Új privát üzeneted érkezett!

reni:
nekünk is angelcare van, és nagyon bevált! :)

kicsibé:
az ültetést hogy gondoltad? Konkrétan ültetni szeretnéd? Mert azt addig, amíg magától nem tud ülni, nem lehet, nem készül fel a gerince addig, és összecsúszhat. Anna mindjárt 9 hónapos, és még nem ül, csak rövid ideig az ölünkben.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szijjasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Zel!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon ,nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!csinálj mindenképp még egy tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet korai volt!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Velem a helyzet!!!!!!!!!!22-24 esek a méretek!!!!!!!!!!!!szerdán meglessz az inszem!+!!!!!!!remélem sikerül!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Ha ez most nem sikerül akkor csak januárba megyek megint!!!!!!!!!!!!!!apának ez túl sok lenne!!!!!!!!!!!!!Ö jobban kiborúlt mint én!!!!!!!!!!!!!!8 kor döfföm a tüszőrepi szurit!!!!!!!!!!!

Elköszönök mára!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katata!!!!!!!!!

Gondolok rád,holnap!!!!!!!!!!!Holnaptól kismami leszel Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Kamilla Gratulálok neked a kettő babócához! Vigyázz magatokra!
Kicsiboris nekünk is Angelcare van bébiőrrel. Eddig bevált, igaz néha becsippant egyet-egyet, de nincs semmi gond Annával.
Kabócabogár Gratulálok neked is!
Zel sajnálom a nega tesztet, de lehet, hogy tényleg korai volt. Hétvégén csinálj mégegyet!
Kata hajrá holnap!
Nyunyi szép méretes tüszőcskék! Drukk szerdára!!
bgyöngyi

gyöngyi
nektek is becsippan? Nekünk is néha, és most gondolkoztam, hogy szóljak-e a doki néninek.. Te megemlítetted neki?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zel, iszonyúan sajnálom...Nem értem ilyenkor még mi a gond

Kata, nagyon drukkolok neked holnapra :lol: Nagyon kedves volt, ahogy Zelt vigasztaltad :lol: Sírunk egyet, de aztán úgyis kismamák leszünk :lol: :lol: :lol:
ma nekem is sírhatnékom volt :cry: ma volt az első nap az új munkahelyemen

Reni, szép pocakod van :lol:

Nyunyi, végre :lol: Drukk-drukk

Kép
domo

Ágnes
Igen beszokott pl. tegnap este is. Eszembe sem jutott még hogy a dokinak szóljak.
bgyöngyi

Nyunyi,
azok nagyon jó méretek!!! :lol: Minden rendben lesz szerdán!! Mitől borult ki a párod?
katata

Ja Nyunyi,
köszi, hogy gondolsz rám holnap!! :D
katata

Gyöngyi,
köszi a drukkokat holnapra!! :D

Domo,
neked is köszi a drukkot!! Nagyon szörnyű volt az első munkanap? Nem tetszett?? Vagy mi a gond? :?
katata

Nyunyi,
Mennek a drukkok szerdára+++ tehát most sikerül és januárban nem mész megint :wink:

Zel,
Csináltál még egy tesztet?
Vendég

csajok

anduka sms-ezett, sajnos szombatig benntartják őket, Gergő besárgult, meg van egy kis fertőzése, de mindannyiunk nevében
pusszantottam őket, meg szorítottam nekik :lol: :lol:

most megyek genetikai uh-ra, izgulok...majd jelentkezem..

kata, húú te már lassan kismami leszel :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

sapé, biztos 'v' -vel kezdődik? nem 'w'-vel?

Kép
kicsiboris

Katata!++++++++
Nyunyi+++++++++Megy az energia!!!!! Kép

Domo!
Köszi a bokot!Mi volt a dolgozóba???

Kicsiboris!Jelentkezz!!!!Ha visszajöttél a dokitól! :wink:
m. reni

megjöttem...nagyon nehéz ide belépni...mi a franc van a babanettel...
szóval: minden okés borka,lujzánkkal :!: :!: :!: :!: anatómiailag is rendben van, azt mondta a doki, hogy szép a lapockája meg láttam a nuniját is :lol:

Kép
kicsiboris

Sziajjsztok drágák!!!

Én se tudtam eddig belépni!!!!!!!De most sikerült!!!!!!!!

Köszike a drukkokat!!!!Remélem sikerülni fog!!!!!!!!!

