Sziasztok!
Gyorsan beköszönök!
Eduséknak itt is szívből gratulálok! Én már láttam élőben a kis Mazsolákot + holnap meg is dajkálom! BIBIBIBIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Vera: nem semmi, hogy nektek is elkezdődött a suli! Apa sztori nagyon jó!
Fülbevalós Eszter gyönyörű!
Nálunk is elkezdődött a suli és alkalmi babysittereim elhagytak.
Tényleg Zsófi lett Árpi osztályfőnöke. Szerintem jól járt, mert egy összeszokott, klassz osztályt vett át. Sajnálatos, hogy nyolcadikra /továbbtanulás/ alakult így, de a régi ofők indokát hallgatva nem volt más választásuk. Nem hibáztatom őket.
Mára kaptunk időpontot Dr. Papp Lajos professzor úrhoz.
Először leírom, hogy mit mondott, aztán, hogy milyen ember ő.
Megvizsgálta Ákost és megállapította, hogy maradhat az eddigi terápia+ a legjobb kezekben vagyunk. Biztosan meg kell műteni,
de csak később /időpont nincs/ várunk, hogy Ákos nagyobb legyen + a lyuk kisebb.
A profról azért írok, hogy lássátok ilyen emberek is vannak.
Megérkezésekor már az udvaron mindenkivel kezet fogott, bemutatkozott. A babával előre vett minket.
Ez az
EMBER /csupa nagybetűvel/ Magyarország leghíresebb szívsebésze, több könyv írója.
Röviden: lenne mire felvágni…., de nem.
Akkora
ALÁZAT, SZERETET, MEGÉRTÉS, TÜRELEM áradt belőle felénk, hogy alig hittem el. Ilyen az én BARÁTNŐM is, aki nemsokára Ákos keresztmamája lesz. /nem véletlen/
Az jutott eszembe, hogy ezt tanítani kellene minden főiskolán és egyetemen, hogy akik gyerekekkel, szülőkkel /más mint a felnőtt/ , felnőttekkel egyszóval emberekkel foglalkoznak el tudják sajátítani. / szakmától függetlenül, ha már zsigerből nem jön/
Lehet, hogy túl bonyolult voltam, de az elmúlt hetek negatív tapasztalatai után, a mai nap ajándék volt. Annyi hazugságot kellett benyelnem, miközben tudtam, tudom az igazságot, hogy lassan úgy érzem csupa Pinokkiók vesznek körül. Bocsi, hogy így kiborultam.
Dr.Papp Lajos
Jó éjt mindenkinek!