Új privát üzeneted érkezett!

Juca! Fogalmam sincs hogy hova lettek a vonalzoim. Tegnap meg ott volt az egyik. Majd meg irok privit is.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon igyekszem bekukkantani mikor tudok, hogy mik a történések, meg hogy lett-e új gólya? Meg Fleur mikor foghatja kezében Lillát,...meg ilyenek!

Sajnálom, de csak olvasni tudok míg nincs net otthon, ami jelen állás szerint most lesz egy hónap is :(

Képzeljétek, ma életemben először 26.nap reegel megjött...háááát, ilyen még sosem volt! mindig 32-34nap, de ez a 26, csak úgy minden előjelzés nélkül????

Jövő héten megyek dokihoz, meg a leletekért...nem tudom, miért várom, hogy ő megmondja mi van a testemmel, ha magam is meglepődök rajta, hogy miket művel... :? :shock:

Rohannom kell, mert szivesség-netezek!

Puszi mindenkinek!
Sokat gondolok rátok: Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Végre kisütött a nap és jó volt az idő. :)

Jucmuc
Házikónézés még mindig folyamatban van. A szomszéd meg elvileg még az idén elköltözik. :)

Andy
A piri mellett még lehet albérlő. ;)
Felém, egyelőre, nincs semmi különös. Jövő hétre várom piroskát, ami remélhetőleg késni fog. Kb. 9 hónapot. :D
Ma voltam vásárolgatni a tesómmal, megint sikerült vennem pár babacuccot. Jó lenne tudni, hogy kell majd Walakire. ;)

Fleur
Nagyon drukkolok!
Ügyi vagy, hogy be mersz vállalni egy online német tanfolyamot. Gondoltam én is rá, hogy majd eljárok kicsit angolozni, ha kicsit nagyobbacska lesz a babóka.

Brill
Gratula a forgolódáshoz, meg a gyümihez.
Meg én is F1 rajongó vagyok. :) Sajna, nem sok futamot tudtam eddig megnézni, de holnap nézem. :)

Tündi
Hű, Roli babának gyorsan lett volna kistesója. Császár után mennyit kell várni? :oops:

Angie
Nekem is Schumi volt a kiskedvenc. A mostaniak között még mindig nem találtam meg az "utódot". Hamilton azért huncut gyerek. :D
Vendég

Junko
Ugye tudod, hogy senkit nem untatnál :) Hát igen nagyon remélem, hogy jövő héten érkezik. De elvben az a terminus vége :)

Kacsa
Te merre???

Brill
Köszi :) Jajj ez nagyon jó lenne :) Ettől jobbat nem is kívánhattál volna :)
Egy pár képet is küldhetnél a nagyfiúról, ha időd engedi :)

Tündi
Na vicc az, hogy én nem lakom közel hozzá, azaz autóval elég gyors, na de mégsem a szomszéd :) Szóval szerencse, hogy csak a kocsiig, meg addig kellett kihúznom míg felértem. BKV-val igen érdekes lett volna :) (kb másfél óra)
:) az nagyon jóó, hogy ilyen hamar visszaáll a szervezeted :)

Juca
Na ezt megnéztem volna, ahogy tele a kis szája a sajttal :)

Eszti
:( net. Végül kinél intézitek? Ne várd, hogy a doki adjon mindenre megoldást. Lehet semmi nincs :) Néha csinál ilyen kutyulásokat egy egészséges női test is :)

Tegnap nagyon szülős hangulatban voltam, de semmi nem történt. Egész éjszaka görcsökre ébredtem, na de ezek csak olyan egybefüggő menszeszes görcs jellegűek, mindenféle rendszeresség nélkül. :)
Ma meghívtak minket Miklóson a halászlé főző versenyre a szomszédaink és remélem sikerült kicsit kifüstölni Lillát :) gondolhatjátok, ha 55 versenyző indult, hogy micsoda füst volt ott :). Még most is árad belőlem a füst szag :)

Pupy
Kösz megkaptam a számot :) 2x is :) tőled is meg Beától is :) Most már jöhetnél te is helyzetjelenteni. :)

És jut eszembe Dido-val mi a helyzet???

Mááár nagyon szülhetnékem van!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur!

Miattad néztem be és ha már hiányoltál, nem tehettem meg, hogy ne írjak.

Kicsit gödörbe kerültem, szó szerint sajnos. Valszeg kezdődő gyomorfekélyem van, de legalábbis a sav marja a gyomrom és iszonyatosan szenvedek, fáj a gyomrom, a hátam, nincs étvágyam, hányingerem van és hülyébbnél hülyébb gondolatok járnak a fejemben, hogy mi lesz Timcsával, ha vmi. komoly bajom van és műteni kell. Kaptam savlekötőt, picit már jobb, már csak rosszul vagyok, nem pokoli sz@rul. Közben ugye Timcsát is el kell látni, de néha még felemelni is fáj, a felettéb büdi kakis peluscseréről már nem is beszélve! Apa persze segít sokat, de azért Anyai szívem nem engedi, hogy mindent lepasszoljak neki + hiányzik is, ha nem én foglalkozom vele.

Úgyhogy ezért nem jöttem, nem vagyok épp jó csevegő hangulatomban ...

