Köszi,aranyosak vagytok
.Hál'Istennek láza továbbra sincs Petrának,kedve étvágya jó és egyelőre még Lillcike sem kapta el(remélem nem is fogja).
Juci nagyon-nagyon örülök,hogy végre Dorka baba is jobban van
.Minden rendben lesz,erősek a Csajszikák nagyon.
Manda nagyon sajnálom,annyira szurkoltam pedig Nektek
.
Mamm jobbulást a párodnak vigyázz,hogy Te ne kapd el!
Chesti lehet,hogy csak novemberben a felújítás miatt.Amikor terhes voltam emlékszem hányan mondták,hogy úristen egyszerre kettő,hogy fogok velük boldogulni és megoldottam,remélem-ha sikerül-ez sem jelent majd gondot.Egyébként főleg Lillci,nagyon szeret "anyáskodni" a kisebbek felett,majd Ő segít
. Hajrá tesóproject
!Nagyon jó ez a jelenet a Dr.House-ból!
Benszi hú tényleg most nézem milyen korán írtál
.Gyerkőcök már most szoktatnak a nem alváshoz
.Drukkolok,hogy pénteken minden ok.legyen,azért ez nem olyan nagy eltérés.Egyébként az én férjem is ilyen volt mint a tiéd,állandóan el kellett kapcsolni a tv-t ha szülést mutattak.Úgyvolt,hogy nem is jön be a szülésre,csak a vajúdásnál lesz velem,de aztán bennt ragadt és nagyon jól bírta
.
Kitartás,ebben a hülye időben nem is jó kinnt lenni.Lányokat is jóformán leborítja a szél a motorról,utálom
!!!!
Sharon nem lehet,hogy elírták az értékeket?Vagy ennyire nem törődtek semmivel,hogy csak ráírták a záróra és nem mondtak Neked semmit
?Szorítok,hogy az orvosodtól jó híreket kapj,addig is pihi,pihi,pihi!Azért ez szörnyű,hogy lassan vidékről is Pestre kell járni szülni,hogy az ember biztonságban érezze magát
!
Bibarci én is túrógombócot csináltam tegnap,mondjuk nekem Apa és a Lányok gondoskodtak róla,hogy ne tudjak megenni 7 db-ot
.Luki néninek kitartás és puszi!
Azt hallottam,hogy Gica még mindig egyben van,jövő héten tölti be a terminust azért ez nem semmi
.
Puszi Mindenkinek!
Lippa