Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Lexi!
Boldog szülinapot!

Zsókuci drága!
Boldog házassági évfordulót, és szívből kívánom hogy jövőre már ne kettesben ünnepeljétek! :wink:

Fiona!
Kár hogy nem előbb olvastalak, mert én írtam volna hogy az Árkádban ugyan nem találsz kismamanacit. Ha kimész az Árkád régi Konzum felőli bejáratán akkor fordulj balra és kb. 10-15 mre ott van egy kismamabolt, én ott vettem mindent. A nacik jók nála, meg a felsők is, olyan 4-5.000 Ftért, de a fehérnemű ott nagyon drága, úgyhogy azt nem gazdaságos ott megvenni.
Gratula a kis kukacoshoz!

Sharon!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
És így kissé megkésve de Neked is boldog szülinapot!

Chesti!
Egyre igézőbbek lesznek ezek a szemek!
Azt hiszem ha nagylány lesz elég lesz egy jól irányzott pillantás és a választott lovag már rabul is van ejtve :wink:

Share!
Milyen nagyfiú már Máté is! Mintha tegnap született volna!
Légy erős, nehéz időszak előtt álltok, de remélem anyukád állapota jobbra fordul!

Mamm!
Gratula a mocorgáshoz! Majd meglátod egyre intenzívebb lesz az a kis buborék :D

Lukrécia!
Remélem holnap már otthon leszel! De pihizz és vigyázz magadra!

Benszi!
Remélem jól leszenk a cukros eredményeid!
Nocsak Te is Alonso fan? :D Én is. :D De mostanában nem bírok végignézni egy futamot se, valaki mindig reklamál ha nem rá figyelek :D Bár az időmérőbe egész sokáig belekuksizott, tetszett neki a piros autó, de mondtam neki hogy Ferrarinak nem szurkolunk. :wink:

Kriszti!
Köszönjük!
Jó látni hogy újra pozitívan állsz a dolgokhoz. Remélem most meglesz a kis fekete Corsád, és jövőre le kell cserélned, mert nem fér bele a babakocsi :wink:

Juciékra nagyon sokat gondolok, jó olvasni a webnaplójukat. Szorítok nekik nagyon!

Anyukám jól van, kedden jöhet haza. Ma nagyon boldog volt, mert felvittük hozá Rékus babust is. Nem vagyok híve annak hogy ilyen kicsi gyereket kórházba vinni, de anyu egyedül volt egy szobába, és ez nőgyógyászat, gondoltam csak nem keveredik annyi baci a levegőben mint mondjuk egy belgyógyászaton.
Ugye jórészt anyunál vagyunk hogy a dédi ne legyen egyedül, és mostmár annyira észreveszi hogy nem otthon van. Nehezen alszik el ott, hamarabb felébred így estére már elég nyügi. Szegénykém, biztos a hócsukája televan azzal hogy felébred és már megyünk is el otthonról, és egész nap nem a megszokott dolgai vannak körülötte. Valamit ki kell hogy találjak, már levittem a bébitornázót, amit itthon szokott pofozgatni, ma is maikor sírt és sehogy sem lehetett megvigasztalni akkor azt fölétettem és akkor elmaradt. Néha elcsodálkozom hogy menni kis esze van egy ilyen kis csöppségnek, hogy mennyi mindent észrevesz és mennyi mindent felfog a körülötte zajló eseményekből.
Sok puszi mindenkinek!

lanett

Zsókuci!

Bocsi, olyan hülyén jött ki amit írtam.
Szóval : Szívből kívánom, hogy jövőre már ne csak kettesben ünnepeljetek! hanem mondjuk négyesben :wink: vagy ötösben :wink: :wink:

lanett

Helló!

most találtam a másik fórumon

Sziasztok!

Ha valakit érdekel mi van a lányokkal, az látogasson el a www.meiszter.extra.hu oldalra, ott egy kicsit többet megtud róluk.

Üdv.: Attila
-------------------------------------------------------------------------------
málna79

Juci!!! sok erőt!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon aranyosak a babák!!!

Lukrécia örülök, hogy most már otthon pihengethetsz majd!!!

Sharon vigyázz magadra és szorítok!

Lexi boldog szülinapot!!! megkaptad az üzenetemet, mert nem vagyok biztos hogy elment. kalandozastravel.hu

Zsókuci boldog szülinapot!!!!
málna79

Juci!!! sok erőt!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon aranyosak a babák!!!

Lukrécia örülök, hogy most már otthon pihengethetsz majd!!!

Sharon vigyázz magadra és szorítok!

Lexi boldog szülinapot!!! megkaptad az üzenetemet, mert nem vagyok biztos hogy elment. kalandozastravel.hu

Zsókuci boldog szülinapot!!!!
málna79

lányok én nagyon megijedtem szombat reggel. volt egy kis székrekedésem ami eddig nem szerencsére és nagyon sok vér távozott belőlem! először hirtelen azt hittem hogy a babával van baj, de gyorsan összeszedtem magam... de tegnap este és ma reggel újra nagyon véreztem a wc-n miközben alig tudok valamit produkálni. Mit csináljak??? mi lesz még később? a babának nem lesz így baja? egy -két csepptől nem ijedek meg de ez nagyon sok. neketek nem volt hasonló gond? félek....
málna79

Jó reggelt!!!!!!!!

Málna!!!

nekem is volt ilyen a terhesség alatt!!!Beszélj a dokiddal ,hogy mit tud rá ajánlani,valami hígito szerü dolgot!!!A babácskának nem lehet baja szerintem!!!!!!!!De beszélj a dokiddal,ha nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Drukkolok hogy oké legyen minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Na megyek csak ezért jöttem!!!

Legyen szép napotok!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Málna
mindenképpen menj el dokihoz,ez nem játék :oops: :oops: és nem normális ha nagyon sok vér jött belőled!menj el hogy megnyugtassanak :oops: :oops:

zsókuci
boldog házassági évfórdulót kivánok nektek :P :P :P

Sharon
látod Lukinak is jót tett hogy befeküdt,ugyhogy ne izgulj,nem lesz semmi probléma,gondolok rád sokat :oops: :oops:

Lanett
örülök hogy anyukád jól van :) nem csodálom hogy a pici nehezen viseli ezt a kétlakiságot,de a gyerekek nagyon alkalmazkodók :oops: :oops:

Fiona
én pont az árkádban a babházban vettem mult héten egy tuti kismama nacit 5900-ért :oops: :oops:

Lexi
Boldog szülinapot kivánok 8) 8)

bibar

Sziasztok!
Juciéknak folyamatosan drukkolok!Olvastam, hogy Lili már 5 ml tejcit evett!!

Sharon:sajnálom, hogy kórház lett a vége, de legalább ott jó kezekben vagy és talán megnyugtató is...Lukréciának is használ, ahogy olvasom még fel is töltődött a csevejek miatt! :lol:

Bibar: Látom már kinőtte magát a csoki gyereked!! :lol: :lol: :lol:

Szülinaposoknak utólagosan is sok boldogságot!

Zsókuci!Szerintem ok a táblicsku így!

Mi megvagyunk, a ház küső falai állnak, a héten elkészülnek a belső falak is, aztán koszorú építés(no az lesz nagy meló)...remélem októberben már az ácsok kopácsolnak...
Vigyázzatok, megint hidegfronti hatás van!
Szép napot!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Kérdésem is lenne: a 26.heti vérvétel mit jelent? 25+x vagy 26+x et?Eddig őgy tudtam, hogy a 26+x-et, de sok helyen 25+xről olvastam és totál elbizonytalanodtam.... :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibar! ha jól sejtem te Pesten vásároltál az Árkádban, Fiona meg Pécsen!
málna79

Málna
jaaaaa :oops: :oops: na látod ezt nem olvastam végig akkor,igen én pesten vettem :oops: :oops:

Rékaróka
igen már nem csoki a babám,aminek szivből örülök :P :P jó hogy igy haladtok a házikóval,a kérdésedre sajna én nem tudom a választ :oops: :oops:

bibar

Sziasztok csajszikák!Ma tök jó idő van itt nálunk.Ezer ágra süt a napocska!Az ember lányának még a kedve is jobb ebben az időben. Bár az a 42 fok nekem kész gyötrelem volt. Akkor inkább ilyen!! A pesti árkád az biztosan jo mert van benne H end M.AZ állítólag tuti. Oda jó lenne elmenni. LEXIKE!!!!!!Nagyon köszönöm a biztatást! Nagyon rátapintottál a dolgokra!!Ha tudnád mennyien néznek le azért mert most babát várok!!!Nagyon soknak még el sem mertem mondani!!Pedig mostmár eléggé kezd látszani!!Tudod nagyon sok "okos" emberke van ám.De azthiszem ezt nem is kell mondani neked!!ÉN még erzek magamban annyi erőt,hogy tudom minden jó lesz. a lányom évfolyamtársai az elején nem hitték el hogy az anyja vagyok.Majd apa hazajön teszek fel egy képet magunkról.Sajnos annyira nem értek hozzá hogy egyedül megcsináljam.Még egy szerencsétlen vonalzót sem tudok pedig úgy szeretnék. Most 17 hetes a picurka de még semmi mozgás!!!!Értitek ti ezt??????? Puszika mindenkinek most megyek mert szeretnék megnézni egy filmet a tv2. a lányom nélkül soha a cime. már láttam de szerintem jo. Majd később még bekukkantok.
fiona66

Fiona írtam privit.

Lexi Boldog szülinapot! :)

Sharon remélem minden rendben van.

Lanett Réka babáról kérünk képet. :) Már 3 hónapos...hihetetlen. :) Most azért már nem olyan káosz ugye? :)

Benszi hogy birod a pocit? Hátad?

