Sziasztok!
Edith, tok jo, hogy meg egy lanykatok lesz. En is osztom Sancsi velemenyet, szoval, ha veletlenul nekunk is lenne masodik, ismet lanyt szeretnek. Persze azert egy fiunak is orulnek.
Gondolom nagy orom, hogy lett egy jo kis kocsitok is. Opel? En nem sok kocsit ismerek fel ranezesre, de megmutattam a ferjemnek a kepet es o azt mondta, hogy Vauxhall, ami az europai Opel megfeleloje.
Rita, nagyon kedves vagy, hogy probalnal segiteni. Igen, voltunk mar otthon atmosatni a konnycsatornajat, de nem mult el. Akkor egy fokkal jobb volt, de csak visszajott. Meg is szondaztak akkor a szemet es mondta is a doktorno, hogy valoszinuleg meg nem fog elmulni, lehet, hogy egy ujabb atmosatasra lesz szukseg. Mondta, hogy majd Angliaban vigyuk el, ha szukseg lesz ra. En vinnem, de itt nem foglalkoznak ilyennel. Na, mindegy, majd otthon. Megkerem majd anyukamat, hogy hivja fel a szemeszetet es kerjen nekunk idopontot. Nalunk altalaban eleg 2 nappal elotte odaszolni.
Sancsi, ma mi is hajnali 6-kor keltunk. Az en leanyzom altalaban 9 elott nem ebred, de ma 6-kor kukorekolt. A szeme nem volt nyitva, csak meltatlankodott. Aztan rajottem, hogy az a baja, hogy a draga apucija fektette le elozo este es nem tett a feje ala pelenkat. Reggel, amikor felig felebred, azt szokta gyurkeszni es az arcahoz dorzsolgetni es igy meg vissza szokott aludni. Most nem volt pelus es igy kinlodott. Nalunk is volt ma hanyas, de szerencsere nem beteg, csak nem izlett neki az ebed. Lattam rajta, hogy nem izlik, mert fintorgott es forgatta a szajaban, de csak ette, ugyhogy azt hittem, minden rendben van. Na, a felenel megallt es kipakolt mindent.
Remelem Eneh hamar rendbe jon.
Nori, en is szoktam elore vasarolni ruhakat. En is ugy vagyok vele, hogyha eppen le van ertekelve es tetszik, akkor megveszem, ugyis beleno.
Tenyleg Julcsi, nem is irtad, hogy Aki mit szolt a sulihoz. Orommel ment vissza vagy azert jobban szeretett volna otthon maradni?
Zsuzsi, lehet, hogy kiprobalom az anyatejet Lolcsi szemere. Mar gondoltam ra, mert en is hallottam, hogy sok mindenre jo. Bar pont most kezdek leallni a szoptatassal, mivel mar nagyon keves tejem van. Azert 1-2 csepp meg akad.
D. Andi, nagyon megorultem, amikor lattam, hogy irtal. El se tudtam kepzelni, hogy miert tuntel el olyan hirtelen. Jo nehez idoszakod lehetett, de remelem most mar minden rendben lesz. Levi jol megnott, mar kesz nagyfiu! Norika is nagyon edes. Az a csirkecombos kep irto cuki.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli