Új privát üzeneted érkezett!

Azért az már nem olyan gáz szerintem. Rendben lesznek, tényleg drukkolok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc,
:wink:
Jön már az a vudu??? :roll: :lol:
Nagy szám lenne, ha teherbeesnék ebben a ciklusban! :shock: Akkor mindennel ezentúl csakis hozzád fordulnék! :wink:

Tontica,
nagynagy szurok neked és a két kicsidnek, hogy a lehető leghamarabb a lehető legkevesebb macerával túllegyetek a nagy eseményen!

Athiz,
köszönjük a híradásokat!
angel37

Szilcsi!
Te is szegedi vagy? Vagyis itt élsz?
Én holnap eszek a halászléből! :wink:

Junkó!
De jó, hogy jelentkezel! Szeptemberben kezditek?

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica

Nagyon nagyon drukkolok!!!!!

Hali csajok!

Élek és virulok :) voltam a Forgácsban tegnap. A laborom elég gáz lett, de van két tüszőm is, az egyik 21 mm. Úgyhogy a hétvgi feladat nn stop sex 8) ha nem sikerül ez akkor szept. végén inszem.

Athiz ti hogy vagytok?
kokusz

Kókusz, mi nem stimmel a laborleleteidben?
A két tüsző nagyon szupi, akkor drukkhegység a hétvégi programhoz, remélem, sikert hoz a nonstop sex, csak a végén jó magasra emeld a lábaidat úgy 10 percig. :wink:

Köszönöm kérdésedet, igyekszem életben maradni. Hulla fáradt vagyok, főleg estére. Endikém jól van, csak mostanában nem sokat alszik nappal, így többnyire foglalkozást igényel.
Szilikém is jól van, hála az égnek.
Tőlem vettek vért, még mindig iszonyú alacsony a vasam, úgyhogy továbbra is szednem kell a vaskészítményeket. Tán ezért is vagyok fáradt. Persze, ha nappal tudnék kicsit aludni, na de ugye a két kölöktől ez szinte lehetetlen.
Lázat mostanság nem mértem, így nem idegesítem magamat még azzal is. Sajnos jó kis gombásodásom van a hülye sokáig tartó vérzésemtől, amúgy meg múlt héten 3 napig megint véreztem, azt nem tudom, mitől. Ma voltam bőrgyogyinál, kaptam kencét a gombuszra, remélem, megszűnik.
Már megvolt a 2. Gynevac szuri is.

No ennyit magunkról, bocsi, ha terheltem vele valakit.

Amúgy BIldiről tud valaki valamit? Mert igencsak elmaradt ő is a topictól. :roll:
Vendég

Athizka Miért kérsz bocsánatt? nem azért vannak ezek a fórumok? :lol: pussz
Vendég

Athiz

Hát megint magasabb a prolaktinom, most annyira nem vészes de magasabb. És azon agyaltam ha nem hagyom abba a bromot amikor a másik doki mondta már lehet lenne bébim ... na de ezen kár rágódni. És a pco-m is szépen látszik a laboreredményeken. A tesztoszteronom meg a tsh meg az ösztradiolom jó. Ez is valami :) de hátha ez a hétvége meghozza a gyümölcsét :)

Hát gondolom hogy elég fáradt lehetsz. És ugyan miért kérsz bocsánatot. Ezért vagyunk itt .... és érdekel mi van veled. Milyen vaskészítményt szedsz? Hát hallod van bajod bőven, sajnálom ... de gondolom azért Endi baba kárpótol sok mindenért.
kokusz

Sziasztok!

Zsazsóka, igen, szegedi vagyok. Csak most nem vagyok otthon, szüleimnél vagyok, bár nem vagyok így sem messze.
Kokusz, akkor hát hajrá non-stop szex!!! +++++++++++++++++ Nekünk bevált a popsifelpolcolás, amikor fogant a töki, akkor is másfél óráig feldúcolt popsival feküdtem action után. :wink:
Athiz, a vashiány nem valami kellemes, mióta szeded rá a bogyókat? Én világ életemben vashiányos voltam, a terhesség óta fura mód nem. :D Gomba monnyon le!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Miért kell neked Gynevac szuri?
Szirom szia! Friss pocakfotót teszel fel nekünk? :D Hogy vagytok? Miksa? Anyukád??? Remélem, minden oké! Megoldódtak a szorulásos gondjaim, a titok nyitja: tej+szőlő, amennyi csak belém fér. :wink: :oops:
Anyapoc, hát olaszok nincsenek, bár imádom az olasz kajákat. Tészta minden mennyiségben, pizza, szigorúan tejfölös alappal, nyami!!! :lol:
Szegény Tonti, bár várható volt, hogy ikrekkel nem lesz fáklyásmenet a vége... :roll: Drukk nekik a mielőbbi hazajutáshoz!!

Voltunk tegnap anyuékkal Hevesi Tamáson, jó volt, csak sokat dumált közben. A Jeremy alatt majdnem elbőgtem magam. Ma Zalatnay lesz, meg este tűzijáték. Na meg családos főzés egész délután. Párom persze nem jött el, azt igérte tegnap este, hogy ma reggel utánam jön, délben hívott fel, hogy most kelt fel, aztán mikor rosszallásomat fejeztem ki, közölte, hogy nem tud még itthon is megfelelni, és lecsapta a telefont. :roll: :cry: :cry: Úgyhogy sikerült anyuék előtt elbőgni magam. Nem tudom, mi van vele mostanában, már két hete ilyen dilis. Lehet, bepánikolt??? :shock:
Eddig pedig a tenyerén hordozott. Kezd betelni a hócipőm.
Képzeljétek, kaptunk egy édes kismotort unokatesóméktól, meg egy tök jó Graco babakocsit, téliesíthető, így itthonra nem kell venni és cipelni sem kell Szegedről, ha hazajövünk, meg egy járókát is kaptunk.
Bocsi a hosszúságért... :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Kókusz, azért ha megfelelő a laboreredményed, akkor csak próbálkozzatok szorgalmasan, mint a méhecskék, és hátha sikerül az a pici baba. Még az is lehet, hogy úgy jártok, mint Tontika. :lol: :wink:

Vaspótlás gyanánt Maltofer Fol-t, és Ferrum Metallicum homeopátiás gyógyszert szedek, ezektől ugyanis nem fáj a gyomrom.