Na rohanok is. :) Puszi mindenkinek.

chesti

Sziasztok!

Lexike, nagyon boldog születésnapot kívánok :!: :wink:

Chesti, Niki babának boldog névnapot kívánok! És ezúton minden Nikolettnek, Hunornak:)

Juci, KITARTÁST!Nagyon édesek a lányok, és klassz a napló, hogy így vezetitek, köszi, hogy elküldted a linket.További megadrukkok+++++++++

puszi

Numa

Kép
numato

Lexi boldog születésnapot kívánom,hogy a következő már tényleg boldog legyen!

Zsókuci drága,nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek,remélem jövőre már csak alkoholmentes pezsgővel tudsz koccintani :wink: !

Sok boldogságot kívánok Niki babának első névnapja alkalmából!

Agnese nagyon jó a honlap,Milán tüneményes kispasi :D !
Hát igen el sem hiszem,olyan mintha most születtek volna és mindjárt 2 évesek:shock: ! Ajándékok gyűlnek :D !

Chesti nekem sajnos kíbújnak az esővédő alól,úgyhogy vettem Nekik gumicsizmát(azóta a Petra más cipőt csak nagy könyörgések árán hajlandó felvenni :roll: ),vízhatlan kabát,kapucni és így levegőzünk egy kicsit.Nagyon jók a képek ismét :D !

Fiona szerintem se foglalkozz mások véleményével.Egyáltalán nem vagy öreg,szeretitek egymást a pároddal és Ti akarjátok ezt a Babát,Ő meg Titeket!

Lukrécia várunk,ha hazaértél :wink: !

Bibarci miket vettél Olivérnek?

Kriszti aztán 5 ajtós legyen a Corsa,hogy a Gyereke(ke)t könnyebb legyen betenni hátra :wink: .

Sharon drukkolok,hogy minden rendben legyen.Ha kiengedtek és van fekvős géped,majd jelentkezz légyszíves!

Lanett örülök,hogy jól van Édesanyád,mielőbbi gyógyulást kívánok továbbra is!

Málna szerintem is menj mihamarabb orvoshoz.

Juci drukkok megállás nélkül mennek!

Szerdán jön a futár a babakocsiért,mert most jött meg az alkatrész hozzá,kb.5 nap :shock: múlva lesz újra babakocsink!Jó mi,még szerencse,hogy nem 1 évvel korábban történt ez(mondjuk akkor még nem ez a babakocsink volt)!

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Luki hirek:
múlt héten megvizsgálta egy ügyes orvos,azóta barnázgatott szegény :shock: :shock: ma hazaengedték,de képzeljétek,hazaértek,elment pisilni és már nem barna volt hanem piros de rendesen :shock: :shock: szegénykém lezuhizott és visszamentek rögtön a kórházba,ahol megvizsgálták és mondták hogy valszinű az elsö vizsgálatnál sérült valami ami miatt ez van de nem a méhből jön :oops: :oops: este uh,utánna kiderül meddig marad megint bennt :oops: hát nincs szerencséje szegény Luki néninek,az ura mikor hazaértek annyit mondott hogy de jó hogy itthon vagytok végre :oops: :oops: aztán irány vissza.

Lippa
még csak 3 db rugit vettem,de már ez felemelő érzés volt :oops: :oops: nem semmi hogy 5 napot kell várni a kocsira,tényleg szerencse hogy nem kissebbek a csajok :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!
Hú Szegény Luki!!Remélem minden redben lesz!

LÁnyok most én kérnék honapra drukkot,mert nemrég hívtak a terhesgondozóbol, hogy megjött a toxoplazma eredmények és mind + :cry: így holnap találkozom a főorvossal aki elmondja hogyan tovább...ha emlékeztek ezt már átéltem a terhesség elején is, aztán megnyugtattak, hogy minden ok, régi a fertőzés...erre most megint??jaj annyira be vagyok rezelve...mi van ha beteg lesz Kiskakukk?nem élnén túl..... :cry: :cry: :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
drukkolok holnapra,de nem értem ha már egyszer azt mondták hogy okés akkor most mi van?Kiskakukk nem lesz beteg!!!!!!!!!!!irj majd mi volt :oops:

bibar

Sziasztok!

Komolyan nem hiszem el,hogy már megint baj van!!
Lukréciának is és Réka neked is mennek a drukkok!!!REméljük nem lesz semmi baj!!!!

Juci
Nektek is nagyon szorítok és jó ez a honlap, itt legalább mindíg látjuk mi a helyzet veletek!!Sok-sok erőt és kitartást nektek!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Gabicsibe, nem tennéd fel a szokásos lóherédet ide is???? Szerintem elkelne egy kis segítség!!!

Luki, Sharon, Réka - vigyázzatok nagyon magatokra!!! Persze a többiek is!

