Új privát üzeneted érkezett!

Fioo:D
Köszi:D:D Igyekszem csak a szépre koncentrálni, de még nem találtam meg, hol tudom megcsinálni a képletet az oldalon belül...bénázokD:D:D:
Tündériek a Gyerkőcök! Oliorol pedig az a kendős kép olyan dönölű, hogy sírnék-zokognék rajta állandóan!

Ág:D
Gyere, gyere!!!! Tényleg, mér én is gondoltam rá, hogy vmikor összeereszthetnénk a Gyerkőcöket... :twisted:

Adrikám:D
ISten éltessen sokáig!

Dorka:D
Doro baba tényleg ennivaló!!!

Arwen:D
Hát, Áki azért kap tápit is, mert nem elég a tejcsi, akármit csinálunk...pedig próbálkoztam mindennel, kétúránlkénti szoptatástól kezdve a fejésen át, a taákig, homeos bogyókig és alkoholmentes malátasörig...egyszerűen nem tud 50-60 g-nál többet kiszívni. Sajnos ez van, de a Doki néni azt mondta, ne keseregjek, a lényeg,hogy kap tejcsit is..azt mondta, ha csak napi 20 g-ot kap is, már az sokat ér..ő nagyon normális ebből a szempontból, nagy szerencsénk van Vele, mert vannak olyan sztoriaim gyerekorvosokról szoptatási gondokkal kapcsolatosan....
Nekem is Nandu kendőm van, és tényleg nagyon rövid :evil: lehet, hogy megtoldom, vagy szerintetek az nem biztonságos?

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Köszönjük Lányok,mára tényleg rendbe jött Nyunyi szeme.nem váladékozik.

gondoltam írok még de ordít Nyunyi és Ricsi nem tudja megnyugtatni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok, csak annyi, h képzeljétek, betegek vagyunk! Én és Dorka. Erre nem számítottam, h 3 hónaposan beteg lehet. De szerencsére náthás és lázas ugyan, de jókedvű, jól eszik, "jó az általános állapota". Szeretném, ha mihamarabb kikerülnénk ebből! Hiába, vége a nyárnak - de ennyire...! :(

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Nándorka jobbulást nektek!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

köszönöm mindenkinek! Csak hét közepén utazunk, de holnaptól már szabi :lol: :lol: Igyekszem majd helyettetek is nyaralni... 8) 8)

Fioona, tündéri a két gyerek együtt!!! :D Toscanát én is imádom, szerintem is a legjobb része Olaszországnak! De azért a többit is meg kell nézni. :)

Nándorka, szegénykém, jobbulást Neked is és pici Dorkának is! Nagyfiú legalább jól van?

Marietta, nagy drukkhegyek holnapra!!!!!!!!++++++++

Hajni, milyen volt az esküvő? Képzeld, tegnap mi is a környéketeken voltunk lagziban, Győr mellett :lol: Lehet, hogy egy helyen voltunk? :wink: :wink:

Ágota, Szeri! Szülés után pár hónappal, főleg császár után, teljesen normális az alakotok, amennyire persze én meg tudom ítélni az alapján, amiket írtatok! Úgyhogy fel a fejjel, hamarosan újra a régi formában lesztek (persze csak a következő gyerkőc érkezéséig :wink: :wink: )

Adri, utólag is Isten éltessen!!!! :D Sajna nem pé-kor megyünk, hanem ciklus elején (feltéve, h. ma-holnap megjön, nem szeretném, de úgy érzem, nem fog elkerülni :? ). Talán annyiból jobb, amit Meri is írt, hogy így nem lesz "kényszermunka" a szex a nyaralás alatt.

Meri, ahogy leírtad, elég marketing szagú lehetett ez a teszt. Szerintem vond le a hasznos tanulságokat, táplálékkieg-et meg ha jól emlékszem, már úgyis szedtek, én legalábbis ilyen helyről nem vennék semmit.

Nikó, a múltkor akartam Neked írni, hogy E-vitaminból elvileg napi 200 mg-ot is simán lehet szedni (sőt orvosi felügyelet mellett akár 400-at is). Én is vettem egyszer Nutrilite-ot, de rájöttem, hogy a gatyám rámegy, ha normális mennyiséget akarnék bevinni, mert az 5 mg nagyon kevés. Most a Lenkeivel szemezek, de eddig még lusta voltam rendelni...

Puszilok mindenkit, megyek pihizni :lol:
vickybabe

Pinkiné: nagyon boldog névnapot kívánok!

Fioona: milyen szempontok alapján nézitek a hordozó kendőt?
Megnézegettem amiket írtál. Mi a különbség közöttük?
Dydimost hol vesztek?

Nán-dorka: jobbulást Nektek!

Képzeljétek a párom tegnap mondta, hogy egyik éjjel nem tudott aludni és rádöbbent, hogy mennyire hiányzik neki egy baba. Ő most érett meg rá. Mondott pár dolgot, amire a babának szüksége van tutira, hogy ő nyugodtan legyen. Annyira édes volt. A korábbi veszteség azt szolgálta, hogy erősebb legyen a kapcsolatunk és valóban akarjuk és várjuk az új családtagot mindketten. Az az érzésem, hogy a párom csak azért "akarta" mert én erőltettem.
Talán tovább léphetünk, hiszen ha nehezen is de megtanultuk a leckét.

Legújabb verzió a házzal. Nekikezdünk és megcsináljuk az újabb házat, mert úgy még egy babával, netán kettő kicsivel is elférünk, aztán a vályog meg megérik bennünk. Felújítani, vagy bontani. De ha újra kell építeni, akkor is vályog lesz az tuti.

Fioona: tudom mennyire kényes a vályog. A párom nagyon elmélyült ebben a témában. Ami információt, szakkönyvet be lehetett szerezni, megtette.
meriann

Kép
Kép
meriann

Sziasztok Drága Lányok!

Fioo:D
Megtaláltam:D:D:D Hét, nem semmi képlete van a Gyermeknek, ha érdekel, lesdmajd meg. Viszont vmit nem értek, úgyhogy kérném a Te illetve Ágota véleményét is: nekem halak holdam van, Neki vízöntő. Most akkor Neki milyen is az anyaképe?

Dorka:D
Sajnálom a betegséget:( De ez a Kicsilány egy tündér!! Mielőbbi jobbulást Nektek!

Esztora:D
Nyunyi tündéri! Milyen kis érdeklődő a tekintete!

Ja, ztmég feldobom, nem bírom megállni. Áki és Apa még a kórházban: Kép

porsika

Hajni: mi újság Veletek?
meriann

Jaj, és Drága Ninokám! (sms-t akartam írni)
I[color=darkred]sten éltessen nagyon sokáig!!![/color]

porsika

Nán-dorka: tündéri puncsod van!

Porsika: megható ez a kép. Ha az én páromon is ezt fogom látni, nagyon boldog leszek. Szerintem ő egy érett, boldog apuka. Ugye?

Esztora: nagyon édes Nyunyi.

Na, megyek dolgozni, mert azt sem tudom, hol áll a fejem.

Szép napot MINDENKINEK!!!
meriann

Sziasztok!

Vicky:
mi Győrben voltunk. Lagzi jó volt, Marci élvezte, én elfáradtam. Fél 2-ig bírtuk. :wink:

Porsi:
nagyon édes apa és Áki. :)
Hihetetlen, h pár nap és akár.....

