikáliákat, ilyenkor szoktam neki adni Panadolt (egy fél kanállal - ez az elõírt adag kb. harmada). Ezután olyan, mintha kicserélték volna. Nem tudom, léteznek-e homeo-fájdalomcsillapítók, de szerintem próbálj meg neki ilyenkor adni valamit, hiszen annyira szenved szegény!!!

Zsuzsa: lehet, hogy most egy picit megharagszol rám... de ha tanácsolhatom, szerintem máskor legyél erõsebb, és ne engedd apának, hogy felébressze Beust, ha beteg. A beteg szervezetnek nagyon nagy szüksége van a pihentetõ, nyugodt alvásra, ez a legjobb gyógymód! Persze, teljesen megértem a párod, hogy nem szereti, ha össze-vissza alszik Beus, nálunk is van egy picit talán szigorú, de jól mûködõ napirend. De ha egy baba beteg, akkor semmi sem számít! Nem beszélve arról, hogy ilyenkor sokkal több alvást igényelnek, tehát ha sokáig alszik is reggel (délelõtt), még akkor is el fog aludni délután.
(És még egyszer bocsi, hogy belekotyogtam az életetekbe.)

LadányiKata: nagyon örülök én is a szomszéd kisfiú gyógyulásának!

Solya: nekem nagyon tetszett a profilképed, maradhat nyugodtan az a majmos! Kép

Dzsili: kár, hogy nem látszik Napocska arca a képen! De azért nagyon ügyesen mászik! Kép

Norci: nektek gyógyok mennek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Laura,
dokid sztorijához és ahhoz, hogy elmesélteKépKépKépKép Ha tudja, hogy nem kéne... Nem elég a sok terhes rémtörténet, még az orvos is! Kép
És köszi, a majmosról a véleménytKép

BMárti,
Nem is lenne Mo, ha minden tökéletes lenne! Gondolom nem az kekeckedett, aki megígérte ugye? Azért a 2,5 kg, az szuper! Kép Nagyon ügyes vagy!
Solya
solya

Sziasztok!

Újra vagyok!Kép
Most csak benéztem a "fíling" kedvéért aztán majd este jövök részletesebben.
Addig is pussz mindenkinek!
Laura!Márti! Vigyázzatok magatokra és kitartás a végére.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Sajna azt hiszem le kell mondanunk a távoli talikról.. Csengus nagyon nem bírja az utazást Kép Múlt héten Tikk volt szemtanúja, ma meg bSzilvi és Borcsa KépKépKép .. le kellett szállnom a HÉV-rõl, annyira kiborult Manó Kép Sétáltam vele egy kicsit a hûvösben a Fõ téren, és aztán szakaszokban jöttünk hazafelé .. Szerencsére elaludt közben...
.. azóta is néha fetreng/hisztizik... aztán vigyor...

... most meg még be is tojt, úgyhogy mehetek ... Kép

Tikk
üdv újra itt KépKépKépKépKépKép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Anyukák!
Tudnátok nekem tanácsot adni? Szonja lányom most 7,5 hónapos, és képzeljétek, issza a fürdõvizét! Egy ideje már csinálja, eleinte csak babaúszáson ivott egy-két kortyot, egy kicsit késõbb meg fürdetéskor. Lehajtja vagy oldalra fordítja a fejét, és lefetyel, mint egy kiskutya. :-) Nagyon aranyos, de én azért féltem egy kicsit, merthát mégsem forralt vízben fürdik. Eleinte azt gondoltuk, hogy hát ismerkedik a vízzel, de nekem úgy tûnik valami másért csinálja... annyira határozottan adja elõ magát. Egyébként igény szerint szopik, egyszerûen nem hiszem, hogy szomjas. A figyelmét sem nagyon lehet elterelni, amig eleget nem ivott. Van valami ötletetek?
kalinta (kalinta)

Sziazstok!

Most csak arra reagálok, amit nekem írtatok, mert rohanok, meló van a háznál, természetesen rövid határidõvel.

