Új privát üzeneted érkezett!

Linácska!

Nagyon klassz munkanapot neked!

Hajni!

Igen én is imádom a szolit,az illatát is,annyira jó,ki tud kapcsolni az ember kicsit,meg már kezdek barna is lenni,az sem mellékes :D

Dóra!

Aranyos vagy,hogy hiányolsz vagyok ám,csak csöndben sokszor :lol: Olvasok,de energiám írni vajmi kevés.Jól vagytok Tejókával?Hogy telik az idő,nemrég volt,hogy csináltad a vonalzót,most meg mindjárt babázol :D

Judit!

Én is üdvözöllek itt! :D
Vendég

Dóra,

Mi csütörtök délután jártunk így. Kint voltunk az arborétumban. Csak mi és senik más.

Kép

Kép
nyhk

sziasztok
Lina! Jó napot, és próbálj kikapcsolódni majd este:)

Borsi! Sokszor csodáltalak Téged, mert mindig szeretettel Hoztad a babáimat:)(Már sokszor akartam írni, de mos téma volt, Ugye jól emlékszem, hogy Te is Babaoszó Brigád Tagja vagy:csak szellemes akartam lenni bocs ha nem sikerült)
És ha nem ma akkor holnap szül a barátnőm, értesítenél ha megvan a baba(BArta Bulcsú)
Nálatoka fülpróbléma rendeződik?

Judit! Én ugyan nem kecskeméti vagyok, de üdv
Mikora vagy kiírva???Kihez jártál eddig?

Dóra!
Poci hogy van?? orvos van már(gondolom igen)

Lili:szobakép van már?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést.
Márc. 18-ra vagyok kiírva. Dr. Nagy Károly a dokim. Nála született Levente is.
Nekem gerincsérveim vannak (műtöttek többször), ezért nem volt kérdéses a császármetszés. Most is az lesz.
Nehéz volt felépülni, de csak a derékfájás miatt. Félek is előre a szülés utáni-előtti hetektől. Remélem nem lesz nagyon sírós babám, mert Levente rettenetesen az volt. 8 óránál alább nem adta. Ennyit üvöltött folyamatosan. Szegény nagyon szenvedett, hasfájós volt. Mi kb. fél évig nem aludtunk. 2x másfél óra már jó volt.

Mi is járunk az arborétumba. :)

Amúgy nem idevalósiak vagyunk csak 3 éve lakunk itt. Én gyulai vagyok, a párom abonyi. Szóval kevés az ismerősünk, családtag meg nincs is.
Barátnőim vannak, a terhesség alatt barátkoztunk össze, vízi tornán. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és találkozunk a babákkal együtt. Ill. már nagyfiúkkal, lányokkal.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Na dolgozom. Eddig nagyon uncsi volt, mert ugyan gépem volt, de belépési jelszavam nem. Most az egyik kolleganőm belépett, és így hagyta a gépét, én meg kipróbáltam él-e még a 2 évvel ezelőtti netes jelszavam. Hát él :D Úgyhogy innentől nem unatkozom.
Kaptam laptopot, egy listát, hogy válasszak magamnak mobilt, milyet szeretnék, szóval azért jó is egy kicsit. Viszont fejöttem 7-re, hogy 3-kor el tudjak menni Liliért, erre 4-től értekezlet van, amiről persze nem tudtam. Már telcsiztünk az ovinak, hogy Szláva siet Liliért, de nem tudja mikor ér oda. Hát nem egyszerű. Most még nincs mit csinálnom, kolleganőim oktatnak, egyedül ülök az irodában, már vettem egy újságot, hát remélem lesz jobb is, vagyis legalább kevésbé unalmas :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk!

Ádámnak utólag tegnapról :) Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :D
Vendég

Judit!
Ezek a Leventebabák ilyenek lennének?Nekem is Levim van, hasonló sírási adottságokkal.volt hogy egész nap fél órát aludt anyu kezében,a többi ordítás :cry: !
Mire nagy nehezen kiderült, hogy valószínű tejallergiás, így meg kellett vonnom a tejes dolgokat, de így helyreállt minden!Megérte-ÉRTE!
Na most meg a hiszti miatt ordít egyfolytában, drága apuka felkapatta a picókáját! :?
Én meg hallgatom!