Boniko, köszike. Veled mi van? Tesztelsz valamikor? Remélem, hogy nem jött meg, csak a tickered ugrott egyet. :)

Szilcsi, a vasat szülés óta szedtem, de pár hete abbahagytam, mondván, már helyrejöttem, nem szédültem+ilyenek. De úgy látszik, ez csak a felszín, belül meg még hiánycikk a vas. :?
Írják is a Maltofer papírján, hogy 3-6 hónap, mire úgy ahogy helyreáll a szervezetben a vas.
A Gynevac jó a gombásodásra is, a hüvelyflórát hozza rendbe, így nagyobb lesz a bacik elleni védekezőképessége is.

Nagyon sajnálom, hogy a pároddal nem jöttök ki, én is iszonyú szomorú lennék, ha ez történne, pláne ha az ember éppen várandós. Lehet, hogy tényleg csak az nyomasztja, hogy pl. el fogja-e tudni tartani a családját, lehet, hogy valami konfliktusa van a munkahelyén. De ne haragudj, hogy ezt írom, és ez szigorúan csak az én idiotizmusom, de én rákérdeznék, ha már semmi nem használ, hogy van-e valakije? Ha pedig nem, akkor ugyan bökje már ki, mi bántja, mert neked ez iszonyúan rossz, hogy bizonytalanságban tart téged, és nem tudod, miért viselkedik így pár hete. Mondd meg, hogy te boldog kis családot szeretnél, és hogy ketten próbáljátok megoldani, ha gond van, mert összetartoztok.
A lényeg, hogy beszéljetek egymással!!!

Pusza mindenkinek, most csak megint ennyit, mert babucika itt nyivákol mellettem.
Vendég

Hahó!

Köszi Szilcsi az érdeklődést, sajnos nagyon nem jól mennek a dolgok. Anyu eddig két műtéten van túl, és kell egy újabb is. Sajnos a daganat rosszindulatú és nagyon agresszívnak tűnik :( .

A férjeddel próbálj meg beszélni, de azért én nem vetném el annyira a sulykot. Talán túlterhelt a munkahelyén, és igen, az is lehet, hogy bepánikolt egy kicsit. Vagy talán az is bántja, hogy te meg elutaztál. De a nagy beszélgetések helyrehozzák a dolgokat!

Athiz! Tontiékról nincs újabb hír?

Kókusz! Drukkolok, kellemes hétvégét :wink: !

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz 2 cn, hétfőn jelentkezem be átjárhatóságira

Szirom :cry:

Szilcsi sajnálom ezt a jelenlegi álapotot, egyetértve SZirommal,, próbálj meg bezsélni a fekjével nyugodtan. bár tudom, hogy múltkor sem sikerült. nagyon drukkolok.

mindenkinek pusz

Tont8iék remélem jól vannak

Várom ebbe a hónapba a vudut :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyunk! Kiebrudaltak Minket 3 in 1-ben meg. :lol: Egyetlen egyszer lett csak kicsit rossz a szivhang utana vegig jo lett es a fajasok is csokkentek (gyogyszert kell szednem) a doki szerint nem lenne gond mar akkor se ha megszuletnenek de meg maradnak ugy latszik. :D Irto jo itthon (bar hatalmas kupi van :shock: :lol: ) majd kesobb visszaolvasok de latom Mindenki jol van es Kriszti is jelentkezett, szupi hirek! :D
Szerdan kell majd visszamennem kontrollra. Na, megyek Ratezni meg Papizni mert nagyon hianyoztak!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bonika, sajnálom, a nyavaja vinné Pirinénjét!

Tonti, örülök, hogy jobban vagytok, és hogy hazaengedtek benneteket! A szerdához pedig drukkolok!

Szirom, anyukádnak jobbulást!

Pusza mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Örülök,hogy minden rendben,most már aztán tényleg nem sok van vissza :):):)

Boni

:(....Na de hajrá átjárhatóság!!!!! :)

Szilcsi

A megbeszélés sokat fog segíteni...ilyenkor amúgy is olyan érzékeny az ember és lehet,hogy ezt is érzi rajtad a párod.Szt ha nem érez semmit kötelezőszerűnek,akkor változni fog :wink:!
Húúúúú,tejfölös pizza :?.... rémálom :D

Kokusz

Akkor most gyógyszerek,meg minden?Hajrá tüszők!!!!Bmi lehet :wink:!

Athiz

Nálatok mizu?Ovit még mindig nem fontolgatjátok?

Na megyek,emrt még van teendőm,ez az osztályfőnökség :shock:!

anyapoc

Sziasztok!

Athiz, jól kimerült a vasraktárad, ha ilyen nehezen állsz helyre. :? Na de a lényeg, hogy már javulgatsz! :wink:

Szirom, nagyon sajnálom anyukádat. :( Szorítok nektek, hogy jobbra forduljanak a dolgok!!!

Tontica, de jó, hogy otthon vagytok!!! :D Rendes kis lurkóid vannak, hogy még maradnak egy kicsikét! :wink: Milyen gyógyszert kaptál? Tüdőérlelőt vagy görcsoldót?

Kókusz, mizujs? Jól telt a hétvégétek??? :wink:

Bonikám, baccamegamaci. :( Sikerült bejelentkezned? Hajrá átjárhatósági!!! Apa keze gyógyul?

Anyapoc, nem is rémálom a tejfölös pizza! :wink:

Anyukám beszélt párom fejével, volt egy többórás lelkizésünk hármasban tegnap délután. Nyomasztja, hogy meg tudjon felelni anyagilag a család növekedésének, most minél több melót próbál bevállalni, hogy félre tudjunk tenni, majd ha a kicsi miatt többet lesz itthon. Nem akar engem terhelni a munkahelyi gondjaival, csak néztem, mint a sült hal, szerintem egy házasság arról szól, hogy megbszéljük a problémákat és segítjük a másikat. Na ő nem, ő kímél engem, csakhoyg így rosszabbat ért el, mintha elmondaná, mi bántja. Azt igérte, többet fog rám figyelni. Tegnap elmentünk a halászléfőzőre is, tök jó volt, rég éreztük már ilyen jól magunkat.
Beszéltem egy genetikussal, két hét múlva meg tudna vizsgálni, 10-12 ezer ft lenne, aggaszt, hogy 3 hétig szenvedtem ezzel a vírussal, azt mondta, meg tudja nézni, a törpével minden okés-e. Nem tudom, majd családi kupaktanács elé viszem az ügyet ebédkor, mert ez elég sok pénz, pláne, hogy októberben Kecskemétre is akarunk menni 4D-re, az is ott lesz 12 rugó. :roll:

Kép
szilcsi

Kupaktanács megvolt, jobban mondva közöltem apával, hogy megyünk uh-ra és kész. :D Ő rábólintott, de mert is volna mást csinálni! :wink:
Így hétfőn, a 25. szülinapomon láthatom újra a kicsikémet. Szép ajándék, szebbet nem is kívánhatok! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi hipp hipp hurrá! :lol:
Vendég

Szilcsi: ez az! A gondokat meg kell beszelni kulonben nem megy!!! A pasik is irtora tudnak szenvedni nem csak mi csak Ok nehezebben valljak be! Legy megerto Vele es legy kedves Hozza meglatod meg lesz az eredmenye!!!

