Sziasztok,
Hű, képzeljétek, nem rég értünk haza
Este 7-ig dolgoztam, utána pedig mentünk moziba…
Egyik kollégám nyert 2 ingyen mozijegyet a MOM-ba, és nem tudott elmenni, de mi igen
Szóval megnéztük premier előtti vetítésben a „Next” c. filmet. Nagyon jóóóó!! Nicolas Cage játszik benne, és Őt nagyon imádom
Amúgy nagyon nehéz és zűrös napom volt, iszonyat sok a meló, és már most, hétfőn úgy elfáradtam, mintha legalább már csütörtök lenne
Lanett,
Édes vagy, köszönöm! És elsőre sem értettem félre, tudtam, hogy mire gondolsz drága!
Amúgy én kiegyeznék azzal is, ha hármasban lennénk jövőre ilyenkor
Örülök, hogy anyucid jobban van! Puszi Neked!
Málna,
Aranyos vagy, de nekem nem szülinapom, hanem házassági évfordulóm volt
De köszönöm!
Azzal kapcsolatosan, amit írtál pedig irány az orvos! Ne halogasd, inkább legyél parásabb, és mindig menj, ha kételkedsz bármiben, mint fordítva…
Bibar,
Neked is köszi a köszöntést!
Sajnálom, hogy Luki újra kórházban
Jaj, hogy mindig van valami!
Remélem minden rendben lesz!!!!!!
Réka,
Gratula a ház külső falaihoz!
Megy a drukk holnapra, de biztos, hogy minden rendben lesz!!!!!
Chesti drága,
Nikinek nagyon sok boldog névnapot kívánok. Fentebb írtam a napomról… sajnálom, hogy nem jött össze egy gyors tali
De majd legközelebb
Lippa,
Te is nagyon aranyos vagy, köszi szépen! Én is remélem, hogy jövőre már csak az alkohol mentes fog bejátszani
Bárcsak így lenne…:oops:
Judit/Ati,
Mennek a drukkok továbbra is Dorkának!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lexi drága,
Atyaég! Ne kombinálj már ilyen butaságokat!!!!!! Te, én lemegyek Dunaújvárosba, és jól elkalapállak!
De komolyan! Kérlek szépen, és NE okold magad! Az nem hozza vissza a kislányodat!!! És csak a saját életedet nehezíted meg vele! Drága, TUDOM, hogy iszonyat, amin most keresztül mész, és azt is TUDOM, hogy talán idővel könnyebb lesz, bár az életed már sosem lesz olyan, mint régen, de könyörgöm, NE OKOLD MAGAD!!!! Nincs értelme! Ezer kismama takarít, és pakol, stb. ezen hidd el, hogy nem múlik. Tudod, én úgy vagyok vele, hogy pl. beülti után is normál életet éltem, hiszen úgy voltam vele, hogy ha a baba maradni akar, akkor úgyis marad, ha nem, akkor meg állhatok fejen 9 hónapig, akkor sem fog… Szóval, hidd el nekem, hogy te tényleg nem tehetsz róla. Ha van kedved beszélgetni, tudod a számomat. (és tényleg bármikor hívhatsz, és tényleg nem zavarsz, és nem vagy a terhemre, szeretnék segíteni, és szeretném, ha abba hagynád az önmarcangolást!) Millió puszi neked! És tudod remélem, hogy nem bántásból írtam ezeket…:roll:
Most rohanok, még írok a másik topikba is, aztán megyek alukálni.
Jó éjt!