hali lányok, megöttem
Jó a termés igazán nem panaszkodhat a topikunk.
Kivel is kezdjem?
katata, nagyon örülök, hogy végre sikerült a beültetés, akkor most hajrá!
nyunyi++++++, nagyon szépek a tüszőid, mint a mesében!
odry, mi az a pihenőszék?
reni, holnap szurkolok? Klassz a pocakfotó, rosszul emlékszem, hogy te írtad magadról, túlsúlyos? Hmm, néztem jobbról, néztem balról, aztán felülről, alulról, nem találtam
Gratu az AFP-hez, az élet nagy dolgai, ugye?
domo, én is így kezdtem, dögunalom volt az egész, mert az elődöm mindent lepasszolt és húzta a száját, ha rájönnek hogy terhelhető vagy azon kapod magad lassan hogy azt sem tudod hol áll a fejed. Mit szólsz hétfőre egy hányós- hasmenős vírusos nyavalya álcához?
kamilla, húha de klassz, irigykedek, kicsit.
kabóca, csak kitartás ezekre a napokra a végén már emlékezni sem fogsz.
zel, nem találok szavakat, tudjuk hogy ez nem igazság
kicsiboris, örülök, hogy a mózeskosár van porondon, mert az azt jelenti, hogy jól vagy.
tamaranna, óriási vagy, minden csak elhatározás kérdése igaz, 2 hétig miég kibírják a lurkók ha a mama azt parancsolja
katám, szép Svájc, de nekünk drága ami a szállást illeti, mert a sátrazáshoz sajna már hideg volt (megpróbáltuk Lugánoban), aztán találtunk egy nagyon jó kis szállást (istállóban- Strohhotel), aztán másnap elindultunk haza. Az igazán érdekes részek mint Matterhorn, Aletsch gleccser kimaradtak, de majd egyszer ha jobb idő lesz, vagy vastagabb buksza.
2.nap St Moritz, Piz Nair (ha jól emlékszem 3077m) -3 fok az úton, -7 a hegyen, és klassz szélvihar
A szállás:
Zürich:
Jó éjszakát!