Csajok, ma olyan de olyan rosszul voltam hogy kinomban bogtem de annyira hogy az uram megijedt hogy valami komoly baj van.
En hulye elmentem a boltba aztan amire visszaertem mar szedultem, remegtem es kezdtem furcsan hallani a hangokat, na, lefekudtem es gyorsan hivtam Apat hogy jojjon mert ugy erzem elajulok es egyedul vagyok a gyerekkel. Lemehetett a vernyomasom vagy a vercukrom nem tudom, vagy csak a kimerultseg mert mar hetek ota alig alszom valamit az ejjel, orankent folkelek hogy pisilni kell vagy hogy fulladok vagy hogy jon fol a sav stb. Aztan aludtam par orat es ettem es most jobban vagyok de megyek vissza fekudni.

KépKép
KépKép
tontica

Latom nincs senki.
En nagyon ugy erzem hogy mar a finishben vagyok. Hasmenesem van es nem tudom eldonteni hogy csikar-e a hasam vagy mar fajogatok, tegnap este azt figyeltem hogy menziszeru fajasaim voltak meg a labam alja is fajt szoval szerintem ezek mar ilyen joslok lehetnek. A hasmenes is lehet egy jel, nem? Olvastam hogy szules elott igy tisztul a szervezet.
Szoval nem vagyok valami jol, az uram megkert hogy meg legalabb egy hetig birjuk ki hogy befejezhessek a szobat. :lol: Ja, es megtiltotta hogy kimozduljak a lakasbol. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hallali!

Anyapoc, az ovit egyenlőre elodázzuk, majd jövőre meglátom. De szerintem, ha ezt az évet kihúzzuk így együtt, akkor majd csak a kötelező évre adom be Szilkónkat.

Szilcsi, de jó, tudtam én, hogy ez a baja a pasidnak, az enyém detto, sosem akar terhelni (főleg, amikor terhes voltam) a dolgaival, anyagiakkal, stb. Azért rendes tőlük, csak néha pont ez a bosszantó, mert nem tudjuk, mi lehet a bajuk.
A 4D-re jó, hogy mentek, az annyira nagy boldogság, amikor úgy látod a babádat, ahogyan a pocidban mocorog, vagy éppen alszik.
Ez a genetikai vizsgálat hogyan történne? Mintát venne a magzatvízből?

Tontikám, nálam is így kezdődött a szülés, vigyázz nagyon magadra, pihenj, és aludj, amennyit csak bírsz, mert a szüléstől elkezdve szinte nem fogsz tudni pihizni jódarabig. Nagyon drukkolok nektek!

Megapusza mindenkinek, és írjatok ám!
Vendég

Sziasztok!

Tontica, valószínűleg jóslófájás amit írtál, de holnap úgyis megvizsgálnak ha mész dokihoz és biztos megnézi azt is, hogy áll a méhszáj. Apa meg húzzon bele, hogy kész legyen a szoba, de ha meg is születnek a babák, azért 1 hétig biztos benntartanak benneteket nem?
Rate hogy viselte mikor kórházban voltál?

Szilcsi, tök jó, hogy a szülinapodon látod a kis pöcsöst :lol: Mi is pont a szülinapomon voltunk 4D-sen :wink: Ennél jobb ajándék nem is kell.

Anyapoc, Villőnek még mindig bejön a bölcsi?

Szirom, kitartás és jobbulást anyukádnak!

Athiz, nekem is azt mondták a dokik, hogy szedhetem a Maltofert, akkor is minimim fél év alatt tudjuk elérni azt az eredményt, amit így hogy kaptam vért elértünk. Különben tök érdekes, mert én annyira jól éreztem magam egyáltalán nem éreztem fáradtnak magam. Az tény, hogy baromi sápadt voltam, de azon kívül semmi bajom nem volt. Lurkók jól vannak?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi kicsit magatokról? kép?

Athiz remélem most azért jobban avgy!

Szilcsi gondolom apázol! :lol:

Anyapoc túlélted a tanítást?

Sziromka pocakképet tényleg tehetnél fel!
okr, Angel és mindeki pussz

Én Kedden megyek az átjárhatósgi vizsgálatra! még egy előrelépés!
Vendég

Hahó!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Nem nagyon jövök mostanában, bocsi.

Tonti! Pihenj sokat!

Athiz! Jót tud tenni azért a kölkeknek az ovi, a társaság, a szocializálódás. Most érthető, hogy a kicsi miatt egy darbig otthon marad Szili, de aztán legalább középsős korában már lehet, hogy igényli majd a gyerektársaságot.

Robcsi! Hogy vagytok?

Szilcsi! Nalátod! Bár nekem kicsit fura lenne, ha anyu is ott lenne a lelkizésen, de az a lényeg, hogy nektek bevált!
Köhögés: genetikai gond nem hinném, hogy lenne, hisz a te babád már kész, kialakult, már csak nő, a mostani köhögésed szerintem nem befolyásolja a lényeges dolgokat. A genetikus mit mond?

Boni! Nincs most új képem, ezt a kb. 2 hetes képet találtam, ha jó lesz :wink:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boni, Szirom köszönjük jól vagyunk, kezdünk összerázódni. Ma délután én is akkorát durmoltam a csajokkal hogy csak na :lol: Adriennél ma bevetettem amit annó Rékával is csináltam betekertem egy jó puha, vastag takaróba. Ez volt délután 2-kor, na azóta 1* volt fenn kajcsizni és még most is alszik. Remélem éjjel is fog :roll:
Réka továbbra is imádja, remélem most már a testvérféltékenység kérdése el is kerül bennünket. Persze tudom ahogy nő a kicsi lesznek majd testvérharcok, de az meg mindenhol van :wink:

Szirom nagyon szép a pocid és már 31 hetes vagy, hihetetlen hogy megy az idő. Miksa várja a tesót?

Boni, drukkolok, hogy jó eredményeket kapj az átjárhatóságin.