Neked szorítok nagyon! Kitartás már csak pár nap és kint lesz Lilla! A szülési kedved nagyon megértem!!!

kacsa14

Juca!
Privi ment!
Alvással kapcsolatban annyi, hogy Szilárdot sem szabad hagyni túlpörögni, mert akkor aztán nincs alvás. Túl korán sem lehet lerakni, mert akkor tiszta ideg lesz, hogy mit dugdosom én a cumit a szájába. El kell kapni a pillanatot, amikor elálmosodik, és akkor letenni rögtön. Ilyenkor van, hogy percek alatt elalszik (de pár percig akkor is sir. Játék ilyenkor nem érdekli. Van elég körülötte, de rá se néz egyikre sem.)

Kacsa!
Nagyon sajnálom. Azért reméljük nem kerül sor műtétre, és nem kell otthagyni Timcsát. Biztos nagyon jó anyukája vagy a kislányodnak. Vigyázz nagyon magadra!!!

Virág!
Hamarosan Virág-hiradóra ébredünk. Nagyon sokat gondolok rád. Ügyi leszel, meglátod! Én az enyémhez hasonló könnyű szülést kivánok Neked!!!

Eszter!
A női szervezet mindig tud meglepetést okozni. Nem hinném, hogy valami komoly dolog lenne a 26 napos ciklusod hátterében. Azért a hormonvizsgálatokból sokminden kiderülhet. Nem is tudom, melyik jobb: Találni valamit, és akkor tudja az ember, hogy konkréten hol kell továbblépni, vagy a negativ leletek, amikor aztán az ember áll értetlenkedve, hogy akkor mégis hol a bibi.
Vendég

Angie
Na ezek a huncut mimikák vannak Rolinál is. A féloldalas mosolygás, meg a félig nyitott szemes mosolygás, teljesen készek vagyunk tőle :) És érdekes, mitha konkrétan értené, miről beszélünk, és olyankor mosolyog, amikor vicces, huncut lesz a szitu. Pl. apukája nagyon büszke Rolika kukijára (mert állítólag nagy neki :oops: ), és mondta, hogy majd viszi csajozni, meg ilyesmik. Hát nem ott volt a huncut mosoly a szája sarkában? :) Meg a héten egyik nap nagyon kellett már pisilnem, míg nála voltam, és mondtam neki, hogy anyukád bepisil mire hazaér (aznap busszal mentem mert a férjecském véletlenül elvitte magával melóba a slusszkulcsot, és így plusz fél óra az út), erre hatalmas mosoly, mintha jól kinevette volna anyukáját, ha vizes gatyában szállok le a buszról :) Lehet, hogy ezek apróságok, de mindenesetre számunkra érdekes.
Meg nagyon érdeklődve nézelődik, igazán értelmesen, körbeforgatja a szemét, fejével is követ embereket, stb.

Fleur
Milyen az a szülős hangulat? :) A füst tartósít, nem tudtad? Reméljük, nem a jelen álapotodat tartósítottad éppen a felfüstölődéssel :lol:
Én nem örülök annyira hogy már meg fog jönni, több szempontból is. Egyrészt mert így nagyobb az esély, hogy újra visszajön a betegségem, és akkor nem biztos, hogy összejön a kistesó majd, másrészt remélem emiatt nem apad el az a kevés tejem, ami van, mert én még reménykedem a szopizásban.

Maci
Császár után fél-1 év a teljes regenerálódás, a dokim azt mondta, 1 évig ne essek teherbe. Úgyhogy ezt szem előtt tartom :)
Te tényleg vásárolsz már a leendő babádnak? Jó ötlet ez? Úgy értem, örömet okoz biztosan, de pl. ha veszel rövid ujjú bodyt, a babád meg télen születik, és kinövi a rövid ujjút mire nyár lesz, akkor megvetted feleslegesen.

Kacsa
Doki mondta kezdődő gyomorfekélyt? Jobbulást kívánok neked!

Ma hazahoztuk a fotelágyat, már csak arra várunk, hogy Rolit végre hazaengedjék, és akkor már be is rendezzük a szobácskáját. Ma 3020 gr, irtó édes, imádnivaló, meg minden! Az új kezelést néha kicsit nehezebben viseli, eddig 2-szer hányt tőle, talán most már megszokja a szervezete. És talán nem kiabálom el, ismét javulni látszik, reméljük, ezúttal nem tiszavirág életű lesz a javulás! Ma másodszor kapta a kajáját olyan kis cumisüvegből, amin kemény cumi volt, hogy jobban kell szívnia, de annyira tetszik neki, hogy alig tudom elvenni tőle, és büfikor is keresi nagyon. Na meg ökölbe szorított kézzel koncentrál a szívásra :) Talán nem lesz akkor gond itthon az Avent cumival, illetve ha szopizni fog, akkor tudni fogja, hogy ez is olyan, amit jobban kell szívni, mint a régi kórházi cumit :)

Tündi
tündi30

Angie!

Köszi!

Mostmár vigyázok jobban, de már késő ...

Tündi!

Doki nem mondott diagnózist, de a gyógyszert, amit kaptam azt többek között gyomorfekélyre és refluxra adják. Szóval, ha konkrét fekély még nincs is, biztos, hogy rendesen fel van maródva a nyálkahártya, mert péntek hajnal óta nem múlik a fájdalom, csak minimálisan enyhül. Apa már végigment ezen pár éve, volt gyomortükrözése + minden frászkarika, úgyhogy legalább van kie támaszkodni nem csak lelkileg, hanem tapasztalati téren is! De ezt nekem kell megvívnom, mert a gyógyszer csak enyhít a fájdalmon, a lelkieket nekem kell megoldani, hogy ez ne ismétlődjön meg újra!

Roli nagyon szépen fejlődik! Örülök, hogy hat az új kezelés! És hogy a keményebb cumit is elfogadja! Remélem, ha hazakerül végre, akkor a cicit is el fogja majd fogadni!

kacsa14

Tündi
Csak megláttam és nem bírtam ellenállni a cuccoknak. :oops:
Anyósjelölttől is kaptam már 1 csomó babaruhát. Mondtam neki, hogy még kicsit korai, de őt nem érdekelte....
Roli baba nagyon ügyes, remélem használ az új gyógymód.

Kacsa
Mielőbbi gyógyulást a gyomrodnak!
Vendég

Tündi!
Szilárd is folyton követte a körülötte mozgolódó embereket. Nem vetted észre, hogy ha egy játékot belógatsz neki hosszabb ideig, akkor ideges lesz? Én meg voltam győződve, amikor 2 hónapos volt, hogy azért gerjed be, mert már játszani szeretett volna vele, de még fizikailag nem volt érett hozzá. Most már meg azt látom rajta, hogy azért vergődik, mert már fel szeretne állni, és rohanni. Egyébként már fel is akar állni, ha belekapaszkodik a két újjamba, de doki bácsi azt mondta, hogy 6 hónapos koráig ne nagyon engedjem.

Maci!
Hamarosan tesztelhetsz.

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Angie
Igen, tudom. :) Már be vagyok sózva. :D
Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Szerintem nincs ok pánikra a 26 nap miatt... Előfordul az ilyesmi.

JMacika!
Lemaradtam egy kicsit a "hónapodról"... :oops:
Remélem Ti nem... :wink:
Ááá, látom már... tesztkészültség van..., akkor jóóó!!! :D :D :D
Jó F1 nézést!!! :D

Fleur!
Elhiszem, hogy nagyon szülnél már..., de hidd el, hamarosan "kezdesz"!!! :D :D :D

Tündi!
Nagyon édes lehet Roli ahogy mimikázik! :D
Remélem, tényleg hamarosan otthon lehet Veletek! :D

Kacsa!
Gyógyulást Neked!

Juca!
Erik imádja a Tőled kapott csacsit!!! Még egyszer köszönjük szépen!!! :D

Kép

Evés Apával
Kép

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!

Számunkra a megtiszteltetés :D

Igen már más is kapott, és eléggé bejött. Kingának persze nincs, csak egy nyuszis párnája, ami meg nem reprodukálható, így elég nehéz a mosás. Később méginkább fog ragszkodni egy tárgyhoz, ami lehet nem a csacsi lesz.

Priviben, ha lesz egy kis időd légyszi írd le hogyan derült ki a PCO-d, ezzel nem akarok mást untatni.

Angie!

Válaszoltam.

Kacsa!

Erővel is poz. gondolatok! Máshogy nem megy. És a savlekötő mellett diéta. Nekem akkor volt gyomorbajom, mikor semmi oka nem volt, nem voltam depis. Szóval nem biztos, hogy csak az a baj. Tejet nem ihattam, és utána tényleg jobb lett. Azóta visszaszoktam a tejre, de nem szabad túlzásba vinnem. Ettől függetlenül a lelki dolgaid is rendbe kell tenni, mert nem kedvez a gyomorfekélynek. :-(

Maci!

Tulképp te most akkor hogyan állsz ciklusilag? Ez olyan megállapított dátum? Vagy valós?

Bocs lányok mennem kell, a vízvezetékszerelő éppen szétszedte a lakást. :wink:

tjuca

Brill
Köszi, ma sikerült megnéznem a F1et és nem is aludtam el rajta. :)
Mindent megtettünk az ügy érdekében, most várjuk az eredményt. :D

Juca
Ez a valós. Az előző piri 3 és fél hetet késett. Dokinál is jártam. Remélem, 2 hét múlva is menni kell hozzá és akkor már +++++ híreket mond. :)
Vendég

Kacsa
Hát igen, van abban valami, hogy a lelki bajaink megnyilvánulhatnak fizikai állapotunkban. Ha te is így gondolod, akkor valóban vívd meg a csatádat, és te legyél a győztes! Kitartás a fizikai és lelki felépüléshez!
Érdekes Rolinál ez a cumi kérdés. A hagyományos kórházi cumi puha, nagy lyukú, alig kell szívnia. Az újabb cumi (ezzel még csak én etetem ritkán) kemény, pici lyukkal, nagyon kell szívnia, 2-szer annyi idő míg megeszik azonos mennyiséget, és jobban el is fárad ezzel. A cici meg a két cumi keveréke :) Puha de nagyon kell szívni. Hogy fogja szegény ezt megtanulni? :) Mindenesetre ez a kemény cumi jó gyakorlat neki a szopizáshoz, és örülök, hogy most ezzel ismerkedik.

