Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Klarissza, :cry:
annyira félek,h ha baj van, hogyan venném észre!?!
ez olyan ijesztő!

Jövő héten megyek genetikai uh-ra, a Bolgárkerék utcába. Tudja valaki, hogy ott készül-e 4d-s video? :?:
norco

Jó reggelt!!

Norco! Ettől én is félek. Elmúltak, de legalábbis nagyon jelentősen csitultak a roszzullétek, a mozgást pedig még nem érzem, így fogalmam sincs, hogy odabent Borsóka hogy érzi magát. Csak remélni merem, hogy minden okés, de ilyenkor mindig nagyon szíven üt, hogy mennyire törékeny is ez a boldogság....... És nem is merek már lassan örülni! :(

Ma megint melódia. Remélem jobb napom lesz, mint pénteken volt! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok hétvégén, hogy alig győztem olvasni. Nagyon kellett igyekeznem, mert jön egy új lány, aki addig helyettesít, amíg a babával otthon leszek. Megnézi, hogy mit is kellene majd csinálnia, és eldönti, hogy akarja-e vagy nem. A cégtulajdonos ismerőse. Úgyhogy ma is lemaradok, de majd holnap reggel visszaolvasom a mai termést.
mpatr! Nagyon köszi, amit írtál, de én nagyon messze vagyok a modellkedéstől, akár fizikailag, akár lelkileg. Az esküvői fotósunk egy nagyon helyes fiatal lány volt, akit szívből tudok ajánlani bárkinek, akár gyerekfotózásra is, vagy éppen keresztelőre. Szóval igazából Neki köszönhetjük, hogy ilyen jó képek születtek.
Nagyon sajnálom Klarissza, borzasztó lehetett, amikor kiderült, hogy baj van.
Norco! Én is folyamatosan aggódom, és alig várom a következő ultrahangot, hogy láthassam a kicsit.
Csütörtökön megyek a genetikai vizsgálat miatt uh-ra, bízom benne, hogy végre megmondják, mikor lesz a vizsgálat. Már nagyon szeretnék túllenni rajta!!! Azt álmodtam ma éjszaka, hogy megvan a lelet, minden rendben volt, és mivel ez kromoszóma vizsgálat, mondták, hogy kislány. Milyen érdekes, valahogy bennünk az van, hogy kisfiú.... Egyébként tök mindegy, örülök, hogy itt van!!!!!!!!
Kicsit hosszúra sikeredtem, majd még jövök.

Sziasztok!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!
Végre sikerült felhívnom a 4D ultrahangot. Kaptam időpontot 24-én mehetünk mozizni. :) Akkor már 16 hetes leszek, remélem már fogják látni, hogy fiú vagy lány. :D

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok! Mindenkinek szép napot!

Kiko: Ne haragudj lehet hogy hülyének tünik a kérdésem, de a dokimmal már több mint egy hónapja nem találkoztam! (vagyis a terhességem megállapitása ota). Most megyek majd hozzá pénteken este a magánrendelésére, és azt szeretném töled kérdezni, hogy ilyen genetikai vizsgálatot mindenkinél csinálnak, vagy kérni kell?
Bocs ha a kérdésem egy kicsit naivnak tünik, de első baba nekem is, nem tudom mi a köt vizsgálat, és mi nem, meg még az is kérdés, hogy nálunk sopronban csinálnak e ilyet. A papíron amit a védőnőtől kaptam nincs feltűntetve hogy genetikai vizsgálat, csak a vizsgálatok, hogy hány hetesen mit ellenőriznek!! :oops: :oops: :oops:

Monácska: Remélem ma már jobb napod lesz, és minden simán fog menni.
Lányok, reméljük mindegyikönk babájával minden ok, rossz hallani az ilyen dolgokat, de csak a jóra szabad gondolni! :D BÁR én is ugyanugy be vagyok "tojva" a baba miatt, mert a terhesség alatt sose éreztem semmit, csak a mellemet eleinte, ugyhogy én is nagyon várom már a vizsgálatot, hogy látthasam!!! :wink: :wink:

Mni: Örülök, hogy végre sikerült időpontot kérned, és mozizhatsz! :) Egy életre szolo élmény lesz biztosan!

Lexa: Meg volt a nagy bejelentés?? Szoritok, hogy nálad is akkora örömmel fogadják, mint nálunk!

Üdv mindenkinek további szép napot!!!
Vendég

Helló csajok! Isméttermeltetek 4 oldalt, mióta ítram.
Klarissza! Borzasztóan sajnálom ami veletek történt. Gondolj arra, hogy valamiért a Jóisten így akarta, de ne búsúlj , hamarosan biztosan sikerül egy újabb babó.
Jövő hét elején megyek a 16. heti vizsgálatokra, nagyon félek az afp-től. Tesómnak rossz lett az eredménye, és 2 hétig izgult,m íg a következő vizsgálata jól sikerült.
Eszter!!! Köszi a vonalzó infót, mindjárt meg is próbálom.
Lexa! Bocsi a hanyagságom miatt , máris megadok minden adatot pontosan!
Nick:livike , Név:Livi, Kor:26 , Szülés:2008 03 11, Kórház:Szt. Borbála Tatabánya, Doki: szept 18, Baba.:Picuri, Prücsök, Tesó: nincs
Hízás: én 3 kg-t híztam. Ez tényleg soknak számít? Már nagyon látszik a pocakom! Most megyek és megpróbálom a vonalzót. Csoki!!!!!!

livi
livike
Tatabánya

Szia Csujzi!

