Boniko, Szilcsi, szívesen!
Bonikám, ezt én is akartam kérdezni, hogy így is mész az átjárhatóságira? Lehet, hogy el kéne halasztani, ha nagyon beteg vagy, főleg, ha lázad is van! Jobbulást mindenesetre!
Szilcsi, várom nagyon a képecskéket, kíváncsi vagyok mindegyikre. Remélem, jól sikerül az UH, én a 4D-seken pl. mindig pityeregtem, amikor láttam, milyen édes a picúr.
Szerintem ne vegyél túl sok 56-os rucit a bébidnek, mert én is ezt tettem, most meg ott tartunk, hogy 6310 gramm a szívem csücske, és van olyan ruhája, amit nem is tudtam már ráadni, mert mire megtettem volna, kinőtte.
Ma volt nálunk a gyerekdoki, és azt mondta, olyan a kiskölök, mint egy féléves. Hát igen, mindenki azt mondja, hogy jól van tartva.
Robcsi, nálunk is van, hogy hiába rázom Endit föl-le, mint egy shake-es poharat, mégsem böffentyűzik. Sajnálom, hogy fájt a picikéd pocikája, nálunk is van, próbáld tornáztatni a lábainál, vagy esetleg a pocakjára fordítva a derekánál finoman masszírozni, nálunk ezek többnyire beváltak.
Adrienn-nek boldog névnapot. Fülbevalót kapott? Gondolom szép lehet. Réka pedig már most gyakorolja a gondoskodást, igaz? Szili is így szokta Endikével, pedig ő fiú, de annyira édes, amikor próbálja vígasztalni, vagy csak egyszerűen odahajol hozzá, és dumcsiznak. Persze Endi még csak gügyögve.
Ja, és nagyon édik. Akár Szili és Endi menyasszonyai is lehetnének.
Tonti, ti is nagyon szépek vagytok mindannyian. Ennyi szüli- és névnapot egyben! Sok boldogságot az ünnepelteknek! Nálunk a március ilyen, van vagy 20 ünnepelt.
Szili is mostanában olyan dúvad lett, bár ő inkább hisztiben tartja a csúcsot, mindenért olyan könnyen kiborul, aztán meg már én is. De próbálom fegyelmezni, de iszonyú ez a hülye dackorszak.
Na, ha apa meg itthon van, akkor meg még őt is fegyelmezhetem, mert borzalmas türelmetlen. Úgyhogy az esték+hétvégék nálam hajhullással járnak.
Rate elalszik egyedül? Szil nem nagyon. Ma is odaültem Endivel az ölemben, miközben szopizott, hogy el tudjon aludni.
5 gyerek van egy csoportban a suliban? Hú, ha nálunk is így lenne, rohamléptekkel száguldanék beadni a nagyobbik kölköt. Na de amikor huszonharminc a létszám, azért az meggondolandó, nem?
Tök jó lehet az a sok Thomasos cucc, kár, hogy nálunk nem lehet kapni ilyeneket, legalábbis én nem láttam még, mert vennék Szilnek valamilyet.
Ja, és Szilinek is van ilyen szőnyege, ma is azon játszott, nagyon szereti ő is. Jó találmány.
Pusza