Laura!
Dehogy haragudtam meg, hogy írtad, miért engedtem felébreszteni Beust. Teljesen igazad van abban, amit írtál.KépKépKép Nálunk is elég szigorú napirend van, de szerencsére nem vette zokon Beus ezt a mozdulatát apánakKépKépKép, bár délelõtt eléggé nyügi volt.
Egyébként sem tegnap, sem ma nem aludt délután a kisasszony.Kép Tegnap ráadásul este 10-ig kukorékolt. Most meg alszik már vagy háromnegyed órája.KépKépKép Igaz, 7 órakor már érezhetõ volt a fáradtság hiszti elõjele.

Köszi mindenkinek a gyógyokat. Lázas péntek este óta nem volt Beus, de a takony (bocsánat) rendesen kijött rajta. Ma a drágám délutáni alvás helyett, a ruhájába fújta az orrát. :o REndszeresítettem neki egy nagy, használaton kívüli textil pelust zsebkendõ gyanánt.KépKép

Egyelõre ennyi, most ezerrel el, mert meló van.

Sziasztok
Zsuzsa + taknyos Beababa

beababa

Sziasztok!

Márti! Bocs, de nagyon jót derültem a " ...- mára elmúlt, úgyhogy biztosan nem szültem " dumán!KépKépKép Nagggyon bízunk benne, hogy még jövõ hétfõn látunk egyben!Kép

Bogancsi! Persze, sz@r ilyenkor érdeklõdni, nem is várom el, meg nem is nagyon akarlak titeket apukám bajaival traktálni. Szinte minden nap lehetne valamit írni, de most annak örülünk, hogy otthon van, anyu mindent megfõz, amit csak megkíván, mi meg amikor csak tudunk, megyünk!Kép Pl. jövõ héten 4 napra lemegyek Rékával, õk unokáznak, én meg készülök a nyelvvizsgámra!Kép
Tomi nagyon ügyi!Kép A legtöbb gyerek már a fehér köpeny látványától kiakad!

BMárti! Kár, hogy hamar elmentetek!Kép Sajnos (vagy nem sajnos) ezek már nem azok az ücsörgõs talik, mindig rohanni kell a kölykök után, de azért néha lehet pár szót váltani egymással! Ha maradtatok volna, biztos Lacika is bemelegszik és akkor tudtál volna beszélgetni egy-két emberkével!

Tikk!KépKépKép

Rebi!Kép Szegény Csenge! Hátha csak a fogzási körülmények miatt ilyen, hiányoznátok a talikról!

Cory! Már gondolom túl vagy rajta, de utólag is drukk!Kép Most már jöhetnétek talizni, régen láttunk titeket!

Zafi
zafi

Kalinta!
Szerintem adj neki egy poharatKép!
Komolyabban: aggodalomra semmi ok, ekkora korában nem okoz problémát ennyi forralatlan csapvíz. Bp. büszkélkedhet Európa legjobb vezetékes vizével.
Rebi! Úgy sajnáltam szegény agyonfáradt Csengét! Nem lehet legalább kölcsibe kipróbálni vmi utaztatható kiskocsit? Aztán ha abban jobban bírja, kitalálni, mit hova kell rekkenteni, hogy elférjen.
Tikk!
KépKépKépKépKépKépKépÜdv újra a fedélzeten!KépKépKépKépKépKépKép
Laura!
Doki! GrrrKép Neked akkor is egy tündér egészsége Toncsid lesz, aki hipp-hopp megnõ idekint!KépKépKép
Cory!
Sok-sok drukk az egyetemhez!KépKépKép
BMárti!
Ez igen! És mellesleg, én nem láttam azt a plusz 10 kg-t!KépKép
Márti!
Még mindig mennek a gyógyKépKépKépKépKépKépok! Én se voltam biztos benne, hogy Luca elindult-e kifeléKép! Úgyhogy telefonon zaklattamKép a dokim. Luca és Réka tök másképp indult kifelé.
Dzsili!
Napsi nagyon ügyesen mászik felfelé! Te meg csudiszép tablót gyártottál!
Zsuzsa!
Beusnak sok-sok további gyógyKépKépKépKépKépKép!