Általában ezt a vizsgálatot az anyai 35 éves kor , vagy az apai 45 éves életkor felett szokták javasolni. Én 37 éves vagyok, ezért küldött el az orvosom a Schöpf-Mérey kórházba. Továbbá az én beleegyezésemen múlik, hogy vállalom-e ezt a beavatkozást vagy sem. A genetikai tanácsadáson elmondják, hogy milyen betegségek fordulhatnak elő gyakrabban a gyermeknél az anya 35 éves kora elmúltával. Csináltak egy közeli családfát, abból is lehet következtetni, hogy veszélyben van-e a gyerekem. Akkor is elküldenek genetikai tanácsadásra, ha valamelyik vizsgálatod nem jó eredménnyel zárult. Pl. én amikor ott voltam először, olyan kismamákkal találkoztam, akiknek az afp-jük nem volt jó. Szerintem ne aggódj feleslegesen, az orvosod biztos körültekintően követi nyomon a terhességedet. Én 4 hetente járok, és mindig csinál az orvos ultrahangot. Abból is sok mindent lát. Eddig minden rendben volt. Csak tudod, én azért vállalkoztam mégis erre a vizsgálatra, mert soha az életben nem tudnám magamnak megbocsátani, ha valami baja lenne a babámnak, és én a lehetőségeim ellenére nem éltem ezzel a vizsgálati lehetőséggel. Szóval, ne aggódj, ha bármi kétséges lenne, az orvosod pontosan tudná, hogy mit kell csinálnod. Azt, hogy milyen városokban van ilyen vizsgálat, azt sajnos nem tudom. Itt Budapesten az I. számú szülészeti klinikán és a Schöpf-Méreyben csinálják. Ha bármi kérdésed lenne, csak nyugodtan tedd fel, szívesen válaszolok, de az biztos, hogy előre ne parázz, biztos minden rendben van!!!!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok,

Norco, a Bolgárkerék utcában, ha ott csinálják a teljes vérvételes Down-kór szűrést + a genetikai UH-t, akkor benne van az UH árában a dvd, ha csak genetikai UH-t önmagában, akkor plusz 2 eFt a DVD. Nagyon-nagyon alaposak, bennünket vagy 20 percen keresztül néztek. Kaptunk képet is, de az normál papírra lett kinyomtatva színes nyomtatóval és mit mondjak... nem egy mestermű...

Klarissza, ez szörnyű... a rémálmom válik valóra minden ilyen hírnél...

Bocsi, de most dolgozom, majd előkerülök.

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Klarissza! Nagyon sajnálom ami Veletek történt! :cry: :cry: :cry:

Lexi! Írj mindenképpen, hogy mit reagáltak!

Felébredt Bálint, mennem kell.
Vendég

Sziasztok!

Elolvastam az utolsó látogatásom óta keletkezett írásokat, de ma valahogy nincs ihletem írni. :cry: :oops: :cry: Sz@r az idő, kislányom lefárasztott, stb.

Niki! Boldog névnapot! :D :D :D

Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Hahó!

Köszi, h drukkoltatok értem!!! Édesek vagytok! Jelentem, túl vagyok rajta, megmondtam, innentől kezdve már senki számára nem titok, h kismama vagyok :D Annyival jobb így lenni, holnaptól már el is kezdek olyan rucikat hordani, amik nem eltakarják, hanem kiemelik a pocimat ;) Na de a lényeg: bementem a főnökömhöz, h egy nagyon komoly dologról szeretnék beszélni vele. Leültem, felvezettem, h 5 sikertelen próbálkozáson vagyunk túl, és hát a 6. bizony végre sikerült, olyannyira, h 12 hetes múltam. Ahelyett, h megdermedt vna, újongott, össze-vissza puszilgatott. Hihhhetetlen kedves volt, annyira jól esett, h így fogadta! Azt mondta, h majd időben megbeszélünk mindent, és lassan el is kezd keresni majd vkit a helyemre, h kellő időm legyen betanítani! Hjajj, hatalmas kő esett le a szívemről!

Niki! Sok boldog névnapot! :P Tök jó, h sikerült beszélni az uh-sokkal! Eddig biztos a hvg miatt nem jött össze.

KépKép
lexus

Sziasztok!
Lexus!

Nagyon örülök már vártam hogy mikor írsz. izgultam érted.
Nekem annyira jó volt másnap dolgozni menni hogy nem kell a boldogságomat rejtegetni!!!!

Holnap megyek ultrahangra, megnézik azt a valamit is amit láttak a lepényen remélem minden rendben lesz mert utoljára egyáltalán nem nyugtatott meg a doki.
Drukkoljatok!!!!

Puszz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepi! Nagyon drukkolok!!!! Tuti rendben lesz minden!
Tudom, mit érzel, nekem is teljesen más volt utána minden :D

KépKép
lexus

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltűntem, mert hazautaztam Debrecenbe és örültem, hogy nem kellett egész nap a számítógépet bámulnom.. Bár, valószínűleg a kutyának sem tűnt fel, de mindegy, nem sajnáltatom magam.... :cry:

Holnap megyek a Bolgárkerék-be és 17-től kipróbálom a kismama jógát is.