Maci :)
Az a baj, hogy a babaruhák vásárlása egész szenvedéllyé képes kinőni magát, alig van ruha, aminek az ember ellen tudna állni :) Szóval veszélyes, vigyázni kell vele. Egyébként voltál már pl. egy börzén? Vagyont ott lehet hagyni, igaz, ezért a vagyonért elképesztő mennyiségű cuccal tér haza az ember lánya. Alsó hangon 2 napig csak mosol és vasalsz, újabb 2 nap amíg képes vagy elpakolni a helyükre, és újabb 2 nap míg elő-előveszed őket és gyönyörködsz bennük :lol:
Drukk a tesztedhez!

Angie
4,5 hónaposan Szilárd fel akar állni? Hát ez nagyon nem semmi ám! :) Rolinak egyenlőre nagyon leköti a figyelmét a kis könyvecskéje, amit akkor rakok be mellé, ha nem álmos, játékos kedvében van, de nekem viszont el kell jönnöm tőle. Hatalmas szemekkel nézi. Nem nyúl érte, legalábbis nem hiszem, hogy tudatosan tenné. A napokban beleakadt a kezecskéje az oxigéncsőbe, megmarkolta, és ahogy mozgott az arca, szeme előtt, játszott vele, de még nem értette, mitől mozog. Szóval ő még annyira nem tudatosan mozgatja a kezeit, szerintem. Legalábbis nem láttam mérgesnek, ha valamit nem érne el :)

Brill
Nagyon édes Erik! :)

Tündi
tündi30

Tündi
Igyekszem kordában tartani a babaruhavásárolgatási lázamat. Börzén még nem voltam, egyelőre nem is tervezem. Majd ha eljön az ideje. ;)
Köszi a drukkot. :)
Vendég

Sziasztok!

Időnként azért előkerülök :)

Jucmuc!

Itt is nagy-nagy gratula a kis kukishoz! De szép nagy már a pocid!

Angie!

New Yorkban szálltak le, holnap mennek San Fransiscoba, utána Las Vegas, majd vissza Nem Yorkba, onnan pedig haza. Még 7-et kell aludni addig :)
Spontán tesó nem lesz, mert pékor még nem lesz itthon apjuk :?

Monyó!

Mikor kell menned uh-ra a csomó miatt? Ne izgulj ám, egy sereg ártalmatlan dologtól is lehet!

Fleur!

Te csak ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted! Nagyon várom az sms-t tőled, mindig szem előtt tartom a telefonomat :)

Kacsa!

Jaj, de rossz hírek... Jobbulást kívánok!

Tündi!

Olyan jó megint jó híreket olvasni Rolikáról! Annyira drukkolok, hogy mielőbb hazavihessétek őt!
Amit a babruha vásárlással kapcsolatban írtál, az teljesen így van :) Csak annyit tennék hozzá, hogy a ruhák egy részét kb. egyszer tudod csak ráadni, és már ki is nőtte :) Ebadta kölke :)

Brill!

Hogy ez az Erik bébi milyen gyönyörű! Teljesen elolvadok tőle :) Tünemény :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Látom, ma nagy csönd volt errefelé.

Pupy!
Hol vagy?

Juca!
Köszi a választ. Hamarosan beiktatjuk a látogatást, mert már az málnás gyümölcsrizs nagyon ingerli a fantáziámat (de lehet hogy valami más fincsiséggel csábitgattál). Annyi felé eligérkeztem, hogy szerintem nem a most következő héten, hanem az azt követőn tudunk menni.

Maci!
Jobbha a doki csupa +++++++ hirekkel fogad majd.

Brill!
Annyira tündéri Erik. Szilárd egyelőre még semmihez sem ragaszkodik. Pedig már annyi mindennel próbálkoztam.
Köszi a hidegzuhanyként érintő öszinte sms-t. Nagyon rám fért. Azóta sokkal jobb.

Syry!
Kérdésed után felhivtam Nárciszt. Jól vannak, a lányok nagyon ügyik, szépen fejlődnek. Köszöni az érdeklődést.

Virág!
Ezek szerint még mindig egyben vagy?!?
Vendég

Sétára kész:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie: nagyon jók a képek!! És milyen csinosak vagytok mindketten :D

Brill: Erik baba cukorfalat! Jó, hogy megint tettél képet! :D

Fleur: most már aztán tényleg hamar ki fog bújni Lilla bébi! :D Szóval füstöléssel próbálkozol.... :lol: :lol: :lol:

Kacsa: sajnálom a gyomrodat! Ez már tuti, hogy kezdődő fekély? Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad..Minden a legnagyobb rendben lesz..!!!! Most pár gyógyszer beszedsz és diétázol, közben jókat babázol Timcsával!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kacsa!

A párom is gyomorfekélyes sajnos, elég dúrván. Ajánlok neked valamit, ami neki és nekem is nagyon bejött.
Ez a Salvus ásványvíz. Botrányos íze van nagyon sós de csak kb fél decit megiszol naponta és nagyon szépen helyre rakja a savas/fájós gyomrot.(akár másnaposat is)
Másfél literes zöld üvegben lehet venni, kb 500 Ft, de elég egy hónapra.
Próbáld ki tényleg csak ajánlani tudom!!!
Fel a fejjel!
www.salvus.hu
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Jók a képek! :D

Juca!
Nem szoktam rászlni, egyelőre nincs miért :wink: (csak kajáláskor, ha tépi az előkéjét :twisted: ).Játszik, majd egyszercsak elkezd veszekedni a játékkal, és elkezd hisztizni.De nem játszana ámmással, ő azt akarja, hogy az az adott játék működjön úgy, ahogy ő elképzeli( a rágóka nem cumi->nem lehet cumizni, ha betömi fuldoklik tőle.Mellette van a cumija, de az nem kell.A zenélős játék lejár, ő nemtudja felhúzni, ordít, hogy csináléjak már vmit vele->felhúzom, abbahagyja abőgést, stb.Ma talán lmerészkedünk a játszóra, meglessük a bébihintát. :roll:
Meg megyünk flangálni :lol:

Brill!
Nagyon édes Erik baba!Milyen gyümit eszik?

7végén voltunk Pesten.Emili egész nap nem aludt, össz-vissz 1 órát! :shock: Hiába, ha van látnivaló... West Endben voltunk.Persze sikerült megint úgy bekakkantani, hogy majdnem sírógörcsöt kaptam , azt sem tudtam hogy kezdjek apelusozáshoz, hogy ne legyen kakis az egész gyerek.Még jó hogy vittem váltóruhát. :wink:
No lépek, mert felébredt, jön a10órai.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a jobbulás kívánságokat és a tanácsokat is!
Mostmár picit jobban vagyok, bár még sokx fáj a poci, de már 100x jobb, mint volt! Most majd a lelkemet kell még úgy összemenedzselnem, hogy ne ismétlődjön ez meg! Bár, ha visszagondolok a fájdalomra, azt hiszem, menni fog!

Az előbb kaptam egy mail-t, egy sokgyerekescsaládról! 17 db gyereket tudtam összeszámolni! Brutál! Van vagy 3 db ipari mosógépük, italautómatájuk, mensára emlékeztető konyhájuk. Nem semmi! Ha érdekel vkit, mail-ben át tudom küldeni, sajna képet nem tudok kiszedni belőle!

Brill! Angie!

Édesek a babók!

---

Megyek, mert elaludt végre, csinálom a dolgomat!

kacsa14

Na nem jött be a férjem jóslata, meg a barátnőmé sem :), hogy a múlt héten szülünk. Lilla még nem jutott elhatározásra :)
Próbáltuk vele megdumálni, hogy esetleg ma, a 10.-e olyan szép dátum :) nem csajok??!! :)

Kacsa
:( jajj nagyon sajnálom. Kitartás és tudod, hogy nem kell rögtön a legrosszabra gondolni!!! Nekem is volt pár éve kezdődő gyomorfekélyem, mert túl sokat idegeskedtem, de képzeld elmúlt!

Angie
Köszi :)Annyira jól néztek ki együtt :)

Tündi
A fenébe mondasz valamit :)
Hát csak nem apad el a tejed a ciklus miatt! Borzasztóan szoírtok, hogy a betegséged ne jöjjön vissza!! Visszajöhet télleg???

Brill
Hát zabálnivaló ez a kiskrapek!!

Évi
De azért nézd a jó oldalát: aztaaa apa tök jó helyekre eljut most.

Ja erről jut eszembe, tök poén, hogy a múltkor a kollegám megemlítette, hogy mivel idén 145%-ra teljesítettünk (az eslő félévben) mehetnénk Sun city-be, na jó mi hát ezt kihagyom asszem, de ő is, mert ők meg akkor szülnek :)

Heni
Én mindennel, amit el tudsz képzelni :) Következő fokozat a lépcsőzés..aztán meg még ki tudja milyen praktikákat vetünk be :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Én is 10.-ére voltam kiírva, de 15 lett belőle.Hátha Lilinek is ez a szimpi :wink: (de ne kelljen addig várnod, tudom milyen rossz).
Sun City?Jól hangzik, de majd Lili beragyogja az életeteket! :D

Évi!
Kitartás, már nem sok van hátra!Én férjem talán a jövő7végén lép le, de mi addig elmegyünk anyáékhoz. :wink:

Kép
pankaa

Fleur!

Nekem tecc a 10.! Nekünk bejött! :-)

Íme egy kis montázs az eltelt 5 hóról!

Kép

kacsa14

Még 2 fotó a hófordulósról:

Hopsz! Kicsit sok volt az ebéd utáni pálinka! :lol:

Kép

Kukucs!

Kép

kacsa14

Köszönjük a dicséreteket!

Kacsa!
Timcsának boldog 5 hós évfordulót. Nagyon jó a képsorozat. Úgy szeretnék én is ilyet csinálni. Hogy kell? Van valami spéci program hozzá?

Virág!
Én drukkolok a mához, de akkor nagyon bele kell húznod :)

Futok is. Már 2 órája alszik a nagyfiam. Hamarosan ébred, és addig még el kellene pakolni a konyhában....

ui.: Ma megyünk bútort rendelni neki.
Vendég

Kacsa!
Ezt jól megirtam: 5 hós ÉVfordulót :oops: :oops: Tehát hófordulóra gondoltam.
Vendég

Angie!

Köszi!

Van egy progi: GIMP a neve. gimp.com-on szerintem megtalálod vagy, ha gugliba beírod. Én is így leltem, ezért nem tudom a helyét pontosan. Le lehet tölteni és utána próbálkozni, ügyeskedni. Nem eccerű, rá kell jönni a trükkökre, de jó dolgokat lehet alkotni! Sőt, ez még csak a kezdet, ami én csináltam, ennél 100x trükkösebbeket is, csak nekem sincs annyi időm, hogy bogarásszak vele!

kacsa14

Kancellárka!
Boldog névnapot kívánok! :D Hogy vagytok?Zazi már nagyfiú lehet.Képet dobsz esetleg?

Pupy!
Az az 5letem támadt, hogy a táblába be lehetne tenni a névnapokat is, nemcsak a szülinapokat.Aki akarja megadhatja a keresztnevét, így tudnánk mikor kell köszönteni(pl. Mária nap sokszor van egy évben) :wink: .
Anyukád hogy van?Hogy bírod az ápolását?

Syry!
Te is régen tettél fel képet Mátéról! :wink:

Norwell!
Hogy vagy kismami?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Csak pár szó erejéig.

Pankaa!
Köszi. Néha benézek azért még ide is, de annyira nincs pofám jelentkezni, mert nem tudom követni az eseményeket, hogy kivel mi van, mert legtöbbször csak a képekre van időm :oops:

Norwell!
Azért azt láttam, hogy kistesó már pocakban van, gratulálok!

Fleur!
Am mai nap tényleg szép nap :D Itt épp süt is a nap és kettős fronthatás is van! Hát hajrá!

Na képeket is próbálok, mert Zalán rengeteget nőtt már és most már járássegítővel tud menni is, egyedül még nem, de ami késik...

Kép Kép Kép

hu bocs egy kicsit nagyok maradtak a képek.
Üdv mindenkinek.

kancellárka

Sziasztok,

Életjel: megvagyunk, Laura jól van, én is. Illetve kicsit elkiabáltam, hogy most mennyire könnyű a terhességem. Kb 3 napja semmi erőm sincs, állandóan hányingerem van és szédelgek. Klassz feeling :)
Pont, mint az elsőnél :roll: De legalább érzem, hogy zajlik odabenn valami... :) :)
Most nem fogok tudni jönni olyan gyakran, egyszerűen semmi erőm nincs semmire. Este 9-kor hullok be az ágyba... Alszom reggel 7-ig, amikoris kezdődik a műszak, majd délben alszom Laurával együtt, de még így is totál kivagyok...
Szerdán megyek dokihoz, azért megírom, mi volt. :)

Puszi

KépKép
unique

Junik!

:twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat!!! :D :D :D

Juca!
Privi tervbe véve! :D Igyekszem majd...

JMaci!
Remélem örülünk majd! :wink:
A dolog már úgymond eldőlt, de azért drukk... :D

Tündi!
A bébiruha vásárlással teljesen osztom a nézeted... :D (meg tapasztalat is :lol: van olyan rucink, ami egyszer sem volt Eriken...)
Börze soha többé!!! :lol: :lol: :lol: Az Isten pénze nem lenne elég...

Évi!
Remélem eljutunk a talira és akkor majd "keresztbedögönyözhetünk"!!! :wink:

Angie!
Az sms-t nem hidegzuhanynak szántam..., egyszerűen én így látom a dolgot... és ilyen esetben nem tudok "ötyölöpötyölö" lenni... Ha segítettem, az öröm... :wink:
A képek nagyon jók! :D
Holnap tali?! :D

Panka!
Szerencsére Erik nem válogatós... eddig a barack a favorit, de már csúszik az alma répával is... ma kóstoljuk a sütőtököt... szerintem nem lesz gond! Annyira édes, mert közben végig "dumázik"... csak úgy mondja a magáét... :lol:
Amikor Emili így kihagy alvásokat, utána azért pótolja vmikor??? Vagy ennyi az alvásigénye? (látnivalótól függetlenül :wink: )

Fleur!
Pedig én már azt hittem...
De nem szekírozlak... 8)
Azért még van hátra a napból... :wink:

Kacsa!
Tényleg jó a montázs! :D
Timcsa jól mutat a fotókon... :D :D :D Tündéri nagyon!

Kanci!
Nagyon édi Zazi! :D
Boldog névnapot!!! Kép
Ugyanezt érzem, amikor sok-sok kihagyás után írok... aztán még sincs soha sértődés! (köszi csajok! :D )

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Kacsa: jó a montázs :lol:

Fleur: holnapra nagyon kemény hidegfrontot mondanak :lol: Nekem is tetszik a 10. :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur!

Holnap van a szülinapom, szóval jól gondoljátok meg! :twisted: :twisted: :twisted: Utána már nem lehet visszavinni Lillát, hogy nem ezt a "lovat" akartam... Kofának is mindig ezt mondom :lol:

Jól emlékszem, hogy szűz lesztek? (kemény)

tjuca

Brill!
Itthona lszik Emili rendesn, 1-2 óránként kb 1 órát szunyál. :D De ha csavargunk, akkor csak úgy alszik elm ha nem lát semmit->el kell takarni a szemét(mint a paciknak :lol: ), egy alvós kendővel, vagy jobb híján a saját kis kezét teszi a szeme elé. :lol: 8) Nem pótolja, éjszaka sem aludt jobban,mint máskor.Ébredni kötelező :twisted: Ez van.
Viszont most átment zabagéppé, reggel is, meg most is megevett 260-at!! :shock: Persze ha kanállal eszik, akkor ő is dünnyög közben, de csak amikor már a szájában van a kaja.:-)

Unique!
Akkor jó pihizést!

Juca!
Isten éltessen!Akkor holnap buli van! :D

Voltunk ma a játszón, hintázni!Tetszett Emilinek, belefért a bébihintába :lol:
De mire hazaértünk nyakig kakis volt, a ruhája is, vittem tusolni, az is tetszett neki. :lol:

Kép
pankaa

Brill!
Holnap tali!!! Már várom!!!

Panka!
Hát ilyen mennyiségű kajától még szép, hogy minden nap ilyen kakis történeteitek vannak :wink: Emili alszik nappal elég rendesen. Nem lehet, hogy azért nem alszik éjjel, mert nappal túl sokat szunyál?

Kancellárka!
Nagyon boldog névnapot kivánok! Még épp belefértem a napba.
Zazi egy tünemény kisfiú. Nagyon ügyes, hogy már kicsit támaszkodva ilyen ügyesen jár.

Juca!
Szerintem holnap nem lesz időm jönni, ezért igy előzetesben Nagyon Boldog Szülinapot kivánok Neked!!!

Évi!
Ezeken a helyeken én is többször jártam. Hát most még jobban irigylem a párodat. Gondolom, te meg engem, hogy itthon lehetek a kedves férjecskémmel. Ma estére azt tervezzük, hogy veszünk egy közös fürdőt (csak hogy fájditsam a szivedet - jaj de gonosz vagyok :twisted: )

Virág!
Mi újság???

Pupy!
Hova tűntél el? Tali mikor legyen?

Jó éjt MINDENKINEK!!
Vendég

Szép estét!

Angie
Aranyosak vagytok a képeken.
Szeretnék ++++++ híreket hozni nektek. :)

Fleur
Az én szülinapom meg 15én van. :D
Az erős hidegfront szokott segíteni az előbújásban. :)

Kacsa
Nagyon jók a képek!

Brill
Köszi a drukkot. :)
Erik alvókája megjavult?
Vendég

Juca!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!
Kép

igyekszem amúgy :oops: csak a munkahelyemen ez a 5 és 12-e közötti idő mindíg őrültek háza :evil: azért gyorsan dobok egy talitáblát,h. beszéljünk róla! :wink: Bocsánat a betűtipusért,h. nem látszott, de az uccsó dátum 13-a, mert,h. én 4 egymást követő hetet vettem, de persze felőlem akár 23-a is lehet, csak beszéljük meg. :lol:

Kép

Kép
Vendég

Szia Pupy Drága!!

Hogy vagy? Anyukád?? Remélem vannak pozitív fejlemények!!! Nagyon drukkolok!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Pupy!
Az okt. 13.-a jóóóóóóóóóóó!!!!! :D Akkor lesz a kolis találkozóm is, és akkor így 2 legyet ütthetek egy csapásra! :wink: Jajj, de jó lenne, ha akkor lenne!!!Megszámoltam ott van a legtöbb mosolygós arc :wink: Már úgy szeretnék talizni veletek!LÁNYOK!LÉCCCCCCCIIIIIIIIIIII!!!! :D

Angie!
Nincs összefüggés:ha nappal rosszul aszik, keveset, akkor éjjel sem bír aludni, ha pl. az időjárás miatt nem alszik.És fordítva:ha nappal alszik akkor éjjel is. :roll: De ma is, meg tegnap is jól aludt mind2 napszakban. :wink:

Kép
pankaa

Lányok!

Mindenkinek köszi. Amúgy Brill nyert ő emlékezett a házassági évfordulónk is ma van.
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/

Brill!

Örök hála! Tudod... :D

Pupy! Egy csúnya technikai kérdésem van. Hogyan kell beszúrni a táblába a képet, hogy az ott is maradjon középen? Mondjuk én nem kicsinyítem le előtte, lehet úgy kellene? Nekem mikor a Gimpbe másolom az excelt szétmászank a képeim. :-( Persze ez nem égető kérdés ráér a válasz egy hónap múlva is. :wink: :twisted:

Október 13 nekünk is jó lenne. :-)

tjuca

Sziasztok!

Bocsi, hogy egy kicsit inaktív voltam, de a 4 nap rosszidő után örültem, hogy kicsit kisütött a nayp, így kihasználva mentünk mindenfelé Danival!
Az okt. 13 nekünk nem jó, mert akkor lesz az érettségi találkozóm. De apával megbeszéltem, ha a többi hétvégék valamelyikén lesz, felvisz minket.

Fleur!
Hogy vagy? Leányzó?? Nem kopogtat még??
Képzeljétek!
Egy barátnőm már a szülőszobán van!!!! Ott is kislány lesz: Olga...

Juca!
Hát akkor ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ÉS SOK BOLDOGSÁGOT A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOK ALKALMÁBÓL!!!!!

Pupy!
Pankaa ötlete jó! A névnap is mehet a táblára!!! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Andy :D

Köszönöm! :D Latom mar jol vagy, ennek nagyon örülök! :D

Fleur :D

Köszike! :D Valoszinüleg Davide lesz! :D Nagyon sokat gondolok rad! Kép

Junko :D

Köszi draga vagy! :D

Brill :D

Köszi, es a dicsit is! :D Gratula Erik baba forgasahoz, nagyon szep a kepeken! :D

Tündi :D

Nagyon köszi Neked is! El is hiszem, hogy szerelmes vagy a fiadba! En mar most az vagyok pedig meg csak uh-n lattam! :D
Nagyon örülök, hogy Rolika egyre erösödik es fejlödik!De jo lesz mar vegre hazavinni! :P

Macika :D

Hess szomszed hess! :lol: 8)

Evi :D

Nagyon szepen köszönöm Neked is! :D Meg szamomra is felfoghatatlan, hogy ilyen gyorsan nö a pocakom! Szinte naprol-napra. :D Dorcika jol van?

Niki :D

De jo, hogy bejelentkeztel!!! :P :D :P
Zalan gyönyörü kisfiu! Hogy megnött! :D En meg emlekszem amikor csak "buborek" volt! :D Remelem jol vagytok! Puszi nektek!

Juca :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok Születesnapod es Hazassagi Evfordulotok alkalmabol!
Kép

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Juca
Isten éltessen, és gratula az évfordulóhoz! :)

Fleur
Se 10-e, se 11-e :) Lilla nem kis izgalomabn tart minket!
Igen, az endometriózisom visszatérhet, de az is lehet, hogy soha nem újul ki. De csak addig aggódom ezen, amig lesz még egy babánk, és aztán ha életem végéig tünetmentes leszek (mint eddig), akkor nem érdekel :)

Ma kissé bosszankodtam a kórházi állapotok miatt, úgyhogy le sem írom, mert ismét felborzolnám a kedélyeket :evil:
Amúgy blog szerkesztéssel küzdök, amint olyan lesz, mint szeretném (semmi extra), írom is a címet :) Újabb képeket nem rakok az albumba mostanság Roliról, mert ahogy eszik meg alszik már ezerszer le lett fotózva, sajnos egyéb "érdekesség" nem történik szegénykével :( :cry:

Tündi
tündi30

Ha valaki tudna segíteni blog ügyben, nagyon hálásan megköszönném! A G-portáltól kezd kihullani a hajam ugyanis :twisted:
Kellene egy oldal, ahol egyszerűen megoldhatom a feladatot, vagy aki jártas G portál szerkesztésben esteleg... :shock:

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Juca
Boldog születésnapot!
Sok boldogsában, egészségben töltött házassági évfordulót kívánok!

Jucmuc
:D
Már félidőnél jársz. :) Mikor kapunk pociképet? :)

Tündi
Sok sikert a blogodhoz!

Fleur
Lilla még mindig sehol? Nagyon jól érzi magát a pocidban. :)

Ma voltam az új szemcsimért. Fényre sötétedik, naggyon tuti. :D
Majd ha apa hazatalál (talán a jövő hét végére :?), akkor majd teszek fel képet.
Vendég

Pankaa
Így van mit nekem Sun City :) Lili fontosabb és oda még máskor is eljuthatunk, ha nagyon akarok :)

Kacsa
Nagyon jó a montázs :) Boldog 5 hós fordulót nektek! Pusza Timcsának.

Angie
Hát nem húzott bele a kicsi lányom :)

Kancellárka
Zalán már kész kispasas :)

Unique
Kitartás a róka látogatós időszakhoz!

Juca drága
Hát nagyon boldog szülinapot és évfordulót neked! De úgy látszik Lilinek nem tetszett eme nemes nap :)
Ahan szűz leszünk, mint lassan már mindenki a családban :) (öcsém, Lili és én is)

Csajok kérdésem lenne: Ma reggel, ahogy felébredtem valami kifolyt belőlem, de nagyon kicsi mennyiség volt (de a bugyim az totál vizes lett). Szerintem nem pisi és nem is folyás (de abban sem vagyok
biztos, hogy ez már magzatvíz volt)
A férjem még éppen itthon volt, de elengedtem dolgozni, mert nem tudtam dönteni mi legyen. Ugye, ha mégis magzatvíz volt, akkor még jönni fog?
Lehetséges, hogy csak így szivárog?

Amúgy tegnap voltam dokinál, CTG-n minden ok volt. Az asszisztens csajszi kicsit felrázta Lilit és olyan sikeres volt, hogy ennyit még sosem ugrált
CTG alatt. :) Nem bírt magával :) Fájástevékenységek még mindig nem látszanak, persze akkor éppen én sem éreztem semmit. (20 felett talán egy picivel)
A méhszáj állapota sem változott...szóval még a dokim sem tudott mit mondani. Kb. meglehet a héten, de nem biztos. A méhszáj még mindig vaskos
és főleg emiatt vannak kétségei szerintem.
Amúgy olyan 3500 grammra saccolja :)
Mindenesetre hétfőn a szülőszobára kell menni 7-re és ott a szülésznőm csinál CTG-t, aztán, ha beért megvizsgál. Ha 2-3 újjnyira már nyitva lennénk
akkor szülünk :) Ha kell kicsit segít burokrepesztéssel.
Ha nem, akkor még egy hetet várunk, szóval 24.-re mindenképpen anya leszek :) és ez már legalább egy dátum, ami célként lebeghet előttem.
Amúgy én mégsem hiszem, hogy eddig várna, mert nekünk teljesen biztos a fogantatás napja.

Akartam Jucának és Kacsának képecskét is mellékelni, de a babanet nem engedi. :( majd később felteszem.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?