Lányok!
adjatok már tanácsot! az éjjeli alvásunk, hát katasztrófa. Óránként kel-üvölt.születése óta problémás az alvás, már írtam korábban is.
De lassan teljesen felmondja az idegrendszerem, üvölt és nem bírom visszaaltatni vagy csak nehezen.Éjjel még 1x eszik 3 körül.
előtte vizet kap és cumit.

Később jövök még!

Kép
adrienn021

Köszönöm MINDENKINEK, hogy gondoltatok rám apával kapcsolatban, ki tudja, mi lesz majd....... :?:

Lina!
Nem semmi ez a gyerekülés!

MI is most akarunk venni, mert Levi nagyon útálja már a hordozót, de nem igazán találunk árban is megfelelőt!Jó lenne a használt is, de nem igazán tudom hol keressem!

Hol dolgozol, bocs, ha lemaradtam :oops:
Nem tetszik az ilyen munka?Pedig jó lenne így pénzt keresni!!! :D

Donoé
Hol laktok?

Judit
Az én Levim dec 19-ie, csak 1 évvel későbbi :)

Kép
adrienn021

Na a végét meg nem küldte el, de ez a legfontosabb!
Kicsit megkésve :oops: :oops: :oops:
Kazi:Boldog névnapot!

Roz: Neked boldog szülinapot!

És Minden Adrinak-Adrikának boldog névnapot!

Bocs, ha most sok lennék, de bepótolni úgysem tudom!
Próbálok még képet küldeni és befejeztem mára :oops:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adriknak utólag is, Nikinek pedig mára boldogságos névnapot kívánok!

Roz, milyen ünnep van még ma nálatok? Házassági évford.?

Judit, üdv köztünk! :)

Adrienn, mi lenne, ha a víz és cumi helyett cicit kapna Levi? Talán gyorsabban visszaaludna.

Nyuszi dícséretet köszi. Szívesen elküldöm a szabásmintát ha kéri valaki.

Lina, nem indul túl fárasztóan az első munkanapod :)

Dóri, mutasd majd, mire jutottál varrásilag.

Nyhk, nagyon ritkán vagy. Ádám jár a játszóházba? Petrus jól van?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

[img]//img3.tar.hu/adrienn021/size2/32635624.jpg[/img]
[img]//img3.tar.hu/adrienn021/size2/32635625.jpg[/img]

Kép
adrienn021

[img]img3.tar.hu/adrienn021/size2/32635625.jpg[/img]

Kép
adrienn021

na megint nem tudom hogy kell, segítsetek!

Kép
adrienn021

Sziasztok :)

judit
üdv itt köztünk :)

lina
Na jólindul amelód :D telcsi net ujság olvasás ... :D

dóra
megköszöntötük a csajokat igazán enniy volt lesz majd családi össznépi buli majd 22. én meg Én kaptam a gyerköcöktől 1-1 szál rózsát :) vasárnap meg csalánosi csárdában ünnepeltük meg az apósomat nagyon meglepődött mert ugye nem tudott róla Ő most volt 60 éves gyönyörűen megcsinálták a csárdát nagyon szép dísz tó van benne vizeséssel, játszótér aminek gumis az alja... szóval nagyon klassz volt Én nagyon jól éreztem magam :D gyerköcöknak is nagyon tetszett sóval szerintem nagyon jó volt .

pille
ma Niki névnap van anyuék házasággi év. meg apósom szülinapja :D mára csak ennyi jutott :D még 6 ünnep lesz ebben a hónapban :) nyuszit mire kapta Flóra vagy csak úgy ? Nagyon aranyos :)

timcike
jó költözést várunk vissza :)

Kép

Kép

Kép
roz23

adrienn
le van kicsinyitve a kép ? nem irja ki feltöltés után hoyg túl nagy kép ? vagyha egyenként próbálnád meg ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
a tár. huról tölteném le, onnan eddig nem kellett kicsinyíteni
nem írja ki, hogy nagy a kép!

