Új privát üzeneted érkezett!

Friss infók Juciékról: http://www.meiszter.extra.hu/
elan

Juci!
Csuda klassz,hogy Dorka jobban van,no meg Lili is nagyon erős!Stramm lánykáid vannak!

Bibarka!
Zekét imádjuk!7,5 lett a zsemlekaja után a cukrom!Pont határ szerintem!Engeteg gyümölcsöt és főleg barackot eszem!
majd ma hívom a dokimat,mert tegnap nem értem el!

Taptau és Lippa!
Nagyon érdekes volt a tanfolyás!A szoptatásról volt szó és előtte volt az ősejtektől egy előadás,ami meggyőzött,hogy felesleges pénzkidobás!
Jövőhéten császármetszés+szülés!Apa arra eljön,mert tegnap szegény nem ért rá!Most vagy betojik az uram vagy megnyugszik!De amikor ilyen nesenel dzseográfos szülést nézek otthon leveri a víz és komplett szülési fájdalmak jönnek rá!Hát nem tudom elvigyem-e őt most!Bár ha meg bejönne a szülésre,ne akkor lepődjön meg!

Taliztam Gombahölggyel a tanfolyáson meg az urával!Szépen megnőttt az ő pocija is!Mondtam neki jöjjön többet a topikra!

Lippa!
Remélem minél hamarabb megnézed azt a szülőszobát újból!

Manda!
Nagyon sajnálom!Tényleg csak annyit nekem a 6.-ra jött össze és Bibarkának is!Pihizzd ki a lelked és uzsgyi vissza!

Málna!
Ha előtte is derékfájós voltál,akkor már ilyen korán simán fájhat!

Vicuska!
Szerintem is jófej Zeke!Felajánlotta,ha a dokimat nem érem el,vagy valami közbejönne neki,szülhetek nála!
Neked már kemény visszaszámlálás van!Szép 3kg feletti babód lesz!

Napcsi!
Mi újs???????

Luki!
Jobban vagy már?Elmúlt a vérzés?

Chesti!
Nem tudom hogy én kívántam-e de utólag boldog névnapot a kis Nikinek!Kicsit szétszórt vagyok!

Az órából ítélve most is fenn vannak a kölkeim és nem alszanak!Szél van és ezt nem bírják!Már pöcs kivan olyan fáradt vagyok!
Vendég

Jó reggelt!

De jó volt olvasni, hogy Dorka is jobban van. :) Ahogy leírta már megfogta anya kezét... :) hát bekönnyesedett a szemem, de gondolom nem csak nekem.
Volt egy dr house-os rész, aki látta emlékszik rá. Pocis nőt műtöttek, kinyült egy pici kéz, és megfogta a doki kezét.... Én úgy elkezdtem sírni...hajjajjj. :) Meg is van az a rész, majd kivágom, és feltolom youtube-ra.
Továbbra is mennek a drukkok a két kicsi lánykának!

Benszi, apa beakar menni amúgy szülésre :)
Nem semmik a gyerekeid hallod e. Most ki vagy? :) Lesz ez még zombisabb amikor már sírni is fognak. :)
Zeke nagyon szimpi! Amilyen morgós medvének néz ki, annyira arany a szive. :)

Bibarci Luki nénit puszilom. :) Ti hogy vagytok? Poci?

Hív a csajé, puszi mindenkinek

chesti

sziasztok!
hogy tudtatok ennyit írni? nekem 2 napja nem is működött a babanet...
légyszí drukkoljatok csajok, most megyek 3-4D UH-ra...úgy szeretném látni a kis pofiját, napok óta erre próbálom rábeszélni a kisfiamat :lol:
jövök és visszaolvasok...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

bocsánat lányok, rossz helyre írtam...nem ez az én fórumom :?
bocsi...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Málna
nekem 1 volt,arra a doki azt mondta hogy tökéletes/nálunk a schöpfiben a lombikosokat egyböl küldik boholyvételre :oops: :oops:

Luki néni jól van,nem vérzik csak barnázik,valszinű pénteken jöhet haza,már nagyon várja,főleg igy hogy beigértem neki egy túrógombóc partit :P :P

Chestike
köszi mi jól vagyunk,pocak nagyon nagy,majd rakok fel képet :oops: :oops: mi meg kérünk képeket az óriásszemű kisasszonyról :P :P

Vörösbegy
szia,remélem látod majd,rakd fel a képet a blogodra hogy megkukkoljam.

Benszi
én is sok gyümit eszem,főleg szőlőt,na meg mostanában kicsit édesszájú lettem ujra,ugyhogy fosok hogy mi lesz a cukros vizsgálaton :oops: :oops: örülök hogy neked jó lett :P :P

bibar

Itt a beigért Dr House-os rész. Aki lelkileg ki van az ne nézze meg.
Nekem nagyon tetszett.

http://www.youtube.com/watch?v=BRYLVgcshw4

chesti

Bibarka!

Most hívtam a dokimat és pénteken megyek a terheléses cukorra löttyöt inni!Fasza!7,1 a jó érték!Hát,anyám kevesebb szőlő és csoki!Én is itt csúsztam meg!

Chesti!
hát nem tudom bejönne-e aszülésre,erről nem beszélünk,majd a lakul valahogy!vésztartaléknak ott van a húgom,aki bejön majd!
Már eléggé elfáradtam és most tört rám pánik,hogy már nincs sok hátra és jajajjajajaj!Sokat pityergek ettől,uram sokat dolgozik,keveset van itthon,mindjárt vége a terhességnek és egyszerre kettő,feküdni kell már sokat,kevesebbet bírok,alig tudok vezetni stb.Tisztára depis p..csa vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi jókivánságokat! Tavaly is kórházban voltam a szülinapomon egy halott babával a hasamban az idén pedig fenyegető vetélés lóg a fejem felett!!!

Tegnap este hazajöhettem a kórházból, iszonyatosan rossz volt! Ha még egy napot kellett volna maradnom, akkor vsz. megszöktem volna!
Csak röviden, mert csak pisilni kelhetek fel: a dokim szabin, a többiek alig foglalkoztak velem. Csak gyógyszert kaptam, se infúzió, semmi! 7 kórteremre 3 WC volt, amiből kettő mindig használhatatlan volt. Minden nap bőgtem, hogy nehogy valami fertőzést szedjek ott össze. Még fürödni is alig mertem, mert minden koszos volt! És a hab a totán, hogy az osztályos doki szerint minden ok, erre a zárón a cervix index 2100. Tehát nem elég, hogy nyílt a méhszáj, még meg is rövidült a nyakcsatorna, persze ezt senki nem mondta! Rettegek minden nap! Hétfőn visszamegyek a saját dokimhoz, de semmi jóra sem számítok! Egyet tudok, hogy mégegyszer nem fekszem be a kaposvári kórházba! Már elkezdtem nézegetni, hogy melyik kórháznak van koraszülött részlege. Ha valaki tud segíteni, olyan kórházat keresek, ahol van normális ellátás és PIC is!

Bibar- Lukinak sok puszi, mit mond milyen a SoteII ? Ugye Ő ott van?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok csajszikák!!Sietek most megyek a piacra csak gyorsan bekukkantottam, hogy elmondjam nektek a JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!hírt!!!MOst telefonálta a Söpf-Méreibe!!Igazhogy aztmondták pénteken menjek az eredményért de gondoltam megkérdezem hátha megvan már? És igen megvan!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Aztmondták minden rendben van EGÉSZSÉGES a kis muki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én annyira de annyira örülök!!!!Megkönnyebbültem.Bár magamban tudta,hogy nincs baj!!Egyszerűen nem lehet!! SHARON!!!Nagyon nagyon szoritok neked !!Vigyázz magadra! Tedd feljebb a lábadat és szigorúan feküdjél. Az én sógornőmnek annak idején összevarták a méhszájat mert kinyilt!!Most nincs ilyen??????De komolyan össze volt varva. Na puszi nektek majd délután jövök!
fiona66

Sharon:
A SOTE II. nagyon jó hely, a dokik is és a nővérek is maximálisan ott vannak a szeren. A kórház állapota nem egy magánklinikára hasonlít, de jó kezekben leszel ott.:) Vigyázz magadra!
Vendég

Sharon
borzalmas állapotok lehettek ott :oops: :oops: Luki meg van elégedve,csak 1 doki van aki mészár,de jól érzi magát bennt,szóval biztos ajánlja neked ha kell :oops: :oops: feküdj nagyon sokat,a köv szülinapodon már egy tünci babát fogsz a kezedben :lol: :lol:

Benszikém
hú ez gáz,félek cukor ügyileg én is a te sorsodra jutok,ma 7 turógombocot vágtam eddig be :shock: :shock: ráálltam a mérlegre és lesápadtam,inkább nem is mondom mennyi :cry: :cry:
ne legyél depis,bár én is szoktam ha egyedül vagyok és itthon kell lennem :oops: :oops: de gondolj arra hogy milyen jó lesz neked,bár nehéz lesz,de akkor is 2 gyönyörűség fog neked ott gagyarászni.remélem lesz segitséged :oops: :oops: szóval ne legyél depiske :oops: :oops:

bibar

Juci infó!
Aztb mondta a doki reggel,hogy változatlanulne ígér semmit,de ha ilyen tempóban tudják csökkenteni a paramétereit pénteken leveszik a gépről Dorcit!

Bibarka!
Ez a baj,hogy én is bevágnék 7 túrógombócot simán!Na ide azokkal a számokkal mennyi a kiló?Én csak halkan írom 15-16 kg!De sz@rok rá!Tudom nem kéne bedepisedni de nehéz,mindjárt itt a vége és felelősség,nncs már én csak mi vagy őkÉs 8év után most hiszem el itt a vége felé,hogy tényleg megkaptuk ezt a csodát!Lelkikleg kemény!
Mostmár értem a mondást!Boldogok a lelki szegények!Miért nem vagyok ilyenkor az?Nem filozófálgatnék itt ilyenekről!Na mindegy!

Sharon!
Sajnálom ezt a kórházasdit!Az uirad tudna jönni rendszeresen
pestre látogatni pl?
Vendég

Bibarci!
Most szoliba járatod kicsi Olivért?Fényvédőkrém vagy sapka nem kellett volna rá? :lol:

Ez mennyire jó!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bibar, éppen túrógombit ettem amikor olvastam, hogy azzal várnátok Lukit! :lol: Nem azért, hogy magamat fényezzem de istenien csinálom! Már befaltam 3 darabot de csakis light túróból és édesítővel. Így is isteni!

Sharon, hát tényleg borzasztó amiket leírsz, ilyen körülményeket....így próbáljon az ember pihenni és jobban lenni.

Mamm, a derékfájás még tényleg korai, szerintem ha van időd járj terhestornára. Azt nem mondom, hogy csodákat tesz de a helyes tartásra megtanít és megmozgat. A végére kész leszel a fájástól. Na, de nem akarok okoskodni.
vicuska1977

Köszi,aranyosak vagytok :D .Hál'Istennek láza továbbra sincs Petrának,kedve étvágya jó és egyelőre még Lillcike sem kapta el(remélem nem is fogja).

Juci nagyon-nagyon örülök,hogy végre Dorka baba is jobban van :D .Minden rendben lesz,erősek a Csajszikák nagyon.

Manda nagyon sajnálom,annyira szurkoltam pedig Nektek :cry: .

Mamm jobbulást a párodnak vigyázz,hogy Te ne kapd el!

Chesti lehet,hogy csak novemberben a felújítás miatt.Amikor terhes voltam emlékszem hányan mondták,hogy úristen egyszerre kettő,hogy fogok velük boldogulni és megoldottam,remélem-ha sikerül-ez sem jelent majd gondot.Egyébként főleg Lillci,nagyon szeret "anyáskodni" a kisebbek felett,majd Ő segít :D . Hajrá tesóproject :wink: !Nagyon jó ez a jelenet a Dr.House-ból!

Benszi hú tényleg most nézem milyen korán írtál :shock: .Gyerkőcök már most szoktatnak a nem alváshoz :D .Drukkolok,hogy pénteken minden ok.legyen,azért ez nem olyan nagy eltérés.Egyébként az én férjem is ilyen volt mint a tiéd,állandóan el kellett kapcsolni a tv-t ha szülést mutattak.Úgyvolt,hogy nem is jön be a szülésre,csak a vajúdásnál lesz velem,de aztán bennt ragadt és nagyon jól bírta :) .
Kitartás,ebben a hülye időben nem is jó kinnt lenni.Lányokat is jóformán leborítja a szél a motorról,utálom :twisted: !!!!

Sharon nem lehet,hogy elírták az értékeket?Vagy ennyire nem törődtek semmivel,hogy csak ráírták a záróra és nem mondtak Neked semmit :roll: ?Szorítok,hogy az orvosodtól jó híreket kapj,addig is pihi,pihi,pihi!Azért ez szörnyű,hogy lassan vidékről is Pestre kell járni szülni,hogy az ember biztonságban érezze magát :shock: !

