Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Zsóka!
Nem volt semmi baj első naptól kezdve szivesen és örömmel megy ráadásul a nagytesó Peti osztálya egy emelettel feljebb van igy szünetekben találkoznak is és minden reggel együtt mennek suliba.
Nagyon szépen köszöntötték az elsősöket:)
Az Iskolatáska zenéjére mentek be az évnyitóra kaptak egy szép füzetet és ceruzát.Azóta is abba a füzetbe rajzol mindennap szünetekben.
Nagyon jó a tanitónénink is....több évtizedes tapasztalattal és végtelen szeretettel rendelkezik a gyerekek irányában.
Zsófi!
Neked is köszönjük a gratulációt.
Samu ennivaló:)hogy tettszik a bölcsi?
Remélem jól érzed magad!
Beni is csodaszép:)
Egy jó sztori egyik nap...délutános rendelésből mentem haza Apával a srácok.
Kérdezem mi újság?Erre Apa: az Andriska hozott haza két füzetet nézzem meg milyen szépen vannak benne irva a sorok

:oops: megnézem :oops: az tényleg szép amit a tanitónéni irt de a többi a gyerek dolga...mármint a befejezés....szóval elmagyaráztam a kicsinek hogy mit kell csinálni és azóta /ez a második nap volt/ szépen megy minden ...már sok-sok pirospontunk van és a nagyon szép munkára mosolygó fejecskét kapnak ...na abból is van már az első héten 5 db.
HA IMIAPA erre jár.....SOK PUSZI EDUSÉKNAK!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek üdv.
Vera

Kép
Kép
vera70

TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A LEGIFJABB MAZSOLÁNAK ÉS KÍVÁNUNK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!!

Sajnos csak egy ilyen kis gyors bejelentkezésre volt időm. Jövök, amint megajándékoznak egy kicsit több szabadidővel a srácok........hmmm, talán majd 1-2 év múlva???!!! :lol: :lol: :lol:

Sok-sok puszi MINDENKINEK!!!!!

Niki
Vendég

tényleg mi van itt, hogy MINDEN BABA ilyen rosszul alszik mostanában??
hm....... :roll: :?

de én egyértelműen a fogacskára fogom, mert naaaaaaaaagyon durván dagad és piros meg ott a fehér is, és ahogy hozzáértem h bekenjem dentinox-szal, felvisított Ribizli :?

jobb napokat mindannyiunknak! :wink: :wink: :wink: :wink:

a masszázs remek volt, úgy érzem a lábaim, mintha step-aerobikoztam volna :lol: :lol: :lol: :lol:

lehet h Ribizlit kölcsönadom jövő hétvégén anyumékhoz, Nono is ott lesz, hogy ott aludjon.
épp most mondták h próbáljuk meg.
hááááááááááááát még meggondolom a héten :wink:

puszik!
lmkata

túléltük a napot, apa még előbb is hazajött mert az utsó órája elmaradt. voltunk ma a normafánál, isteni volt a levegő- nem is köhögött samu amíg ott voltunk (mert h elkapta tőlem de szerencsére "csak" köhög, voltunk dokinál - nincs -egyelőre- semmi más-) így reménykedem h ő nem betegszik meg. kapja a c vitamint meg a béres cseppet, nagyon sokat van levegőn, remélem ez segít.

kata: de jó neked ! éljen a masszázs!!! álommanók mennek!!!! samu ma éjjel 11 órát napközben 3.5 et aludt- isteni volt! VÉGRE!!

niki: gyree többször!!!

vera: minden ok, jól vagyok!!! kérünk még több sulis történetet!!!!

viki: együttérzés ment neked is! szerencsére itt van az este és a vasárnap, mostmár nálatok is van apa, igaz?

zsóka: szal marci sem alszik? pedig ő szokott, nem? hogy vagytok? telekre mentek még? ott ház is van, vagy csak kert? merre van? nektek amúgy nincs kertetek? mintha az rémlene h van vmi, nem?

panni, timi, nóri, mircike? tessék jönni!

edu otthon vagy már? gyere ha majd időd engedi!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök!

Eduséknak itt is szívből gratulálok! Én már láttam élőben a kis Mazsolákot + holnap meg is dajkálom! BIBIBIBIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Vera: nem semmi, hogy nektek is elkezdődött a suli! Apa sztori nagyon jó!

Fülbevalós Eszter gyönyörű!

