Halihó!
Én sem tüntem el, körülöttem mindig zajlik az élet! El sem hiszitek mi történt velünk!
Múlt héten pénteken lementünk zalába anyós-pajtásékhoz, és csak tegnap este jöttünk haza. A hétvége alatt, amíg nem voltunk itthon betörtek hozzánk, és elvitték az összes itthon lévő kézpénzt, valamint az összes ékszeremet. Ami a legjobban idegesít, hogy még a párom karikagyűrűjét is elvitték. Még jó hogy bő egy hónap múlva lesz az esküvőnk!
Amikor észrevettük egyből sírógörcsöt kaptam!
Viszont a párom olyan nyugodtan, és higgadtan próbálta elfogadni a dolgokat (csak azért, hogy én se idegesítsem magamat), hogy jó volt ránézni!
amikor kihívtuk a rendőröket, azzal vigasztaltak minket, hogy örüljünk, hogy nem az egész lakást pakolták ki!
Na de nem siránkozok nektek, ez a mi bajunk!
Egyébként aktívak voltatok, amióta nem jártam itt, de azért nagyjából visszaolvatalak titeket!
Lexi, örülök, hogy ennyire pozitívan fogadták a munkahelyeden!
Beus, tényleg elég gáz a lakásotok, de remélem mihamarabb kiderül a probléma oka!
Üdv az újaknak!
Niki, BOLDOG NÉVNAPOT!
Kismama nadrág: Én még semmi kismama ruhát nem vettem (pedig ugye azért híztam én is rendesen), de lassan már nálam is eljön ennek az ideje. Erről jut eszembe! Pénteken voltam menyasszonyi ruhát próbálni, és olyan jóleső érzés volt, hogy egy csomót amit próbáltam még szűkíteni kell, hogy jó legyen rám
! Bár addig még bővülhet bőven a pocakom!
Az uh képek miatt egy kicsit irigykedem, de mindegyikőtöknek nagyon jól sikerültek! Remélem a héten nekem is lesz. Mondjuk ma voltam dokinál, minden rendben, de sajnos ő nem adhat hivatalos uh igazolást, így nála mindig csak megnézzük, hogy minden okés-e, és majd a héten elmegyek uh-ra, és remélem akkor már nekem is lesz képem! Olyan megnyugtató látni, elmondhatatlan élmény ahogy láttam hogyan ugrál, mozgatja kezeit, lábait!
Na de úgy gondolom egyenlőre ennyi belőlem elég!