Ma megyek dokihoz és uh-ra. Ha nem nőtt lehet megpiszkálja kicsit. :? :? :oops:

Dorka:
jobbulást.

Nikó:
Isten éltessen sokáig.

Na, ennyi voltam, meló van. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Köszi, igyekszünk mihamarabb gyógyulni. De most már a nagyfiú is beteg... :(

Szépek a babák és a büszke apukák!

Mindenkinek drukk, Vikinek úthoz, Hajninak szüléshez, MAriettának 13.45-höz, a többiek pedig szabadon felhasználhatják a bianco drukkokat! :wink: :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Poprsi, nagyon édesek a pasiaid! :wink:

A te Hold helyzeted az mutatja te milyen anya vagy, (illetve hogyan élted meg anyukádat), a babádé pedig, hogy milyen anyukának lát ő téged. Egyébként a X. házat is figyelembe kell venni, mint az anya házát.

Meri, örülök, hogy van más vályog párti is. :mrgreen: Én pasim is belemerült. Én kb. annyit tudok a gyakorlati oldaláról, amennyit leírtam. :oops:

Kendővel kapcsolatban a saját érveimet tudom leírni.
A Kismamás kendőről több, egymástól független helyről hallottam, hogy kinyúlik, (ami nagy hiba, mert nem támasztja meg a baba gerincét rendesen, és a tiedet is terheli, ha az amúgy jó kötés elmozdul a nyúlás miatt) illetve, hogy túl vastag, és ezért nehéz megkötni a csomót. (ez kezdőknek pluszban nehezíti a helyes elsajátítást)
A Carolino kendőt láttam élőben. Szintén azt hallottam, hogy nehezebb megkötni, és tapintásra sem tűnt nekem jónak.
A Nandu alapjában jó. Csak épp vastagabb, és nekem meg is hullámosodott, de ezt mástól nem hallottam, lehet az én bénaságom volt. Mivel vastag, nehezebb megkötni. És nálam 20 cm-el rövidebb volt, mint kellett volna. Viszont ez lehet a forgalmazó hibája is, mivel az összes méretjelzés a zacskóra tollal írt XXL felirat volt.

A Dydimos és Lana. Lanát a már linkelt oldalon találsz. Csak jókat hallottam róla. Biopamut, vékony, megfelelő szövésű. Könnyebb kezelni, mint a fent említetteket, mert vékony. Ez nyáron nagy előny, hűvösben meg beteszed a kabátod alá a babit úgyis.
Textilgyártási folyamata, és festése vegyszermentes anyagokkal történik. Ez jó, mert a bőrön keresztül nem szívódik fel káros anyag, nem szennyezték a környezetet, és jobb a nedvszívó képessége, ezért komfortosabb viselet.

Dydimos előnye a Lanáéval azonos.
Dydimos Contra Lana. Dydi szövött mintás, Lana (tudtommal) nyomott. Ez esztétikai előny csak. Dydi-ban létezik gyapjú tartalmú is. Ennyi jut eszembe.
Nekem a biopamut azért is jó, mert Oli a kínzó fogíny viszketését a kendő rágcsálásán vezeti le, és azért megnyugtat, hogy nem vegyszert szopogat.

Dydomist rendelhetsz itt:

http://www.didymos.de/cgi-bin/didy.pl?nachvorn.htm
Nyelvet alul állíthatod.
Használtan lehet találni a Német Ebay-on.
Lassacskán viszont érdemes a Vaterán, és a Teszveszen is keresgélni. Láttam már pár darabot ott is. A Kikában régebben árulták, de kereslet hiányában ez abbahagyták. Elvétve fellelhető, de kérni kell, mert sokszor ki se teszik. A babaszobán is feltűnt már Dydi, de ott pl. az eladó nem is tudta milyen kendőkje van, szóval szemfülesnek kell lenni.
Amelyik kendőkről írtam, mind speciális un. sávolt szövésűek. Ez biztonságosabb, és kényelmesebb is, mert nem vág annyira. ( a túl vékony anyag is vág, ezért nem jó pl. az olcsó Bobitás kendő)
Külföldön léteznek egyéb márkák persze, de nem tudom azok milyenek. Az Ellaroo-ról olvastam, de annak a szövése nem olyan jó.

Amúgy a Nandu is megfelelő, nem akarok senkit lebeszélni róla, csak nekem jobb a Dydimos. Azonban megfontolandó, hogy próbálgatni érdemes e biopamutot venni. Mert azért drága móka, lássuk be. Ha viszont elég elszánt valaki, megéri. :wink:
Ennyi jutott eszembe. :twisted:

Porsi, toldás.... :? Nem tudom. :oops: Esetleg eladhatod, és használtan vehetsz másikat. Úgy még veszteni se vesztesz rajta, max a posta költséget. De a hosszára figyeljetek. Enyém is rövidebb, pedig pont a párom miatt rendeltem ekkorát, ő meg nem tudja így használni. :(
Képletet megnézem. Jó sok Vízöntő baba lett! :wink:

Kifelé kötözve, soha, semmilyen kendővel, semelyik életkorba nem szabad babát hordozni!!!

KépKép
KépKép
fioona

Marietta, úgy látotom percre pontosan most esedékes a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

A Babant órája nem egyezik az enyémmel. Nálam már 13-45 van. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

na vagyok végre én is.
Az utóbbi hetekben az utódomat tanítottam be, aki egész nap mellettem ült, így egyáltalán nem tudtam jönni, de mostantól nem dolgozom :)
Úgyhogy ezentúl fogok jönni, ahogy tudok, de most képtelen vagyok ezt a rengeteg mindent visszaolvasni :)
Azért megpróbálom!

puszi mindenkinek, remélem, mindenki jól van!

Kép
bodzi

Köszi Fioona! Most beszívom magamba a sok tapasztalatot, amit szereztek és galád mód én már nem fogok próbálgatni, hanem tudom, miből melyik fajta jó a babának. Na, ugye, hogy van jó oldala is annak, hogy kicsit le vagyunk páran maradva.

Marietta: drukk!
meriann

Sziasztok Kedves Lányok!

Na megjöttem most értem haza. Iszonyú mennyit kell állandóan mindenhol várni!!!

Híreim!!!! Olyan boldog vagyok!!

Hónap végén 26-a körül kell megjönnie akkor elkezdem a clostit és akkor bemegyek a klinikára puregon szuriért. Ott megtanítják hogyan is szurizzam magam ezzel hasba hogy minnél több szép tüszőm legyen!! Uhval követnek és ha itt az idő tüszőrepi és INSZEM!!!!!!!!!!!! Annyira de annyira várom már.

Ja egyébként nem is tudom melyik oldalon de van egy 17mm-es tüszőm és ez miatt a doki beadott egy tüszőrepit és azt mondta holnap holnapután legyünk együtt! De engem ez már nem érdekel nem bízom benne egy kicsit sem. Múlt hónapba is volt két szép tüszőm és akkor se jött össze akkor miért pont most jönne. Én már az inszemet várom nagyon abban bízom most de nagyon! Beszélgettem bennt és az egyik nő mondta hogy nekik az 5-ik inszem sikerült aztán most meg várja spontán a második babájukat.