Nekem meg amennyire meg akartam már szabadulni a pocakomtól, most meg annyira hiányzik. Nem vagyok normális mi? Én aki Réka előtt azt mondtam, bőven elég lesz 1 gyerek, most önként és dalolva bevállalnék még legalább 1-et. Apa viszont megmondta, hogy gyerekkérdés letudva. Titkon abban bízok, hogy esetleg egy 5 év múlva azt mondja, próbáljuk meg hátha lesz egy fiú is a családban :wink: Nem is pedzegetem neki a témát.

Kép
Kép
robcsi03

Sziromka Köszi elfogadom :wink: nagyon szép! tényleg mindjárt te leszel a sor elején.....Miksa várja már kisöcsit? kitartás továbbra is....

Robcsi hajrá harmadik baba! fiúra gyúrtok?
:lol: TAlán most már nem akarja visszavitetni :lol:

Tonti reméelm midnen rendben és időben elkészül a szoba! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Életjelet adok én is,bár elég sűrűek a napjaink...Azért még a fél állás is rendesen elveszi az időmet,este meg már csak gyerekezés és nincs kedvem a gépet sem bekapcsolni :(:(...
De látom,mindenki okés,Tontica finshel :D!Szuper :)!

Jelentem,Villő ma először nem sírt,amikor beadtam a bölibe :):)!Ez engem telejsen váratlanul ért.Amikor jött érte Gyöngyi néni,már nyújtotta a kis karját,hogy megy hozzá :):)...Nagyon megnyugtatott a dolog :).

Tontica

Lehet,hogy már osztódtál is?Simán jöhetnek már a porontyok,bár lehet,hogy még csak jóslófájsz :).Én drukkolok,mert azért nem lehet már kényelmes így :?...

Szilcsi

Szuper,hogty megbeszéltetk mindent,segíts a párodnak,hogy átvészelje :).
Genetikus,akkor moziztok egyet? :wink:

Athiz

Na akkor hajrá együtt :).
Egyél sok céklát :D!

Szirom

Tuti a pockod :wink:!

Robcsi

Úgy néz ki,bölcsi dolog rendeződik :).Sőt,azt mondta tegnap a gondozó néni,hogy már rá is kellett szólni... :oops:
Testvérharc majd akkor indul,amikor Adrienn is helyet tud változtatni és eléri Réka játékait :D!De az sem fog feltétlenül nagy problémákat jelenteni :).
Örülök,hogy jól vagytok :).Kell még vérvételre menned?

Boni

Túléltem,de mit mondjak,az elsőkét nap már lefárasztott.Olyan nehezen jön bele az ember,tegnap kapart a torkom a sok dumától :?...Meg sete már tök voltam :?...de majd belejövök :D!
Átjárhatósági,hurrá :).Kíváncsi vagyok,mi lesz....

anyapoc

Sziasztok!

Tontica, drukkolok nektek, én is úgy tudom, hogy a hasmenés már lehet a szülés jele, pláne, ha fájogatsz is. Azért elég szépen kihúztátok 3 in 1, most már aztán hajrá finiselés!!!

Anyapoc, te tanítasz, ugye? Mit? Hanyadikosokat? Gratula a kiscsajnak, nem is kellett sok idő a beszokáshoz. :D

Boni, már csak 6 nap... Szorítok! Nem is volt még ez alatt a hosszú idő alatt átjárhatóságid? Ez furi lenne. Múltkori gond megoldódott?

Robcsi, ha te úgy akarod, úgyis rá tudod venni apát a hármaskára, nem igaz? :wink: Hát nekem tuti nem fog hiányozni a pocak, minden nap érnek meglepetések, mikor benyúlok a szekrénybe egy régen látott ruhadarabért. :roll: :lol: És még egy télikabátot is szereznem kell valahonnan. A megkötős cipőkkel már most bajban vagyok. :lol: Pedig tök kicsi a pocakom, majd hozok képet, csak otthon felejtettem a gépet. :oops:

Szirom szép a pocid! Miksa jól van? Nem a köhögés aggaszt, az csak azért aggasztott, nehogy nyíljon a méhszáj emiatt, de tegnap még zárt volt. Hanem a vírus, ami ugyanúgy átment a babán is, mint rajtam.
Nem lesz magzatvízvétel, hacsak nem muszáj, én nem hagynám magam, csak sima uh lesz, amit genetikus prof csinál, aki direkt erre szakosodott. Csak el kellett mondanom a telefonba, hogy miért kérjük az uh-t, hogy csak mozizás vagy valami más oka is van, így 30-40 perc lesz állítólag, átnézi alaposan a tökit és még képet is ad. :D

Athiz, kezet foghatunk, nekem is vasat kell szednem, plusz van egy kis fertőzésem is, ami a vírus miatt legyengült immunrendszer eredménye. Tejsavas kezelés+Canesten kenőcs heti egyszer, plusz Ferro-Folgamma napi egy. És a méhnyak ki van tágulva, ez nem túl jó a doki szerint, de a méhszáj még nem nyílik. Jövő héten megyek cukorterhelésre. :roll:

Kép
szilcsi

Anyapoc, berekedés ellen sok sok folyadék! :lol: pályinka

Szilcsi nekem még nem volt átjárhatósági, sőt a vizsgálatokat is most 1 ,5 hónapja csinálták meg a KAáliban. és még bírom cérnával......büszke avgy Rám? :wink:

fertőzés :cry:
Vendég

Bonikám, dagad a mellyem a büszkeségtől! :lol: :lol: :lol:
A fertőzés nem vészes, nincs is tünetem, dokibácsi vette észre, és heti egyszer kell használni a cuccokat rá, szóval éppen csírájában el lesz fojtva a gonosz. :twisted:
Jövő héten cukorterhelés, kiváltottam a cukorport, basszus elég kemény, jó nagy adag, biztos fincsi lesz... :roll: :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi :lol: nem a bébi miatt dagad a mellyed? :wink:

örülök, hoyg annyira nem vészes.

hm cukorpor? brrrr
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi

Igen,tanítok,biológiát.Mindeféle életkort a középsikolában :).Vannak 14 évesek és vannak matuzsálem 19 évesek is :D!
Cukorhoz vigyél citromlevet,ha engedik,akkor tegyél a lötyihez,állítólag ihatóbb(nálunk nem látják szívesen,bár nem értem,miért... :roll).Másrészt kérj jó hideg vizet,vagy vigyél nagyon hideg szénsavmentes ásványvizet,úgy kevésbé rossz az íze.igazából engem nem is a cukortartalma zavart(mert mire ittam,már baromi éhes volt,szó szt jól is esett :D),hanem hogy az egésznek az a gusztustalan papírzacskó íze-szaga volt :?...

Boni

OK,majd viszem a laposüveget és meg-meghúzom óra közben :lol:!
A muslickat meg majd győzzem elhessegetni :)!

anyapoc

Sziasztok!

Nektek is folteszem gyorsan a kepeket mert megyek monitorra (nehogy megint bentfogjanak). Hulla vagyok, nem tudok aludni rendesen. :roll:
Kép Kép
15 kilonal tartok.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti mekkor pocaklakók lak! :lol: és milyen szép formás. Drukkolok Neked nagyon!+++++++++++++++++++++
Vendég

Hahó!

Anyapoc, védőnő azt mondta, előző este otthon oldjam fel 2 dl vízben a port és fél citrom levét tegyem bele, hűtsem be és úgy vigyem magammal reggel. Remélem, nem fog visszajönni... :shock: :oops:
Szerintem eléggé kínzás ez az egész vizsgálat. Menjek oda reggel hétre éhgyomorra, na már ez brutális terhesen, nekem az első utam a budihoz meg a hűtőhöz visz reggelente, aztán vérvétel, cukros trutyi, két óra várakozás étlen-szomjan-pisitlenül, aztán pisi és újabb vérvétel... :shock: :roll: :roll: :roll: Hány lesz ebből a szépségből még?

Tonti, azta mekkora pocak!!! :lol: De érdekes, sehová nem híztál te sem, se combra, se fenékre, legalábbis nem látszik rajtad. :wink: Én sem híztam sehova, a régi gatyák rámjönnek hasig, és 7 kilónál tartok. 8)
Jaj ugye nem fogtak bent???

Volt itt az utcán pénteken védőnői szaktanácsadás, ilyen nyílt nap-szerűség, ott mázsáltak le, mértek vérnyomást, és meghallgattuk a szívhangot is. :lol:
Tegnap vásárolgattam ezt-azt, vettem magamnak egy pizsamát, szoptatósat, de majd akarok még egyet, egy hálóinget, legyen a kórházba majd csere is, mert én otthon nem hordok ilyesmit, csak kezeslábas pizsijeim vannak, az meg vicces lenne odabent a zöld báránykákkal meg micimackókkal. :oops: És persze nyaktól hasig gombosak, nem túl praktikusak szülés utánra ugye, de jó melegek. :lol: Meg vettem tökinek egy édes rugit, plüss, hosszúujjú vastag téli, és féláron volt 1500 pénz a Brendonban. Meg vettem egy hajkefét neki, apa első reakciója: És mi van, ha nem lesz haja??? :lol: Meg vettem egy vízhőmérőt. Úgyhogy gyarapodik a kelengyénk szépen lassan, nem akarok az utolsó pillanatra hagyni mindent, mert az sokba lenne úgy.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Nem fogtak bent, sot, minden nagyon szuper, ici-pici mehosszehuzodasok es total zart mehszaj, babak szivecskeje pedig szepen kalimpal szoval akar kihuzhatom oktoberig is igy (bar ketlem). :lol: Tok jo igy a babaknak is (legalabb ket es fel kilosakat szeretnek) meg igy el tudunk keszulni mindennel, na meg a nagymamam is csak szept. vegen jon segitsegnek.
Aludtunk egy hatalmasat Rateval es most tok kipihent vagyok szoval nekiallok utanaolvasni kivel mi van.

Athiz: Te egy hos vagy hogy nem kuldod Szilit oviba, en nem birnam, Mi mar megbeszeltuk Apaval hogy 1 eves korukba mennek majd a babak bolcsibe 4 orara ahogy Rate is annak idejen (persze ez fugg az anyagiaktol is).

Robcsi: az hogy meddig maradunk a korhazba attol fugg hogy milyen fejletten szuletnek, Rateval 3 napot voltam.
Ha 2 es fel kilo korul lesznek es egeszsegesek akkor Veluk se tart ez majd tovabb.

Anyapoc: Nalatok mar nagyban megy a suli? Elhiszem hogy nehez, nem is tudom hogy csinalod de komolyan!!! Szuper hogy Villo kezdi megszokni a bolcsit, imadni fogja egy ido utan! :D Kivancsi vagyok mi hogy leszunk Rateval, jovo heten kezd O is, egyenlore beszoktatas lesz, par ora.

Szilcsi: Te aztan jol megjartad ezzel a hulye kohogessel! Sajnalom!!! 4D. tok jo!!! Csak nehogy Te is ugy jarj hogy elbujik a babuci! :lol:
Remelem tenyleg nem nyillik ki a mehszaj ido elott mert az azt jelenteni hogy be kene fekudnod, hu, irto rossz a korhazban lenni, tiszta szivbol kivanom hogy minden rendben legyen es maradhass otthon a vegegig!!!
Ugye milyen jo vasarolgatni a babanak, en is uuuugy szeretek, multkor vettem egy rozsaszin es kek kissapkat, de edesek lesznek bennuk! 7 kilo az szuper!!! Hat, igen hatalmas pokhasam van (szakadozok is mar alul) es mashova tenyleg nem hiztam sokat igy remelem hamar leadom majd (bar a hasamon a borom a bokamat verdesi majd :roll: ).

Boni: hatalmas drukk az atjarhatosagihoz!!!! Remelem most mar elindul valami Nalad is!!!

Szirom: jo nagy pocid van Neked is!!! :D

Ma du. megyunk ajendekot venni Ratenak mert szombaton van a szulinapja.

Sok puszi Mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Tonti, szép méretes a hasikád, és milyen formás! Olyan kerek, nem olyan csúcsos, mint nekem volt Endivel.

Szilcsi, neked még mázlid is van, nekem ott, a vérvétel helyszínén kellett odaadnom a cukrot a csajnak, aki bekeverte egy nem éppen hideg vízbe, kb. fél lityi volt. Hát megittam, azzal nem volt gond, csak éppen utána lettem igencsak rosszul, de inkább a nemevés és nemivástól. Majdnem elájultam. Remélem, te nem jársz így!
Képeket nem tudsz feltenni a cuki cuccokról, amiket vettél?

Boni, nem félsz az átjárhatóságitól? Mindenesetre további drukkok neked!

Anyapoc, tök jó, hogy Villőnek sikerült beleszoknia a bölcsibe, ez neked is könnyebbség gondolom, bár kicsit szívszorító is szerintem, hogy már nem kötődik annyira anyucihoz, nem?

Robcsi, bölcs asszonyka vagy, ne szekáld vele túlzottan a párodat, hogy esetleg még egy baba, mert lehet, hogy 1-2 év múlva ő is úgy gondolja majd, hogy talán összerakhatnátok egy öcsikét. :wink:

Szirmi, szép pocika, bár elég setét lett a kép.

