Sziasztok!
Dina????
Felhivtam reggel a cég igazgatojat, megnyugtatott, h még kb fél év mire megszünik az alcég. 20-an lesz vmi ülés, utana talan többet tudnak mondani. Arra viszont nem nagyon valaszolt, h ök atveszik -e a gyed-eseket. (Mindenki menekült onnan az örült fönök miatt, szinte az összes csaj GYES-en van
).
Tücsi, köszi, nekem is ez jutott eszembe tegnap este, hogy a boriték egy bö fokkal cikisebb...
Bizom benne, h Z-vel talalunk vmi jo megoldast erre a helyzetre. nalunk ö az "adminisztrator/ügyintézö" pont azért, mert kiütést kapok az ilyenektöl.
Vincus még mindig lazas, megint 39,5 (most alszik), reggel 38,5 volt. Dokinal is voltunk. Mas tünet nincs ugyhogy valszeg 3 napos laz. Majd meglatjuk hogy alakul...
Remélem a derekam is birni fogja, mert ha 39 fölé megy a laza csak kézben akar lenni.
Nalatok is ilyen lazas volt a gyereketek, mikor ezt elkapta?
A szobafogsag huzos lesz, de majd elleszünk valahogy. Kis tréning lesz a tél elött.
Vanda, mellgyulladas, brrrr
! Mindig rettegtem töle. Volt vmi nagyobb szopi kimaradas, attol alakult ki? Jobbulast, de azt hiszem mar tul vagy a nehezén.
Nem KELL ilyen draga kendö (tényleg huzos). Ez mondjuk total kézzel gyartott termék, biopamutbol, Europaban csinaljak, sztem azért annyi.
Nekem ilyenem van:
www.didymos.de (meg egy rugalmas kendöm is).
Ez is biopamut és draga, de gyönyörü és nagyon jo az anyaga. Hasznaltan vettem 50 euroért az e-bay-n, olyan mintha uj lenne. Ez volt a szülinapi ajandékom
szerintem egy Nandu is siman elmegy. A tapasztalt hordozok szerint sokat szamit, h milyen kendöt hasznalsz. Ha sokaig akarod hordozni Balintot lehet érdemes egy tuti kendöt venned?
Milyened van egyébként?
Nekem Vincénél egy Bobita nevü volt, 3000 Ft-ért vettem, nagyon vékony az anyaga, mindig összegyürödött és vagta a vallamat, mikor mar nagyobb volt. Igazabol ezért hagytuk abba a hordozast, mert nem volt mar kényelmes.
28-an elölhordozasra megyek. Ugy voltam vele, h hamar megyek akkor megcsinalom az egész tanfolyamot szépen. Csipön és haton hordozasra késöbb fogok menni, mert allitolag sok 2 alkalom egyszerre (info tarolas szempontjabol
).
Ettöl függetlenül összefuthatunk ott par percre. Es 22-én akkor jöttök?
Masok esetleg???
V közben felébredt, most lement a laza kicsit (megint 38,5). Hurra!
Na aztan DUGULOK mostmar, bocs a(z) (ujabb) litaniaért, de kellett a lelkemnek