Kép
adrienn021

Kép

Kép
adrienn021

Ez ebéd után készült!

Kép
itt pedig hintáztunk!

Kép
adrienn021

Adri
hu mekkorát nőt már Levi nagyon édes :) jóóó a kajcsi utáni kép :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

a 4 unotka :)
Kép Kép
Áki pussssszi :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Adri,
a T-Comnál dolgozom, Budapesten. A munka tetszene, csak a helyzet nem. Most épp kiderültek, hogy már nem 6 órás tanfolyamokat tartunk, hanem 8 órásakat, szóval fogalmam sincs, hogy kerül majd Lili haza az oviból. Én hülye, ma is bejöttem 7-re, hogy 3-kor elindulhassak Liliért, erre kiderült, hogy 4-től értekezlet van. Szóval valamikor majd megy a férjem, oviban szóltunk, hogy igaz fél 5-ig van csak ovi, de ne rajkák már ki a gyereket az utcára.
Azért alakul, megbeszéltük, hogy csütörtök-péntek majd elmegy érte a nagypapa, kedden amúgy sem lesz oviban, szóval a hétfő-szerda tűnik gázosnak. Na majd belerázódunk.

Pille,
lehet, hogy jobb lenne, ha lenne mit csinálnom, akkor nem agyalnék a helyzeten. Most kiszámolom, hogy ha úgy alakulna, hogy csinálnánk egy kistesót, akkor meddig kellene dolgoznom :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Donoé,
Köszi szépen!

Adrienn,
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy megy egyedül a kicsivel, de örülök, hogy rendeződtek a dolgok!!!!!
Éjszakai alvással kapcsolatban sajna nem tudok használható ötletet adni, én mindent kipróbáltam már, de semmi sem használ. Petra átlag 6* ébred. A leghosszabb egybefüggő alvása a 2 óra (néha véletlenül 3). De ha gondolod összeszedem azokat a homeos dolgokat amiket nekem a dokinő felírt. Ha gondolod, és ki tudja lehet, hogy rajtatok segít.

Pille,
Te sem vagy sürűbben :wink: . Egyébként "olvasásilag" vagyok. De sajna többre se időm, se energiám :(
Ádám egyenlőre még nem jár. Most alakul a fejlesztésének az orarendje, és ettől teszem függővé, hogy tudunk-e menni játszóházba és mikor. De nagyon rosszul alakul az orarend, és nem akarom az egész hetet kocsikázással tölteni, és Petrát hurcolászni. Demég alakulhat.
Petra jól van, csak boszorkány! Hisztis, verekedős, kis vadóc. AZ éjszakák meg még mindig katasztrófálisak.
Na ennyit a panaszkodásból :)

Roz,
Szépek vagytok!

Judit
Üdv itt. Mi is járunk sokat az arborétumba. Ha felismersz miket nyugottan szólíts le! Miért akarsz dokit váltani?

Mi van Beáékkal?????

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok

AKkor én nem is panaszkodok:hallva a sok rosszalvó babát
(néha úgy érzem egy két gyrek direkt kikészíti a szüleit...bár nálunk Benedekkel volt gond ami csak 3x ébredés volt..de csak kinőtte bár most is iszik éjszaka 1-2 szer és hajnali 5 körül meg kéri a kakaót- sokak azt mondják hagyni kell sírni, na ezt én se tudtam megtanni első gyerekkel)

Judit: gyulai vagy, Lengyeléket ismersz?

Lina! azt hiszem most a telót vagy a laptopot felcseréknéd arra hogy Liliért időben mehess , nem?

Roz! Olyan szépek a gyerekek. elméletileg mi is 22-én önneplünk ha összejön

Adri! Milyen nagyfiú lett Levente:)
(szóval próbáltad már nem felvenni éjszaka??)