Nálunk is elkezdődött a suli és alkalmi babysittereim elhagytak. :cry: Tényleg Zsófi lett Árpi osztályfőnöke. Szerintem jól járt, mert egy összeszokott, klassz osztályt vett át. Sajnálatos, hogy nyolcadikra /továbbtanulás/ alakult így, de a régi ofők indokát hallgatva nem volt más választásuk. Nem hibáztatom őket.

Mára kaptunk időpontot Dr. Papp Lajos professzor úrhoz. :lol: Először leírom, hogy mit mondott, aztán, hogy milyen ember ő.
Megvizsgálta Ákost és megállapította, hogy maradhat az eddigi terápia+ a legjobb kezekben vagyunk. Biztosan meg kell műteni, :cry: :cry: :cry: de csak később /időpont nincs/ várunk, hogy Ákos nagyobb legyen + a lyuk kisebb.

A profról azért írok, hogy lássátok ilyen emberek is vannak.
Megérkezésekor már az udvaron mindenkivel kezet fogott, bemutatkozott. A babával előre vett minket.
Ez az EMBER /csupa nagybetűvel/ Magyarország leghíresebb szívsebésze, több könyv írója.
Röviden: lenne mire felvágni…., de nem.

Akkora ALÁZAT, SZERETET, MEGÉRTÉS, TÜRELEM áradt belőle felénk, hogy alig hittem el. Ilyen az én BARÁTNŐM is, aki nemsokára Ákos keresztmamája lesz. /nem véletlen/

Az jutott eszembe, hogy ezt tanítani kellene minden főiskolán és egyetemen, hogy akik gyerekekkel, szülőkkel /más mint a felnőtt/ , felnőttekkel egyszóval emberekkel foglalkoznak el tudják sajátítani. / szakmától függetlenül, ha már zsigerből nem jön/
Lehet, hogy túl bonyolult voltam, de az elmúlt hetek negatív tapasztalatai után, a mai nap ajándék volt. Annyi hazugságot kellett benyelnem, miközben tudtam, tudom az igazságot, hogy lassan úgy érzem csupa Pinokkiók vesznek körül. Bocsi, hogy így kiborultam.

Dr.Papp Lajos
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Eduséknak én is még egyszer szívből gratulálok, gyönyörű Milos!

Küldöm az álommanókat én is mindenkinek akinek szüksége van rá, nálunk már jártak, és helyrerakták a Szonja alvókáját. Aztán képzeljétek lehet hogy a foga miatt nem tudott szegénykém aludni. A héten megkérdeztem a dokinkat + a védőnőt hogy létezik-e hogy 10 hetesen jön a foga, majdnem hangosan kiröhögtek, pedig igen! Akkor még hagytam magam eltántorítani, hogy csak a fogának a helyét látom, de nem, mert már kint van a kis csücske, és ha benyúlok a szájába érzem a fogacska élét! :shock: Szegény kicsikém, ilyen hamar.. :roll: Nem tudtam hogy miért ilyen nyugtalan, 2 hétig alig aludt valamit napközben, én meg azt hittem/azt mondták, ilyen a habitusa. Most hála Istennek alszik jól napközben, úgy mint az első hetekben. :lol: :lol: :lol:

Nelly

Kép
breeki

Kata: Lizi olyan zabálni való egy kiscsaj, biztos vissza fog térni a régi kerékvágásba!

M-lAndi: Nagyon édes Eszterke, cuki a fülbevalója! Ez bébi fülbevaló, vagy sima? Én még mindig keresek valami hasonló pöttyöt, ami nem szúrhatja meg hátul a kis fejét. Ez olyan?

Szilvi: látod vannak még EMBEREK! Hála Istennek, a legjobbkor találkoztatok vele!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Az éjszakáink továbbra is rettenetesek, de ma egész jót aludt 1/2 10-től 1/2 5-ig és kaja után vissza is aludt, így remélem tudok egy kicsit írni is. Nem alvás oka - felső szemfogak növesztése. Sajnos semmi szünet nem volt az alsó rágók után. De sebaj, legalább nem lázas. Aludni meg majd 5 év múlva fogok, vagy soha :lol: , ill. a du. alvást én is kihasználom.
Evésileg is volt némi problémánk, két napig semmi nem volt jó (se üveges, sem az én főztöm, se kanállal, sem cumisüvegből), így zsömlét evett, paradicsommal, meg persze a tápi azért csúszott. De tegnap már hajlandó volt ebédelni.

Néhány reakció...

Kata - masszázs - irígy-irígy - az éjszakázástól rettenetesen fáj a vállam, hátam, nekem is jól jönne...

