Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta: ha nem kapsz senkitől, itt lehet kapni: http://babaruhazat.hu/termekek.php?kat=27

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na akkor dobok "pár" képet, az elmúlt hónapról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na most hirtelen ennyire futotta. Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Rövid kukk ...

Babetta: Nekem sajna nem volt szopipárnám, így nem tudok segíteni :(
Neked mire kell még??

1 gyerek, nem gyerek :wink: Különben is megígérted, ha jön még egy topiktesó, akkor ... :wink: :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi: Na végre képek :)
Hát az utolsó az valami gyönyörűséges :) Húúúúúú micsoda pasibolondító kék szemei vannak Lilinek :shock: :D

Angi: Jajj de jó neked, hogy megint tudsz "zülleni" kicsit! :)

Nekem meg annyira nincs kedvem bölcsibe menni holnap, hogy elmondani nem tudom :( Csúcs, hogy én nyafogok, nem a gyerekek :oops: :oops: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hú... ez aztán a pörgés. Mi van?, baba-mama tali, csak én nem tudok róla?

Vali: Hát igaz, ami igaz, van egy kisfiú már a Lilinek a képben :) Lehet, hogy tényleg belekéne vágni a babaprojektbe, mert ki tudja mit hoz a jövő ( a Lili is több mint 1 év próbálkozás után jött össze)

Babetta: A szavadon foglak kistesó ügyben :)

Eszti: Sok boldogságot kívánok nektek (így utólag is). Visszaolvastam nagyjából és teljesen ledöbbentem, elég hátborzongató, hogy léteznek ilyen betegelméjű nők, remélem ez volt az utolsó ilyen...sajnálom

Az egyik barátnőm kisfia 3 hete fosik már. Küldtek székletmintát bevizsgálásra, de nem találtak benne semmit. Szegény csajszi teljesen ki van borulva. Szerintetek csinálhat ilyen tüneteket mondjuk a lisztérzékenység vagy a tejallergia? Étvágya az van a kisfiúnak és iszik is rendesen

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Sztem nem volt Babanet, mert dél-fél 1 körül én sem tudtam belépni :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi: mindkettő okozhat hasmenést :(

cory
Budapest

Boscó:
köszi, kipihentem magam, bár a csajokra ugyanúgy kell figyelni, mint itthon, de Peti sokat segített (szokás szerint) :)
én pl, irigyellek, hogy idáig szoptattál!!!! :P
ameddig be tudod szerezni, addig adj Fannira jól tartó cipőt!!!!

Angi:
Karintiában voltunk, a Wörti tó környékén, nem akartunk 1 nap alatt vezetni annyit a tengerhez, így 2 napot szántunk a hegyeknek is, de én rájöttem, hogy alulról szeretek felnézni rájuk... :D

Babetta:
én sem értem, hogy fértünk be a kocsiba!! :lol:
a csomagtartóban volt 2 babakocsi, utazóágy, ötünknek ruha/cipő, úszófelszerelések, csónak, kaja (mert főztem is), ágyneműhuzat, törölközők (kb. 15), meg apróságok (hajszárítótól a konyharuháig...), nagy zacskó pelenka
Az én lábamnál utikaja + iratok
Peti lábánál ... a pedálok :D
Dorina lábánál hűtőtáska, Bettus lábánál egy nagy sporttáskában pokróc, lepedő, stb.
Patrícia a két ülés között, ölében egy halom játékkal a kicsiknek
ülések alatt az útra kis szívószálas üdítők

Peti hazafelé azért megjegyezte, hogy többet ezzel a kocsival nem megyünk sehova... :lol:

Gyöngyi:
tényleg vadító a kiscsajszi... :P
Jó, hogy írtál!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok LÁnyok!

Rég nem voltam, de most sok leszek! :D

Vanillka!
Hát igen, a bölcsességfogak elég nehéz témák. Nekem is kint van néhány, de egyet még várunk, mert addig nem lehet koronát tenni az egyszem foghíjamra, vagy beültetést, mert valószínűleg a bölcsességfog megnyomja majd az egész sort és akkor eltörnének a fogaim, vagy az állcsontom.

Mamacka!
Én világ életemben borzasztó merésznek gondoltam a festőket, iparművészeket, hogy ilyesmibe egyáltalán bele mernek vágni, mert ez olyan bizonytalan élet. Nekem egy szem munkahelyem volt idáig, és nagyon nem is merek váltani se.
Áronbébi fütyijét sajnálom. Hát tágításra nálunk a szomszédasszonyom kisfiának valami szemkrémet írt fel a doki. Jó a névjegykártyád! Nekem is kéne gyártani már valamilyet, de én a mértani formákért lelkesedem.
Most látom a képet a kettteskéről! Gratulálok! Szerintem apukád örül egy ilyen hírnek!

Era!
Hatalmas Gratulínó! Milyen szép erős csíkocska!

Meli!
Állítólag a reggeli felkelés előtti nasi rágcsálás jót tesz az émelygésre! Saját tapasztalatom nincs. Megnéztem a pici videóját! Édi!

Olgo!
Szintén Gratulálok! Hat hetes babuci! Hát az már nagyon komoly!

Annácska!
De jó hallani rólad! Örülök, hogy jól telt a nyaratok! Drukkolok az iskolához! Bizony fel kell kötni a gatyót, gyerek mellett nem nagyon lehet tanulni.

Tünde!
Édibébi képek! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Micsoda csini lányos család!

Boscó!
Nekünk is volt egy pár alkalom, hogy nem kellett a cici és én is rosszul éreztem magam, de én is azzal vigasztalódtam,, hogy eddig is szép teljesítmény volt.

Babetta!
De jó képek! 14 kilós Levi? Tünci most 81 centi és éppen eléri a 10 kilót.

Gyöngyi!
Sajnálom, hogy Lili még rosszul alszik! Viszont ha napközben alszik éjszaka helyett, akkor napközben jöhetsz netezni! :D De édi kislány a képeken! Micsoda szemek! A laktózérzékenység egyik tünete a hasmenés (ma hallottam a kórházban)

Rólunk:
Apa még itthon van, vasárnap délben megy a repcsije és október végén jön haza.
Voltunk nyaralni, a legrosszabb zuhis, hideg időt fogtuk ki, de Tünci élvezte a fedett bébiuszit. A kaják jók voltak, csak Tüncinek volt állandóan mehetnékje közben. Hazafelé szinte egész úton aludt, és este is.
Tüncivel ma voltunk tejterhelésen. Elvileg meg sem lehetett volna csinálni, mert a diéta ellenére még mindig vannak bőrtünetetei (de akkor miért rendelték el?). Aztán mégis megcsinálták. Ittunk először 10 utána 20 és végül 30 ml tejet illetve az utolsó helyett részben túrórudit. Mivel a bőre nem romlott, ezért hazajöhettünk. Persze papíron most is bent fekszünk, de felesleges bent maradni azért, hogy vakaródzik-e majd vagy sem. Hétfőn vinni kell be kakit és napi egy deci tejcsit meg kell inni most egy hétig, a második héten meg napi kettőt. És ha nem romlik semmi, akkor kapunk majd egy papírt, hogy nem tejallergiás. Egyébként láttam nagyon sok nagyon beteg picike babát és azt mondom, hogy hálát adok az égnek, hogy csak ennyi bajunk van.