Katata!!!!!!Drága már bizti túl vagy a beültin,magy a drukk ezerrel kicsimami!!!!!!!!!!!! :wink: Az én kis párom azon borúlt ki ,hogy nem sikerült,mert ö annyira biztos volt benne ,hogy sikerülni fog,nagyot csalódott!!!!!!!!!!Imádom őt!!!!!!!!!!!! :P

pandácska!!

Remélem ugy lesz!!!!!!!Köszike drága vagy!!!!!!!!!!! :wink:

kicsiboris!!!

Örülök,hogy minden oké a kis nunissal!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert szaladok Ágotáért az oviba!Egész délelőtt próbáltam, belépni, nem tudtam! :roll:

Boris!
Vatera! Miért nem megy? :lol: Örülök, hogy minden rendben!Vigyázz magatokra továbbra is!Ja!És Andinak kitartás, sajna annak idején Ágota is besárgult, így később jöhettünk haza!

Kata!
Biztosan túl vagy a beültin!Vigyázz magadra, sok pihi! :lol:

Kép
sapé

kata, most ágynyugalomban vagy remélem :wink: sok-sok szerencsét kívánok, és hogy sikerüljön :!:

nyunyi, hajrá, mindent bele, én is szorítok érted :D köszi, örülök már végre, lesz egy kis nyugink a babával kapcsolatban...

sapé, szerintem vacakol a net, megpróbálom még.
andinak átadom :lol:

Kép
kicsiboris

Sziiiiiiiiasztoooook!!!

Na megjöttünk. :lol: Van a pocimban két kis Tökmag!! :lol: :lol: Nagyon jó érzés!!! :lol: :lol: Az egyik baba 4 sejtes, a másik pedig 6. Első nap után a két kiengedett baba közül az egyik nem ébredt fel. :( Szegényke. Így egy nap lemaradással kiengedtek még egyet, ezért kisebb az egyik, de csak egy picurit. Mindkettőnek megvan az esélye, úgyhogy ikrekre "gyúrok" továbbra is. :D

Köszi lányok a drukkokat, meg hogy gondoltatok ránk!!

Boris,
örülök, hogy minden rendben a kiscsajszival!! :lol:
katata

Ja, és megint láttuk őket, olyan kis édik voltak!! :lol: :lol:
katata

Kata,
Mennek a babatapik+++++ ott maradjatok pici Katák :lol:
Vendég

Pandácska,
köszike a babatapikat! :)
katata

Katatta :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Katata!

Hajrá!!!!!!!!!Küldöm a tapikákat!!!!!!!!!!!Kicsi mami!!!!!!!!!!!!!Gratula!!! :D

Ahova írok másik topikba ott 4 hónapja nem történik senkivel csoda!!!!4 hónapja nincs új kismami köztünk,nem hiszem el!!!!! :( Hihetetlen!!!!!!! :roll:

Lányok,mennyi idelyük van találkozni odabent??????????????????Holnap lesz a nagy nap,csak kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Legyekmami!

Most lesz az első inszemed???????????Hajrááááá!!!Nekem holnap lesz a 2 ik!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Legyekmami, nyunyi,
köszike! :D

Nyunyi,
ezerrel szorítok holnap!!! Én úgy tudom, hogy a petesejtek 12-24 óráig életképesek a tüszőrepi után. A fiók jobban bírják, akér 36 óráig is! :wink: Nyugi, jól ki van ez számolva inszemnél!!! Hányra mész?
katata

"fiók" igazából "fiúk" akart lenni!! :wink:
katata

Gyöngyi :D

Köszönöm szepen! :D Elkepzelem, ahogy Anna baba utan rohangalsz! :lol: 8)

Kamilla :D

Köszike! :D Hatalmas gratula a babokakhoz! :D

Kaboca :D

Gratulalok! :D :D

Odry :D

Tünder vagy, köszönöm szepen! :D

Reni :D

Szep a poci! :D

Zel :D

Nagyon sajnalom! :( Sajnos tudom milyen most neked...holnap mar egy kicsit jobb lesz. Aztan mar csak a következöre fogsz koncentralni!