Puszi
süni76

Sziasztok
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Nagyon aranyosak vagytok és annyira fura ide bepofátlankodni, de annyira hiányoztok. Tudni akarom, hogy mindenki jól van-e, látni akarom a képeket a sok kis babáról, úgyhogy elnézést érte.

Tegnap este megmagyaráztam magamnak, hogy én öltem meg a kislányomat. 10. héten takarítás közben csináltam valamit, amit nem kellett volna. 11. héten már volt vérömleny. MIattam nem tudott megtapadni a lepény. Utána már rémálom volt az egész. Saját magamnak köszönhetem ezt a tragédiát. Mekkora hülye vagyok.........
Ráadásul nem igaz, hogy napról napra könnyebb, mert sokkal nehezebb. Az utcára kimenni, na az a kemény. Ma 5 ember kérdezte meg, hogy hol a pocim.

Lukrécia
Nemcsak a saját dokid vizsgál???? Hogyhogy??? Ezt nem is értem. Sokszor gondoltam Rád és ma már azt hittem írhatom a privit. Vigyázz magatokra!

Sharon, Réka
Nektek is ezerrel megy a drukk, hiszen mint munkanélküli ráérek drukkolni. Sok-sok puszi
Vendég

Sziasztok,

Hű, képzeljétek, nem rég értünk haza :shock: Este 7-ig dolgoztam, utána pedig mentünk moziba… :D Egyik kollégám nyert 2 ingyen mozijegyet a MOM-ba, és nem tudott elmenni, de mi igen :wink: Szóval megnéztük premier előtti vetítésben a „Next” c. filmet. Nagyon jóóóó!! Nicolas Cage játszik benne, és Őt nagyon imádom :lol:
Amúgy nagyon nehéz és zűrös napom volt, iszonyat sok a meló, és már most, hétfőn úgy elfáradtam, mintha legalább már csütörtök lenne :?

Lanett,
Édes vagy, köszönöm! És elsőre sem értettem félre, tudtam, hogy mire gondolsz drága! :D Amúgy én kiegyeznék azzal is, ha hármasban lennénk jövőre ilyenkor :wink:
Örülök, hogy anyucid jobban van! Puszi Neked!

Málna,
Aranyos vagy, de nekem nem szülinapom, hanem házassági évfordulóm volt :wink: De köszönöm! :D
Azzal kapcsolatosan, amit írtál pedig irány az orvos! Ne halogasd, inkább legyél parásabb, és mindig menj, ha kételkedsz bármiben, mint fordítva…

Bibar,
Neked is köszi a köszöntést! :D
Sajnálom, hogy Luki újra kórházban :( Jaj, hogy mindig van valami! :? Remélem minden rendben lesz!!!!!!

Réka,
Gratula a ház külső falaihoz! :D
Megy a drukk holnapra, de biztos, hogy minden rendben lesz!!!!!

Chesti drága,
Nikinek nagyon sok boldog névnapot kívánok. Fentebb írtam a napomról… sajnálom, hogy nem jött össze egy gyors tali :? De majd legközelebb :wink:

Kép

Lippa,
Te is nagyon aranyos vagy, köszi szépen! Én is remélem, hogy jövőre már csak az alkohol mentes fog bejátszani :wink: Bárcsak így lenne…:oops:

Judit/Ati,
Mennek a drukkok továbbra is Dorkának!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi drága,
Atyaég! Ne kombinálj már ilyen butaságokat!!!!!! Te, én lemegyek Dunaújvárosba, és jól elkalapállak! :lol: De komolyan! Kérlek szépen, és NE okold magad! Az nem hozza vissza a kislányodat!!! És csak a saját életedet nehezíted meg vele! Drága, TUDOM, hogy iszonyat, amin most keresztül mész, és azt is TUDOM, hogy talán idővel könnyebb lesz, bár az életed már sosem lesz olyan, mint régen, de könyörgöm, NE OKOLD MAGAD!!!! Nincs értelme! Ezer kismama takarít, és pakol, stb. ezen hidd el, hogy nem múlik. Tudod, én úgy vagyok vele, hogy pl. beülti után is normál életet éltem, hiszen úgy voltam vele, hogy ha a baba maradni akar, akkor úgyis marad, ha nem, akkor meg állhatok fejen 9 hónapig, akkor sem fog… Szóval, hidd el nekem, hogy te tényleg nem tehetsz róla. Ha van kedved beszélgetni, tudod a számomat. (és tényleg bármikor hívhatsz, és tényleg nem zavarsz, és nem vagy a terhemre, szeretnék segíteni, és szeretném, ha abba hagynád az önmarcangolást!) Millió puszi neked! És tudod remélem, hogy nem bántásból írtam ezeket…:roll:

Most rohanok, még írok a másik topikba is, aztán megyek alukálni.
Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Persze, hogy tudom, de most tényleg így érzem. És a megérzéseim veszedelmesek, erről a párom tudna mesélni.
Ne haragudjatok, de muszáj volt elmondanom. Annyira kínoz még ez az érzés is.
jó éjt Mindenkinek! Én valószínű, hogy ma sem alszom, mert reggel uh-ra kell mennem és így nem veszem be a gyógyszereket, mert akkor 2 előtt nem tudok felkelni.
Vendég

Bibar! nagyon sajnálom Lukréciát!!!! puszilom!!!
málna79

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy csak úgy berontok, mint a kiselefánt :lol:

S.O.S-kérdésem lenne, szükségem lenne progeszteron injekcióra (a szállítást megbeszéljük)! Ha valakinek van megmaradt néhány darab is érdekel, szívesen átvenném tőle!! Köszi: Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy csak úgy berontok, mint a kiselefánt :lol:

S.O.S-kérdésem lenne, szükségem lenne progeszteron injekcióra (a szállítást megbeszéljük)! Ha valakinek van megmaradt néhány darab is érdekel, szívesen átvenném tőle!! Köszi: Kata
torolve_20130114141731

Szasztok csajszikák.Csak most tudtam belépni és most is csak nagynehezen!!Valami volt a nettel vagy az én gépemmel nemtom!!Vagy valamit én bénáztam :lol: :lol: :lol: Először is LEXI!!!!!!!Ez legyen az utolsó ami eszedbe jut,hogy te vagy a hibás!!!!Az a babuci ha akar megtapad akkor is ha fejreálsz!!!Biztosan tudod ez a babuci nálam 4 beülti után spontan fogant.Mondhatni az utolsó percben mielőtt elment a párom. MIkor elment valahogy nagyon padlóra kerültem rengeteget sírtam.Így utólag ugygondolom a hormonok miatt de akkor még nem tudtam!!Eszeveszett fogyokurába kezdtem hogy mire hazajön lefpogyjak min 10 kg.Mindennap tekertem 20 km.Volt hogy kint a dunaparton a töltésen sóderba.Gondolhatod!!!Majd a tüdőm köptem ki!!És már terhes voltam!!! És megtapadt!!!Szóval hidd el nem egy takaritáson múlik.A következő olyan erős lesz majd meglátod!!!Amikor meg elhalt szinte csak pihiztem nyomtam az utrót napi 3x2.Most meg 6 hetesen kezdtem el. Fel a fejjel!!!!Zsókucinak igaza van hidd el!!!Jaj képzeljétek el délután bébiszitter leszek
!!A bátyám 3 éves unokájára kell vigyáznom.Csak ne lenne ilyen kis ördögrokka!!!Ráadásul az eső is csöpög kimenni sem tudunk!!!Mégegyszer jaj!!!
fiona66

Szasztok csajszikák.Csak most tudtam belépni és most is csak nagynehezen!!Valami volt a nettel vagy az én gépemmel nemtom!!Vagy valamit én bénáztam :lol: :lol: :lol: Először is LEXI!!!!!!!Ez legyen az utolsó ami eszedbe jut,hogy te vagy a hibás!!!!Az a babuci ha akar megtapad akkor is ha fejreálsz!!!Biztosan tudod ez a babuci nálam 4 beülti után spontan fogant.Mondhatni az utolsó percben mielőtt elment a párom. MIkor elment valahogy nagyon padlóra kerültem rengeteget sírtam.Így utólag ugygondolom a hormonok miatt de akkor még nem tudtam!!Eszeveszett fogyokurába kezdtem hogy mire hazajön lefpogyjak min 10 kg.Mindennap tekertem 20 km.Volt hogy kint a dunaparton a töltésen sóderba.Gondolhatod!!!Majd a tüdőm köptem ki!!És már terhes voltam!!! És megtapadt!!!Szóval hidd el nem egy takaritáson múlik.A következő olyan erős lesz majd meglátod!!!Amikor meg elhalt szinte csak pihiztem nyomtam az utrót napi 3x2.Most meg 6 hetesen kezdtem el. Fel a fejjel!!!!Zsókucinak igaza van hidd el!!!Jaj képzeljétek el délután bébiszitter leszek
!!A bátyám 3 éves unokájára kell vigyáznom.Csak ne lenne ilyen kis ördögrokka!!!Ráadásul az eső is csöpög kimenni sem tudunk!!!Mégegyszer jaj!!!
fiona66

Fiona!