Pussz Mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hello Csajok!

Na itt is egy elveszett bárány. :oops: Már megjöttünk két hete a nyaralásból, de azzal indítottunk, hogy egy hétig felváltva fostunk-hánytunk valami jó kis vírustól, lázzal, mindennel, ami kell. Még szerencse, hogy nem egyszerre jött ki rajtunk Apával, nem is tudom hogy oldottuk volna meg. :?
Meg az is mázli, hogy Pötyike nem kapott el semmit. Mondjuk ő is extra nyügi volt, a 4. rágó foga kicsit nehezebben bújt ki. De már 12 foga van, ez nagy szó, mert egy hónap alatt jött ki vagy 6! :shock:

Először is ÓRIÁSI GRATULA a friss kismamiknak!!! Jó kis tavaszi babaeső lesz 2008-ban is! Kérünk pocakfotókat ezúttal is!!! :lol:

Eszti! Gondoltam rátok a nagy napon! Nagyon csini vagy a képeken, szerintem rengeteget fogytál ahhoz képes, amikor láttalak júliusban!!! Milyen volt a nászút??? 8)

Angi! Köszönöm a tippet, meg is vettük tegnap a gumicsizmát. A Humanic ki volt totál fosztva, de a Deichmannban volt legalább 4 fajta csizma. Már csak esőkabátot kell venni. :D
Lidi hogy bírta a 18 hós oltást? Én tudtam, hogy van, októberre már időpontunk is van. Ez is olyan megerőltető, mint a 15 hós? Erre nincs kivezető?

Livi! Hol is voltatok a végén „nyaralni”? Tünci megszokta már az Apátlanságot? És mit szólt amikor újra látta??? :P

Tünde! Milyen kocsitok van, amibe ennyi minden belefér? Anyámék már most röhögnek rajtunk, hogy egy gyerekkel is fullra pakoljuk a kombi Peugeot. :roll: Nagyon jók a képek!!!! A tenger nem volt hideg???

Gyöngyi! Annyira cukker a csajod!!! Látszik, hogy nagyon huncut! Hogy alakulnak az éjszakáitok???

Bosco, pont ott akartak minket is megbüntetni a nyáron, de én még időben odarohantam és gyorsan odébb álltam. A dögök!!! :evil: Fannika is szépen növöget ám!!!

Annácska! Én is hiányoltalak ám! Olvasgatom a Babaprojekt előtt álló topicot is és ott is láttam a neved. Még tűnődtem is, hogy ti is szeretnétek 3.-at? Most akkor igen? Jól értettem? :lol:

Anita! Boti hogy van? Ti is megkaptátok már a 18 hós oltást? Neki nem lett láza?

Jaj, annyi mindenkinek írnék még, de ennyi kimaradás után nehéz!!!

Rólunk: Túl vagyok a petevezeték átfújáson. Jól sejtettem, sajnos az egyik vezetékemnek annyi... :( A bal oldal egyáltalán nem átjárható, a műtéti hegesedés miatt. Most kapok majd stimulálót, ami remélhetőleg a jobb oldalon minden hónapban érlel szép kis petiket. :wink:
Persze nem csak ez a baj, mert így elvileg már összejöhetett volna akár január óta, hanem a progeszteronom is alacsony, arra is kapok még valamit. :roll: Annyira nem vagyok lelkes, mert nem egyszerű megoldanom a dokihoz járkálást Pötyivel, főleg mivel a város másik felén van a Kaáli, pont 1 óra 15 perc az út, plusz ott is várni kell kicsit, na és a hazafelé út... :? Ki sem jön két alvás között. De majd lesz valahogy. :lol:

Dobok pár nyári képet én is.
Puszi:
Barti

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szaisztok

Cory, Livi: köszi az infót, most diétázik a picúr és hétfőn mennek dokihoz ismét

Barti: Hát a te lányod is csudaszép. 12 fogatok van? Mi még mindig a 8.-al szenvedünk. Szerintem ettől olyan szarok az éjszakák. A két alsó rágófognál akkora puklik vannak, hogy szinte kidurran. Már gondolkodtam rajta, hogy elviszem fogorvoshoz, hogy mondja meg: normális ez. Ráadásul cici közben folyton nyafizik és mondja, hogy fáj. Jajj, nem tudom mikor töri már át neki

Livi: Azt hiszem lemaradtam valamiről, mi a baja Tüncinek? Biztos írtál róla, csak akkora mennyiséget kellett visszaolvasni, hogy bizti átsiklottam felette.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

itt is egy elveszett bárányka.

Olvastam ám, csak történtek ám velünk is az események, szóval nem volt kedvem írni.

Nászúton nem voltunk.... :roll:
Múlt héten pénteken hajnalban Petinek elállíthatatlan orrvérzése lett, de nagyon durva. Apukám hívta a mentőket, Máv-kórház, és bent fogták, baromi nagy tamponokkal az orrában. Másnap lemondtam az utat, és persze ment az aggódás, hogy mitől lehetett....ugyanis sohasem vérzett az orra, most viszont 6 óra kellett hozzá, hogy elállítsák. :shock:

Azóta jól van, jövő héten megy egy komplett kivizsgálásra, de egyelőre semmi nem találnak nála hála. Labor, EKG, vérnyomás ok, jövő héten jön egy belgyógyászati és kardiológiai kivizsgálás, és orr-fül-gégészeti. Ha így sem találnak semmit, akkor nem kell tovább vele foglalkoznunk, és fogjuk fel egyszeri alkalomnak, bár ahhoz kissé sokkoló volt.

Ja, és stresszmentes életvitel.......na, ez lesz a legnehezebb egy multicég vezető beosztásában.

De nem panaszkodom, örülünk, hogy nincs komoly baj.

A nászutat pedig pótoljuk, remélhetőleg szuper lesz az is. :D

Köszönjük a kedves szavakat az esküvővel kapcsolatban. :)

Bencikém szuper jól van, elkezdett beszélni, amit nagyon élvezek, most már 2-3 szóból mondatokat is kreál.

Barti, hajrá továbbra is kistesóhoz. Kitartás. :)
Aranyos szöszke csajod lett. :)

Tünde, tényleg nem tudom, hogy fértetek el, ez a mennyiség egy szobába sem férne be. :wink: De a képek magukért beszélnek, és nagyon szépek. :)

Anita, hogy vagytok? Gondolok rátok sokat, köszi a lapot! :)

Vali, hogy halad a lakásprojekt? Bölcsi?