Boris :D

Nagyon örülö, hogy a genetikai uh-on is minden rendben volt kis Boriskaval! :D

Kata :D

Draga, nagyon drukkolok Neked! :D

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Kata!
Kiskaták hajrá, tessék megtapadni ám rendesen! :lol: :lol: :lol:
Bocs, a dátumot elírtam, állandó rohanásban vagyok az utóbbi időben, és félrenyomtam! :lol: :lol: Pénteken megyek!

Nyunyi!
A spermák akár 7 napig is életképesek maradhatnak de csak 48 óráig termékenyítőképesek . A női petesejt csupán 2-3 napig életképes de csak 24 óráig termékenyítoképes. :lol:
Holnapra sok szerencsét, szorítok, hogy sikerüljön!Te is pihenj sokat! :lol:

Kép
sapé

Jucmuc,
jééé,már túl vagy félidőn!!! :lol: szuper!!!
Köszi a drukkot!

Sapé,
neked is köszi! Úgy legyen és csak tapadjanak meg szépen!!!
katata

Domo???
Új munkahely ennyire kiakaszt???? :shock: Gyere mesélj!!

Ilonka Drága,
remélem jól sikerült a kirándulásotok! Már várunk ám nagyon vissza!!! :wink:
katata

Katata!

Köszike az infót!!!! :wink: Holnap 9 -10 között kell ott lennünk!!!!!!!! :) Már nagyon várom! :)

Sapé Drága!!!

Köszike neked is az infót!!!!!!!!!!!!! :wink: Igérem pihenek!!!Apa szigorú ilyen téren!!!!!!!!! :wink: Nem hagy majd semmit csinálni!!!! 8)

Na most megyek!Holnap majd jövök!!!!Legyen szép estétek!!!!!!!!jóccakát!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

K.boris :)
A vaterán most nincs Quinny Buzz, de ha regisztrálsz, küldenek értesítőt. Nekem jön a babakocsikról, szólok ha lesz.

A tesz-veszen ez van, ráadásul pécsi, hordozót szerintem találsz a vaterán
http://www.teszvesz.hu/item239538328_qu ... gtail.html

Az expresszen ezt találtam
http://www.expressz.hu/searchResults.do ... egories=51

Zel :)
Nagyon izgultam érted, de azért még reménykedem. Meg hát erős csajszi vagy Te, nem adod fel ilyen könnyen.

Kép
Kép
tiza

A vaterán ezt találtam, de nem tudom melyik Quinny, szerintem nem a buzz, de jó az ára és szép:
http://www.vatera.hu/quinny_babakocsi_m ... 32883.html

Még keresek neked

Kép
Kép
tiza

Itt egy Jané háromkerekű, ez sem rossz
http://www.vatera.hu/jane_powertrack_ma ... 80700.html

Kép
Kép
tiza

Itt a babaneten árulnak mózest, nem olyan drága.
http://www.babanet.hu/piacter/index.php?g=4&k=1&s=1

A kérdésedre válaszolva a babát amíg nem tud ülni, addig nem szabad ültetni. A sportkocsikat általában 6 hónapos kortól ajánlják, de akkor még csak fekve lehet a babát beletenni. Addigra már nyár lesz neked. El nem tudom képzelni, hogy hidegben a hordozóban hogyan lehet sétáltatni a babát, én valamilyen mózest biztos vennék. A textilmózest azt hiszem a sportkocsiba teszik be, így biztosított a vízszintes.

Kép
Kép
tiza

Kata, nagyon-nagyon izgulok értetek! Most már mindennek rendben kell mennie :lol:

A melóhely nem lesz a kedvencem, de még csinálom egy darabig, mert legalább pénzt kapok. A munka nem vészes, inkább az a baj, hogy kevés (és unatkozni azt nagyon nem szeretek), és az, hogy a világ végén van. Olvastalak bent is titeket, de még írni nem mertem. Na majd holnaptól akár azt is, mert ha kirúgnak, hát azt sem bánom :?
És közben egyfolytában azon jár az agyam, hogyan oldjam meg a köv. inszemet! Hétfőn kellene mennem UH-ra..