Nem a géped rossz!!!!Én is csak most tudtam belépni!!!!!!!!! :wink: Szép napot neketek! :wink:

Lányok,hol tudok meg Jucikáékról infót!!!!!!!!??? :roll: Aggódom értük nagyon!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon !
Remélem minden ok veletek!Köszi Attila az infót!
Bibarka!
Nem jó hírek Lukiról!Pedig csioni volt a négrus bébi!
Lanett!
Hát igen igazad van szép az a piros autó,de az ezüst szebb!Örülök,hogy jobban van a mamád!
Málna!
Mi van a véres széklettel?Nincs aranyered?Attól is lehet!Remélem elmentél már dokihoz!
Luki!
Remélem elküldöd a csába a dokit,aki megvizsgált!Kitartást!
Chesti!
Hát már egyre nehezebb a keresztcsontomnak!Csak a vízben jó!Ott még delfinül is tudok úszni!
Fiona!
Lassan megérzed a mocorgást ne aggódj!
Réka!
Sajnálom ezt a toxot!Menyire rossz a lelet?
Lexi!
incs önvád!Remélem hamar kijössz ebből a részből!Ez egy folyamat és az önvád egy állomás!Szállj vissza gyorsan a buszra és utazz tovább!Mi volt az UH-n?

Tegnap voltam cukros vérvételen és az egy órás szünetben felugrottam a BMC-be!Ott volt drága Zekénk!Mondtam neki hoztam megmutatni a műveit!Helyes volt,mert pityogtam,hogy Balázs keze hüvelyi úton kitapintható,keményedek stb. és megvizsgált,de nem kért semmit és mondta zárt a külső-belső méhszáj!Aszonta gyönyörű!Megnyugodtam!Mert a sok keményedéstől kinyílhat a belső méhszáj és az nem jó!Korai lenne még!De minden ok!
Ma megyek a Jánosba szülésfelkészítő tanfolyásra!
És este bálnázni!Azt már várom !
Vendég

Hát ez szörnyű,hogy mindennap történik v.mi rossz... :cry: !

Bibarci mondd meg légyszíves Luki néninek,hogy drukkolok Nekik nagyon és pusziljuk a Lányokkal!

Réka nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

Lexi ne hibáztasd magad,nem Te tehetsz róla.Igaza van Zsókucinak és Fionának,hogy minden kismama ugyanúgy végzi a dolgát mint mielőtt pocakos lett volna(feltéve ha minden rendben van),ezzel nem ártottál a Kislányodnak hidd el!Ja és egyáltalán nem bepofátlankodás ha jössz örülünk neki,ha hallunk Rólad!

Zsókuci drága így lesz :wink: !Én is nagyon szeretem Nicolas Cage-t.

Nyunyi sok sikert holnapra.Juciéknak van egy honlapjuk,ahol naplót vezet a Babákról www.meiszter extra.hu

Gica úgytűnik még mindig egyben :shock: .Nem semmi,nagyon jól bírja(vagy nem)!

Nálunk Petra jó taknyos lett mára,úgyhogy holnapra a Lilla is tuti elkapja.Szerencsére láza nincs(remélem nem is lesz),csak nagyon folyik az orra.Mondjuk ebben az időben nem csodálom.... :twisted:

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Nyunyi helyesen www.meiszterextra.hu.

Benszike drukkolok,hogy jó legyen a cukor eredmény.Majd meséld el milyen volt a felkészítő.Estére jó bálnázást kívánok :wink: !

lippa

Sziasztok!

Ne hari,amiért így eltűntünk! :oops: :oops: :oops:
Nyaralás,nyaralás ...aztán szegény Máté 2 hétig beteg volt,mert jól megfázott ,utána az unokatesókra vigyáztam...szóval zajlik az élet,és Máté nem hagy sokat netezni egyébként sem.

Nem is tudom Nyunyi,hogy van ennyi időd Ördi melett,irigyellek!!!!!

Viszont olyan szomorú lettem ,hogy ilyen sok rossz dolog történik mostanában...már lassan felsorolni is nehéz akiknek szorítani kell Juciék,Sharon,Lukrécia,Málna...stb .Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!

Lexi,neked is nagy-nagy ölelés és ne írd ezt,ne magad hibáztasd,már a többiek leírták,így nem ismétlem őket!!!!!!A lényeg,gyere közénk bármikor,irogass,látod ahogy Zsókuci,úgy te is idetartozol!Majd legfeljebb kitalálunk neked is valami "melót",aztán nem menekülhetsz!
Bocsi,ha egy kicsit késve,de Boldog szülinapot kívánunk!

Zsókuci,egyébként nagyon tetszik az új tábla,csak "szaporodhatnának" a kismamik,már oly régóta nem történt csoda!Beindulhatna már a babaeső!!!

Na majd most Nyunyiék !Ugye!

Chesti,látom neked is kevesebb időd van Niki mellett!Itt is boldog névnapot kívánunk!

Zsókuci nektek meg boldog házassági évfordulót! :lol: :lol:

Lippa,atya ég,mindjárt itt a 2. szülinap!
A tesókért mikor mentek?? :oops: Biztos írtad már,csak nem figyeltem.

Kismamik,nagyon nagy pussz nektek,vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra,iszonyú ez a frontos időszak,engem is marhára megvisel!

Mindenkinek nagy pussz,babáknak eggyel több!

Andi

(teszek pár képet,a dumagépről) Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Benszi,már jó nagy pocid lehet?!Nem raksz egy friss fotót?
Nekem anno,tetszett a "jánosos "szülésfelkészítő,csak a szülőszobába nem jutottunk be,mert épp foglalt volt,mikor mutatták volna!