Pocakosok hogy vagytok?

Ha nem baj, még egy pár képet felteszek nektek a nagy napunkról.

Puszi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Eszti!!!
Húúúú, baromira tetszik, hogy a narancssárga dominál mindenhol.
Csudaszépen kitaláltátok! Még egyszer sok boldogságot!!!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: megvagy végre! De jók a képek rólatok! Cuki a kis Pötyike!

Eszti: hát megnéztem vagy 4-szer a képeket Rólatok! Annyira átjön a képeken hogy miylen boldogok vagytok!!!! Nagyon szuper lehetett minden! Sztrávendégeiteket szívesen hallgattam volna élőben! :lol:Jobbulást a férjuradnak!!!!!! :lol: És kellemes pihenést a nászútra! (nálatok mikor jön a kistesó? :wink: )

Hiányolom Faby-t. Úgy elment nászutazni hogy el is felejtkezett rólunk! Faby ha olvasod írj magatokról!!!!

Pgyönygi: Hú de hódító a kislányotok!!!Szőke haj és kék szem. Igazi kis barbi!

Cipőügyben köszi a válaszokat!

Újabb kérdésem!: Adott -e már valaki közületek halolajas kapszulást a gyerkőcnek? Érdekelne mi a véleményetek ezekről a termékekről. Ki melyiket ismeri, vagy esetleg ajánlja? Én most agyserkentőként elkezdek szedni valamit (bár erősen gondolkodom inkább valami vénáson :lol: :lol: :roll: )Vas az mindenképp kell nekem, és most ajánlottak is néhány jó cuccot.

Festő nem jött, így most nincs mentség hogy miért is nem tanulok! :oops: Úgyhogy most hajrá, de nem fogom tudni behozni szombatig! :lol:

Pocakosok írjatok!! hogy vagytok?

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Tünde: Atyaég mennyi cucc! :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy a gyerekek is befértek :wink: :lol: :lol:
Tegnap mi is megrakodtunk, 55 km-et furikáztunk 4esben 23 karton csempe, 4 karton járólap + lisztellók és egyéb apróságok társaságában :roll: Szegény kocsi kibírta ugyan, de nagyon megszenvedett velünk :oops:

Livi: Ti meg már azóta megint apátlanok vagytok :(
Sajnálom, hogy a legsz@rabb hetet fogtátok ki a "nyaralásra" :(
Húúúú ez a tejes terheléses mizéria nagyon drasztikusnak tűnik :( Remélem minden okés lesz!
Ti mikor kezditek a bölcsit?

Bartika: Na végre :D ... és szupi képekkel :D Bőröndös Pötyi nagyon cuki :)
Sajnálom, hogy ennyire meg kell szenvednetek a kistesóért :( Remélem azért mihamarabb összejön! Drukkolok!

Eszti: Nászút :( Azért remélem nem buktatok sokat a lemondás miatt. Szegény Peti :( Mi a fene lehet tényleg ez a brutál orrvérzés? :shock: Biztos nem szervi oka van, hanem tényleg a stressz.
Képek bomba jók, én is többször megnéztem őket :) Az ölelkezősek annyira szépek és kifejezőek :)
Most akkor mi is lett az asszonyneved? :wink:

Lakás lassan, de biztosan halad. Már egy csomó anyagot beszereztünk, csak a melósokat kell rugdosni :(
A bölcsi is elég nehézkesen alakul, holnap reggel már egész délelőtt ott leszünk ( 2 kajálással), nagyon kíváncsi vagyok, hogy ellesz-e nélkülem a csajszi.

Boscó: Kapszulás kérdést most passzolom. Én nem használtam sose ilyeneket. Viszont elárulhatnád, hogy milyen vaskészítményt szedsz, mert az sztem rám is rámférne!

Festő grrrr :evil:

Hajrá tanulás :) Mikor lesz a nyelvvizsga?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Bartika!
Üdv újra itt! A hányós fosós dolgot sajnálom. Mázli, hogy Pötyi nem kapta el. Nagyon édes a képeken!
A lánykám jól viseli az apátlanságot, most egy hétig nagy volt a szerelem. Persze amikor hazajött (éjfélre) akkor először álmában mosolygott apa hangjára, aztán apa felvette és elkezdett sírni. Hozzáteszem, nekem is sírt volna, ha álmában felveszem és közben felébred. De apa teljes lelki válságba esett miatta. Ma reggel, amikor ment, akkor nem mentünk le vele sétálni, hanem itthonról búcsúzkodtunk. Amikor meglátta, hogy apa kabátot vesz, már elkezdett keservesen sírni és hajtotta, hogy apa-apa. Aztán integettünk neki az ablakból is és mivel jött még ezer autó az utcában (és azokat nagyon szeretjük), így hamar megnyugodott.

Gyöngyi!
Hát az úgy volt, hogy amikor kiütéses volt Tünci akkor ránézésre megállapították a dokik, hogy tejallergia, mert ekcémás. Mi meg diétáztunk (én néha csaltam azért), aztán augusztus elején vért vettek, mindenre negatív lett, semmire nem allergiás (de hallottam, hogy néha csal a teszt), de azért el kellett menni tejterhelésre és most úgy áll a dolog, hogy nem allergiás.

Boscó!
Hát halolajat még nem ettem. De már ettem sokfajta multivitamint, a legjobban a Lenkei-féle vált be, abban brutál adagok vannak mindenből (lehet rám kiabálni). Most nem szedek semmit, mert elfelejtek mindig venni. De az agynak tudtommal jót tesz a szőlőcukor. Az meg ugye fini édes.... :D

Vanillka!
17-én kezdjük a naaagy beszoktatást. Most egyébként ott tartunk a deci tejivásban, hogy a gyerek ahogy megérzi a tej szagát, már mondja, hogy nemnemnem és hátat fordít. Úgyhogy tejszelet+túrórudival próbálom a napi 1 dl tejet belevinni. Kakaót se hajlandó inni. De ma este kinyitotta a hűtőt és kiöntötte a földre a tejet és szétkente a padlón. Gondolta: majd adok én neked tejet inni, eddig dugdostad előlem :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hű Eszti Olyan gyönyörűek vagytok!!! csak úgy ragyogtok!!!