Bibarci én is túrógombócot csináltam tegnap,mondjuk nekem Apa és a Lányok gondoskodtak róla,hogy ne tudjak megenni 7 db-ot :D .Luki néninek kitartás és puszi!

Azt hallottam,hogy Gica még mindig egyben van,jövő héten tölti be a terminust azért ez nem semmi :o .

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Ezt muszáj felraknom,Lillcike mai alvása :lol: .
Kép

Lippa

lippa

Lippa
Lili hová dugta a fejét? :D

Benszi
Hát kitartás és szerintem ezek a dolgok midenkiben felmerülnek,meg hát a hormonok is ugyi!Kitartás és vigyázz magatokra!!!

Sharon
Nagyon szorítunk neked is! Fekvés ezerrel és nem lesz semmi baj!!!!
gabicsibe

Kukuccs!!

megvagyok én is!!!remélem a nyagy talákozás is meglesz,na meg be is ágyazódik!!!!!!! :roll:

Sharon Drága!!!

Ez szörnyű lehetett!!!!Kitartás Kedves!!!!Drukkolok nagyon nektek!!!!Pihikézzél sokat Drága!!!!!Minden rendben lesz!!! :wink:

de jó hogy Dórka baba javul!!!!!!!!!!!!ugy örülök nekik!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci
Örülök, hogy javul a csajok állapota. A lányok erősek, tudod. Kitartás, nagyon nehéz lehet most, de nemsokára otthon lesztek és akkor már minden szép és jó lesz.

Sharon
Basszus, mindenhol ez van? Nekem 5 sor a Sotés zárójelentésem és az is hazugság. A dokim meglátta és levette a haját. Pl. Eleve méhen belüli elhalás miatt kerültem a kórházba!!!!!!!!!!!! Mondjuk a felvétel napja stimmel, így végképp nem értem, hogy miért csak a következő szerdán műtöttek. (előtte héten kedden vettek fel.) Ha Bp-en leszel, akkor tutira meglátogatlak. :lol:
Vendég

Lippa!
Hát hogy alszik ez a csaj?Annyira laza!Imádom!
A kölkeim nem nagyon bírják ezt a szeles időt,olyankor szétverik a lakásuk belsejét!
Hát én nem eröltetem apa bejövetelét,de ha a vajúdásnál benn lesz,akkor már nem hagy magamra úgysem!
Örülök,hogy Petra nem lázas!
Hol vettétek ezt a jó magas ágyrácsvédőt?Nagyon jó!ŰIlyewt még nem is láttam!

Gabicsibe!
Szerinem is a hormonok!No meg az ismeretlen!

Nyunyi!
Jó randizást!Pár nap pihi,oszt minden mehet,mintha mi sem történt volna,kivéve az emeléseket!
Vendég

Benszike!

Igérem ugy lesz!!!!!!!!!!!! :wink: És köszike Drága vagy!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik!!
fiona66

Hát azt nem értem!!Nagy nehezen összehoztam a vonalzómat frankon megcsináltam most meg nem rakja fel!Hát ilyen nincs! Na nekihasalok mégegyszer!!! Szoritottam ám neked NYUNYI!!!! Most feküdnöd kell???Ilyenkor mit kell csinálni??Ezt nem tudom mert mi mindjárt lombikkal kezdtük.Ma egész nap szurkált alul a hasam. Nem fájt igazán csak szurkált!!Nem tudjátok mi lehet ez???Meg a derekam is fáj. Na jo nem panaszkodom.Legyen szép estétek puszi mindenkinek! :lol: :lol:
fiona66

Benszikém
az nem is sok 2 gyerköccel,én is majdnem ott tartok és csak 1 van a pocakban.majd rendezünk egy közös túrógombóc partit ha megszülettek a kicsik :P :P no nem mintha addig nem randiznánk,összehozzuk valamikor :oops: :oops: én sem birom ám ezt a csodát még felfogni,ennyi lombik után ez a picurka itt rugdos a pocakban :oops: :oops: és igen,szolizunk,de bekentem :P :P :P pusszantalak,majd irok mailt csak most csavarogtam és holnap is fogok,ma kerifiam babusgattam :P :P nagyon édi.
holnap este meg megyek lukvizitre :shock: :shock: ja és ne depizz,majd jól kibeszéljük ezeket a dolgokat!jövö hét utánra megdumálhatnánk már most egy napot,/én igy be vagyok táblizva/és akkor randizunk,na majd irok mailt.pusz

Nyunyi
ezer millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska
na én nem rontom el édesitővel,hanem egy rakás porcukorral :P :P :P

Lippa
azok a husi lábacskák amik kilógnak,na és a szandi vonala :P :P :P tündéri :P !

bibar

Fiona!