Asszem ennyi voltam mára, mert itthon a féléves állandóan sikít Bebe mindig a fenekem környékén található, még kinnt se akart fél cm-nél messzebbre menni..ja és kinn se akart maradni
Pedig most jó idő van:(
SZiasztok

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Adri:
köszi szépen!Én is örülök,hogy rendeződtök apával!!!Levi nagyon aranyos a képeken. :) alvás(az nállunk is gáz,talán most javulgat-na de Lari lassan másfél éves :oops: )

Roz:
Édesek a gyerekek!!!Áki megint a kedvencem :wink:
NIKINEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Gofrit sütök épen!A névnapi ajándék pénzemből vettem(olyan régóta szerettem volna)Nagyon fini-csokipudingal,tejszínhabbal.....hmmmm
kazi

Adrienn,

Pü-ben elfelejtettem, Örülök, hogy kibékültetek a pároddal.

Hajny,

Mire írok, már ott is lehettek Rhodoszon. Nagyon jó nyaralást Nektek!
Tanítás nem hiányzik, van bővem belőle részem. Kicsit a tanári légkörét hiányolom, de amekkora káosz van az oktatásban, hamar elég lenne belőle. Jó nekem itthon.

Nana,

Nagyon csini a ruhád. És valamiért nem csodálom, hogy az a kedvenc képed, amelyik. Két ilyen pasival. Nagyon tetszik. Persze a másik is.

Lili,

Pihenés? Majd egyszer, de valóban baglyos téma. Múlt héten már nem bírtam a párom szüttyögését. A konyha kedd óta ki volt pakolva, de ő sehova sem haladt, erre eldurrant az agyam és csüt. éjjel lefestettem egy soron a konyhát, hozzá kell tennem, az egész akkora, hogy 1óra 45 perc alatt ecset és festőhenger mosással is kész voltam. Reggel a „kedvesem” a átkente és utána persze azonnal kész kellett volna lennie mindennek. Lassan tiszta lesz az egész konyha, már csak két kis rész van.
Két hét múlva jön a gyerekszoba, mert ha megrendelem az ágyat, utána gyorsan meg kell csinálni, mert most még nem sok bútor van benne, de könyv meg játék épp elég. Festést előtte kell kieszközölni.
Gergő is extra hisztis? Inkább akaratos. Ő mindent dobál.
Érezzétek jól magatokat!

Ser,

Tök édes Hanna, hogy esténként élménybeszámolót tart.

Balim,

Jó, hogy túl vagytok a műtéten. Hogy van Marci? Bent voltál vele?

Erszényes,

Jó utat Neketek is! Jó időt is!

Kazi,

Utólag is boldog névnapot kívánok Neked!

Roz,

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Nikinek is boldog névnapot!

Don,

Összefutottunk már megint a Tescóban, de nagyon bamaba voltam, mert kicsit fáradtan mentem ki. Egy csomó ideig agyaltam, honnan ismerős az a hatalmas szemű fiúcska. Csak a végén láttalak meg téged és Noémit a kosárban, apuka takarta. Ja, Gergő a bevásáról kocsi aljában aludt kiterítve, a gyerekosztályon futottunk össze. Bocsi.

Roz, Cukker, Adrienn,

Boldog névnapot az Adriknak. (Persze ezt is megkésve, Úristen néhány nap és egy vagon esemény.)

Timci,

Jó költözködést, ha még olvasod. Atticy még mindig nagyon édi!

Pille,

Nyuszi, édes, szereti Flóra?

Lina,

Milyen volt a munka? Időben végeztél? Gyerekülés – elhiszem, hogy mérges lettél.

Judit,

Szia, itt a topikban. Az én fiam aug-ban volt 2 éves, januárban jön a hugi.

Adri, Roz,

Képek szuperek.

Megyek mosni.
Sziasztok.

geli08

Megpróbálok pár képet felrakni, szülinaposak és egy ahol együtt vagyunk, az egy hónappal korábbi, pocakos képem még nincs, mert én fényképezek.

Kép Csak így aludt aznap délután

Kép Kissé álmos volt már tortavágásra (anyuéknál)

Kép Traktoros tortával

Kép Ez a torta csak mutatós, de azért megkóstolom [/img]

geli08

Bocsi, szörnyű lett a képek minősége, miután egy programmal kijavítottam őket. :(

geli08

Sziasztok!