Egy kis Luca híradó! Vasárnap áttört a 7. fogacska!KépKépKépKépKépKép Igaz meglepetésemre a bal alsó 2., amit még csak duzzadtnak se láttam.
Mi nagyon jól éreztük magunkat talin. Luca hazafelé elaludt a HÉVen, bár csak a Margit-hídnál. És békében aludt hazáig.
(GOrsi, a kanalat hazahoztuk. Igyekszem jövõ hétfõn visszaszolgáltatni!)

Hisztimentes jó éjszakát mindenkinek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Borcsa
Én is nagyon gondolkodom vmi kicsikocsin, de sajna nem az volt ma sem a legfõbb baj (a fáradságon kívül)Kép Egyszerûen nem volt levegõ a HÉV-en... (mint múlt hétfõn a metrón). Ahogy leszálltam vele, megnyugodott. Aztán itthon alvás után (jó 2 órát aludt, úgyhogy még pihenhetett is, de biztos megviselte a délután).. szóval este is volt ilyen hirtelen jött "rohama" Kép Ha ez nem múlik pár napon belül, akkor dokihoz viszem, mert ijesztõ... Kép

Kalinta
Csenge is issza a fürdõvizet... a szappanost is .. de már pohárból Kép

Taknyosoknak gyógyulást, szomoroknak vidámodást.... fáradtaknak jóéjt .. úgyhogy megyek is aludni .. Kép

Rebi

rebi

Sziasztok!

Márti, Laura: jaj, nagyon izgulok értetek!!! Nyugodtan sirjatok, hisztizzetek, engem nem zavarKép Kép Nemsokára itt a baba és ez hihetetlen nagy dolog! Azt hittem, ha az ember lánya másodszorra terhes, akkor már kissé nyugodtabban megy szülni, de amint látom ezt az érzést/tudatot nem lehet megszokniKép
Márti: ha jövõ héten mentek hétfõn az Orczy kertbe talizni, akkor mi is feltétlenül megnézünk benneteket! Fiúk gyógyuljanak meg gyorsan!Kép
Laura: fura az orvosod, hiba volt, hogy elmondta, de azt hiszem, õ sem tudta még feldolgozni ezt a csalódást, hiszen neki is az volt. Pont tegnap láttam az egyik német adón errõl egy dokumentumfilmet, hogy Németországban hogyan állnak ehhez a témához az orvosok, a szülõk és a pszichológusok, most nem részletezem, de nagyon más világ van nyugatabbra mint itt...

BMárti: Gratulálok a 2,5 kg-hoz! Szerintem ez nagyon szép teljesitmény! Az én férjem is fogyózik, õ kb. 8 kg fogyott kb. 1 hónap alatt, de õ elég brutálisan csinálja, remélem nem lesz rosszul, mert alig eszik. A dokinéninek azért én beszóltam volna, hogy ugyan már ennyi pénzért el lehet viselni a gyerekeket!
Miért nem tetszett a tali?

Cory: ha most zh-ra készülsz, akkor az azt jelenti, hogy minden rendben van a sulival? Milyen régen is volt, mikor chaten izgultunk egymásért és kérdezgettük, hogy most mit kellene éreznünk, na meg csinálnunk?Kép

Zsuzsa: remélem gyorsan kimásztok ebbõl a takonykórból, de az szerintem nagy dolog, hogy Bea már orrot tud fújni!

Kalinta: az én Dórim is szokott játszani a vízzel, néha iszik is belõle, szerintem ez csak játék, próbáld elterelni a figyelmét valami más játékkal, hátha az jobban leköti, mint a viznyelésKép Az is lehet, hogy szomjas, most már melegebb van, kináld meg egy kis vízzel fürdés elõtt, hátha akkor abbahagyja. Nem tudok semmi okosat írni, de remélem hamar megoldódik a problémátok. Nem lehet, hogy a habot szeretné megenni, megkostólni?