Nem kötelező pihenni de azt mondják csajszik egy két nap nem árt!!!Az első inszemnél végig pihiztem a 2 hetet,és nem sikerült!!!Most nem pihizek 2 hetet,nem emelgetek azt ennyi!!! :wink: Még ma adunk egy kicsit a dolognak,hátha kell még!!!! :wink: :D Szerintem nyulnak az izmok ahogy nő a méh és az miatt fájsz,de ha nem múlik menny el dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Pusszantlak és köszike a drukkot!!!!!! :wink:

Kicsi Bibarom!!!!!!

Hogy megy az idő :shock: már 21 hetes vagy!!!!!!!!Nem raksz képet a keri babóról,vagy egy poci fotó???????????Jól vagytok drága??Csavargun csavargunk??? :wink: Vigyázz magatokra!!!
:wink:

Jóccakát neketek Kicsi mamik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép JÓÓÓÓÓÓÓcakát!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

ks

Kép
fiona66

Nyunyikám
ennél jobban nem is lehetnék :P :P :P nekem tényleg bejött ez a második trimeszter :P :P holnap az uram feltölti a gépre a képeket/most meccset néz/és rakok fel pocit is meg kerit is :P :P mostanában nagyon sokat csavargok,de ugy vagyok vele hogy most használjam ki ugye :oops: :oops:
azért pihizzél majd,estére meg hajrá :lol: :lol:

bibar

Sziasztok csajszik!

Hát Lippa még most is itt rötyögök a fényképen. :) :) :) Lilkó egy kis öntörvényű tündérke lehet. Mi újság a testvérprojekttel? ilyen baba kell még legalább kettő. El tudom képzelni ha kisfiad lenne a dömperrel aludna hasonló pózban.

Juci, szuper hogy csináltatok ilyen honlapot, erre mindig szorítok időt, nagyon sokat gondolok rátok, és nagyon örülök hogy Dorci is jobban van már!

Chestikém, Lencsilány egy kis angyalka. :) :)

Lányok, mi újság Gicával? Nem kellett volna már megszülnie?

Bibar kérlek mondd meg Lukinak hogy Zsomi nagyon sokat gondol rájuk, és szorít hogy Lilike minél tovább bennmaradjon! Én is a II. nőin feküdtem, 6 hetet. Az egyetlen 3 ágyas + fürdőszobás kórteremben, mindenki nagyon helyes volt, doktorok nővérek egyaránt. Örülök hogy Olivérrel minden rendben!

Kismamák kitartás, hogy könnyebb legyen és ne tűnjön olyan hosszúnak a 9 hónap, "AZ ELEFÁNTOK 2 ÉVIG TERHESEK". Ez nem vicc, tényleg. Azt sajnos nem tudom hogyan állnak a túrógombóccal. :) :)

Akit most kihagytam kérem ne haragudjon, megyek alunni, kis angyalkáim már másznak, Luca már felállt, a napjaink tehát unalmasnak nem mondhatóak. Ja és Zsombornak végre kinőtt az első fogacskája. Lucáé még sehol, remélhetőleg nem a fogatlanság lesz a szexepilje. :oops: :oops:

Zsókuci, jaj drága én is remélem a jövő év sok boldogságot hoz Nektek!

Puszi mindenkinek

Lucia

Kép
lucia1

Kép Lucababa a Skanzenban

Kép Zsombor (minő véletlen) ugyanott

Kép
lucia1

Azért nem mindig alszunk... SŐŐŐTTT!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lucia1

Lucia!!!!!!
Hát gyönyörűek!De látom nálatok is Luca a dominánsabb!Szerintem nálunk is Dóra lesz a főnök!Grat a zsombi fogacskához!

Gica még nem szült meg jövőhéten lesz a 40.hét és akkor elindítják neki!Ikrekkel eddig ez nem semmi!