Meli
Nagyon jó újra ultrahangos képet, mozit nézni!!! Már én is alig várom! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy tényleg mekkorák vagyunk... az utolsó mensi szerint 5-6 hetes, de az utolsó mensit én vetélésnek gyanítottam... már meg is vettem a tesztet mert késett egy hetet, de végül megjött, ráadásul erősebben görcsöltem... Már az is eszembe jutott, hogy mi van ha ikrek voltak... persze ez lehet csak kósza kismamaparás gondolat de nem hagy nyugodni... no meg már szeretném látni, hogy minden rendben van-e...
A blogban az a vonalzó szerű képecske ami mutatja a baba korát és egy animációs bébi úszkál a térben... az honnan van? vonalzóként is fel lehet tölteni vagy csak blogban... Arra gondoltam ketteskével én is kezdek egy blogot és egyben visszaemlékezve Áron adatait emlékeit is rögzítem... :)

Era
Én is szoptatom Áront... kérdeztem védőnőt azt mondta, hogy ők azt tanulták, hogy az ellenkező hormonhatás miatt nem tanácsos, de sok kismamája szoptat és nem okozott gondot... Nekem az a vacak, hogy nagyon érzékeny lett a cicim és éjjel van, hogy egy óráig is csócsálni akarja... ráadásul most már tényleg sok nekem, hogy éjjel kétszer háromszor ébred és van, hogy úgy is marad.. nagyon fárasztó... :( másnap iszonyat kimerült vagyok...

Cory
Hogy van ilyenkor az anyatejjel??? Ha a mama a szülésig szoptat akkor a szülés után hirtelen átvált a tejci állaga kolosztrumra? Tudom, hogy azért már most is más,... szerintem Áron is érzi mert elégedetlenkedik... van, hogy ütüget, cibálja... sejti a vesztét! :) de gondolom azért a szülésig fehér marad... a kolosztrumos meg olyan mint méz utánna meg minta madártej...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hazajöttünk, visszaolvastam, most bepötyögök egy kisregényt!

Mamacka!
Gratulálooooooooook! :D Apukádnak szép ajándék!
Ez a "diplomás hobbi" nem rossz ám!Sokkal jobb, mintha egy életen át olyasmit kéne csinálnod, amit utálsz. Most nyertél még pár évet, remélhetőleg a pici mellett is tudsz majd alkotni (bár gondolom, úgyis megoldod), és meglátod, mire oviba megy, addigra már sínen leszel! Gondold csak végig, hogy az elmúlt évben is már mennyi sikered volt! :D
Örülök, hogy a férjed megenyhült Kecskemét ügyében! Egyrészt jó, hogy így ragaszkodik, a másik oldalról viszont nagyon meg lehet ezzel nehezíteni a társ életét. Sajnos ezt én is tapasztaltam, mikor még táncoltam, és a többieken is azt látom a mai napig, hogy nehezen tudják összeegyeztetni a párkapcsolataikat az elfoglaltsággal.
Áron fütyije hogy van?

Era!
Neked is nagy-nagy gratula! :D Rosszullétet sajnálom, de nem biztos ám, hogy kislány. A nővéremnek három fia van, az első kettővel semmi baja nem volt, a kicsivel úgy hányt, mint a lakodalmas kutya, közben a nagyobbak sírva csimpaszkodtak a lábába, mert azt hitték, hogy komoly beteg. Kislányt szeretnétek? Alkalmaztatok valami "trükköt" hozzá?
Keve is nagyon bújós lett, már akkor, mikor mi még nem is gondoltunk rá, hogy baba van a dologban. Én nagyon élvezem, mert eddig én csak úgy el voltam viselve. :D

Meli!
Sajnálom, hogy rosszul vagy! :( Boglárkát még emelgeted?

Olgo!
Szuper hír, gratulálok! Jól elbújt az első teszten! :D
Te orvos vagy? Milyen?

Eszter!
Sajnálom, hogy nálatok kicsit nehezebben megy a beszokás. Rossz, hogy még te sem vagy rá kész, hogy elváljatok, szerintem Hanna is érzi ezt rajtad. Pár hónapja én is gondolkoztam fél napos bölcsin, de rájöttem, hogy egyelőre nem menne...

Annácska!
Örülök, hogy jól telt a nyaratok! Sulihoz kitartást, és sok lelkesedést! Képeket nem teszel fel?
Nagymamádat sajnálom! :cry: Javulhat még az állapota?

Évi!
Dóri nagyon édi! :D Inszemhez drukkolok!

Angi!
Aztaaaaa! Micsoda méretek! :D Nem véletlen látszik mindigőnek Lidi a képeken!

Anita!
Boti balesetét sajnálom! Sokat kibírnak ám ezek a manók! Barátnőm kisebbik fia volt ilyen vagány kicsinek (még mindig, most lesz 5 éves), ő volt, hogy a radiátorról, volt, hogy a konyhapultról vetette magát a járólapra, de mindig megúszta komolyabb baj nélkül. Tisztára, mint Boti!

Boscó!
Bújócskázós Fannika tündéri! :D Büntetés: :(

Tünde!
Szupi lehetett a nyaralás! Látszik a képeken is! :D A csomagolóművésznek meg külön gratula, akármelyikőtök is volt! :shock: :wink:

Edit!
Nagyon szép család vagytok a képeken! Levi nagyfiúsodik! :D Merre jártatok?

Vali!
Alíz jó rafkós bölcsi-ügyben! Családlátogatásnak szerintem akkor van értelme, ha akkor történik az ismerkedés a gondozónőkkel. Úgy a baba ismerős helyen talán szívesebben fogadja őket, könnyebb jó kapcsolatot kialakítani. Ha jól emlékszem, Liviéknél jártak így.

Gyöngyi!
Jó, hogy jelentkeztél! Milyen gyönyörű Lili! Fognövesztéssel jól megszenvedtek! :( Fogdokinak lehet, hogy meg kéne mutatni, mert a Keve szerelmének valami spéci eszközzel kellett masszírozni az ínyét, mert nem tudtak áttörni a fogacskái.

Livi!
Ez a terhelés nagyon durván hangzik! Olvasni is rossz volt! Melyik kórházban "vagytok"?
Tündi mit szólt Apához?

Bartika!
De édes a kis karúszós Pötyi! :D Te meg nagyon csini vagy! Babához drukk! Mennyi idő, míg ezek a gyógyszerek hatnak?

