Sziasztok!
Hazajöttünk, visszaolvastam, most bepötyögök egy kisregényt!
Mamacka!
Gratulálooooooooook!
Apukádnak szép ajándék!
Ez a "diplomás hobbi" nem rossz ám!Sokkal jobb, mintha egy életen át olyasmit kéne csinálnod, amit utálsz. Most nyertél még pár évet, remélhetőleg a pici mellett is tudsz majd alkotni (bár gondolom, úgyis megoldod), és meglátod, mire oviba megy, addigra már sínen leszel! Gondold csak végig, hogy az elmúlt évben is már mennyi sikered volt!
Örülök, hogy a férjed megenyhült Kecskemét ügyében! Egyrészt jó, hogy így ragaszkodik, a másik oldalról viszont nagyon meg lehet ezzel nehezíteni a társ életét. Sajnos ezt én is tapasztaltam, mikor még táncoltam, és a többieken is azt látom a mai napig, hogy nehezen tudják összeegyeztetni a párkapcsolataikat az elfoglaltsággal.
Áron fütyije hogy van?
Era!
Neked is nagy-nagy gratula!
Rosszullétet sajnálom, de nem biztos ám, hogy kislány. A nővéremnek három fia van, az első kettővel semmi baja nem volt, a kicsivel úgy hányt, mint a lakodalmas kutya, közben a nagyobbak sírva csimpaszkodtak a lábába, mert azt hitték, hogy komoly beteg. Kislányt szeretnétek? Alkalmaztatok valami "trükköt" hozzá?
Keve is nagyon bújós lett, már akkor, mikor mi még nem is gondoltunk rá, hogy baba van a dologban. Én nagyon élvezem, mert eddig én csak úgy el voltam viselve.
Meli!
Sajnálom, hogy rosszul vagy!
Boglárkát még emelgeted?
Olgo!
Szuper hír, gratulálok! Jól elbújt az első teszten!
Te orvos vagy? Milyen?
Eszter!
Sajnálom, hogy nálatok kicsit nehezebben megy a beszokás. Rossz, hogy még te sem vagy rá kész, hogy elváljatok, szerintem Hanna is érzi ezt rajtad. Pár hónapja én is gondolkoztam fél napos bölcsin, de rájöttem, hogy egyelőre nem menne...
Annácska!
Örülök, hogy jól telt a nyaratok! Sulihoz kitartást, és sok lelkesedést! Képeket nem teszel fel?
Nagymamádat sajnálom!
Javulhat még az állapota?
Évi!
Dóri nagyon édi!
Inszemhez drukkolok!
Angi!
Aztaaaaa! Micsoda méretek!
Nem véletlen látszik mindigőnek Lidi a képeken!
Anita!
Boti balesetét sajnálom! Sokat kibírnak ám ezek a manók! Barátnőm kisebbik fia volt ilyen vagány kicsinek (még mindig, most lesz 5 éves), ő volt, hogy a radiátorról, volt, hogy a konyhapultról vetette magát a járólapra, de mindig megúszta komolyabb baj nélkül. Tisztára, mint Boti!
Boscó!
Bújócskázós Fannika tündéri!
Büntetés:
Tünde!
Szupi lehetett a nyaralás! Látszik a képeken is!
A csomagolóművésznek meg külön gratula, akármelyikőtök is volt!
Edit!
Nagyon szép család vagytok a képeken! Levi nagyfiúsodik!
Merre jártatok?
Vali!
Alíz jó rafkós bölcsi-ügyben! Családlátogatásnak szerintem akkor van értelme, ha akkor történik az ismerkedés a gondozónőkkel. Úgy a baba ismerős helyen talán szívesebben fogadja őket, könnyebb jó kapcsolatot kialakítani. Ha jól emlékszem, Liviéknél jártak így.
Gyöngyi!
Jó, hogy jelentkeztél! Milyen gyönyörű Lili! Fognövesztéssel jól megszenvedtek!
Fogdokinak lehet, hogy meg kéne mutatni, mert a Keve szerelmének valami spéci eszközzel kellett masszírozni az ínyét, mert nem tudtak áttörni a fogacskái.
Livi!
Ez a terhelés nagyon durván hangzik! Olvasni is rossz volt! Melyik kórházban "vagytok"?
Tündi mit szólt Apához?
Bartika!
De édes a kis karúszós Pötyi!
Te meg nagyon csini vagy! Babához drukk! Mennyi idő, míg ezek a gyógyszerek hatnak?
Eszti!
Szegény Peti! Ez nagyon durván hangzik! Gondolom, halálra rémültetek!
(De a házasélet már csak ilyen! Attilának az allergiái jelentek meg az esküvő után egy héttel.
)
Vizsgálatoknak mikorra lesz eredménye? Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Stresszmentes életet nem könnyű élni manapság. Agykontroll tanfolyamra vagy valami hasonlóra nem akartok elmenni?
Benyó mondataihoz gratula!
Milyen ügyes ő is! Mesélj, miket mond?
Képek továbbra is szuperek! És a torta is ment hozzátok! IMÁDOM!
Holnap írok a nyaralásról is (lesz mit), meg hozok képeket is (jó sokat). Most megyek szundizni.