Köszönöm a drukkokat nagyon arik vagytok!!!!!!!!
csipcsab

Marietta, jó látni, h ilyen lendület van Benned. Nagyon izgi, tudósíts majd mindenről! Milyen gyakran kell majd a szuri?

Tuti nem hiszitek el, de ebben a pillanatban itt előttem az asztalon két légy - hogy is írjam - szerelmeskedik! Vajon lesz-e belőle kislégy? :D

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, de jó, h itt vagy!!! Mesélj, mi újság!
Ma olvastam egy német kismamaújságban, h mi az a 10 dolog, amiről nem mondhat a szülés után az anyuka, gondoltam, majd
beírom Nektek. Akkor most már Te is fogod tudni olvasni!
Egyre emlékszem fejből: kondom. No, nem azért :lol: , hanem víz bele, megkötni, fagyasztóba tenni és gátsebre borogatásnak!

Fioona, köszönöm a dalokat!!!
Doktor Lilla nagyon gondos doktor néni, látom.
Hozzám is eljöhetne, mert még igen náthás vagyok!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta:
nagyon örülök a jó híreknek. :)

Bodzi:
gyere, mesélj Magatokról. :)

Orsi:
merre jársz??

Én voltam uh-n, dokinál. Lilla nőtt, most olyan 2600-2700 g körül van. A feje pici, de nagyon hosszú baba lesz, legalábbis a combja. :)
A méhszájam atomzárt, így a doki felkészített, h most sem szülök meg időben szte. :cry: :cry: Ettől kicsit bedepiztem. :?
Annyira reménykedtem benne, h most nem hordom túl.
No, de ez van...

Hétvégi képek a lagziról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?1& ... 6&logout=1

Kép
Kép
h@jni

Hajni, Lilla már most egy hosszúcombú bomba nő! :D És úgy látszik, kicsit kímélni akart Téged és a végén húz bele a növekedésbe! Örülök, h nőtt!
Ne depizz be ezen! Biztos tudja a babócád, mennyit kell bent lennie és akkor jön, amikor eljött az ideje! AZért szorítok, h annyit legyen, amennyit Te sem érzel túl soknak!
Szépek vagytok!

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka:
Tőlem akkora lesz amekkora szeretne. De aminek örülnék az olyan 3000-3400 g . :wink:
Persze ha kissebb vagy nagyobb akkor is hazahozzuk. :lol: :lol: :lol:
Bár nem vszinű, h nagy lesz, mert a bpd-je kicsike, csak hosszú. Bpd: 87 mm, Fl: 78 mm.
Marcinak szüléskor: Bpd: 99.5 mm, Fl: 71 mm volt és így lett 3250 g, 49 cm.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!:)

Megvagyok, csak sokmindent el kell intéznem..pl a falfestés még mindíg nincs kész.Főleg azért,mert nem tudunk kipakolni a gyerekszobából(nincs hová) így csak tologatjuk a bútorokat ide-oda...
Pocakom óriási, gondolom Samu babánk sem kicsi...és már úúúgy várom ,hogy a kezemben tarthassam Őt!!! :D
Voltam dokinál és elmondtam mi a bajom..szabályosan leizélt,hogy de lüke vagyok ez tök normális...hát nem tudom,de Dominál nem voltak ilyen gondjaim.(nem kapok levegőt, fura szívdobogás,iszonyatos vizesedés)
Azért kiharcoltam egy belgyógy. beutalót...holnap rámkötnek valami kütyüt amivel 24 órán keresztül nézik a szívemet.

Hajni!

Hú Te nagyon csini vagy még mindíg! Marcus meg egy kis szívtipró! :lol:
Örülök,hogy minden ok Lillával is!

Nán-Dorka!

Jobbulást kívánok Neked is és Dorkának is!!!!

Bodzi!

Pocak kép?:)

Fioona!

Oli baba kép?:) Jöhet Lilláról is, annyira szép kislány...már ajánlottam a fiam figyelmébe is. :D
Bár múltkor már kinézett magának egy szöszke kislányt ,amikor ügyet intéztünk:D
Odaült mellé, megfogta a kezét, megsimizte a haját,és közölte: Szép szőke hajad van :D

Esztora!

Nagyon jó a kép a fiúkról!:)

Porsika!

De aranyosak a pasijaid a képen!!! :)

Most mennem kell, lejárt a mosás...este még visszaolvasok! Sok pusza Nektek!
:)
Kép

A képen Domi ismét csajozik :lol: (a dobozok üresek voltak félreértés ne essék!) :D

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni, a lényeg, h minden rendben legyen! Drukkolunk!

Orsi, és vajon a Zsebi becenév megmarad Samu babának is?
Nagy vagány a fiad!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Akkor egy kis Oli áradat, Orsi kedvéért. :wink: (most van kire fognom, pedig mindenképp feltettem volna :lol: )

Kép

Kép

Kép

Lányok, hogy ezek a fiúk milyen csajozósak! :wink: Néztem Marcit is, meg persze Domi is. :wink: Reszkethetnek a lányos anyák. :twisted: Dominak üzenjük, Lillának is szőkés a haja. :wink:

Poci lakókra vigyázzatok. Hajni te így tudod emelgetni Marcit? Hát, ha ez se indította be a tágulást..........De legalább már nincs hőség. Éjjel nehezen aludsz?

Orsi. Nekem is alig volt levegőm a végén. Az utolsó előtti NST-n az asszisztensnő vízért szaladt nekem, annyira rosszul lettem. A szívem is össze-vissza vert. Főleg lefekvés után. Sokszor begyorsított, majd lassult. Azért persze vizsgáltasd ki magad, akkor megnyugszol. :wink:

Dorka küldöm Lillát, de ne csodálkozz, ha cirka 20 év múlva ér oda. :mrgreen:

Voltunk a csípő vizsgálaton. Minden rendben, de csípőtornát, és terpesztartást kell Olinak biztosítanom. Lilla pedig kapott egy autót ajándékba a dokibácsitól. :twisted:

Néhány beszólástól kész vagyok. A "kedvenceim":
Kendőben: "Ez igazi baba??? Azt hittem játék!!! " :shock: :x
Minden helyzetben: "És jó baba?"
Néha elgondolkodom, hogy gondolkoznak e az emberek. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Sajna nincs idom reagalni...hulla faradt vagyok...kb egy hete nem vmi jok az ejjelek,de a tegnapi kulonosen sz@r volt..reggel meg mentunk csiposzuresre...
Ejjel csomoszor fent van,de nem sir,hanem nyog....nem tudom mi lehet..hasa faj?De sztem akkor sirna...nem?mert hallom,hoyg pukizik is ezrt gondolom ezt..nem tudom..a lenyeg,hogy en egyaltalan nem eszem semmi olyat,de par napja elkezdtem inni a Laktoherbet..na gondoltam za...de 2 napja azt sem iszom..szoval nem tudom mar :?
Reggel 6utan vegre bealudt,de ugy....mint akit fejbevertek..szegenykemet kelteni kellett,feloltoztetni,szopi..ugye csiposzures...
De olyan edes volt,ilyet meg nem lattam:vigyorgott vegig,pedig nagyon melyen aludt elotte!
Aztan a kocsiban odafele bealudt es persze ott a dokineni ebresztette...hat uvoltott,mondanom sem kell...ugy sajnaltam..en sem szeretnek egy rendeloben kelni... :(
Aztan hazafele megitn bealudt,es itthon is szunyalt meg,de en is pihiztem kicsit,mert nagyon brutal faradt vagyok..ugy faj a fejem.... Most megint megyek hatha elalszik kicsit es akkor tudok en is meg pihizni... (nem ugy nez ki,mint aki aludni akarna)
Remelem a ma ejjel jobb lesz....mint az eddig jo par...
Ja a csiposzures negativ,teljesen tokeletes,azt mondta a dokker.
Csutortokon megyunk szurira...mar elore felek,ugy sajnalom szegenykemet...