Kép
taptau

Taptau!
Annyira szép a fiad!
Lippa!
Jobbulást a lánykáknak!Mikor kedtek?Majd írok milyen volt a felkészítő!Képzeld!Okt.15-el adják át az új szülőszobákat!Mi már oda megyünk!Bi-bi-bi!

A helyes:www.meiszter.extra.hu,de sajan vasárnap óta nem írt bele Juci!
Vendég

Taptau,de jó hallani Rólatok.Nagyon jók a képek,kedvencem az első,olyan kis huncut rajta Máté :D .Ami a szülinapot illeti,hát igen repül az idő nagyon.Tesókért októberben vagy novemberben megyünk vissza,attól függ mikor jön meg,mert lakásfelújításba kezdünk jövő héten és mindenképpen akkor szeretnék vissza menni,ha már kész vagyunk.Ha csúszik egy pár napot,akkor még októberben.Attila egyébként üdvözö Benneteket :wink: .

Puszi és gyere gyakrabban,ha tudsz!

Lippa

lippa

Na látom,hogy másodjára is elrontottam,bocsi :oops: !

Benszike várom majd a beszámolót.Tök jó,hogy nemsokára kész vannak az új szülőszobák,na nem baj majd legközelebb remélem én is kipróbálhatom :) :wink: .Mondjuk nekem mázlim volt,mert az orvosom helyet csinált az egy ágyasban és az is nagyon korrekt volt.

Puszi,Lippa

lippa

Benszi,köszi!

Lippa,jobbulást Petrának,és átadom az üzit férjecskémnek!Ígérte ám múltkor Attila,hogy majd meglátogatnak! Igaz mi is :oops: :oops: :oops:

Kép
taptau

Taptau
nagyon édes a kis Máté :P :P :P

Lukinak sajnos bennt kellett maradnia még egy hétig :cry: :cry: de jól van,csak nem túl boldog :oops: :oops:

Réka
mi volt ma?????

Benszi
cukros eredmény mikor lesz?tök jó hogy voltál a Zekusnál és minden rendben :P :P örülök neki :P

Lippa
jobbulást a picúrnak :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat mindenkinek, de ez megint nem jött össze.
Talán majd máskor! Most pici pihi, aztán majd meglátjuk.

Puszi!
manda

Manda drága
annyira drukkoltam :cry: :cry: :cry: pici pihi,de tudod,amit irtam priviben,kitartás,itt vagyunk élő példa Benszi és én :oops: :oops: tudom hogy ez most nem vigasztal,kitartás :oops: :oops:

bibar

Taptau!

Könnye,mert amikor én itthon vagyok,gyorsan megcsinálok mindet amit kell,ördi óviban,és amikor van időm írok!!!!!!!!A másik meg viszem melóba magammal a lap topkám,és nincs olyan nagy forgalom akkor megint csak van időm!!!!!!!!! :D Ha majd 2 gyerek lesz ,biztos nem tudok ilyen sürün jönni!!! :wink: Gyönyörűséges a kisfiad!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Lexi, elkésve bár de én is Boldog Szülinapot kívánok Neked!

Fiona, annyira szimpatikus dolgokat írsz! Komolyan mintha a gondolataimat írnád le! Tök jó, hogy itt vagy köztünk! :D

Szegény Luki, hát nem semmi ő is mennyit szenved már, remélem 1 hét múlva már tényleg hazajöhet!!

Benszi, de jó fej a Zeke, hogy megnézett!! Én most jöttem haza tőle.
Na, most a babát teljesen a 35.hétnek megfelelőnek mérte, minden értéke szuper a gép 2400 grammra saccolta. Levett kenetet is streptoccocusra. Ha nem így kell írni bocsi! Méhszájam végig zárt, így most meg azt mondta szerinte végig ki fogom tudni hordani a kicsit.
Jövő hét kedden már mennem kell ctg-re. Kezdenek felgyorsulni az események!!
vicuska1977

Sziasztok!

Neharagudjatok, de csak bekukkantok...szóval alelet alapján a toxo sintjeim igaz, hogy + vak, de nem változtak március óta...bár dokival még nem beszéltem, mert ma nem volt bent, így holnap reggel 7 re megyek, de ez egy kicsit megnyugtatott...bár azon erősen elgondolkoztam, hogy fél éve miért nem csökken?lehet, hogy a macskánkban folyamatosan benne van, és ezért van bennem is...no hívom is az állatorvos barátnőmet, hogy nézzük meg a cicánkat is toxo ügyben, és kezeljük...mondjuk ha ezt tudom, hogy még bennem van friss toxo akkor már rég megcsináltatom ezt a nacskával is! :evil: szóval egyenlőre ennyi,remélem holnap nem paráztat be nagyon a doki...