Köszönjük a kérdést, mi aránylag jól vagyunk, éppen anyuéknál üdülök a fiúkkal Üllőn, a párom meg otthon, mert dolgozni jár, meg adtam neki némi kimenőt így. Arra gondoltam, így többet fogok tudni pihenni, mert anyuék majd segítenek, de valahogy ez még eddig nem teljesült, mert akármennyire itt vannak a nagyszülők, azért a gyerekeknek sokszor csak az anyu a jó.
Ráadásul Endrémbe nem tudom, mi ütött mostanában, iszonyú rosszul alszik napközben, és sokszor éjjel is. Van, hogy csak 10 percet alszik, van, hogy még annyit sem, aztán megint altatás, ciciztetés, tisztába tevés, és megint kb. ugyanennyi alvás. Már mindenfélét próbáltunk, és nem fáj semmije, csak egyszerűen nem bír aludni. Katasztrófa. :cry:
Bár, ha jól emlékszem, Szilinek is voltak ilyen dolgai, csak neki már később. Akkor adtam neki Sedatif homeos szert, ami segíti az elalvást, alvást, és használt, na de Endinek ezt mégis hogy adhatnám be? :roll:
Jövő hétre kihívom a gyerekdokit, mert Endikémnek oltást kell kapnia, és akkor majd megérdeklődöm tőle, mi ilyenkor a teendő.

Pusszantyú nektek, írjatok sokat!
Vendég

Sziasztok !

Nem leszek 4 napig, mert megyünk szülőkhöz, illetev lánybúcsúra, legénybúcsúra.

Átjárhatóságitól őicit félek, de bátor vagyok, kibírom!

Pussz mindenkienk!
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Hűűű,jó kis méreteid vannak :D!Bár akkorát már nem nőtt a pocid,volt már hasonló képed... :roll:
Te fogod beszoktatni Rate-t???? :shock: Az igen,szép mutatvány lesz :roll:...Minden esetre sk sikert :).
Tudod,egy nő sokmindent kibír :D:D:D!Még ezt is,amit én csinálok :wink:!
Ja,megy a suli ezerrel,kicsit fárasztó is az elején,pláne,hogy az első napokban mást sem csináltam,csak bemutatkoztam :?...Ráadásul 3 évfolyamon 4 osztályban uazt fogom tanítani :evil:!

Szilcsi

Szuper,kis shoppingolás :wink:!Jól tetted :).
Nálunk ott öntik fel a lötyit,így elég jó kis mtatvány,ha bele akarunk vmit csempészni :?...Meg nem is nagyon szeretik...
Viszont pisit csak a vérvétel előtt kérnek,utána már nem :roll:..nem is értem,minek.Ha cukors vagy,azt a vérvétel is kimutatja...

Athiz

Örülök,hogy összességében jól vagytok :).
Sajnálom az alvás dolgot,de elég frontosak a napok és megint vagy 15 fokot hűlt hirtelen a levegő,nem csoda,hogy a picik nem bírják.Endinek is be tudod adni a homeost,fel kell oldani egy icipici vízben és bekanalazni a szájába.Ha bogyós,akkor könnyű dolgod van.Én műanyag kanálba tettem vizet (forraltat) és abba raktam a bogyókat kb negyed óra alatt feloldódik.Aztán jöhet a csempészet :).
De rendi vagy ,hogy kimenőt adsz a párodnak :wink:!
Azért olyan nagyon nem szakadt le rólam szerencsére Villő,mert du lóg rajtam sokat,meg szinte úgy repül hozzám :D!De hát igen,elindultunk az elválás útján :roll:..ez az élet rendje... :cry:

Boni

Jó "nyaralást" :)!

anyapoc

Sziasztok!

Reméltem, hogy ír valaki csütörtök óta, de sehol senki. :evil: :evil:

Hová tűntetek lányok (tisztelet a kivételnek)??? :?: Nekem is sok elfoglaltságom van, de azért néha próbálok jelentkezni.

Tegnap egész délután nem aludt Endim, csak amikor rászántam magamat, hogy kiviszem abban a nagy szélben, akkor nagy nehezen aludt, de csak róttam a köröket, aztán ráuntam. Hazaérve természetesen felébredt. Estére úgy kiborultam, ahogy csak lehet.

Anyapoc, tegnap beadtam neki a homeosat, igaz nem bogyós, de megoldottam.
Ma vagy holnap jön a gyerekdokink oltani, majd megbeszélem vele is, mit és hogyan.

Boni, további drukkok. Hogy teltek a napjaid?
Vendég

Sziasztokí4

athiz köszike a képeslapot!

Hétvége jó volt, de lebetegedtem, asszem lázas is vagyok, inkább pihengetek!

pussz
Vendég

Sziasztok!

Athiz, nagyon drága vagy, köszönöm a képeslapot! :D Endit tuti a front viselte meg, nem?

Ma este megyünk az uh-ra, már nagyon váron, számolom vissza az órákat. Majd jövök holnap és teszek képet, azt igérték, kapunk... 8)

Anyapoc, tegnap is shoppingoltam! :oops: A C&A-ban találtam olcsón bodykat meg rugikat, vettem egy bodyt meg két rugit, most már csak vastagabb anyagúakat kellene majd venni. A Brendonban kinéztem egy plédet, ami összepatentolható bundazsáknak is, csak drága, 6 rugó, azt azért nem akartam apa nélkül megvenni. :oops: De beleszerettem! :wink: Úgyhogy rá fogom venni, hogy megvegyük. :wink:

Kép
szilcsi

Jaj Athiz, kértél képet a ruhákról, csináltam is, de terhességi hülyülésben szenvedek és otthon felejtettem a gépet, pedig pocakképet is csináltam. :oops: De holnap a bébi fotója mellett hozok majd pocakképet és a ruhákról is!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tegnap akartam képet feltenni, de a kölykök közbeszóltak :wink: Majd most pótlom.

Tontica, hatalmas a pocakod, de nagyon szép :lol:

Athiz, tegnap este nálunk is állt a bál :cry: Délelőtt nem voltunk itthon és egyszerűen nem volt hajlandó a kajálások után böfizni, na ettől estére úgy fájt a hasa, hogy semmi se volt jó.

Szilcsi, én is várom a képeket. Tegnap én is be akartam menni a C&A-ba, mert kiváltottam a DM-ben a bababónuszt és van benne 2 db C&A-s kupon, 50%-kal lehet babarucit venni, de aztán itthon maradt a kupon és nem mentünk be. Lehet ott azért jó áron kifogni ruhákat?
Az én terhességi elhülyülésem sajnos tovább folytatódik. Ma kivettem a babakocsit az autóból, elmentünk a boltba és amikor mentünk vissza a kocsihoz akkor esett le, hogy én tutira nem zártam be az autót - hát úgy is volt, ott maradt tárva-nyitva :cry: Még szerencse, hogy senki nem nyúlt hozzá.