Szilvi - azért olyan megnyugtató, hogy vannak még ilyen EMBEREK. Én is ezt a részt ( "szülő más mint a felnőtt") hiányolom az orvostársadalomból (minden tiszteletem a kivételeké).

Andi - Eszter baba csudaszép!

Zsófi - de jó, hogy rendbejött Samu alvókája. Jó is egy átaludt éjszkaka - én már csak az émlékeimből élek :lol:

Marcsi - gratula a járáshoz! Csak győzzed utolérni!

Edus, Imi, Milos - nagyon szépek vagytok! Sokszor visszalapozok a képeitekhez! Sok puszi nektek!

Sok puszi mindenkinek, szép vasárnapot!

Néhány kép... Márk és Apa szerszámai...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

te panni, márk iszonyú nagyfiús! főleg ezekkel a szerszámokkal! hihetelen! mennyit változott! tök jó az új vonalzó! kitartást az éjszakákhoz!!!!

nelly: szonjusnak foga van??!! gratula!!!!!! ez aztán tempó!!!!!!!

szilvi: nagy öröm, h jó kezekben vagytok! még ha műtétre is kell, h sor kerüljön, nagyon megnyugtató, h ilyen orvos törődik majd vele! ez nagyon jó hír! és ne aggódj! csodaszép kisfiaddal, minden rendben lesz!!! TUDOM!
kerekpocak

Szilvi, jó volt olvasni a soraidat! Mi is nagy tisztelői vagyunk Papp prof.Úrnak. Bár személyesen nem ismerjük, de az írásait, nyilatkozatait mindig elolvassuk/meghallgatjuk. ..és ahogy Te is írod Szilvi, árad belőle az alázat, a nyugalom és a segíteni akarás. Ő ORVOS a javából. Ennél jobb kezekben nem is lehetne Ákos (annyira édes a kisfiad, kis mosolygós gyönyörűség :wink: ).
Puszi Eduéknak !!

Márk tényleg nagyon nagyfiús. Ez az utolsó kép szenzációs :lol: .

Zsófi, Nagymaroson van a telkünk, egy kis házikó van a közepén, de sajna nincs benne fűtés,így csak nyáron használható.
Itthon is van kert :wink: , de Marci csak a kocsibeállónak készült köves úton szeret szaladgálni :? .

Marci sokáig jó alvó volt, de sajnos ez mostanában megváltozott. Sebaj, már kezdem megszokni,egyszer úgyis vége lesz ennek az időszaknak is.

puszi Mindenkinek,

KépKép
logi

sziasztok!

Samunak jobbulást!! már megint :?
reméljük nem megy bele nagyon a kórságba :?

Panni!
Márk tényleg hatalmas nagyfiús! :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan komolyan dolgozik! :lol:
és múltkor is akartam írni, h a képek alapján olyan nyugodt, no problem gyereknek tűnik, a végén még nem hiszem el neked a sok nemalvást!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
(csak vicc természetesen :P :P :P )

masszázs jót tett - nekem is a lapockámnál és a nyakamnál volt gubanc, most meg helyébe egész testemben izomláz!
yessssssss :lol:

úgy tűnik havonta megejtjük, így fog feljárni BPre a srác.

Zsóka, hol máshol szeretne szaladgálni? :wink: :wink:

tuti visszatér minden a régi kerékvágásba, most már nem félek h így maradunk nem alvósan, mert nem egyszer volt már ilyen idő és mindig visszazökkent.

ahogy Nelly írtad! Szonját is.
hát ezen én is ilyen lettem: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hogy a foga jön! hűűűűűűűűűűűha, jó korán! :wink:

SZILVI!
nagyon szép amit írtál a profról, és tényleg KINCS az ilyen ember/orvos.
innen látni, hogy aki belül igazi emberből van, és igazi tudás lakik bennne, annak nem kell a felsőbbségét bizonygatni és legyalázni mindenkit, mert nem attól lesz nagy......
na erről még sokat lehetne írni...

örülök hgy pozitív napod volt! bizony a sok negatív után megváltás az ilyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a pinokkiók orrával meg levele! :P :P :P :P

és mikor lesz keresztelő?? kik lesznek Ákos keresztszülei ??
(ha nem titok?? :oops: )

jajjjjjjjjjjjjjjjjj
megint ez a keresztelő téma! komolyan mondom, már kivagyok magamtól.... de tuti nem véletlen h ennyiszer előjön, le kéne már mennünk a papbácsihoz :? ez is azt mutatja! :lol: :lol:

ja Szilvi, oké, elnézzük h megdajkálkod Milost, de csakis akkor ha lefotózod nekünk és raksz képet! :P :P :P :P :P

na puszi csajok!
lmkata

fülbevaló témában ugye írtok, tapasztalt anyukák????

köszi!!! :lol:
lmkata

Sziasztok.