Ja az utolso hszt elolvastam Fiona :lol:
Azon en is kivagyok,mikor azt kerdezik,hoyg jo baba e....van rossz baba?????????????Vagy az a rossz baba,aki sirni mer?vagy mi?kivagyok az ilyen kerdesektol en is....
Olio csudacuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!
Majd jovok reagalni,ha kicsit kipihentebb leszek :roll: pusziiiiii

Kép

Kép
arwen07

Én volt, hogy visszakérdeztem, hogy miért, van rossz baba is!?
És képzeld, volt aki igennel válaszolt. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fio: nektek is kell terpeszbugyit hordani? Hát nem irigyellek. Mi már hat hetes kora óta hordjuk, ő szerencsére nem veszi észre, de én folyton szitkozódom, amikor egy nadrágot kínkeservesen tudok csak ráadni. Na meg a mozgásában is korlátozza szegénykémet. Mi jövő héten megyünk a 4 hós csípőszűrésre, remélem, hogy már utána nem kell hordani ezt a vackot.
Oli képek nagyon cukik :)
A beszólások tipikusak. Jót mosolyogtam, mert tőlem is ezt szokták kérdezni.

Esztora: ti is hordotok ilyen t.bugyit igaz? Hogy viseli Nyunyi? Amúgy nagyon édes pofi az Apukával.

Arwen: szegénykém… ne aggódj, majd kinövi Atti. Lehet, hogy csak kicsit fáj a pocija. Te vele alszol?
A szuritól ne félj, a babák szinte észre sem veszik… Első szuritok lesz?

Hajni: teljesen mindegy mekkora lesz Lilla, csak egészséges legyen és te is, ez a lényeg!!! A lagzis képek szuperek! Marci egy szívtípróóóó!!!

Marietta: annyira jó, hogy ilyen boldog vagy, remélhetőleg a gólya is útban van felétek mostmár!!! Mi szorítunk nektek nagyon-nagyon!!!!!!!!

Bodzi: pociképet!!!!!!!!!!

Porsi: apa és fia nagyon édes kép!!! Elolvadtam…

Meri: lehet, hogy ezért nem jött a baba eddig, mert Apa nem akarta??? Mostmár akkor nincs akadály előttetek…

Vickyék már ezúttal Szíciliát hódítják meg! De jóóóó nekik!

Orsi: majd jelentést kérünk, hogy mi lett az eredmény, remélem semmi gond nincs!

Ragota: semmiféleképpen ne tornázz, amíg szoptatsz. Egyébként a szoptatással is lehet fogyni, sok kalória ég el.

Hagy dicsekedjek egy kicsit: ma az én drágaságom este 9-től fél 7-ig aludt. Már azt hittem valami baja van… Egyébként annyi előzménye volt, hogy tegnap este éhen akart halni és a szokásos 150 ml helyett még +120 ml bevágott. :shock: :shock: :shock:
Amíg nem volt gyerekem, addig nem is gondoltam, hogy létezik ez az anya-fia szerelem, de bizton állíthatom, hogy én nagyon szerelmes vagyok a fiambaaaaaaa. Egyszerűen annyira édes és megzabálnivalóóóó, hogy teljesen elolvadok tőle. Reszkessen az összes kiscsajszi, aki a közelébe merészkedik!!!!!! :D :D :D

Csajszik! Nektek nem hullik a hajatok? Mert nekem nagyon! Mostmár értem, hogy a kismamák miért vágatják le a hajukat… mindenesetre egy hajvágás nem szünteti meg a hajhullást, ez állítólag normális dolog szülés után. De azért remélem nem fogok megkopaszodni, így is elég sz@rul nézek ki.

Hétfőn túrtam Balázsnak vagy 3 dzsekit. Tök jók! Annyira imádok túrni, csak az a baj, hogy nincs időm rá, most is épphogy beszaladtam a turiba. Ti honnan szerzitek be a rucikat a gyerkőcökre?
szerika

Köszönöm szépen a köszöntéseket. :)
Sajna most egy rossz periódust élünk, Gabi baba nem nagyon akar aludni napközben. Éjjel egyszer eszik, erről sajna nem tudjuk leszoktatni, ehhez adhatnátok tanácsot :roll: 180ml eszik éjjel. Ja, és nagyon éhes, mert cumival a szájában sír :roll:
Most sajnos nem is tudok visszaolvasni, csak az utolsókat

Arwen,
engem annó a védőnő letiltott a Lactoherbről, azt mondta, hogy attól sok babának fáj a pocija, igyak inkább Fitolac-ot. Na én ittam, de nem lett több tejem :( Gabi babának a Mecsek bébiteától is olyan görcsei voltak, hogy nagyon hamar elhagytuk.

Szeri,
igen, én is kövér kopasz vagyok, már csak Apa tartja bennem a lelket. Nem hiába mondják, hogy a szerelem vak ;)
Anya-fia szerelem: igen, én is érzem, reszkessetek leendő menyek :mrgreen:

Most mennem kell, mert most kapjuk meg a 4 hónapos szurit, mert a doki néni idáig szabin volt és ragaszkodott hozzá, hogy majd ő adja be. Már előre görcsben van a gyomrom, nálunk mindig nagy a sirás rivás :cry:

Kép
Kép
adrienna

Ág,
hol van Kőbányán a babaúszás? Én kőbányai vagyok, nekem nagyon jó lenne...

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Marietta,
annyit gondolok Rád!
Örülök, hogy végre pozitív tudsz lenni és nagyon drukkolok, hogy mostmár minden a legnagyobb rendben legyen.

Dorka,
jobbulást! Nekem is sikerült valami náthát bekapnom, folyton fújom az orrom.

Minden baba nagyon édes még mindig. És tényleg micsoda szívtiprók vannak a körünkben :)

Mi nagyon jól vagyunk!
Imádok itthon lenni. Végre jut időm mindenre, amit szeretnék, el tudom végezni a házimunkát, nem kell hétvégén gürizni. (Tudom, ez már csak nagyjából két hónapig tart, de legalább addig élvezem)
Tegnap voltam szülés felkészítőn a kórházban. Nagyon érdekes előadást tartott a szülésznő.
Éééés akkor a rég igért pocikép: (friss, most csináltam csak Nektek :) )
Kép pocak

Kép
bodzi

sziasztok,

Marietta, örülök, hogy elindul az inszemi! És ilyen lendülettel, tuti biztos, hogy elsőre sikerül!!!! :lol:

Bodzi, szép poci! Jó, hogy nem dolgozol már, hanem pihensz, készülődsz a bébi fogadására!! Én is élvezném már, pont most kaptam egy varrógépet, olyan jó lesz majd itthon kreatívkodni, ha egyszer sok időm lesz...

Szeri, Balázs-képeket már olyan régen láttunk!

Porsi, Esztora! Meghatóak ezek az apa-fia képek!!!!! :D

Orsi, Domi jófej lehet, ahogy csípi fel a csajokat! Nagy nőcsábász lesz még belőle! :lol:

Hajni, megnéztem a lagzis képeket, jó nagy már a pocid! És Marcus nagyon helyes kis pasi :D

Meri, az én párom is hasonlóan lehetett, mint a Tied, csak azért akarta eleinte, mert én is, aztán (jó néhány hónapja, mikor lecsitultak körülöttünk az anyagi-jogi stb dolgok, mondta először, hogy ő is szeretné, hogy gyermekünk legyen. Ti mikor kezdtek újra próbálkozni? Vagy még ne kérdezzek ilyeneket?

Nekem reggel megjött - most meglepően " jól " fogadtam, nincs is rossz kedvem miatta. Remélem, szokás szerint hamar elmúlik, mert holnap indulunk!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Megyek készülődni, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!! :D
vickybabe

Sziasztok!

Hajhullást akartam kérdezni én is. Már azt hittem egyedül vagyok vele. :) Ijesztő mértékű nekem is, bár most legalább számítottam rá. Azért nyugi, kopaszok nem leszünk, legalábbis eddig megúsztam. :roll: Ha mégis, legfeljebb dúsabb sörényem lesz mint valaha, mert választok egy szép parókát. :twisted:

Mi is turizunk Szeri. Igaz a neten, de a gyerkőcök ruháinak 70%-a onnan van. A többit vesszük, vagy varrom. Sajna pont a téli dolgokból nehéz turni, pedig azok a drágábbak. Mutasd, mit szereztél! :wink:
Nekem valahogy a cipőkkel nincs szerencsém. :( Most is legalább 1 hétig lestem, hogy van e valami jó cipő Lillának, (mert szoktak ám újak is fent lenni, csak épp olcsóbban) erre a szokásos menetrend szerint, mihelyt megvettük a boltban 10.500FT-ért, láttam a neten 6990-ért. :evil: Azt hiszem már mondtam, hogy a cipőből nem engedünk, amíg futja rá, csak a legjobbat vesszük. Mondjuk, Lillának kell is, mert befelé fordul a sarka, és ha most nem tudjuk tornával, és jó cipőkkel korrigálni, később csak műteni lehet. :(
Halkan jegyzem meg, pironkodva, hogy nekünk is van fent használt ruhánk a neten. :oops:
Terpeszpelust nem használunk, mert a textil tökéletesen biztosítja a megfelelő lábtartást. Amikor elmegyünk, és utazós pelus van rajta, akkor 2-öt kell ráadni. De ezt is csak, ha babakocsival megyünk, mert a kendőben megint csak terpeszben van a lába. :D
De azt elfelejtettem kérdezni a dokitól, hogy éjszaka is kell e? Szeri nektek mit mondtak erről?

Tornával kapcsolatban nekem a jóga jutott eszembe. Azt nem lehet?

Adri, én csak szorítani tudok! Tanácsom: türelem! Hagy időt a babának. Nem véletlen, hogy enni akar éjjel. És nem is baj. A lelkének van rá szüksége. :( KIS szívem. Úgy sajnálom szegénykét. Biztos érzékeny a kis lelke.

Bodzi, szép poci! :wink: Örülök, hogy jól érzed magad otthon.

Lányok! (főleg nagy fiús anyukák, de többiek is)
Nektek mit mondanak kuki ügyben? A letapadó fitymára gondolok. A védőnőnk szerint már el kellene kezdeni huzigálni fürcsi közben. :? Nekem ez olyan korainak tűnik! :( Tanácsok, tapasztalatok????? :?:

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi, most nézem, hogyb már 30 hetes vagy! :shock: És ilyen kis csinoska hozzá! :shock: :shock: :shock: :D Tök jó!!!!

Vicky! Jó utat! Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Először is, elfelejtettem megköszönni Fio a képeket, jónak tűnik, kipróbálom. Tömörítettem a leveleimet, hátha most sikerül átküldened a videókat is. Előre is köszönöm :-)
Oli nagyon tündérbogár.

Porsi, na szép, ÁkomBákomnak is Vízöntő Holdja van???!!! Kész katasztrófa lesz Őket összeereszteni Csongorral, a világ összes csínytevésével a tarsolyukban van :twisted:
No, ha picit megerősödik Áki, akkor megbeszélünk egy talit, tényleg itt vagytok egy pár percre (autóval)

Vicky, de jó lesz az út!!!!!!!!!! Bár nem akkor van pé, ELVILEG, minden megtörténhet :-) A lényeg az élvezet!!!!!!!! :twisted:

Bodzi, nagyon szép pocid van. Nem csodálom, hogy élvezkedsz otthon. Szerintem ez minden pénzt (illetve pénznélküliséget) megér, hogy ezekben az utolsó hónapokban otthon maradhatsz, pihenhetsz, még járhatsz-kelhetsz. Szuper!

Adri, mehetünk majd együtt. Megkérdezem a pontos címet, de asszem babauszas.hu. Igen, az: Kalovits-Baba-Ház
Budapest, X. Borsika u. 12.
Bár mi délután fogunk járni elvileg, merthogy ez Apa kizárólagossága, ámbátor Neki nagyon sok munkája van, így 5-nél előbb nem ér haza. 7 körül meg fürcsi elvileg, szóval lehet, hogy kettecskén fogunk járni, inkább délelőtt. Ha lesz autóm, vagy elkérem Apáét.

Szeri, hogy milyen ügyes Balázs!!!!!!!!!!!!!! Csongornak kész káosz az esti programja...
Dehogynem hullik a hajam. Ráadásul Csongi előszeretettel kapaszkodik abba a maradék kevésbe is...az is a kezében marad. Állandóan bányászom ki a szájából, kezéből a hajtincseimet :roll:

Orsi, Domi nagyon huncut lehet!!! ÉDES!

Hajni: minél kisebb, ELVILEG, annál könnyebben kibújik. A lényeg, hogy nőtt és egészséges!

Esztora: Annyira édes Nyunyi. Olyan Nagyfiú már!

Pinkiné: utólagosan is: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!

mERI, nagyon örülök ennek a pozitív változásnak a Férfecskédet illetően. Én nem kételkedem, hogy az a baba jó helyen lesz, és jönni is fog! Kész, punktum!

Marietta, annyira örülök a jó hírnek! Szuper, már látható az út!!!

Arwen, szóval Csongi is most újabban ezt produkálja, és foggalmam sincs mi a baja. Gyakran kel, én hulla vagyok, Neki is a pocakja fáj. Nem tudom mi tévő legyek. Szóval Adri, örülj, hogy csak 1x kell fel a Lurkód, és ha igénye van arra a plusz kajára, akkor...biztos megvan az oka. ez nem csak komfortevés. legalábbis ez túl sok ahhoz.
szóval azt hitte, hogy túl sokat eszik Csongi, azért, márhogy az este a fürcsi elötti és utáni etetést nem bírja a pocakja, de most, hogy leálltam róla, így is. SEGÍTSÉG, MIT TEGYEK???????????????

NO MEGYEK, MERT MÁR EGYKEZEZEK.

puszma

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Adri: Kitartást kívánok a nehéz időszakotokhoz. Napközben Balázs se igazán alszik, 1-1 órákat jobb esetben… meg mostanában igényel, régebben olyan jókat eljátszott egyedül… Minden baba más és más, ha Gabi baba éjjel felkel enni, akkor adni kell neki. Balázs is volt, hogy felkelt hajnal 3 körül, akkor adtam neki cumit és ha visszaaludt, akkor nem azért kelt, mert éhes volt, hanem csakúgy… Ha viszont látom rajta, hogy éhes, akkor megetetem. Szerintem nem is lehet erről leszoktatni, ha kel, akkor kel, nem tudsz mit csinálni… Még olyan picikék, a babák többsége szerintem még ilyenkor igényli az éjszakai evést.
Adri, Gabi baba nem bírja a szurit? Szegénykém… eddig te vagy az első akitől ezt hallom, mert minden ismerősömnél a szurit jól tűrték a gyerkőcök.
Apropó: Ti kaptatok a Sejtbanktól bizonyítványt? Épp az előbb hozta a postás és annyira szuperül néz ki ebben a bársonyborításban!

Hajhullás: az én hajammal is tele van a lakás, Balázs folyton húzza, az ő kezéből is mindig szedem ki… de gondolom egyszer csak elmúlik majd… vagy fellendítjük a parókaforgalmat?

Bodzi: Mekkorát nőtt a pocid! Nem semmi!!! Szép!!! Használd még ki az utolsó heteket, pihenj sokat, töltődj sok-sok energiával!!!

Vicky: azt hittem, hogy már odavagytok. A mensidet majd hagyd ott valahol Szíciliában, oksi? :wink: Persze, teszek fel Balázs képeket, csak fel kell töltenem a gépre.

Fio: te honnan turizol a neten? Megadod a címeket? Megéri a postaköltséggel is? És a ti ruháitok hol vannak (cím?)? Nekünk a terpeszpelust kell éjjel-nappal használni. A terpesztartást állandóra kell biztosítani, így fog szépen beállni neki a lába.
Aztaaaaaaaa… nem semmi gyerekcipő árak vannak!!! A cipők terén én sem engedek, abból nem veszek soha használtat.
Kukiról: én még nem kérdeztem a védőnőmet erről, de majd jön pénteken és rákérdezek. Korábban olvastam erről, hogy két éves korukban kell elkezdeni hátrahúzni, mintha ez rémlene… szerintem még korai, de nem értek hozzá…
Fio, rakok fel képet a dzsekikről mindjárt lefotózom.

Ragota: Csongi édes macifülű becsomagolt babácska ezen a képen. :D
Szerintem csajszik, ha éhes a gyerkőc éjszaka és ezt látjátok rajta, akkor adjatok neki enni, bár gondolom ezt így is teszitek. Esetleg a cumit próbáljátok meg, hátha attól visszaalszik, de ha tényleg éhes, akkor nem fog. Más okosságot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani.

Megyek hajat mosni (azt ami még maradt :x ), mert elaludt Balázs, gyors kihasználom a lehetőséget...
szerika

kuki: gyorvossal egyeztess, de persze, ne húzgáld!!! (mondtam, h neked kéne védőnőnek menned :) ). nálunk is kb. 2 éves korban nézte meg a doki (!), h mi a helyzet, szcsére ment.

ne aggódjatok, Dorka is tele van hajjal, de nem a sajátjával... :lol:
legkésőbb mire oviba mennek, a hasunk és a hajunk is újra szép lesz.
addig meg érjük be a férjünkkel! :wink: :wink: :D

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi,
nagyon csini vagy :)

Pinkiné,
utólag is Isten éltessen sokáig :oops:

Ág,
Csongi nagyon tündi bündi. Mehetünk együtt, mindjárt nézem hol van.

Nán-dorka,
gyógyultok már? Nem lehet egyszerű

Csajok, én nem akarok panaszkodni, mert idáig félóránként keltem éjjel, de most 3 napja csak az az egy kaja van. Azért kérdeztem a leszoktatást, mert a védőnő ezzel stresszel, hogy már rég át kéne aludni az éjszakát egy ekkora gyereknek. Gabi baba ugye tápszert eszik reggeltől estig 4-szer 3,5-4 óránként 130-180ml mikor mennyit. Éjjel meg egy 150-180-at. Szóval stimmel a napi 5 kaja, de az egyik éjjel van. Ha csak a cumi miatt ébred azt látom, mert olyankor megkapja a cumit már fordul is oldalra és csukja be a szemét. De amikor 3-4 között sirva ébred cumival a szájában, akkor egyértelmüen éhes és én nem akarom tesztelni, hogy meddig birná vízzel kaja nélkül. Arról nem is beszélve, hogy az egész cirka negyed óra, utána simán egyből visszaalszik.
kuki: a doki néni azt mondta, hogy minden este huzigálni kell, de én mindenhol azt hallottam, hogy 2 éves kora előtt nem igazán kell hozzányulni. Szóval mi amikor nagy ritkán eszünkbe jut, akkor lehúzzuk, de inkább nem. Fiús anyukák, vélemény? :)

Szeri,
oltás elég gáz, de Gabi baba alapból nem szereti az idegeneket és ugye a doki néni alapból fájdalmat okoz neki, szóval már akkor zokog, amikor vizsgálja, nekem meg a szivem szakad meg érte :cry:
Most direkt kihivtam, mert itthon könnyebben és gyorsabban meg tudom vigasztalni.

Fio,
igazad van, Gabi baba nagyon érzékeny lélek. Mindenen, amit nem ismer pl. sír. Kiváncsi, de ha bárhova megyünk és ismeretlenekkel találkozunk, akkor sír. Csak ha messze vannak, akkor jó. Próbálok mindig biztonságot adni neki. Ismerős dolgokat viszünk és mindenkinek megmondjuk, hogy ne jöjjenek oda, mégcsak ne is nézzenek Gabi babára. Ő mindenkit megfigyel, aztán egy félóra múlva már lehet jönni udvarolni. Bár már most szelektál, van akire mosolyog és van akitől sír.

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka,
8) addigra bomba nők leszünk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

kösz, Adri, igen. ma férjem itthon maradt, h könnyebb legyen a két kis beteggel - és mára már ő is lázas...

Kép

Kép
nán-dorka

Hello!

Na van egy kis idom..remelem mire leirom nem ebred fel :roll: Ma ejjel jobb volt,bar 2korul megint nyogdecselt,de belealudt o is,en is..aztan csak 4 kor kelt szopizni,majd 7 kor es utana meg visszaaludtunk 10ig :lol: Szoval egesz jol vagyok :lol:
Holnap szuri,total izgulok mi lesz..

Hajhullas:nalam meg nincs,de ami kesik....mindenkitol hallom ugy 3-4 hosan,hyog elkezd durvan hullani,szoval ez csajok "normalis" :( :( :(

Az asztroweben megcsinaltam en is Atti elemzeset,csak en nem ertem :lol: Mar regebben megcsinaltam magamnak,meg a ferjemnek is,ugyhogy most vele bovult a kor :lol: Sztem jokat ir Attisrol,de ezt a Holdja meg uralkodo bolygoja sztorikat en sajna nem ertem :oops: Pedig kivancsi lennek ra,hoyg hogy s mint van ez....

