Sziasztok!
Itt vagyunk...
Sajnos Zsófi beteg lett, így haza kellett jönünk ma reggel.
Nagyon sajnálom szegénykémet, nagyon megbtegedett.
Lázas is volt tegnap este. A kOLPINGBAN MOST DÖMPING VOLT, EZEREGY GYEREK, TAKNYOS SOK, ÉS HÁT ENNYI KELLETT (caps lock) csak Zsófinak.
És inkább így döntöttünk, h. hazajövünk, mert hétévégén meg szülinapja lesz, és arra legyen gyógyult. Az 1. este hányt, a 2. este is, aztán 3. nap diéta, nem voltunk sehol, csak Keszthelyen sétáltunk, meg az ügyeleten, szval igazából se fürdeni, se játszóházba nem tudtunk menni. De azért egy kicsit pihentünk is apával.
És apát nem engedem be dolgozni a héten, itthon lesz velünk. Így is tudunk pihenni. Ugyanezt csináltuk volna ott is, csak főztek volna ránk, meg elpakoltak volna utánunk....
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de minden ünnepeltnek nagyon sok boldogságot kívánunk!
Geli, Te is ilyen fiatal vagy?
Mi van Beáékkal, tud rólunk vki vmit? Nagyon sokat gondolok Rájuk!
Dóra, nekem vmelyik nap esett le, hogy bő 2hónapunk van.
Fú, mindjárt itt van......
Szobakép lesz, megjött a bútor is. Azt még megvárom, és teszek komplett képet, jó? Most Botinak baldachinja is lesz, Zsófinak nem volt, De most nagyon szerettem volna...
ÉS lett is.
Egyébként mikorra kell/illik kész lenni mindennel? 34.hétre? (kórházi csomag, és babacuccai? )
Dóra, Te hogy állsz mindezzel?
Pille, hihetetlen ügyes vagy! Óriási ez a nyuszi! Nehéz megcsinálni? MOndjuk én nem tudnám megcsinálni! Nem készítenél egyet Zsófinak?
Kifizetném. De komolyan! Nagyon tetszik!