Fülbevaló:

Én a gyerekorvosunk asszisztensénél lövettük ki Eszter fülét, ha gondoljátok megadom az elérhetőségét. Nagyon aranyos csajszika!
Kb 15 perc az egész procedúra. Ő adja a fülbevalót, ez egy úgynevezett orvosi arany, amit 6 hétig kell, hogy a fülében legyen és minden nap reggel és este alkohollal szükséges kenegetni.
Ez összesen: 5000.- Ft
Nem lázasodik be tőle.
A fülbevaló dupla záras, tehát, ha már nagyobbacska a kislány, nem tudja kikapni a füléből.
Sajnos nagy a hátulja, de úgy lövi be, hogy alvásnál ne nagyon zavarja, azaz sréhen.
Mindenkinek ajánlom, olyan szépek Tőle, a már így is csodaszép kislányok.

Panni: Márk egy műszaki zseni lesz!!!

Mindenkinek további kellemes vasárnapot.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

lmkata: nyugi, én is most kezdek rápörögni erre a keresztelős témára... :? :roll: :wink:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Kata, mi egy XVIII.ker-i ékszerésznél lövettük. 2500 Ft volt ékszerrel együtt. kifejezetten babáknak való fülbevaló. semmi extra, egy kis pont az egész.
gyönyörüü szépen belőtte, semmi panasz utána. én csak első 2 napon kentem alkohollal, utána elfelejtettem. :oops:

én a játszótéren kérdeztem egy kislány anyukájától, h. hol csináltatták. a védőnőt is faggattam előtte, ő is ajánlott itt a kerületben egy szépségszalont, ahol kifejezetten babáknak lőnek. itt u.az a szolgáltatás 6000 lett volna.

Marcsi

KépKép
alon

és akkor a lemaradásaim:
Andi, én még meg sem dicsértem a montázst ! nagyon-nagyon jó lett ! ezt azzal a picsawebbel lehet csinálni?
amúgy meg hol vagy?

Klári, nagyon jók a nyaralós képek ! nagyon szép kislány Juli ! olyan jó volt nézegetni ebben a fos időben !
mikor kezded a sulit?

Nóri, Farkós képek észbontóak ! annyira gyönyörüü ő is ! HOL MEDENCÉZTETEK !?

Zsófi, nagyon klassz Samu új cipője ! nem köti ki a füüzőst? én csak tépőzárasat mertem venni, mert szerintem Laura tuti ezzel játszana mindig :)
mesélj még a bölcsiről !
pl. mikortól alszik ott először Samu? hogy altatják őket? mindig Csaba fogja hozni-vinni?
nekem az a parám, h. Laura viszonylag nagy csendben,ingerszegény környezetben alszik el mióta ide költöztünk, és félek h. fog a bölcsiben tudni aludni.

anyudnál ottalvás kipróbálásról majd írj részletesen !

Viki ! nagyon jók a keresztelős képek !

Mlandi, nagyon szép, formás Eszter. a nagy rohangálások közepette azért gyere néha !

Vera, puszi a nagy iskolás fiúknak !

Szilvi, én is veletek örülök, h. ilyen jó kezekben lesztek. embeségből tényleg vehetne példát egy-két kollégája.
bementél a kórházba Edushoz? v. hol találkoztatok?
látom Árpinak mindjárt itt a szülinap ! :wink:

Nelly, fogak?? :shock:
jól belehúzott Szonja.. :wink:

Panni, én már többször kérdeztem korábban, de vagy átsiklottál felette, v. szándékosan kerülted a kérdést :lol: , de nálatok nincs tesóproject ? én mintha úgy emlékeznék ! ha indiszkrét vagyok, akkor bocsánat, és akkor tényleg ne válaszolj !

szerelő Márk nagyon pasis, és puszi neki !

nem alvó és\vagy fogat növesztő babák anyukáinak kitartást !!
csak 20 van összesen.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

lányok ötleteket kérnék fos idő lakáson kívüli eltöltéséhez !
vagy csak én vagyok paramami, h nem megyünk játszótérre szélben?
mivel a soroksári Brendon 10p kocsiút tőlünk, mostanában rákaptunk,h. az ott berendezett játszóházban múlassuk az időt.
egyéb ötlet?

