Angie
Na ezek a huncut mimikák vannak Rolinál is. A féloldalas mosolygás, meg a félig nyitott szemes mosolygás, teljesen készek vagyunk tőle
És érdekes, mitha konkrétan értené, miről beszélünk, és olyankor mosolyog, amikor vicces, huncut lesz a szitu. Pl. apukája nagyon büszke Rolika kukijára (mert állítólag nagy neki
), és mondta, hogy majd viszi csajozni, meg ilyesmik. Hát nem ott volt a huncut mosoly a szája sarkában?
Meg a héten egyik nap nagyon kellett már pisilnem, míg nála voltam, és mondtam neki, hogy anyukád bepisil mire hazaér (aznap busszal mentem mert a férjecském véletlenül elvitte magával melóba a slusszkulcsot, és így plusz fél óra az út), erre hatalmas mosoly, mintha jól kinevette volna anyukáját, ha vizes gatyában szállok le a buszról
Lehet, hogy ezek apróságok, de mindenesetre számunkra érdekes.
Meg nagyon érdeklődve nézelődik, igazán értelmesen, körbeforgatja a szemét, fejével is követ embereket, stb.
Fleur
Milyen az a szülős hangulat?
A füst tartósít, nem tudtad? Reméljük, nem a jelen álapotodat tartósítottad éppen a felfüstölődéssel
Én nem örülök annyira hogy már meg fog jönni, több szempontból is. Egyrészt mert így nagyobb az esély, hogy újra visszajön a betegségem, és akkor nem biztos, hogy összejön a kistesó majd, másrészt remélem emiatt nem apad el az a kevés tejem, ami van, mert én még reménykedem a szopizásban.
Maci
Császár után fél-1 év a teljes regenerálódás, a dokim azt mondta, 1 évig ne essek teherbe. Úgyhogy ezt szem előtt tartom
Te tényleg vásárolsz már a leendő babádnak? Jó ötlet ez? Úgy értem, örömet okoz biztosan, de pl. ha veszel rövid ujjú bodyt, a babád meg télen születik, és kinövi a rövid ujjút mire nyár lesz, akkor megvetted feleslegesen.
Kacsa
Doki mondta kezdődő gyomorfekélyt? Jobbulást kívánok neked!
Ma hazahoztuk a fotelágyat, már csak arra várunk, hogy Rolit végre hazaengedjék, és akkor már be is rendezzük a szobácskáját. Ma 3020 gr, irtó édes, imádnivaló, meg minden! Az új kezelést néha kicsit nehezebben viseli, eddig 2-szer hányt tőle, talán most már megszokja a szervezete. És talán nem kiabálom el, ismét javulni látszik, reméljük, ezúttal nem tiszavirág életű lesz a javulás! Ma másodszor kapta a kajáját olyan kis cumisüvegből, amin kemény cumi volt, hogy jobban kell szívnia, de annyira tetszik neki, hogy alig tudom elvenni tőle, és büfikor is keresi nagyon. Na meg ökölbe szorított kézzel koncentrál a szívásra
Talán nem lesz akkor gond itthon az Avent cumival, illetve ha szopizni fog, akkor tudni fogja, hogy ez is olyan, amit jobban kell szívni, mint a régi kórházi cumit