Itt vagyunk... :( Sajnos Zsófi beteg lett, így haza kellett jönünk ma reggel. :( Nagyon sajnálom szegénykémet, nagyon megbtegedett. :( Lázas is volt tegnap este. A kOLPINGBAN MOST DÖMPING VOLT, EZEREGY GYEREK, TAKNYOS SOK, ÉS HÁT ENNYI KELLETT (caps lock) csak Zsófinak. :( És inkább így döntöttünk, h. hazajövünk, mert hétévégén meg szülinapja lesz, és arra legyen gyógyult. Az 1. este hányt, a 2. este is, aztán 3. nap diéta, nem voltunk sehol, csak Keszthelyen sétáltunk, meg az ügyeleten, szval igazából se fürdeni, se játszóházba nem tudtunk menni. De azért egy kicsit pihentünk is apával. :) És apát nem engedem be dolgozni a héten, itthon lesz velünk. Így is tudunk pihenni. Ugyanezt csináltuk volna ott is, csak főztek volna ránk, meg elpakoltak volna utánunk....

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de minden ünnepeltnek nagyon sok boldogságot kívánunk! :)

Geli, Te is ilyen fiatal vagy? :wink:

Mi van Beáékkal, tud rólunk vki vmit? Nagyon sokat gondolok Rájuk!

Dóra, nekem vmelyik nap esett le, hogy bő 2hónapunk van. :( :) :wink: Fú, mindjárt itt van......

Szobakép lesz, megjött a bútor is. Azt még megvárom, és teszek komplett képet, jó? Most Botinak baldachinja is lesz, Zsófinak nem volt, De most nagyon szerettem volna... :) ÉS lett is. :)

Egyébként mikorra kell/illik kész lenni mindennel? 34.hétre? (kórházi csomag, és babacuccai? )

Dóra, Te hogy állsz mindezzel?

Pille, hihetetlen ügyes vagy! Óriási ez a nyuszi! Nehéz megcsinálni? MOndjuk én nem tudnám megcsinálni! Nem készítenél egyet Zsófinak? :wink: Kifizetném. De komolyan! Nagyon tetszik!
birolili

Geli, Roz, Adrienn nagyon szépek a képek! :) (ez még lemaradt. :oops: )

Adrienn, nem vagy sok! Írj csak nyugodtan!

Judit, üdvözöllek én is, én is Nagy Károlynál fogok szülni most novemberben. :) Márciusra vagy kiírva? Egyik ismerősöm is.... :)
Én is mindig Zsófi csecsemős korszakához "nézem Botit", remélem nem lesz olyan "dajkálni való", mint ő volt....nekünk is katasztrófák voltak az éjszakáink, de azóta nem panaszkodhatom......

Ser, milyen aranyos vagy, h. segítesz mindenkinek a kórházban! Tudtam, h. rendi vagy! :) :wink: :D Jó a munka?

Lina, sajnálom, h. ilyen ez. :( Gyorsan egy tesót! :wink: :) Biztos rossz érzés lehet, h. hogy is oldd meg.... :(
birolili

Geli, nem semmi vagy a festéssel! :) Pörögsz? Én alig bírok leállni, csak a keresztsontom ne fájna sokszor ennyi veszettül.... :(
birolili

Geli
Biztos rtad , de nem figyeltem. Hol tanítasz?
Festés: nem semmi. Te is ilyen pörgős vagy(én se bírom kivárni sokszor amíg más megcsinálja...)

Lili! Nagyon sajnálom, hogy így sikerölt a pihenés, de ha Apuci itthon lesz azért csak tudtok még pihenni.

Gabi
bepagabi

Sziasztok!
Mkinek köszönöm az üdvözlést.

Bepagabi!
A Lengyel név ismerős de most így nem jut eszembe senki. Konkrétan hogy hívják az ismerőseidet?