Bibarka!Te elfoglalt asszonyság!
Suttyomban ne gondold,hogy nem fogok porcukros túrógombócot benyomni?????Ha jössz,mert szerintem sajna mostmár csak ez a varia áll fenn,akkor majd csinálok!
A kilókra meg ne figyelj,mert te magas vagy és eloszlik,no meg alapon vikny lányka vagy!Lukit csókoljuk ám nagyon!És most menj tényleg,mert az egyes babásoknál ez az időszak a tuti!
És a várt képeket ide vele!Had lássuk a zt a pocit benne a szolis Olit!Húhh basszus és még rímelt nem vagyok semmi,mi?Tudok ám!
Vendég

Jó reggelt Kicsi mamik!

Bibarci!!!Várom a képeket!!!Örülök,hogy jól vagytok!!!!!!!!!!Jó nagy már a pocó!!!!!!!!! :)

Lucia!!!!!!!!!

Nadon édik a babók!!!!!!!!!!!Kis gyönyörűségek!!!!!!!!!! :D :D :D

Benszike!!!

Te is kihúzod a 40 hétig!!!!!!!!!!! :wink: Biztos jó nagy babái lesznek Gicának!!!!!!!!!!!Drukkolok nekik!!!!!!!

Na megyek vissza bújok az ágyba apa mellé! :wink: Ördit elvittem már óviba!Szép napot nektek kicsi mamik!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kismamik:
Lenne 2 hülye kérdésem: :shock:
-Terhesség alatt lehet-e hajat festetni? (már elég gáz)
-Terhesség alatt lehet-e szolizni? (sápadt indián vagyok)
Köszi a válaszokat előre is!

Lucia:
Édesek az ikreid nagyon :)
Vendég

Nyunyi!
Elég nekem a 36.hét is hidd el!Már akkor összeteszem a két kezem,ha odáig eljutok a mostani napi 10x-i méhösszehúzódásokkal,amikor hideghfront van!

Estrella!
Lehet festeni,de a melír jobb lenne vagy valamilyen növényi eredetű festéket próbálj inkább ki!A szoli az nem igazán javallott!
Vendég

Benszikém
hajrá gombóc :P :P én ma mégsem mentem sehová mert az uramnak kijött a lumbágója igy nem dolgozik ma én meg ápolom :oops: :oops: remélem azért majd ide kuszik a géphez hogy felrakja a képeket,küldöm majd neked oké?kicsinyitsd le légyszi és rakd is fel nekem anyuci :P :P elöre is köszi :P

Lucia
édesek a gyerköcök :P :P Lukinak átadom,most hivott hogy holnap jöhet haza :P :P

Estrella
a szolit hagyd ki,azt nem szabad :oops: :oops: festés mehet

bibar

Sziasztok!

Bibarka, kérlek mond meg Lukinak, hogy puszilom!

Estrella, én 5-6 hetente festetem a hajam, semmi gond nincs vele! Őszülök ezerrel, így elkerülhetetlen, nem akarok lepukkant kismama lenni. És a fodrász a sima hajfestéket használja. Nem lesz semmi bajotok Tőle!!

Mi ma 14 órára megyünk a Sejtbankba. Aláírjuk a szerződést. :D [/b]
vicuska1977

Sziasztok! Na milyen ügyes vagyok???Itt a vonalzóm!!Minden segítséget köszönök!!CHESTI ÉS KRISZTI külön köszönet!!Nem semmi meló volt. Még nem biztos hogy Ádám lesz a neve.Ez csak az én elképzelésem.A férjuracskám holnap jön haza!!!!Vele még nem beszéltük meg! :lol: :lol: Nem is szóltatok semmit,Hogy jo lett a méhlepénybiopszia eredményem!!Nagyon-nagyon izgultam ám!!! Meg az is tök zsar,hogy mivel nincs itthon apa mindenhol egyedül vagyok.De már nem sokáig!! :lol: :lol: Tegnap vettem egy tök cuki felsőt.Nagyon nőies és kicsit kiemerli a pocit de az nem baj. Nem akarom dugdosni!! ESTRELLA: Nekem külön mondta a Konc,hogy napozást és a szoláriumot azt hagyjam ki!!A Hajamat én is festem!!Mondjuk nem mindegy milyen szinüre!!A hidrogén lehet,hogy nem túl jó.NA puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Juciékról Infó :

A segítségeteket kérnénk!!!!