Eszti!
Szegény Peti! Ez nagyon durván hangzik! Gondolom, halálra rémültetek! :cry: :cry: :cry:
(De a házasélet már csak ilyen! Attilának az allergiái jelentek meg az esküvő után egy héttel. :wink: )
Vizsgálatoknak mikorra lesz eredménye? Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Stresszmentes életet nem könnyű élni manapság. Agykontroll tanfolyamra vagy valami hasonlóra nem akartok elmenni?
Benyó mondataihoz gratula! :D Milyen ügyes ő is! Mesélj, miket mond?
Képek továbbra is szuperek! És a torta is ment hozzátok! IMÁDOM! :D

Holnap írok a nyaralásról is (lesz mit), meg hozok képeket is (jó sokat). Most megyek szundizni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Barti
Én is nagyon szorítok, hogy minél előbb összejöjjön babuci!
És persze mindenkinek aki dolgozik az ügyön! :)

Lidke
Két éve is ezt kapta! Vagyis akkor Áront!
Most úgy csináltuk, hogy a tortájára egy csőrében babát tartó gólya marcipánt tettünk amit Áron rögtön letámadott! :)

Név egyenlőre Rebeka és Andor... az egyik az egyik nagypapának a másik a másik nagypapának nem tetszik, de már mondtam nekik, hogy ők ellőték a névválasztási lehetőségeiket még a mi időnkben ... most mi jövünk! :)

Lánynév még tartalékban: Sára, Abigél fiú nincs... jujjj de izgi
:) :) :) :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: ez úgy van, hogy kb a 4. hónapig van normál tejed, utána átvált előtejbe. Ekkortájt szokott drasztikusan csökkenni a mennyiség is, Zsoma például ekkor adta fel Lizinél. A tested a babát védi elsősorban. Ő mindent megkap, aztán jön az anyatej csak.

cory
Budapest

Cory köszi!
Azért én ezeket az éjjszakai szopikat kihagynám már...

Képzeljétek Áron fejjel előre kiesett a kiságyból :shock: ha nem kapom el kitöri a nyakát... remegett kezem lábam... valami új módit ki kellene találni alvásügyileg...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka. ha zavar, akkor csökkents rajta. Beszéld meg Áronnal, hogy ez neked nem jó stb. Az éjszakaiba viszont jobb, ha a párod is tud segíteni, az tuti sírással jár :( De csak úgy és akkor szoptass, amikor szívesen teszed. Annak nincs értelme, hoyg te nyűgnek érzed, és szoptatsz, azt Áron is leveszi idővel.

cory
Budapest

Sziasztok!!

előkerültem én is, sajnos múlt héten nem volt jó a gépem, vagyis egy embernél volt , mindnet újra kellett telepíteni..stb

Majd visszaolvasok, már belelapozgattam, a bébibumm-ot láttam, óriási gratuláció Mamackának, Olgonak, és Erának :D :D :D :D :D

Képeket megnéztem, gyönyörű mindneki, Eszti elmaradt nászutat sajnálom(de majd bepótoljátok :wink: ), urad meg lazíccson :wink: (gyertek hozzánk koktélozni :wink: :wink: , egy kis lazítás ürügyén :wink: )

Pusza, majd jövök
vas

Nappal nem nyűg, csak éjjel fárasztó, főleg, hogy napokig alig bírtam elaludni... mire sikerült volna, ébresztőt fújt Áronom...
Próbáltam már simogatni egyebek, de olyan ordítást levág, hogy repül a háztető! :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka. és ha nem te kelnél fel hozzá éjjel, hanem a párod? Rajtad érzi a tejszagot, te meg tudod sajnálni stb.

cory
Budapest

Sziasztok

Livi:Szegény Tünci, hogy viselte a vérvételt? Szerencse, hogy nem allergiás. Ha 17-től mész beszoktatni, akkor októbertől már dolgozol?

Mamacka: Nálunk dettó ez a helyzet éjszaka, és van, hogy óránként előadja...rémes. Viszont most éjszaka fél 3-ig aludt, szóval nem reménytelen a csaj :)

Eszti: Még mindig szépek vagytok :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Livi: Sok sikert nektek jövő hétre a bölcsihez! Tünci biztos ügyesebb lesz, mint Aliz, nekünk nagyon lassan megy. Holnap bepróbálkozunk az ottalvással. Nekem tuti sikerülni fog, csak az a baj, hogy neki már nem ennyire valószínű :oops:

Lidke: Én már nagyon várom a képeket :wink:
Voltatok már AFP utáni UH-n? Az van a 18. héten, ugye? Hátha kiderül, hogy kukis, vagy nunis :wink: :lol: Akarjátok tudni? Ha ti nem is, de én kíváncsi vagyok :wink:

Mamacka: Hátha tényleg leszokik Áron magától is a cicről, ha már annyira lecsökken a mennyiség, hogy nem fogja megérni neki harcolni érte. Nálunk az éjszakai szopiról leszoktatás csak 3-4 napig volt gázos, utána már nem is ébredt, azóta alussza át az estét :) Viszont igaz, hogy akkor több éjjel is hurcibáltam fel-alá a lakásban órákon keresztül, mire cici nélkül hajlandó volt visszaaludni :(

Az Abigél név nekem nagyon tetszik, a Rebeka azért nem, mert annak a hülye vénembernek a száma jut eszembe róla a kutyájáról ... bocsi :oops: :oops: :oops:

Ildi: Gyere má' meséjjé' hogy telt a múlt hetetek! :wink: Olinak bejött az ovi? Végül most csak fél napos?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

:?: Lányok!
35 képet találtam érdemesnek a lekicsinyítésre! Mennyit bírtok elviselni? :roll: :wink: :?:
Este jövök!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Milyen vénember a hülye a kutyájával? én nem ismerem! :)
Azt apukám kedvéért... no meg miénkért is , de apum engem mindig Rebinek szólított...
Az Abigél nagyon tetszik úgy látom mindenkinek... lehet hogy mostanában minden második kislány Abigél? :roll:

Cory
Ezt már egyszer végigjátszottuk le is szokott az éjjszakairól három nap erejéig aztán valami betegség miatt kezdődött minden előről...
Szerintem is férj lenne a megoldás de legutóbb is minden alkalommal előadta a hattyú halálát .. :lol:
Most apa pár hétig eleve kilőve... Kecskeméten küzdünk kettecskén... már csak abban bízom, hogy magától lemond róla...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Marcsi: Uhrin Beneden (vénember) meg a hülye kutya, akiről énekelt (Rebeka).....áhhhh, nagyon dráma. 8) Már UB, és nem a Rebekka név, az szép. :wink:
Vendég

Mamac: Addig jó neked, míg nem ismered! :) Förtelem az a vénember, ahogy teszi-veszi magát :( Vagy inkább az szörnyű, hogy hagyják, hogy hülyét csináljon magából és ezen egyesek meggazdagodnak??? :roll:

Egyébként valami rémlik, hogy létezik olyan lista, amin meglehet nézni, hogy adott évben a megadott nevet hányan anyakönyveztették. Asszem ... de utána kellen nézni pontosan valahol a neten.

Én nem találkoztam még Abigél nevű kislánnyal eddig, úgyhogy annyira biztos nem lett gyakori.

Eszti: Hogy van apa? Mikor lesz az első kivizsgálás?