Rebi: Dorka is hisztisebb mostanában a megszokottnál, fõleg hajnalban csinálja õ is azt, amit Csenge. Szerintem az idõjárás miatt van az egész, hiszen jön a rossz idõ. Vagy ez egy életkori sajátosság?

Solya: nem tudom gratuláltam-e már vagy nem, így inkább megerõsítve gratulálok Máté elindulásához!

bogancsi: de jó, hogy Tomi nem cirkuszol a dokinál! Kép Nálunk az oltás kész viadal! Ezért utál is minket a dokinéni. Gondolom, ti kedvencek lehettekKép Hogy készíted fel Tomit az oltásra? Én már mindent kipróbáltam Dórinál, eljátszottam, elmeséltem, hogy mi fog vele történni, de ennek ellenére, ahogy meglátja a dokinénit ordít, sõt a mérlegtõl is fél. Szegénykémet kész idegbetegnek gondolja a dokiKép
Nehéz megtanulni bridzselni? Milyen kártyával és hányan játszák?

Dzsili: Látom Napsugár is mászómûvész!Kép Olyan aranyos, ahogy mászik! És hogy veszed le? Én mindig a mászókán akarok leesni a gyerekkel a kezemben... Ez a fotó már az új kertben készült?

bszilvi: nem lehet, hogy túl nagy képet akarsz feltölteni és nem birja a rendszer?
nem lehetett semmi az aluljárós esés!Kép Gondolom senki sem akart nektek segíteni... Szerencse, hogy veletek volt a férjed!Kép

MOst szervezem a 10 éves érettségi találkozót, tök jó, mert alig 2 hete kezdtem és az osztály fele már jelentkezett nálam és sokan segítenek, pedig csak szeptemberben lesz a tali!

Szila: írhatnál egy kicsit többet magatokról, nagyon szûkszavú vagy mostanában...

üdv: jó éjt!

Zsuzsi és Dorottya (lassan másfél éves)
zsu26

Sziasztok!

Gyors leszek, mert csak most kerültem gépközelbe, de már majdnem leragadnak a szemeim....

Tikk!KépKép Üdv újra itt!!!!!KépKép

Rebi! Teljesen megértelek, Luca is tud hasonló dolgokat produkálni, páran már látták (pl Cory és Márti), milyen "jó" vele utazni... Igaz, sokat javult az utóbbi idõben. Nyugi, lesz még könnyebb Csengével is!
Volt, hogy 4-5 metrómegálló már hosszú utazásnak bizonyult. Hányszor szálltam én is le vele félúton....
Ma már sokkal jobban tûri a dolgot.
Legközelebb utazhatunk pl együtt, a két lány majd elszórakoztatja egymást.... Luca biztos szívesen kölcsönadja a babakocsiját is Csengének Kép(hátha abban jobban elvan), õ úgyis szeret kiszállni menet közben, ebben az 5 pontos biztonsági öv sem akadályozza meg.Kép

Márti! Én akkor is szeretlek, ha hisztis vagy és nyûgös!KépKépKép Remélem, még látlak pocakosan!
A fiúknak küldök még gyógyokat!KépKépKép

BMárti! Én sajnáltam, hogy olyan hamar elmentetek, még köszönni is csak messzirõl tudtam Nektek, Luca éppen a játszótér másik felén szeretett volna akkor lenni. Miért mentetek el olyan hamar?

Laura! Doki rémtörténeteKépKép Biztos nem lesz semmi gond a babával, majd megnõ, lesz rá elég ideje.Kép

Még akartam írni, de feladom, nagyon fáradt vagyok.
Jó éjt mindenkinek!
Andi

Andi
andi3

Norci!

Elfelejtettem írni neked! Gyorsan gyógyuljatok meg! Borzasztó ez a sok nyavalya, ami rátok tört!Kép Kép

Nem veszel be gyógyszert a hátfájásra?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsu: sajnos csak azt jelenti a zh, hogy ezt a félévet nem hagyom veszni. A sulival való dolgokból a legújabb kör kb 1 hónap múlva zárul.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?