Dorka lányunk sajnos megint nem úgy javul,mint ahogy az gondoltuk.
A tüdején állítólag nincs olyan felület, amin lélegezni tudna.(Dokik szerint)
Ha esetleg ismertek olyan dokit, aki segíteni tudna(tüdőspecialista, vagy bármilyen doki), légyszíves jelezzetek vissza,.

Itt fehérváron csak annyit mondtak, hogy ők is csak reménykedni tudnak.
Lili jól van már 1540 g és 12 g-ot eszik.
gabicsibe

Juci!
Én sem ismerek senkit de úgy halottam a sote nagyon jó hívjátok fel hátha tudnak fogadni.
Ezt találtam:SOTE II. sz. Gyermekklinika
1094 Budapest, Tűzoltó út 7-9. 9. épület, II. emelet
Telefon: 215-85-44, 215-13-80/2833 m.
Egy két link hátha segít:
http://www.koraszulott.hu/pic%20centrumok.htm#sotegyer1
http://koraszulott.lap.hu/
http://www.koraszulott.hu/ogykpic.htm
http://www.is.hu/klinika/index.html
nikó

Jaj már megint nem jó hírek Juciékról :cry: .Van ismerősöm a Heim Pál kórházban,már küldtem neki Sms-t várom,hogy visszajelezzen,hogy tud-e v.kit ajánlani.Nagyon-nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen.

Gabi az ágyrácsvédő alá :D .Mindig úgy alszik,hogy a fejére húz v.mit,olyan mint az Apja :lol: .

Benszike én is úgy voltam vele,hogy ha akar bejön,ha nem akkor nem,aztán így alakult :) .Az ágyrácsvédőt a Brendonba vettük anno,szerintem még mindig van többféle színben is.

Nyunyi mennek a drukkok és a babatapik! :wink:

Fiona gratulálok a jó eredményhez :D .Jó a vonalzód :wink: !

Bibarci várjuk a képeket(rugikról is küldhetnél) :wink: .Ne foglalkozz a kilókkal,majd lemegy.Luki néninek sok puszi!

Lucia továbbra is elolvadok a Gyerekektől.Én meg azon nevettem sokat,amikor a lábai égnek állnak,ahogy mászik át Zsombin,többször is visszapörgettem :lol: .Hát ami azt illeti,elég öntörvényüek mindketten :roll: .Remélem ,hogy a kistesó dömperrel fog majd aludni,de ha babával az sem baj :) .Októberben
v.novemberben megyünk vissza.Gratulálok a fogacskához,mászáshoz,felálláshoz.A Lillának is nagyon későn jött ki az első foga és nem is akárhol,felül és nem a középső,hanem az oldalsó szemfog.Olyan volt mint egy kis vámpír :D .

Estrella én is áttértem a melírra amikor terhes lettem,annál nem látszik úgy a lenövés és ritkábban kellett mennem.Szolit hagyd ki szerintem is.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa
már elküldtem Benszinek,majd ha ráér feldobja :oops: :oops:

Juciékról már megint rossz hirek,multkor már ugy örültem a jóhirnek :cry: :cry: sajan én nem tudok orvost :cry:

Vicuska
mi is akarunk menni a sejtbankba,be kell jelentkezni vagy hogy van a menete?priviben is megirhatnád a részleteket :oops: :oops: köszi

bibar

Sziasztok!

Most is csak gyorsan:
Számolok minden percet, hátha akkor gyorsabban telik az idő! Szinte még az ágyban is alig merek mozogni, iszonyú! De a félelem a legroszabb, hiába szertnék jó dolgokra gondolni, nem akar sikerülni! A rettegés szó semmit nem jelent ahhoz képest, amit érzek!

Bibar!

Ki Luki dokija? Ha esetleg nagyobb gáz lenne, akkor be tudna ajánlani valakinek? És esetleg meg tudná kérdezni, hogy vidékieket is fogadnak-e? Ha jól tudom országos intézmény, de jobb biztosra menni!

Benszi!

Még egyedül is kibírnám, csak a lányomnak ne legyen semmi baja. Mit ér az, hogy itthon tudna jönni látogatni, de a babának semmi esélye sincsen??? Meg hát remélem Ti is meglátogatnátok kedves fórumlakók, de most tényleg ez a legkisebb gondom!

Sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babákra! Ennél nagyobb kincs nincs is a világon!!!!

Kép

Kép
sharon

Sharon
NEM SZABAD RETTEGNED!!!!!!!!!!!!nem lesz semmi gond ha fekszel,látod Lukit is mióta nyomja az ágyat és már 28 hetes :oops: :oops: a kérdéseidre majd ö válaszol mert holnap hazajöhet és ugyis irni fog nektek :oops: :oops: de próbálj csak a szépre gondolni,azóta nem keményedsz mióta fekszel nem?gondolok rád sokat és hiszem hogy jó sokáig növesztgeted még a bébikéd :wink:

bibar

Kép

Kép

Ez Bibar anyánk!

Milyen tizen kilókról beszélsz te itten öreganyám???????Max. a szájpadlásodra híztál!! :lol:

Sharon!
Hát igen az ember mindent kibír a célért!

Lippa!
Majd meglátjuk nálunk is begyün-e embör!Szerintem igen!Jó lenne nektek egy pöcsös,aki majd szétcsap a csajok között :lol:
Vendég

BIbar

Seretnék én is így kinézni ennyi idős terhesen mint te,de már erről lecsúsztam :oops: Már most ilyen vagyok :(

Lucia
Szupi a képsorozat!Meglepődtem,hogy már milyen nagyok nem rég születtek!
gabicsibe

Bibar,
igazán nagyon csini kismami vagy, és a keresztfiad nagyon jól áll a kezedben! Úgy belejössz majd a babázásba, hogy egyszerűen szuper anyukája leszel Olivérnek! :wink: :D

Lucia,
csodálatosak a gyerkőcök!!! :D

Sharon,
nyugodj meg, és nem szabad rettegni, azzal nem teszel jót Törpillának! Minden rendben lesz, csak pihizzél nagyon sokat, jó? A II-es nőit én is tudom neked ajánlani, ha esetleg úgy döntesz, hogy feljössz Pestre! Ja, és én is beígérhetem a látogatást, ha úgy alakulnak a dolgok! Csak az a fontos, hogy nyugodj meg!!!!!!

Estrella,
múltkor kérdezted, csak elfelejtettem válaszolni, igen, G. dokihoz járok! Tegnap is voltam nála, és meg is kukkoltuk az én kis Törpikémet, de persze összezárta a lábacskáit, és nem derült ki, hogy mit rejteget. :lol: Amúgy szerintem kisfiú! :D Tényleg, Te érzed már a mocorgást?

Vicus,
köszi a választ a derékfájós kérdésre, én is úgy tervezem, hogy hamarosan nekiállok tornázni. Még 2 hétig dolgozom, de októbertől több időm lesz. Végre!! Minden rendben ment a szerződés aláíráson?

Juci,
sajnos én nem tudok orvost, ajánlani de remélem, hogy hamar megtaláljátok a megfelelőt, és mihamarabb rendbejön Dorka baba! Nagyon szorítok nektek!

Csajok, mikor érdemes 4D-re menni?

Kép

Kép
mamm

Köszi csajok a hajfestős-szolizós infókat. :D
Bibar:
Csini vagy nagyon, és jól áll a kezedben a bébi.
Mamm:
Örülök, hogy végül G. dokinál maradtál, remélem szimpi neked.
Gabi, Juci:
Beszéltem a nővéremmel (anno Ő is a SOTE II-n szülte mindkét gyermekét) és Ő is ezt a kórházat ajánlja. A kisebbik gyerekét neki is itt látták el, tüdőgyulladása volt. Azt mondta országosan elismert az a doki aki ezzel foglalkozik és nagyon aranyos.
Szóval ott tuti jó kezekben lenne Dorka baba, sőt, már rég ott kéne lennie.
Vendég

Benszikém
köszi hogy felraktad a fotót :oops: :oops: de bizony van ott mindenhol hájacska is csak eloszlik mert magas vagyok :oops: :oops:
te is rakjál már új fotót :lol: :lol:

Gabicsibe
köszi ,de nem hiszem hogy túlszárnyalsz :oops: :oops: nemsokára te is pocakra hizol :P :P

Mamm,Estrella
köszi nagyon aranyosak vagytok,jaj olyan óvatosan fogtam,olyan törékeny :oops: :oops: jó hogy tudok gyakorolni :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?