Marcsi

KépKép
alon

Szilvi, Andi, Marcsi
köszi a fülbevalós tippeket!

megkérdem első körben a gyerekdokinkat, ő szokott e vagy van e iylen belövőse....

csak tippem nem volt merre induljak, de most már OK!
:)
köszi! :wink:

Andi, ti merre laktok?? hol csinálták?
mert nekem az is szempont, ugye mi Fóton.
szóval hogy azért ha van közelben, inkább oda mennék így elsőre...
keresztelő
oké h te is csak most kezded, de Eszter 3 hónapos, Lizus meg 11!!!
:P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na nem szenvedek ezen a témán tovább, majd megyünk ha megyünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszik megyek a dumcsizós nyügibügikémhez!
lmkata

Nálunk a nap nagy részében így közlekedik Marci a lakásban. Még jó,hogy alattunk nem idegen lakik :roll:

Kép

KépKép
logi

marcsi, csak gyorsan, majd később még leszek. sztem szeles időben 8ha nem 100km/óra) nyugodtan ki lehet vinni a ygerkőcöket, samu ma is nagyon sokat kint volt. ha nem esik mi megyünk, akármilyen hideg van, v fúj a szél. nagyon felöltöztetem. pl most h köhögött az ügyeleten is azt mondták h vigyem ki a jó hidegbe amennyit csak lehet. annyira meg azért nbem fúj h 1 év feletti babának az ártana sztem.

bölcsi: hát a köv képpen alakul

1. nap: f9-f12ig apával
2. nap f9- 12 ig (tehát ott ebédelt) apa nélkül

kedden megy legközelebb ez lesz a
3. alkalom f9-albvás utánig apa nélkül
4. alkalom végig apa nélkül.

apa viszi én hozom. itt elég gyors ütemű a beszoktatás, de ők ebben hisznek. sztük ha túl lassú akkor neehezebb a babának. hát majd meglátjuk. eddig nem volt gond- de gondolom az nem is az elején jön ki, hanem később.

cipő: samu a tépőzárast folyton kikapcsolta. a fűzőset is kiköti- a babakocsiban, amikor sétál akkor nem. de fél perc visszakötni. azért lett a fűzős (mert próbáélt tépőzárasat is) mert az stabilabban hatott a lábán. vhogy jobban fogta.

altatás: nagyon rugalmasak, akkor alszik a abba amikor fáradt, vagy amilyen a napirendje. samu most már csak egyszer alszik (ingerszegény környezetben ő is) de ott a múltkor is annyira kifáradt, h már mászott volna be az egyik kiságyba (van 2 db a kissebbeknek) de nem alhattt még ott, így csaba hazavitte. kedden alszik ott először, majd meglátjuk.
amúgy folyamatosan bármikor felhívhatjuk a gondozónéniket, h mi a pálya, hogy avn samu, mit csinál éppen és ha para van akkor nyilván rohanunk.

volt még vmi kérdés?
kerekpocak

kisebbeknek. bocsi elnyomtam :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

bocs a sok elgépelésért- nagyon siettem.

MARCI ÉDES BOGÁR!!!!!! MILYEN ÜGYES!!!!!!!
kerekpocak

MARCSI MÉG EZT TALÁLTAM: hátha tud vmit javasolni:

http://velvet.hu/poronty/2007/09/09/hov ... more158682
kerekpocak

ez a link jóóóóóóóóó
van benne 1-2 gondolat ami teccik :lol: :lol: :lol: :lol:

majd később jól jön még :wink:
lmkata

Zsófi, köszi.
nálunk az "állami" bölcsiben 1 hét után van elvileg az ottalvás.
nekem mondjuk ez így jobban tetszik. mármint, h. nem csapunk bele a lecsóba rögtön, és 2 nap után ottalszik. nekem is kellenek a fokozatok. :lol:
de lényeg, h. nálatok bevált.

a linket is köszi !

Zsóka, nagyon frankó Marcus járgánya.
rögtön ráérzett, h. hogy kell hajtani?
Laurának van egy kismotorja , de még mindig nem érzett rá, pedig tanítgatom. :lol: egyelőre csak tologatni kell rajta őt, meg néha babákat is.

Marcsi

KépKép
alon

Később jövök, de olvaslak titeket, és ezt nem bírom szó nélkül hagyni:

[quote="alon"]p írta:alonicsawebbel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen Marcsi a picasaval. Köszi, ezen akkorát nevettem. Kellett már egy jó nagy röhögés az életembe, a mai napunk is eléggé zűrös volt.