Lidke: Én örömmel elnézegetem őket, bármennyi is van :wink:

Gyönygi: Lili akkor csak tud, ha akar :wink: Hátah nem csak egyszeri volt ez a jó alvás :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
19 hó környékén lehet megint szeparációs szorongás? Vagy csak akaratérvényesítési céllal csinálja ezt velem Boti?
Épp dicsekszem lépten nyomon, hogy végre elértük, hogy hajnalban már nem ébred enni/inni B. Na, péntek, szombat átkéredzkedett mellém. Mutatott be a szobánkba, monda anya aaaa, meg anya aszi (alszik), és hogy vegyem ölbe, mert ő is jön. :) Mondom ok, biztos vmi zavarta, hát legyen. Na, de ma éjszaka is szólított. Na, mondtam, nem megyünk, mindenkinek kényelmesebb az ágyában. De csak ölelt, így lefeküdtem a babzsákra az ágya mellé. Ahányszor ki akartam jönni, Anya, aszi felszólítással visszaparancsolt :) ÚGy aludtunk el, hogy fogta a hajam, biztos, ami biztos alapon. Férj ébresztett vmikor, h menjek az ágyba :)
OK, de most ebéd után is elkezdte. Egy órába telt, mire elaludt. 20. mese olvasása után kijöttem, picit nyekergett, de alszik.
Ugyanakkor jó érzés vele aludni, csak eddig olyan jól ment minden, nem akarom elrontani. Átmeneti lehet? Végülis megnyugodott, hogy ott vagyok vele, tehát inkább csak velem akar lenni, nem feltétlenül az ágyából kijönni...

Ötletek?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ahhha! :)

köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyöngyi, Barti: sziasztok :) De szép lánykáitok vannak :D
Barti, igen, megkapta Boti a 18 hóst, és igen, másnap lázas volt. Vezetéket sajnálom, hajrá másik :)

Boscó, hajrá nyelvvizsga. Ügyesek voltatok a szopival. Nekem is 16 hóig szopizott Boti, és mára már megszoktam, hogy nincs, de mikor nagyon sír, legszívesebben odaadnám. De mondja, hogy baba cicitej :) (kisbabák), megmutatja, de nem érdekli! Az én szívemnek is fájt pár hétig, de egyre jobb lesz :)

Angi, hétvége jól sikerült?

Edit, köszi a képeket! Azta mekkora a Levi is! Pedig már úgy tűnt, hogy nem lesz akkora nagy, mint picinek, de mégis. Nagyon szép, édes kissrác! Még mindig imádom a mosolyát.

Lidke, jöhetnek a képek!

Pocakosok, várjuk a tesósztárfotókat nagy-nagy szeretettel.

Bölcsiseknek is drukkok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Képeket akkor feltöltöm, de csak holnap. Ti akartátok! :lol:

Mamacka!
Abigél nekem is nagyon tetszik!
Mázli, hogy a kiságyas produkciót megúsztátok! Hogy történt? Olyan ügyik a babáitok! Keve meg sem próbál kijönni a járókából, ha beleteszem, de ha próbálna se tudna.
Milyen Kecskemét? Hogy megy! Semmit nem meséltél róla.

Vali!
Szerdán megyünk UH-ra, mi nem nézetjük meg a nemét, Kevének se tudtuk, és olyan izgi volt! Ha nagyon kíváncsi vagy a nemére, majd szólok a dokinak, hogy dobjon neked egy privit róla. :lol:

Anita!
Alvás-ügyben én nem tudok nyilatkozni, Keve a mi ágyunkban alszik kb. 4 hós kora óta.

Lidke
KépKép
kövecske

Kép Kép

Nálunk eddig ez a két UH kép van. Az elsőn 8 hetes, a másodikon 12. Van video is, nagyon kis helyes volt rajta.
Mi nevünk Alena, fiúnevet Attila nem is akar választani, mert ő lányt csinált. :roll: :lol:

Holnap akkor jövök a görögországi beszámolóval!

Jó éjt!

Lidke
KépKép
kövecske

Anita: 1,5 évesen nem szeparációs szorongás van, hanem újraközeledés :) Ilyenkor ismét matricák lesznek. Kitartás!!

cory
Budapest

Nálunk is matricázás van, és folyamatos ányúúú, ányúúú, ányúúú, ányúúú 8)
Vendég

Cory: köszi :)
Amúgy a lelkemnek nagyon simogató, hogy ennyire akar engem, csak hosszú távon félek az alvástól, nehogy már most romoljon el, mikor eddig olyan jó volt. Most csak ott kellene feküdni az ágya mellett, míg elaludt (de így elhúzta majdnem 22-ig :shock:), viszont csak reggel 8-kor kelt....
Na, mennem kell: anya, anya... :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vacakol a babanet, előző hsz-t sem akarta elküldeni, merg azóta csak most tudtam belépni.

MÉg akartam írni, hogy Lidke, nagyon szuper az UH kép :) Jó nézegetni őket!

Mamac, Áron hogy esett ki az ágyból?

Benyó is cuki lehet az ányúzással :D

Én meg olvasgatom a topik elejét, mert ki akarom egészítgetni a pocakosnaplót.
De nagyon régen volt. Szegény Cory, hányszor írtad, hogy játszózásból hazafele az utcán látogatott meg a róka.
Ildi Olija mégcsak másfél éves volt, egyik képen a kiságyban cumóval és cumisüveggel ül :D De jóóó!

Megyek, mert kiabál a fiam. Ezek szerint most már kötelző lesz délután aludnom...
(most aztán tényleg nem tudnék hogy készülgetni az óráimra, nem is bánom, hogy toltunk a dolgon...)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Olvasok nagyjából, de az írás mindig elmarad. :oops:

Először is hadd gratuláljak a pocakosodó kismamáknak! :wink: Problémamentes, gyönyörű 9 hónapot kívánok!
Nálunk nem jön a tesó, pedig nagyon várjuk. Reméljük azért még idén beköltözik a pocakba. :)

Lidke, nagyon jók az UH képek :) Tudátok már hogy kisfiú vagy kislány?

mamacka, nagyonm szép neveitek vannak :) Kislányt szeretnétek inkább?
Az éjszakák nálunk is brutálok voltak, most kb 4-5 napja kezd jobb lenni a helyzet. Egyszerűen nem kap cicit és kész. Amúgy ébredt 3-4szer éjjelente. Most, ha felébred, bemegyek, megkínálom vízzel, persze nem kell neki, iszonyatosan sír, felveszem, sétálunk, megsimizem, visszateszem, és leülök mellé. Ő ordít, én próbálom csitítani, de nagyjából hiába; legalábbis az első két nap. Az eslő nap bemásztam hozzá a kiságyba, ott aludtunk. :) Mostanra elértük, hogy már csak 1szer ébred. Tegnap péládul este fél8-tól reggel fél 6-ig szunyált, akkor szopi, és még fél 10ig nyomta. :D Remélem így a szopik számának csökkentésével könnyebben jön majd a tesó.

Eszti, szuperek az esküvős képek, gyönyörűek voltatok :) Nekünk még mindig nincsenek meg a profi fotósok képei, illetve azok már megvannak, de csináltattunk esküvői könyvet is, és egész idáig a nyomdában volt és könyvkötőnél. És egyszerre akartu k elhozni mindent. De holnap mehetünk érte. :) Végre.

