Hi!
Jutta, nyugi, azt a bizonyos szülészetet már megszüntették!!! Itt a kórházban pedig nagyon gondos a hozzáállás, ezt most elsőkézből tapasztaltam! Igaz, egy-két csecsemős kissé "fura", de nem leszel valük túlzottan kapcsolatban, mert a normál szülés esetén 72 órával a szülés után hazaengednek (inkább zavarnak, mert kell a hely) mindenkit. Császár után 96 óra a minimum benttöltendő idő. Így elviselhetőek. Mondjuk az indiánokat engedik, ha menni akarnak, korábban is... no comment...
A hazaengedési időnél mindig a babát veszik figyelembe, ha délelőtt született, akkor általában 72 óra+dél körül elmehet, ha délután, akkor esetleg délután engedik, de inkább 72 óra+másnap reggel, az éjszakai babákat pedig mindig reggel engedik, ha minden oké velük. Mi is csak azért voltunk bent ennyit, mert Roni kezelést kapott, egyébként már szerda dél körül jöhettünk volna simán haza.
Giga, adj annyi tápszert, amennyit igényel a kiscsaj, én soha nem vettem figyelembe a dobozon írtakat Boginál, mert minden gyerek más-más, amit leírnak, az csak egy átlag irányelv. Attól még nem lett baja egy gyereknek sem, ha enni adtak neki!
Az öltöztetéshez sajna nem tudok hozzászólni érdemben, mert az én drága nagylányom elég "colos" és mindig nagyobb méretet hordtunk, mint amit általában szokás...
Itt egy kép a két csajról:
Bogi egyelőre imádja a "babát", már tudja a nevét is, "Joni"-nak ejti. Állandóan puszilgatja és simogatja, de nagyon oda kell figyelni rájuk, mert tegnap már meg akarta etetni chips-el, mert szerinte éhes volt a baba...
Most ennyi, mert valaki nyöszörög...
Sziasztok!