Képzeljétek! Debi-ben az egyik kínai boltban kaptam kismama farmernadrágot 3.090 Ft-ért! Nagyon tuti a szabása, a színe, anyaga is, nem is értem, miért volt ilyen olcsó... Bár kiderült a kasszánál, hogy 3.990 Ft lenne, csak elírták, de megmondtam nekik, hogy törvény írja elő, hogy annyiért kell adniuk, amennyiért ki van írva... 8)

Találtam egy méteráru boltot is, ahol fillérekért kaptam anyagokat (650 Ft métere, a gyapjúnak 950 Ft,) és a héten viszem varrónőhöz, hogy legyen 2 szoknyám meg még 3 nadrágom belőle. A szoknyákat úgy varratom meg, hogy ne csak pocakosan lehessen hordani. Gyűlölöm ezt a hozzáállást, hogy a kismamacuccokért jó sok pénzt kell elkérni, mert úgyis megveszik...
Szerencsére nem keresek annyira rosszul, hogy minden fillért ki kelljen számolni, de elvből nem vagyok hajlandó tizenezreket kiadni egy nadrágért.
Hűűűű, ezen mindig felhúzom magam...... Bocsi!

További szép napot mindenkinek!
pété

Kiko: Köszönöm szépen a válaszodat, remélem neked is minden ok lesz a genetikai vizsgálaton, drukkolok neked! megprobálok én is nyugodt lenni, és bizom az orvosomban, eddig nem volt vele bajom, és abban is bizom, hogy az én bébimmel is minden ok! Mégegyszer nagyon köszi!

Pepi: Neked is nagyon szoritok és remélem hogy holnap nagyon jo hírekkel jösz és vidáman ujságolod, hogy minden a legnagyobb rendben, bajnak még nyoma sincs!!! Nagyon nagyon nagyon szoritok érted, vizsg után jelentkezz mindenképpen!! :D :D

Lexi:Örülök, hogy ilyen jol fogadta a fönököd, és igenis mutasd meg azt a pocit, hadd lássa a világ, de legalábbis a munkahelyen mindenki, hogy milyen szép, és hogy napról-napra hogyan növekszik Törpicsek!!!!!!!!! :D :D :D :D

Én is csatlakozom az elöttem szólokhoz, és nagyon boldog névnapot kívánok Nikinek!!

Mindenkinek további szép napot!!
Vendég

Szasztok lyányok!!!!!!!

Most néztem meg a tickeremet......... Hát már 200 nap sincsen hátra!!! :shock:

Vasárnap akkorát veszekedtünk a párommal, hogy a ház is zengett. Utóhatásai még most is vannak, majd alakul vlaahogy.....

Ma kicsit jobb napom van, de atért néhányszor tudtam volna a holra felrúgni egy-két alkalommal egy-két emberkét..... :evil: :twisted:

LExi! Gratula! Én is emlékszem, milyen jó érzés volt utána!
Vendég

JIMMORISONT KERESEM, HIÁNYOLOM NAGYON!!!!!

Nem tudtok róla valamit?
Vendég

Jim azt írta, hogy kb. három hétig nem lesz netközelben, ne aggódjunk miatta. Az még nem járt le, úgyhogy nem is aggódok!

Pété és mindenki, akik holnap mennek Bolgárkerékbe, majd írjatok, mi volt! Meg a többi UH.s is!!!

Monácska, olyan nincs, hogy az ember ne veszekedne... és még érzékenyebbek is vagyunk, úgyhogy ez olyan, mint a mensi előtti állapot, sosem lehetünk mi a hibásak :lol: !

Találtam egy tök jó kezdeményezést, www.kismamaberlet.hu

Az a lényege, hogy a gyermeknevelési támogatáson levők diákbérlet árában vehessenek bérletet, pár vidéki városban már működik...

Olvassátok el, mert azért sokunkat érint/fog érinteni!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter! Köszönöm! Erre a részre nem emlékeztem, és már a múltkor is kicsit aggódtam, de a hétvégén bevette a fejembe, hogy remélem nincsen velük semmi baj! De akkor nincsen, csak zajlik a költözés. Hát, nem mondom, neki is van aztán min törnie magát, mire megnyugodhat szegény......
Néha komolyan szégyellem a luxus-hisztieimet.... :roll: :oops:
Vendég

Pété! Aztamindenit, de jó ára volt ennek a nacinak!!! Még 3.990.- is jó lett vna érte, de jól tetted, h nem hagytad magad :D Képet mellékelj már légyszi, ha lehetséges, erre most nagyon kíváncsi vagyok! ;)

Lujzi! Tökre tetszett ami írtál nekem ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Pepike,
holnap nagyon fogok szorítani a vizsgálathoz!!! Fel a fejjel, légy optimista, másra ne gondolj, csak arra, hogy minden rendben lesz. Úgy vagyok vele, ha gond lesz, majd ráérek akkor görcsölni, addig meg fő a pozitív hozzáállás!

Lexi,
de jól fogadta főnököd a bejelentést, szuper!!! :D Férfi vagy női főnököd van? Igen, tudom, milyen érzés túl lenni rajta, jó fogadni a gratulációkat a munkatársaktól, és mindenkinek mutogatni a pocit. Olyan jó érzés, hogy már többen észreveszik, hogy nőtt. :)

Mindenkinek drukkolok, aki a héten megy vizsgálatra!

Ja, Lexi, légyszi írd be a tábliba, hogy a legközelebbi vizsgálatom szept. 17-én lesz, köszike!

Ti még érzitek az alhasi szúrkodást? Én ma is éreztem, de azt hittem, hogy csak az első trimeszterben fogom érezni. Bár a mensi is fájdalmas volt, lehet, hogy érzékenyebb vagyok lent és azért érzem még mindig a méh tágulását.