Adriennek megvolt élete első névnapja :) Kapott ruhákat, fülbevalót, de legjobban a Réka ajándéka jött be neki. Odaadta neki a zenélő hóemberét, Adriennek meg nagyon tetszik a zenéje. Amint elkezd sírni, Réka rohan és már nyomja is meg a hóembert, hogy zenéljen a babának :lol: Annyira édesen utánozza azokat a dolgokat amiket én is csinálok a kicsivel.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Nekunk nagyon de nagyon zsufi volt a hetvege azert nem jelentkeztem. Csinaljuk ezerrel a szobakat mert mar nagyon ugy erzem nem sok van hatra, Apa megkert tartsak ki meg ezen a heten hogy kesz legyenek a szobak. :lol: Igazabol en a 37. hetig szeretnek meg egyben maradni csak a babakat feltem, en hulye mindig piszkalom Oket ha nem mozognak, remalmaim vannak hogy valami baj tortenik igy a finishben de remelem minden ok lesz!!! Holnap megyunk uh-ra es szerdan monitorra ugyhogy ma mindennel el akarok keszulni (amivel csak tudok) nehogy holnap bentfogjanak.
Penteken volt Apa szulinapja es szombaton Ratee tovabba szombaton Apa es Rate nevnap :lol: , vasarnap pedig a rokonoknal unnepeltunk kozosen mert az unokaocsinek is nemreg volt a szulinapja, sogornonek meg a nevnapja.
Apa nem kapott semmit mert most ugye masra kell a penz, Rate kapott epitokockat, autos kis szonyeget (nagyon bejon Neki) villam kocsit ami beszel (angolul de Rate "erti" :lol: ) es Thomas vonatos zoknit, gatyat es melegitot. Mostanaban csunyan viselkedik, konok, verekedik, kiabal stb. de kitartunk es probalunk turelmesek lenni Vele mert nem lehet Neki konnyu ennyi sok valtozas egyszerre na meg most ebben a korban van majd vege lesz ennek is.
Szombat ota az uj szobajaban alszik es estenkent meg mondogatja hogy a regi szobaba akar aludni Mi pedig gyozkodjuk hogy ez sokkal szebb es hogy vonatok vannak mindenhol stb. :D Suliba meg nem volt mert csoportonkent (5 gyerek) mennek es az O csoportja meg nem kezdett, valoszinu jovo het hetfon. De eleinte csak par orat lesznek beszoktatas cimen.

Athiz: ne remisztgess nem alvos babakkal :shock: :roll: :lol: biztosan nem konnyu de olyan szep ez az idoszak es olyan gyorsan eltellik. Kivanom hogy rendbejojjenek a dolgok minnel hamarabb!

Anyapoc: de tuti nott a pocim bar nem olyan latvanyosan de szakadozik szepen alul tehat egyre jobban huzodik a bor rajta. Hat, nem tudom lesz-e meg idom Ratet beszoktatni, kulonben Apa viszi es hozza majd kocsival, eleg messze van az iskola.
"3 évfolyamon 4 osztályban uazt fogom tanítani" Az unalmas lehet, mit tanitasz?

Boniko: gyogyulj meg minnel hamarabb, azert az atjarhatosagi meglesz holnap?

Szilcsi: holnap uh, de jo! Eljen! En is ugy varom mar mert nekem is holnap lesz bar nekem csak ilyen mericskelos nem pedig nezegetos. (de nemsokara ugyis eloben lathatom majd Oket :D ) En is legszivesebben allandoan vasarolgatnek de sajna nagyon dragak a babacuccok meg amugy is rengeteget orokoltunk.

Robcsi: utolag BOLDOG NEVNAPOT ADRIENNEK!!! :D Te se ijesztgess nem bofizos es hasfajos babakkal!!! :roll: :lol: Gyonyoruek a Lanyok, Ertuk erdemes sokmindent kibirni!!!

Rakok kepeket:
Rate 3 eves, unokteso 6:
Kép
Papi 56 eves:
Kép
Ajandekok:
Kép
Csalad elefani mamival: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Boniko, Szilcsi, szívesen! :)

Bonikám, ezt én is akartam kérdezni, hogy így is mész az átjárhatóságira? Lehet, hogy el kéne halasztani, ha nagyon beteg vagy, főleg, ha lázad is van! Jobbulást mindenesetre!

Szilcsi, várom nagyon a képecskéket, kíváncsi vagyok mindegyikre. Remélem, jól sikerül az UH, én a 4D-seken pl. mindig pityeregtem, amikor láttam, milyen édes a picúr. :lol:
Szerintem ne vegyél túl sok 56-os rucit a bébidnek, mert én is ezt tettem, most meg ott tartunk, hogy 6310 gramm a szívem csücske, és van olyan ruhája, amit nem is tudtam már ráadni, mert mire megtettem volna, kinőtte. :lol:

Ma volt nálunk a gyerekdoki, és azt mondta, olyan a kiskölök, mint egy féléves. Hát igen, mindenki azt mondja, hogy jól van tartva. :wink:

Robcsi, nálunk is van, hogy hiába rázom Endit föl-le, mint egy shake-es poharat, mégsem böffentyűzik. Sajnálom, hogy fájt a picikéd pocikája, nálunk is van, próbáld tornáztatni a lábainál, vagy esetleg a pocakjára fordítva a derekánál finoman masszírozni, nálunk ezek többnyire beváltak.
Adrienn-nek boldog névnapot. Fülbevalót kapott? Gondolom szép lehet. Réka pedig már most gyakorolja a gondoskodást, igaz? Szili is így szokta Endikével, pedig ő fiú, de annyira édes, amikor próbálja vígasztalni, vagy csak egyszerűen odahajol hozzá, és dumcsiznak. Persze Endi még csak gügyögve.
Ja, és nagyon édik. Akár Szili és Endi menyasszonyai is lehetnének.
:lol:

Tonti, ti is nagyon szépek vagytok mindannyian. Ennyi szüli- és névnapot egyben! Sok boldogságot az ünnepelteknek! Nálunk a március ilyen, van vagy 20 ünnepelt.
Szili is mostanában olyan dúvad lett, bár ő inkább hisztiben tartja a csúcsot, mindenért olyan könnyen kiborul, aztán meg már én is. De próbálom fegyelmezni, de iszonyú ez a hülye dackorszak. :roll:
Na, ha apa meg itthon van, akkor meg még őt is fegyelmezhetem, mert borzalmas türelmetlen. Úgyhogy az esték+hétvégék nálam hajhullással járnak. :lol:
Rate elalszik egyedül? Szil nem nagyon. Ma is odaültem Endivel az ölemben, miközben szopizott, hogy el tudjon aludni.
5 gyerek van egy csoportban a suliban? Hú, ha nálunk is így lenne, rohamléptekkel száguldanék beadni a nagyobbik kölköt. Na de amikor huszonharminc a létszám, azért az meggondolandó, nem?