Adrienn!
Az én Levim meg a laktózt nem tudta bontani. Össze-vissza könyörögtem már minden orvosnak de hiába. Végül utánaolvastam, vettünk laktáztablettát, elnegyedelve adtuk neki. Igaz akkor újra felhívtam egy gasztroenterológust és ő jováhagyta hogy próbáljam ki. Előtte közölte, hogy túl van etetve, 4 óránál sűrűbben nem szopizhat. Különben is a felnőtteknek sem az a megoldás, hogy zabálnak és utána különböző gyógyszereket alkalmaznak az emésztés könnyítésére. :(
Utána javult a helyzet, bár a tablettát negyedről én félre emeltem. Nem lehetett veszélyes, mert ez egy emésztőenzim, és kiszámoltam, hogy egy negyed az nem elég az elfogyasztott anyatej mennyiségéhez. Utána már 2x3 órát is aludtunk éjszakánként. Nagyon nehéz időszak volt, látni szenvedni, nem tudni segíteni, kikészülni a fáradtságtól stb. Veszekedtünk a párommal a végén már.

Birolili!
Igen márciusra vagyok kiírva. Tulajdonképpen nagyjából elégedett vagyok Nagy Károllyal csak sok rosszat hallok róla. Bár kiről nem?
Szóval valószínű hogy maradok annál is inkább, mivel nekem császár lesz és rám nem érvényesek azok a rémhírek, hogy kinyomja a gyereket stb. Bár a barátnőmből is kinyomta, és hónapokig fájt a bordája. A rendelésen amúgy nagyon kedves szokott lenni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit
írok pü 8)

Gabi
bepagabi

Roz, Nikinek Boldog Névnapot!

Kép
seriff

remélem a dokik nem olvassák ezt a fórumot :shock: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
Nálunk is ez van!Neked nem mondták, hogy ne egyél tejes dolgokat?Mivel az anyatejen átmegy és így okoz hasfájást!
NÁlunk nemcsak sírás volt, hanem hasmenés is és 1.5 hóig nem gyarapodott, 5 kiló volt. De ahogy elkezdtem diétázni, pár nap alatt megváltozott és egy hét alatt hízott is 20 dekát!
Semmi tejeset nem eszek, kenyér helyett vizeszsemle.
Nekem nem mondta a doki ezt a laktózlebontó gyógyszert, de nem is igazán jó szerintem, mert ezt kinöhetik, de csak akkor, ha nem kap a szervezete állandóan tejcukrot!
a Te Levid hogy áll most a tejes dolgokkal?

Kép
adrienn021

Adrienn!
Nálunk fordítva volt. Iszonyatos székrekedése volt, van. Már aranyere is van, most készülök a gyereksebészetre, mert kezelni kell az aranyeret. Régen csak kúppal, szélcsővel kakilt. Most is folyamatosan kap egy szirupot, amit a doki írt, de így is nagyon nehezen megy a dolog. Most is kúpot nyomtam neki, mert ha nem akkor ....vérzik is.

Ő nagyon gyorsan gyarapodott. Mikor hazavittük 3 hét alatt 1,5 kg-ot hízott. Utána meg heti fél kg-ot minimum. 3 hónaposan 8 kg volt. Örültünk mint az őrület mikor 20-30 dkg-ot hízott. Amikor meg semmit, annak örültünk a legjobban. 1 évesen 14 kg volt. Most 16-17 kg. Viszont nagyon magas is. Az egy métert már elhagyta, 26-os a lába. 3-4 évesnek gondolja mki.

Ő azóta (1 éves kora óta) reggel este tehéntejet iszik, minden tejterméket eszik. Nem hiszem, hogy a székrekedésnek köze lenne ehhez. Nagyon jó lenne ha segítene már valaki rajtunk. Pedig adok neki gyümölcsöt, rostot, zabkorpát, gabonaturmixot stb. Kakaót nem kap, csokit nagyon ritkán. Banánt sem ehet születése óta, mert az is nagyon fogja a székletet. Még szerencse hogy a sütőtököt szereti, az segít.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nem tudom hogy emlékszik-e még ránk valaki, mert nagyon régen irtam ide . Olvasgatni azért néha szoktam , de most pont láttam , hogy mindenki Bea felől érdeklődik.