Vicky,
joooooooooooo utat!!!!!!!!!!!!Remelem a mensi hamar elmulik! :wink: :wink: Varunk vissza!!!

Fioona,
huuu nem semmi,hoyg Te milyen tajekozott vagy kendo ugyben :lol: Tok jo! :lol: Sztem beruhazok akkor egy dragabbra...a Lanat neztem,de hat nem semmi az ara :( de nagyon szeretnem hordozni Attit..szoval elszant vagyok..max nem mondom meg Apjanak,hyog menniybe kerult :lol: es akkor mekkorat rendeljek?

Babruha vasarlas:
en nagyreszt a C&Aban,Kenguru Goldban vasarolok,de van hoyg Brendon :oops: ,es tok jo cuccok vannak pl a Coraban,meg az Auchanban is,sot mar a Tescoban is tok jo dolgokat lattam.

Nandorka,
jobbulast Nektek!!!!!!!!remelem hamar tullesztek rajta!!!Puncsot megzabalom!Ezek a pofazacsik :lol: :lol: Jaj hat el tudom kepzelni mennyit puszilgatod!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog nevnapot Pinkinenek es Adrinak igy utolag!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
Nyunyi nagyon aranyos ezen a kepen a Papaval!!!!Meg kerunk kepeket!!!!!!!!!!!!!!

Porsi,
cseppet se izgasd magad a tapi dolgon,gondolom en,hoyg mindent megtettel.Az a lenyeg,hoygha tudsz picit szopizzon is,Stram kislegeny lesz igy is,mindeg ymit kap :wink: :wink: :wink:

Meri,
tok jo,hoyg a Parod is mar ennyire akarja,szetm fontos ez nagyon!!!Biztosan ez hianyzott odafont ahhoz,hoyg elinduljon lefele a kis poronty!!!!!!!
Hat nem egyszeru a haz dolog,de ha mar tullesztek rajta csak a szepre fogtok emlekezni,na meg gyonyorkodni a muvetekben :lol: :lol:

Hajni,
megneztem a kepeket!Juj de csini vagy!Es Marci,dogos kislegeny!!!!Lilla pedig nem baj,ha kicsit kisebb,szepen kicsusszan majd :wink: DRukkolok,hoyg ne hordd tul!De sztem az tok mindegy,hogy a doki mit mond,mert ezt o sem tudhatja,hogy meddig lesz odabent,szoval ezen ne aggodj meg elore :wink: :wink: Sztem amugy nem fogod tulhordani :wink: :wink:

Orsi,
Domi micsoda csajozos,kezs vagyok!Nagyon jo ez a kep a sorrel,meg a kislannyal :lol: :lol: :lol:
A vegfele mar nekem is minden bajom volt,sokszor volt legszomjam,meg zat sem tudtam hogy fekudjek stb...es szivdobogasom is volt.Majd mondd el,mi volt a belgyogyaszaton!

Szeri,
elso szuri lesz,bar a BCGnel ott voltam a korhazban,szoval a 2. :lol: Attol nem akadt ki,perzse kicsit eltort a mecses,de nem volt veszes.
En is hihetetlen modon szerelmes vagyok Attiba,imadom!Mondjak,hyog nagyon mas fiugyerekkel es lanygyerekkel..marmint az erzelmeink nagyon masok irantuk.

Adri,
na akkor nektek is drukk a szurihoz!
Tudom en is,hoyg a Laktoherb okozhat ilyesmit,nekem is mondtak,csak hat kinel igy kinel ugy..Sogornom pl itta mint allat mindharom gyerkoccel es nem voltak hasfajosak..szal gondoltam kiprobalom..de ugy latom nem jon be...marmint Attinak...mert sztem tejtermelesre nem rossz.

Bodzi,
hat bizony jo is otthon lenni pocakosan!En is ugy elveztem!!!!!!Szep a pocid nagyon!csini vagy!!nem is hiztal :wink:

Kuki:
hat en is kulonbozo dolgokat hallottam mar kukiugyben..nekem a vedno anno azt mondta 2 eves koraitg nem kell piszkalni..de azt meg kesonek tartom..nem?Szoval en sem tudom...de holnap rakerdezek szurikor a dokinal..ha nem felejtem el :roll:

Ragota,
hat en sem tudok okos lenni ejszaka ugyben....latod...
Bar a mai ejszaka jo volt,szoval most nem panaszkodom...de elotte eg yhet megaszar....szoval....valtozo...de mar en sem tudom mit ihatok-ehetek..aaaaaaaa
ja es en adom neki az Infacolt...

Na nyekereg.....bar mie megirtam ezt,nem csoda :lol:
Akartam kepeket is feltenni,ma reggelrol,de majd kesobb hozom.
pusz

Kép

Kép
arwen07

Kukihúzás:
Adri, Ti teljesen lehúzzátok? Én úgy tudom, hogy 1 éves koráig nem szabad piszkálni, avagy szépen finoman, nem erőltetve huzigálni. Tehát nem erőltetni, az fontos.
A mi dokink ebben más, Ő már lehúzta a szomszéd kisfiúét és a Nimródét is, ill. bocs, lerántotta. Ordítás, bevérzés...ha meglátom, hogy Csongi kukija köül motoszkál, rácsapok a kezére!

Óóó, Adri, az istenes, akkor elmondom, mi hogy ébredünk.
19:40 körül kaja, min. egy fél óra. Vagy bealszik cicin, vagy a hintában kell egy fél órát altatni.
1:00 körül kel, fél óra cici, ált. elalszik cicin, de néha ekkor is altatni kell egy fél órát )sőt, van, hogy 2 órán kerseztül fent kuruttyolunk.
4:30körül cici fél órát, innentől kezdve aztán már nincs alvás.

Szóval aki ezt übereli, azt sajnálom, de gondolhatjátok, egészen fáradtt vagyok. Az esti altatást Apa bevállalja, minden más az én feladatom (mondván, hogy szegénykém 5kor kel).

A nappalaink pedig mintaszeűek. eszik-játszik egy órát, másfelet, aztán másfelet alszik. Pontosan 3óránként.

Várjatok, Apa családja tudja mi a baj, miért nem alszik este! tippeljetek!!!!!................................ nem eszik eleget. avagy kevés a tejem tápértéke, és van egy jó tápszer, ami mellett nem szokik le a tejről, a Mildibé.
Hát én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy kibuktam. Komolyan mondom, annyira felhúzom magam ezen. Igaz, hogy spriccel a cicim, és nyeldekel a fiam, de azért keveset eszik.

Tegnapelőtt be is durrant a mellem. Most nem volt vészes, de azért fáj, a lázam sem ment fel, legalábbis nem érzetem. Valószínű pszichésen történt mindez.

De csongi igazából azért ébred fel, mert fáj a pocakja, és a cicin megnyugszik, pesrze tudom, hogyha ráadok még tejet, azzal tetézem a bajt...egyszerűen nem tudom, mitől lenne jobb. Csongi viszont nem cumis, tehát nincs ilyen nyugtató eszközünk. Próbálkoztam taával, Mecsekkel, de úgy elkezdte nyeldekelni, hogy inkább megetettem.

ja, a szuritéma. csongi is sír!!! Hát nem csodálom, Apja is, Anyja is kivan a tűktől, de abból az ájulós fajtából...