Gyöngyi, Lili sárga kendős képe :shock: :) Elépesztően gyönyörű a kiscsaj! :wink:

Bartika, Pötyi se semmi abban a csodaszép ruhában! :wink:

A 18 hós oltásnak szokott lenni mellékhatása? Jövőhéten megyünk..

Szép estét!

faby

Sziasztok,

Próbáltam jönni délelőtt, de olyan tetű lassú volt a Babanet ... :evil:

Itthon ültem egyedül, Alizt a bölcsiben kellett hagynom. Reggeli után hazaküldtek, és csak ebéd utánra mentem érte. Szegényke mikor meglátta, hogy eljövök, 20 percig bömbizett, addig nem is mertem eljönni, de aztán csend lett. Azt mondták, hogy utána már nem is volt vele semmi gond, szépen eljátszott, és evett is :)
Húúúúú olyan gyomorgörccsel mentem érte, nem tudtam mire számíthatok :( Az alvás nem sikerült, mert folyton csak ugrált a matracon, és mivel a többiek is rákezdtek, kitették a szűrűnket :) Holnap úgy kell visszamennem, hogy már ők próbálják elaltatni, hátha ...

Anita: Ma én is beájultam Alizzal a délutáni alvásba, de utána olyan kóma voltam :roll:
Cuki lehet a kis matrica-Boti, ahogy "anyázik", enyém gyerek csak vigyorog mint a tejbetök, mikor kérem, hogy mondja már végre, hogy anya. De az ő szókincsében ez nincs benne a TOP 10-ben :(

Lidke: Bizti nagyon izgi lehet, hogy csak szüléskor derül ki a babó neme, de én nem bírnám ki :oops:
Azért fiúnévvel is készüljetek, hátha apa mégis valamit rosszul csinált :wink:

Nagyon klasszak az UH képek, már csak egy pocakfotóval vagy adós :wink: :lol:

Faby: Holnap akkor várjuk a pröfi képeket a nagy napról :)
Kistesóhoz hajrá! :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hello Csajok!
Egyre rémesebb a babanet, ma egész nap nem engedett belépni. Lehet, hogy tiltólistán vagyok??? :shock:

Bosco, én szedtem halolaj kapszulát mialatt Pötyit vártam, az FLP-s volt. Mondjuk eddig nem vettem észre, hogy kirívóan okos lenne a leánykám (azért néha megijeszt, hogy már miket tud, de ez átlagos szerintem). :roll: Te a tanulás miatt szednéd?

Vali, anyám!!! Elképzeltem, ahogy Pötyikét is próbálnák elaltatni ott ahol másik 20 gyerek fekszik. Kabaré lenne. Nem is értem hogy lehet elvárni egy gyerektől ezt, aki eddig egyedül aludt, nem??? Pötyi tutti nem aludna, annyira imádja a gyerektársaságot. Meg nem is értené mit akarunk tőle. Kíváncsi leszek mi lesz Alízzal. Ha pl. Alex és gondolom még pár 100 gyerek megoldotta. :lol:

Mamacka! Kitartás az éjszakákhoz! Nem figyeltem eléggé, mikor is indultok Kecskemétre? És mennyi időre? Le is költöztök, vagy hétvégenként hazajöttök?
Nálunk is csak 3 éjszaka volt gáz a ciciről leszokás. Azóta sokkal jobban alszik nappal is.

Most én a hajnali cumisüvegről próbálom leszoktatni. De szerintem semmi esélyem. 6 óra a legkésőbbi időpont, amíg kibírja kaja nélkül, úgy, hogy vacsira benyom 200 gramm főzeléket és még 1,5 dl tejcsit. Szerintetek meddig lehet hajnalban tejet(tápit) adni nekik? Ha kajál, akkor még visszaalszik legalább 8-ig, de a 9 sem szokatlan.

Anita! Nálunk eddig semmilyen szeparációs miaszösz nem volt. Pötyi most kezdte el egy hónapja, hogy Aja, Aja!!! És sír, ha elmegyek, de csak fél percig. És csüng rajtam. Szóval ki tudja mikor mi lehet ezeknek a csöppségeknek a fejükben. Egyébként én még azt olvastam, hogy ebben a korban kezdődik, hogy félnek elaludni. Pötyi heti egy alkalommal legalább felébredt az éjszaka közepén és sehogy sem sikerült visszaaltatni, csak 2-3 óra után. Egy barátném mesélte, hogy náluk is ez volt, de ott a kisfiú már tudott beszélni és elmondta, hogy fél a sötétben és kérte, hogy nyissák ki az ajtaját. Azóta nem húzom le Pötyinél vak sötétre a redőnyt, és voilá. Működik. :) :) :)

Jó éjt mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Akkor jön a képes beszámoló, a többit utána, ha már nem lesz erőm, akkor csak holnap.

Rodoszra mentünk, ami elsőre nagy csalódás volt! :cry: Beharangozták, hogy milyen gyönyörű, meg, hogy a rózsák szigete... Érkezéskor csak a kopár földek és a száraz gaz fogadott minket. Attila már a repülőn kiakadt, mert azt hitte, hogy az ő gyereke végig tudja majd ülni a két órás utat, de persze nem tudta, és Attila ezt cikinek érezte. :?
Kép Keve a repülőn

Az idegenvezetőtől sem voltunk elájulva, és akkor még finoman fogalmaztam! Azt hitte, hogy ő ott nyaral, és bár a mi apartmanházunkban lakott, közölte, hogy megadja mindenkinek a számát, mert ő nem fog itt tartózkodni, ha valami miatt keressük, akkor hívjuk! :shock: :?
Keve elkezdett kint fölhagyni a szopival, csak úgy magától. 2-3 naponta még beleszív néhányat mindkettőbe, de éjszaka már csak arra ébredek, hogy "Inni! Inni!". Cumisüvegből iszik pár kortyot, aztán szopi nélkül alszik is tovább. Én nagyon sajnálom, bár a nehézségek után nem volt olyan szopi, mikor ne arra gondoltam volna közben, hogy de jó, hogy még egyszer szopizik... Ahhoz képest a 17 hónap nem rossz! :)
Első két nap óriási hőség is volt, bár direkt azért szoktunk nyár végén menni Görögországba, hogy a 40 fokokat elkerüljük. Harmadik nap elkezdett fújdogálni a szél, onnantól minden szuper volt! 8) Egy napra béreltünk autót is, mert gyerekkel nem akartunk a szervezett utakra menni. Elmentünk a Pillangók-völgyébe, ami csak Kaliforniában és itt van. Ezerszám élnek itt pillangók, szinte mindent ellepnek!
Kép Pihenő pillangók
Kép Kép Kép Kép Kép Kép A táj is magával ragadó!