Kicsiboris, úgy örülök, hogy minden rendben :lol:

Nyunyi, holnapra sok-sok drukk megy :lol:

Kép
domo

Domo,
köszike, én is azt gondolom, hogy most már nagyon kiérdemeltem az ikreket!! 8) Na jó, egy is elég lesz egyszerre, ha úgy kell lennie... :D
Ne hagyd rá az inszemet, menj el uh-ra és csináld végig. Szerintem a munkahelyeden is szólhatsz, hiszen, ha a munkád sem olyan vészesen sok, akkor nem lehet nagy baj, ha elmész néha-néha uh-ra, meg inszemre, nem? Na meg, ha nem is tetszik igazán, akkor akár ki is rúghatnak (ha egyáltalán van ehhez joguk a te esetedben???), majd találsz legalább jobbat. Bár már nem is lesz rá szükséged, mert mindjárt babás leszel!! :wink:
katata

hali lányok, megöttem :wink:

Jó a termés igazán nem panaszkodhat a topikunk.

Kivel is kezdjem?

katata, nagyon örülök, hogy végre sikerült a beültetés, akkor most hajrá!

nyunyi++++++, nagyon szépek a tüszőid, mint a mesében!

odry, mi az a pihenőszék?

reni, holnap szurkolok? Klassz a pocakfotó, rosszul emlékszem, hogy te írtad magadról, túlsúlyos? Hmm, néztem jobbról, néztem balról, aztán felülről, alulról, nem találtam :D
Gratu az AFP-hez, az élet nagy dolgai, ugye?

domo, én is így kezdtem, dögunalom volt az egész, mert az elődöm mindent lepasszolt és húzta a száját, ha rájönnek hogy terhelhető vagy azon kapod magad lassan hogy azt sem tudod hol áll a fejed. Mit szólsz hétfőre egy hányós- hasmenős vírusos nyavalya álcához?

kamilla, húha de klassz, irigykedek, kicsit. :roll:

kabóca, csak kitartás ezekre a napokra a végén már emlékezni sem fogsz. :wink:

zel, nem találok szavakat, tudjuk hogy ez nem igazság :cry: :cry:

kicsiboris, örülök, hogy a mózeskosár van porondon, mert az azt jelenti, hogy jól vagy.

tamaranna, óriási vagy, minden csak elhatározás kérdése igaz, 2 hétig miég kibírják a lurkók ha a mama azt parancsolja :D

katám, szép Svájc, de nekünk drága ami a szállást illeti, mert a sátrazáshoz sajna már hideg volt (megpróbáltuk Lugánoban), aztán találtunk egy nagyon jó kis szállást (istállóban- Strohhotel), aztán másnap elindultunk haza. Az igazán érdekes részek mint Matterhorn, Aletsch gleccser kimaradtak, de majd egyszer ha jobb idő lesz, vagy vastagabb buksza.

2.nap St Moritz, Piz Nair (ha jól emlékszem 3077m) -3 fok az úton, -7 a hegyen, és klassz szélvihar
Kép

A szállás:
Kép

Zürich:
Kép

Jó éjszakát!
bbilona

katata, láttam a táblába beírtál nekem egy kis újdonságot, köszönöm, talán holnap megtudom mikor mehetünk a Gyámhivatalba, hogy végre meglehessen már az a határozat. Aranyos vagy hogy mg erre is volt időd, erőd :)
bbilona

Ilonkám,
örülök, hogy megjöttél!!! :D Sajnálom, hogy igazán nem jött be nektek Svájc, persze az anyagi része valóban húzós... Akkor végülis hány napig voltatok? Fura, hogy ennyire rossz időben mentetek fel a hegyre, mert mi most hétvégén is voltunk a hegyekben, Chamonix-ban, ez már ugyan francia rész, de 3800 m-en voltunk fent a Mont Blanc-on és ragyogó napsütésünk volt. Mutatok egy képet, amit most szombaton csináltunk a Mont Balnc-on. Kép
Na azért remélem szép élmények is maradtak.
Egyébként az az istállós szállás itt nagyon "menő".Az iskolások sokszor alszanak olyna helyeken osztálykiránduláson és nagyon élvezik. :D
Nem kaptatok még akkor ezek szerint határozatot? Irgum-burgum most már, mi tart ennyi ideig!!! :evil:
katata

Nyunyi!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nagyon szorítok neked mára!!