Álommanót küldjetek, a múltkor használt. :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

ANDI KÜLDÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekünk ma talán jobb lesz... napközben jobb volt mindenesetre...

Lányok, ne haragudjatok, de ezt meg kell írnom!!!
nagyon nagyon adjatok hálát az égnek az egészséges babákért, mert most (sajnos) van időm/kedvem netezgetni és olyan dolgokat olvasok, hogy nincs rá szó.
én is hálás vagyok az égnek Lizivel, pedig nekünk is van egy sztorink....

ez nagyon kikívánkozott most belőlem, nem szoktam ilyen lenni, asszem többet nem is netezem/keresőzöm ennyit.
(pedig csak a BHRG alapítványról nézek dolgokat)

.... na megyek inkább elszívok 1 cigit :wink:
lmkata

A fülbevalós tippeket én is köszönöm, még nem adtuk fel, bár a lyuk már benőtt a fülében.

Fogacskáról - elképesztő, többször megnéztem ma is hogy tényleg jól látom-e, és igen, tényleg kint van a csücske már. Anyukám ma beparáztatott, hogy jól adom-e a vitaminokat a Szonjának. Kérlek erősítsetek meg. A Konakiont hetente 1x kell adni, és a Vigantol-ból napi 1 cseppet. Ugye? :roll:

Nelly

Kép
breeki

NELLY IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nálunk ha kedd, akkor konakion volt :)))))))))))

D vityit = vigantol, én sajna néha ellazáztam.
ööö ill. most nyáron ha 2hetente adtam :?

de most h nincs napocska, megint adom 2 naponta... de majd dokinénit megkérdzeem egyáltalán meddig kell.
asszem 1-2 éves korig?

konakion meg amíg csak szopizik.
lmkata

jajjj már bánom az előző előtti hszemet :? :oops:
remélem nem értetek félre meg ilyenek....
tudjátok mit? vegyétek úgy mintha nem írtam volna.... csak ez a hirtelen felbuzdulás! :roll: :oops:
megyek aludni.
jó éjt mindannyiunknak!!!!
lmkata

Köszi Kata, megnyugtattál! :)

Nelly

Kép
breeki

Nelly: Vigantol napi 1 csepp stimmt, Konakikont csak addig kell adni amíg anyatejet eszik a baba és nincs hozzátáplálás és heti 1x, ez is stimmt. GRATULA az első fogacskákhoz!!!! Jó korán bújnak ki, nálunk csak nyálfolyás van, semmi rece pedig készter annyi idős Benike.

Kata: vigyázz miket olvasol, csak szép és jó dolgokat és nem azért mert azt gondolom dugjuk homokba a fejünket. Ezért szeretem azt a fórumot!!! Itt mindenki pozitív és a bajban is diszkréten fogalmaz mindenki és segítjük egymást a sok-sok pozitív energiával és kedves szavakkal, hozzászólásokkal!!!!!

Zsóka: motoros Marci ismét gyönyörű!!!! Tipikus kispasi, pisilni is autóval megy. :lol:

Marcsi: picasa helyett picsaweb íráson én is tök nagyot röhögtem!!!

ÁLOMMANÓK szabira mentek :cry: Szombaton negatív rekordot döntöttünk, 4 kelés és 4 óra hajnali virrasztás. 8-kor felkeltettem apát, hogy váltson le már mert állva elalszom...

Zsófi: bárcsak minden bölcsi ilyen lenne!!!

Szilvi: örülök hogy ilyen szuper dokitok van!!!!! Ákos jó kezekbe került!!!!

Panni: Márk olyan helyes nagyfiú lett, ha kislány lennék....!!!! Ő is igazi pasi! Ahogy szakérti a szerszámokat :wink:

Kép
viky30

jelentem nálunk visszatértek az álommanók!

úgyhogy még kicsit itt tartom őket, erősítsék meg a jó alvókát, aztán mehetnek tovább segíteni a többi babát!
:lol:

ma reggel még félig aludtam mikor fölkeltem, Lizus már ébren volt egy ideje.

felé fordultam, és megkérdeztem tőle :
szerinted szép zöld a füvem????

most nem tudom eldönteni hogy ez a többnapi alváshiány okozta agykárosodás nálam, vagy épp hogy fordítva, ma végre aludtam 6 órát egyben. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lehet h ez volt sok(KKKKKKKKKKKKKK)

Viki, igen. ezért írtam h sajnos volt időm netezni.