Puszka mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

De jó lenne, ha nálunk is bevezetnék ezt a kismami bérletet! Gyed alatt jól jönne ez a kedvezmény, főleg, hogy Anyukámékhoz 15 km-t utazom busszal, egy szomszéd faluban laknak.

Melinda

Kép
melinda80

Más is fázik, vagy csak én?? Kint ma egész jó idő volt, de úgy tűnik, ez már nem elég ahhoz, h a ház falai átmelegedjenek :?

Meli! Én néha érzem, h szúrkál a hasam! Ez mitől van? Még mindig a szalagok nyúlnak, v mi történik? Néha kicsit beparázok, h ez vmi gáz.. de biztos nem, meg uh előtt is éreztem, és azt mondta a doki, h minden OK!
A főnököm egy 40 körüli nőci, akinek van egy 15 és egy 4 éves lánya :) A táblába pedig beírom a dátumot! Unokahugim névnapja lesz 17-én még ;)

KépKép
lexus

Halihó!

Én sem tüntem el, körülöttem mindig zajlik az élet! El sem hiszitek mi történt velünk!

Múlt héten pénteken lementünk zalába anyós-pajtásékhoz, és csak tegnap este jöttünk haza. A hétvége alatt, amíg nem voltunk itthon betörtek hozzánk, és elvitték az összes itthon lévő kézpénzt, valamint az összes ékszeremet. Ami a legjobban idegesít, hogy még a párom karikagyűrűjét is elvitték. Még jó hogy bő egy hónap múlva lesz az esküvőnk! :?
Amikor észrevettük egyből sírógörcsöt kaptam! :cry: Viszont a párom olyan nyugodtan, és higgadtan próbálta elfogadni a dolgokat (csak azért, hogy én se idegesítsem magamat), hogy jó volt ránézni!
amikor kihívtuk a rendőröket, azzal vigasztaltak minket, hogy örüljünk, hogy nem az egész lakást pakolták ki!
Na de nem siránkozok nektek, ez a mi bajunk!

Egyébként aktívak voltatok, amióta nem jártam itt, de azért nagyjából visszaolvatalak titeket!

Lexi, örülök, hogy ennyire pozitívan fogadták a munkahelyeden!

Beus, tényleg elég gáz a lakásotok, de remélem mihamarabb kiderül a probléma oka!

Üdv az újaknak!

Niki, BOLDOG NÉVNAPOT!

Kismama nadrág: Én még semmi kismama ruhát nem vettem (pedig ugye azért híztam én is rendesen), de lassan már nálam is eljön ennek az ideje. Erről jut eszembe! Pénteken voltam menyasszonyi ruhát próbálni, és olyan jóleső érzés volt, hogy egy csomót amit próbáltam még szűkíteni kell, hogy jó legyen rám :lol: ! Bár addig még bővülhet bőven a pocakom!

Az uh képek miatt egy kicsit irigykedem, de mindegyikőtöknek nagyon jól sikerültek! Remélem a héten nekem is lesz. Mondjuk ma voltam dokinál, minden rendben, de sajnos ő nem adhat hivatalos uh igazolást, így nála mindig csak megnézzük, hogy minden okés-e, és majd a héten elmegyek uh-ra, és remélem akkor már nekem is lesz képem! Olyan megnyugtató látni, elmondhatatlan élmény ahogy láttam hogyan ugrál, mozgatja kezeit, lábait!

Na de úgy gondolom egyenlőre ennyi belőlem elég!

Kép
tand

Én is fázom. Mivel zuhanyozni ajánlatos ülőfürdő helyett, fagyoskodom majd egész télen. Hiába van fűtés a fürdőben is, én a zuhanyzáskor mindig fázom, mert nem ér mindenhol a melegvíz. Mindegy, mindent a babáért! :)

A méhszalagok miatt van a szúrkálás, akkor van gond, ha görcsöl a has.

De aranyos az ilyen főnök! :) Igazán a nők tudják átérezni, min mész most keresztül.

Melinda

Kép
melinda80

Pété! Ez aztán a bombasztikus ár, nagyon jó vásárt csináltál!
Söt, irigylek egy kicsit mindenkit, akinek már van nadrágja, mert én már napok ota keresgélek a városban, de nem találtam sehol, a farmert már a hasim alatt hordom, és sokszor érzem már, hogy szorít, sőt vezetni már nem nagyon tudok anélkül, hogy ki ne gombolnám a nacit és a cipzárt lejebb ne kéztetem. Már elegem van, minden nap mondom a férjemnek kell nekem kismamanaci. :wink:
Nálunk Sopronban van egy kismamabolt, de eddig kétszer voltam ott, és mind a kétszer mikor nyitva kellett volna lennie zárva volt és a mellette lévő üzletbe mondták, hogy "ma nem nyitott ki". :cry: :cry: :cry: :cry: Ugy érzem hiszti rohamot kapok az üzlettől és remélem holnap már szerencsével járok. Ha más nem lesz hétvégén elmegyek györbe, és talán kapok magamnak valamit ott!!! :? :?
Vendég

Tand,
Hú, szegények, ez a betörés, katasztrófa, és pont esküvő előtt. Oké, egyébként is szörnyű belegondolni, hogy ilyen megtörténik, de pont ekkora csapás esküvő előtt. :cry:

Annak örülök, hogy szűkíteni kell a menyasszonyi ruhát! :)

Melinda

Kép
melinda80

Lányok ti kenitek már a testeteket terhességi csikok ellen valamivel! Ha valakinek van tapasztalata a krémek felöl várom a véleményeket, mert én bizti teli leszek velük!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Én most vettem egy Dm-eset de nem tudom milyen, lehet hogy olcso húsnak híg a leve!! :? :?
Vendég

Tand! Hát ez kiborító! :cry: :evil: Maximálisan egyetértek Melivel!

