na itt vagyok en is
elaludt!
ejjel felkeltunk fel5kor,szopi es utana nem akart/nem tudott aludni...fekudt az agyikojaban,de nyoszorogott,meg ilyenek..de nem sirt....csak hat ez epp eleg volt ahhoz,hoyg ne tudjon sem o,sem en aludni
Szoval remelem a ma ejjel jobb lesz.
Ma volt a vedono,es kerdezgettem a hozzataplalasrol...na nem mintha itt lenne az ideje,mert messze vagyunk meg tole,csak ugy..
Es annyira elzarkozik tole,hoyg beszeljunk rola...azt monjda a 6.honapig semmit,ha van tejci,csak hat en akartam tudni,hoyg mi van,ha csappan a tejci,akkor mikortol lehet mit..aztan mondta,hoyg anyukatol-babatol fugg stb...egyeni elegge....szoval nem tud erre mit mondani...
Remelem jo sokaig kihuzzuk csak tejcivel,nekem is az a celom..csak hat azert mondhatott volna vmit..mondjuk persze kb tudom mikortol mit lehet,de akkor is..na
Porsi,
nem is tudtam,hoyg Aki kap tapit is.Hogyhogy?Miota?
Pont ma dumcsiztunk errol a vedonyanyaval,hoygha esetleg csappan a tejcsi,akkor rapakolni ezerrel a babat a cicire es par nap alatt-egy het alatt vissza lehet hozni!Mondta,hoyg egy olyan Anyuakajanal jott vissza total a tejci,akinek a gyrkoce mar fozelekeket evett.De jott vmi virusfertozes es nem fogadott el semmi kajat csak a cicit a gyerek,igy allandoan a cickon logott.Es most omlik a tejci a maminak!
Szoval sosem keso!
"emberkaja":egyik gyerekorovos azt mondja,hoyg ha tapis,akkor ugyanugy 6.honapig csak tapi, a masik meg azt,hoyg amilyen koran lehet,ki kell valtani a tapit kajaval..szoval legy okos..nem tudom a Tietek milyen allasponton van...
MOndjuk azt tudom,hogy nalunk az a felfogas,hoygha eleri a baba a 3-4 hos kort es kellene potlas,mert kevesebb a tejci,akkor mar nem tapizas van,hanem rendes kajaval kiegeszites!
Menstruacio:errol is dumaltam a vedonovel,es mondott nekem erdekeseket,amit nem tudtam eddig.
HOgy a tejci ize megvaltozik ilyenkor es csokken a mennyisege is abban a par napban (biztosan nem mindenkinel van igy),es elkepzelheto,hyog a baba csak keveset akar szopizni,nem tetszik neki a dolog...de kitartoan kell ot sokszor mellre tenni abban a par napban is,mert utana minden visszater a regi kerekvagasba,ha vege a menzinek,csak nem szabad megijedni,hyog nincs tej.
Ezt pl en nem tudtam,es jo,hogy elmondta,mert ha ilyen lesz,nem panikolok be,hanem kivarm azt a őar napot a panikkal
Fioona,
koszi privit!
Most neztem az egyik oldalon,hoyg nem csoda,hoyg nem birok megkotni a kendommel semmit,hisz rohadt rovid
Szoval tutko veszek ujat...
En 165 vagyok...szerinted mekkorat veygek?Sztem lehet,hyog az L-esbol (4.20m)sem menne mindenfele kotes (most csak M-es van-4meter)..vegyek XL-est?(4.40m)
Angyalkrisz,
persze,nagyon sokszor mosolyog,nagyon cuki!Csak nehez elkapni a pillanatot.Multkor tettem be mosolygost rola
Menzi:nekem azt mondta a doki,hoyg szules utan nem szabadna,hoyg fajjon a pocim menzikor.(eddig nekem az elso nap brutal volt)..ennek ellenere tok sok embertol hallottam,hyog faj nekik
szoval nem ertem....de nekem zat mondta a doki,hyog nem fog fajni...meglassuk..remelem!!!!!
Az meg siman lehet,hoyg most megvaltozik a ciklusod,sztem.
Suttogo:
en is elolvastam,sokszor elo is szoktam venni,d ema skonyveket is.Vanmak benne jo dolgok,de hat szelektalni kell,emrt nagy baromsagok is
Sztem butasag vmit betu szerint kovetni.Ugyis minden baba mas,es csak mi tudjuk kitapasztalni,hoyg neki-nekunk mi a jo.De azert en elolvasok,meghallgatok mindent,mert csomo okos dolgot tanul az emebr masoktol,na meg jo oteletekt szerez.Az,hyognalunk bevalik-e mas kerdes
Szeri,
Atti imad hason lenni,ugy is alszik,na meg sokat is van hason,nezelodik ugy
Perzse ha eleg,akkor meg kell forditani,nincs mese
Kepzeljetek ma megint atfordult hasrol-hatra
HOzzatok kepeket a babakrol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adri,
en annyit tudok,hoyg az almat,krumplit,banant,sutotokot..repat...lehet eleg kran.
Keress ra neten,bizti talalsz sok cikket rola,meg tablazatokat.
Ja es a vedonot direkt kerdeztem a tornarol,es hat rendeen kihat a tejcire...nem szabad megerolteto tornat csinalni...(melyik torna nem az????)pl ilyet szol ha akarok hasizmot,akkro ne 100at..hat pedig 20 nem hasznal...
Szoval most tok bajban vagyok,mert utalom mar magam, a hasam meg mindig bena,es van rajtam jo sok feles kilo....de ha kevesebbet eszem,attol felek,az is kihat a tejcire..mit csinaljak?
Mondjuk ha a huylesegeket kiiktatom az etrendembol (fagyi,gumicuki
),az tuti segit
Csak az biztosan hosszu folyamat lesz..mert a normal kajat azert nem akarom drasztikusan csokkenteni,mert az bizti nem tezs jot a tejnek...normal kajabol nem eszem sokat....szoval
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ugy nem szeretek mostansag tukorbe nezni...raadasul tok keves regi nadragom jo ram,es ugye nem eppen az az idoszak van,hogy el tudnek menni venni magamnak ruhakat
na meg nem is akarok beruhazni,hisz ugyis leadom hipp-hopp
Na mara eleg belolem
Lassan jon haza az Uram is
pusz Nektek
Orsi tenyleg reg volt