Hello!
Na van egy kis idom..remelem mire leirom nem ebred fel
Ma ejjel jobb volt,bar 2korul megint nyogdecselt,de belealudt o is,en is..aztan csak 4 kor kelt szopizni,majd 7 kor es utana meg visszaaludtunk 10ig
Szoval egesz jol vagyok
Holnap szuri,total izgulok mi lesz..
Hajhullas:nalam meg nincs,de ami kesik....mindenkitol hallom ugy 3-4 hosan,hyog elkezd durvan hullani,szoval ez csajok "normalis"
Az asztroweben megcsinaltam en is Atti elemzeset,csak en nem ertem
Mar regebben megcsinaltam magamnak,meg a ferjemnek is,ugyhogy most vele bovult a kor
Sztem jokat ir Attisrol,de ezt a Holdja meg uralkodo bolygoja sztorikat en sajna nem ertem
Pedig kivancsi lennek ra,hoyg hogy s mint van ez....
Vicky,
joooooooooooo utat!!!!!!!!!!!!Remelem a mensi hamar elmulik!
Varunk vissza!!!
Fioona,
huuu nem semmi,hoyg Te milyen tajekozott vagy kendo ugyben
Tok jo!
Sztem beruhazok akkor egy dragabbra...a Lanat neztem,de hat nem semmi az ara
de nagyon szeretnem hordozni Attit..szoval elszant vagyok..max nem mondom meg Apjanak,hyog menniybe kerult
es akkor mekkorat rendeljek?
Babruha vasarlas:
en nagyreszt a C&Aban,Kenguru Goldban vasarolok,de van hoyg Brendon
,es tok jo cuccok vannak pl a Coraban,meg az Auchanban is,sot mar a Tescoban is tok jo dolgokat lattam.
Nandorka,
jobbulast Nektek!!!!!!!!remelem hamar tullesztek rajta!!!Puncsot megzabalom!Ezek a pofazacsik
Jaj hat el tudom kepzelni mennyit puszilgatod!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog nevnapot Pinkinenek es Adrinak igy utolag!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,
Nyunyi nagyon aranyos ezen a kepen a Papaval!!!!Meg kerunk kepeket!!!!!!!!!!!!!!
Porsi,
cseppet se izgasd magad a tapi dolgon,gondolom en,hoyg mindent megtettel.Az a lenyeg,hoygha tudsz picit szopizzon is,Stram kislegeny lesz igy is,mindeg ymit kap
Meri,
tok jo,hoyg a Parod is mar ennyire akarja,szetm fontos ez nagyon!!!Biztosan ez hianyzott odafont ahhoz,hoyg elinduljon lefele a kis poronty!!!!!!!
Hat nem egyszeru a haz dolog,de ha mar tullesztek rajta csak a szepre fogtok emlekezni,na meg gyonyorkodni a muvetekben
Hajni,
megneztem a kepeket!Juj de csini vagy!Es Marci,dogos kislegeny!!!!Lilla pedig nem baj,ha kicsit kisebb,szepen kicsusszan majd
DRukkolok,hoyg ne hordd tul!De sztem az tok mindegy,hogy a doki mit mond,mert ezt o sem tudhatja,hogy meddig lesz odabent,szoval ezen ne aggodj meg elore
Sztem amugy nem fogod tulhordani
Orsi,
Domi micsoda csajozos,kezs vagyok!Nagyon jo ez a kep a sorrel,meg a kislannyal
A vegfele mar nekem is minden bajom volt,sokszor volt legszomjam,meg zat sem tudtam hogy fekudjek stb...es szivdobogasom is volt.Majd mondd el,mi volt a belgyogyaszaton!
Szeri,
elso szuri lesz,bar a BCGnel ott voltam a korhazban,szoval a 2.
Attol nem akadt ki,perzse kicsit eltort a mecses,de nem volt veszes.
En is hihetetlen modon szerelmes vagyok Attiba,imadom!Mondjak,hyog nagyon mas fiugyerekkel es lanygyerekkel..marmint az erzelmeink nagyon masok irantuk.
Adri,
na akkor nektek is drukk a szurihoz!
Tudom en is,hoyg a Laktoherb okozhat ilyesmit,nekem is mondtak,csak hat kinel igy kinel ugy..Sogornom pl itta mint allat mindharom gyerkoccel es nem voltak hasfajosak..szal gondoltam kiprobalom..de ugy latom nem jon be...marmint Attinak...mert sztem tejtermelesre nem rossz.
Bodzi,
hat bizony jo is otthon lenni pocakosan!En is ugy elveztem!!!!!!Szep a pocid nagyon!csini vagy!!nem is hiztal
Kuki:
hat en is kulonbozo dolgokat hallottam mar kukiugyben..nekem a vedno anno azt mondta 2 eves koraitg nem kell piszkalni..de azt meg kesonek tartom..nem?Szoval en sem tudom...de holnap rakerdezek szurikor a dokinal..ha nem felejtem el
Ragota,
hat en sem tudok okos lenni ejszaka ugyben....latod...
Bar a mai ejszaka jo volt,szoval most nem panaszkodom...de elotte eg yhet megaszar....szoval....valtozo...de mar en sem tudom mit ihatok-ehetek..aaaaaaaa
ja es en adom neki az Infacolt...
Na nyekereg.....bar mie megirtam ezt,nem csoda
Akartam kepeket is feltenni,ma reggelrol,de majd kesobb hozom.
pusz