Sziasztok!
Látom beindult a topic, lehet hogy ez annak köszönhetõ hogy én nem voltam?
Észre vettétek?
Hát persze hogy nem /Laura a kivétel, köszi!/ nem baj, én azért rendületlenül nyomulok tovább, emlék lapokat szerkesztettem a suliba és az oviba ezért nem értem rá!
Rólunk:
Napocskám újabb két foggal gyarapodott így most már 12 van neki!
Rendületlenül magyaráz nagyon sokat gyalogol /ha nincs ilyen ….szél/ , most már kizárólag egyedül eszi a fõzelékeket, egyszóval tünemény!
Immáron kevésbé náthás most köhög!
Nyuszimanó
Nem vagy te kicsit várandós?
Ennyire pozitív életérzés mibõl is fakadhatna másból! Örülök, hogy ilyen boldog vagy és hogy minden szép és jó úgy is ritka ha az ember ezt érzi, jobb kedvem is lett amikor a soraidat olvastam.
Donci nagyon ügyes már, elhiszem hogy büszke vagy rá!
Gorsi
Nálunk nincs játszótér! Ez mégis csak rosszabb mint a játszóteres anyukák, itt mindenki igyekszik magának a kertben mászókát homokozót és egyebeket beszerezni!
Nálam is hasonló a helyzet barátnõ ügyben, pedig nem vagyok egy elveszett emberke, csak éppen szeretek kötõdni barátokhoz és hát õk elköltöztek! Így maradtak a kevésbé szoros kötelékek meg Ti!
Márti
Gyógyik mennek a párodnak és Árminnak, remélem neked nem kellenek??!!
Ha Vilka 3200 g lenne is tökéletesen normális lenne a tömege, úgy hogy nem is kell izgulnod miatt. Másrészt nekem mind a kétszer azt mondták a számítások alapján, hogy kisebb lesz mint az elõzõ babám volt mégis nagyobbak lette, hát ennyit a pontos mérésekrõl.
Ármintól kedves ajándékot kaptál anyák napjára!
BMárti
Drukk a fogyihoz! Én is ki akartam próbálni régebben ezt a az akupunktúrás dolgot, de már „lebeszéltél” róla. Tutira nem fogok számolgatni, inkább csak szorongok!
Tiduj
Gratulálok a kicsihez!
Én már régebben megnéztem a másik topicban, mert ilyen kíváncsi lélek vagyok, de gondoltam amíg te nem szólsz róla nem csicsergek!
Bogancsi
Látom Tomival minden rendben, apja félig megtartott szülinapja is jól alakult, utólag is minden jót neki! Zsófi lányodnak is boldog névnapot!
És minden más Zsófinak is ebben most nem igazán vagyok képbe, mármint hogy kik is õk!
Solya
Mátéka elsõ lépéseihez gratulálunk!
Ó és neked is minden csepp répaléhez, nagyon megdolgoztál érte!
A családodat mindjárt megkukkantom csak csatlakozom!
Borcsa
Kopogó szellem
A kis Luca is olyan ügyes nagy lány már, nem gyõzök csodálkozni!
Laura
Sok-sok drukk
a kicsi fiadnak a nõdögéléshez, ne legyél bánatos azért az sem tuti amit mérnek még meglepõdhettek, ha mindent rendben találtak egyébként, akkor majd megerõsödik itt kint, a kisebb babókák általában még szívósabbak is hidd el!
Különben sem kisdisznó hogy kilóra mérjük!
Én is azon anyukák közé tartozom, akik rászólnak a másikéra persze csak diplomatikusan eleinte, meg a sajátomat kioktatom te mért ne csináld amit õ alapon , másrészt muszáj is sokszor mert a gyerekek többnyire csak egymásnál játszhatnak, így figyelni kell rájuk.
Edit
Tudom, hogy neked éppen olyan nehéz hízni, mint pl. nekem fogyni, de azt ne hidd hogy mindenki megbámul az utcán és fõleg hogy azért mert nem tetszik amit látnak. Azért szerintem sokan lennének olyan „megbámulnivalók” mint amilyen vagy, szerintem a bájos arcod kellemes megjelenésed, és a tündéri fiad amit néznek!
Norci
Derekadra gyógyik.
Napocska kenyeret szokott enni valamilyen felvágottal, tejpépet , joghurtot, vagy amit fõztem és maradt ebédrõl, szóval bármit szabadon!
Most sütöttem egy kis csokis piskótát szerintem arra veti rá magát….
Zsuzsa
Merre vagy? Dolgozol?
Hogy megy az angol, gyûröd még? Nekem Bea haja jobban tetszett hosszabban, de azt a bájos kis szépséget még ha akarnátok sem tudnátok egy haj vágással elrontani, most olyan modern lett a frizurája. Jól áll neki és legalább nem vakarja a fejét folyton ha melege van alatta mint Napocska.
Cory
Bár már sokan írták én is remélem hogy megoldódik valahogyan hogy az egyetemen sikerüljenek a dolgaid! Olyan lelkesen mentél tanítani. Nem lehet hogy ennyi volt! Hidd el minden rendbe jön!
Balu már mondatokban beszél ezek szerint, nem semmi a kis ember!
Heni
Barninak is ügyes kis beszélõkéje van, õ is egyszerû mondatokat használ már!
Én is mindegyik babámnál elérzékenyültem amikor láttam õket az UH.n, mindegy hányadik gyerek akkor is a tiéd!
Mentát a szopis topicok körül lehet megtalálni, én is szívesen hallanék mát Helenáról!
Pussz: Dzsili