Beáék jol vannak még egyben , legalábbis még délután egyben voltak mikor átjöttek. Holnap megy nst-re ,és szeretne is már bent maradni szülni /Holnap lesz Zsolti szülinapja is, tuti kis ajándék lenne./
Ha meg tudok valamit akkor probálok irni , hátha nem szedik le érte a fejem :lol:

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást, de még egyben vagyunk. Bea holnapra van kiírva, és remélem akor is szül, mert a szülinapom is holnap van. délután egyre kell menni NST-re és akkor majd kiderül, hogy kell-e maradni. Mindenesetre viszük a motyót.

Névnaposoknak-Szülinaposoknak sok boldogságot!

Judit üdv erre.

Most csak ennyi, majd ha Bea megszül, rakok fel képet is.

Csak még egy dolog. Láttam, hogy SeriffHanna még most használja a 21-es cipőket, Lillának már a 27-es is lassan kicsi. Hát normális ez :D :D :D :lol: Égmeszelő lesz a kiccsaj :lol: :lol:

KépKép
KépKép
sbea

Nagyon egyre jár az eszünk Kati Néni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti :lol:

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Lehetetlen visszaolvasni! :(

Minden Névnaposnak és Szülinaposnak Minden Csupa Jót Kívánok! :D

Judit
Én is üdvözöllek köztünk. Tényleg nem semmi méretei vannak a kisfiadnak. :) bár az én fiaim is nagyon magasak :wink: :D

Lina
Minden rendben volt? Liliért odaért időben Apa?

Roz
Édesek a képek! Áki csúcs!!! :D

Lili
Szegény kis Zsófi! :( Nagyon sajnálom! :(
Hétvégéig maradtatok volna? de ugye ilyenkor nem kell kifizetni a kárbaveszett napokat? :shock:
Gyors gyógyulást!!!

Geli
Azért vigyázz Magadra! Pocakkal festeni? :roll: :o :)
Gergő nagyon aranyos! :) és szuper a tortája! :D

BEA és ZSOLTI,
NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!! :D HAJRÁ!!!! :D :D :D
Rögtön írni ám! :D

Többre sajnos most nem telik tőlem :( MIndenkinek Jó Éjt! :)

KépKép
KépKép
nana09

Ja még annyit akartam, hogy hihetetlen 8 napja még ilyen meleg volt...
Kép
:)

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Nikinek Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :D

Adrienn!

A Szabadság téren lakunk.(még...)

Geli!

Miért nem kiabáltál utánam? :lol: Én nem láttalak,mondjuk,mint a szélvész szoktam legtöbbször rohangálni,elég keserves törpökkel a bevásárlás.Ott Donátnak néztünk volna átmeneti dzsekit,de hetek óta nincs :( Kislányra ezerféle,de fiú egysem,lehet,hogy keményebben kell állni a dolgokhoz?Ha fiú ne fázzon? :lol:

Sbea Zsoltija!

Nagyon drukkolunk Beáéknak,Nektek,Neked pedig holnapra Boldog Szülinapot!Jó lenne,ha gyönyörű ajándékot kapnál Beától! :D
Vendég

Nana, mi is azt hittük, h. ki kell fizetni, de képzeljétek, h. az előre ualt össezgből is adtak vissza. (itt úgy szokás, h. vmenniyvel több, mint a felét előre el kell utalnod, ha tuti fix, h. mész. ) És hát nagyon örültünk. :) Így még mi kaptunk vissza pénzt távozáskor. :) Egyébként csütörtökig maradtunk volna.

Beáék, nagyon szorítunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, doki nevekkel nagyon vigyázz! Olvassák (máramelyik, nekem ebből nem kis konfliktusom volt.......) Szval csak óvatosan. Egyébként én természetes úton szültem NAgy Károlynál 2évvel ezelőtt (pár nap múlva lesz. :D) , és semmi baj nem volt. Nem kellett nyomnia a gyerkőcöt belőlem. MInden rendben zajlott le. És tényleg kedves, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Nana, hát igen, ez nem normális idő. Mi tegnap begyújtottunk, mert olyan hideg volt itthon, Zsófi meg lázas.....
birolili

Nana, mi is azt hittük, h. ki kell fizetni, de képzeljétek, h. az előre ualt össezgből is adtak vissza. (itt úgy szokás, h. vmenniyvel több, mint a felét előre el kell utalnod, ha tuti fix, h. mész. ) És hát nagyon örültünk. :) Így még mi kaptunk vissza pénzt távozáskor. :) Egyébként csütörtökig maradtunk volna.