Lujzi! Vki azt írta még a topic elején vhol, h a Dm-es krém a legtutibb ;) Én még csak testápolót használok, de lassan elkezdem ezeket a kenceficéket is!

KépKép
lexus

Halihó! :)

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok! :)
Képzeljétek, kaptam Anyukámtól névnapomra egy kismamanacit, C&A-s, 38-as, fekete, elegáns, de leesik rólam. :( Holnap megyek, megnézem, hogy a 36-os elég lenne-e. :)
Tand, a betörés rémes lehet... :( Én mindig ettől rettegek... szerencsére tavaly szereltettünk riasztót. Remélem az valamennyire „megvéd” minket.
Lexa, én nem vagyok fázós, sőt a munkahelyemen mindenkit az őrületbe kergetek, hogy meleg van, nyissunk ki mindent. Nekem inkább levegő hiányom van... most is nyitva van még az ablak. :)
Csujzi, ilyen krémet én is akartam venni a DM-ben, de nem találtam, pedig a főnökasszonyommal kerestük. :) Még Ő mondta, hogy feltétlenül vegyek. :)

Voltam ma a védőnőnél, végre a jó védőnőhöz sikerült mennem és még a férjem is elkísért pusztán kíváncsiságból. :) Nagyon aranyos volt, elmondta melyik vizsgálat mire való, mit néznek, azt is elmondta, hogy az AFP általában rossz szokott lenni, de ne aggódjak, mert utána a 20. heti UH-on nagyon alaposan megnéznek mindent. Beszélt a vitaminokról és mondta, hogy bármikor hívhatom, ha gondom vagy kérdésem van. :) Ja, és mondta, ha nem bírom a munkát vagy unom az ügyfeleket nyugodtan írassam ki magam, mert még 1x nem adódik az embernek ilyen jó láblógatós időszaka. :)

Na, most ennyi, mert már így is lemaradtam a BK-ról. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni,
én is boldog névnapot szeretnék kívánni! :)

Örülök, hogy úgy néz ki, beválik a védőnő! Na, ha esetleg valami gáz lesz az AFP-n, az megnyugtató, hogy azt mondta, általában rossz szokott lenni és a 20. héten kiderül a turpisság. De nem lesz gáz, egyikőnknél sem, oké? Punk tum! :!:

Jelenleg én is csak sima testápolót használok, ha majd jobban elkezd nőni a poci, akkor valszeg én is veszek direkt ilyen terhességi csíkok elleni krémet, bár a kismami barátnőm az átlagosnál zsírosabb (Nivea) krémet ken a pocijára, és nagyon szép neki a bőre.

Melinda

Kép
melinda80

Szikasztok! Jó reggelt mindenkinek! :D :D :D

Pepike! Szorítok nagyon az uh-hoz. Feltétlenűl jelentkezz, ha hazaértél. :!:

Pété! Az Örsön lévő kismamajógát fogod meglátogatni?

Lexa! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a bejelentésed. Ma biztos sokkal jobb kedvvel mentél be dolgozni. :D Szerintem is nagyon csinos a hasra simuló felső a kismamáknak. A ráncos hasat takaró kismamifelsők ideje lejárt. Max az A vonalú felsők amik még jól néznek ki.

Kismamakrém!
Én biztos nem úszom meg a csíkokat, hajlamos vagyok rá. :evil:
De azért a számukat lehet csökkenteni talán ezekkel a krémekkel. Én is a dm-es krémet vettem. Kenegetem is a hasam. Eléggé rendszerttelenűl. an, hogy egy nap kétszer háromszor. Van, hogy két napig eszembe se jut. 25- 30. héttől nekem mindig elkezdtek megjelenni a csíkok, hát most majd meglátjuk. :wink:

Ma én is megyek védőnénihez. Majd beszámolok róla.

Beus! El se hiszem, hogy így be tud vizesedni egy lakás... Tesómék most költöztek újépítésűbe és nálluk is kezdődik a vizesedés, penészedés.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Ami a kremeket illeti, nekem a doki meglepo modon azt tanacsolta, h a csikok ellen a legjobb es verhetetlen az oliva olaj :roll: , ezt aztan egy kimamaknak szolo konyvben is olvastam, ezt eddig is tudtam, h minel olajosabb, zsirosabb, annal jobb...de hogy az oliva olaj?!
Nekem is van szurkalodas es teljesen kilehet tapintni a babocat, ha engedi, a kis draga minden fele letelepedesi engedely nelkul letelepedett a bal csucsokbe es ott lapit :lol: ! annyira szeretem, h nem is igaz! Bar para az van nalam ezerrel, es barmily meglepo foleg az UH elott, na akkor kesz ideg vagyok, a legkozelebbi UH november 10.en lesz es aztan ha minden jo megy mar csak szepen, egeszsegesen es eloben latom viszont marcius 18.an :) !
szep napot
rima

Sziasztok,

Én kezdetek óta a DM-s krémet használom, olcsó és nekem tetszik az illata is. A barátnőim mind erre esküdtek, úgyhogy nem is próbáltam mást...