Tök jó lehet az a sok Thomasos cucc, kár, hogy nálunk nem lehet kapni ilyeneket, legalábbis én nem láttam még, mert vennék Szilnek valamilyet.
Ja, és Szilinek is van ilyen szőnyege, ma is azon játszott, nagyon szereti ő is. Jó találmány.

Pusza
Vendég

Na, nagyjabol elkeszult Rate szobaja, mar csak a polcok meg a kepek hianyoznak a falrol.

Ajto:
Kép
MInden vonatos: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vonatos fogantyu kozelrol:
Kép
Baromi sokat dolgoztunk rajta, atfestettuk a butorokat, falat, vonatos minta stb.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Én is jelentkezek,bár készülnöm kell ezerrel a nemszakos óráimra,mert hát van sok újdonság és naprakész akarok lenni :D!

Nálunk egyébként minden OK,Villő ma is nagyon jól bírta a bölcsit :).
Tesómmal shoppingoltunk :D Győrben az Árkádban és bizony jó sok pénzt otthagytam :oops:.... Kedvencem egy tuti bőr laptop táska,persze nem laptopnak :wink:!

Athiz

Szt azért nem volt senki régóta,mert a babanet nem engedett be :roll:...
Örülök,hogy ilyen jól vagytok,hát csak etesd a porontyot :D!
Végül hogy oldottad meg a homeost?
Bírkad csak a gyűrődést,nemsokára jobb lesz :wink:.Sajnálom,hogy kiboruktál :(...azért remélem,már jobban vagy :roll:

Robcsi

Szépek a névnapos és nemnévnapos lányaid :D!

Szilcsi

Szt egy ilyen plédet nagyon ki lehet használni,pláne,hogy elég hideg lesz,amikor megszületik a bébitek.Ezt akár otthon is lehet szopi alatt fürcsi után,vagy kinti cipelésre,babakocsiba,vagy aludni.Aztán marad "csak" pléd,ami jó sokáig használható :).Szl lehet,hogy érdemes lenne befektetni :).Felétek nincs bizományi?Nálunk olyan álalti szupi cuccokat lehet kifogni,nézz körül! :)

Boni

Láz :(...jobbulást :).

Tontica

Szuper képeket raktál fel!!!
És ha hiszed,ha nem, NEM nézel ki elefántnak!Sokan egy bébivel is kb így néznek ki(igaz,Athiz :wink:...remélem,nem sértődsz meg :roll:).Sőt,ahhoz képest,hogy kettőt vársz,nagyon is csini vagy :).
Gratulálok minden fiúbélinek szülinapjához!!!!
Nagyon jó lett a szoba,ügyesek vagytok :).Érthető,hogy rate még ragaszkodik a régi szobához,de előbb-utóbb tuti imádni fogja :).
Igen,uncsi a tanítás így egy kicsit,de vannak más jellegű óráim is,arra kell készülnöm.Amúgy biológiát tanítok :D!Még mindíg... :roll:

Na megyek,mert követelnek itthon :D!

Pusza

anyapoc

Sziasztok!!

Szilcsi kórházba van :cry: 3 perces fájásokkal vitte be a párja. Vérzett is picit és elkezdett nyílni a méhszája. A szülőszobán van visszatartáson!
Szurkoljatok nekik, hogy ne legyen semmi gáz!
Most tölti majd a 24. hetet :( A baba még csak 650 grammos...nagggggggyon picike :cry: :cry:
Ha megtudok valamit írok!
Pussz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Apa hulye lovoldozos filmet nez igy en itt vagyok a gep elott es olvasok. :lol:

Athiz: Nalunk szerintem azert is ilyen hisztis Rate mert unatkozik, ha elkezdodik a suli akkor ott majd lefarad rendesen es nem lesz ereje itthon rosszalkodni. :lol: Nem 5 gyerek van egy csoportban hanem 25 csak 5 gyerekenkent megy a beszoktatas aztan majd osszerakjak Oket.
Nem semmi sulya van Endre babanak, szep duci lehet, az en fiam is ilyen volt, tiszta hurka mindenhol most meg ... kis kukacka.
Ha akarod megnezem hogy vannak-e meg Thomasos cuccok es kuldok Neked, komolyan mondom!!! Van zokni, alsonadrag meg melegito, majd holnap csinalok roluk kepeket, az arak azt hiszem a zokni meg a gatya 3-3 db. olyan 5-6 euro, a melegitot nem tudom de utananezek ha gondolod.
Apara en is kivancsi leszek hogy allja majd meg a helyet a 3 gyerekkel mert amikor Rate kicsi volt nem sokat segitett es O is allandoan hisztizett :lol: de most tenyleg nagyon sokat segit ugy latszik benott a feje lagya! :wink: Legy elnezo az uraddal, ezek a ferfiak nagyobb gyerekek mint a bebik. :lol:
Rakjal kepeket a kis ducirol!!!

Anyapoc: persze, biologiat tanitasz, emlekszem mar, csak azt hittem esetleg egy masik tantargyat is emellett. Szupi hogy Villo ilyen jol viseli a bolcsit es Bulcsu most nagycsoportos ovis ugye? Neki tetszik?
Koszi, igazabol tenyleg csak pocakra hiztam szerencsere, ugy latszik ilyen alkat vagyok, arra leszek kivancsi mi lesz ezzel a sok borrel ami majd a pocakomom marad, lehet ezzel egyaltalan valamit kezdeni (a plasztikai muteten kivul)? :roll:
Amugy en nem is lennek ellene, ha lenne egy kis plusz penzunk meg is csinaltatnam a pocimat is meg a melleimet is mint a Rubint Reka. :lol: De komolyan!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilcsi kitartas!!! Nem szabad meg megszuletnie a bebinek!!! Nagyon nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi baj!!!!!!!!!!!!!!

Koszi Ceniko hogy szoltal, legyszives mond meg Neki hogy gondolunk Ra es Vele vagyunk!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?