és ezért korlátozódik korlátolt agyacskám kapacitása kizárólag az emilemre, a babanetre, a blogra természetesen na és persze még néhány kedves ismerős blogjára!
slusssssssssssz!
na jó néha még port.hu a tvműsor miatt, de igazából tvzni úgysincs kedvem/időm sokszor.
BarátokKözt aztán sluszz! ;);)
hehehehehehehe
lmkata

Sziasztok lányok!

Az álommanókat ide is küldjétek, lécciiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyósoméknál voltam Petrával a múlt héten és amióta hazajöttünk, napközben egyáltalán nem hajlandó aludni. Az én pici, nyugodt, szívesen alvó leánykámból egy hisztis p... lett. :cry: :cry: :cry:
Az anyósom meg kikészített, de rendesen. Csütörtök este közölte velem, hogy rakott el egy db májat meg egy db mellett a mélyhűtőbe, mert azt mostmár hamarosan oda lehet adni a picinek. Én majd összeturmixolom és odaadom neki. Mert hát 3 hónapos kor után ő is ilyerneket adott a gyerekeinek, m valamivel pótolnia kellett az egyre kevesebb tejet. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy az én gyerekem 6 hónapos koráig csak tejet és tápot fog kapni. Erre undokul megkérdezte, hogy "Ki mondta ezt? A védőnő?" HÁt ezen nagyon kiakadtam. Egy másik nap közölte 4 óra nem evés után, hogy ne ébresszem fel a gyereket, m nem kell, előbb lakjak én jól. És az orvos hogy mondhat ilyen hülyeséget, h 2 étkezés között max 4 óra teljen el. De a legdurvább húzása az az volt, hogy szegény Petra elkezdett ordítani, mert fájt a pocija, erre kikapta a kezemből és mire a homeos golyókat feloldottam neki vízben., nem akarta visszaadni a gyereket. Úgy kellett rámordulnom hogy adja már vissza. Ja, meg amikor napközben elalvóban volt a gyerek, állandóan bejött és addig piszkálta, amíg fel nem ébredt teljesen. Csoda, h nem akar napközben aludni????
Na, a keresztelő az majd hatalmas balhé lesz, m ők nem vallásosak, de a mi családunk az, és én választottam ki a rokonaim közül a keresztszülőket. Remélem vállalják majd
A legrosszabb az egészben az, hogy oda le kell költöznöm, m én nem dolgozom, csak a párom. Drukkoljatok nagyon, hogy kapjunk szolgálati lakást, mert én abba a házba nem teszem be a lábam hosszabb időre!
Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de könyörgöm, ez az én gyerekem, és én szültem. Nagyon ki vagyok rá akadva!!!

Bocsánat a hosszú kifakadásomért, de muszáj volt kiírni maganmból! :oops:

Az összes babóca tündéri ám nagyon!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Andi, Viki - pedig csak elgépelés volt, nem akartam én humorkodni.

ma voltunk "kóstoltatáson" a bölcsiben. Laura élvezte.
én meg gyűjtöm az infókat. :lol:

Viki, kitartás !!
és ilyenkor sír Beni, v csak szimplán ébren van?

Teri, Zsu, Fatima ? mindkét Niki ??? "friss" anyucik??

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok Lányok!

Mindenkit nagyon sokszor puszilunk.
Itthon vagyunk végre.

Emma kicsikét megfázott, úgyhogy megy az orrszívás.
Voltunk anyukáméknál, aztán szombaton esküvőn, úgyhogy zajlik az élet. Ja, meg megszületett sógornőm kislánya, Fanni:)

EDU, IMI, NEKTEK KÜLÖN SZERETNÉK GRATULÁLNI A DRÁGA KISFIATOKHOZ!

Ja, Andi, láttam a tablóképet, nagyon szuper lett! Ügyes vagy és köszi!
Nemsokára jövök...

Niki

Kép
niki30

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK RENI NIKIÉNEK, SNIKI-NEK, ÉS NIKI30-NAK.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Hozzánk is megérkeztek az álommanók(5 hét szabi után, csak el ne kiabáljam...)! 1/2 9-től 1/2 6-ig alvás volt kelés nélkül! Hát mit ne mondjak nagyon jó volt ennyit aludni egyben. Igaz én csak 10-re kerültem ágyba.

Marcsi - tesóproject folymatban... Mi csak akkor nem megyünk ki, ha esik, amúgy jól felöltözünk és már indulunk is. Szél sem baj, igaz itt akkor is fúj, ha máshol nem.