Majd gyere a hírekkel!! :wink:
katata

tizu, de nagyon ari vagy!!!!! nagyon-nagyon köszönöm, pont a JANE-ra is gondoltam, mert jókat hallottam róla, és a színe is szuper, köszike!!! egy problémám van, regisztráltam (a vaterán) de nem küldtek tegnap óta még jelszót...mit tegyek szerinted, így még kérdezgetni sem tudom az eladót....
jól vagytok??? minden ok?

zelem, nem teszteltél egy újat? ne bujdokolj el légyszi.... :?

jajj ilonkám de gyönyörű lehetett, és tényleg a szalmában aludtatok? ez nem semmi... :lol:

kata, de örülök! minden rendben menjen, ezt kívánom most nektek, és persze, hogy ikreket vársz :lol: :lol: :lol: :lol: nem is kérdés!!

domo, pedig ne hagyd ki az inszemet ha tudod :wink: a melóhely....sajnálon, hogy ilyen. de ha a mostani inszemed sikerülne.....akkor csak pár hónap nem igaz??

Kép
kicsiboris

Szerintem olvass vissza a regisztrációnál, hogy mi a teendő, ha nem kapsz jelszót. Vagy regisztrálj másik nickkel, talán engedi.
Ha nem a Janénál maradnál textil mózest is vehetsz használtan
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=35886910,
úgyis csak pár hónapig kell.

Kép
Kép
tiza

Ezt írják a vaterán

Nem kaptam aktiváló emailt!
A Vatera néhány percen belül elküldi az emailt, ha nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az email szolgáltatójánál késik a levél kézbesítése, kérjük várjon türelemmel vagy érdeklődjön szolgáltatójánál a levél kézbesítése véget. (Ingyenes email szolgáltatóknál tapasztalataink szerint a kiküldött emailek 2-3%-a elvész.)

Előfordulhat, hogy az emailcím került elírásra, ezért nem tudott megérkezni a regisztrációs email. Amennyiben az emailcímét elírta a regisztrációt meg kell ismételnie (a nem aktivált felhasználónevek 15 nappal a regisztráció elkezdése után automatikusan törlődnek).

Kép
Kép
tiza

tizu, na megnézem...megpróbálok újból regisztrálni, másik ímélcímre

Kép
kicsiboris

köszi tizu sikerült!!

hogy vagytok? puszó

Kép
kicsiboris

Ilona!
Üdv. újra itthon!
Remélem azért kipihentétek magatokat! :lol:

Kép
sapé

Sziasztok!

Kata!
Nagyon drukkolok a két kicsiért! Pihenjél!
Nagyon szép a kép és irigykedem, hogy ilyen szép helyen laktok. Tényleg mi van a ház projekttel?

Boris!
Örülök, hogy minden rendben van a pici lányotokkal!
A könyv szerzője: Tracy Hogg ez a könyv inkább a gyermek napirendjének kialakításáról szól és hogy hogyan ' neveld" az első lona!
perctől kezdve, hogy ne legyen felkapatva és stb. Viszont van egy másik könyv ami viszont a gyermek fogantatásától, 3 éves koráig mindent leír. A terheség minden egyes vizsgálatát mikor- miért... és a pelenkázástól fürdetésig és az összes betegség benne van. Azt is ajánlom, mert pl most és szájpenésznek néztem útánna és jó is mert igy épp megelőztem. Címe: KISMAMÁK NAGYKÖNYVE / Elizabeth Fenwick

Ilona!
A pihenőszék olyan, mint a hordozó, csak öblősebb és sokkal kényelmesebb. Fekvéstől az ülés minden fokozatán be lehet állítani és ahogy a baba mozog úgy ringatózik. Később etetni is lehet benne a babát. Praktikus de persze nem ebben kell felnőnie.... Majd tetetek fel képet az Ágival és akkor egy olyat is ahol abban van a Dávid.

Ma viszem a fiút a doktornénihez és tanácsadásra, mert eddig szabin volt és mostantól járhatunk 3-4 hetente.
Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a fiúnak...
sokat nőtt, majd Ágival tetetek fel képet.

A kismamiknak GRATULÁLOK !

ODRY

Kép

Kép
odry

odry, köszi!!! mi is örültünk a kedvesemmel :lol: már úgy szeretjük a lányunkat!!!
hú akkor szurkolok, hogy Dávidodnak szimpi legyen a nőci :lol: orvos egyébként, vagy védőnő?
odry, kb mennyibe kerül a kismamás könyv? mert névnapomra megvetetem :wink:

sapém, jól vagy?

Kép
kicsiboris

és a többieket is hiányolom, sonjus azért ennyire ne bújj el előlünk.. :cry:

mágnes? minden ok?

gyöngyike?

tamar jól vagy?

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: