Új privát üzeneted érkezett!

voltunk babaúszáson! nézelődött, tetszett neki, úgy néz ki, fogunk járni. legalább vmi, amit csak ővele csinálok!

tegnap éjjel mi is többet voltunk ébren. evés után nem aludt el, aztán kiderült, h kakis pelus miatt nem.

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi?
Hajni?
Orsi?

remélem, mind jól vannak várjuk a híreket!

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó!

Nándorka!
Köszi a drukkhegyet el is tettem de majd csak hétfőn használom fel!!!oksi? :D Mert akkor megyek!! Hétfőn 13:45-re!!!!!!!

Fioona!
Hétfőn egy középidős uhra megyek hogy van e gyogyi nélkül pésem meg ilyenek. Ez alapján dönti el a doki hogy milyen szurit ill. gyogyit fogok kapni a stimuláláshoz! És milyen mennyiségben! A mensi 3-ik napjától kell elvileg szúrni magam és onnantól kezdve figyelnek uhval hogy növögetnek e a tüszőim és amikor már jók akkor tüszőrepi és inszem! Megmondják hogy melyik nap hánykor lesz és elötte lekell adnia a páromnak az anyagot amit szétválogatnak és azt utána visszaadják nekem. Egy katétert helyeznek fel és azon keresztül adják az anyagot! Aztán egy fél óra pihi a klinikán és jöhetek haza. Itthon is fekvés és várjuk az eredményt! Hát röviden ennyi!! De hétfőn már sokkal okosabb leszek mert akkor már mindent pontosan fogok tudni!!!! :D

Jó éjt!!!
csipcsab

Marietta azt hittem konkréta csinálnak már hétfőn valamit. De ez se hangzik rosszúl. Nagyon izgi!

Dorka. Milyen vízben úsztatok. Speckó babavíz? :shock: :oops:
Épp a Tánc a hóban-t hallgatom. :mrgreen: :wink:

Tudja valaki, hogy hoygan kell cserepes szamócát teleltetni???????????????? :?: :oops: Kép

Bosi, de ma csak ennyire futotta. :oops: Még csak most megyek fürödni.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

jó reggelt csajok!

Marietta, nagyon drukkolok hétfőn és várunk a hírekkel!!!!!!!!!! :D

Köszi az érdeklődést, aranyos vagy! :D
Nálunk annyi van, hogy miután minden eredményünk jó lett (végül a páromé sem annyira gáz, mint először ijesztgetett a másik doki, azt mondták, ez még jó), a doki azt mondta, adjunk magunknak időt spontán próbálkozásra, mert simán összejöhet, csak a türelmünkön múlik.
Én már nem nagyon szeretnék várni, de most 2 hónapig úgysem tudtunk volna belevágni az inszemibe, mert a mostani ciklusom idején volt a HSG, a következőben meg elutazunk nyaralni 8) 8) , így nem tudnék rendesen UH-kra járni. Október elején, ha addig nem hozzuk össze, akkor megyünk vissza és vágunk bele. Addigra remélem Te már babás leszel én meg követlek :wink: :wink:

Szóval ennyi...

Pusz, szép napot Nektek!
V.
vickybabe

Marietta, akkor tényleg tedd el hétfőre!!! :) A párom tegnap nagyon kivételesn itthon volt, ezért tévesztettem el. Ma reggel is roppantul csodálkoztam, miért nem szólnak, h most hétfőn viszik a szemetet csüt. helyett... :oops:

Édes Lilla a babakocsival!
Babaúszós víz, de van előttünk egy csopi nagyobbacska gyerekekkel. De nem hsizem, h ez gond lenne. Az tény, h Dorka és még egy-két gyerek megkóstolta. A fejüket nem tartják mindig annyira.
Olyan jó közel van hozzánk ez a lehetőség, h kipróbáljuk, hátha szereti. Ha nem szereti annyira, nem fogunk járni.
Tánc a hóban nagy kedvenc nálam! Ma mentünk volna családilag koncertre a Várba, de ilyen időben mégsem. :(

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, az orvosnak könnyű mondani a türelmet, igaz? Akkor oda is megy annyi drukkhegy, h hegymászófelszerelés kell hozzájuk. :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hátha csak arra vár a babád, h vmelyik májusi topikbabával együtt ünnepelhesse a szülinapját! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Dorka, vizet azért kérdeztem, mert nekünk is ajánlotta a védőnő.
Olinak be van horpadva a mellkasa, és szerinte segítene ezen az úszás, hogy nagyobb legyen a levegővételi kapacitása. Nincs is ezzel baj, egyetértek. Csak az a bökkenő, hogy itt nincs babamedence. Nekem meg nem akaródzik klóros vizet nyeletni a babával. Ezért kérdeztem, hogy ugye ott valami különleges vizet biztosítanak, mert ez nekem abszurdnak tűnik, bár a védőnőnek nem. :shock:

Kendő tanfolyam nekem is kéne. Próbálgatok egy másik fajta kötést, de nem nagyon akar menni. A háton hordozás is izgat, de ahhoz meg nem érzem magam eléggé tapasztaltnak. :roll:

Jól látom, hogy Csengének vannak aprócska növendék hajszálai is? :lol:

Ágota, nem lehet, hogy telivan a postaládád? A PDF-ek átmentek, de a videókat visszadobja.
Most nézeget, és meglepődtem, milyen sok közös dolog van itt a horoszkópok körül. Ugye a kettőnk Hold állása, Lilla és Csongi Hold állása, a Vénusz-Plútó oppozíció, aztán Csongi Szaturnusza uo. áll mint a páromé és Lilláé, sőt a Hold Neptun Konjukció is azonos. :D Valószínűsítem a 8. házas Marsot is, de nem tudjuk hány órakor született, így az csak "tipp", ha létezhet ilyen. És ezek csak első ránézésre. Szóval sztem Csongi jó csávó lesz!!!! :mrgreen:
Azt talán nem is mondtam, hogy anyámnak is Vízöntő Holdja van.
Azért azon gondolkodom, hogy a bakságot (mint anyaságot jelen esetben), ugyanúgy 3 szinten lehet megélni sztem. És az nagyon nem mindegy melyik analógiát indítjuk be! Hiszen a vízöntő tud terrorista, és megváltó is lenni. Csak, hogy a két legszélsőségesebb esetet említsem. Talán nálatok is említette a Tibor, hogy onnantól kezdve, hogy valaki asztrológiát tanul, nagyobb felelősséggel vállal. A tudás kötelez. Persze egy ilyen szorongó, túlagyaló személyiségnek, mint én, több se kell. :roll: :twisted: Bár valószínű, hogy a mai társadalomban nem igazán tudjuk megélni a felsőbb szinteket. Végűlis az számít, hogy milyen fényszöggel van az a Hold. És akkor vissza is értünk oda, hogy igazad van. :wink: De hát én attól (is) vagyok Szaturnuszi, hogy sokat aggódom. Egyébként szeretném is "lazán" fogni. Gondolom a Bak Holdamból sejted miért. 8)
Amúgy képzeld Olinak is Rák Holdja van, a VII. házban, Trigonba az Uránusszal! :wink: Hogy láthat 2 gyerek ennyire másnak!? :shock:

Kendő: Tényleg akkor lehet a fejét szabadon hagyni, ha már stabilan tartja, de azt hittem Csongi már ott tart. Bocs. :oops: Viszont, ha a hátára felhúzod, már akkor is lehet szabadon a feje, Olival már szoktuk úgy, mikor kíváncsian tekinget. Csak nincs kép róla, nem tudom megmutatni mire gondolok. :(
Viszont én is utálom, ha a fejmozgásom korlátozva van. Ja kérem, a Mars az úr! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Gondolkoztam ezen a suttogó dolgon is. Egy tápszeres babát nem szabad, (ha jól tudom) egy szopizóst pedig nem lehet megtömni. Max 2-3 alkalommal. Azután ugyanis a szervezet alkalmazkodik, és pontosan ugyanannyi tápanyagot adagol a tejcsibe, aminek a mennyisége is alkalmazkodik, mint előtte volt, vagyis, amennyire a babának szüksége van.
A játékidő meg! :!: Nekem se ugyanakkor van kedvem olvasni minden nap! :shock: Hogy kicsit durva legyek, a programozott szexről is tudjuk milyen. :twisted:

Azért hozzáteszem, biztos van baba, akinél (az utóbbi) bejön, de nem mondanám általánosíthatónak.
Azoktól, akik lelkes, Suttogó pártiak elnézést kérek. :!:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Basszus rajottem,hoyg rovid a kendom...ezt a kotest pl,amit Fioona betett nem birom megkotni vele :( Pedig ez tetszik es egyszeru!
Sztem veszek hosszabbat..csak kerdes,mennyivel.....
M-est vettem...de eleg lesz e vajon az L-es????

Fioona,
megkaptam az emaileket kosziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!Puszi erte!!!!!
Szupi ez a babakocsis kep!Olyan szep kislayn Lilla!!!!!!!!!!!!!szamocara nincs otletem... :roll: nezz utana a neten,hatha :wink:

Angyalkrisz,
Csenge haja vmi fantazstikus!Sogornom legkisebbjenek volt ilyen,most 3 eves es majdnem derekig er a haja,gyonyoru!!!!
Nagyon szep kislany Csenge!!

Marietta,
nagyon-nagyon drukkolunk hetfon!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

Vicky,
hova utaztok????Nemtudom reagaltam e ,de a kertetek allati szuperul nez ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irigy-irigy!!!
A drukkjaim meg folyamatosan mennek!!! :wink:

Hoztam kepeket :lol:
Kepzeljetek,ma reggel hasrol hatra fordult a Minimanom...sztem veletlen lehetett..vagy olyan nincs? :lol: Letettem hasra a jatszoszonyegre es elleptem a fenykepezoert...visszafordultam..es haton volt...nezett nagy szemekkel :lol: :lol: :lol: :lol:

Durci breki:

Kép

Hello kacsa:

Kép

Ugyi vagyok,mi?

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

tegnap megvolt az átfecskendezés.szörnyű volt hallgatni de már minden rendben csak ugy spriccelt a víz az orrán.doki érezte a membránt mikor átbökte.
viszont a szemcsepptől "mállik " a szemöldöke erre kaptunk krémet.

nekem képzeljétek tegnap megjött.háát nem hiányzott ebben a 11 hónapban amíg nélkülözni kellett.

Bridzsi

Kép
esztora

Nándorka, köszönöm a drukkokat! Bezsebelem őket aztán remélem már lassan (gyorsan!) el is érik céljukat... májusi baba (is) szuper lenne :lol:

Arwen, köszönöm a drukkokat, drága vagy! Ennyi drukk mellett már nem tehetem meg, hogy nem leszek babás :lol:
Szicília az úticél - hurrá, tegnap kitört az Etna :shock: :shock: úgyhogy lehet jövök majd működő vulkán-fotókkal :wink: :wink:

Annyira szépek a gyerkőceitek, meg kell zabálni őket!!! :lol: Ne csodálkozzatok, hogy türelmetlenül várom a sajátomat...

Képzeljétek, megint elkezdtek nyomni nemzetközi karrier-ügyben a cégemnél...aztán ugye nem mondhatok nemet mondván, hogy baba lesz, amíg nem tudom biztosan, hogy lesz-e baba és mikor. De nem is akarok belemászni semmi újba, mert az megint stresszel jár és akkor még később lesz baba...szóval nem egyszerű a helyzetem, mint általában...

Esztora, szegény Nyunyi :cry: :cry: hála istennek, hogy már túl vagytok rajta...

Pussz
V.
vickybabe

sziasztok

Bocsi, h nem jöttem, de szörnyű dolgok történtek. :cry:
Tegnap Péter karambolozott hazafele, a kocsi totálkár. :cry:
Sogorom kórházban, hétfőn éjjel műtötték, nem sikerült, így holnap újra kell. :?
A vérnyomim egész tegnap 180 körül mozgott, Dopegyt mellett is 150/102 volt. Mára rendeződött szerencsére.
Ma voltam Nst-n , hát. ez már nem lett annyira jó, de azért még nem is rossz. :roll:
Lilla feje bevan ékelődve, szülésznő szerint nincs sok hátra már.
Röviden és tömören így állunk. :?

Minden baba gyönyörű.

Vicky, Marietta, Nikó:
sokat gondolok Rátok.

Kép
Kép
h@jni

Hajni, sajnálom, mielőbbi jobbulást sógorodnak! Elhiszem, hogy fölment a vérnyomásod, szerencsére Lillával OK minden!
Lilla babára már nagyon kíváncsi vagyok, lehet mire hazajövünk, már meg is láthatom :lol: :lol:
vickybabe

Jaj Hajni,
nagyon egyutterzek, nekem Ocsem karambolozott amikor en 39 hetes varandos voltam...Nektek sztem nem is mondtam...kocsi szinten totalkar... :( De szerencsere nem lett semmi baja!Pedig megpordult a kocsi es a tetejen allt meg...egy noci nem adta meg Ocsemnek az elsobbseget,es oldalrol belement...
Jo ideges voltam akkor en is....persze engem mar ugy hivtak fel,hogy ugy kezdtek..elore mondjuk Ocsinek semmi baja!....na akkor mar kesz voltam,hoyg mi tortent.
Ne idegeskedj,az a fo!!!Remelem Sogorod hamar felepul,ugye semmi nagyon komoly???
Varjuk pici Lillat!

Vicky,
Szicilia..szuper :lol: :lol:
Imadom Olaszorszagot,meg az egesz kulturat 8) Nagyon!
A cegnel sok olasz partnerunk is van,es ok is minidg hivnak magukhoz,de meg eddig nem hasznaltuk ki...(korabban mar voltam Olaszorszagban) es sztem most egy darabig nem is fogjuk...Ugyhogy nagyon irigy vagyok :lol: :lol: Szupi lesz,Szicilia nagyon szepseges!!!Majd hozzatok am sok fotot!!!
MIkor indultok?
Kulfoldi karrier..hat igen....nem a legjobbkor...

Esztora,
jaj szegeny Nyunyi...gondolom,hoyg rossz lehetett hallgatni,meg atelni az egeszet....
Nekem meg nemjott meg..de marhara nem varom :roll:
Mi van Veletek?HOgy vagytok?Gyere,ha tudsz!

Fioona,
most nezem csak,hoyg amiket kuldtel egyiknel sem jottek at a kepek,csak a leiras a megkotesrol..megorulok..pedig azert az lenyeges segitseg.....nem ertem miert...ures a kepek helye... :roll: :roll: :roll:
a videokat most fogom megnezni..remelem azt meg tudom..de attol tartok azt sem :( :( :(

Kép

Kép
arwen07

Fiooo,
van olyan video,amit meg tudok nezni,tok joooooooooooo!!!
Es van egy megkotes,ami nagyon kiraly,volt ugyanez nekem leirva,lefotozva lepesrol-lepesre,de ugy nem ertettem :roll: ,de igy mar igen :lol: Csak meg azt nem tudom,hoyg eleg hosszu e hozza a kendom...remelem... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Isteniek a videok :lol:
Azt nezem,hogy milyen birkaturelmu gyerkocokkel "dolgoztak" :lol: A nocik nem semmi,ahoyg pakolasszak a kolkot kozben :lol: :lol: :lol:
Koszi Fiooooooooooooooooona!!!!!!!Majd tudositok,hoyg sikerul e megkotni...mert mar csak az a kerdes...

Kép

Kép
arwen07

Hajni, ez borzasztó, hogy történhetett egy héten ennyi rossz! Jobbulást mindannyiótoknak és vigyázz magatokra!

Arwen, gyönyörű ez a fiúcska!

Esztora, a lényeg, h túlvagytok rajta, nekünk úgy néz ki, nem tért vissza a panasz (kopp-kopp), kívánom, h Nektek is így legyen!!!
Jaj, most látom, milyen sokan vagytok, akiknek megjött. Én ezt jól megúsztam a fiamnál a 15. hónapig, remélem, most is így lesz. Hát igen, én sem veszem észre, h hiányozna. El sem tudom képzelni, milyen lesz az, h a klimaxban amjd nem örülök neki, h elmarad. Pedig biztos nem fogok, ahogy ált. a nők.

Majd én is próbálok képet hozni!

Kép

Kép
nán-dorka

szia Arwen! elaludt már a pici vagy együtt írtok? :)

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni,
ez borzasztó, nem csoda ha a vérnyomásod az egekbe szökött. Azért a körülményekhez képest próbálj nem idegeskedni, aztán nemsokára érkezik Lilla

Fio,
nah az én babámat nem lehet megtömni, ha egyszer nem kell a kaja, akkor nem kell és ezt mindenki vegye tudomásul. Úgy kiköpi, hogy öröm nézni. :lol:
Lilla nagyon tündéri kislány :)

Nán-dorka,
a babaúszást én is akartam, de itt a közelben nincs olyan uszoda, ahova szivesen elvinném a Manót. Rosszat is hallottam róla nem keveset. Most meg itt a rossz idő, szóval vacilálok, hogy mi legyen. Menjünk-e messzebbre, érdemes-e stb :roll:

Esztóra,
szegény Nyunyi, mennyit kell szenvedni. Reméljük, hogy most már vége

Vicky,
Szicilia és pont pé... hááááááááááát... én beleadnék apait anyait ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem simán van rá esély, hogy pont most..

Marietta,
rád is sokat gondolok, remélem, minden rendben megy. Gyere és mesélj!

Bodzi,
neked a múltkor nem írtam: gyönyörű menyasszony voltál, de komolyan. ja és picit sem látszott, hogy babás vagy ;)

Arwen,
Atti baba annyira édes :lol:
Nekem most jött meg már 3madszor :shock: Olyan fájdalommal jár, hogy már néha már szülési fájás erőssége van. Csak fetrengeni tudok, no meg teletömni magam fájdalomcsillapitóval. :( Ráadásul nagyon erős is. Mindig azt mondták, hogy szülés után kevésbé fáj mint előtte, de nálam pont forditva van :cry: :cry: Jövőhéten megyek a dokihoz. Remélem, tud mondani valami okosat

Rólunk: Gabi baba már másfél hete almát és barackot eszik. Az előbbit szivesebben, de azért azt nem állitom, hogy nagyon izlene neki. Tudjátok mi tápszeresek vagyunk, igy 4 hónapos kortól kezdjük a hozzátáplálást. Ha betölti az 5 hónapot, akkor jön a krumpli stb. nagyon nem vagyok otthon a témában. Tudnátok itt vagy priviben tanácsot adni a sorrendről, vagy kajákról, mit mikor kell neki adni stb? Előre is köszönöm!

Meri,
régen voltál...

Szeri,
nálatok mi újság? Hozzátáplálás? Ti is tápszeresek vagytok...

Kép
Kép
adrienna

Ez a hülye babanet vacakol mindig… :twisted: :twisted:

Amúgy Sziasztok!

Nem sok időm van, megpróbálok rövid és tömör lenni, remélem sikerül.

Hajni: az én férjem pont két hónapja törte össze totálra a kocsit,na meg egy hajszál, hogy ő megúszta, úgyhogy át tudom teljesen élni a helyzeted. Próbálj meg minél nyugodtabb maradni, a lényeg, hogy a férjeddel minden oké. Sógorod sajnálom…
Nagyon izgiii, hogy Lilla bármelyik percben jöhet. Nagyon szorítunk. Marci várja már a kishugit gondolom…

Adri: az én babámat se lehet tömni, ha nem kell, akkor nem kell és kész. Alvás témához nem tudok hozzászólni, mert az én gyerekem jó alvó. Mondjuk annyit szokott mostanában ő is csinálni, hogy éjjel felébred, bedugom neki a cumit és reggelig alszik. De ezt az éjszakai kelést újabban műveli. Nem azért ébred, mert éhes, ezt látom rajta.
Adri, mi rosszat hallottál a babaúszásról? Mi is szeretnénk majd vinni Balázst, de később…
Hozzátápi: meg akarom várni a 4 hónapot, addig tápit kap. Egyébként ti mivel kezdtétek? Almával? És mikor adod neki melyik napszakban? Kivált már egy evést? Sajna én se vagyok otthon a témában, még most tájékozódom, na meg várom a védőnőt, hogy mondjon erről valamit. Ha tudok valami okosat, akkor megosztom veled.
Gabi baba forog már? Milyen produkciókat tud?

Nekem is most van meg harmadszor. :evil: És rengeteg mennyiségű és tök más állagú, mint szülés előtt. Szerencsére nem görcsölök, csak fájok, az meg kibírható.

Arwen: Ati milyen ügyes, hogy már így tartja a fejét hason. Balázs még ennyi idősen csak küzdött hason, de így nem tudta a fejét felemelni. Gratula!!!

Ragota: Csongi meg maga a csoda, hogy így pörög. Balázs még csak most fordulgat oldalra. A hasról hátra való fordulás produkciót pedig már elfelejtette… :?

Vicky: Szicília váóóóó remélem emlékezetes marad! :wink: Ja, és szép a kertetek!

Fio: Lillácska milyen gyönyörűűűű. Mindig megcsodálom.

Angyalkrisz: Csenge már mekkorát nőtt. A hajszerkezete meg fantasztikus!!!
Egyébként lehet abban valami, hogy nem minden baba bírja, ha felborítják a napirendjét. Pl. Bali, amikor anyósékhoz megyünk (fél óra kocsival tőlünk) egész nap nyügi, nem leli helyét, ha hazajövünk, akkor utána nem lehet vele bírni... :shock: Most ez vagy anyósék hatása :twisted: , vagy az utazás és az egész napirend fellborulása nem tudom... :roll:

Porsi: tök jó, hogy van netetek és írsz.

Tényleg Orsival mi a helyzet? Rég volt már…
szerika

Szeri,
almával és barackkal kezdtünk. Persze először lereszeltem és kinyomkodtam a levét azt kapta, most már amit lereszelek azt kapja. Mondom, nincs igazán oda érte :roll: 5 hónapos kortól adhatok neki krumplit, aztán krumplit almával, krumplit sütőtökkel, krumplit répával stb. Az úszásról a ygerekorvos mondta, hogy a fülgyulladás és a fertőzés veszélyek miatt nem javasolja. Hát nem tudom... :roll:
Gabi baba oldalra fordul (pláne ha már álmos és aludni akar :wink: )
hason nézelődik, majd leteszi a fejét, égnek emeli a popsiját és teper a lábával. Nem tudom, ezt miért csinálja, de nagyon édes :lol: Egyfolytában ülni akar... :roll: A hasról hátra fordulást 1 hónappal ezelőtt megcsinálta 3-szor 2 nap alatt, azóta semmi. :shock:

Kép
Kép
adrienna

Adri, a Kismamában időnként van táblázat, majd előkeresem neked, de a neten is megpróbálhatod megkeresni.
Az biztos, h a bébiételek feliratainak nem szabad hinni, h "4 hónapos kortól" , el kell olv., mit tartalmaz és csak úgy adni. pl. cukor, tejpor előfordul gyakran, pedig nem kéne...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!

Dorka:D
Köszönöm a tanácsot, nagyon jól esett, amit írtál! Kivitelezni fogom:D:D:D:D

Arwen:D
De gyönyörű ez a Gyerek! És miket csinál, hihetetlen!

Szeri:D
Én is örüulök, hogy gyakrabban hallok Rólatok:D

Adri:D
Nem semmi, hogy Gabi baba mér milyen nagy Fiú...mér rendes "emberkaját" is eszik!
Akartam kérdezni Tőled és Szeritől, hogy szerintetek vegyesen táplált babáknál-mert Ákos kap pótlásnak tápszert is- is előbb el kell kezeni a "rendes kajcsit" adni? Ezt elfelejtettem megbeszélni a gyerekorvossal, bár még bőven van időnk...:D

Fioo:D
Ige, én is így voltam a Suttogóval, hogy elolvastam, és egyből bepánikoltam, hogy az én Babám egy csomó mindent nem "szabályszerűen" csinál. Aztán rájöttem, hogy szép is lenne, ha minden gyerek ugyanazon rendszer alapján működne! Mostmár nem is foglalkozom vele, van néány dolog, amit megfogadtam-pl. hogy az etetésben azért vmi rendszer legyen-, de ennyi. Ezt is csak azért, mert nagyon nem bírtam, hogy Áki volt, hogy 3órát töltött a mellemen, és 20 perc múlva sírt, hogy éhes.... Szóval csak óvatosan a szakirodalommal...:D:D:D

Ág, Fioo, tudnátok mondani nekem egy linket, ahol megcsinélhatném Áki horoszpókját?

Vicky:D
Hűűűűűűűűű, Szicilia.....oda vágytam mindíg! Én is imádom az olaszokat! Kérünk sok szép képet....:D

Hajnikám:D
Szegénykéim,kitartás!
A lényleg, hogy Lila baba jól van. Nagyon váruk!

Milió puszi

porsika

Vicky! Nem túl jókor jön ez a nemzetköz karrier ügy. Drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a babóca! :wink: Aztán várjuk a szicíliai képeket!

Arwen nagyon édes Atti! Milyen komolyan néz! Azért szokott mosolyogni is, ugye? :) :wink:

Hajni! nagyon sajnálom a karambolt! De vigyázz magadra, ne idegeskedj!

Nekem is megjött ma, de valahogy nagyon nem állt vissza a szülés előttire. 38 napra jön meg és múlt hónapban csak 3 napig tartott, és semmi fájdalom. Normális ez? Vagy a szoptatás miatt van?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Látom, nagyon beindultatok :)

Nálunk minden ok, ahogy a doki megjósolta, nem volt pé. Nem is számítottam rá, hogy lesz. Talán majd jövőhónapban, ha hat a bogyó. Vagy utána :)

Voltam csütörtökön a pszichológusnál és azt mondta, hogy nagyon elégedett velem, jól haladok.
Kezdek újra olyan lenni, mint anyu betegsége/halála előtt. Én is érzem, hogy jobb a világ. :) Többet mosolygok, kevésbé idegesítenek a problémák. :)
A doki szerint most már csak meg kéne tanulnom lazítani, ellazulni. Elképzelni, hogy hónapról hónapra hogyan épül fel a nyálkahártyám, mekkora egy csoda ami a szervezetemben történik havonta, s lelkileg is felkészülni a babám fogadására, mert hát az anyaság már a várandóssággal megkezdődik :)
Szerinte már csak ennyi hiányzik a babánkhoz, s abban is biztos - amiben én is - hogy lehet, hogy előtte és utána nem lesz pé, de abban a hónapban, amikor a mi gyermekünk eldönti, hogy jönni akar, lesz pé. :)
Nagyon aranyos volt, mert mondta, hogy Ő is gyúr arra, hogy pocakosként is találkozzunk, mert hogy már tini korom óta ismer. S kezelt mint tinit (nővérem halála után), most mint férjes asszonyt, s reméli szoptatási tanácsadóként is igénybe veszem majd a segítségét, mint anyuka :)
Olyan jó volt hallani, hogy Ő is hisz abban, amiben én :)

Anyóskámmal roham tempóban javul a kapcsolatunk, tudatosan igyekszem alakítani a dolgokat. Ma is a fél napot együtt töltöttük (csellengtünk a városban) és jól éreztük magunkat.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Porsi,
mi most már csak tápszert eszünk, igy a hozzátáplálás 4 hónapos korban kezdődik. Az anyatejeseknél csak a 6. hónaptól. Ma volt itt a védőnő és megbeszéltük, hogy először gyümik, aztán az 5. hónaptól krumplik, főzelékek. Nagyon izgulok :lol:

Kép
Kép
adrienna

na itt vagyok en is :lol:
elaludt! :lol:

ejjel felkeltunk fel5kor,szopi es utana nem akart/nem tudott aludni...fekudt az agyikojaban,de nyoszorogott,meg ilyenek..de nem sirt....csak hat ez epp eleg volt ahhoz,hoyg ne tudjon sem o,sem en aludni :? Szoval remelem a ma ejjel jobb lesz.

Ma volt a vedono,es kerdezgettem a hozzataplalasrol...na nem mintha itt lenne az ideje,mert messze vagyunk meg tole,csak ugy..
Es annyira elzarkozik tole,hoyg beszeljunk rola...azt monjda a 6.honapig semmit,ha van tejci,csak hat en akartam tudni,hoyg mi van,ha csappan a tejci,akkor mikortol lehet mit..aztan mondta,hoyg anyukatol-babatol fugg stb...egyeni elegge....szoval nem tud erre mit mondani...
Remelem jo sokaig kihuzzuk csak tejcivel,nekem is az a celom..csak hat azert mondhatott volna vmit..mondjuk persze kb tudom mikortol mit lehet,de akkor is..na :lol:

Porsi,
nem is tudtam,hoyg Aki kap tapit is.Hogyhogy?Miota?
Pont ma dumcsiztunk errol a vedonyanyaval,hoygha esetleg csappan a tejcsi,akkor rapakolni ezerrel a babat a cicire es par nap alatt-egy het alatt vissza lehet hozni!Mondta,hoyg egy olyan Anyuakajanal jott vissza total a tejci,akinek a gyrkoce mar fozelekeket evett.De jott vmi virusfertozes es nem fogadott el semmi kajat csak a cicit a gyerek,igy allandoan a cickon logott.Es most omlik a tejci a maminak!
Szoval sosem keso!
"emberkaja":egyik gyerekorovos azt mondja,hoyg ha tapis,akkor ugyanugy 6.honapig csak tapi, a masik meg azt,hoyg amilyen koran lehet,ki kell valtani a tapit kajaval..szoval legy okos..nem tudom a Tietek milyen allasponton van...
MOndjuk azt tudom,hogy nalunk az a felfogas,hoygha eleri a baba a 3-4 hos kort es kellene potlas,mert kevesebb a tejci,akkor mar nem tapizas van,hanem rendes kajaval kiegeszites!

Menstruacio:errol is dumaltam a vedonovel,es mondott nekem erdekeseket,amit nem tudtam eddig.
HOgy a tejci ize megvaltozik ilyenkor es csokken a mennyisege is abban a par napban (biztosan nem mindenkinel van igy),es elkepzelheto,hyog a baba csak keveset akar szopizni,nem tetszik neki a dolog...de kitartoan kell ot sokszor mellre tenni abban a par napban is,mert utana minden visszater a regi kerekvagasba,ha vege a menzinek,csak nem szabad megijedni,hyog nincs tej.
Ezt pl en nem tudtam,es jo,hogy elmondta,mert ha ilyen lesz,nem panikolok be,hanem kivarm azt a őar napot a panikkal :lol: :lol:

Fioona,
koszi privit!
Most neztem az egyik oldalon,hoyg nem csoda,hoyg nem birok megkotni a kendommel semmit,hisz rohadt rovid :shock:
Szoval tutko veszek ujat...
En 165 vagyok...szerinted mekkorat veygek?Sztem lehet,hyog az L-esbol (4.20m)sem menne mindenfele kotes (most csak M-es van-4meter)..vegyek XL-est?(4.40m) :roll:

Angyalkrisz,
persze,nagyon sokszor mosolyog,nagyon cuki!Csak nehez elkapni a pillanatot.Multkor tettem be mosolygost rola :wink:
Menzi:nekem azt mondta a doki,hoyg szules utan nem szabadna,hoyg fajjon a pocim menzikor.(eddig nekem az elso nap brutal volt)..ennek ellenere tok sok embertol hallottam,hyog faj nekik :roll: szoval nem ertem....de nekem zat mondta a doki,hyog nem fog fajni...meglassuk..remelem!!!!!
Az meg siman lehet,hoyg most megvaltozik a ciklusod,sztem.

Suttogo:
en is elolvastam,sokszor elo is szoktam venni,d ema skonyveket is.Vanmak benne jo dolgok,de hat szelektalni kell,emrt nagy baromsagok is :lol: Sztem butasag vmit betu szerint kovetni.Ugyis minden baba mas,es csak mi tudjuk kitapasztalni,hoyg neki-nekunk mi a jo.De azert en elolvasok,meghallgatok mindent,mert csomo okos dolgot tanul az emebr masoktol,na meg jo oteletekt szerez.Az,hyognalunk bevalik-e mas kerdes :lol: :lol:

Szeri,
Atti imad hason lenni,ugy is alszik,na meg sokat is van hason,nezelodik ugy :lol: Perzse ha eleg,akkor meg kell forditani,nincs mese :lol: :lol:

Kepzeljetek ma megint atfordult hasrol-hatra :shock:

HOzzatok kepeket a babakrol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adri,
en annyit tudok,hoyg az almat,krumplit,banant,sutotokot..repat...lehet eleg kran.
Keress ra neten,bizti talalsz sok cikket rola,meg tablazatokat. :wink:

Ja es a vedonot direkt kerdeztem a tornarol,es hat rendeen kihat a tejcire...nem szabad megerolteto tornat csinalni...(melyik torna nem az????)pl ilyet szol ha akarok hasizmot,akkro ne 100at..hat pedig 20 nem hasznal... :roll:
Szoval most tok bajban vagyok,mert utalom mar magam, a hasam meg mindig bena,es van rajtam jo sok feles kilo....de ha kevesebbet eszem,attol felek,az is kihat a tejcire..mit csinaljak?
Mondjuk ha a huylesegeket kiiktatom az etrendembol (fagyi,gumicuki :lol: ),az tuti segit :lol: Csak az biztosan hosszu folyamat lesz..mert a normal kajat azert nem akarom drasztikusan csokkenteni,mert az bizti nem tezs jot a tejnek...normal kajabol nem eszem sokat....szoval :roll:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ugy nem szeretek mostansag tukorbe nezni...raadasul tok keves regi nadragom jo ram,es ugye nem eppen az az idoszak van,hogy el tudnek menni venni magamnak ruhakat :roll: :roll: :roll: na meg nem is akarok beruhazni,hisz ugyis leadom hipp-hopp :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mara eleg belolem 8)

Lassan jon haza az Uram is :lol:

pusz Nektek
Orsi tenyleg reg volt :roll:

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
en is azt mondom,hoyg eleg egy honapban pe-nek lennie :wink: :wink:
Orulok,hoyg jo a pszichomokus!Es tenyleg nemhulyeseg,hyog kepzeld el a dolgokat odabent :wink: Agykontroll,tudsz ra hatni,igenis!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Az meg kulon kiraly,hogy Anyosoddal javul a kapcsolatod!!!!
Nekem hal Istennek szuper Anyosom van,nagyon-nagyon szeretem,olyan jo fej,pedig mar tul van a 60on,de ugy lehet vele dumalni mindenrol,mint eg ybaratnovel,nagyon modern :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi nagyon oskat szoktunk beszelgetni,telozni.Jovo heten pl Sogornoeknel lesz egesz heten,akik tolunk 2 percre laknak,igy tok sokat leszunk egyutt,vigyaz majd Attira,talan vmi fodraszt is beszervezek magamnak :lol: :lol: :lol: Jo lesz!

faradt vagyok... :? csak fent vagyok fel5 ota.... :evil:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!!!

Bocsánat, vagyok vagyok, köszi a hiányolást aranyosak vagytok! :)

Mesélek majd, nincs semmi gond velünk legalább is a dokim szerint tök normális,hogy nem kapok levegőt és furán dobog néha a szívem is... na majd mesélek, csak most megint nincs időm..:(

Sok puszi mindenkinek!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen,
olyan aranyos vagy , ahogy dilemmázol :lol: Én is utálom magam, mert még ennyi hónap után is rondának és kövérnek érzem magam,még akkor is ha apa élénken tiltakozik. Dehát ugye van tükör a lakásban :roll: Nekem ugye tejcsi már nincs na de amikor éjjel félóránként fentvagyunk kinek van kedve másnap tornázni??? :cry:
A hozzátáplálással kapcsolatban a tápszer dobozra is az van írva, hogy 4 hónapos korig kizárólagosan jó, utána ki kell egésziteni. Egyébként jól mondod, mindenki mindig mást mond. Mindenkit meg kell hallgatni, aztán a végén azt csinálod, amit az anyai ösztönöd súg, mert az az igazi :lol:

Kép
Kép
adrienna

Arwen,
fodrász az tök jó, én a pedikűröst szoktam a fogorvos :roll: mellett beiktatni :lol:

Orsi,
vigyázz magadra!!!! Gyere és mesélj!

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Csajszik!

Ha lehet ennek egyáltalán örülni, akkor én örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a terhesség utáni kövér vagyok és ronda dologgal...
Arwen, teljesen megértelek! Volt egy időszakom, amikor úgy gondoltam, hogy tök jó ment le a hasamból, na meg visszanyertem a terhesség előtti kilóimat, ennek úgy örültem, viszont ez elmúlt, mert a farmerjaim nem jönnek rám és ez tiszta depivé tesz, ráadásul a hasam formája se a régi, valamelyik nap megkérdezte az egyik barátnőm, hogy jön a második gyerek? :shock: :o Pedig már közelsem olyan nagy a hasam, csak valahogy ami háj van rajta az olyan, mintha megint terhes lennék. Valahogy átrendeződött a testem formája, a hasra és csípőre összpontosultak a kilóim, vagy nem tudom, de ott elég más az alakom.
Adri, én is úgy tornáznék, a múltkor már egy-kétszer sikerült is, de én is úgy vagyok vele, hogy inkább alszok, ha tehetem, mert nincs erőm. Pedig úgy mennék futni is. Nekünk már lehetne, mert nem szoptatunk...
Olyan nehéz ez az egész. Miért van az, hogy mások rögtön hipp-hopp visszanyerik az alakjukat és meg se látszik rajtuk a szülés??? Egyébként volt a múltkor a tévében, egy nőgyógyi mondta, hogy a fiús anyák terhesség alatt a hasukra híznak, a lányosak pedig csípőre. Úgy gondolom, hogy van benne valami igazság...
Még az a jó, hogy a férjeink ilyen megértőek, ez az egy vigasztal.

Na de ne legyünk elkeseredve, lehet, hogy kövérek vagyunk, viszont van egy gyönyörű gyerekünk :D
szerika

ADRI! NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
(ugye ma tartod? mert úgy tudom többször is van egy évben Adri névnap)
Kép
szerika

Szeri,
:oops: igen, köszönöm szépen, ma tartom :lol:
Nem tudom, kb szülés után 2 hónappal úgy éreztem, hogy annyi kiló vagyok mint terhesség előtt, aztán mikor először megjött, akkor visszahíztam 3 (!) kg-t :evil: Annyira gáz. Még mindig azt kérdezgetik tőlem is, hogy talán már jön a második :evil: :evil: :evil: Én csipőre és hasra is híztam. Nem jön rám semmi. Az eddigi 38-as méretemből 40-es lett :cry: :cry: Annak örülök, hogy Apa igy is nagyon kívánatosnak tart :oops: :oops: azt mondja, hogy én vagyok a legszebb anyuka :oops: :oops: 8) Gabi baba meg a legszebb baba :lol: De azért akkor is irgy vagyok arra, akin már a 6 hetes kontrollon sem látszik, hogy szült :roll:
Tegnap a kis Manó kicsit túlpörgött, már aludnia kellett volna, de ehelyett vittette magát körbe körbe a lakásba és a végén elkezdett nagyon sírni a fáradtságtól. Úgy tudtam csak elaltatni, hogy melléfeküdtem (nem akarta, hogy ölbevegyem) és tapogatta az arcom és fogta a kezem, és nagyon nevetett rám miközben a cumi oldalt lógott a szájában, mintha pipa lett volna. Annyira olvadtam :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek az együttérzést, már megnyugodtam, apa jól van szerencsére, a kocsi meg pótolható. És volt rajta casco.
Sogorom focizott, elcsúszott. Combnyaktörése lett, ezzel megműtötték hétfőn éjjel, majd szerdán kiderült, h a medencecsontból is letört egy darab. Ezzel pedig tegnap. Nagyon fáj neki, de reméljük hamar rendbejön. :roll:
A vérnyomásom is rendeződik, bár néha még mindig magasabb, ez kihat Lillára is, és neki is magas. Az nst-n végig 170-180 között mozgott, nézett is rám furcsán az ügyeletes, h ez így nem lesz jó.
De szerencsére a többi rendben volt, így hazaengedett. :wink:
Sztem már nincs sok időnk, nagyon nyom lent, és belassult.
Ma este lakodalom, holnap pihenek, hétfőn még bemegyek dolgozni, kedden műkörmös és utána jöhet. Mondjuk kedden jó is lenne, ügyel a szülésznőm. :lol: :lol: :wink:

Adri:
nagyon boldog névnapot!

Orsi:
remélem minden ok Veletek, gyere ha tudsz.

Kép
Kép
h@jni

Adri: nagyon boldog névnapot!

Még hulla vagyok, tegnap hirtelen felindultságból elugrottunk egy koncertre. Hajnalban értünk haza. Zárt helyen volt és már annyira, de annyira régen voltam füstös helyen, hogy bár én voltam a sofőr, és természetesen semmi alkoholt nem ittam, mégis másnaposnak érzem magam, és iszonyú fejfájásom volt.

Képzeljétek lehet bontani kell mégis a ház egy részét. Potnosabban a vályogot. Nemrég hatalmas eső volt nálunk és a szigeteléssel komoly gondok vannak, úgy tűnik. Gőzöm sincs mi lesz. Nagyon tanácstalanok vagyunk. Aludnunk kell párat rá, hogy higgadtan dönteni tudjunk, mert elszabadultak az indulatok, így nagyon jól jött a koncert.

Pinkiné: a lányokkal már beszéltük réges rég, hogy tudományosan bizonyított, hogy egy jó kis szex, és orgazmus képes pé-re.

Most jól kifecsegem, hogy mióta leálltunk az erőltetett babás próbálkozással azóta sokkal, de sokkal jobb a szex, így jobb a kapcsolatunk, és szerintem alkalmasabb potenciális szülők is lettünk ezáltal. És a mensim sem gyötör már annyira. A lelki görcsök elmúlását a testi görcsök elmúlása követte.

Tegnap voltunk Voll-teszten. A problémák feltárása működött, mert amiket tudtam azt most is elmondták. Viszont nagy üzlet is van benne. Mert természetesen táplálékiegészítőt kellene venni kb. 23 eFt értékben, a páromnak szintén. Emiatt vannak kétségeim az egészről. Mondanom sem kell, hogy 2 teljes napig volt vizsgálat és ennyi idő alatt 1 ember volt akinek nem javasoltak ekkora összegben étrend kiegészítőket. Érdekes nem?!
meriann

Hajni: :oops: jobbulást a párodéknak!
Az autó meg pótolható. Százszor inkább az autót sirassátok, mint családtagot.
meriann

Adri: én is 38as méret voltam a teherbeesés előtt és most 40-es vagyok. Illetve már 40-es se, valahol a kettő között, mert a 38-as kicsi, a 40-es nagy. A csípőm szélesedett, a hasam nagy! Egyébként rájöttem, hogy azért feltűnő a hasunk nagysága, mert alapjában véve karcsú alkatok vagyunk.
Azért remélem, hogy egyszer beleférek majd a régi farmerjaimba, már csak pár kiló mínusz hiányzik...
Balázs tegnap este dettó ugyanúgy viselkedett, mint Gabi baba. Sosem szoktam altatni, de tegnap sírt a fáradtságtól, és simogatnom kellett úgy tudott elaludni. Front volt tegnap, vagy mifene? :shock:

Hajni: örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgaitok. Akkor menjenek a drukkok keddre? :wink: Raksz fel egy pocifotót?

Meri: ez a ház jó nagy meló nektek! Remélem meg tudjátok oldani mindenféle probléma nélkül! Örömmel olvasom, hogy megértetek a potenciális szülőségre. Lehet, hogy csak erre várt eddig odafönt a babócátok? :wink:
szerika

Puncstorta :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Anya folyton hasonlítgat minket... vajon miért?

Kép

Kép
nán-dorka

Micsoda pangás van itt...

Nán-dorka: tiszta fiad a lányod :D :D :D Klassz ez a rózsaszín szerkó Dorkán.

Gyertek Csajok írjatok!!!!!
szerika

Adri! Így utólag is boldog névnapot kívánok!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

ADRI! Boldog NÉVNApot!!!!!!!
Akartam kérdezni, hogy minden rendben van -é, mert múltkor nagyon rossz dolgokról írtál, de szerencsére most vidámnak tűnsz!!!!

Hát Krisz, Csenge haja egyszerűen észbontó!!!! El sem hiszem, hogy ilyen hajkorona létezik :lol:

Fio, Csongor már szépen tartja a fejét, lehet, csak én parázom túl, és túlzottan biztosan akarom tartani a kis gerincét. Nézegettem embereket, akik kenguruban hordták a Picit. Hát bbotrányos...homorú a gyerek a legtöbb-ben, abszolút nem tartja őket.
Tényleg elég sok a hasonlóság. Emlékszem, amikor egy órán a holdakat vettük, mondta a Tibor, hogy egy Bak Holdú nőnek tutkó lesz Vízöntő holdú babaája, merthogy azért kell ezt a szigorúságot megtapasztalnia, hogy a gyerekén kamatoztathassa, merthogy a vízöntő gyerekek írtó rosszak, vagyis mindehova felmásznak, belenyúlnak, megfognak...amit nem kkéne, ez hozza ki belőlük a bakságot.

Hajni! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!:-( De a lényeg, hogy jól vagytok!

Esztora: Nyunyit is sajnálom, de most már Neki is biztosan jobb lesz, hogy nem trutymákos állandóan a szeme.

Nándorka: tényleg tiszta Fiad a Lányod!

Meri, jajj, remélem nem igényel nagy beruházást a ház felújítása (vagyis nem többet, mint terveztétek)!!!! Örülök, hogy jobban vagy, ez nagyon fontos!

Alak:
Csajok, én ocsmány vagyok. Még mindig lóg a hasam, csak egy régi farmerom jön rám, amit akkor vettem még, amikor eléggé elengedtem magam... De én sem tudom, hogy merjek -e tornázni. Azt mondják, hogy fél órával a szoptatás előtt már ne, mert a tejsav bekerül a tejcibe. dehát a tej folyamatosan képződik, nem?????
Én szerintem 42-es méret vagyok (a 157 cm-hez ez elég gáz).
A másik problémám, hogy az ÖSSZES cipőmet kinőttem!!! Eddig elvoltam, mert egy papucsban jártam, amit már kitágítottam, de most a zárt cipők egyike sem jön rám (beleértve az új Nike, Sherpa bakimat, amit nemrég vettünk vagy 20e Ft-ért). Szóval most elvittem sétálni a Kiscsákót, leírom, hogy hogy néztem ki:
mackónaci, amit egy kicsit túlzottan felhajtottam anno, tehát a bokámig ér, és hozzá egy klumpa-szerű papucs... esztétiaki élmény lehettem, még szerencse, hogy csak a komplett szomszédsággal találkoztam (pedig direkt a kertek alatt haladtam) :roll:

Igen, én is irigylem azokat, akik egy fél pillanat alatt leadják a felesleget, na az nem én vagyok :x

Arwen, nagyon ügyes Attika!!! Figyu, én asszem xxl-es Nandut vettem (én bunkó voltam, és felpróbálgattam egy eldugott helyen :twisted: ) szóval az L-es biztosan nem jó belőle. Én javallom, hogy ne Nandut vegyél, ha már újra veszel. Azt nem tudom milyen más van még, de a Nandu szerintem nem a legnyerőbb.

Vicky, Szicília gyönyörű...lehet! Sok-sok képet hozz majd, hogy mi is élvezkedhessünk egy kicsit.

Úszás:
Mi is visszük Csongibongit. Mi ide Kőbányára, ahol egy családi házban tartják, kifejezetten csak babáknak a saját medencéjükben. Tesómék is oda járnak, és nincs semmi baj Nimróddal, nagyon szereti.

Én most azon gondolkodom, hogy kéne vennem egy autót, valami óccsót, mert van egy családi autónk, amit Apa használ, de most már teljesen be vagyok ide zárva, pedig lassan ki lehet mozdulni itthonról a Nagyfiúval. Baba-mama Klub, meglátogatnám Porsiékat
:twisted:
Szóval Apa odaadná, de nincs szívem Őt tömegközlekedésre fogni, mert akkor 4x olyan lassan ér be Ferihegyre, mint autóval, és nem beszélve arról, hogy jóval később is ér haza hozzánk.
Dehát még egy autót fenntartani, egy fizuból...

Csongi még mindig nem alszik jól. 3és fél óra múlva kell először, utána 2és fél, és már nem is nagyon alszik vissza, szóval mi 5kor már fenn kuruttyolunk. Az a baj, hogy nem éhségre, hanem arra ébred, hogy csikarka a pociját a szél, és ha már felébred, és sírdogál, anya odaadja a cickóját, hogy megnyugodjon (szopi közben nem fáj a hasa :? , utána meg folytatja. Most megpróbálok változtatni az evési szokásaimon, dehát mi a fene lehet a baj??????????

Pussza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok4

Nálunk zajlik az élet, de látom máshol is.

Adrikám, Isten éltessen névnapod alkalmából!
Kép
Én is úgy látom, hogy jobban lehetsz! :lol: Hurrá!

Hajni! Remélem a további rendkívüli dolgok elkerülnek! Jó lenne már pár nyugodt nap nektek is! Nemsokára itt lesz Lilla! :wink: A tündéri kis Boszid! :wink:

WEsztora! Sajnálom, hogy nem usztátok meg. :(

Meri! Kb. 1 hete gondoltam, hogy vajon hogyan állsz most a dolgokkal, de nem mertem rákérdezni, nehogy fájdalmat okozzak esetleg. De akkor kezd kialakulni a "rend" a lelkedben. :!:
Mostanában mi is sokat gondolunk, hogy mi legyen, mit lépjünk ház ügyben. Reálisan lakás lesz, de persze az ember ábrándozik! Így jutottunk oda, hogy párom olvasgatott a vályogházakról. Ő az találta, hogy ezeket a házakat, már építeni is úgy építik, hogy elősszőr a tetőt készítik el egy vázra, és az alá húzzák fel a falat. Épp azért, mert ugye az eső sokat árt neki. Erre figyelni kell a felújításkor is.

Áááááááááááááááááááááááá, Oli ébredezik, mennem kell, pedig még akartam írni. :?

KépKép
KépKép
fioona

Hatékony segítségem van. Figyeli, hogy mikor jön kaki, és lecsap a bukira is, hogy ne az ágyra menjen. Ő doktor Lilla! :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Na, itt vagyok megint.

Arwen, nekem olyan kevés időm van olvasni, hogy kicsit szigorúbban szelektálok. :roll:
Nekem elvileg XXL-es Nandu van, de az a könyv szerint 4,6 méter. Lemértem, össz-vissz 4,4 méter. :shock:
A Dydimosom 4,2 méter, (5-ös) és az éppen elég. Ha 10 cm-el rövidebb lenne, az már kevés lenne.
Amúgy osztom Ágota véleményét. Bár a Kismama és Carolino kendő még rosszabb, de a Dydimosom sokkal jobb a Nandunál.
Szóval, ha van rászánni való pénz......... :wink:
És hát, ha nem kell már el is adhatod, vagy félre teheted a gyerekeknek. Vagyis az unokákhoz. :wink: Addig pedig szuperálhat nyugágyként pl. 2 kampóra felszerelve.

Dorak édes Puncs! Én beleharapnék szívesen! :wink:
Döbbenetes a hasonlóság. Bár nekünk is mondják, de azért nálatok sztem feltűnőbb.

Nem is tudom m mit akartam még!

Ja, Porsi! A linkelt oldalon észrevettem, hogy nem az általam tanult orbiszokkal dolgozik. :roll: Gondoltam szólok.......
És csak a szépet tessék meglátni! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vicky! Jó pihenést!

Kép

Nekem is Olaszország a kendencem, igaz Toscana párti vagyok. :lol:
De azért szívesen megnézném Sziciliát is! :wink: Legalább képekben, tőled.

KépKép
KépKép
fioona

Marietta neked holnapra:

Kép

Megpróbálpk dugulni. Elárasztottam az egész oldalt! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X