Puszi mindenkinek, megyek vasalni :lol:

Panni

Kép Kép
panni_30

Kép

Minden Nikinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Petra, Teri

Teri

KépKépKép
pruci

Kedves Nikik,Nikolettek,Nikoletták,Nikkancsok :D BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kép

KépKép
logi

BOLODG NÉVNAPOT A NIKIKNEK!!!!!!!!

kata: marha jót nevettem az ébredéseden :) :) :). volt egyéb fültanu is? apa pl? nem esett le az ágyról??

panni: hajrá tesó project!!! éljenek az álommanók!

nálunk is hatottak, samu 8-f9ig aludt és most is 3 órája nyomja. ez vmi rekord az elmúlt időszakhoz képest!!!

teri: hú, hát az anyósok nehezek, de te tarts ki a magad igaza mellett!!!

viki: kitartást! valszin túl kell élni ezt az időszakot!!

andi: veletek mi újság?

niki: milyen volt anyukádéknál?
kerekpocak

Zsófi, nem , sajnos nem volt.
de én is jót röhögtem magamon, az elég volt :)
merthogy arra ébredtem föl, hogy hallottam mit mondok hangosan...
de legalább fölébredtem, Lizu már méltatlankodott egy ideje... :oops:

SOK SOK PUSSZNCS AZ ÖSSZES NIKINEK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vagytok jó néhányan :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
minitől nagyig minden méretben :lol:

Teri, ez nem egyszerű szitu, de sosem lesz az.
neked kell okosnak lenni, és nem belemenni dolgokba érzelmileg, mert csak bepörget.... :? és amit Zsófi írt, ha valamiben tutiziher vagy, akkor attól úgysem tud eltántorítani!

jujj Panni akkor lehet h te leszel a következő pocakos?????????????????????????????
aztaaaaaaaaaaaaa! nagyon drukkolok! :lol: :lol: :lol: :lol:

beteg babáknak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi ma megyünk du. 4 hós oltásra.
:?
remélem megkapja Lizu, mert kicsit orrhangja van neki is, de ez lehet a fog is ugyi.

na puszik!
lmkata

Teri most olvastalak, mert előtte egyszerre írtunk.

ez elég gáz, és ne hagyd magad !! elég határozottan szerintem már az elején le kell pattintani minden próbálkozását, mert utána nem lesz nyugtod, az tuti.
a párod nem tudna beszélni az anyjával, és jobb belátásra téríteni, h. a hívatlan prókátort senki nem kérte?
életed legszebb időszakában ne hagyd magad kikészíteni !!

puszi nektek !

Marcsi

KépKép
alon

Panni - hajrá nektek !! :wink:
amiatt külön drukkolok, h. a köv. baba előtt jól ki tud aludni magad.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

BOLDOG NÉVNAPOT A NIKIKNEK!

Köszi lányok a D-vitaminos megerősítést. Napi egy cseppet adok neki, csak Anyukám elbizonytalanított, hogy ennyit kell-e, nem azért jön e a foga mert túl sok D-vitamint adok neki. De most már tudom hogy nem!

Az anyósokkal vigyázni kell, és tényleg tartsd magad az elveidhez, mert elültetik benned a kis magokat, és szép lassan megerősödnek!!!

Az én anyósomnak volt egy jópofa beszólása - Szonja mosolygott egy nagyot, erre mondja - Tiszta anyja! Nem baj, csak egészség legyen! - jó mi??? :roll:

Nelly

Kép
breeki

Kata nem semmi vagy! Lizi nem csodálkozott, hogy anya saját magán nevet? Én biztos majd leestem volna az ágyról a röhögéstől!

Nelly

Kép
breeki

heheh, nálunk a suliban a takarítónő mondta (utálom is)

"jaj de szép ez a gyerek! imádkoztam h csak az apjára hasonlítson! és így is lett!"

(elmehetsz a tudod hova kisanyám :twisted: :twisted: :twisted: )
kerekpocak

Aranyos! Mennyi jóindulatú ember van... de én tojok rájuk! :P

Nelly

Kép
breeki

anyósok :shock::shock::shock::evil:
nekem nincs hála ! v. sajnos ! ki tudja !

takesznak nem mindegy kire hasonlít Samu? :lol:
nálunk is a takeszok olyan dolgokkal foglalkoznak, h. nem hiszem el, ha nem a saját fülemmel hallom. pedig itt a cégnél vagyunk kb. 600-an.

Marcsi

KépKép
alon

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!
Drágák vagytok!

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?