Pumperka,

Köszi a megnyugtatást, hogy a barbapapásoknak is lesz majd előreálló pocakja is!!! Én már attól tartottam, hogy csak oldara hízom végig, mi lesz így velem... Pontosan mikortól is tűnünk majd igazi terhes nőnek???

Rima,

Az olivaolajjal vigyázzatok, nekem múlt héten vásárlási mániám volt, így vettem a Niveának egy olivaolajas tusfürdőjét, ami 55% olajat tartalmaz... Állati, jó illata van, tök jó állaga is, csak a bőrödön nem érzel semmit... na de aztán, amikor megmozdulsz a kádban :lol: ? Én akkorát estem, hogy öröm volt nézni, csak közben még röhögtem is magamon, hogy csak én lehetek ilyen balek, aki kiad vagy 800 Ft-t 2 deci hülyeségért...

Szóval, nekem egyáltalán nem szívódott be az olaj...

Én újra bejelentkeztem a Bolgárkerékbe genetikai UH-ra, nekem olyan nagyon kedvesek és alaposak voltak, hogy inkább fizetek ott, de nézegessenek 20 percig és mondják meg, hogy mindenünk rendben van-e! és megint olyan kedves volt az asszisztens, hogya legszívesebben már ma mennék, de győzött a józan ész és majd csak a 18. héten, október 4-én.

Ha valaki oda szeretne menni, készüljetek úgy, hogy a genetikai ultrahangosuk csak csütörtökönként rendel :)

Ja, RIma, hogyhogy neked már érezni lehet???

Ésssss.... beléptem a 16. hétebe, hurrá!!!! Jövő héten nagy parák, akkor megyek AFP-re is, meg a Down kór 2. vérvételére is...

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Eszter, a genetikai ultrahang bármiben is eltér a szokványos ultrahangtól? Ezzel a vizsgálattal minden genetikai betegség kiszűrhető? Gondolom a down-kór nem, mondta az orvosom, hogy azt uh-n nem lehet látni. Magadtól mentél el a Bolgárkerék utcába, vagy az orvosod javasolta ezt a vizsgálatot? Bocsi a sok kérdésért!!!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Látom termeltetek rendesen míg nem voltam itthon és újak is szép számmal csatlakoztak.
Tunézia nagyon jó volt. Irígykedtek is ránk az itthon maradtak a kinti jó meleg miatt. A kajával nem volt semmi gondunk és nekem sem lett semmi bajom.
Mire hazaértünk megjött a citológiai leletem ami rendben is volt (P2), de a kenetből valami gyulladást állapítottak meg. Úgyhogy tegnap randiztam a dokimmal és felírt Betadin hüvelykúpot. Ma vizeletet kellett a laborba vinnem, kedden védőnőhöz menni beutalóért a 16 hetes vérvételhez (AFP) és 25-e után ha meglesz a vérvétel eredménye megint UH és kenetvétel és kapok beutalót 4D-re.
Az én pocakom is már növöget. Apa csinált is róla képet. Ha otthon leszek teszek fel.
A 12 hetes UH-n 6,2 cm-esek voltunk és a nyaki redő is megfelelt a normálnak.

Remélem a kúp nem fog semmi gondot okozni. A doki azt mondta, hogy ez csak egy tisztító és fertőtlenítő gyógyi és nem lesz probléma.

Mozgást még nem érzékelek. Bár igazából nem is tudom mit kellene éreznem :oops:

Kép
cicuka78

Sziasztok,

Cicuka, valamelyik nap írta valaki... (utólag is bocsi, nem tudom, ki de hogy mit azt igen), hogy bármit érzünk köldök alatt, abba bele kell magyarázni, hogy az a gyerek :lol: !

Kikó,

Én magamtól mentem el, mert meg sem vártam a doki küldését, 33 éves vagyok, a párom 53, úgyhogy úgy gondoltam, jobb az elővigyázatosság. Betöltött 11. héttől lehet az első vérvételt csinálni, ja, és keddenként csinálják, úgyhogy én 11. hét 0. napos voltam :) (mert türelmetlen sem vagyok).

2 vérvétellel és 1 genetikai UH-val 94%-os biztonsággal ki lehet szűrni a Down-kórt és még egy csomó fejlődési rendellenességet, persze, ezt csak önköltséges alapon csinálják.

Az első vérvétel a 12. hét környékén, a 2. a 16. hét környékén van...

A genetikai UH csak annyival másabb, mint a normál, hogy itt vagy 20 percen keresztül méricskélik a gyerek minden adatát, nekünk vagy 2 percig kereste az orrcsontot, mert még túl picike volt, de ez állítólag nagyon-nagyon fontos.

Van külön egy genetikai UH-suk, aki mással nem is foglalkozik, csak a fejlődési betegségek kiszűrésével. Szerintem annyival másabb, hogy tényleg végig méricskélnek mindent és nem arra megy ki első sorban, hogy jó képet csináljanak. De attól még ugyanolyan kedvesek, barátságosak és a végén nekem 3D-s képet is csináltak, meg megkaptam dvd-n is.

www.downszures.hu a honlapjuk, ott fenn van, hogy milyen egyéb betegségekre szűrnek, én nem is akartam megjegyezni, elég csak a Down kórtól, meg attól paráznom, hogy nem érzem, minden rendben van-e...