Ja! Első két nap engem az is letört, hogy a pocak is elkezdett nőni, valami hihetetlen amorf alakot öltve! :? Kb. az ötödik napra már kikupálódott, bár még most sem olyan szép kerek, mint a Kevével volt.
Kirándulás után beautóztunk Rodosz városba, ami szintén mesés! Kép A kikötő kijárata Kép
Találtunk egy olyan partszakaszt, ahol óriási hullámok vannak. Én így terhesen be se merészkedtem, csak a szélére álltam, de még így is elleptek a hullámok! Iszonyatos erejük van! Attila be is ment még néhány ilyen elvetemült társaságában. Kép
Nagyon jó nap volt, bár arra, hogy minden nevezetességet megnézzünk, egy hét is kellene.
Esténként általában gyrost ettünk (görögöt), Keve is imádta!
Kép
Az ebédeinket egy a szállásunkhoz közeli, tengerparti tavernában fogyasztottuk. Attila néhány szavas görögtudásának köszönhetően megismerkedtünk a tulajdonossal, aki egy nagyon szimpi hapsi. Jelentős engedményeket is adott annak örömére, hogy Attila mamája görög volt. Címet is cseréltünk utolsó nap, szeretnénk neki valamit küldeni.
Kép Kép
Keve hamar rájött, hogy nem az ő nyelvén beszélnek, ezért elkezdte a görögöket magyarul tanítani! :lol: Belenézett jó mélyen a szemükbe, és lassan, tagoltan mondta az általa ismert szavakat, többször egymás után, miközben mutatott is az adott dologra! Rém vicces volt, könnyesre röhögtük magunkat rajta!
Keve a tengert is nagyon élvezte, csakúgy, mint az "óriási homokozót" közvetlenül mellette.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
A szállásunk sem volt rossz, a gyerekre való tekintettel földszintit kaptunk. Az erkély előtt lime nőtt, és hibiszkusz nyílott:
Kép Kép Kép Bejárat
A tengerbe nyúló részen egy apró görög kápolna állt, Attila azt mondta, hogy ha már itt lehet hagyni a gyerekeket egy hétre, akkor kimegyünk kettesben, és ott megerősítjük a házassági fogadalmunkat. Rájöttünk, hogy nekünk így kellett volna házasodni is, mert az volt az álmunk, hogy szépen felöltözve, de csak ketten a két tanuval, csak anyósom megtorpedózta. :? :roll: Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi a kistesónak (ezt is akkor kezdte csinálni, mikor mi még nem is tudtunk a babáról):
Kép
Zuhany: Kép Kép Hazafele

Lidke
KépKép
kövecske

Hajrá Alíz, hajrá ottalvás :)

Barti, Botim egy hete hagyta el a hajnali tápit. Neki is nagyon max a 6 óra volt, amit bírt. (Amúgy le is kopogom, hogy nem kiabál az ágyban ülve, hogy: teeeeeeeeeeej :D Kopp-kopp-kopp.)
Cserébe, most nem akar elaludni, csak, ha ott vagyok. Sztem ő nem fél az ágytól, meg a sötéttől, mert délután is próbálkozik. Egyszerűen talpraesett kis zsarnok, és eléri a célját... Pedig ő aztán egyedül aludt el, méghozzá a kiságyban, sehol máshol.
Elővettem a tananyagot --- suttogó, meglátjuk, használ-e :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lidke, tyű, de jó képek. Ahol a férjed kezében alszik....hát az a gyengém, amúgy is, ha pasi+gyerek kép van. És a poci is alakul, kívül, belül. :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Lidke,
nagyon jók ezek a fotók. A képek alapján szép helyen jártatok. A pocid is szép és nekem a tesónak puszit adó kép a kedvencem Kevéről! :)
Eszti,
húú nagyon jók lettek ezek az esküvős képek! Olyan szépek vagytok!
Bartika,
örülök, hogy kaptatok csizmát. A Ti képeitek is nagon jók. Pöttyi jó sokat nőtt. Olyan cuki a bőröndben. :D
Gyöngyi,
nagyon helyes a kis kékszeműd! :)
Faby,
drukk a kistesóhoz! Milyen volt a 2.nászút? Nálunk nem volt semmi a 18 hós oltás után.
Anita,
köszi a kérdést, jó volt az osztálytali. :) Matrica Botond nagyon édes. Ok, tudom, hogy ez nem könnyű. Anyóséknál nekem is altatnom kellett Lidit. Nem akart aludni, első este kijelentette, hogy : "Pestre" és rugdosta az ajtót. :shock: Ő is sokat mondja, hogy anya és apának meg tök hízelgően, hogy: "apuci". :D
Vali,
drukk az alváshoz!!!
Mamacka,
az Abigél nagyon szép név. :) Boldog névnapot Neked!

Megyünk csiri-biri tornára. Kiváncsi leszek, hogy mennyire tetszik majd Lidinek.
Puszi. Szép napot!
angi79

Anita!
De hogy szokott le Boti a hajnali kajáról?
A lényeget nem írtad! :lol:
Ne hagyj engem kétségek között!!! :wink:
És most akkor kaja nélkül mikor kel reggel?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hogy én ezeket a képeket miért nem láttam este? Nagyon szépek vagytok, Lidke. Nekem is a tesónak puszis a kedvencem. :)

Barti, nincs titok: MAGÁTÓL :shock: Mi lepődtünk meg legjobban... Változó, mikor ébred. Mióta nem ébred hajnalban, eddig még tovább aludt: fél 9-3/4 9 körül. Na jó, ma bejátszott egy fél 8.
Mondjuk én amiatt is örülök, mert így kimarad egy nagy adag kaja (?), ami sztem nem nagyon hiányzik már a termetéhez :wink: Így reggeli gyanánt is mindig csak "tejet" iszik, később még bekap vmit, aztán ebéd. Tehát kevesebbet eszik :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika: nekem az összes gyerekem magától egyszercsak átaludta az éjszakát 1,5 évesen. Mi is jól meglepődtünk.

cory
Budapest

Sziasztok

Lidke: Nagyon szupik a képek, és a pocid is gömbölyödik látom :)

Barti: Nekem ez a 2. éjszaka, amit a Lilkó majdnem átludt. Csak fél 3-kor és reggel 6-kor kelt, és aztán még visszaaludt 8-ig. Igaz mind a két alkalommal ciciztünk, valamint este fél 10-kor feküdt le aludni.
Szóval, ha ez így maradna, én már ettől is boldog lennék :)

Cory: Akkor van remény a csucsura :)

Képzeljétek, hogy ma gombát pucoltam, a Lili adta a kezembe. Egyszer csak felvett egy apró gombát és azt mondta, hogy: Ez a pici gomba. Olyan érthetően mondta, hogy majdnem leestem a székről. Fel is írom valahova a dátumot :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?