Na megyek, mert nyafi van.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Egy kicsit elmentem hajat mosni és már ennyit írtatok!!!!

Akkor most képeket rakok föl, ahogy ígértem, majd visszaolvasok.

Turis kabátok:
Kép Kép Kép

Így aludt az előbb az én Szerelmem:
Kép

Az ujjunk a szánkban (tipikus kép):
Kép

Kép

Nem tudom nálatok hogy van, de a gyerek nagyon sokat nevet, kacag, viszont, ha meglátja a fényképezőgépet, akkor rögtön abbahagyja... és néz meredt szemekkel... így mostanában elég nehéz mosolygós képet csinálni, sőt szinte kincs, ha egy-egy darab sikerül.
szerika

Nahhh... szuri megvolt :roll: anya is sírt :oops: aztán ettünk őszibarackot, de mivel több került a pelusra, igy bekevertem almával, igy jobb volt. Most nagyokat ásitozik a nagyfiú, mindjárt alszik. Végülis jobban ment, mint amire számitottam

Ág,
dehogy rántjuk, épp hogy lehúzzuk, amennyire magától is menne. Egyébként születése óta max 3-szor csináltuk ;)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, nehogy mááááááár. Nálunk is az a sláger, hogy keveset eszik, na de egy kisbaba tudja,hogy éehes vagy nem. Nehogy tápszert adj neki, amikor ennyi tejed van!!! Jó lenne már lepattintani őket :evil:

Gabi baba nyögdécsel... asszem kaki lesz :lol:

Szeri,
na ezért nincs igazán mosolygós kép Gabi babáról!!! Ahogy meglátja a fényképezőt rögtön komoly lesz
Bali baba annyira édes :lol:

Arwen,
infacol jó, de ha úgy érzed, hogy nem jön be, akkor próbáld ki az espumisan L emulziót. Ugyanolyan gyógynövényes mint az infacol, de nekünk sokkal jobban bevált

Nem semmi éjszakáitok vannak. Nem szóltam egy szót sem. Nekünk szuperek
:oops:

Nán-dorka,
:( sajnálom, hogy igy lebetegedtetek.

Ajaj, megyek tisztába tenni a fiatalurat, mert a szagokból itélve tele a gatya. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Pinkiné: utólag is boldog névnapot!

Adri, Balázs 6x eszik egy nap 130-150 ml-t. Éjszaka nem eszik. Gabi baba teljesen normálisan eszik, nincs vele szerintem semmi gond. Jaj én úgy ki vagyok akadva néha a védőnőktől. Mit paráztat már??? Minden baba más és más, a barátnőm kislánya 7 hónaposan még mindig nem alussza át az éjszakát, van hogy 2x kel. Ő ilyen és kész! Majd egyszer átalussza. Még az jutott eszembe, hogy esetleg vizet próbálj Gabi babának adni. Hátha azt elfogadja és utána visszaalszik és esetleg így leszokna az éjszakai kelésről… bár Balázs is olyan, hogyha éhes, akkor nincs kegyelem, akkor nem elég a víz neki, ha nem adok neki enni, akkor sír.

Én egyenlőre nem húzgálom Bali kukiját. De azért megkérdezem a védőnőt mit mond…

Nán-dorka: jobbulást nektek! Ez így szokott sajna lenni, hogyha valaki lebetegszik a családban, akkor utána mindenkin végigmegy.

Fio: még akartam kérdezni, hogy sikerül eladnod a neten a ruhákat?

Arwen, én a Corában és turikban vásárolok a gyereknek, na meg barátnőméktől annyit kaptunk, hogy így csak a hiányzó dolgokat kell beszereznem, mint zokni, dzseki, meg bodyk, de amúgy rengeteg ruhánk van. A Tescoban mi is voltunk múltkor és tök jóóó ruhák vannak!!
Brendon felejtős, mert nagyon drága és Balázs annyira gyorsan nő, hogy kár venni neki drága cuccot. C&A-ba van 50%-os kedvezményem, még nem vásároltam le, majd oda is elnézek, ha hiányunk lesz valamiből. A Kenguru Goldban meg a nagyik szoktak nálunk vásárolni.
Várjuk a képeket!!!!

Ragota: nem semmi az éjszakátok!!! Fúúúú… Te mikor pihensz????? Balázs is amikor 5-kor kel (este 8-9 között alszik el), akkor utána nincs alvás neki vagy délelőtt 10-ig, nekem már ez irtó fárasztó! Azt hiszem, hogy most rájöttem milyen szerencsés vagyok hogy ilyen jó alvókája van a fiamnak.
Csongi annyit eszik úgyis, amennyit kell, nem? Jókedvű, meg minden oké nála, akkor mit stresszelnek téged a családtagok??? Úgy bírom, hogy mindenki olyan okos tud lenni, de ha az ő gyerekük volna… na azt megnézném!!!
A cumi nálunk nagyon jó nyugtató eszköz, kár, hogy Csonginak nincs ilyenje...
szerika

Adri:
sajnálom a rossz éjszakákat.
A védőnődtől meg a hajam égnek áll. :evil: :evil: :evil:
Marci 1 évesen még 2x evett éjjel. Kb 11-kor és 3-5 között.
Sztem meg az a ritkább aki 6 hetesen átalussza. Ne törődj vele, Neki még szüksége van éjjeli ennyivalóra. Ennyi.
Persze, nekem is jobb lett volna, ha éjjel alszik, dehát ez jutott. :lol: :lol:

Kuki:
nálunk azt mondják, h 1 éves korig nem szabad hozzányúlni, utána óvatosan. MArcinak nagyon levan tapadva, szinte megsem mozdul, de 4-5 éves koráig várunk vele. Hátha....

Kép
Kép
h@jni

Úúúú, Nán-Dorka, el is felejtettem jobbulást kívánni! Szegények :cry:

Ja, hülye az ilyen védőnő, komolyan.

Azt hiszem a mellgyulladásom kezd komolyra fordulni, piros folt jelent meg ott, ahol fáj. Mit csináljak?
Azt hiszem, megy a borogatás meleg-hideg. Jajj, csak ne fajuljon tovább.

Igen, lehetséges, hogy ez a gyulladás a kimerültségtől van...az imént olvastam utána.

Persze, Csongi 3 hét alatt fél kilót hízott, vigyorog, jókedvű, nap közben 3 óránként eszik. Csak szól, ha éhes. illetve szól, de szólna, ha éhes maradna. Ja, meg sem fordult a fejemben, hogy tápszert adjak, ez nagy baromság lenne részemről :evil: na mindegy, nem húzom magam emiatt.

ja, a fényképező láttára Csonginak is elmúlik a nevethetnékje :-) Olyan édesen kacag, egyszerűen megzabálom. Igen, Ő a szerelmem. Nem tudom, milyen anyós leszek... :twisted:

No, Szeri, Adri, most már tudjátok, milyen is egy igazán húzós éjszaka... :roll: és az nem a Tiétek :twisted: hát a mosott kaki hozzám képest ...
most bezzek alszik a kis Szaros, de én ilyenkor délután már nem tudok aludni, mert akkor éjszaka nem tudok elaludni. Szupi, nem?

Ráadásul Apa most már a 2. hétvégét dolgozza, tehát még pihenni sincs lehetőségem. Na nem kesergek, IMÁDOM A HUNCUT FIAMAT!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?