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok! :)
kicsit lemaradtam :S
Lexa, örülök, h örültek a bejelentésnek! ez szuper! :lol:

Niki, utólag is nagyon boldog névnapot, és sok mosolyt :)

Pepika, mi volt? drukkdrukk az UHra!!!

Tand, ez télleg dúúúrva, főleg a jegygyűrű, én is sirtam volna :S
még nem hordjátok?

ez a fürdés engem kicsit bezavar. valahol azt olvastam, h nem baj, valahol meg kifejezetten nem ajánlják. :S most akkor kinek higyjen az ember. Amikor naggyon hideg volt 10 napja, akkor én vettem egy jó meleg fürdőt, persze utána olvastam, h nem kellett volna,mert alhasi vérbőséget okoz. Csak vajon az mért baj? :S az a bajom, h én mindent szeretnék megérteni :roll: na mindegy, azóta nem forrófürdőzöm, pedig én azt úúúúúúgy szeretem... és reggel, amikor dög hideg van kint, akkor a zuhany alatt negyedórát kéne állni, h felengedjek :wink:

Csujzi, nem is szoktatok pl Pesten járni, vagy más nagyvárosban? mert az 1 kismamabolt télleg nem a túl nagy választék, főleg, ha ki sem nyit :shock:

akik már voltak 4D-n, kb mennyibe kerül egy vizsgálat?

talán már irtam, h nálunk a védőnő meglátogat minden kismamát. nemteljesen értem miért, valahol azt olvastam, h jobban felmerjem tenni a kérdéseimet. :S hozzánk ma jön 4-5között. kiváncsi vagyok. sajnos a hétvégi süti már fogyóban és most nincs kedvem sütögetni, szval valami bolti nasi lesz neki :) csak nem tudom mit kérdezzek tőle. De majdcsak eszembejut valami! :)

bocsi a hosszúságért :) vidám napot mindenkinek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Bocsi, Pepika=Pepike

már csak 200nap :) :shock: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Mostanra már megnyugodtam a betörés miatt. Tegnap vettünk egy "biztonsági" zárat az ajtóra, igaz a zsaruk megmondták, hogy teljesen mindegy mi van felszerelve, mert ha be akarnak menni, akkor be is mennek.

Kölyök a gyűrűt csak én hordom, mivel a párom nem nagyon tudja elviselni az ékeszereket!

Csujzi, ha soproni vagy miért nem mesz ki az osztrákokhoz?! A baba cuccokról biztosan tudom, hogy kint sokkal olcsóbb, mint itthon, gondolom a kismama cucokk is olcsóbbak lehetnek (de ezt nem tudom biztosan)! Egy kicsit más, nem tudsz olyat aki Sopronban keres albérletet? Van egy kiadó lakásunk!

Kérdés: a 12 hetes uh-on veletek volt a párotok? Az gondolom egy kicsit alaposabb, mint amikor csak ránéz a doki, vagy rosszul gondolom? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem :oops: !

Puszi mindenkinek!
Andi

Kép
tand

Sziasztok!
Ma először nincs hányingerem.YESSSSZZZZZ!!!!! Naná, hogy reggel óta nem érzem a kicsit. BAsszus! :roll: :? :? :? :? :?

Jövő szerdán megyek (19-én) 4d-re "babamozizni" a 4dgenesis-be, 10500 Ft a vizsgálat, 40 percig nézik a babókát. Jön velem APA is és valszeg Gordont is elvisszük magunkkal. Lexa! Lécci írd be a tábliba, hogy a Szt Imrében szülök. Döntöttem. :wink: Apa is nagyon várja, hogy megerősítsék, hogy UGYE VALÓBAN kisfia van...

Eszterxx! Én írtam a babamozgásost :wink:

Tand! Mi az Istenhegyi úton voltunk 12 hetesen. Nagyon rendik és alaposak voltak, de csak 3 percig tartott. A párom nem tudott eljönni velem de jött volna. Javaslom, hogy ha tud, kísérjen el, óriási élmény!! :D Helyenként változó, hogy hüvelyi vagy hasi amit csinálnak, de általában hasi.
Az én párom se hordja a gyűrűjét de szerintem nem az számít. Ő em egy ékszer-párti. Persze arra fogja, hogy kinőtte :roll:

Kölyök! Én is fürdés (HOT!!!) párti vagyok, úgy oldottam meg, hogy a hasam mingig kilóg, csak a derekam-hátam éri a víz. Amolyan kompromisszumos megoldás...

Krémezés: annyira úúúúútálom a zsíros krémeket és a dm-es is olaj (mármint amit vettem). Viszont jól vizsgázott mert tegnap miután nagyon viszketett a pocim, este bekentem, majd hajnalban arra ébredtem, hogy mindenhol viszketek, kivéve a hasamat :shock: :lol: :lol: :lol:

Cicuka! Jó hogy újra köztünk vagy!

LEXAAAAA! HÓÓÓÓÓVAGY??????????? :lol: D :!:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Eszter, nagyon köszi!!!!!!!!!!

Kép
kikó70

Pepike, várunk a hírekkel, mi volt az uh-on!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Na, há mondtam én, h írta már vki, h a Dm-es kismamakence a legjobb :D Eszter volt ;) Én még nem hallottam arról, h olíva olajjal kenjük a pocakot, szal ez nekem teljesen új. De én maradok ezeknél az izéknél.