Benszi:Örülök hogy minden rendben van méhszájügyileg!

Lukinak, Sharonnak drukkolok, meg igye Dorkának iy folyamatosan!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, remélem nem lesz gond...
puszi mindenkiinek

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!

Hajrá!!!!Minden rendben lesz!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar, drága, tudom, mindig ti lebegtek a szemem előtt (te, Benszi és Luki néni) és emiatt nagyon bízom benne, hogy egyszer sikerülni fog, de még ez az idő úgy látszik nem jött el.
A privit köszi! Puszi!
manda

Sziasztok!

Egy-két napig nem jön az ember lánya, és mi minden történik itt... :o
SHARON, LUKI NÉNI, MÁLNA, RÉKA, JUCI ÉS BABÁCSKÁI sok-sok-sok drukk, hogy rendben legyetek!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi,
én is boldog szülinapot kívánok így utólag, és azt, hogy minél hamarabb át tudj lépni ezen az önmarcangolós időszakon. Hidd el, a többieknek igazuk van, nem tehetsz róla, hogy így alakult. Fel a fejjel!!!

Chesti,
volt ám eszemben a Lencsilányka tegnap, de nem tudtam jönni, hogy írásban is boldog névnapot kívánjak neki! :D Jut eszembe! Ti még nem terveztek egy hasonlóan gyönyörűséges Lencsifiúcskát Niki mellé? :oops: :D

Zsókuci drága,
boldogságos házasságos évfordulót nektek!!! Annyira jó, hogy minden szavadból az árad, hogy mennyire szeretitek egymást! Érzem, hogy hamarosan megkapjátok azt, amire mindketten annyira vágytok! :D

Taptau,
hát ez a Máté fiú nem semmi, hogy mennyit nőtt! Igazi sármos nagyfiú már. Különösen a jobb oldali fürdőzős képe tetszik, azon mintha azt mondaná "áá Csajok, csak szép sorjában!" :D :D :D

Manda,
sajnálom, hogy nem sikerült, és továbbra is drukkolok neked!!! Tetszik nagyon a hozzáállásod, hogy optimista maradtál, és hidd el, hamarabb eljön az a bizonyos idő, mint gondolnád. :D

Lippa,
ebben a hülye időben nem csodálom, hogy egy kicsit lebetegedtek a csajszik. Jobbulást nekik! Nálunk most apa dőlt ágynak... Úgy látszik mindenkin végigmegy ez a rondaság...

Vicuska drága,
írtam neked sms-t, de még mindig nem jött meg a visszaigazolás, hogy megkaptad. Lehet, hogy lemerültél? Végülis itt a fórumon megkaptam a választ, és nagyon örülök, hogy jól vagytok, az meg még jobb, hogy valószínűleg végig ki tudod majd hordani a Picúrt. :D :D :D Pihizz sokat, és akkor tutira így lesz!

Kismamik,
ez a derékfájós dolog normális hogy nekem már most elkezdődött? Sőt, nem is most, már hetekkel ezelőtt... Napközben tök jól elvagyok, semmi bajom, de este, miután kiegyenesedve elnyújtózom kicsit az ágyban, alig tudok megmozdulni, vagy átfordulni a másik oldalamra. Mi lesz itt később?? Amikor már a poci is nagy lesz?

Kép

Kép
mamm

Helló!

Lukrécia hogy van???

Manda sajnálom!

voltam ma AFP-n az Istenhegyin és meg van az eredmény. 2, 27 negatív de azért közel van a felső határhoz! Nektek mennyi volt???? nagyon várom most a genetikai uh-ot, de el kezdtem gondolkozni a magzatvízvizsgálaton.
málna79

Sziasztok!

Lencsilány nevében köszönjük a köszöntéseket. :) Annyira aranyosak vagytok, teljesen meghatódtam. :) Mondtam ám Nikinek, ült a mociján, és brümmögött. :)

Lexi hát előttem is leírták páran, de azonnal felejtsd el ezt az önmarcandolást, mert ezzel tényleg csak zsák utcába futsz...
Gyere, Te is ide tartozol!

Manda nagyon sajnálom :( Ide is leírom bár most is beszélünk msn-en.

Taptau, de jó látni. :) és végre képeket is kapunk. :) Én mindegyik képet zabáltam. :) Halálos Máté huncut szeme. :) Gyere többször. :)

Lippa, hát gyógyulást nektek. :( Szegény csajszikák. :(
Én még mindig döbbenek rajtad, annyira bátro vagy. :) Októberben már tesóprojekt. :)

Mamm nagyon aranyos vagy. :) Mi is rajta vagyunk a tesóprojekten bevallom, de hát szoptatok, igy még kisebb az esélyünk. :) Ha jön akkor csodababa lesz. :) Persze vár ránk is 3 eszkimó, és nem szándékozom ott hagyni őket. :)

Most megyek már alukálni, mert lefejelelm a billt, bocsi akinek nem írtam.

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?