Beáék, nagyon szorítunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, doki nevekkel nagyon vigyázz! Olvassák (máramelyik, nekem ebből nem kis konfliktusom volt.......) Szval csak óvatosan. Egyébként én természetes úton szültem NAgy Károlynál 2évvel ezelőtt (pár nap múlva lesz. :D) , és semmi baj nem volt. Nem kellett nyomnia a gyerkőcöt belőlem. MInden rendben zajlott le. És tényleg kedves, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Nana, hát igen, ez nem normális idő. Mi tegnap begyújtottunk, mert olyan hideg volt itthon, Zsófi meg lázas.....
birolili

Sziasztok :)

zsolti
sok boldog szülinapot :) Beának meg nagyon drukkolunk :) Bár tudom Áki fiú de már neki is 27 es cipőt kell venni és 98 as rucikba alig fér bele ...

Geli
nagggyon édes Gergő :) aranyossak vagytok együtt :) Ne festegess már Te nöci ...tudom milyen idegsítő de inkább vigyázz magadra és pihizz :)

kazi
kiskedvencedrőr majd csinálok akkor is fotót mikor duzzog mi olyankor szét röhögjük magunkta titokban olyan kis zsivány feje van :D

Lina
Lilike hogy ért haza ??

Lili
várjuk a fotót a szobácskáról Zsóficicának meg jobbulást sajnálom hoyg nem jött össze a pihenés, remélem otthon maradt apátok és nem ment dolgozni

balim
ha van pár perced irj már hoyg hogy vagytok ?

Ma megkezdődik az ovi Adri már itt bőg az ágyon hoyg menjünk már ... de csak 10 re kell mennünk ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nikinek, Adamnak utolagos boldog nevnapot! :D

Zsolti, Isten eltessen sokaig! Beanak meg mennek a drukkok! :D Nagyon varjuk a hireket!:)

Lili, Kinga szuletese utan mi kovetkezunk!:) Olyan furcsa, hogy mar itt tartunk!:) SAjnalom, hogy haza kellett jonnotok Kolpingbol, jobbulast a kicsi lanynak! :( Boti szobajara en is kivancsi vagyok!:) Nalunk nem lesz kulon szoba, mert lent van egy jatszos, fent vannak a halok. En egy szobaban alszom majd Andrissal, Pisti meg atkoltozik Katihoz. Ez a mostani terv, aztan meglatjuk mi lesz. Az ifiurnak mar beszereztem mindent, nekem is mar csak par aprosag hianyzik.

Geli, nagyszeruek a kepek!:) Milyen klassz tortaja volt Gergonek!:) Izlett neki? Te hogy vagy?

Kecsone, magatokrol is irjal!!! Utolag boldog szulinapot Katanak!!!

Roz, ez jo, Adri azert bog, hogy menjetek mar, mas gyerek meg azert szokott, hogy nem akar oviba menni. :lol: A hetvegen akkor ti sem unatkoztatok!:) Szepek a gyerekek!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JUdit!

Nem akarok nagyokos lenni és megbántani sem akarlak!
De mi lenne, ha egy hétig mondjuk nem adnál tejes dolgot Levinek!
De semmit, amiben tejszármazék van! Csak a próba kedvéért!
Tesómnál a lányain ekcéma jellegű foltokkal jön ki a tejallergia! Próba cseresznye! télleg nem akarok okos lenni, de lehet, hogy a tejcukor okozza a székrekedést!

Bea és Zsolti!
Először is boldog szülinapot!
Szurkolunk! (remélem már csak apa olvassa, ahogy kértétek a szülinapi születést!)

Lina!
Akkor Ti most felköltöztetek, vagy mindennap feljártok?

Kép
adrienn021

Zsolti, Bea! Remélem ma dupla szülinapotok lesz:)
SZorítok.....

Kecsone! de jó hallani Rólatok:)
Hogy vagytok?Nit csináltok mostanság?

Üdv
Gabi

Gabi
bepagabi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?