D! Jelen :lol: Küldjééé enerdzsit ehhez a redvás munkához! Úúútálom :evil:

Pumperka! Sokkal-sokkal jobb kedvvel mentem ma melózni, mint az elmúlt x időben eddig bármikor ;) Nekem is nagyon tetszenek az olyan felsők, amik kiemelik a pocit - de csak így az eleje táján, a 40 hetes pocakra majd már nem húzok rá ilyesmiket :)

KépKép
lexus

Pepi??

KépKép
lexus

Sziasztok!

Sajnos csak ritkán tudok jönni, és alig tudok lépést tartani veletek :), olyan sok a hozzászólás. 4 oldalt olvastam most végig, úgyhogy a negyedére sem emlékszem annak, amire reagálni akartam.

Judit (Kecskemét), nálam ugyanez a helyzet, szeretném a dolgot, de fáj, annyira nincs lent sikosítás :(. Közben érzem is, hogy valahogy tiltakozom belül a dolog ellen, úgyhogy most ezt a részét hanyagoljuk a dolognak :(. Valószínűleg a vérezgetések miatt van, hogy tudatalatt félek.

Terhességi csíkok: rajtam kívül két barátnőm is Vichy terhességi csíkok elleni krémmel kente, és egyetlen darab csíkocska sem lett egyikőnkön sem, pedig az ő pocakjuk elég méretes volt :).

Kismamaruha: benéztem a H und M -be (nem találom az "és" jelet a billentyűzetemen :) ), és most egy csomó olyan felső és pulcsi van -gondolom ez a divat :) -, ami mell alattól tök jól bővül, úgyhogy én ott fogok felsőt venni. Elég hosszúak ahhoz, hogy eltakarják a terhesgatyák betétrészét, ráadásul szülés után is lehet majd hordani őket, merthogy ugye nem terhesruhának vannak szánva. Mellesleg sokkal csinosabb szabásúak, mint ezek az A vonalú terhestunikák, mégis a legnagyobb pocakméret is beléjük fér.

Kép

Kép
mzx

Lexa D!!!!!!!
MEEGY AZ ENERDZSI NEKED!

Kép

ROHADJON MEG AZ A TETVES SZUTYOK SZ@R MELÓ AHÓ VAN!!!
ÉÉÉÉREZD JÓÓÓÓL MAGAD VIRTUÁLIS BARÁTNŐM!!!!!
MENNNYÉ HAZA PIHENNI!
MINGYÁ MEGYEK ÉS A FŐNÖKÖDET KIOKOSÍTOM, HOGY NE DÓGOZTASSON RABSZÓGAMUNKÁBA KISMAMÁKKAL!
OSZTÁN ÍGY FOG JÁRNI MINT A TÉLAPÓ

Kép

NA! JA ÉS KŰDÖM SZUPERMENT IS MEGMENTENI, CSOMAGOLJ, ÖLTÖZZ (VAGY VETKŐZZ :wink: ) MEGY ÉRTED!!

Kép [/img]

Kép
Kép

mpatr

Még akartam írni, hogy olyan jó Benneteket olvasni! Alig van időm a pocakban lévő Picúrral foglalkozni, van olyan nap, hogy eszembe sem jut, hogy mi az oka annak, hogy nehézkesebben kezdek mozogni, hogy miért fáj itt-ott. Ez olyan szomorú, főleg, hogy az első terhességnél minden a baba körül forgott. Szegény második-harmadik stb. gyerekek sokkal kevesebb figyelmet kapnak :(.

Pár napja esténként én is érzem a Picúr mozgásait (ekkor legalább eszembe jut :roll: :oops: ), sőt, tegnap este kidugta valamelyik részét az egyik oldalt, mert egy szép, pingponglabdányi dudor volt egy-két percig a pocakom egyik oldalán a szeméremcsont felett kb. 5 centivel, majd eltűnt, majd pár perc után újabb mocorgás következett, és megint kidudorodott :). Nagyon édes volt! A párom is ott volt, ott taperolt egy csomót :).
Csak akkor érzem még, hogy mocorog, ha hanyatt fekszem felhúzott térdekkel, és a tenyeremet a hasam aljára teszem. Az első terhességnél csak a 20. héten éreztem, hogy mozog, úgyhogy most egész meglepődtem:).

Kép

Kép
mzx

Hahó, sokat olvasók!
Gyertek gyakrabban, legalább olvasni! Mindig csak panaszkodtok, hogy megint teletermeltünk (hiába, termékeny kismamik vagyunk :lol: ) x oldalt.
TESSÉK GYAKRABBAN JÖNNIIIIIIIIIIIIII!

Kép
Kép

mpatr

Kölyök,

Kitartás a védőnőhöz, nálam már a 9. héten járt, nem értettem, hogy miért... kioktatott, hogy ne sportoljak semmit, mert ez a két(!!!!) év nem arról szól, stb...nem is adtam neki enni, mert láttam, hogy nála a 40 év nem arról szólt :wink:

Kiprovokálta, hogy végigvezessem a lakáson (jaj, előkeresné nekem azt a biztos tündéri macskát?), aztán a kiskönyve pontozta 1-5ig a látottakat, csak sajna nem tudom, hogy melyik mit jelent.

Én kérdeztem tőle, hogy minek ez, jelentést kell írni a fővédőnőnek és bekerülsz a nagy testvér megfigyelő rendszerébe...

Tand: az sztk 12. hetes UH-ra nem vinném, nekem a Jánosban 2 órás sorbanállás után kb. 3 perc volt és nem is voltak kedvesek...

Kikó, nagyon szívesen!

Lexa, :-)

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?